ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
21-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo

.



en ---- van af nu , geen klachten meer hier ----
we gaan de goede kant op en ik wil terug naar hoe het was , dus “ case closed “

gisteren hadden we wat winterse neerslag , bij mij lag alles wit , en --- 200 m verder niets meer ----
vandaag gevroren EN ZONNIG zonder wind ! Dus straks goed aankleden en wandelen op mijn eentje !

maar eerst rustig een paar bezoekjes afleggen hier op het blog !



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (15)

28-07-2023
Get Tech Skill

The Technology Vision - How to create the best strategy that will help companies achieve their technology vision and ensure success.

Get Tech Expert is a Software Development and IT Outsourcing company. We Provide Agile Software Development Services to support our customers.

Get Tech Skill - Discover the top 5 easiest IT skills that will make you stand out! Discover our list of the easiest tech skills to learn and get ahead in the digital world.

28-07-2023, 14:58 geschreven door lulmegofyu


01-02-2023
Madagascar 4

Pioneer Woman Pulled Pork: This recipe comes from Wetsys friend, Cynthia, in Austin, who makes this delicious shredded pork for get-togethers with hip Austinites.

Madagascar 4 is the fourth installment of the Madagascar film series. In this, the animals are with Circus Zaragoza.

Its Current Fashion news, beauty coverage, celebrity style, fashion week updates, culture reviews, and videos.

Colestein Veglin 615 Years Old a Rumor? ... Besides claiming for the oldest man, Colestein also mentioned that he has six wives.

01-02-2023, 11:34 geschreven door Madagascar 4


24-01-2023
Prachtig Ani, 'n uur wandelen.

h-2

24-01-2023, 14:00 geschreven door eddy meuris


23-01-2023
Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-2381120aee5-M4ne
upload pic

Goedemorgen lieve vrienden.We starten vandaag de laatste volle week van deze nieuwjaarsmaand.Deze maal hier bij ons zonder de vriezeman maar wat het verder zal worden vandaag kan ik Jullie niet vertellen want ons geliefde ochtendprogramma op radio 2 met de krantenkoppen en een live weerbericht mogen we voortaan op onze buik schrijven.Het doet erg vreemd doch voor mij mogen ze het onmiddellijk afvoeren.Mijn klokradio staat nu afgesteld op radio Nostalgie en radio 2 is nu bij mij de mist in.Ik wens Jullie een goede start van deze nieuwe werkweek en hou het vooral veilig en gezond en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag Lieve Ani en ik wens Je een gezonde nieuwe week toe.

23-01-2023, 09:47 geschreven door Jos Vande Ghinste


een hartelijke groet op deze nieuwe dag !

devushka-blondinka-plate-4356.jpg
hou van bloemen
hou van het leven
het is al zo kort
maak het mooi  !
liefs meeuw

23-01-2023, 06:53 geschreven door meeuw


22-01-2023
Het gaat dus de goede kant ui?

Gisteren kwam ik niet op de blog maar vandaag wil ik jou zeker een tegenbezoekje brengen.

Hier alles ok maar fris deze morgen hadden we amper 5 gr dus duurt het wat voor het weer warm genoeg is om buiten te zitten maar deze namiddag moet het lukken om op het terras een koffietje te drinken.Het zwembad heeft maar 19,5 gr dus zolang het onder de 20 is ga ik er niet in want dat is wel erg koud!!!

Verder laden we de batterijen op en proberen we niet teveel te piekeren over de toekomst maar het blijft wel hangen en we hebben regelmatig contact met het thuisfront.

Voor jou duim ik dat je kijkertjes terug mogen worden zoals voorheen en dat zal zeker ook welkom zijn.

We houden contact zeker weten .

 Een dikke knuffel

vis.gif

22-01-2023, 13:25 geschreven door NATOKEN


. . .

Op de goede weg, dat is al veel eigenlijk en we kunnen weer genieten van wat Ani hier zal neerzetten !  Ach, je ziet het, ook moeilijke dingen geraken met wat geduld opgelost, het gaat niet steeds vanzelf.  Het is zondag en ik heb weer lang geslapen, kan ook niet anders wanneer je 's avonds niet goed in slaap kan geraken omwille van dat hoesten.  En was mijn medicijn dat werd voorgeschreven wel beschikbaar geweest, dan had ik misschien nog langer geslapen want dat bevat codeïne en dt brengt je eerder in een roes.  Of het ook beter zou zijn geweest, sterker in ieder geval maar beter dat is nog maar de vraag.  Met wat ik nu heb geraakt het ook wel weer beter maar het duurt wat langer, daar moet je begrip voor hebben maar mijn geduld geraakte bijna op, je steeds maar ziek voelen is geen pretje en ik heb er dit jaar ook al mijn buik van vol, gezond blijven is de boodschap maar wanneer die kleine wezens die het je moeilijk maken, hier rond zweven, heb je er niet echt veel aan te zeggen, ze doen maar op bij wie en hoe ze hetzelf willen, en ziek ben je !

Nog een fijne zondag Ani en geniet van je wandelingetje, toch maar voorzichtig zijn en zien dat het niet glad is.  Groetjes en lieve knuffel.

22-01-2023, 10:12 geschreven door Chris


frisse zondaggroetjes op deze 22 januari !!!
oie-22737393m-SASKmr

Goedemorgen lieve vrienden.Stil - fris - 0 graden op deze zondagmorgen.Het was ook kalm om 7u10 bij de warme bakker want ik was er alleen als klant maar mocht de deur openen voor een nieuwe klant.Allemaal vroege vogels.Straks komt de dag op gang en het begint reeds stillekes klaar te worden.Nu merk Je het al zowel in de morgen als 's avonds.We zijn de laatste 2 maanden van deze winter begonnen en dan is het terug lente waar ik naar verlang,maar hier bij ons mogen we niet klagen.Nog geen sneeuw,amper gladde wegen en goede vooruitzichten tot reeds bijna half februari.Hier bij ons in het Westen is de winter mild met ons geweest.Onze plaatselijke voetbalploeg doet het niet goed en verloor gisteren van de laatst geklasseerde.Wij staan voorlaatste en dat doet me pijn en ik ben deze morgen wakker geworden met dit droevige nieuws in mijn hoofd van mijn club KRC.Harelbeke waar ik 42 jaar lang mij ten volle voor de jeugd heb ingezet.Hopelijk komt er nog beterschap.Niettemin kom ik Jullie een fijne en een gezellige zondag toewensen en ik ben ook fan van het noodlijdende Anderlecht en ik hoop dat de ploeg mag winnen op het veld van Seraing.Bij deze, vele lieve en hartelijke zondagsgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne zondag lieve Ani.Fijn te lezen wat Je schrijft.Je hebt verdorie meer veerkracht dan ik.Doe zo verder en blijf de goede weg bewandelen.

22-01-2023, 09:29 geschreven door Jos Vande Ghinste


Goeie morgen

Koffie



t Is altijd leuk om hier eens langs je mooie blogje te passeren.
Mia en Wilfried.

22-01-2023, 09:07 geschreven door wilfried


Blij dat het al beter is met u

1-32Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier.

22-01-2023, 06:36 geschreven door Annie & Rogier


geniet van een gezellige zondag !

kids-620x350-620x350-41488355656.jpg
in alle stilte genietend
van een goed boek
jong geleerd  ...
liefs meeuw

22-01-2023, 06:15 geschreven door meeuw


21-01-2023
Dag Ani, da's gesproken.

b-10

21-01-2023, 17:00 geschreven door eddy meuris


Hallo Ani

Ik ben even de oudjes gaan bezoeken hierover smiley-smile.gif was al even geleden. Eentje juist 90j is nog goed bij zinnen! mijn vast maatje vroeger, 95j, begint alles dooreen te gooien smiley-frown.gif. Vooral weekenden zijn erg voor hun, totaal geen bezigheden smiley-frown.gif Maar ze zijn toch blij je even te zien. Koud maar open weer, mooi zo. Geniet maar van de wandeling, zal je toch goed doen, en misschien kom je weer iemand tegen voor een praatje! Fijn weekend en heel veel liefs! Alfy smiley-wink.gif

 
 

21-01-2023, 11:47 geschreven door alfyvo


Geniet van het zonnetje!
Maarten-nieuw.gif

21-01-2023, 11:43 geschreven door maarten


Dag Ani dat is fijn om te horen alle dagen een paar blogjes doen en op tijd rusten hier ligt nog alles onder gesneeuwd is zo een 10 cm gevallen gisteren nu koud en grijs weer het dooit nog niet

Welkom bij powerpoint Roosje

Vriendschap is een wonderlijk woord

misschien wel het mooiste op aarde.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

21-01-2023, 11:27 geschreven door Roosje


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!