Zielenblauwdruk
Inhoud blog
  • Een hele belangrijke levensles.
  • Sla je vleugels uit en vlieg!
  • Geen einde en geen begin
  • Affirmatie voor zelfbeschikking
  • Nieuwe Gouden Tijdperk

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Leef uw pad
    11-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De goddelijke wetten van eenvoud en manifestatie
    Houd het simpel. Blijf bij de basis.
    Aangezien dit een tijd van enorme expansie is, waarin de Nieuwe Aarde echt verankerd wordt, is het een tijd waarin we de Goddelijke Universele Wetten opnieuw onder de knie dienen te krijgen - de Goddelijke Universele wetten die het hele bestaan ​​beheersen - en zo de fijne kunst van het mede-creëren opnieuw meester moeten worden.
    We kunnen dit alleen stap voor stap doen.
    Laten we ons, terwijl we elke dag evolueren en werkelijk onze goddelijkheid leven, het verhaal van de haas en schildpad herinneren. De schildpad kruipt schijnbaar voort, een enkele bedaarde stap tegelijk, maar uiteindelijk wint de schildpad de race en niet de haas, die zo vaak over zijn eigen voeten struikelt in zijn haast om de race te winnen.
    Het is heel wijs om het simpel te houden, want niet alleen wordt je eigen bewustzijn opgetild boven wat het ooit eerder heeft gekend, maar je fysiologie verandert en daarmee je fysieke, emotionele, mentale en al je lichamen.
    Wees lief voor jezelf. Je zult vaak de behoefte voelen om meer te rusten en korte vakanties te nemen. Laat je lichaam je vertellen wat het nodig heeft.
    Daarbij is het een tijd waarin we dieper naar binnen moeten gaan, naar onze hartruimte die verbonden is met onze Ziel en het Goddelijke van binnen. Het is een tijd waarin we vragen om de grotere visie voor ons leven en wat we echt willen creëren op de Nieuwe Aarde.
    Het is tijd om een HEMELSE visie te vragen en niet alleen een aardse.
    Hoe groter het visioen, hoe groter de focus om stap voor stap te blijven lopen, om het visioen in vorm en bestaan te manifesteren. Zoek dit vanuit de diepten van je Hartcentrum, want dit is iets waar je van houdt en wat je koestert en wat je met grote liefde en toewijding tot vorm en bestaan wenst te realiseren.
    Schrijf deze visioenen op. Als je ze eenmaal hebt opgeschreven, begin er dan elke dag iets aan toe te voegen, totdat het visioen in kristalheldere helderheid in je hart en ziel is gegrift.
    Je zult ontdekken dat er inspiratie zal komen en je zult synchronistische gebeurtenissen en omstandigheden in je leven gaan trekken, als dit in de hoogste afstemming is met de Goddelijke Wil en binnen de Universele Wetten.
    Ik beveel en onderwijs altijd het Huna-gebed, dat een van de krachtigste manifesterende instrumenten is die ik ken en die ik beoefen.
    Laat dit visioen je dagelijkse focus en gebed worden en laat dit in je onderbewustzijn geëtst worden. Spreek dit uit, visualiseer en koester het, houdt ervan en zet het met kleine stappen in beweging.
    Wanneer het visioen en je hart en ziel allemaal in eenheid en eendracht bewegen en werkelijk gezegend worden door het Goddelijke, zul je dit gaan leven. Eén babystapje tegelijk.
    Sterker nog, als er uitdagingen komen, is het het visioen, het doel, de roep wat je erdoor zal trekken - want het geeft betekenis en zin aan je leven.
    De roep en het visioen worden inderdaad een manier van leven en bestaan. Een heilig pad dat je meedogenloos zult bewandelen, want het is groter dan de som van het zelf.
    Hoe meer hemels het visioen, hoe meer het aardse zal worden opgetild naar het hemelse en dus naar de hoogste trillingsfrequenties en zo manifesteert het zich in een veel hogere trillingsvorm en dit is inderdaad wat zich dan manifesteert in de Nieuwe Aarde.
    Zonder visie en doel zal de ziel doelloos door het leven lopen en daardoor meer verward en meer verloren raken en gemakkelijker het leven opgeven, terwijl er inderdaad zoveel meer te doen is en met grote liefde en toewijding zoveel meer te creëren valt.
    Dit is inderdaad Meesterschap. De Meester is doelgericht en de Meester heeft een visioen en een doel en een roeping die groter is dan de som van het zelf. Inderdaad, als het moeilijk wordt, gaat de Meester door.
    Inderdaad, het hoogste Meesterschap is in feite niet het verlaten van de wereld, maar eerder volledig te verankeren in de Aanwezigheid van de Goddelijke Bron en het Goddelijkheid in jezelf te omarmen en in je fysieke vorm en bestaan ​​op aarde de Hemel op Aarde te manifesteren. Je bent stevig geworteld in Moeder Aarde, net zoals je geworteld bent in de Goddelijke Bron. Je wordt de brug tussen de hemel en de aarde en wandelt met liefde het pad van de Meester.
    Het is dit soort Meesterschap dat de nieuwe manier van leven op aarde is. Je manifesteert inderdaad je eigen realiteit met liefde en in hoogste afstemming met je visioen en wordt het!
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    12-02-2021
    Ik kom een middag bezoekje brengen
    Goedemiddag lieve medebloggers.De schaatskoorts is al begonnen. Oppassen voor de gladheid. step0002 In verband met Valentijn zondag 14 februari a.s. Er is iemand die om je geeft. Gods liefde voor jou.Bent u eenzaam of zoekt u blog contacten. Kom er gezellig bij hoor. We zitten in de strenge vorst dagen. Uitkijken voor gladheid.Let goed op uzelf. Bedankt voor uw bezoek. De genade en liefde toegewenst. Een gezegende middag, avond en weekend. Lieve groet Patricia.

    12-02-2021, 14:59 geschreven door Patricia


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!