Zielenblauwdruk
Inhoud blog
  • Een hele belangrijke levensles.
  • Sla je vleugels uit en vlieg!
  • Geen einde en geen begin
  • Affirmatie voor zelfbeschikking
  • Nieuwe Gouden Tijdperk

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Leef uw pad
    10-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tijd van enorme expansie
    Expansie is het sleutelwoord op intergalactische en universele niveaus, aangezien de Nieuwe Aarde versnelt naar de 7e Dimensionale staat en aan degenen die klaar zijn om dit te ontvangen toegang wordt verleend tot de meest heilige kennis die niet toegankelijk was of zelfs begrijpelijk voor degenen op de Oude Aarde en in de 3D.
    De Spiraal van Creatie bevat in zich de Grote Centrale Zonnen en Meerdere Universa en meerdere lagen van bestaan. Er zijn 352 niveaus van goddelijkheid en elk niveau in zichzelf bevat meerdere dimensionale bestaansvormen en meerdere niveaus of octaven van goddelijke kennis en goddelijke heilige leringen.
    Elke laag heeft inderdaad verschillende niveaus van vergevorderde zielen die hierin werken en bestaan.
    In ons universum zijn er niveaus van kennis en niveaus van heilige leringen die onder toezicht staan ​​van de Elohim- en de Elohim-raden en de universele logos, evenals de verschillende niveaus van geascendeerde en hogere meesters die werken op universele, galactische, solaire en planetaire Niveaus. (Ik schets hier alleen de basis, want het is veel uitgebreider dan dit.)
    In deze gedenkwaardige tijd, waarin de Nieuwe Aarde in een veel hogere dimensionale trillingsfrequentieband wordt geschapen, houden veel van de Universele Meesters onder leiding van Lord Melchizedek en de Universele Hoge Raad van Melchizedek, alsmede de Oude van Dagen: Yeshua, Maria Magdalena en de Universele Raden van Universele Meesters toezicht op de schepping van de Nieuwe Aarde en de schepping en opkomst van de nieuwe mensheid in een veel hogere lichtlichaamvorm en dus een veel hogere evolutionaire manier van leven en leven.
    De krachten van expansie en de nieuwe schepping zijn niet te stoppen en kunnen dus, ongeacht wat er schijnbaar gaande is in de 3D en op de Oude Aarde, gebeurtenissen op Universele schaal veranderen, want planeet Aarde is slechts een kleine hoeveelheid stof, binnen het grotere Kosmische Geheel en dus kan wat Omni-Verseel is verordend op geen enkele manier worden veranderd.
    Het is nu geheel aan elke individuele ziel waar ze werkelijk willen leven en zijn, aangezien elke ziel vrije wil en keuze heeft.
    Houd voor ogen dat elke ziel inderdaad een overeenkomst heeft getekend dat ze zouden deelnemen aan een experiment op aarde en ze kunnen er voor kiezen om deze overeenkomst naast zich neer te leggen en verder te gaan op de Oude Aarde die alleen in holografische vorm bestaat en niet meer in werkelijkheid. Dat is geheel aan elke ziel.
    Maar die zielen die echt het oude achter kunnen laten (geen bagage van de Oude Aarde en 3D toegestaan), zullen en zijn al aan het mede-creëren van de Nieuwe Aarde.
    Want inderdaad de kans is in het hier en nu om een ​​totaal nieuwe realiteit te creëren, waarin er vrede en harmonie en onvoorwaardelijke liefde in jezelf is, aangezien het Koninkrijk der Hemelen inderdaad in jezelf is en niet buiten jezelf, en zo een totaal nieuwe realiteit voor jezelf en de manier waarop je je leven nu leeft, te creëren.
    Hiermee omarm je je eigen goddelijkheid - aangezien je volledige in de waarheid van de Universele Ziel die je bent, stapt!
    Sterker nog, als er harmonie en eenheid in jezelf en onvoorwaardelijke liefde is, kun je dit tenslotte BUITEN jezelf creëren en ervaren. Dit is inderdaad Zielen Meesterschap in de hoogste mate.
    Ik word er zo vaak aan herinnerd en ik deel dit met mijn cursisten: de zenmeester vroeg zijn studenten, terwijl hij op de grond ging zitten in de lotushouding, om te proberen hem te bewegen, zijn armen op te tillen en overeind te brengen. Hoe hard de studenten ook probeerden, allemaal, ze konden geen enkel deeltje van hem optillen, zelfs niet een fractie! "Dit is meesterschap!" zei de zenmeester, "als niets en niemand je kan bewegen, dan sta je volledig in je zielenmeesterschap en wordt je zo naar eigen believen een onwrikbare kracht!"
    We zullen zelfs in staat zijn om de bekwaamheden van de zenmeester uit te breiden als we ons ons universele meesterschap herinneren en hoe we op de nieuwe aarde moeten leven, nu het Gouden Tijdperk aanbreekt - het tijdperk van eenheid, harmonie en vrede.
    Zoek en gij zult vinden!
    Klop en deuren worden geopend!
    Open het Heilige Hart dat de poort is naar alle wijsheid, kennis en begrip en de hoogste onvoorwaardelijke liefde.
    Laat alles achter - en je zult je leven en bestaan overvloediger vinden op de Nieuwe Aarde.
    Wat een goddelijke gave!
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 07/06-13/06 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!