OMS preminiemen 1999
seizoen 2009-2010
trainer:Claerhout Johan afgevaardigde: Lapeire Marc
Inhoud blog
  • filmpje
  • Verslag OMSI- Otegem
  • Verslag Wenduine- OMS (Jeugdcup Nieuwsblad)
  • Verslag K.F.C Moen- OMS
  • Jeugdcup van het nieuwsblad OMS- Wenduine
  • Verslag OMSI- OG Stasegem
  • Jeugdcup van het nieuwsblad
  • Belangrijk mededeling!!!!!
  • Verslag OMSI U11- Hulste Sp
  • OMS-K.Z Dentergem
  • OMSI U11- Sc Wielsbeke
  • Verslag OMS- SV Zulte Waregem
  • uitslag indoortornooien
  • verslag OMS U11-K.ws Desselgem
  • filmpje
  • Aandacht !!Aandacht!!
  • OMS -Bl.Otegem
  • Verslag OMS- K.F.C. Moen
  • Verslag OMS- OG Stasegem
  • OMS- K.Zwevegem.sp
  • OMS - Hulste SP.
  • OMS- K.Z. Dentergem
  • OMS- SV Zulte-Waregem
  • OMS- Ingooigem
  • OMS - SC Oostrozebeke
  • OMS - Sc Wielsbeke
  • OMS- K.Zwevegem sp.
  • OMS- Fc Izegem
  • OMS- W.S.Desselgem
  • OMS- Wakken
    Foto

    Spelers:

    ♦ Boddin Arthon
    ♦ Brulez Gilles
    ♦ Couckhuyt Liam 
    ♦ Debacker Michiel
    ♦ Dierickx Jordi
    ♦ Dudaev Muslim
    ♦ Goeminne Pieter
    ♦ Lapeire Aaron
    ♦ Rosseel Bryce
    ♦ Sayed Aymen 
    ♦ Singh Gur-preet
    ♦ Soenens Jens
    ♦ Vandenberghe Jarni
    ♦ Vandemaele Jarne
    ♦ Vercruysse Kenzo
    ♦ Walgraeve Joeri


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    28-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Wenduine- OMS (Jeugdcup Nieuwsblad)

    Verslag Wenduine- OMS Jeugdcup Nieuwsblad
    24/03/2010
    2-1.

    Na de 1-2 thuisnederlaag van vorige week zijn de Brigands vastbesloten om dit recht te zetten. De eerste doelpoging voor OMS gaat echter net naast. Halfweg de eerste helft weet Wenduine te score en is OMS op achtervolgen aangewezen. Na de rust moet keeper Jens meteen gevat ingrijpen en kan hij tot twee maal toe redding brengen. Op voorzet van Joeri kan Aymen de gelijkmaker scoren. Plots is het geloof om te winnen er terug en gaat OMS voluit. Het scoren lukt echter niet voor OMS en net dan maakt Wenduine een tweede doelpunt. OMS blijft er voor gaan maar alle doelpogingen belanden net naast het doel of worden door de keeper ontzet. Deze overwinning is volledig toe te schrijven aan de reddingen van de boomlange keeper van Wenduine. Einde van de deelname aan de Jeugdcup van het Nieuwsblad voor OMS.

    Speelden voor OMS:
    Couckhuyt Liam, Dierickx Jordi, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    28-03-2010, 19:20 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    21-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag K.F.C Moen- OMS

    Verslag K.F.C Moen- OMSI
    20/03/2010
    6-4

    Wegens afwezigheid van onze vaste keeper, wordt Jens vervangen door Pieter die de eerste helft in het doel staat en door Jordi die de tweede helft voor zijn rekening neemt. Moen heeft alle geluk aan hun kant en kan uitlopen tot 3-0. De kansen voor OMS belanden net naast doel. Liam scoort dan toch het eerste doelpunt voor OMS maar Moen antwoordt direct met de 4-1.Net voor de rust kan opnieuw Liam scoren en staat het 4-2. De tweede helft is beduidend beter voor OMS. Ze combineren goed en creëren kansen voor doel. Aaron scoort de 4-3 en Aymen kan met een lobbal de keeper verslaan. De stand is opnieuw in evenwicht: 4-4. Het geloof om te winnen is er opnieuw. Arthon die zijn eerste wedstrijd speelt is zeker een aanwist voor de ploeg. Zoveel meeval Moen had bij het scoren van hun goals, zoveel pech heeft OMS bij de afwerking; ofwel belandt de bal net naast het doel of op de paal. Een trap van Aymen wordt gelost door de keeper en strandt tegen de paal naar buiten. Tegen het spelbeeld in kan Moen de eindstand vastleggen op 6-4.

    Speelden voor OMS:
    Boddin Arthon, Couckhuyt Liam, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Goeminne Pieter, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Vercruysse Kenzo.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-03-2010, 13:37 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdcup van het nieuwsblad OMS- Wenduine

    Jeugdcup Nieuwsblad OMS – Wenduine
    17/03/2010
    1-2.

    Na de denderende overwinning van vorige week (13-0 tegen Zwevegem), staan de Brigands al na een halve minuut terug met beide voeten op de grond na een goal van Wenduine. De kustploeg weet na 5 minuten al hun score te verdubbelen en het staat reeds 0-2. Nu is het aan OMS om terug te slaan en ze komen langszij met een kopbaldoelpunt van Aaron. Na nog enkele kansen voor OMS gaan ze de rust in met 1-2. In tegenstelling tot andere wedstrijden is de tweede helft de betere helft voor OMS. Ze hebben het meeste balbezit en maken goede combinaties, maar de afwerking en het scoren lukt niet. Wenduine is veel minder fel dan bij de aanvang van de wedstrijd. Ze komen maar éénmaal gevaarlijk voor doel en keeper Jens brengt redding. Het wordt opletten bij de terugmacht volgende woensdag 24/3 naar Wenduine. Hopelijk lukt het scoren dan beter.

    Speelden voor OMS:
    Couckhuyt Liam, Dierickx Jordi, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-03-2010, 13:35 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    14-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OMSI- OG Stasegem

    Verslag OMSI- OG Stasegem
    13/03/2010
    4-0.

    OMS begint niet al te fel aan de wedstrijd. Een tweetal mooie zuivere kansen worden niet benut om de openingstreffer te scoren. Gelukkig kan keeper Jens met een super save een lange en gevaarlijke bal met zijn vuist boven doel wegboksen. En houdt hij zo zijn netten vrij. De 1-0 komt dan toch onverwacht via Liam die de bal door een bos van benen binnenschiet. Na de rust verandert het spelbeeld en vindt OMS hun vechtlust terug. Nieuwkomer Michiel kan de 2-0 hard binnentrappen. Aaron kan een prachtige voorzet van Gur-Preet dicht bij doel gemakkelijk binnentikken. Het lukt de tegenstanders niet om een degelijke aanval op te bouwen. Enkel met lange ballen proberen ze het doel van Jens te bereiken. Maar dit is een maat te klein voor de verdienstelijk verdedigers van OMS. De eindstand 4-0 komt op het bord na vrije trap die vanaf enige afstand door Jordi krachtig wordt binnengetrapt. Het einde van de wedstrijd wordt nog ontsierd door een erg onsportieve reactie van een speler van Stasegem. Toch zeker een verdiende overwinning voor OMS.

    Speelden voor OMS:
    Couckhuyt Liam, Debacker Michiel, Dierickx Jordi , Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-03-2010, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    12-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdcup van het nieuwsblad

    Verslag OMS in Jeugdcup van het nieuwsblad
    10/3/2010
    13-0
    Na twee moeilijke wedstrijden waren de Brigands strijdlustiger dan ooit om voor de volle winst te gaan in de Jeugdcup van het Nieuwsblad. Alles liep van een leien dakje en de ene goeie combinatie na de andere, volgenden elkaar op. Nog voor de rus kon Jordi 4 maal scoren en trapte Liam een bal tegen de netten. Na de rust werd OMS verder niets in de weg gelegd en ging het doelpuntenfestival voort met 5 doelpunten voor Aaron en 2 voor Liam. Ook onze verdediger Joeri kon een doelpunt meepikken! Keeper Jens stond er werkloos bij. Eindstand 13-0. Om te onthouden: mooi samenspel en inzet levert resultaat.

    Speelden voor OMS:

    Couckhuyt Liam,Dierickx Jordi, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen,Singh Gur-preet,Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Walgraeve Joeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    12-03-2010, 18:51 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    07-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belangrijk mededeling!!!!!
    Op woensdag 10 maart is er een wedstrijd in het kader van de jeugdclub van het nieuwsblad.
    Wij spelen tegen Zwevegem om 18 u op de velden van OMS.
    Alle supporters op post om onze spelers naar de overwinning te schreeuwen!!!!!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    07-03-2010, 18:19 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OMSI U11- Hulste Sp

    Verslag Hulste SP- OMS U11
    06/03/2010
    5-1

    De eerste helft is een evenwichtige partij met kansen langs beide kanten. Hulste komt eerst op voorsprong met een doelpunt via hoekschop. Kort daarna trapt Jarne vanuit hoekschop de bal op het hoofd van Jordi die de gelijkmaker prachtig binnenkomt. Dankzij enkele broodnodige knappe saves van Jens blijft de stand bij de rust op 1-1. In de eerste helft is het spelniveau van OMS beduidend minder dan voor de rust. Keeper Jens kan tot 2 maal toe de bal uit de netten houden. Het lukt de Brigands niet meer om goede combinaties op te bouwen en dat wordt afgestraft met nog 4 doelpunten voor de thuisploeg. De 5-1 eindstand is een pijnlijke nederlaag en volledig te wijten aan de slappe tweede helft van OMS.

    Speelden voor OMS:
    Couckhuyt Liam,Dierickx Jordi, Goeminne Pieter, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen,Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Walgraeve Joeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-03-2010, 18:14 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    03-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS-K.Z Dentergem

    Verslag OMSI U11- KZ Dentergem
    27/02/’10
    1
    -4

    Het beloofd een spannende wedstrijd te worden want Dentergem is op wraak berust na hun nederlaag in de eerste ronde. Bij de eerste hoekschop kan de keeper van Dentergem een goal vermijden en de bal nipt over doel duwen. Bij de tweede hoekschop is het wel raak en tikt de tegenstander de bal in eigen doel: 1-0 voor OMS. Dentergem trekt dan feller van leer en zet de tegenaanval in. Kenzo kan de bal net voor de doellijn ontzetten maar via kopstoot belandt ook voor OMS de bal in eigen doel en staat de 1-1 op het bord. Er volgen nog enkele kleine kansen voor OMS maar het is Dentergem die uit een tegenaanval de stand op 1-2 brengt. De tweede helft is er één om snel te vergeten. De wil en de strijd om de achterstand op te halen is er niet. Joeri kan nog net een bal voor doel weghalen en Jarne en Gur-Preet besluiten op de keeper met een schot op doel. Er volgen nog 2 doelpunten voor Dentergem na hoekschop wat de eindstand op 1-4 brengt. Werk aan de winkel voor volgende week tegen Hulste!

    Speelden voor OMS:
    Couckhuyt Liam,Dierickx Jordi, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen,Singh Gur-preet,Soenens Jens,Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-03-2010, 19:45 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    21-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMSI U11- Sc Wielsbeke

    Verslag OMSI U11- SC Wielsbeke
    20/02/2010
    5-3.

    Opnieuw kijkt OMS al slechts na enkele minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Na een vrije trap van Joeri belandt de bal via rebound door Liam op de deklat. Kort daarna scoort Jordi de 1-1 gelijkmaker. Via een terugspeelbal van Pieter kan Liam aanleggen om de 2-1 op het bord te brengen. OMS krijgt nog enkele kansen maar scoren lukt niet: een schot van Jordi wordt gered door de keeper,een kopbal van Gur-Preet belandt op de keeper en een lobbal van Aymen schiet net over doel. De voorsprong bij de rust kon gevoelig hoger liggen. De vele inspanningen van Aymen worden beloond met een doelpunt van hem:3-1. Uit één van de weinige tegenaanvallen van Wielsbeke belandt een schot op de paal. Enkel op stilstaande fases zijn de tegenstanders gevaarlijk en via hoekschop komt de 3-2 op het scorebord. Door 2 doelpunten kort na elkaar van Liam geeft de 5-2 op het scorebord beter het spelbeeld weer. Via hoekschop legt Wielsbeke de eindstand vast op 5-3.

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles,Couckhuyt Liam,Debacker Michiel,Dierickx Jordi, Goeminne Pieter, Sayed Aymen,Singh Gur-preet,Soenens Jens, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-02-2010, 14:25 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    08-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OMS- SV Zulte Waregem

    Verslag OMS ingelmunster- SV Zulte waregem
    06/02/2010
    0-1

    Na een lange winterstop trekt OMS naar Zulte Waregem, de ex-ploeg van trainer Johan. Reeds na 5 min. kijkt OMS tegen een 1-0 achterstand aan. OMS laat zich echter niet ontmoedigen en probeert met combinatievoetbal de achterstand weg te werken. OMS heeft voortdurend balbezit en creëert kansen voor het doel maar scoren lukt niet. Zo gaat Zulte Waregem met een gevleide voorsprong de rust in. In de tweede helft is het opnieuw OMS die de betere aanvallen opbouwt maar telkens staat de keeper van Zulte Waregem op de goede plaats of belandt de bal net naast de paal. Het ontbrak OMS aan een tikkeltje geluk om de welverdiende gelijkmaker te scoren.

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles Couckhuyt Liam Lapeire Aaron Rosseel Bryce Singh Gur-preet Soenens Jens Vandemaele Jarne Vercruysse Kenzo Walgraeve Joeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    08-02-2010, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    03-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslag indoortornooien

    Maandag 28/12/2009 Wingene:

    1-2 verloren tegen Izegem
    6-1 verloren tegen Wingene
    2-1 verloren tegen Hertsberge
    Ze behaalden de laatste plaats

    Woensdag 30/12/2009 Pittem:

    3-1 verloren Pittem
    7-1 gewonnen Gits
    3-0 gewonnen Oostrozebeke
    Ze behaalden de eerst plaats

    Zaterdag 2/01/2010 Vlamertinge

    4-0 gewonnen langemark
    1-1 Menen
    2-1 gewonnen Lauwe
    1-0 gewonnen Eernegem
    Ze behaalden de derde plaats



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    03-01-2010, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    15-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. verslag OMS U11-K.ws Desselgem

    Verslag OMS Ingelmunster – K.ws Desselgem
    3-1.

    Na twee weken gedwongen rust wegens het slechte weer, begint OMS heel gretig aan de wedstrijd. Het eerste kwartier zijn de brigands voortdurend aan de bal, maar de keeper en de paal weerhouden de openingstreffer. Een super save van keeper Jens voorkomt een doelpunt voor de bezoekers na vrije trap. Gur-preet kan uiteindelijk toch de score openen na voorzet van Aymen. Kort nadien komt de stand weer in evenwicht en gaan we rusten met 1-1. Ook na de rust blijft het een spannende wedstrijd en is het vooral OMS die de betere combinaties op de grasmat toont. Hun inzet wordt beloond met nog 2 doelpunten van Gur-Preet. Een verdiende eindstand: 3-1.

    Speelden voor OMS:

    Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-12-2009, 20:21 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    06-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.filmpje


     

    Bijlagen:
    Foot.wmv (5.2 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-12-2009, 16:59 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    04-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht !!Aandacht!!

    3de OMS CUP

     

    ZAALVOETBALTORNOOI

    VOOR DUIVELTJES

    Bijlagen:
    infoboekje_tornooi_2009[2].doc (274 KB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    04-12-2009, 17:02 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS -Bl.Otegem

    Verslag Bl. Otegem- OMS Ingelmunster
    21/11/09
    1-3.

    OMS trad fel uit de startblokken met twee mooie treffers van Jordi die na zijn blessure het scoren nog zeker niet verleerd is. Het spel gaat op en af met kansen langs beide zijden. Het geluk zit Otegem niet mee: Kenzo kan op de valreep een schot afblokken en Otegem treft tot twee maal toe de paal. Joeri voelt zich in zijn sas op zijn nieuwe positie als aanvaller en levert enkele mooie passen voor doel af. Na een boeiende eerste helft en een paar knappe saves van Jens, wordt er gerust met een 0-2 voorsprong.Via hoekschop van Bryce kopt Aaron de bal door naar Gillis die er net niet bij kan om te scoren. Ook in de tweede helft staat Jens paraat en kan hij de bal met de voet voor de lijn weghalen. Na samenspel tussen Jordi en Gillis brengt Aaron de score op 0-3. Ook Gur-Preet krijgt nog twee kansen maar telkens kan de keeper van Otegem gevat ingrijpen. De verdedigers Kenzo, Bryce en Jarne blijven hun werk goed doen maar net voor het eindsignaal scoort Otegem hun eerreddend doelpunt, dat onbereikbaar was voor Jens. Een mooie wedstrijd en een verdiende overwinning.

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Joeri.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    23-11-2009, 20:27 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    15-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OMS- K.F.C. Moen

    Verslag OMS U11- K.F.C Moen
    14/11/’09
    6-1

    Na twee mooie kansen voor Jordi die jammer genoeg op deklat en tegen de paal belanden, opent Aaron de score met een slimme kopbal. Kort daarna kopt Gilles de bal mooi door naar Aaron die zijn tweede doelpunt maakt. Een zwak Moen komt aan de overkant voor doel maar Jarne redt de bal van de lijn. OMS heeft het meeste balbezit maar het is Moen die net voor de rust vanuit hoekschop de 2-1 op het bord brengt. Het spelniveau daalt enigszins na de rust maar toch blijft OMS zeker de beter ploeg. Bryce treft eerst nog de paal maar na een individuele actie van Aymen, kan die afleggen naar Bryce die koelbloedig de 3-1 binnentrapt. Dit doelpunt geeft nieuwe moed en in het slotkwartier worden de bezoekers afgemaakt met nog 2 doelpunten van Aaron die een ruim aandeel in het spelbeeld en de zege had. Via een knappe pass van Aymen legt Bryce de verdiende 6-1 eindstand vast.

    Speelde voor OMS:
    Brulez Gilles, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Soensens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo.

    Bijlagen:
    moen.wmv (8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-11-2009, 12:50 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    08-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag OMS- OG Stasegem

    Verslag OG Stasegem- OMS Ingelmunster
    07/11/09
    1-2.

    Niettegenstaande de gietende regen, begint OMS enthousiast aan de wedstrijd maar via een own-goal van Aaron komen ze gauw 1-0 achter.De Brigands verliezen de moed niet en creëren veel goede kansen.Het geluk zit hen echter niet mee. Na een mooie combinatie tussen Aaron en Liam, volgt er een reuzekans voor Gur-Preet maar de keeper van Stasegem brengt redding. Via een pass van Muslim, brengt Aaron de stand in evenwicht en is het 1-1. Jordi, hersteld van een wekenlange blessure, zit meteen ook goed in de wedstrijd en krijgt enkele mooie kansen maar besluit langs en boven de paal. De niet-aflatende inzet van OMS wordt beloond met een goal van Liam die met een afstandsschot door een oranje muur van verdedigers gaat. Na de rust verzwakt de wedstrijd enigszins maar het blijft eenrichtingsvoetbal van OMS. Stasegem blijft als een blok hun eigen doel verdedigen en het lukt OMS niet om de score aan te dikken. De zeldzame aanvallen van Stasegem worden goed opgevangen door de sterk spelende verdediger Yoeri die achteraan alles opvangt en zelfs 2 mooie trappen op doel versiert. Een verdiende derde goal voor OMS blijft echter uit.
    De eindstand 1-2 is zeker terecht voor OMS.

    Speelden voor OMS:
    Couckhuyt Liam, Debacker Michiel, Dierickx Jordi, Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandenberghe Jarni, Walgraeve Yoeri


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-11-2009, 13:55 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    01-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- K.Zwevegem.sp

    Verslag KFC Zwevegem - OMS
    31/10/2009
    3-4

    De thuisploeg opent al vlug de score maar na enkele kansen van OMS kan Liam al meteen gelijkstellen. Zwevegem scoort al vlug de 2-1 en de 3-1. OMS speelt niet als een geslagen ploeg en vecht verder. Ze krijgen een paar goeie kansen, maar het geluk staat niet aan hun kant. Via een pas van Liam scoort Muslim zijn eerste goal van het seizoen en komt de stand op 3-2. Dankzij de tussenkomst van de verdedigers Yoeri, Kenzo, Bryce en Jarne en keeper Jens kunnen ze de 4-2 van het bord houden. De kopbal van Aaron voor de gelijkmaker wordt in extremis van de lijn gehaald. Na een motiverende peptalk van Trainer Johan komt OMS vol goede moed uit de kleedkamers, wat leidt tot een goede kans voor Muslim die naast kopt. Ook Liam en Gillis kunnen de bal niet onder de lat brengen. Na hoekschop en via een own-goal van Zwevegem hangen de bordjes weer in evenwicht. In de slotfase verhoogt OMS de druk en strijden ze verder om de overwinning binnen te halen. Via een mooie doorsteekpas van Gur-Preet werkt Aaron koelbloedig af.

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles, Couckhuyt Liam, Dudaev Muslim, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Yoeri

    Bijlagen:
    Film Zwevegem.wmv (8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    01-11-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    25-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS - Hulste SP.

    Verslag OMS U11- Hulste SP. 24/10/09
    2-5

    Al vanaf de eerste minuut krijgt OMS de kans om te scoren maar de bal van Liam belandt op de paal. Daarna krijgt Hulste de meeste kansen: tweemaal gaat de bal ernaast en keeper Jens kan eenmaal ontzetten. De 0-1 komt er na een vrije trap en kort daarna scoren de bezoekers een tweede keer. OMS tracht terug te vechten: Liam trapt de bal op de keeper en in de rebound kan Gilles de stand op 1-2 brengen. Na de rust blijft Hulste het meeste dreigen en OMS kan niet beletten dat de score oploopt tot 1-5. Het laatste kwartier komt OMS wat meer opzetten wat resulteert in een goeie kans voor Gur-Preet en een doelpunt van Liam. De eindstand ligt vast: 2-5. Een verrassende collectieve offday van de Brigands.

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles, Couckhuyt Liam, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-Preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Yoeri

    Bijlagen:
    hulste.wmv (8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-10-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    18-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS- K.Z. Dentergem

    Verslag K.Z. Dentergem-OMS U11 17/10/09
    1-3

    De Brigands begonnen zeer sterk aan de wedstrijd wat al heel vroeg in de wedstrijd leidt tot een doelpunt van Liam na een voorzet van Aymen. De spelers van OMS vinden elkaar blindelings wat heel wat doelkansen oplevert. Een schot van Gillis gaat net over. De 0-2 komt op het bord door Liam na een voorzet van Aymen. Uiteindelijk een kans voor Dentergem maar een knappe save van Jens verhindert het doelpunt. De Brigands blijven drukken en halen de bovenhand. Een mooie uittrap van keeper Jens belandt in de voeten van de vrijgelopen Liam die alleen voor de keeper komt en een hattrick scoort: 0-3. In het begin van de tweede helft gaat OMS op hetzelfde elan verder maar een vierde doelpunt blijft uit. Naarmate de wedstrijd vordert, komt Dentergem in de wedstrijd en dat leidt tot enkele kansen. Bryce kan net een bal van de lijn weghalen maar kort daarna komt de stand op 1-3. De verdedigers van OMS blijven alert en Jens voorkomt een tweede tegendoelpunt met een knappe save met de voet.

    Een welverdiende overwinning voor de Brigands!

    Speelden voor OMS:
    Brulez Gilles, Couckhuyt Liam, Lapeire Aaron, Rosseel Bryce, Sayed Aymen, Singh Gur-preet, Soenens Jens, Vandemaele Jarne, Vercruysse Kenzo, Walgraeve Yoeri

    Bijlagen:
    Dentergem_OMSI_0002.wmv (1.8 MB)   


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    18-10-2009, 00:00 geschreven door Eveline
    Reacties (0)
    agenda

    Belangrijke data in mijn agenda

    Gastenboek
  • meer
  • hallo
  • goe gedaan
  • voetbalblog OMS U11
  • blog OMS PREMINIEMEN

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    training binnen en verassing pizza
  • foto's training

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!