Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Mooie herinneringen

    04-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Zonnestraaltje

     

    Wees een zonnestraaltje

    voor elk die je ontmoet

    Dan geef je andere vreugde

    en heb je het zelf ook goed

    04-10-2008 om 23:37 geschreven door tantelouisa 1831

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    geloof in jezelf

    Geloof in jezelf
    in de kracht die je hebt,
    de kracht die jou door het leven leidt,
    door goede en slechte tijden.

    Geloof in de verborgen kwaliteiten
    die iereen bezit en die je de juiste
    weg zullen wijzen.

    Geloof in morgen en in wat die dag
    je zal brengen,en probeer alles
    van de zonnige kant te bekijken,
    want met een positive kijk
    op het leven,is er geen grens
    aan jouw mogelijkheden...

    04-10-2008 om 23:36 geschreven door tantelouisa 1831

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Elke tekst die ik schrijf is een stuk levensverhaal.

    Een verhaal dat nooit af is.

    Je moet de mooiste dingen en het leven willen zien.

    Toch heb je van die momenten dat je alleen wilt zijn.

    Dat je wilt nadenken ergens stil in de natuur, alleen met het geluid van je stappen

    En met het lied van de wind in de bomen.

    Maar weet dat er ook vriendschap bestaat.

    Vriendschap is een kostbaar iets.

    Soms heb je dat je echt bij iemand wilt zijn.

    Dat je wil praten.

    Soms voel je jou klein, voel je de onmacht.

    Maar weet dat er altijd iemand is die om je geeft.

     

     

    04-10-2008 om 23:35 geschreven door tantelouisa 1831

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    :
    nationale feestdag in Bornem - het dagboek
    vrijdag
    De laatste volle dag is aangebroken. De druk neemt toe voor de sleutelfiguren en hun helpers om de verschillende uitdagingen op tijd tot een goed einde te brengen.

    Daarom besloot Eefje om haar team heel de nacht door te laten doorbakken. Het resultaat was deze morgen een enorme berg wafels en heel wat kleine oogjes. Het onweer en de regen die ze in de loop van de dag te verduren kregen, maakte het er zeker niet makkelijker op.

    Zowel Niels en Louisa planden deze namiddag een grote repetitie. Het werd voor beiden al snel duidelijk dat het niet zo'n eenvoudige klus zou zijn zulke grote groepen te organiseren. Er zal dan ook nog veel geoefend moeten worden om het hele gebeuren vlekkeloos te laten verlopen.

    Het bouwen van de locomotief liep vandaag als een trein. Het geheel kreeg steeds meer vorm en met oog voor detail werden de laatste stukken aan elkaar gemonteerd. Toch is het nog afwachten wat Johan voor morgen nog allemaal in petto heeft en of alles volgens plan zal verlopen.

    Siska trok deze morgen vroeg naar Gent, naar de drukkerij die de duizend 'Bornemsche gazetten' zal drukken. Letters werden gezet, papier in het juiste formaat gesneden en de inkt zorgvuldig aangebracht. Voor het resultaat zullen we moeten afwachten tot morgen!

    Iedereen in Bornem wacht vol spanning af of de vijf sleutelfiguren zullen slagen in hun opzet. En ook zij gaan waarschijnlijk een zoveelste slapeloze nacht tegemoet.

    donderdag
    Door de grote opkomst op de volksvergadering gisterenavond, konden alle vijf de sleutelfiguren vanaf vandaag rekenen op een heleboel extra steun en hulp van de mensen van Bornem.

    De ploeg van Eefje begon deze morgen al vroeg met het maken van het beslag. Alle ingrediënten werden in reusachtige hoeveelheden aangevoerd, en door een heel team op ambachtelijke wijze gemengd. Na de middag was het dan zover: tijd om de bakkers aan het werk te zetten, de vuren aan te steken en de eerste goudgele wafels tevoorschijn te toveren.

    Ook Niels wist zijn achterban al erg vroeg te verzamelen en naar alle uithoeken van het land te sturen. Twintig verschillende groepjes met dezelfde missie: vlaggen zoeken! De thuisblijvers bleven ijverig verder knippen, naaien en knutselen aan hun deel van het kleurrijke spektakel.

    Tot in de vroege uurtjes schreven Siska en haar helpers aan de artikels die hun 'Bornemsche Gazet' zouden vullen. Deze morgen trokken ze dan naar een authentieke drukkerij om enkele proefdrukken te maken.

    Johan was de hele dag in de weer om samen met enkele gemotiveerde schrijnwerkers de massa's hout vakkundig te bewerken. Eén voor één werden de locomotief onderdelen in elkaar geknutseld en afgewerkt.

    Louisa's zoektocht naar kleding, gebruiksvoorwerpen en materialen anno 1831 ging nog een poosje verder. Ondertussen werd ook een team ingezet voor het schilderen van de decors voor de tien taferelen.

    woensdag
    Deze ochtend stonden Steph en Geena al in de vroege uurtjes op de markt om alle Bornemse inwoners massaal op te roepen om naar de volksvergadering te komen. Ook de vijf sleutelfiguren waren al vroeg uit de veren om aan de uitdagingen verder te werken.

    Voor Eefje was het moment aangebroken om te proberen een eerste ambachtelijke wafel te bakken. Rudy, een Bornemse bakker, hielp haar bij het bereiden van het beslag en het testen van de traditionele ijzers. Het werd het gezelschap snel duidelijk dat er vele bereidwillige mensen nodig zouden zijn om zaterdag iedereen op tijd van lekkere wafels te voorzien. Toch is Eefje vastberaden de moed niet op te geven en te slagen in haar opdracht.

    Siska kreeg het goede nieuws te horen dat ze rond de middag het ziekenhuis zou mogen verlaten. In afwachting daarvan hielp ze zo goed ze kon met de zoektocht naar een drukkerij, die de krant zou willen drukken... met succes!

    Louisa schakelde vandaag een team van naaisters in die haar zouden helpen traditionele kledij te maken. Ook Niels trok naar het rusthuis, waar hij zijn vrienden aan het werk zette om grote lappen stof tot kleurrijke vlaggen om te toveren.

    Het bouwen van een reusachtige locomotief was voor Johan onmogelijk zolang hij niet over de juiste materialen beschikte. Daarom trok hij vandaag naar enkele houtzaken in de buurt die hem misschien zouden kunnen voorthelpen. Al snel vond hij alles wat hij nodig had en kon hij beginnen met de praktische kant van de opdracht te organiseren.

    's Avonds stroomde er zoals gehoopt een massa volk samen op het kerkplein voor de aangekondigde volksvergadering. De vijf sleutelfiguren bleken op veel steun te kunnen rekenen van de Bornemenaren. Het zware werk kan beginnen!

    dinsdag
    Voor Siska begint de week niet helemaal zoals gepland. Vanochtend kreeg ze het slechte nieuws te horen dat ze zo snel mogelijk geopereerd moest worden als gevolg van een blindedarmontsteking. Gelukkig is er Jurgen die voor haar een tijdje wil inspringen, totdat ze weer op krachten gekomen is en zich opnieuw goed genoeg voelt om verder te gaan met haar uitdaging.

    Johan trok deze morgen vroeg voor wat inspiratie naar het spoorwegmuseum in Mechelen.
    Wat hij daar te zien kreeg, gaf hem een mooi beeld van hoe het geheel er zou moeten uitzien op ware grootte en welke materialen het meest geschikt zouden zijn voor zijn locomotief. Daar bovenop werd hem een plan meegegeven dat een mooi vertrekpunt vormt.

    Het bezoek aan bakkerij Paul Joos was voor Eefje en vriendin Kirsten een grote stap in de goede richting. Er werd hen een traditioneel recept beloofd en de vele contacten van de patissier kwamen hen erg van pas voor het verzamelen van de ingrediënten die essentieel zijn voor het bakken van wafels op traditionele wijze.

    Louisa en haar kleinzoon Donny waren heel de voormiddag druk in de weer met het bekijken van de mogelijke wegen die ze zouden kunnen inslaan bij het uitwerken van de taferelen. Na ontelbare telefoontjes met onder andere Bornemse harmonieën en koetsiers begint het spektakel steeds meer en meer een concrete vorm aan te nemen. Na een bezoekje aan de koetsstallen van de Graaf kwamen ze alvast in de sfeer, die ze hopelijk zaterdag ook op het publiek kunnen overdragen.

    Ondertussen kwamen Niels, zijn medesportmonitoren en vrienden samen om te brainstormen over de de wijze van aanpak die ze het best zouden hanteren. Als al deze enthousiaste mensen een steentje bijdragen, ziet het er goed uit voor deze ster!

    maandag
    De mensen van Bornem mogen zich klaar maken om een heuse reis in de tijd te maken. Kate Ryan heeft hen immers uitgedaagd om de tijd terug te draaien tot 1830, het jaar waarin ons Belgenlandje onafhankelijk werd. Naar verluid zouden de inwoners van Bornem er ongeloofelijk veel zin in hebben. Zullen zij er in slagen om Kate Ryan aanstaande zaterdag van haar sokken te blazen?

    Deze morgen waren er alleszins kandidaten genoeg. Stef en Geena trokken naar de wekelijkse markt op maandag op zoek naar slachtoffers. Geena was nog maar net op zoek toen ze op Louisa stootte. Louisa mag dan wel de oudste sleutelfiguur zijn van het gezelschap, ze is nog heel actief in het Bornemse verenigingsleven. Ze kan dan ook rekenen op tientallen vrienden die haar zullen helpen om tien taferelen uit 1830 op poten te zetten. Maar hoe zag Bornem eruit in 1830? Louisa heeft ongetwijfeld nog wat opzoekwerk voor de boeg!

    Ondertussen kwam Stef Eefje tegen. Kan zij tegen zaterdag voor wafels zorgen voor iedereen? Eefje heeft even getwijfeld maar uiteindelijk zegt ze toch volmondig "ja". Geen makkelijk klus, want de wafels moeten gebakken worden op ambachtelijke wijze! Maar hoe ging dat precies in zijn werk? Aan Eefje om dat uit te pluizen!

    Ondertussen zette ook Geena haar zoektocht verder, tot ze de 21-jarige Niels tegenkwam. Hij wilt, met de hulp van heel zijn monitorenploeg van de sportdienst, op zaterdag zorgen voor een spectaculair vlaggenspektakel. Niet zomaar een spektakel, want er moeten minstens 500 verschillende vlaggen wapperen.

    Siska heeft wel een heel speciale reden om deel te nemen aan Fata Morgana. Volgende week vertrekt zij voor 2 jaar naar Senegal. Siska wil dan ook een mooi geschenk nalaten aan Bornem. Zij moet tegen zaterdag zorgen voor een authentieke Bornemse krant uit 1830, gedrukt op de manier van toen. Siska zal haar verhuisdozen dus nog even aan de kant moeten schuiven want deze opdracht is zeker geen makkie.

    Johan, tenslotte, moet tegen zaterdag zorgen voor een authentieke locomotief die in België reed. Johan is pistoolverfer dus gelukkig kent hij wat mensen uit de sector die hem kunnen helpen. Zal Johan Bornem zaterdag aan een vijfde ster kunnen helpen?

    05-09-2007 om 01:16 geschreven door tantelouisa 1831

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    05-09-2007 om 01:08 geschreven door tantelouisa 1831

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Hallo Louisa

     Nog nen dikke proficiat met uw inzet  voor Fata Morgana. Wij hebben gekeken en ervan genoten. Hoe je dat allemaal voor elkaar gekregen hebt dat is echt enorm

    Groetjes Wiet en Annie
    ---------------------------------------------------------------------------------

    Beste Louisa,

    Van harte proficiat met uw behaalde ster in ‘Fatamorgana’. Wij vermoeden dat er enorm veel werk achter schuilt. Spijtig dat er maar zo weinig van te zien was op de tv. Nogmaals gefeliciteerd.

    Groetjes, Maria en Fons

     -------------------------------------------------------

    tante louisa het was heel mooi wat jullie op die week
    gedaan hebben dikke proficiat voor jullie allemaal
    gedaan met veel inzet  spijtig dat we niet konden helpen
    groetjes .Kamiel en Magda

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    We ziijn inderdaad heel goed thuis gekomen en hebben zelfs nog een paar figuren van het vuurwerk van de nationale feestdag kunnen meepikken. Ik vond het ook een heel mooie dag en heb genoten van het gezelschap maar ook van de mooie en rustige streek.
    Het was leuk gisteravond nog een paar beelden van Bornem te herkennen. De uitzending was, voor zover ik het programma ken, de beste die ik tot hiertoe gezien heb. Wat me vooral opviel deze keer, was de warmte en het gevoel van vriendschap van de mensen die eraan deelnamen. En jouw secretaresse was daar zeker één van de beste in! Bornem heeft zijn sterren zeker verdiend en krijgt van mij er een zesde bij voor "menslievendheid"!
    Bedankt voor het mailtje en zeker tot nog eens!
    Antje

    ------------------------------------------------------------------------------------
    Louisa,
    Proficiat met je ster!
    De taferelen waren prachtig.Goed gedaan!
    Groeten,
    Isabelle
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Wij hebben zondagavond natuurlijk aan je gedacht toen de sympathieke Louisa op TV was. Ik denk dat ze er veel deugd aan beleefd heeft. Ze heeft kunnen ervaren dat de mensen de kans hebben gegrepen om nu eens iets voor haar te kunnen doen. Hartverwarmend. Dat is trouwens iets dat elke uitzending terugkomt: mensen ervaren dat er veel meer bereidwilligen zijn dan dat je op het eerste zicht zou geloven. En ook nog de ervaring dat,  totaal voor mekaar vreemde mensen, de handen in mekaar kunnen slaan. Ik denk dat het een goede zaak is dat zoiets ook eens op TV komt. Op zich is het programma niet wereldschokkend maar het overbrengen van de samenhorigheid en de wil om er samen iets van te maken is goed gelukt en belangrijk. Voor Bornem zelf zal er wel iets blijven hangen: mensen die mekaar hebben leren kennen, afspraken voor verdere

    ------------------------------------------------------------------------------

    Beste Louisa

    Hartelijke gelukwensen voor U en Uw Schitterend Team
    Kusje
    Anny en Pierre

    --------------------------------------------------------------------

    Louisa en co,
     
    van harte gefeliciteerd met het behalen van uw ster (en de andere vier) op fata morgana.
    Ge hebt mee gezorgd voor een mooi en zeer sociaalmenselijk spectakel.
    Marie-Jeanne en ik hebben ervan genoten.
     
    nogmaals een dikke proficiat
     
    Hendrik
    -----------------------------------------------------------------

    Dag Louisa,

    Nog een proficiat voor je inzet voor Bornem op Fata Morgana…ook proficiat voor Bart en je kleinzoon. We zaten thuis met de tranen in de ogen om te zien hoe je dat allemaal met je ploeg voor elkaar heb gekregen. Je bent een kleine Damiaan…Doe ze daar allemaal de groeten,

     

     

    05-09-2007 om 00:00 geschreven door tantelouisa 1831

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Louisa De Wit: 10 taferelen
    Louisa mag dan wel de oudste van de vijf sleutelfiguren zijn, ze zag het als haar grootste droom te kunnen meewerken aan een reusachtig volksspektakel als Fata Morgana.

    Haar ervaring als vrijwilliger en medewerkster van verschillende verenigingen maakt Louisa tot een geëngageerde, optimistische vrouw, met naar eigen zeggen een aangeboren talent voor het entertainen van haar medemensen. Benieuwd of ze samen met haar kleinzoon haar droom tot werkelijkheid zal kunnen maken!

    04-09-2007 om 22:11 geschreven door tantelouisa 1831

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    “Bornem is een stukje van mijn hart!

     

    Louisa bekent het voluit in Fata Morgana.                      

    Een afspraakje regelen met Louisa De Wit is geen eenvoudige opdracht. Een eerste keer werd het interview uitgesteld omdat ze onverwacht twee Kosovaarse logeetjes had gekregen. Hun moeder moest op dat ogenblik bevallen van een derde spruit.

    "Harry en zijn gezin kennen we al jaren. Echt capabele en vriendelijke mensen die vooruit willen. Toen zijn ouders hier op bezoek waren was zijn moeder zo ontroerd dat ze mij vroeg om Harry's ‘Belgische moeder’ te zijn. We helpen hen waar mogelijk, zoals ook nu voor opvang!"

    De dag nadien trok ze met de misdienaars van onze federatie mee naar het Boudewijnpark in Brugge. Gelukkig konden we onze Bekende Bornemnaar donderdag wel strikken voor een gesprek over haar Fata Morgana-avontuur.

    Louisa, had je ooit durven dromen dat je aan een TV-programma zou meewerken?

    Helemaal niet! Toen de Fata Morgana-karavaan toekwam was ik zoals elke week op de markt. We waren nog een koffietje aan 't drinken toen mijn neef kwam aangelopen "Tante Louisa, Geena Lisa zoekt u!" "Waarom zoekt die mij? " "Ik heb haar verteld dat gij veel mensen kent en dat gij wel zult willen zorgen voor die tien taferelen." En zo kwam van het één het ander en zat ik 's maandag om 15 uur op de persconferentie samen met Hilde Servranckx uit Hingene.

    Kende je Hilde al voor Fata Morgana?

    Ik had Hilde nog nooit ontmoet, zij stond toevallig naast mij op de markt toen Geena Lisa vroeg of ik de opdracht wou aannemen. Hilde zei meteen "Ik wil u helpen!" Ondanks het leeftijdsverschil van bijna 20 jaar, klikte het meteen tussen ons. We vullen elkaar perfect aan, ik ken veel volk, ben het gewend om met groepen te werken en zij schreef alles op, regelde de afspraken en zorgde dat alles piekfijn verliep. Ze is op die week tijd een echte vriendin geworden!

    Je haalde de ster binnen met je tien taferelen. Heb je er ooit aan getwijfeld of het wel zou lukken?

    Ik ben op geen enkel ogenblik zenuwachtig geweest. Woensdag had ik wel even een dipje maar dat verdween als sneeuw voor de zon na de volksvergadering 's avonds. De mensen bleven maar komen naar het Gildenhuis. Heel de hof stond daar vol! Ja, die ster is het werk geweest van velen.

    Hoe kreeg je op korte tijd zoveel mensen bij elkaar?

    Ik heb heel mijn leven in Bonem gewoond en van kindsbeenaf zat ik in het verenigingsleven. Zo leer je dus heel wat mensen kennen. Dat zijn ook mensen die je blindelings kan vertrouwen. De KVLV waarvan ik achttien jaar voorzitter ben geweest, nam een heel deel van de organisatie op zich. Je weet dat je daar niet hoeft naar om te kijken, dat dat zeker in orde komt. Daarnaast zijn er ook heel wat mensen die zich spontaan hebben aangediend om mee te helpen. Men zegt dikwijls: "De tijden zijn veranderd, de mensen leven meer op zichzelf." Maar met zo'n programma als Fata Morgana merk je dat je de mensen toch nog kan raken.

    Hoe motiveer je zo'n diverse groep mensen om zich zo mateloos in te zetten?

    Vriendelijk en sociaal zijn, dat is belangrijk in 't leven. En soms al eens water in de wijn kunnen doen. Ik ben altijd heel sociaal geweest. Dat is iets wat je van thuis meekrijgt denk ik. Dienstbaar zijn, mensen graag zien, dat werd er bij ons met de paplepel ingegeven. Dat hebben wij ook altijd aan onze kinderen proberen door te geven. En wie heeft jou gesteund tijdens die drukke week?

    Zeker en vast mijn familie! Mijn zoon Bart en kleinzoon Donny hebben héél wat werk op zich genomen. Maar ook mijn man leefde mee van thuis uit. Ik denk dat hij zenuwachtiger was dan ik, maar anderzijds ook heel fier! Mijn gezin heeft me altijd door dik en dun gesteund, ook vroeger toen ik vaak de deur uit was voor de KVLV en zo. Nooit heeft er iemand thuis gezegd: "Zijt gij nu weer weg?!" In tegenstelling, de kinderen kwamen zelfs mee helpen. Mijn man is écht één uit de duizend, zonder hem had ik dit nooit gekund.

    Naast mijn familie haal je natuurlijk ook zo veel warmte uit de vriendschap die je krijgt van de mensen die meewerkten. Dat doet een mens iets hoor, dat is onbetaalbaar!

    Wordt het jou dan nooit eens teveel?

    Toch wel. Ik kan geen nee zeggen, en soms haal je je dan teveel op de hals. Bovendien hebben we het niet altijd gemakkelijk gehad. Zonder mijn geloof zou ik dat allemaal niet kunnen bolwerken denk ik. Het gaf me de moed om door te gaan ook al was het niet altijd rozengeur en maneschijn. We hebben ons altijd uit de slag kunnen trekken, niemand heeft dat aan ons gezien, we bleven altijd optimistisch en goed gezind.

    Hoe ervaar je die steun dan?

    Ik ben nu een achttal jaren bij de parochieploeg in Bornem. De eerste keer dat ik een gebedsdienst moest doen met mijn kleed aan was ik écht heel zenuwachtig. Ik stond te trillen op mijn benen toen ik uit de sacristie kwam. Maar toen ik mij omdraaide en naar de mensen keek, was het net alsof Iemand mij bij de hand nam en zei: "Kom, alles komt wel in orde". Het is echt een belangrijke kracht in mijn leven. Net als de steun die je krijgt van je familie en van vriendschap.

    Is Fata Morgana iets wat je je leven lang zal bijblijven?

    Zeker en vast. Deze week waren we op uitstap met de misdienaars. En in 't Boudewijnpark in Brugge hoor ik een gastje tegen zijn moeder zeggen "Dat is die mevrouw van Fata Morgana!".

    Het was een heel drukke week, maar ik kijk er op terug met "moe maar zeer voldaan". Ik ben echt blij dat het ons gelukt is om alle opdrachten tot een goed einde te brengen. Bornem verdient het om een vijfsterrengemeente te zijn. Dit dorp is een stukje van mijn hart. Vorig jaar vakantie waren we bijvoorbeeld een weekje aan de zee en na één dag wou ik al terugkomen omdat ik mijn thuis en de mensen al miste!

    En nu een maand platte rust?

    Nee z'n! Ik kan niet stilzitten. Ik tracht al naar ons familiefeest eind augustus. Met een paar mensen zijn we er in geslaagd om voor de eerste keer sinds lang alle broers en zusters en hun kinderen nog es bij elkaar te krijgen, we zijn wel met 83 man! Ik kijk er enorm naar uit!

    Iedereen die deze uitdaging van Louisa in Fata Morgana nog eens opnieuw wil meemaken kan voor prachtige foto's terecht op haar website, www.tantelouisa.be

    En natuurlijk wensen we met de redactie ook de vier andere kandidaten van harte proficiat. Het waren vorige maand dé ambassadeurs van onze gemeente.

    Samen met de honderden vrijwilligers die meewerkten, hebben zij van Fata Morgana een ongelooflijk feest gemaakt.

    04-09-2007 om 00:00 geschreven door tantelouisa 1831

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/09-05/10 2008
  • 03/09-09/09 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!