KIES JE EIGEN MUZIEK.
KLIK OP JE KEUZE EN
MINIMALIZEER

MUZIEKKEUS
  • make the world go away TIMI YURO
  • bridge over troubled water SIMON AND GARFUNKEL
  • moon river ANDY WILLIAMS
  • sitting on the dock of the bay OTIS REDDING
  • you are so beautiful JOE COCKER
  • hurt TIMI YURO
    Foto
    Wanneer u hieronder op de benaming klikt, komt u er alles van te weten
    LINKS
  • KOLIBRIEVLINDER
  • VLINDERS
  • EGELOPVANG NEDERLAND
  • DIERENOPVANG BELGIE
  • DE TUINEN VAN APPELTERN
  • WAT TE DOEN BIJ TEKENBEET
  • KASTEELTUINEN ARCEN
  • ONLINE PLANTENZOEKER
  • HORTENTIA
  • ROZEN
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    TSJECHIE OMGEVING PRACHATICE

    Foto
    Foto

    FRANKRIJK PRALOUPE

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kamelensafari in Sahara
    Foto
    Zonsopgang Zoutvlakte Tunesie
    Foto
    Zonsondergang in Sahara
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    remnicole
    blog.seniorennet.be/remnico
    Foto
    Foto
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Jouw website gratis in 42 zoekmachines?
    Foto
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • danick
  • Tuinfreak

    ALS U MEER OVER MIJN TUINPERIKELEN WIL LEZEN, DAN KUNT U HET BESTE NEUZEN IN HET ARCHIEF VAN DIT BLOG EN ALS U ALLEEN NIEUWSCHIERIG BENT NAAR HET AFGELOPEN JAAR, DAN SCROLL GEWOON NAAR BENEDEN.
    14-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor al mijn bezoekers dit valentijnsboeket
    .

    13-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuwklokjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sneeuwklokjes staan er volop in de tuin.Eerst waren er echt kleine veldjes met sneeuwklokjes,maar ik heb afgelopen zomer her en der verplant en de grond losser gemaakt.Vandaar dat er nu overal toefjes staan en vooral veel eenlingen.Maar geen nood dat worden vanzelf weer kleine veldjes.En zo krijg je op den duur een witte deken in de tuin.Is het dan niet van de sneeuw,dan toch van de sneeuwklokjes.

    12-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.narcis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Omdat er alleen nog maar knoppen in de tuin staan van de Narcis,heb ik er maar eentje geschilderd.
    Hij is gemaakt in aquarel . Ik heb deze geschilderd op een dubbelformaat kaart,zodat ik hem gelijk als wenskaart kan gebruiken.

    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstkaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik wil nog een mooi plaatje laten zien,althans nu merk ik dat het toch niet zo'n mooi plaatje is.Zoals ik het gezien heb,waren de rozenbotteltjes mooi rood.En nu lijkt de foto wel een zwart wit foto.Het zal wel komen door het tegenlicht.Ik ben niet zo'n goeie fotograaf.Ik ken ook niets van het toestel.Het staat altijd op auto.ingesteld en zo gebruik ik het dan ook.Ik moet me er toch eens meer in verdiepen
    wanneer ik de tijd ervoor kan vinden.Die tijd dat is vaak het grootste struikelblok.Ik heb altijd het idee,dat ik tijd tekort kom,dat ik alles wat ik nog wil doen, niet meer gedaan krijg.
    Kijk als je nou je leven vergelijkt met een meter,100 cm.Ik ben nu 61 en als je dan hoopt dat je 80 wordt,dat is nog maar 19 .Dan is dat toch nog maar een klein stukje wat misschien rest van die meter.Ik ben wel weer erg afgedwaald met mijn schrijven.Dat bij mij gelijk staat met denken,want ik schrijf meer mijn gedachten op zoals die in me op komen.


    08-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wintertafereel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen bij het openen van de rolluiken,wist ik niet wat ik zag.Ik had namelijk de weersvoorspelling niet gehoord en had geen sneeuw verwacht.
    Dat gaf natuurlijk mooie plaatjes.Ik heb direkt foto's gemaakt allemaal vanuit huis,met in het achterhoofd,als het straks niet meer sneeuwt , loop ik snel het bos in om wat mooie plaatjes te schieten.Maar de sneeuw ging een beetje in regen over en van de sneeuw op de bomen bleef niet veel over.Alleen een heleboel blub op de grond.Dus moeten we het maar doen met de foto's vanuit het huis genomen.Maar wie weet komt er nog een kans,want het is pas begin februari en je weet maart roert zijn staart en april doet ook wat hij wil.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen naam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook een bloem uit mijn verjaarsboeketten.Ik weet niet hoe deze bloem heet,maar als je hem zo ziet lijkt het net een roos,maar is het niet.De kelkblaadjes zijn net vloeipapier en in knop lijken ze op de winde.Je hebt ze in zachte kleuren en zijn prachtig in een boeket.Ze staan ook lang in de vaas.Dit is een extra gevulde soort,maar je ziet ze meestal enkel.

    07-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helleborus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier dan de eerste Helleborus uit de tuin.Er staan diverse rose open,maar de witte laten het nog even afweten.Die hebben waarschijnlijk nog een beetje winterslaap.
    Hoe is het toch mogelijk,dat wanneer het vriest , de bloemen hier niets van te lijden hebben en gewoon doorbloeien.Dit is ook zo'n plant waar je veel plezier van hebt.Hij blijft in de winter groen,bloeit zeer vroeg en lang en geeft dan ook nog mooie zaaddozen.Wat wil je nog meer.

    06-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.denneappels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ondanks dat ik toch het voorjaar al probeer binnen te halen met allerlei bolletjes, staat deze schaal met denneappels al vanaf de herfst in de kamer.En ik kijk er nog steeds met veel plezier naar.
    Nog een aantal weken en dan zet ik hem buiten neer.Daar mag die dan nog even staan tot er dan weer bloeiende plantjes op de tuintafel  komen.Zo rommel je toch steeds maar door,om hier en daar gezellige hoekjes te maken.

    05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.potje voorjaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een van de bloemenpresentjes op mijn verjaardag was deze pot met de narcisjes tete a tete.
    Ik heb ze voor het keukenraam gezet.want dat is een plek waar ik vaak kom,dus kan ik er veel van genieten.Het is een dankbaar knolgewasje,want straks zet ik hem buiten en dan komen ze ieder jaar weer terug.Zo zijn er diverse plekken in de tuin,allemaal afkomstig van zulke kadootjes.

    02-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.valentijn
    Valentijn is niet alleen voor romantiek,ik vind dat het ook is voor iedereen die je een warm hart toedraagt.Daarom dit bloemenmandje.Het is voor een dame met groene vingers,die mij altijd voorziet van leuke toepasselijke dingen voor het blog.
    Een klik op het mandje en U bent bij haar te gast.

    01-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.roosje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wilde ik even een roosje laten zien uit een van die zalmboeketten.
    Is het geen schattig roosje,ik weet niet hoe het heet maar ik word er in ieder geval blij van.

    31-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gemberbol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorige week was ik jarig en heel toevallig heb ik een aantal bloemstukken gekregen in de kleur zalm.Hier op de foto zie je er zo een.Op het eerste gezicht,dacht ik dat er een denneappel bijgestoken zat.Tegenwoordig spuiten ze de bloemen ook wel eens in een andere kleur,dus waarom niet een denneappel.Maar ik kreeg er de uitleg bij,dat het een Gemberbol was.
    Ik heb er nog nooit van gehoord,maar het is wel een blikvanger in het boeket.

    30-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hamamelis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze foto is Zaterdag 27 januari genomen.De zon scheen een beetje en hij stond er werkelijk heel mooi bij.Vorig jaar is die geplant,met maar 2 takjes en nu is het al een aardig struikje aan het worden.Ik heb een close up genomen,omdat het struikje langs het zijstraatje van de tuin staat en de achtergrond dan het grijze asfalt is.Dan kun je de bloemetjes niet zo goed zien.
    Als ik zo terug denk,dan heb ik toch afgelopen jaar,het hele jaar iets bloeiends gehad in de tuin.En dat niet alleen omdat de temperatuur zo hoog is gebleven.Het waren toch ook de seizoenbloeiers.

    29-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sedum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Sedum,ofwel de Hemelsleutel.Afgelopen week een paar foto's gemaakt,van een beetje winters tafereel.Een opname in close up van de berijpte Sedum.Zo op het eerste oog lijkt het wel een kante kleedje.Iedere dag was er niet genoeg rijp om een mooie foto te maken,dus moeten we het hier maar mee doen.Maar ik geloof niet,dat we geen echte winter meer krijgen,voor mijn gevoel moet die nog komen.even leek het er een beetje op,maar is weer niet doorgezet.Mijn camera ligt in ieder geval klaar, voor al dan niet een winters plaatje.

    27-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.berichtje
    Ik heb besloten om toch maar door te gaan met het blog, het is zo,zoals Erna,een blogvriendin me vertelde, er is altijd wel wat te beleven in de tuin.Ik moet daar wel bij zeggen,dat het niet iedere dag de moeite is om over te schrijven.Zoals het pauwenbezoek hier iedere dag.De beesten zijn al zo mak,dat ze niet eens meer gaan als ik een foto kom nemen.En als er geen appeltje of stukje brood ligt,gaan ze met zijn vieren of soms met nog meer vlak voor de schuifpui zitten en zitten dan naar binnen te kijken,of er nog wat te eten komt.Die blijven meestal een paar uur,lekker onder het afdak zitten.Heb ik dan niet zoals vorig jaar allemaal duivenpoep op de stoep,nu is het dan poep van de pauwen.Deze dingen gebeuren iedere dag in mijn tuin,maar om nou iedere dag daarover te schrijven,is een ander ding.Dus je moet toch niet verwachten,dat er iedere dag iets over de tuin komt.Zo nu en dan ook wel eens niets,of iets wat niets met de tuin te maken heeft.Dan klopt de titel van het blog niet meer en worden nieuwe bezoekers op het verkeerde been gezet.Maar dat moeten ze dan maar voor lief nemen.Dus lieve bezoekers , ik laat mezelf verrassen en jullie misschien dan ook.

    18-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIE HELPT MIJ OP WEG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Omdat ik graag iedere dag ,of in ieder geval zeer regelmatig iets op mijn blog wil zetten, plaats ik nu dan maar een aquarelletje van de kerstroos. Velen van jullie  weten dat ik ook graag schilder en omdat het vaak moeilijk is om iets zinnigs op het blog te zetten zoek ik dan maar wat schilderijtjes van bloemen en zet die op mijn blog.
    Ik was eigenlijk van plan om met mijn andere blog Danick op te houden,want al met al nemen de blogs en het blogbezoek bij medebloggers toch erg veel tijd in beslag. Nu in de winter valt het nog wel mee,maar ik merk in het tuinseizoen,dat ik toch teveel tijd aan de blogs besteed,want vaak blijven er tuinkarweitjes liggen en daar zit ik dan weer tegen te hikken en word ik boos op mezelf.
    Ik weet ook niet of mijn blog nog interessant genoeg is om nog een tuinseizoen te doen.Want dat zal niet veel anders zijn dan het afgelopen seizoen.De planten die er in staan zijn ook nog hetzelfde,dus ik weet eigenlijk niet wat ik moet doen.
    Moet ik met Danick ophouden en met dit blog verder gaan en dan gecombineerd met mijn schilderijen en wat andere creaties,Ik weet het niet,misschien heeft iemand anders een idee?
    Doe voorstellen ,ik sta er voor open.

    17-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dagelijks bezoekje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben een aantal dagen niet op mijn blog geweest.Ik heb vorige week proberen te vechten tegen een griepaanval en ik heb het niet kunnen winnen.Ik ben zondag in bed gedoken .
    Nu nog wel flink pijn in de keel en meer van die symptomen,maar ik ben weer op de been.
    Deze laatste paar jaar,sinds ik niet meer werk krijg ik griep en voorheen nooit.Ik weet niet hoe dat komt,misschien meer vatbaar en nu ik thuis ben geef ik er natuurlijk vlugger aan toe,om in bed te kruipen
    Maar ik dwaal af van de titel van mijn berichtje.Iedere morgen komt een pauwenfamilie een rondje door de tuin maken,maar vandaag was er voor het eerst de vader bij.Ik heb de rest van de familie niet op de foto,omdat ik voor het raam stond en niet durfde te bewegen,want de pauw was maar 2 meter van mij af en op de andere foto's had ik reflectie van een raam achter mij,dus dat werd niks met zijn allen,dus dan alleen maar pa pauw.

    12-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viburnum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag niet heel veel te vermelden van het tuinfront.
    Het enige wat nu bloeit,in zijn normale tijd is de Viburnum.De gevoelstemperatuur is kouder dan de thermometer aan geeft,zal wel komen door de wind.Daarom staat hij nog in knop en zijn de bloemetjes nog niet open.Nu is het droog,maar het heeft hier heel wat af geregend de laatste dagen. Het lijkt wel of nu pas de herfststormen komen.Dat is niet te hopen,want dan hebben we in de zomer pas voorjaar en dat willen we eigenlijk nu al een beetje hebben.
    Aan de bollen zal het niet liggen,want de Sneeuwklokjes zitten al in knop en de Narcissen staan ook al een paar centimeter boven de grond.

    11-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.muurbloemetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit plantje is er een van de soort muurbloemen,dat is het enige wat ik er van weet.
    Het zaad heb ik eens meegenomen ergens uit een openbare tuin. In juli afgelopen zomer heb ik ze gezaaid en later in september buiten uitgeplant.Ze zijn gaan bloeien en bloeien nu nog steeds.Het is een klein soort schijnbaar.ik had een hogere soort in mijn herinnering,moet je na gaan zolang heeft het zaad gelegen,dat ik het geeneens meer weet.
    Ik weet niet of ze altijd in de winter doorbloeien,of  dat het is omdat het nu een zachte winter is, maar dat merken we dan het volgende jaar wel.


    10-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sleutelbloem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ondanks de vele regenbuien vandaag even in de tuin geweest en heb daar nog een andere kleur sleutelbloem ontdekt.Het is nog maar heel miniem,maar toch weer een bloeiend plantje.



    Foto

    Mijn twee kleinzoons DANI en NICK


    .
    .
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    klik op de tulpen en bekijk mijn bloemenschilderijen
    Visit My Photos - 53 Pics

    FLOWERS

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    met een klik bent u te gast in het fotoalbum van DANICKART


    Archief per maand
  • 09-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 12-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 12-2010
  • 10-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Groen in de tuin
  • Buxustuin
  • tuin le tresor
  • Christine
  • Groene vingers
  • Danick

    wil je een leuke site zien over bloemschikken ,klik dan even op onderstaande foto.

    .
    .

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    .
    .
    Foto

    Inhoud blog
  • kiekjes van onderweg.
  • tuinkiekjes
  • kruidentuintje
  • groentetuin in bloembak
  • hout en stenen

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    WALES ENGELAND OMGEVING RHOSSILLI
    Foto

    ZEG NEE TEGEN DIERMISHANDELING
    Foto

    Foto

    Foto

    TURKIJE OMGEVING ALANYA
    Foto

    Zonsondergang Zonnestrand Bulgarije


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!