Zielenblauwdruk
Inhoud blog
  • Een hele belangrijke levensles.
  • Sla je vleugels uit en vlieg!
  • Geen einde en geen begin
  • Affirmatie voor zelfbeschikking
  • Nieuwe Gouden Tijdperk

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Leef uw pad
    17-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het oneindige wonder van de ziel
    We zijn in de eerste plaats ziel en geest, meer dan de fysieke vorm. De fysieke vorm is slechts een voertuig dat de ziel gebruikt voor slechts een enkele oogopslag in de eeuwigheid en de ziel leeft lang nadat het fysieke voertuig is afgelegd.
    Daarbij, de 12 zielenvlammen (slechts één zielenvlam incarneert op aarde) leven en bestaan ​​gelijktijdig op intergalactische en universele niveaus.
    Wat ik het meest interessant vind als ik mijn Soul Readings doe, en de galaxy, het sterrenstelsel en de constellatie van de oorsprong van de ziel krijg, is dat vanuit sommige van de galaxies, sterrenstelsels en constellaties momenteel veel zielen op aarde zijn geïncarneerd.
    De meeste van deze zielen komen uit de eerste Meesterstelsels die in het begin de aarde mede creëerden en zo vrijwillig deel gingen uitmaken van een experiment op aarde.
    De meesten van hen zijn de oude zielen en degenen met een lange geschiedenis met de planeet aarde en dit is op dit moment heel belangrijk om ons te herinneren. Want ik realiseer me steeds meer dat Atlantis zichzelf in de 3D weer uitspeelt en daarmee de neiging tot zelfvernietiging.
    Deze oude zielen staan ​​inderdaad voor een cruciaal kruispunt, waar ze kunnen kiezen om de vernietiging van de mensheid opnieuw te creëren, of nu echt op te staan en op te rijzen in volledige zielenmeesterschap en de waarheid van hun eigen Universele Ziel en de Kracht van Liefde, waar men begrijpt dat wat men ook schept om te vernietigen en macht op uit te oefenen, men alleen zichzelf vernietigt en controleert.
    Want wat je buiten de universele goddelijke wetten om creëert, is destructief en daarin ligt het collectieve meesterschap van de mensheid nu in de hoogste graden.
    Er is echter een tweede golf van oude zielen, die zich vrijwillig hebben aangemeld om hier op deze gedenkwaardige tijd te zijn. Zij hebben gezworen dat ze door dit alles heen zullen gaan en volledig in het Licht en de Kracht van Liefde en Eenheid zullen stappen en zichzelf zo op het hoogste niveau meester zullen worden, terwijl ze geïncarneerd zijn, en zich dan laten transfigureren naar de Nieuwe Aarde en volledig als de Universele Meesters zullen leven die ze in werkelijkheid zijn.
    Zij zijn de echte leiders, de echte visionairs, de ware en zuivere zielen, die meestal achter de schermen werken en je zult ze niet vinden in de krantenkoppen van de massamedia.
    Inderdaad, op dit cruciale moment staan ​​we aan de vooravond van grote gebeurtenissen. Tsunami's hiervan.
    We zullen alleen in staat zijn om door deze heen te navigeren, als we echt in ons ware Goddelijke Zielen Zelf stappen en onszelf toestaan ​​om getransfigureerd en opgetild te worden naar de Nieuwe Aarde en de Hogere dimensionale vibraties en frequentie, zodat we niet meer beïnvloed zullen worden door de 3D wat voor vorm en manier ook. De oude aarde.
    We kunnen dit alleen doen door werkelijk alles achter te laten waar we nog in wat voor vorm en op welke manier dan ook aan vast klampen. Dit is alleen mogelijk door het open hart en de ultieme verbinding met de Ziel en de Zielengroep en de Kosmische Kern en de Goddelijke Bron.
    Inderdaad sterven aan het oude en herrijzen in een totaal nieuw leven en nieuwe manier van leven ALS EEN met de Goddelijke Bron en alles wat is.
    Dit komt nu krachtig naar voren in de Soul Readings en ik deel dit met mijn hart en ziel en alles wat IK BEN, want we staan ​​echt collectief op dat kruispunt: ofwel Atlantis en opnieuw de vernietiging of opstijgen naar de Nieuwe Aarde. We kunnen dit alleen doen door alles achter ons te laten en onszelf toe te staan ​​getransfigureerd te worden naar het totaal nieuwe en totaal nieuwe begin.
    Je hebt vrije wil en keuze.
    De verborgen zegen hier is de kracht van liefde. Onvoorwaardelijke liefde.
    Bedenk immers dat zelfs degenen die ervoor kiezen om te vernietigen, dit doen met volledige kennis van wat ze doen. We zijn er dus niet om te veroordelen of te oordelen, maar om ze alleen in de hoogste onvoorwaardelijke liefde te houden. Dit is iets waar hun eigen ziel doorheen gaat, en wie zijn wij daarom om te veroordelen?
    Laten we ons liever concentreren op onze eigen ziel en onze eigen hoogste lessen in zielenmeesterschap en het heilige pad bewandelen met Liefde, Licht en Wijsheid.
    Het goede nieuws is dat we nu echt een Nieuwe Aarde en een Nieuw Gouden Tijdperk kunnen creëren met grote onvoorwaardelijke liefde en met toewijding.
    Meer dan dit met de visionaire krachten die nodig zijn om een ​​veel hogere en liefdevolle manier van leven en bestaan te creëren, en dat kunnen we alleen doen vanuit het hart van liefde. Onvoorwaardelijke liefde. Eén met het goddelijke in onszelf en Alles-Dat-Is.
    Dit gebeurt inderdaad al in het hier en nu.
    Dit huidige moment.
    Als Universele Ziel weet je dat je de diepste waarheid van je eigen ziel zult herkennen en het is in je eigen ziel dat je de antwoorden kent en je kent de keuze die je nu nodig hebt om werkelijk te leven.
    Je ziel is oneindig en daardoor heb je op elk moment toegang tot alles wat je nodig hebt, want je bent inderdaad krachtiger dan je denkt.
    Met toestemming van: Judith Kusel
    Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 07/06-13/06 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!