OMS preminiemen 1999
seizoen 2009-2010
trainer:Claerhout Johan afgevaardigde: Lapeire Marc
Inhoud blog
  • filmpje
  • Verslag OMSI- Otegem
  • Verslag Wenduine- OMS (Jeugdcup Nieuwsblad)
  • Verslag K.F.C Moen- OMS
  • Jeugdcup van het nieuwsblad OMS- Wenduine
  • Verslag OMSI- OG Stasegem
  • Jeugdcup van het nieuwsblad
  • Belangrijk mededeling!!!!!
  • Verslag OMSI U11- Hulste Sp
  • OMS-K.Z Dentergem
  • OMSI U11- Sc Wielsbeke
  • Verslag OMS- SV Zulte Waregem
  • uitslag indoortornooien
  • verslag OMS U11-K.ws Desselgem
  • filmpje
  • Aandacht !!Aandacht!!
  • OMS -Bl.Otegem
  • Verslag OMS- K.F.C. Moen
  • Verslag OMS- OG Stasegem
  • OMS- K.Zwevegem.sp
  • OMS - Hulste SP.
  • OMS- K.Z. Dentergem
  • OMS- SV Zulte-Waregem
  • OMS- Ingooigem
  • OMS - SC Oostrozebeke
  • OMS - Sc Wielsbeke
  • OMS- K.Zwevegem sp.
  • OMS- Fc Izegem
  • OMS- W.S.Desselgem
  • OMS- Wakken
    Foto

    Spelers:

    ♦ Boddin Arthon
    ♦ Brulez Gilles
    ♦ Couckhuyt Liam 
    ♦ Debacker Michiel
    ♦ Dierickx Jordi
    ♦ Dudaev Muslim
    ♦ Goeminne Pieter
    ♦ Lapeire Aaron
    ♦ Rosseel Bryce
    ♦ Sayed Aymen 
    ♦ Singh Gur-preet
    ♦ Soenens Jens
    ♦ Vandenberghe Jarni
    ♦ Vandemaele Jarne
    ♦ Vercruysse Kenzo
    ♦ Walgraeve Joeri


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    04-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht !!Aandacht!!

    3de OMS CUP

     

    ZAALVOETBALTORNOOI

    VOOR DUIVELTJES

    Bijlagen:
    infoboekje_tornooi_2009[2].doc (274 KB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    04-12-2009, 17:02 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS -Bl.Otegem

    Verslag Bl. Otegem- OMS Ingelmunster
    21/11/09
    1-3.

    OMS trad fel uit de startblokken met twee mooie treffers van Jordi die na zijn blessure het scoren nog zeker niet verleerd is. Het spel gaat op en af met kansen langs beide zijden. Het geluk zit Otegem niet mee: Kenzo kan op de valreep een schot afblokken en Otegem treft tot twee maal toe de paal. Joeri voelt zich in zijn sas op zijn nieuwe positie als aanvaller en levert enkele mooie passen voor doel af. Na een boeiende eerste helft en een paar knappe saves van Jens, wordt er gerust met een 0-2 voorsprong.Via hoekschop van Bryce kopt Aaron de bal door naar Gillis die er net niet bij kan om te scoren. Ook in de tweede helft staat Jens paraat en kan hij de bal met de voet voor de lijn weghalen. Na samenspel tussen Jordi en Gillis brengt Aaron de score op 0-3. Ook Gur-Preet krijgt nog twee kansen maar telkens kan de keeper van Otegem gevat ingrijpen. De verdedigers Kenzo, Bryce en Jarne blijven hun werk goed doen maar net voor het eindsignaal scoort Otegem hun eerreddend doelpunt, dat onbereikbaar was voor Jens. Een mooie wedstrijd en een verdiende overwinning.

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    23-11-2009, 20:27 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    15-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OMS- K.F.C. Moen

    Verslag OMS U11- K.F.C Moen
    14/11/’09
    6-1

    Na twee mooie kansen voor Jordi die jammer genoeg op deklat en tegen de paal belanden, opent Aaron de score met een slimme kopbal. Kort daarna kopt Gilles de bal mooi door naar Aaron die zijn tweede doelpunt maakt. Een zwak Moen komt aan de overkant voor doel maar Jarne redt de bal van de lijn. OMS heeft het meeste balbezit maar het is Moen die net voor de rust vanuit hoekschop de 2-1 op het bord brengt. Het spelniveau daalt enigszins na de rust maar toch blijft OMS zeker de beter ploeg. Bryce treft eerst nog de paal maar na een individuele actie van Aymen, kan die afleggen naar Bryce die koelbloedig de 3-1 binnentrapt. Dit doelpunt geeft nieuwe moed en in het slotkwartier worden de bezoekers afgemaakt met nog 2 doelpunten van Aaron die een ruim aandeel in het spelbeeld en de zege had. Via een knappe pass van Aymen legt Bryce de verdiende 6-1 eindstand vast.

    Speelde voor OMS:
    Brulez Gilles, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Soensens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo.

    Bijlagen:
    moen.wmv (8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-11-2009, 12:50 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    08-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OMS- OG Stasegem

    Verslag OG Stasegem- OMS Ingelmunster
    07/11/09
    1-2.

    Niettegenstaande de gietende regen, begint OMS enthousiast aan de wedstrijd maar via een own-goal van Aaron komen ze gauw 1-0 achter.De Brigands verliezen de moed niet en creëren veel goede kansen.Het geluk zit hen echter niet mee. Na een mooie combinatie tussen Aaron en Liam, volgt er een reuzekans voor Gur-Preet maar de keeper van Stasegem brengt redding. Via een pass van Muslim, brengt Aaron de stand in evenwicht en is het 1-1. Jordi, hersteld van een wekenlange blessure, zit meteen ook goed in de wedstrijd en krijgt enkele mooie kansen maar besluit langs en boven de paal. De niet-aflatende inzet van OMS wordt beloond met een goal van Liam die met een afstandsschot door een oranje muur van verdedigers gaat. Na de rust verzwakt de wedstrijd enigszins maar het blijft eenrichtingsvoetbal van OMS. Stasegem blijft als een blok hun eigen doel verdedigen en het lukt OMS niet om de score aan te dikken. De zeldzame aanvallen van Stasegem worden goed opgevangen door de sterk spelende verdediger Yoeri die achteraan alles opvangt en zelfs 2 mooie trappen op doel versiert. Een verdiende derde goal voor OMS blijft echter uit.
    De eindstand 1-2 is zeker terecht voor OMS.

    Speelden voor OMS:
    Couckhuyt Liam, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandenberghe Jarni, Walgraeve Yoeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-11-2009, 13:55 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    01-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- K.Zwevegem.sp

    Verslag KFC Zwevegem - OMS
    31/10/2009
    3-4

    De thuisploeg opent al vlug de score maar na enkele kansen van OMS kan Liam al meteen gelijkstellen. Zwevegem scoort al vlug de 2-1 en de 3-1. OMS speelt niet als een geslagen ploeg en vecht verder. Ze krijgen een paar goeie kansen, maar het geluk staat niet aan hun kant. Via een pas van Liam scoort Muslim zijn eerste goal van het seizoen en komt de stand op 3-2. Dankzij de tussenkomst van de verdedigers Yoeri, Kenzo, Bryce en Jarne en keeper Jens kunnen ze de 4-2 van het bord houden. De kopbal van Aaron voor de gelijkmaker wordt in extremis van de lijn gehaald. Na een motiverende peptalk van Trainer Johan komt OMS vol goede moed uit de kleedkamers, wat leidt tot een goede kans voor Muslim die naast kopt. Ook Liam en Gillis kunnen de bal niet onder de lat brengen. Na hoekschop en via een own-goal van Zwevegem hangen de bordjes weer in evenwicht. In de slotfase verhoogt OMS de druk en strijden ze verder om de overwinning binnen te halen. Via een mooie doorsteekpas van Gur-Preet werkt Aaron koelbloedig af.

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles, Couckhuyt Liam, Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Yoeri

    Bijlagen:
    Film Zwevegem.wmv (8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    01-11-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    25-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS - Hulste SP.

    Verslag OMS U11- Hulste SP. 24/10/09
    2-5

    Al vanaf de eerste minuut krijgt OMS de kans om te scoren maar de bal van Liam belandt op de paal. Daarna krijgt Hulste de meeste kansen: tweemaal gaat de bal ernaast en keeper Jens kan eenmaal ontzetten. De 0-1 komt er na een vrije trap en kort daarna scoren de bezoekers een tweede keer. OMS tracht terug te vechten: Liam trapt de bal op de keeper en in de rebound kan Gilles de stand op 1-2 brengen. Na de rust blijft Hulste het meeste dreigen en OMS kan niet beletten dat de score oploopt tot 1-5. Het laatste kwartier komt OMS wat meer opzetten wat resulteert in een goeie kans voor Gur-Preet en een doelpunt van Liam. De eindstand ligt vast: 2-5. Een verrassende collectieve offday van de Brigands.

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles, Couckhuyt Liam, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-Preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Yoeri

    Bijlagen:
    hulste.wmv (8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-10-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    18-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- K.Z. Dentergem

    Verslag K.Z. Dentergem-OMS U11 17/10/09
    1-3

    De Brigands begonnen zeer sterk aan de wedstrijd wat al heel vroeg in de wedstrijd leidt tot een doelpunt van Liam na een voorzet van Aymen. De spelers van OMS vinden elkaar blindelings wat heel wat doelkansen oplevert. Een schot van Gillis gaat net over. De 0-2 komt op het bord door Liam na een voorzet van Aymen. Uiteindelijk een kans voor Dentergem maar een knappe save van Jens verhindert het doelpunt. De Brigands blijven drukken en halen de bovenhand. Een mooie uittrap van keeper Jens belandt in de voeten van de vrijgelopen Liam die alleen voor de keeper komt en een hattrick scoort: 0-3. In het begin van de tweede helft gaat OMS op hetzelfde elan verder maar een vierde doelpunt blijft uit. Naarmate de wedstrijd vordert, komt Dentergem in de wedstrijd en dat leidt tot enkele kansen. Bryce kan net een bal van de lijn weghalen maar kort daarna komt de stand op 1-3. De verdedigers van OMS blijven alert en Jens voorkomt een tweede tegendoelpunt met een knappe save met de voet.

    Een welverdiende overwinning voor de Brigands!

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles, Couckhuyt Liam, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Yoeri

    Bijlagen:
    Dentergem_OMSI_0002.wmv (1.8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    18-10-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    13-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- SV Zulte-Waregem

    Verslag OMS U11- SV Zulte Waregem.
    10/10/2009
    3-0.

    Zulte- Waregem speelde een erg zwakke partij wat na een paar minuten meteen werd afgestraft door Liam die na een voorzet van Jarne de bal in doel werkt. Een mooie uittrap van Jens gaat via Aymen naar Pieter die met een harde trap net over doel schiet. De combinaties bleven maar werden niet meer beloond met een doelpunt. Verdediger Kenzo kon de tegenstander tweemaal ontzetten waardoor de gelijkmaker uitbleef. Na een mooie pas van Joerie, vertrok Aymen vanop zijn eigen helft met de bal, speelde de keeper uit en bracht de stand op 2-0. Een Lucky goal van Aymen legde de 3-0 eindcijfers vast.

    Speelden voor OMS:
    Couckhuyt Liam, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Goeminne Pieter, Sayed Aymen, Soenens Jens,Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Yoeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    13-10-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    05-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- Ingooigem

    Veslag OMS U11-Ingooigem 3/10/09.
    2-2.

    Niettegenstaande OMS een snelle start nam met een schot vlak boven doel van Liam, scoorden de tegenstanders al na 5 min. de 1-0.
    OMS kreeg enkele kansen op de gelijkmaker maar Aaron schoot de bal hoog over doel.
    De bal die Liam via een mooie doorsteekpas van Aymen kreeg, belandde in de handen van de keeper. Na een schitterende save van Jens en een bal op de paal voor Ingooigem, werd het voor de rust toch nog 2-0. OMS hervatte de tweede helft met nieuwe moed en na een perfecte voorzet van Pieter besloot Liam op de keeper. Via hoekschop bracht Aaron de stand op 2-1. De herwonnen vechtlust resulteerde in enkele mooie kansen en goeie combinaties: een schot van Liam ging voorlangs en de trap van Bryce ging slechts enkele cm. naast. Ook de verdediging en de keeper van OMS bleven paraat waardoor de tegenstanders niet meer konden scoren. De welverdiende gelijkmaker werd ingetrapt door Liam. Hun niet aflatende inzet werd beloond met een applaus van de talrijk opgekomen supporters/ouders van OMS.

    Speelden voor OMS:
    Lapeire Aaron, Brulez Gilles, Couckhuyt Liam, Goeminne Pieter, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Yoeri

    Bijlagen:
    ingooigem.wmv (8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-10-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    27-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS - SC Oostrozebeke

    Verslag OMS Ingelmunster - SC Oostrozebeke
    Zaterdag 26 september 2009
    0-0

    Het was een spannende wedstrijd met kansen langs beide kanten.
    In de eerste helft toonde Oostrozebeke zich de sterkste ploeg maar dankzij het voortreffelijk verdedigen van Kenzo, Jarne en Joeri konden de tegenstanders niet scoren.
    De Brigands drongen aan, een schot van Gur-preet ging rakelings langs de paal.
    Na de rust kreeg OMS betere kansen wat voor een spannende wedstrijd zorgde.
    Dankzij 2 knappe saves van keeper Jens bleef de 0-0 op het scorebord.
    Een bijzondere verdienste voor de verdedigers en keeper van OMS.

    Speelden voor OMS:

    Lapeire Aaron, Vercruysse Kenzo, Singh Gur-preet, Brulez Gilles, Rosseel Bryce, Soenens Jens, Waelgraeve Joeri, Debacker Michiel, Dudaev Muslim, Vandemaele Jarne


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    27-09-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    23-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS - Sc Wielsbeke

    Verslag OMS U11-SC Wielsbeke
    Zaterdag 19 september
    12-0

    De Brigands hebben meteen brandhout gemaakt van Wielsbeke. Aan de rust stond het al 5-0 met 3 treffers van Liam en 2 van Aaron. Een zwak Wielsbeke kon nauwelijks dreigen. Na de rust ging OMS verder met mooie combinaties en éénrichtingsvoetbal wat resulteerde in 2 doelpunten van Liam en 3 van Aaron. Ook Gilles en Gur- Preet wisten een goaltje mee te pikken.
    Een welverdiende en ruime zege voor OMS.

    Speelden voor OMS:
    Soenens Jens, Dudaev Muslim, Goeminne Pieter, Sayed Aymen, Couckhuyt Liam, Brulez Gilles, Singh Gurpreet, Lapeire Aaron, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    23-09-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    15-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- K.Zwevegem sp.

    Verslag OMS U11- K. Zwevegem sp.op 12/09/09
    4-1

    De brigands begonnen weer sterk aan de wedstrijd.
    Via een mooie doorsteekpas van Jordi scoort Liam vanuit een scherpe hoek de 1-0. De brigands houden het overwicht en dat leidt tot een doelpunt van Jarni. Ze missen ook heel wat kansen maar toch zijn de brigands de beste. Door een mooie pas van Joeri scoort Jarni zijn tweede goal van de dag. Jordi scoort zijn eerste goal van het seizoen en dat leidt tot 4-0. In de laatste minuten scoren de tegenstanders de eerreddende goal.

    Speelden voor OMS:
    Lapeire Aaron, Vercruysse Kenzo, Couckuyt Liam, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Sayed Aymen, Soenens Jens, Walgraeve Joeri, Vandenberghe Jarni,Rosseel Bryce


    Bijlagen:
    oms_zweve.wmv (8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-09-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    07-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- Fc Izegem

    Verslag vriendschappelijke wedstrijd OMSI U11 - Fc Izegem 22/08/09
    4-0.

    Al vanaf de eerste minuut toonden de brigands mooi voetbal met goeie combinaties.
    Ondanks het mooi samenspel slaagden ze er niet in om de bal in het doel te werken.
    Via een knap schot van Pieter werd het 1-0. Aaron scoorde de 2-0 na een voorzet van Liam.
    Ook in de tweede helft misten ze veel kansen en trof de bal de paal.
    De 3-0 kwam van de voet van Liam.
    Joeri speelde mooi enkele tegenstanders uit en legde zo de eindstand vast op 4-0.

    Speelden voor OMSI :
    Brulez Gillis, Rosseel Bryce, Lapeire Aaron, Sayed Aymen, Soenens Jens, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri, Goeminne Pieter, Vandemaele Jarne,Couckuyt Liam


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-09-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- W.S.Desselgem

    Verslag OMS U11- W.S.Desselgem 05/09/09
    2-3

    Desselgem nam direct de bovenhand. Na een paar minuten stonden de brigands al 1-0. achter. Nog voor de rust was het al 0-2. In de tweede helft vonden de brigands elkaar wat beter en dat leidde tot een doelpunt van Gilles. OMS begon wat meer te drukken en dat leidde tot een owngoal van Desselgem. En zo werd het toch nog spannend. De thuisploeg liet zich niet doen en scoorde de 2-3.De Desselgemse keeper redde de gelijkmaker van Bryce van de lijn.

    Speelden voor OMS:
    Soenens Jens, Dudaev Muslim, Waelgraeve Joeri, Goeminne Pieter, Sayed Aymen, Rosseel Bryce, Couckhuyt Liam, Brulez Gilles, Singh Gur-pree


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-09-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- Wakken

    Verslag OMS U11-Wakken op 29/08/09
    Uitslag 9-0

    In de eerste competitiematch gingen de Brigands gretig van start.
    Na een goeie doorsteekpas van Gillis scoorde Liam de 1-0.
    Daarna scoorde Aymen vlot de 2-0. Ook Kenzo kon een goal meepikken en Liam trof de lat.
    Na de rust ging OMS op hetzelfde elan door. Via een voorzet van Kenzo kopte Aaron de 4-0 binnen.
    Jarne bracht de stand op 5-0 en Aaron zorgde voor het zesde doelpunt.
    Aymen gaf een mooie voorzet aan Jarne en zo werd het 7-0. Liam maakte zijn tweede goal van de dag. Onze nieuwkomer Michiel legde de 9-0 eindstand vast.
    Een verdiende overwinning en ruime zege voor de nieuwe trainer Johan Claerhout.

    Speelden voor OMSI :
    Brulez Gillis, Couckuyt Liam, Debacker Michiel, Lapeire Aaron, Sayed Aymen, Soenens Jens, Vercruysse Kenzo en Walgraeve Joeri, Jarne Vandemaele.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-09-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tornooi staden 15/08/09

    Tornooi Staden 15.08.09

    OMSI – E. Brugge 0 - 2

    In de tropische hitte verloren de pre-miniemen hun eerste wedstrijd tegen een sterk brugge. Meteen na de aftrap waren brugge in de aanval wat leidde tot het eerste doelpunt. Kort erna een tweede aanval die was ook meteen raak. Naarmate de minuten verstreken kwamen de jonge brigands in de wedstrijd en zagen wij goede combinatie maar zonder doelpunten. Verdiende winst voor brugge..

    OMSI – Boezinge 0 – 4

    Ook in de tweede wedstrijd konden onze pre-miniemen niet winnen. Boezinge was van in de start de betere ploeg wat resulteerde in 2 doelpunten voor de rust.Trainer Johan roteerde met de jongens op verschillende posities op het veld zodat het wat zoeken was om de goede combinaties te vinden. Na de rust scoorde Bozeinge nog 2 maal. Wij missen duidelijk onze spits Liam.

    OMSI – Gits 4 – 1

    In de laatste wedstrijd onder een loden hitte vroeg trainer Johan om nog eens alles te geven om zo een met een goed resultaat te eindigen. De jongens namen meteen de wedstrijd in handen en konden vlot scoren via 2 x Aymen , Aaron en Jordi. De jongens zijn duidelijk de combinaties en richtlijnen van de vorige jaren onder trainer Kurt Soenens nog niet vergeten.
    Speelden voor OMSI :

    Brulez Gillis, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Sayed Aymen, Soenens Jens, Vercruysse Kenzo en Walgraeve Joeri , Goeminne Pieter en Jarne Vandemaele

    Volgende week oefenwedstrijd te Izegem op zaterdag 22 augustus om 09.00 uur

    Supporters wees op post.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    07-09-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag eerste tornooidag Staden 8 augustus 2009

    Op deze zonnige zaterdagnamiddag begonnen de spelertjes van OMSI heel gretig aan de eerste wedstrijd onder leiding van hun nieuwe trainer Johan Claerhout en nieuwe délégé Marc Lapeire.

    Na de zomerstop was de honger naar de bal heel groot.

     

    OMSI – Westrozebeke  5 - 1

    De eerste wedstrijd was meteen raak tegen een te zwak Westrozebeke.  Ingelmunster leverde collectief goed spel af onder implus van Aymen Sayed en scoorde een eerste keer vlot via Gillis Brulez.

    Ook nieuwkomers Michiel Debacker en Muslim Dudaev vervoegden het team.

    Scoorden voor OMSI : Gillis Brulez, Aaron Lapeire, Aymen Sayed, Liam Couckuyt en opnieuw Aaron Lapeire.

     

     

    OMSI – Staden 4 – 0

    De wedstrijd verliep spannender dan de einduitslag laat vermoeden.  Staden voetbalde goed mee en het werd een aantrekkelijke wedstrijd met mooi voetbal langs beide kanten. 

    Een goed werkende Liam Couckuyt opende de score.  Ook Aaron Lapeire was heel actief en schoot raak, waarna Liam Couckuyt nog tweemaal kon scoren.  In de verdediging gaven Joeri Walgraeve en Kenzo Vercruysse weinig kansen weg. Ook doelman Jens Soenens gaf het beste van zichzelf met een paar supersaves.

     

     

    OMSI – Harelbeke 1 – 2

    In een goed spelende eerste helft kon Jordi Dierickx de score openen na een scherp doelpunt.  Kort daarna kwam Harelbeke langszij.  In de tweede helft nam de tegenstander de bovenhand en moest OMSI de duimen leggen ondanks een sterk keepende Jens Soenens.

     

     

    Speelden voor OMSI :

    Brulez Gillis, Couckuyt Liam, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Sayed Aymen, Soenens Jens, Vercruysse Kenzo en Walgraeve Joeri

     

     Op zaterdag 15 augustus wordt het tornooi vervolgd.

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-09-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    agenda

    Belangrijke data in mijn agenda

    Gastenboek
  • meer
  • hallo
  • goe gedaan
  • voetbalblog OMS U11
  • blog OMS PREMINIEMEN

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    training binnen en verassing pizza
  • foto's training

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!