Inhoud blog
  • Waarin wij het afniften van de kou maar toch van de vakantie genieten!
  • Foto's Aquatica
  • Drie halen, twee betalen........
  • Identiteitscrisis door Alamo
  • Mother Superior
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Florida voorjaarsvakantie 2008
    Now it's flying time again, we're gonna leave you......
    01-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het grote wachten..........
    Nadat je hebt geboekt begint het grote wachten. Je kunt zo nu een dan eens kijken hoe het weer in Florida is en of de vliegtuigen op schema vertrekken en aankomen. Je kunt de koers van de dollar volgen. Op het Floridaforum.nl  lees je sommige reisplannen en-verslagen. Het grote wachten is begonnen.

    Een paar dagen voor vertrek worden we wat onrustiger. We kijken nu dagelijks naar het weer, de dollarkoers en de vluchtschema's. Niet dat je er wat aan kunt veranderen, maar zo kom je in de stemming. Op het Floridaforum.nl lezen we nu alle reisverslagen. Hier valt het eens mee met de auto, daar zit het weer tegen met de poolverwarming. Iedereen is opgetogen over de dollarkoers, somigen maken zich druk over de prijs van zonnebrillen, bruidsuikers of Disneytickets. Wij brengen het huis aan kant en zetten de koffers vast beneden. We zijn uitgewerkt, de koelkast is leeg, de was gestreken. De reispapieren zijn gecontroleerd, de dollars besteld, de tuin opgeruimd en de Amerikaanse adressen zijn in de TomTom opgeslagen. Het grote wachten is begonnen.

    Op zondag vertrekken we al richting Schiphol. Park, sleep & fly is geboekt bij tante Toos van der Valk. Op maandag kunnen we dan op ons gemak met de shuttlebus naar Schiphol. Het vliegtuig vertrekt om 13:40 uur. Althans, dat staat zo gepland. Of we maar drie uur van te voren willen inchecken. Even wachten voor het inchecken. Even wachten voor de douane. Even wachten voor het interview door de security. Daarna schoenen uit, riemen af, sieraden en horloges in het bakje en de laptop uit de tas. Eenmaal in de wachtruimte kan het grote wachten beginnen. Zullen we op tijd vertrekken? Wij wachten maar af.

    Schiphol heeft er grote wachtruimtes voor ingericht. Dan is het zover, we mogen instappen. We zitten op rij vier, dus als het logisch georganiseerd wordt, stappen we als een van de laatsten  in. Even wachten nog en dan schieten we de lucht in. 9 uur duurt de vlucht naar Orlando. Het grote wachten kan dus weer beginnen.

    Op de luchthaven wacht ons vast de gebruikelijke ceremonie om door customs & immigration te komen. Schoenen uit, riemen af, sieraden en horloges in het bakje en de laptop uit de tas. Joost mag weten waarom het nodig is na de vlucht. Wij wachten maar geduldig  tot de controles achter de rug zijn. Daarna op de koffers wachten en nog even in de rij bij Alamo wachten tot we aan de beurt zijn. Het kan even duren voor je wordt geholpen, maar dan loop je zo door naar de garage om de auto van "jouw" categorie uit te zoeken. TomTom aansluiten en.....wachten tot de sateliet gevonden is. Gelukkig weten we het eerste stukje goed de weg, dus kunnen we vast vertrekken.

    Wat de komende weken ons zullen brengen? Wij wachten het maar af. We weten zeker dat we moeten wachten bij de parken om een parkeerticket te kopen, om onze tassen te laten controleren, tot we aan de beurt zijn voor de attractie of om de bestelling op te geven.

    Voor de mensen die achterblijven en die willen weten hoe we het maken: als je op onderstaande link klik, krijg je de 10 daagse weersverwachting. Of de voorspelling ook uitkomt? Wij wachten het allemaal maar af.............


    http://www.weather.com/outlook/health/coldandflu/tenday/USFL0547?from=dayDetails_topnav_flu


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!