| 
 
 
 
 
 
  
 
 
 1 pompoen
 2 grote aardappelen
 1 rode paprika
 2 vleestomaten
 1 ui
 peterselie,bieslook,
 kervel voor de afwerking,
 crème fraiche
 Pompoen schoonmaken en in stukken snijden,aardappel schillen en in stukken snijden, tomaat en paprika in stukken snijden.
 een weinig paprika zeer fijn snijden en opzij houden
 Ui hakken en fruiten in een beetje olijfolie.
 De pompoen, tomaat, aardappel en paprika toevoegen. De kruiden toevoegen.
 De bouillon erbij en zacht laten koken voor een 30 min.
 de soep mixen,
 op smaak brengen met peper en zout,
 de kervel fijn hakken,
 de soep opdienen met wat paprika,kervel en room
 voor de afwerking.
 
 
 -bon appétit-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |