Lili's recepten

    

05-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scampi met wokspirelli

Scampi met wokspirelli




Aantal minuten : 15
Aantal personen: 2 -3


Ingrediënten:


-   500 gr scampi
-   200-250 gr wokspirelli
-   blikje Parijse champignons
-   2 tomaten
-   300 ml water
-   olijfolie
-   peper en zout


Voorbereiding:

-   Scampi pellen en darmkanaaltje verwijderen ( of gebruik reeds gepelde scampi ).
-   De 300 ml water opwarmen tot het kookpunt.
-   De 2 tomaten in kleine blokjes snijden.
-   Champignons laten uitlekken.

Bereidingswijze:

-   De olijfolie verhitten in de wok. 
-   De gepelde scampi een zestal minuten bakken in de hete olie. 
-   Tomatenblokjes en champignons eraan toevoegen en deze een paar minuutjes laten meebakken.  
     Kruiden met peper en zout.
-   Inmiddels de wokspirelli in het warme water (de 300ml ) doen zodat de pasta al wat weker wordt.
-   Dan de spirelli  (met water en al) bijvoegen in de wok en alles verder laten garen tot de pasta  
    gaar  is en al het water opgeslorpt .



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)



Archief per week
  • 30/03-05/04 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Categorieën
  • a: ontbijt (1)
  • b: lunch (1)
  • bereidt in de microgolf (1)
  • c: salades (1)
  • d: aperitiefhapjes (0)
  • d: voorgerechten (2)
  • e: hoofdgerechten (12)
  • f: ovenschotels (7)
  • g: desserts (3)


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!