8 eieren-3 eetlepels zalmeitjes-2 eetlepels mayonaise-1 mespuntje mosterd-citroensap-paprikapoeder-2 eetlepels-krab uit blik (of surimi)-zout en peper-wat tuinkers voor de garnering.
1.Kook de eieren hard,spoel ze af onder de koudwaterkraan en laat ze afkoelen. 2.Maak een insnijding in het bovenste gedeelte van de eieren en pel het bovenste gedeelte.Lepel de helft uit met een lepeltje en scheid de dooier van het eiwit. 3.Meng de dooiers met mayonaise en mosterd.Kruid met peper en zout,roer er citroensap en paprikapoeder door. 4.Hak het eiwit fijn samen met het krabvlees. 5.Verdeel tweederde van het dooiermayonaisemengsel over vier uitgeholde eieren.Dek ze af met zalmeitjes. 6.Mend de rest van het dooier-mayonaisemengsel met het krabmengsel.Vul de 4 overige eieren.Versier met tuinkers.