| dit heb je nodig voor de buiscuitdeeg, 4 eieren,
 125gr fijne suiker,
 125gr gezeefde bloem,
 bakpapier,
 ---------------
 voor de afwerking,
 creme au beurre,(recept staat bij koekjes)
 marsepein,
 pure chocolade,
 ---------------
 beginnen met de biscuit,klop de eieren op
 met de suiker,je moet voor dit deeg zeker
 15min kloppen,dan wordt het dik en roomig,
 gezeefde bloem toevoegen,en door het deeg spatelen,
 niet meer kloppen.
 bekleed een bakblik met bakpapier,
 stort er het deeg op een maak gelijk tot ongeveer,
 1cm dik met een spatel.
 bak gedurende een klein kwartiertje op 200graden,
 in voorverwarmde oven.
 - rol ondertussen de marsepein heel dun uit,
 tussen 2 vellen huishoud folie. zet even opzij en laat wat opstijven.
 neem het deeg uit de oven en draai het om op een vochtige
 theedoek,doe voorzchtig het bakpapier af.
 rol het deeg nu op met de theedoek,laat zo afkoelen.
 - maak nu de creme au beurre,
 -maak je versiering,van marsepein,van chocolade
 neem de deegrol,rol voorzichtig open,bestrijk met de creme,
 rol nu voorzichtig terug op,gebruik de handdoek,dat is
 gemakkelijker.
 smeer nu de creme,laten opstijven,
 nu kun je versieren naar eigen smaak.
 
 :idea:je maakt het best 1à 2 dagen op voorhand,
 dan kan het goed opstijven.
 
 succes verzekerd,
 bon apétit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |