Lili's recepten

    

05-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde tomaat met Provençaalse geitenkaas

Gevulde tomaat met Provençaalse geitenkaasxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />




Aantal personen: 1
Aantal minuten:
  5

  


Ingrediënten:

-         1 tomaat

-         50 gr geitenkaas, halfzacht, 45% v.g.

-         1 teentje knoflook

-         1 kl Provençaalse kruiden

-         1 kl olijfolie

-         slamix (mix van krulandijvie, veldsla en roketsla, ook fijnproeverssla genoemd)

-          2 kl honingvinaigrette 

 

 

 

 

Bereiding:

 

  1. De tomaat uithollen. (dekseltje sparen)
  2. De geitekaas met een vork pletten en er de olijfolie, de provençaalse kruiden en het geperst teentje knoflook ondermengen.
  3. De tomaat vullen met het mengsel.
  4. De fijnproeversla op smaak brengen met de honingvinaigrette.
  5. De tomaat presenteren op een bedje van sla.

  

 Tip: 

Zet de tomaat (zonder sla) 30 seconden in de microgolf  voordat je ze opdient.  
Dan krijg je een  licht lauwe tomaat met een smeuïge zachtere geitekaas.



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)



Archief per week
  • 30/03-05/04 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Categorieën
  • a: ontbijt (1)
  • b: lunch (1)
  • bereidt in de microgolf (1)
  • c: salades (1)
  • d: aperitiefhapjes (0)
  • d: voorgerechten (2)
  • e: hoofdgerechten (12)
  • f: ovenschotels (7)
  • g: desserts (3)


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!