Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    22-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     


    Persbericht
    Provincie Antwerpen

    17 | 02 | 2023

    Techmix wil 18+ers introduceren in technische opleidingen
    Nieuw voortraject voor technische opleidingen start 28 februari.  www.cvovitant.be.

    Wat STEM is voor Scholieren, wil Techmix bereiken in het volwassenenonderwijs: 18+ ers enthousiast maken voor techniek en de diversiteit aan technische jobs. Techmix is een samenwerking van CVO Vitant, Volwassenenonderwijs Kisp en ACTA vzw. In een voortraject van 4 maanden krijgen cursisten een introductie in tal van technische opleidingen zoals:  elektromecanicien, procesoperator chemie, elektromecanicien, elektrotechnisch installateur, constructie-lasser of PLC-technieker. ‘Cursisten proeven niet alleen van technische opleidingen, ze behalen ook meteen het certificaat van monteur en o.a. het attest om een vorklift te bedienen,’ vertelt Luk Lemmens, gedeputeerde bevoegd voor het volwassenenonderwijs. “Bovendien is dit een halftijdse opleiding, waardoor ze combineerbaar blijft met een job.”

    Cursist op CVO Vitant campus De Masten - Copyright: CVO Vitant

    In het Techmix voortraject kunnen cursisten op 4 maanden tijd proeven van een aantal technische opleidingen. Ze gaan halftijds naar school, wat nog heel wat ruimte laat voor een (deeltijdse) job. 

    Ze leren onder andere elektrische verbindingen uitvoeren, spanningsloos fouten opsporen en verhelpen, maar ook hoe ze machines bedienen, monteren en controlemetingen uitvoeren.  Bovendien stoomt Techmix je klaar voor het behalen van extra attesten die nuttig zijn in een industriële omgeving, zoals werken op hoogte en werken met een vorklift.

     

    Na Techmix kan je makkelijk doorstromen naar volgende opleidingen.

     

     

    Gedeputeerde Luk Lemmens: “Techmix is een volledig nieuwe opleiding die gegeven wordt in Antwerpen.  Wie slaagt voor het Techmix voortraject, behaalt het certificaat van Monteur. Als monteur kan je meteen aan de slag bij een bedrijf in de bouw- of constructiesector. Monteurs zijn gegeerd op de arbeidsmarkt en allround inzetbaar.’ 

    PRAKTISCHE INFO

    Voor wie? Voor iedereen vanaf 18 jaar.

     

    Hoelang duurt de opleiding? Het traject van 300 lestijden duurt 4 maanden. Je start op 27 februari 2023 en eindigt 22 juni 2023. Inschrijven kan nog de eerste week van de opleiding.

     

    Waar en wanneer heb ik les? Je volgt maandagnamiddag en donderdag (hele dag) les bij CVO Vitant, Merantistraat 2B, Antwerpen. Dinsdag (hele dag) en woensdagnamiddag volg je les bij Kisp, Londenstraat 43, Antwerpen.

     

    Meer weten?

    Heb je nog een vraag? Stel ze via het contactformulier of kom langs tijdens de openingsuren, op maandag en dinsdag van 13u tot 17u, woensdag en donderdag van 18u tot 20u. bij CVO Vitant, campus De Masten, Kapelsestraat 222 A, 2950 Kapellen.

     

    Je kan ook telefoneren op het nummer 0479 02 39 16.

     

    www.cvovitant.be

    PERSINFO & INTERVIEWS

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Onderwijs


    Dienst:
    Paul Buyens – campusdirecteur De Masten
    CVO Vitant – Kapelstestraat 222, 2950 Kapellen

    M 0479 02 39 16, E paul.buyens@covovitant.be
    (bereikbaar op gsm tijdens krokusvakantie)

     

    CVO Vitant is het provinciaal centrum voor volwassenenonderwijs met vijf campussen in Antwerpen, Hoboken en Kapellen. Meer dan 5500 cursisten volgen er een opleiding horeca, slagerij, bakkerij, techniek, Nederlands tweede Taal, diploma, …  zowel in dag- als avondonderwijs. Meer info: www.cvovitant.be






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    0


    Persbericht
    Provincie Antwerpen

    09 | 02 | 2023

    Meer dan 20 miljoen fietsers geteld in 2022 in provincie Antwerpen


    Fietsen in de provincie Antwerpen breekt alle records. De provinciale Fietsbarometer van de provincie Antwerpen klokte in 2022 af op meer dan 20 miljoen getelde fietsen. De provinciale Fietsbarometer registreerde nooit eerder een stijging van 20% in één jaar.

    De provinciale Fietsbarometer van de provincie Antwerpen verzamelt objectieve informatie over fietsen en fietsroutes. Sinds 2015 telt de provinciale Fietsbarometer het hele jaar door fietsers, wat een unieke langetermijnkijk geeft op de evolutie van het aantal fietsen. En dat aantal stijgt ieder jaar.


    In 2018 ziet de provincie Antwerpen een stijging van 13,7% ten opzichte van 2017. In 2019 stijgt dit nog een keer met 12% tegenover 2018. Ondanks corona meten we in 2020 een toename van 1%. Ook in 2021 heeft corona nog een invloed op de fietscijfers en stijgt het aantal fietsers in de provincie Antwerpen met 2%. 


    “2022 breekt evenwel alle records. De provinciale Fietsbarometer merkt een stijging van meer dan 20% op in vergelijking met 2021. Goed voor 20.432.775 getelde fietsers in 2022 in de provincie Antwerpen”, geeft gedeputeerde Luk Lemmens, bevoegd voor Mobiliteit mee. “Sinds de start van de tellingen in 2015 zien we een trend van meer dan 53%. De elektrificatie van de fietsen speelt hier een belangrijke rol in, maar evenzeer de aanleg van degelijke fietsinfrastructuur zoals de fietsostrades. We zijn tevreden dat onze aanhoudende fietsinvesteringen en –beleid renderen.”

     

    Toplocaties

    In het arrondissement Antwerpen blijft de Mercatorstraat in Antwerpen (BFF), met 2,1 miljoen fietsers, de topper, gevolgd door het Steenplein (BF) met 1,8 miljoen fietsers en de Silvertopstraat (BFF) met 1,2 miljoen fietsers.

     

    In het arrondissement Mechelen gaat de top 3 naar Onze-Lieve-Vrouwlaan in Duffel (BFF) (1,3 miljoen fietsers), het fietsostradeknooppunt (F13, F19, F23, F28) in Willebroek (732.841 fietsers) en de fietsostrade F18 in Bornem ter hoogte van de Rijksweg (430.338 fietsers).

     

    Voor het arrondissement Turnhout kaapt de Herenthoutseweg (BFF) in Herentals de eerste prijs weg met 513.415 fietsers, gevolgd door het Eilandje Herenthoutseweg West (BFF) in Herentals (449.607 fietsers) en de fietsostrade langs het jaagpad kanaal Dessel-Schoten (F5, F102) (398.167 fietsers).

     

    Fietsostrades kennen succes

     

    Fietsers vinden meer en meer de weg naar de fietsostrades. De provinciale Fietsbarometer telde maar liefst 34% meer fietsers op de fietsbrug aan Berchem Station op de F1 en dezelfde stijging zien we op de F105 in Geel ter hoogte van Rauwelkoven. Aan het fietsostradeknooppunt in Willebroek gaat het aantal fietsers met 25% omhoog.

    Copyright: provincie Antwerpen

     

    PERSINFO & INTERVIEWS

    Beleidsverantwoordelijke:
    Luk Lemmens, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Mobiliteit
    0
    Dienst:
    Tina Caers






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    innige deelneming aan de nabestaande ik zal je missen vriend

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tweevoudig succes voor GAIA!

    Beste dierenvriend,

    Het Europees burgerinitiatief (ECI) dat oproept tot het beëindigen van dierproeven in Europa en een overgang naar proefdiervrij medisch-wetenschappelijk onderzoek, heeft 1,2 miljoen geldige handtekeningen verzameld. Dit is een groot succes en biedt weer hoop voor de 10 miljoen dieren die in laboratoria op wrede wijze worden behandeld. Dankuwel aan iedereen die heeft bijgedragen !

    Dankzij deze aanzienlijke steun van de bevolking zal de Europese Commissie dit resultaat in aanmerking moeten nemen en een besluit moeten nemen over de nodige maatregelen voor echt ethisch onderzoek met dieren. Binnen 6 maanden zouden we een reactie moeten krijgen omtrent concrete acties.

    Tegelijkertijd heeft het ECI “Fur Free Europe”, dat oproept tot een verbod op de bontfokkerij en de verkoop van bontproducten in de hele EU, slechts 8 maanden na de start al meer dan 1,4 miljoen handtekeningen verzameld. Deze zullen niet allemaal worden gevalideerd, maar de 1 miljoen handtekeningen die nodig zijn om door de Commissie te komen, zullen automatisch worden gehaald. En dat is een heel goed resultaat.

    Hoe meer handtekeningen, hoe meer gewicht het ECI krijgt. Daarom vragen wij u, als u dat nog niet hebt gedaan, het ECI vandaag nog te ondertekenen om deze vreselijke praktijken te stoppen.

     

    Hartelijk dank voor al uw steun,

    Michel Vandenbosch
    Voorzitter van GAIA

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    Regionale Landschappen Rivierenland

    provincie Antwerpen

    30 | 01 | 2023

    Leden Chiro Berlaar-Heikant zorgen zelf voor vergroening van hun speelterrein

    -BERLAAR- Zondag heerste er een gezellige drukte op de terreinen van Chiro Berlaar-Heikant. Leiding en leden hielpen elkaar met het aanplanten van streekeigen hagen en een tiental hoogstambomen waaronder winterlinde, tamme kastanje, gewone esdoorn en zomereik.

    Deze aanplantingen maken deel uit van het plattelandsproject ‘Groenkapoen’ waarbij de Antwerpse regionale landschappen samenwerken met vier Antwerpse jeugdverenigingen om hun speelterreinen op te waarderen op vlak van biodiversiteit, ontharding, klimaatadaptatie en natuurbeleving.

     

    Jongeren beslissen mee over hun ideale speelterrein

     

    An-katrien Cuypers, projectmedewerker bij Regionaal Landschap Rivierenland, legt de chiroleden uit hoe ze best een boom planten. Aan het enthousiasme van de jongeren merkt ze dat de jeugd graag zelf de handen uit de mouwen steekt om zich in te zetten voor de klimaatstrijd en meer natuur. Ze vindt het fantastisch dat jeugdbewegingen via Groenkapoen financiële middelen en een plan van aanpak krijgen om meer groen te integreren in hun eigen leefwereld. Doordat de jongeren zelf ook inspraak krijgen over het ontwerp van hun ideale speelterrein, zijn ze bovendien extra gemotiveerd. Ook de gemeente Berlaar zette zich in voor de lokale jeugdvereniging met logistieke steun en het maken van de plantgaten. Ze schonken alle jongeren ook een welverdiend cakeje na het harde labeur.

     

    Evenwichtsparcours, gezellige vuurplek en buitenklas

     

    Later dit jaar krijgt het speelterrein hier ook een evenwichtsparcours, extra materiaal om kampen te bouwen, geheime verstopplekjes in het speelbos, een gezellige vuurput en een buitenklas , legt leidster Inés Wuyts ons uit. Het is de bedoeling dat ook jongeren uit de buurt en de leerlingen van Gemeentelijke Basisschool Heikant mee kunnen genieten van onze groene speelterreinen. We hebben trouwens het plan om ook de tussenliggende terreinen te ontharden en natuurlijk in te richten, maar daarvoor zijn we momenteel nog op zoek naar extra subsidies.

     

    De jongeren van Chiro Berlaar-Heikant steken zelf het plantgoed in de grond. Milan (12j) was onder de indruk van de plantwerken. Het was de eerste keer dat hij zelf een boompje in de grond stak.

    Antwerpse Regionale Landschappen

     

    De Antwerpse Regionale Landschappen zetten zich in voor de natuur en het landschap in de provincie Antwerpen. Ze behouden en versterken de natuur en het landschap en werken aan erfgoed, streekidentiteit, recreatie, natuureducatie en draagvlak. Hiervoor worden ze door de provincie financieel ondersteund.

     

    Het project Groenkapoen wordt mogelijk gemaakt door cofinanciering uit Platteland Plus, bestaande uit middelen van Vlaanderen en provincie Antwerpen.

    PRAKTISCHE INFO

    Meer info:
    www.rlrl.be/nieuws/groenkapoen-aan-de-slag-met-chiro-berlaar-heikant

    Beleidsverantwoordelijke:
    Jan De Haes, N-VA, gedeputeerde bevoegd voor Milieu en Natuur provincie Antwerpen

    Contactpersonen (voor meer info over het project):

    An-katrien Cuypers, projectmedewerker speelnatuur, Regionaal Landschap Rivierenland


    Bart Vermylen, communicatieverantwoordelijke, Regionaal Landschap Rivierenland

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!