KIES JE EIGEN MUZIEK.
KLIK OP JE KEUZE EN
MINIMALIZEER

MUZIEKKEUS
  • make the world go away TIMI YURO
  • bridge over troubled water SIMON AND GARFUNKEL
  • moon river ANDY WILLIAMS
  • sitting on the dock of the bay OTIS REDDING
  • you are so beautiful JOE COCKER
  • hurt TIMI YURO
    Foto
    Wanneer u hieronder op de benaming klikt, komt u er alles van te weten
    LINKS
  • KOLIBRIEVLINDER
  • VLINDERS
  • EGELOPVANG NEDERLAND
  • DIERENOPVANG BELGIE
  • DE TUINEN VAN APPELTERN
  • WAT TE DOEN BIJ TEKENBEET
  • KASTEELTUINEN ARCEN
  • ONLINE PLANTENZOEKER
  • HORTENTIA
  • ROZEN
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    TSJECHIE OMGEVING PRACHATICE

    Foto
    Foto

    FRANKRIJK PRALOUPE

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kamelensafari in Sahara
    Foto
    Zonsopgang Zoutvlakte Tunesie
    Foto
    Zonsondergang in Sahara
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    drea1944
    blog.seniorennet.be/drea194
    Foto
    Foto
    Zoeken met Google


    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Jouw website gratis in 42 zoekmachines?
    Foto
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • danick
  • Tuinfreak

    ALS U MEER OVER MIJN TUINPERIKELEN WIL LEZEN, DAN KUNT U HET BESTE NEUZEN IN HET ARCHIEF VAN DIT BLOG EN ALS U ALLEEN NIEUWSCHIERIG BENT NAAR HET AFGELOPEN JAAR, DAN SCROLL GEWOON NAAR BENEDEN.
    28-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nokpan uit Wales.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze nokpannen heb ik een aantal beschilderd,met naam en straatnummer.Je kunt ze dan bij de voordeur plaatsen , of in de tuin langs het pad naar de voordeur.,of als gewoon met de tekst welkom.Ik had er nog een paar over en ik gebruik die als schuilp[laats voor de egeltjes of ander klein gespuis in de tuin.

    27-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kruik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook in deze kapotte kruik huist zo nu en dan iets.Ik weet niet wat,maar ik kan wel zien dat hij bewoont was of is.Of misschien ook alleen als schuilplaats.

    26-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pulmonaria
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier de Pulmonaria ofwel het longkruid.Veel te vroeg in bloei,maar misschien ook wel een voordeel,want als straks de plant niet meer mooi is en dat gebeurt heel zeker,dan snij ik hem af en hebben we nog een tweede bloei.Dus om het met de woorden van Johann Cruijff te zeggen.Ieder nadeel heeft zijn voordeel.En daar zullen we het dan maar mee doen.

    25-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winterhei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij gebrek aan beter een foto van de winterhei, geplant vorig jaar en niet verwacht dat de struikjes het daar op die plek zouden doen.Ik heb van de winter er niet naar omgekeken,omdat ze op een plek bij struiken en grassen staan,waar ik eigenlijk nooit of weinig kom in de winter.En ook omdat ik vanuit huis er geen zicht op heb,zijn ze mij natuurlijk niet opgevallen.
    Waarschijnlijk hebben de wandelaars die langs ons huis naar het bos gingen er wel van genoten.Al met al was het toch een leuke paarse plek tussen de struiken.

    23-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tuinkarwei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alvast begonnen aan een groot voorjaarskarwei.Ik heb van een border  al het dode materiaal van afgelopen zomer weggehaald.Dus het is daar nu een kale boel,nu al die skeletjes van de planten weg zijn.Ik doe dat altijd pas in het voorjaar,als ze weer beginnen te spruiten.
    Want dan kunnen de egels en ander gespuis nog wat rondscharrelen in de tuin.En ook wanneer het hard zou vriezen,hebben de planten toch nog wat beschutting en het oog wil in de winter natuurlijk ook wat.Ook al zijn er maar een paar dagen vorst geweest.Dat levert in ieder geval een leuk plaatje op met de rijp op de takken.
    Aldoende ontdekte ik deze hommel op de crocus.Zijn hele rug zat vol met stuifmeel van de crocus.Hij was volgens mij nog maar net uit zijn winterverblijf,want alles ging slow motion.Je kon hem zo over zijn kopje aaien als je dat zou willen.

    22-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.al crocus wat de klok slaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een paar  crocussen.Deze is ook van de grotere soort,alleen deze zijn een beetje aan de kleine kant.Maar ze zijn er niet minder mooi door.Prachtig wit met lila strepen.Ze bloeien niet erg lang .Ze zijn op zijn mooist als de zon flink schijnt.Nu maar hopen dat het niet gaat regenen,want dan zijn ze zo weg.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crocus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier een van de vele polletjes crocussen.Op het ogenblik voeren de paarse crocussen de boventoon.Ze zijn erg donker,maar door dat de zon schijnt  lijkt het of ze allemaal ingesmeerd zijn met olie.Ze blinken heel erg.Het is ook een grote soort.De witte staan nog in de knop,maar als de zon een beetje van goede wil is,komen die ook zo te voorschijn.
    Ik zag al een tulpenknop kleuren.Dat is wel heel uitzonderlijk,want ik heb nog nooit een tulp in bloei gehad voor de narcissen.Maar deze kan schijnbaar niet op zijn beurt wachten.
    Ik houd het in de gaten en zodra hij bloeit ben ik er met de camera bij.


    21-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vreemde zaaddoos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Carnaval weer voorbij en nu weer de gewone dagelijkse dingen.
    Vanmorgen mijn schaal met denneappels opgeruimd en daar kwam ik deze zaaddoos tegen,tenminste ik denk dat het een zaaddoos is.Het is een tak met onregelmatige openingen.Ik denk dat in die openingen nootjes of iets dergelijks gezeten hebben.Op de foto lijkt het net een kamelenkop,met zijn bek open.Wel een komisch gezicht.Je ziet ook nog een paar glimmende pitjes zitten en dat lijken wel ogen.Het is denk ik niet van een bekende boom.ik heb deze takjes in een bloemstuk gehad.Misschien heeft iemand een idee wat het is.

    17-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CARNAVAL
    . voor alle carnavalsvierders veel plezier

    16-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crocus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ook een paar grotere crocussen ontdekt.Het zijn er nog maar een paar,maar wel heel opvallend met hun felle kleur,in  nog een beetje saaie tuin.Maar de tulpen staan ook al zo'n 10 cm boven de grond,dus binnen niet al te lange tijd is er weer een explosie van kleur en gaan we weer de goeie kant uit.Ik verheug me er al op.

    15-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crocus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel voorzichtig komen nu ook de crocussen wat meer te voorschijn.Deze heb ik afgelopen najaar geplant.Het is een soort wat goed verwildert in de tuin.
    Een prachtige zachte lila kleur.Heel in het oogspringend zijn de fel oranje stampers.
    De kelkjes zijn niet zo erg groot,maar het aantal maakt dan veel goed.

    14-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor al mijn bezoekers dit valentijnsboeket
    .

    13-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuwklokjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sneeuwklokjes staan er volop in de tuin.Eerst waren er echt kleine veldjes met sneeuwklokjes,maar ik heb afgelopen zomer her en der verplant en de grond losser gemaakt.Vandaar dat er nu overal toefjes staan en vooral veel eenlingen.Maar geen nood dat worden vanzelf weer kleine veldjes.En zo krijg je op den duur een witte deken in de tuin.Is het dan niet van de sneeuw,dan toch van de sneeuwklokjes.

    12-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.narcis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Omdat er alleen nog maar knoppen in de tuin staan van de Narcis,heb ik er maar eentje geschilderd.
    Hij is gemaakt in aquarel . Ik heb deze geschilderd op een dubbelformaat kaart,zodat ik hem gelijk als wenskaart kan gebruiken.

    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kerstkaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik wil nog een mooi plaatje laten zien,althans nu merk ik dat het toch niet zo'n mooi plaatje is.Zoals ik het gezien heb,waren de rozenbotteltjes mooi rood.En nu lijkt de foto wel een zwart wit foto.Het zal wel komen door het tegenlicht.Ik ben niet zo'n goeie fotograaf.Ik ken ook niets van het toestel.Het staat altijd op auto.ingesteld en zo gebruik ik het dan ook.Ik moet me er toch eens meer in verdiepen
    wanneer ik de tijd ervoor kan vinden.Die tijd dat is vaak het grootste struikelblok.Ik heb altijd het idee,dat ik tijd tekort kom,dat ik alles wat ik nog wil doen, niet meer gedaan krijg.
    Kijk als je nou je leven vergelijkt met een meter,100 cm.Ik ben nu 61 en als je dan hoopt dat je 80 wordt,dat is nog maar 19 .Dan is dat toch nog maar een klein stukje wat misschien rest van die meter.Ik ben wel weer erg afgedwaald met mijn schrijven.Dat bij mij gelijk staat met denken,want ik schrijf meer mijn gedachten op zoals die in me op komen.


    08-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wintertafereel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen bij het openen van de rolluiken,wist ik niet wat ik zag.Ik had namelijk de weersvoorspelling niet gehoord en had geen sneeuw verwacht.
    Dat gaf natuurlijk mooie plaatjes.Ik heb direkt foto's gemaakt allemaal vanuit huis,met in het achterhoofd,als het straks niet meer sneeuwt , loop ik snel het bos in om wat mooie plaatjes te schieten.Maar de sneeuw ging een beetje in regen over en van de sneeuw op de bomen bleef niet veel over.Alleen een heleboel blub op de grond.Dus moeten we het maar doen met de foto's vanuit het huis genomen.Maar wie weet komt er nog een kans,want het is pas begin februari en je weet maart roert zijn staart en april doet ook wat hij wil.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen naam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook een bloem uit mijn verjaarsboeketten.Ik weet niet hoe deze bloem heet,maar als je hem zo ziet lijkt het net een roos,maar is het niet.De kelkblaadjes zijn net vloeipapier en in knop lijken ze op de winde.Je hebt ze in zachte kleuren en zijn prachtig in een boeket.Ze staan ook lang in de vaas.Dit is een extra gevulde soort,maar je ziet ze meestal enkel.

    07-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helleborus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier dan de eerste Helleborus uit de tuin.Er staan diverse rose open,maar de witte laten het nog even afweten.Die hebben waarschijnlijk nog een beetje winterslaap.
    Hoe is het toch mogelijk,dat wanneer het vriest , de bloemen hier niets van te lijden hebben en gewoon doorbloeien.Dit is ook zo'n plant waar je veel plezier van hebt.Hij blijft in de winter groen,bloeit zeer vroeg en lang en geeft dan ook nog mooie zaaddozen.Wat wil je nog meer.

    06-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.denneappels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ondanks dat ik toch het voorjaar al probeer binnen te halen met allerlei bolletjes, staat deze schaal met denneappels al vanaf de herfst in de kamer.En ik kijk er nog steeds met veel plezier naar.
    Nog een aantal weken en dan zet ik hem buiten neer.Daar mag die dan nog even staan tot er dan weer bloeiende plantjes op de tuintafel  komen.Zo rommel je toch steeds maar door,om hier en daar gezellige hoekjes te maken.

    05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.potje voorjaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een van de bloemenpresentjes op mijn verjaardag was deze pot met de narcisjes tete a tete.
    Ik heb ze voor het keukenraam gezet.want dat is een plek waar ik vaak kom,dus kan ik er veel van genieten.Het is een dankbaar knolgewasje,want straks zet ik hem buiten en dan komen ze ieder jaar weer terug.Zo zijn er diverse plekken in de tuin,allemaal afkomstig van zulke kadootjes.

    02-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.valentijn
    Valentijn is niet alleen voor romantiek,ik vind dat het ook is voor iedereen die je een warm hart toedraagt.Daarom dit bloemenmandje.Het is voor een dame met groene vingers,die mij altijd voorziet van leuke toepasselijke dingen voor het blog.
    Een klik op het mandje en U bent bij haar te gast.

    01-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.roosje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wilde ik even een roosje laten zien uit een van die zalmboeketten.
    Is het geen schattig roosje,ik weet niet hoe het heet maar ik word er in ieder geval blij van.



    Foto

    Mijn twee kleinzoons DANI en NICK


    .
    .
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    klik op de tulpen en bekijk mijn bloemenschilderijen
    Visit My Photos - 53 Pics

    FLOWERS

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    met een klik bent u te gast in het fotoalbum van DANICKART


    Archief per maand
  • 09-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 12-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 12-2010
  • 10-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Groen in de tuin
  • Buxustuin
  • tuin le tresor
  • Christine
  • Groene vingers
  • Danick

    wil je een leuke site zien over bloemschikken ,klik dan even op onderstaande foto.

    .
    .

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    .
    .
    Foto

    Inhoud blog
  • kiekjes van onderweg.
  • tuinkiekjes
  • kruidentuintje
  • groentetuin in bloembak
  • hout en stenen

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    WALES ENGELAND OMGEVING RHOSSILLI
    Foto

    ZEG NEE TEGEN DIERMISHANDELING
    Foto

    Foto

    Foto

    TURKIJE OMGEVING ALANYA
    Foto

    Zonsondergang Zonnestrand Bulgarije


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!