Scampi met wokspirelli
Aantal minuten : 15 Aantal personen: 2 -3
Ingrediënten:
- 500 gr scampi - 200-250 gr wokspirelli - blikje Parijse champignons - 2 tomaten - 300 ml water - olijfolie - peper en zout
Voorbereiding:
- Scampi pellen en darmkanaaltje verwijderen ( of gebruik reeds gepelde scampi ). - De 300 ml water opwarmen tot het kookpunt. - De 2 tomaten in kleine blokjes snijden. - Champignons laten uitlekken.
Bereidingswijze:
- De olijfolie verhitten in de wok. - De gepelde scampi een zestal minuten bakken in de hete olie. - Tomatenblokjes en champignons eraan toevoegen en deze een paar minuutjes laten meebakken. Kruiden met peper en zout. - Inmiddels de wokspirelli in het warme water (de 300ml ) doen zodat de pasta al wat weker wordt. - Dan de spirelli (met water en al) bijvoegen in de wok en alles verder laten garen tot de pasta gaar is en al het water opgeslorpt .
|