Zielenblauwdruk
Inhoud blog
  • Een hele belangrijke levensles.
  • Sla je vleugels uit en vlieg!
  • Geen einde en geen begin
  • Affirmatie voor zelfbeschikking
  • Nieuwe Gouden Tijdperk

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Leef uw pad
    05-04-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen einde en geen begin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    “Er wordt gezegd dat Maria Magdalena lange dagen, nachten en uren in de grot zou hebben doorgebracht. Zoals de Katharen ook zouden hebben gedaan. Zoals de Essenen hadden gedaan, zoals ze nog steeds doen in de Himalaya en elders.
    Want als je echt stilte en afzondering zoekt, zul je geconfronteerd worden met je grootste angsten, je grootste onzekerheden, alles waarvan je ooit dacht dat het waar was en bovendien je eigen schaduwkant; alles waarvan je nooit hebt gehouden of hebt toegeëigend van jezelf, noch hebt vergeven in jezelf en anderen. Voeg hier alle schaamte en schuld bij.
    Als je geen plek meer hebt om je te verstoppen en je staat daar volledig bloot in de schijnwerpers van de Goddelijke Alomtegenwoordigheid, waar ren je dan naartoe? Je kunt nooit van jezelf weglopen, hoezeer je het ook probeert.
    Maar tegelijkertijd wordt de grot de heilige verzorgende plaats, de plaats waar men zich gedragen voelt in de baarmoeder van Moeder Aarde, de plaats van zwangerschap, de plaats waar de zaden gedragen worden en tot leven uitbarsten.
    Het is een plek waar men in de diepste contemplatie de grootste vreugde vindt, de grootste onvoorwaardelijke liefde. Hier begint men de Goddelijke Liefde in haar hoogste en puurste vorm te ervaren.
    Op zulke momenten is er alleen Liefde. Men smelt samen met de Almachtige Liefde en zo lost alles op. Er is slechts ÉÉN HART, ÉÉN ZIEL, ÉÉN LIEFDE.
    De geest is tot rust gekomen. De woorden houden op te bestaan. Men is in de ruimte voorbij alles. Die ene is inderdaad de ENE. Geen einde en geen begin. Slechts Een.
    Op zulke momenten daalt de Heilige Geest neer en zo smelten de gaven van de ziel en de geest samen.
    Plots komen de visioenen, de heilige tonen barsten uit, de heilige teksten komen tevoorschijn, de Lichttaal breekt in crescendo uit.
    Het hele wezen wordt een Lied van Liefde.
    Een gezang.
    Een opgetogenheid.
    Die ene is verheven.
    De grot verandert in tempels van licht, liefde en wijsheid, inderdaad het heiligste van het heilige.
    Men ervaart nu het gezelschap van de hemelen en de Alomtegenwoordigheid in subliem verheven vormen, die de menselijke kennis of expressie te boven gaan, en dus de menselijke woorden en begrenzingen te boven gaan.
    De grot wordt inderdaad een plaats van transfiguratie!
    Maar om naar deze plek te komen, moest men eerst op het heilige altaar gaan liggen, alles wat daar blokkeerde of belemmerde - al het oude ego ontkende alles, de oude angsten, de oude Adam en de oude Eva en al het voorouderlijke programmering, de aardse geloofssystemen en onjuist idealen en onjuiste kennis.
    Want wanneer men het hoogste gejubel ervaart, wordt men ook nederig, want men realiseert zich dat er een enorme hoeveelheid ervaringen, kennis, pure Aanwezigheid is, waarvan men inderdaad geen flauw vermoeden heeft, maar toch kan de ziel zich hierin uitstrekken, via Alomtegenwoordigheid zelf.
    In feite ervaart men de geëxpandeerde goddelijke liefde die alle begrip, elk gevoel, elk denken en al het andere te boven gaat.
    Men kan alleen Onvoorwaardelijke Liefde worden als men eindelijk alle afscheiding in zichzelf neerlegt, alles wat het zelf van het zelf scheidt, en inderdaad, alles wat daar is en de ziel op een angstaanjagende manier gevangen houdt als het hart verhard is.
    Wanneer het hart wordt open gekliefd en zelfs nog meer open en de goddelijke liefde stroomt binnen, zijn er tranen: niet van ach en wee, maar tranen van vreugde! Vreugde voorbij vreugde, liefde voorbij liefde.
    Extase.
    Gelukzaligheid.
    Heilig.
    Gewijd.
    De grot wordt inderdaad de Tempel van Licht, De Tempel van Liefde en De Tempel van Wijsheid, want alle ware Wijsheid is de Eeuwige Kennis van het Goddelijke en Goddelijkheid, die de eeuwige Boom van Leven en de Levende Wateren van Leven omarmt.
    Dat is het sublieme geschenk van de grot."
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life
    Photo Credit: PGM

    05-04-2021, 22:10 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affirmatie voor zelfbeschikking

    Deze affirmatie is de meest krachtige uit het boek I AM, Woorden met helende kracht van Susan Shumsky. Dit boek is vertaald en bewerkt door Marjolijn Loderichs.

    Deze affirmatie helpt om je energie te verfrissen en te herstellen. Gebruik hem elke dag 's morgens en 's avonds of als er negatieve mensen in de omgeving zijn. Wees heel bewust van wat je zegt want al het goede dat je uitspreekt komt naar jou terug.

    Het Goddelijk Zelf heeft de leiding.

    IK BEN één met het Goddelijk Zelf.

    Mijn Goddelijk Zelf is de enige Autoriteit in mijn leven.

    IK BEN Goddelijk beschermd door het Licht van mijn Wezen.

    Ik sluit mijn aura en Lichtlichaam af

    voor de lagere astrale niveaus van  de mind.

    En ik open mezelf nu voor de diepste Wijsheid die IK BEN.

    Dank U, I AM, en ZO IS HET.

    22-03-2021, 13:01 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Gouden Tijdperk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Ze is bevrijd van de ketenen en boeien, die haar allemaal zo lang gevangen hielden ...
    Ze leert het verleden volledig los te laten, alles wat haar hoogste zielengroei en goed niet langer dient, alles wat haar nog steeds op de Oude Aarde houdt.
    Ze beweegt zich in de hoogste liefdevolle genade, van ware vergeving en ze is vervuld van de immense kracht van onvoorwaardelijke liefde.
    Ze rijst op.
    Ze bloeit.
    Ze is geïnspireerd.
    Ze staat zichzelf toe om in haar nieuwe vorm te stappen, haar nieuwe belichaming, met verwachting, met ontzag en verwondering, het wonder van een totale wedergeboorte omarmend, terwijl de oude schil van de oude belichaming wordt afgestoten en de nieuwe en veel hoger dimensionale belichaming zich in en om haar heen vormt.
    Ze vat niets meer persoonlijk op, wetende dat elke ziel die ze tegenkomt slechts een weerspiegeling is van haar eigen gezicht en meer dan dit, het is een deel en een deeltje van de Schepper, net zoveel als zij is.
    Ze omarmt haar eigen Goddelijkheid en vindt zo de Goddelijkheid weerspiegeld in elke ziel die ze ontmoet en ontmoet en waarmee ze zich onderhoudt, want het Goddelijke is altijd aanwezig in elke ziel en in elke ontmoeting zijn er verborgen diamanten en goudklompjes, want elke ontmoeting houdt de Kracht van onvoorwaardelijke liefde in zich vast.
    Ze danst de hemelse dans van de muziek van de sferen, van eenheid en eendracht, terwijl ze haar eigen galactische erfgoed omarmt, want haar ziel is universeel en ze omarmt haar eigen godinnen schap met vreugde, met liefde en met uitbundigheid.
    Ze weet dat ze nu een totaal nieuwe creatie binnenstapt en het vervult haar met verwondering en ontzag.
    Ze houdt van ontdekken, ervaren en leren kennen. Een totaal nieuw leven en een nieuw bestaan.
    Ze is altijd volledig aanwezig in elk moment dat zich ontvouwt, wetende dat bij elke gedachte die ze denkt, elk woord dat ze spreekt, elke actie die ze onderneemt, ze haar nieuwe bestaan mede creëert.
    Inderdaad het Nieuwe Gouden Tijdperk in de Nieuwe Aarde.
    Ze neemt de verantwoordelijkheid voor alles wat ze schept, aangezien ze in de volheid van haar Zielen Meesterschap staat, want ze weet wie en wat ze in waarheid is en ze omarmt haar eigen Goddelijkheid.
    En leeft dit vanuit het diepst van haar hart en ziel.
    En alles wat ze in werkelijkheid is.
    En is gecreëerd om te zijn.
    Ze staat in de volheid en glorie van haar eigen waarheid, wetende dat ze in haar nieuwe herwonnen vrijheid meer dan genoeg is, precies zoals ze is.
    Ze zingt de liedjes van haar ziel.
    En terwijl ze naar buiten weerklinken vanuit het centrum van haar heilig hart raken haar liedjes de snaren van hart en ziel van allen die ze tegenkomt en zij stemmen nu op hun beurt af en laten hun eigen zielennummers rijzen totdat alles één nummer wordt,
    een hart, een schepping!
    Ze is vervuld van dankbaarheid.
    En dankt het Goddelijke boor elk moment van leven en voor de gelegenheid om een ​​nieuw en gebalanceerd, harmonisch, vreugdevol en mooi nieuw leven voor zichzelf te creëren in een veel hogere dimensie en een veel hogere vibratiestaat.
    Ze boort het oneindige weten aan van haar eigen ziel en alle kennis die haar ziel heeft vergaard uit alle levens, parallelle levens en universa en ze schenkt dit aan zichzelf en anderen.
    Ze omarmt de kracht van liefde.
    Ze leeft het leven en het bestaan overvloediger.
    Als de levende wateren van het leven stromen door haar heen.
    Ze straalt.
    Ze is mooi - van binnen en van buiten.
    Zij is de nieuwe schepping.
    Zij is de nieuwe aarde.
    Ze is het nieuwe gouden tijdperk.
    Ze is gekomen.
    Ze is hier.
    Zij is liefde.
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life
    Photo Credit: The Grail Maiden Bust door Howard David Johnson

    22-03-2021, 12:45 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle liefde begint bij jezelf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Vergeet niet zoveel van jezelf te houden, dat je een aantal broodnodige 'ik-tijden' in je leven inplant.
    Je hebt deze tijd nodig om voor jezelf te zorgen, om jezelf te helen, diep zielenonderzoek en ook om gewoon tot rust te komen.
    In deze tijd van zulke intense en immense upgrades en energieveranderingen is dergelijke tijd van vitaal belang.
    Trakteer jezelf af en toe op een ontspannende massage, of een verwensessie of een dag die je in de natuur doorbrengt.
    Luister naar rustgevende en kalmerende muziek om je ziel te verheffen.
    Doe wat rechtstreeks tot je ziel spreekt.
    Het is op dit moment van vitaal belang.
    Alle liefde begint bij jezelf.
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life

    07-03-2021, 01:19 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude zielen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Oude zielen: de gewonde helers
    De goddelijke bron spreekt tot de oudste zielen, degenen die het meest hebben ervaren in leven en lijden:
    Je zult tot niemand en niets behoren,
    Geen partij, geen meerderheid, geen minderheid,
    Aan geen enkele maatschappij behalve die mij dient.
    Je zult er niet bij horen
    Niet bij je ouders,
    Noch bij je vrouw / man en kinderen,
    Noch je broeders en zusters,
    Noch bij degenen die jouw taal spreken,
    Noch bij degenen die iets anders spreken,
    En het minst van alles zul je toebehoren aan je eigen zelf.
    Je zult alleen aan MIJ toebehoren in deze wereld.
    - Franz Werfel
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life

    02-03-2021, 22:53 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-03-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enige straf die ooit zal werken, is liefde.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De Babemba stam (Zuid-Afrika) koestert een mooie traditie.
    Wanneer iemand in hun gemeenschap zich misdraagt of onaanvaardbare dingen doet, dan wordt hij naar het centrum van het dorp gebracht en omringd door alle bewoners.
    Iedereen stopt met werken en elke man, vrouw en kind uit het dorp verzamelt zich in een grote cirkel rond de beschuldigde persoon.
    Iedereen begint dan elk om beurt en ongeacht zijn of haar leeftijd hardop tegen de beschuldigde te praten en somt alle goede dingen op die de persoon in zijn leven heeft gedaan.
    Elke mooie gebeurtenis en elke positieve ervaring worden in detail en met nauwkeurigheid opgeroepen en verteld.
    De beschuldigde wordt gewezen op zijn positieve eigenschappen, op zijn goede daden en sterke punten en zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid worden zorgvuldig en uitvoerig gereciteerd.
    De healing ceremonie duurt vaak meerdere dagen en houdt niet op totdat iedereen is uitverteld over alle positieve opmerkingen die hij over de persoon in kwestie kan verzamelen.
    Tot besluit volgt nog een vreugdevolle viering en wordt de persoon symbolisch en letterlijk terug verwelkomd in de stam.
    --- --- --- ---
    Deze stam gelooft dat elke mens geboren wordt als een inherent goed en liefdevol wezen. Maar ze weten ook dat mensen 'fouten' kunnen maken in het nastreven van geluk, liefde, vrede en veiligheid. Deze stam ziet deze fouten niet als 'slecht', maar als een schreeuw om hulp. Ze verenigen zich om die persoon te helen en hem opnieuw te verbinden met zijn ware aard, die hij tijdelijk vergeten was.
    De stamleden begroeten elkaar ook door 'Sawabona' te zeggen, wat letterlijk betekent 'Ik zie jou'.
    Het is hun manier om te zeggen: 'Ik respecteer je, ik waardeer je, je bent belangrijk voor me'.
    De reactie en wedergroet luidt 'Sikhona' en dat betekent 'Ik ben hier' waarmee bedoeld wordt 'Enkel als jij mij echt ziet, besta ik voor jou'.
    Deze traditie erkent de verbinding die we delen als menselijke wezens en verwoordt via deze groet de wederzijdse dankbaarheid naar elkaar toe.
    'Zolang je mij niet ziet, besta ik niet' en 'Wanneer je mij ziet, breng je me tot leven'.
    Deze groet en daad van herkenning helpt de persoon die onrecht heeft gedaan door hem te laten weten dat hij geliefd en gewaardeerd wordt.
    Op deze manier, gebruikmakend van de taal van de liefde, herinnert deze stam zich dat ze allemaal speciaal zijn en dat ze van binnen goed zijn, ook al handelen ze soms niet op de juiste manier. En dat het nooit te laat is om te zijn wie je echt bent en wilt zijn.
    --- --- --- ---
    Bron: Zielsgelukkig

    01-03-2021, 00:24 geschreven door Maud

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het juiste moment
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Als je altijd op zoek bent naar het juiste moment om eindelijk te gaan doen waar je voor wordt geroepen - dan zal het nooit komen.
    Het beste is om het gewoon te gaan doen - en de deuren zullen open gaan, omdat je een stap hebt gezet in de richting van je ultieme zoektocht en het Universum zal dan de kansen en synchroniciteit openen.
    We moeten allemaal sprongen van vertrouwen maken - en uiteindelijk zijn het die sprongen van vertrouwen wat de wonderen toestaat om plaats te vinden.
    Als je blijft zitten, kan er niets gebeuren.
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life
     

    25-02-2021, 20:56 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluit vrede
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Sluit vrede met je verleden,
    zodat het je heden niet meer kleurt.
    Je verleden bepaalt niet je toekomst,
    je overtuigingen en acties doen dat.
    Wat anderen van je denken
    gaat jou niets aan.
    Het gaat om hoeveel je jezelf waardeert
    en hoe belangrijk jij jezelf vindt.
    Tijd heelt bijna alles.
    Geef tijd de tijd.
    Pijn wordt minder pijnlijk.
    Littekens maken ons tot wie we zijn.
    Ze verklaren ons leven
    en waarom we zijn zoals we zijn.
    Ze dagen ons uit en dwingen ons
    om krachtig te zijn.
    Niemand is de reden van jouw geluk.
    Alleen jij zelf.
    Verspil geen tijd en moeite
    om naar vrede en tevredenheid
    buiten jezelf te zoeken.
    Vergelijk je leven niet
    met dat van anderen.
    Je hebt geen idee
    waar hun reis over gaat.
    Wanneer we alle problemen zouden opstapelen
    en we die van een ander zouden zien,
    zouden we die van onszelf snel weer
    terug willen pakken.
    Stop met overdenken.
    Het is oke om niet alle antwoorden te kennen.
    Soms is er geen antwoord,
    zal er geen antwoord komen en
    is er nooit een antwoord geweest.
    dat is het antwoord !
    Accepteer het en ga verder.
    Lach, je bent niet de eigenaar
    van alle problemen in de wereld.
    Een lach kan de donkerste dag op lichten
    en een leven mooier maken.
    Het is een mogelijke bocht
    om een leven om te draaien
    en alles recht te zetten.
    Steven Covery
    via Lichtflits

    23-02-2021, 22:42 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 dingen die je trillingsfrequentie beïnvloeden vanuit een kwantumfysisch oogpunt.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Trilling in de kwantumfysica betekent dat alles energie is.
    We zijn levende wezens op bepaalde frequenties.
    Elke vibratie is synoniem met een gevoel en in de wereld van "vibratie" zijn er slechts twee soorten vibraties, positief en negatief.
    Elk gevoel laat je een vibratie sturen die positief of negatief kan zijn.
    1. - de gedachten
    Elke gedachte zendt een frequentie naar het universum en die frequentie gaat terug naar de oorsprong. Dus als je negatieve gedachten, ontmoediging, verdriet, woede, angst hebt, komen deze allemaal bij je terug.
    Daarom is het zo belangrijk dat je geeft om de kwaliteit van je gedachten en leert hoe je positievere gedachten kunt cultiveren.
    2. - het milieu
    De mensen om je heen hebben rechtstreeks invloed op je trillingsfrequentie.
    Als je jezelf omringt met gelukkige, positieve en vastberaden mensen, ga je ook deze vibratie binnen. Als je je nu omringt met mensen die klagen, klappen en roddelen, pessimistisch zijn, wees dan voorzichtig! Ze kunnen zelfs voorkomen dat je de wet van aantrekking in je voordeel toepast.
    3. - de muziek
    Muziek is erg krachtig.
    Als je alleen naar muziek luistert die spreekt over dood, verraad, verdriet en verlatenheid, dan zullen al deze dingen je gevoelens beïnvloeden.
    Besteed aandacht aan de tekst van de muziek waarnaar je luistert, aangezien dit je trillingsfrequentie kan verlagen. En onthoud: je voelt je precies aangetrokken tot wat je voelt in je leven.
    4. - de dingen waar je naar kijkt
    Als je naar programma's kijkt die te maken hebben met pech, dood, verraad, enz., accepteren je hersenen dit als realiteit en zenden ze chemie uit in je lichaam die je trillingsfrequentie beïnvloedt.
    Kijk naar dingen die goed voor je zijn en die je helpen te trillen op een hogere frequentie.
    5. - de sfeer
    Of je nu thuis of op het werk bent, als je veel tijd in een rommelige en vuile omgeving doorbrengt, heeft dit ook invloed op je trillingsfrequentie.
    Verbeter je omgeving, organiseer en zuiver je omgeving.
    Laat het universum zien dat je veel meer kunt ontvangen.
    Zorg voor wat je al hebt!
    6. - het woord
    Als je iets verkeerds beweert of uitspreekt over dingen en mensen zal dit je trillingsfrequentie beïnvloeden.
    Om je frequentie hoog te houden, is het belangrijk om af te komen van de gewoonte om over anderen te klagen en slecht te praten.
    Vermijd dus drama en pesten. Neem de verantwoordelijkheid voor de beslissingen van je leven!
    7. - dankbaarheid
    Dankbaarheid heeft een positief effect op je trillingsfrequentie.
    Dit is een gewoonte die je nu in je leven zou moeten opnemen.
    Begin te bedanken voor alles, voor de goede dingen en voor wat je denkt dat slecht is.
    Bedank voor alle ervaringen die je hebt gehad.
    Dankbaarheid opent de deur naar goede dingen die een positief effect hebben in je leven.
    Bron: Petra Antoinette

    22-02-2021, 12:04 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles is frequentie...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De woorden die je spreekt of denkt, hetgeen je aandacht geeft...
    Wat haal jij in jouw wereld binnen?
    Die afstemming wordt steeds belangrijker.
    Waar je mee zou kunnen beginnen
    is dat je eerlijk naar jezelf bent
    en duidelijke keuzes gaat maken
    in wat jou gelukkig maakt.
    Om grenzen te stellen in hoe mensen
    tegen je spreken en in wat je zelf zegt.
    Wat en wie brengt je regelmatig uit balans,
    en vind je dat je dat vol moet houden
    of zou je het contact anders
    vorm kunnen geven.
    Begin eens met je Facebook account.
    Mensen die schelden of grove taal gebruiken,
    je beledigen, je belachelijk maken
    of jou gebruiken om roddels te verspreiden,
    zijn brengers van negatieve energie.
    Ze zorgen ervoor dat je aandacht gericht wordt
    op zaken die je een slecht gevoel geven.
    Stel een duidelijke grens en verwijder
    deze mensen uit je account,
    je zal verbaasd zijn hoeveel beter je je
    daardoor gaat voelen.
    Schelden en beledigen,
    een ander naar beneden halen
    onder het mom van vrijheid van meningsuiting,
    iets wat we moeten accepteren, is onzin.
    Jij bepaalt wat je in je leven
    binnenlaat en wat niet.
    Het zou goed zijn wanneer je daar
    met jezelf een duidelijke afspraak over hebt.
    Je zou mensen kunnen aanspreken
    over de woorden die ze gebruiken,
    maar de ervaring leert dat dat
    vaak meer van hetzelfde oplevert.
    Wanneer je gevoelig bent
    raken heftige woorden je vaak
    in je hele systeem.
    Er zijn genoeg mensen
    die ervoor kiezen om zich bewust te zijn
    van de woorden die ze spreken en schrijven.
    En met zichzelf hebben afgesproken
    om niet te schelden of te beledigen.
    Door aan te geven dat je niet gediend bent van
    woorden die je naar beneden halen,
    van geroddel of gescheld,
    zet je voor jezelf een belangrijke grens
    in je leven.
    Een ieder mag zijn eigen mening hebben
    en je hoeft het niet eens te zijn met iedereen.
    Maar schelden en beledigen
    brengt niemand een goed gevoel.
    Bron: Lichtflits

     

    20-02-2021, 16:31 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goddelijke Vrouwelijke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Het is uitermate belangrijk dat deze waarheid nu onthuld wordt, dat Maria Magdalena tijdens haar leven met Jezus een hoge ingewijde en priesteres van het Heilige Vuur was. Ze had een zeer hoge graad van evolutionair inzicht. Samen met Moeder Maria was zij met Hem om namens hem de energieën van de Goddelijke Vrouwelijke te behouden tijdens zijn bediening in het Land van Galilea en bij zijn kruisiging. Ze was beslist NIET de "zondaar en prostituee" zoals afgebeeld door geleerden van de vroege kerken. Deze ontkenning van het goddelijke vrouwelijke is een van de grootste leugens die de afgelopen 2000 jaar onterecht is opgelegd en ingeprent op het bewustzijn van de mensheid.
    Ze werd ten onrechte gediscrimineerd door de vroege "vaders van de kerk" in hun poging om de energieën van het goddelijke vrouwelijke opnieuw te onderwerpen voor de volgende generaties. Ze probeerden de controle te behouden over wat ze het meest vreesden, de energieën van 'Goddelijke Moeder', die Maria Magdalena destijds vertegenwoordigde, samen met Moeder Maria, de moeder van Jezus. Beiden waren zeer hoge ingewijden van de Tempels van Isis en hadden het vereiste bereiken om die energie vast te houden terwijl Jezus zijn Heilige Missie uitvoerde. Het is tijd voor de mensheid om hun hart te openen voor de liefhebbende energieën van Maria Magdalena, haar te zien om wie ze werkelijk is en de leugens te vergeten die ze kwaadwillig tegen haar verzonnen heeft.
    (From The Seven Sacred Flames door Aurelia)
    Bron: Adama & His Guidance into the Higher Dimensions

    18-02-2021, 22:02 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het oneindige wonder van de ziel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    We zijn in de eerste plaats ziel en geest, meer dan de fysieke vorm. De fysieke vorm is slechts een voertuig dat de ziel gebruikt voor slechts een enkele oogopslag in de eeuwigheid en de ziel leeft lang nadat het fysieke voertuig is afgelegd.
    Daarbij, de 12 zielenvlammen (slechts één zielenvlam incarneert op aarde) leven en bestaan ​​gelijktijdig op intergalactische en universele niveaus.
    Wat ik het meest interessant vind als ik mijn Soul Readings doe, en de galaxy, het sterrenstelsel en de constellatie van de oorsprong van de ziel krijg, is dat vanuit sommige van de galaxies, sterrenstelsels en constellaties momenteel veel zielen op aarde zijn geïncarneerd.
    De meeste van deze zielen komen uit de eerste Meesterstelsels die in het begin de aarde mede creëerden en zo vrijwillig deel gingen uitmaken van een experiment op aarde.
    De meesten van hen zijn de oude zielen en degenen met een lange geschiedenis met de planeet aarde en dit is op dit moment heel belangrijk om ons te herinneren. Want ik realiseer me steeds meer dat Atlantis zichzelf in de 3D weer uitspeelt en daarmee de neiging tot zelfvernietiging.
    Deze oude zielen staan ​​inderdaad voor een cruciaal kruispunt, waar ze kunnen kiezen om de vernietiging van de mensheid opnieuw te creëren, of nu echt op te staan en op te rijzen in volledige zielenmeesterschap en de waarheid van hun eigen Universele Ziel en de Kracht van Liefde, waar men begrijpt dat wat men ook schept om te vernietigen en macht op uit te oefenen, men alleen zichzelf vernietigt en controleert.
    Want wat je buiten de universele goddelijke wetten om creëert, is destructief en daarin ligt het collectieve meesterschap van de mensheid nu in de hoogste graden.
    Er is echter een tweede golf van oude zielen, die zich vrijwillig hebben aangemeld om hier op deze gedenkwaardige tijd te zijn. Zij hebben gezworen dat ze door dit alles heen zullen gaan en volledig in het Licht en de Kracht van Liefde en Eenheid zullen stappen en zichzelf zo op het hoogste niveau meester zullen worden, terwijl ze geïncarneerd zijn, en zich dan laten transfigureren naar de Nieuwe Aarde en volledig als de Universele Meesters zullen leven die ze in werkelijkheid zijn.
    Zij zijn de echte leiders, de echte visionairs, de ware en zuivere zielen, die meestal achter de schermen werken en je zult ze niet vinden in de krantenkoppen van de massamedia.
    Inderdaad, op dit cruciale moment staan ​​we aan de vooravond van grote gebeurtenissen. Tsunami's hiervan.
    We zullen alleen in staat zijn om door deze heen te navigeren, als we echt in ons ware Goddelijke Zielen Zelf stappen en onszelf toestaan ​​om getransfigureerd en opgetild te worden naar de Nieuwe Aarde en de Hogere dimensionale vibraties en frequentie, zodat we niet meer beïnvloed zullen worden door de 3D wat voor vorm en manier ook. De oude aarde.
    We kunnen dit alleen doen door werkelijk alles achter te laten waar we nog in wat voor vorm en op welke manier dan ook aan vast klampen. Dit is alleen mogelijk door het open hart en de ultieme verbinding met de Ziel en de Zielengroep en de Kosmische Kern en de Goddelijke Bron.
    Inderdaad sterven aan het oude en herrijzen in een totaal nieuw leven en nieuwe manier van leven ALS EEN met de Goddelijke Bron en alles wat is.
    Dit komt nu krachtig naar voren in de Soul Readings en ik deel dit met mijn hart en ziel en alles wat IK BEN, want we staan ​​echt collectief op dat kruispunt: ofwel Atlantis en opnieuw de vernietiging of opstijgen naar de Nieuwe Aarde. We kunnen dit alleen doen door alles achter ons te laten en onszelf toe te staan ​​getransfigureerd te worden naar het totaal nieuwe en totaal nieuwe begin.
    Je hebt vrije wil en keuze.
    De verborgen zegen hier is de kracht van liefde. Onvoorwaardelijke liefde.
    Bedenk immers dat zelfs degenen die ervoor kiezen om te vernietigen, dit doen met volledige kennis van wat ze doen. We zijn er dus niet om te veroordelen of te oordelen, maar om ze alleen in de hoogste onvoorwaardelijke liefde te houden. Dit is iets waar hun eigen ziel doorheen gaat, en wie zijn wij daarom om te veroordelen?
    Laten we ons liever concentreren op onze eigen ziel en onze eigen hoogste lessen in zielenmeesterschap en het heilige pad bewandelen met Liefde, Licht en Wijsheid.
    Het goede nieuws is dat we nu echt een Nieuwe Aarde en een Nieuw Gouden Tijdperk kunnen creëren met grote onvoorwaardelijke liefde en met toewijding.
    Meer dan dit met de visionaire krachten die nodig zijn om een ​​veel hogere en liefdevolle manier van leven en bestaan te creëren, en dat kunnen we alleen doen vanuit het hart van liefde. Onvoorwaardelijke liefde. Eén met het goddelijke in onszelf en Alles-Dat-Is.
    Dit gebeurt inderdaad al in het hier en nu.
    Dit huidige moment.
    Als Universele Ziel weet je dat je de diepste waarheid van je eigen ziel zult herkennen en het is in je eigen ziel dat je de antwoorden kent en je kent de keuze die je nu nodig hebt om werkelijk te leven.
    Je ziel is oneindig en daardoor heb je op elk moment toegang tot alles wat je nodig hebt, want je bent inderdaad krachtiger dan je denkt.
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life

    17-02-2021, 21:29 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankbaarheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    When the heart and soul sing one song of love, there is just gratitude in overflowing.
    Gratitude for All-That-IS, as it is!
    With it a deep inner contentment, balance and harmony.
    The more grateful one becomes, the more blessings flow into one’s orbit, for indeed, gratitude and blessings are soul twins. The one attracts the other.
    Here is an enormously powerful practice you can do every morning and at night before going to sleep and is indeed life changing.
    In the early morning, and when you made quiet time, simply tilt your head back a little bit, as if looking heavenward.
    Go deeply into your heart and soul space, the Sacred Heart.
    Allow the mind to still.
    From deep within you start saying repeatedly: “Thank you!” The more you do this, the more things will come up for which to say thank you. To express a heartfelt gratitude for.
    Indeed, you will find that the more you do this, the more you will find things to be grateful for, simple things, and more than this love, joy, beauty, life itself in all its myriad of forms and expressions, all the loved ones in your life, all which brings that special something into your life, no matter how humble, no matter how simple. And remember to thank your own physical vessel which brings you the blessing of life in form, on this planet.
    You will feel yourself being uplifted, and you will feel your sacred heart expanding. Suddenly more and more will start popping up, for which you are grateful. Indeed, sometimes tears of gratitude will fall, and you will just feel blessed, in all and every form and way.
    Now, open your arms wide and still face upwards, simply say: “Let the Rain of Blessings Fall!” (3x)
    And then see and feel your sacred heart space expanding, expanding, expanding.
    Feel and see beautiful golden light rain falling on you.
    Again, just say thank you!
    And then, if you choose to, then bless all of life with the self-same blessings you have received, as your act of highest service to all sentient Beings on earth and beyond.
    The more grateful you become, the healthier you will become and more you will find to be grateful for.
    Never forget to write those “Thank you!” letters, to say thank you to those are making a difference in your life simply by being there, and those who gifted you with inspiration, with words of encouragement, and who so often assisted you on your journey through life – those are the earth angels and they come in so many disguises and forms and expressions.
    Why not call or write to someone today, just to thank them for being there or for have been there for you, when you needed it most, or just for being there in your life in whatever form or way? It may just be the greatest and most loving gift they ever received!
    For indeed life, – itself, is a Divine Gift, and so are all those things we so often take for granted, and indeed, so many of the greatest blessings in life, are FREE and freely given, if only we have eyes to see and a heart and soul to appreciate what is so generously given by the Divine.
    Judith Kusel

    16-02-2021, 23:13 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    15-02-2021, 22:49 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leerling die intimiteit zocht...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Met een bezwaard gemoed ging de leerling in het zand aan de voeten van zijn meester zitten.
    “Wat zit je dwars, jongen,” vroeg de meester.
    “Ik begrijp mijn vrouw niet,” zei de leerling. “waarom verstrekken ze geen gebruiksaanwijzingen bij vrouwen?”
    “Heb je dan je eigen gebruiksaanwijzing al gelezen,” vroeg de meester met een glimlach. “Zou je jezelf kunnen verklaren aan je vrouw?”
    Met een stok tekende de meester een man en een vrouw in het zand.
    “Mannen,” sprak hij terwijl hij pijlen tekende van de ogen van de man naar de mond, borsten en billen van de vrouw, “nemen vrouwen waar vanuit hun mentale seksualiteit.
    Ze fantaseren over haar seksuele aantrekkingskracht en proberen haar beschikbaarheid in te schatten.
    Dit zorgt voor oververhitting in hun hoofd, en sneeuwval in hun hart en geslacht. Ze zoeken naar sterke prikkels en maken geen verbinding.”
    De leerling wilde protesteren. Hij was zo helemaal niet.
    Hij hield veel van zijn vrouw - alleen zag zij dat niet. Ze sloot zich af voor zijn liefde en hij had geen idee meer hoe hij haar kon bereiken.
    Maar, realiseerde hij zich, in tegenstelling tot wanneer hij met zijn vrouw sprak, onderbrak hij zijn meester niet omdat hij zijn wijsheid erkende.
    Misschien moest hij eens overwegen om met zijn vrouw te praten, zoals hij met zijn meester sprak, bedacht hij zich.
    De meester tekende een cirkel rond het hart van de vrouw in het zand.
    “Vrouwen,” zei hij, “nemen waar vanuit hun hart, hun gevoel. Ze wegen hoe betrouwbaar en veilig een man is. Of hij zijn zaakjes op orde heeft en of hij doet wat hij zegt.
    Als ze daar de veilige bedding, de connectie en verbinding voelt, dan kan ze zakken in haar bekken en zich voor hem openen. De warme gloed uit haar hart kan neerdalen.”
    De leerling knikte omdat hij dat herkende. Soms voelde hij dat ze zich zomaar aan hem overgaf.
    Hij dacht altijd dat het met de grillen van haar vrouw-zijn te maken had, maar besefte nu dat het op die dagen was dat hij onbewust de deur van zijn hart op een kier had gezet.
    “Wanneer een vrouw haar hart geopend heeft, geeft ze zich totaal en overvloedig,” zei de meester. “soms enkele maanden, soms jaren, maar als de man zich niet ontwikkelt, wordt onvermijdelijk het echtelijk bed koud.
    Zij sluit haar schoot wanneer ze voelt dat hij haar blijft belagen als een prooi vanuit zijn seksuele behoeftigheid.
    Wanneer ze niet zijn commitment voelt, zijn keuze voor haar, zijn overgave, dan sluit haar schoot en uiteindelijk ook haar hart. En dan kan het haar zelfs niet veel meer schelen als hij zijn blik op andere vrouwen richt want ze wil zijn liefde en niet zijn koude lust.”
    “Wat een troosteloos vooruitzicht,” zuchtte de leerling.
    “Nee,” zei de meester met een mild lachje, “er is een weg uit.”
    Hij tekende nu een pijl van de ogen van de man, recht naar zijn eigen hart.
    “Je hoeft enkel je blik te verleggen van buiten naar binnen.
    In plaats van je te richten op de seksuele beschikbaarheid van je vrouw of vrouwen in het algemeen, moet je je richten op je eigen emotionele beschikbaarheid.
    Zolang je seksuele honger puur biologisch er op gericht is om jezelf te lozen, zal je een koude partner blijven. Ontwikkelde mannelijke seksualiteit is niet gericht op ejaculeren.”
    Maar zo primitief ben ik niet, wilde de leerling verontwaardigd uitroepen. ‘Alsof ik alleen maar…,’ maar hij smoorde zijn eigen gedachten. Misschien had hij wel te weinig naar binnen gekeken en nog nooit zijn eigen gebruiksaanwijzing gelezen.
    “Wanneer je oefent om je naar buiten gerichte seksuele energie vanuit je testikels naar boven te laten circuleren, via je nieren, je longen naar je hart en uiteindelijk misschien wel naar je hoofd en derde oog, wordt je onafhankelijk in je behoefte, draag je je eigen seksualiteit en word je bovendien ook nog eens een sensuelere, empatischere en warmere man en partner.”
    “Is dat dan wat men spirituele seks noemt,” vroeg de leerling alsof hem de weg naar het paradijs werd gewezen.
    “Spirituele seks wordt vaak overroepen,” zei de meester. “het wordt door vele meesters gebruikt als lokkertje en belofte om het spirituele pad te begaan.
    Een hemelse staat waar de engelen voortdurend zingen. Wat het leven mij geleerd heeft is dat gewoon met je hele zijn van jezelf en van je vrouw houden, lang nadat de hete begeerte van verliefdheid is afgekoeld, veel bijzonderder is.
    Dan met haar vrijen vanuit liefde en niet vanuit behoeftigheid is een veel groter wonder dan de blits ervaringen van spirituele seks.”
    De leerling knikte geïmponeerd.
    “Hoe lang bent u eigenlijk samen met uw vrouw,” vroeg hij.
    “Een jaar,” zei de meester.
    “Maar,” zei de leerling verontwaardigd, “wie bent u dan om mij dit te vertellen?”
    “De meester leert wat hij zelf te leren heeft.
    Waarom denk je dat ik me aan dit thema gewijd heb? Jij bent nu mijn spiegel en meester om me te herinneren dat ik haar liefde niet voor lief moet nemen.”
    De leerling maakte een diepe buiging en kuste de hand van zijn meester.
    Terwijl hij het stof van zijn gewaad klopte, richtte hij zich toch nog even tot de meester met die ene vraag die opstandig in hem brandde.
    “Moet mijn vrouw eigenlijk ook niets leren of ontwikkelen?”
    “Richt je blik eerst maar eens naar binnen,” antwoordde de meester. “dan zal zij vanzelf de ontwikkeling in haarzelf met jou delen. Dat is intimiteit.” - Geert Kimpen

    15-02-2021, 21:19 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transfiguratie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Alles en iedereen gaan nu door een staat van intense transfiguratie, aangezien de Oude Aarde niet meer bestaat - alleen in holografische vorm - en de Nieuwe Aarde snel naar de 7e dimensionale staat versnelt. In 2032 zal dit proces voltooid zijn en zal het Nieuwe Gouden Tijdperk werkelijk hier zijn, aangezien het wordt verankerd.
    Tijdens deze staat van intense transfiguratie, zul je ontdekken dat het oude jij aan het uiteenvallen is en dat geldt ook voor de oude vorm van leven. Het maakt niet uit hoeveel je probeert je aan iets of iemand vast te klampen, je kunt het niet meer.
    Het is een diepgaand zuiveringsproces, waarbij alle oude pijn, de oude onvergevingsgezindheid, alles wat je nooit liefhad of bezat in jezelf, wordt omgewoeld.
    Meer nog, alle oude programmering, de oude gehechtheden, de oude Adam en Eva zullen worden omgewoeld.
    Het is een proces van alles en nog wat loslaten wat de Oude Aarde is. Letterlijk en figuurlijk. Je kunt geen bagage meenemen naar de Nieuwe Aarde.
    Het is inderdaad een diepe sterven aan het oude en jezelf dan toestaan om door een transmutatieproces te gaan, een totale wedergeboorte, een totale transfiguratie.
    Er zal een tijd komen dat je niet meer weet wie je bent. Het voelt alsof de grond onder je voeten vandaan wordt getrokken - en dat is oké. Sta het toe. Laat gaan. Geef alles over aan de Goddelijke Handen en je eigen Hogere Leiding.
    Er zijn legioenen engelen en aartsengelen toegewezen aan planeet aarde, en sommigen uit dimensies die nog nooit eerder bij planeet aarde betrokken waren. Ze zijn hier om bij dit proces te helpen, net als Lord Melchizedek en de Universele Hoge Orden, want dit gebeurt bij Goddelijk Besluit.
    Niets zal meer hetzelfde zijn. Het kan niet. De Oude Aarde en het oude jij valt sneller uiteen dan je je aan alles en iedereen kunt vastklampen.
    Het is nu een kwestie van geloof en vertrouwen in de hoogste mate.
    Een ontwaken in de hoogste waarheid van wie en wat je in werkelijkheid bent.
    Je zielenwaarheid en dit leven.
    Laat de transfiguratie gebeuren. Klamp je aan niets vast. Laat gaan.
    Inderdaad, de Nieuwe Aarde brengt een veel hoger dimensionaal frequentielichaam en een veel hogere dimensionale frequentiestaat - waar Eenheid en Eendracht regeert en waar de Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde de Norm wordt.
    Hart gecentreerd.
    Het Heilig Hart wijd open als men het Heilige Pad bewandelt.
    Wat een voorrecht om door de transfiguratie te gaan en werkelijk te gaan leven en wandelen als een Meester op de Nieuwe Aarde.
    Wat een zegen!
    We sterven aan de oude Adam en Eva, alleen om te herrijzen en getransfigureerd te worden in de Nieuwe Creatie, het Nieuwe Gouden Tijdperk.
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life

    15-02-2021, 21:17 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Energie aantrekken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De grootste valkuil iedere dag weer
    is om te kijken naar wat je tekort komt,
    wat er slecht is in de wereld.
    Waar je niet bij stilstaat is dat je de dief bent
    van je eigen goede gevoel.
    Het ontneemt je je kracht
    en je levert een bijdrage
    aan dat wat je niet wil.
    Je bent je er misschien niet van bewust
    maar alles waar je naar kijkt,
    waar je je aandacht op richt,
    waar je gedachten over gaan,
    nodig je uit in je leven.
    Als je dit een keer beseft,
    ontdek je je eigen kracht.
    Richt je op dat wat je wilt.
    Richt je op dankbaarheid,
    geef aandacht aan dat wat je hebt
    en dat wat je zou willen.
    We zijn allemaal energie.
    en gelijkgestemde energie trekt elkaar aan.
    In de wereld om je heen kan je zien
    welke gedachten, energieën er in jou zijn.
    Want dat wat er om je heen is,
    heb je zelf aangetrokken.
    Neem daar verantwoordelijkheid voor.
    Op het moment dat jij kan zeggen
    oke, dit heb ik zelf aangetrokken,
    kan je ook zeggen dat je het niet meer wilt.
    Dat is het moment om een switch te maken
    door niet meer te kijken naar wat je niet wilt,
    maar door je te focussen op dat wat je wel wilt.
    Door je voor te stellen wat je wilt,
    door het te voelen wat het met je doet,
    verander je je energie.
    En doordat die energie verandert
    word je een magneet
    voor andere energie
    in de wereld om je heen.
    Bron: Lichtflits

    13-02-2021, 21:16 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De goddelijke wetten van eenvoud en manifestatie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Houd het simpel. Blijf bij de basis.
    Aangezien dit een tijd van enorme expansie is, waarin de Nieuwe Aarde echt verankerd wordt, is het een tijd waarin we de Goddelijke Universele Wetten opnieuw onder de knie dienen te krijgen - de Goddelijke Universele wetten die het hele bestaan ​​beheersen - en zo de fijne kunst van het mede-creëren opnieuw meester moeten worden.
    We kunnen dit alleen stap voor stap doen.
    Laten we ons, terwijl we elke dag evolueren en werkelijk onze goddelijkheid leven, het verhaal van de haas en schildpad herinneren. De schildpad kruipt schijnbaar voort, een enkele bedaarde stap tegelijk, maar uiteindelijk wint de schildpad de race en niet de haas, die zo vaak over zijn eigen voeten struikelt in zijn haast om de race te winnen.
    Het is heel wijs om het simpel te houden, want niet alleen wordt je eigen bewustzijn opgetild boven wat het ooit eerder heeft gekend, maar je fysiologie verandert en daarmee je fysieke, emotionele, mentale en al je lichamen.
    Wees lief voor jezelf. Je zult vaak de behoefte voelen om meer te rusten en korte vakanties te nemen. Laat je lichaam je vertellen wat het nodig heeft.
    Daarbij is het een tijd waarin we dieper naar binnen moeten gaan, naar onze hartruimte die verbonden is met onze Ziel en het Goddelijke van binnen. Het is een tijd waarin we vragen om de grotere visie voor ons leven en wat we echt willen creëren op de Nieuwe Aarde.
    Het is tijd om een HEMELSE visie te vragen en niet alleen een aardse.
    Hoe groter het visioen, hoe groter de focus om stap voor stap te blijven lopen, om het visioen in vorm en bestaan te manifesteren. Zoek dit vanuit de diepten van je Hartcentrum, want dit is iets waar je van houdt en wat je koestert en wat je met grote liefde en toewijding tot vorm en bestaan wenst te realiseren.
    Schrijf deze visioenen op. Als je ze eenmaal hebt opgeschreven, begin er dan elke dag iets aan toe te voegen, totdat het visioen in kristalheldere helderheid in je hart en ziel is gegrift.
    Je zult ontdekken dat er inspiratie zal komen en je zult synchronistische gebeurtenissen en omstandigheden in je leven gaan trekken, als dit in de hoogste afstemming is met de Goddelijke Wil en binnen de Universele Wetten.
    Ik beveel en onderwijs altijd het Huna-gebed, dat een van de krachtigste manifesterende instrumenten is die ik ken en die ik beoefen.
    Laat dit visioen je dagelijkse focus en gebed worden en laat dit in je onderbewustzijn geëtst worden. Spreek dit uit, visualiseer en koester het, houdt ervan en zet het met kleine stappen in beweging.
    Wanneer het visioen en je hart en ziel allemaal in eenheid en eendracht bewegen en werkelijk gezegend worden door het Goddelijke, zul je dit gaan leven. Eén babystapje tegelijk.
    Sterker nog, als er uitdagingen komen, is het het visioen, het doel, de roep wat je erdoor zal trekken - want het geeft betekenis en zin aan je leven.
    De roep en het visioen worden inderdaad een manier van leven en bestaan. Een heilig pad dat je meedogenloos zult bewandelen, want het is groter dan de som van het zelf.
    Hoe meer hemels het visioen, hoe meer het aardse zal worden opgetild naar het hemelse en dus naar de hoogste trillingsfrequenties en zo manifesteert het zich in een veel hogere trillingsvorm en dit is inderdaad wat zich dan manifesteert in de Nieuwe Aarde.
    Zonder visie en doel zal de ziel doelloos door het leven lopen en daardoor meer verward en meer verloren raken en gemakkelijker het leven opgeven, terwijl er inderdaad zoveel meer te doen is en met grote liefde en toewijding zoveel meer te creëren valt.
    Dit is inderdaad Meesterschap. De Meester is doelgericht en de Meester heeft een visioen en een doel en een roeping die groter is dan de som van het zelf. Inderdaad, als het moeilijk wordt, gaat de Meester door.
    Inderdaad, het hoogste Meesterschap is in feite niet het verlaten van de wereld, maar eerder volledig te verankeren in de Aanwezigheid van de Goddelijke Bron en het Goddelijkheid in jezelf te omarmen en in je fysieke vorm en bestaan ​​op aarde de Hemel op Aarde te manifesteren. Je bent stevig geworteld in Moeder Aarde, net zoals je geworteld bent in de Goddelijke Bron. Je wordt de brug tussen de hemel en de aarde en wandelt met liefde het pad van de Meester.
    Het is dit soort Meesterschap dat de nieuwe manier van leven op aarde is. Je manifesteert inderdaad je eigen realiteit met liefde en in hoogste afstemming met je visioen en wordt het!
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life

    11-02-2021, 21:59 geschreven door Maud

    Reageer (1)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tijd van enorme expansie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Expansie is het sleutelwoord op intergalactische en universele niveaus, aangezien de Nieuwe Aarde versnelt naar de 7e Dimensionale staat en aan degenen die klaar zijn om dit te ontvangen toegang wordt verleend tot de meest heilige kennis die niet toegankelijk was of zelfs begrijpelijk voor degenen op de Oude Aarde en in de 3D.
    De Spiraal van Creatie bevat in zich de Grote Centrale Zonnen en Meerdere Universa en meerdere lagen van bestaan. Er zijn 352 niveaus van goddelijkheid en elk niveau in zichzelf bevat meerdere dimensionale bestaansvormen en meerdere niveaus of octaven van goddelijke kennis en goddelijke heilige leringen.
    Elke laag heeft inderdaad verschillende niveaus van vergevorderde zielen die hierin werken en bestaan.
    In ons universum zijn er niveaus van kennis en niveaus van heilige leringen die onder toezicht staan ​​van de Elohim- en de Elohim-raden en de universele logos, evenals de verschillende niveaus van geascendeerde en hogere meesters die werken op universele, galactische, solaire en planetaire Niveaus. (Ik schets hier alleen de basis, want het is veel uitgebreider dan dit.)
    In deze gedenkwaardige tijd, waarin de Nieuwe Aarde in een veel hogere dimensionale trillingsfrequentieband wordt geschapen, houden veel van de Universele Meesters onder leiding van Lord Melchizedek en de Universele Hoge Raad van Melchizedek, alsmede de Oude van Dagen: Yeshua, Maria Magdalena en de Universele Raden van Universele Meesters toezicht op de schepping van de Nieuwe Aarde en de schepping en opkomst van de nieuwe mensheid in een veel hogere lichtlichaamvorm en dus een veel hogere evolutionaire manier van leven en leven.
    De krachten van expansie en de nieuwe schepping zijn niet te stoppen en kunnen dus, ongeacht wat er schijnbaar gaande is in de 3D en op de Oude Aarde, gebeurtenissen op Universele schaal veranderen, want planeet Aarde is slechts een kleine hoeveelheid stof, binnen het grotere Kosmische Geheel en dus kan wat Omni-Verseel is verordend op geen enkele manier worden veranderd.
    Het is nu geheel aan elke individuele ziel waar ze werkelijk willen leven en zijn, aangezien elke ziel vrije wil en keuze heeft.
    Houd voor ogen dat elke ziel inderdaad een overeenkomst heeft getekend dat ze zouden deelnemen aan een experiment op aarde en ze kunnen er voor kiezen om deze overeenkomst naast zich neer te leggen en verder te gaan op de Oude Aarde die alleen in holografische vorm bestaat en niet meer in werkelijkheid. Dat is geheel aan elke ziel.
    Maar die zielen die echt het oude achter kunnen laten (geen bagage van de Oude Aarde en 3D toegestaan), zullen en zijn al aan het mede-creëren van de Nieuwe Aarde.
    Want inderdaad de kans is in het hier en nu om een ​​totaal nieuwe realiteit te creëren, waarin er vrede en harmonie en onvoorwaardelijke liefde in jezelf is, aangezien het Koninkrijk der Hemelen inderdaad in jezelf is en niet buiten jezelf, en zo een totaal nieuwe realiteit voor jezelf en de manier waarop je je leven nu leeft, te creëren.
    Hiermee omarm je je eigen goddelijkheid - aangezien je volledige in de waarheid van de Universele Ziel die je bent, stapt!
    Sterker nog, als er harmonie en eenheid in jezelf en onvoorwaardelijke liefde is, kun je dit tenslotte BUITEN jezelf creëren en ervaren. Dit is inderdaad Zielen Meesterschap in de hoogste mate.
    Ik word er zo vaak aan herinnerd en ik deel dit met mijn cursisten: de zenmeester vroeg zijn studenten, terwijl hij op de grond ging zitten in de lotushouding, om te proberen hem te bewegen, zijn armen op te tillen en overeind te brengen. Hoe hard de studenten ook probeerden, allemaal, ze konden geen enkel deeltje van hem optillen, zelfs niet een fractie! "Dit is meesterschap!" zei de zenmeester, "als niets en niemand je kan bewegen, dan sta je volledig in je zielenmeesterschap en wordt je zo naar eigen believen een onwrikbare kracht!"
    We zullen zelfs in staat zijn om de bekwaamheden van de zenmeester uit te breiden als we ons ons universele meesterschap herinneren en hoe we op de nieuwe aarde moeten leven, nu het Gouden Tijdperk aanbreekt - het tijdperk van eenheid, harmonie en vrede.
    Zoek en gij zult vinden!
    Klop en deuren worden geopend!
    Open het Heilige Hart dat de poort is naar alle wijsheid, kennis en begrip en de hoogste onvoorwaardelijke liefde.
    Laat alles achter - en je zult je leven en bestaan overvloediger vinden op de Nieuwe Aarde.
    Wat een goddelijke gave!
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life

    10-02-2021, 20:12 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transformatie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Het zal soms voelen alsof je hart open wordt gekliefd.
    Het zal voelen alsof laag op laag op laag wordt geopend en afgepeld, datgene wat niet langer je hoogste zielengroei en goed dient.
    Laat gaan. Laat vrij. Houd ook niemand of niets vast.
    Transformatie is nu het sleutelwoord plus verandering.
    Je moet als een kameleon zijn en je oude kleuren veranderen in levendige hoger dimensionale kleuren.
    Trek de oude kleding uit zoals we de 3D achter ons laten. Laat ze oplossen. Trek de gewaden van Licht aan en zie jezelf getransformeerd in de ware Zon van God en de Godin. (Zie jezelf werkelijk zo, het zal je dienen – Yvonne)
    Begin met grote liefde en toewijding de paden voor anderen te verlichten, terwijl jij volledig in je IK BEN Aanwezigheid stapt.
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life

    08-02-2021, 22:16 geschreven door Maud

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 07/06-13/06 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!