HTML> Mijn hobby foto's maken, teksten en gedichten schrijven
Mijn hobby foto's maken, teksten en gedichten schrijven

Image Hosted by ImageShack.us
21-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn blogje heeft verlof tot vier januari. De laatste dagen zijn druk dus mijn blogje heeft rust vanaf nu.

De feestdagen doorbrengen in het lieflijke Tossa de Mar, als dat geen supergoed idee is !! Dit blauwe paradijs ligt ongetwijfeld aan het mooiste stukje kustlandschap van de Costa Brava, op slechts 11 km van het meer toeristische Lloret de Mar en op 85 km van Barcelona. Het lieflijke Tossa heeft een schilderachtige oude stadskern "Vila Vella" waarin het aangenaam wandelen is door de nauwe steegjes en langs de goed bewaarde middeleeuwse torens en stadsmuren. Hier kan men zalig rondkuieren langs de ontelbare boetiekjes of een bezoekje brengen aan het museum van hedendaagse kunst. 's Avonds lonken de vele terrasjes met de onweerstaanbare klanken van Catalaanse muziek. Het unieke heuvelachtige achterland nodigt de natuurliefhebber uit tot een stevige, deugddoende wandeling. Aanrader!

Ik zal mij er niet vervelen denk ik. Fijne feestdagen aan iedereen gewenst. Vier januari ben ik terug

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (0)
20-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The peking acrobats.

Na uitverkochte voorstellingen in 2008 en 2009 keerde de The Peking Acrobats terug naar cultuurcentrum Hasselt. Deze meesters van de geraffineerde acrobatiek zijn één van de weinige Chinese acrobatengroepen die over de hele wereld optreedt en een indrukwekkende reputatie heeft. Zo staan ze o.m. in het Guinness Book of Records met het wereldrecord stoelen stapelen. Als kroon op hun jarenlange werk werd acrobaat Shabao Qin uitgekozen om mee te werken in de films Ocean’s 11, Ocean’s 12 en Ocean’s 13.

Hét handelsmerk van deze wereldberoemde Chinese daredevils zijn adembenemende stunts, spectaculaire mensenpiramides en ongelooflijke acrobatieën met stoelen, tafels en fietsen die met een ongelooflijke kracht, souplesse, lenigheid én elegantie worden uitgevoerd.


Het was genieten maar ook spannend van de duizelingwekkende stunts en halsbrekende capriolen mee te maken!

 

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (0)
15-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne week verder.
Klik op de foto en je komt op het blog onze awards. Bedankt Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (0)
14-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hopelijk hebben jullie morgen meer geluk dan ik vandaag.

 

Amaaii lieve vrienden de drukke winkeldagen zijn vandaag al van start gegaan.

En ik dacht namiddag met kerst en nieuwjaar ben ik toch op verlof, dus ga ik vandaag mijn kreeftje al maar eten. Ik vertrok goed gezind en flink opgezet de stad in, want ik ging kreeft eten hé.

Maar met mijn huidig pensioen en de toekomstige belastingen : vond ik enkel een enkel restaurantje waar ik naar binnenkon en ziehier mijn kreeft voor de komende feesten ...waar ik lang aan geknabbeld heb met een stukje zwart brood en wat water om ze door te spoelen….Lekker en smakelijk ziet ze er uit of niet??????????????????????????

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (0)
11-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met dit weer is het ook altijd iets hé!!!
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Verkoudheid is een ontsteking van het slijmvlies in de neus, de bijholten en de keel. Mijn klachten zijn niezen, snotteren, hoesten, keelpijn, heesheid en ...ik heb helemaal geen zin in computeren nu. Lieve groetjes en tot gauw.

>> Reageer (0)
09-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit vind ik nu eens een prima ideé
Image Hosted by ImageShack.us
 
Dus ik ben druk bezig met opruimen van kleding die te klein is en handtassen die ik niet meer of zelden gebruik en ga die dan schenken aan dit goede doel, hopelijk zijn er toch veel mensen die blij zijn met zulk een ruilbeurs.

>> Reageer (0)
03-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sint en Piet zijn boos op de zonnepanelen.

 

De Sint met zijn paard en piet lopen over het dak, waarbij ze over een zonnepaneel uitglijden. 'Wie is daar?' roept een kindje. De zwarte piet reageerde met een natuurgetrouw '. De pakjes piet !!!!

Het kindje gaat weer lekker slapen. Maar als de sint met zijn paard ook uitglijd wordt het kind weer wakker en roept opnieuw 'Wie is daar?' ' Potjandorie roept de sint !!!! Ik ben er met heel wat zonnepanelen en breng je gratis energie en wens die zonnepanelen verder naar de verdoemenis.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (33)
30-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galeria Inno Hasselt opende op vrijdag 28 november.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us 
Image Hosted by ImageShack.us

Je kan er terecht voor de laatste trends en alle merken van mode, kousen en sokken, accessoires voor mannen, vrouwen en honden/katten, badmode, parfumerie, lederwaren, schoenen en bagage, schrijfgerief & juwelen.

Inno Galeria werkt ook met voordeelkaarten en giftkaarten. Met de Advantage-kaart kan je automatisch getrouwheidspunten voor het programma Galeria Advantage Loyalty System sparen – 1 euro netto = 1 punt & 200 punten = 1 bon van 5 euro – ook tijdens solden- en promotieperiodes. Voor verpakte geschenkjes voor particulieren en bedrijven kan je ook gebruikmaken van de Gift Card en Gift List met een reductie van 10% bij aankoop bij Inno Galeria.

 De winkel is prachtig met zijn drie verdiepen en kelder waar je de prachtigste lingerie kan vinden, dus kom allen eens een kijkje nemen en maak er een gezellige uitstap van door Hasselt met zijn vele bezienswaardigheden. Ik woon in de gezelligste en mooiste stad voor mij allezins. Met een prachtige en lieve dame als Burgemeester ons Hildeke hé!

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (21)
26-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lord of the Dance

 

Lord of the Dance is een wereldberoemde Ierse dansshow, opgestart in 1996 door Michael Flatley. Hij is de choreograaf achter Riverdance. Lord of the Dance ging in wereldpremière op 2 juli 1996 in het Point Theatre in de Ierse hoofdstad Dublin. De muziek is geschreven door Ronan Hardiman.

Woensdagavond 26 september heb ik dit prachtige spektabel mogen beleven in  het Ethias Theater ( naast Ethias in Hasselt.)  Het was geweldig om dit eens live te zien.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (29)
25-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ijssculpturen festival Brugge

Ice Magic:The land of the Hobs.

Treed binnen in het land van de Hobs; een fantasiewereld boordevol magie geinspireerd door de Hobbit verhalen van J.R.R. Tolkien. De kunst van sneeuw en ijssculpturen met schalkse dwergen, dappere helden, ooglijke elfen, maar ook toornige figuren en mysterieuze magiërs.

Het was er koud maar het was zeer prachtig, dus zeker een bezoekje waard.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (17)
19-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend iedereen ik ga naar zee, ze geven toch wel goed weer. Groetjes en tot volgende week

 Wat een avond gisteren!  Dus ik ga nu maar met de trein naar zee voor enkele dagen. Voor het eerst in mijn leven heb ik een show meegemaakt van Jomanda.

Zit ik daar, komt ze naar me toe, legt haar handen op me en zegt met luide stem: "U ZULT lopen! * Maar ik mankeer helemaal niks zei ik.* Dat negeerde ze en zei weer met nog luidere stem: "U ZULT lopen!" Ik deed nog een poging uit te leggen dat ik gewoon kan lopen en niks mankeer, maar er was geen speld tussen te krijgen en ze riep weer: "U ZULT lopen!"

Toen de show voorbij was, kwam ik buiten en wat denk je?

Image Hosted by ImageShack.us

 

FIETS GEJAT!!!


>> Reageer (36)
16-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: Verlof Moezel van 27 oktober 2014

 

De Moezel, een streek vol prachtige stadjes, dorpjes, burchten, kastelen en gezellige Weinstubes. De zuiderhellingen staan vol wijnstokken, de noorderkant is bezet door bossen en weiden. De Moselweinstrasse baant zich een weg langs de oevers van de Moezel: 545 km lang en stromend door Frankrijk, Luxenburg en Duitsland.

Teveel om hier neer te pennen hoe prachtig het daar was.

Meer foto’s kan je inkijken via het fotoalbum.

http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2/moezel_2014

 

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (25)
14-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seniorenfeest Hasselt

 

 Concert, Amusementsmuziek.

 Tijdens de seniorenweek organiseerd de Hasseltse Seniorenadviesraad een seniorenfeest in het cultuurcentrum.

Jos Tuts, Hasselaar in hart en nieren, en René Hausterman uit Sittard zorgden voor de muzikale invulling in een geanimeerd programma brachten zij liedjes in hun dialect.

Dus dat kon ik alweer niet missen en ging op stap naar CCH en je merkt het wel aan de foto’s de ambiance zat er alweer in.

De filmkes van Jos tuts kan je inkijken via mijn facebook.

Ik krijg hier geen filmkes geplaatst kan iemand mij uitleggen hoe dat hier moet????? Bedant bij voorbaat.

 

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (21)
12-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intrede van de Sint op 8 november in Hasselt.

Het Hasselts Feestcomité vergeet ook niet de allerkleinsten onder ons. Daarom organiseert het elk jaar de blijde intrede van hun grote vriend Sinterklaas. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hebben het zelf zo druk dat zij de leden van het Feestcomité hebben gevraagd om hun aankomst in hun favoriete stad Hasselt in goede banen te leiden. Het Feestcomité zorgt er dan ook voor dat Sinterklaas en vooral de kinderen een onvergetelijke dag beleven!

Alle kinderen keken reikhalzend uit naar 8 november. De Sint arriveerde toen met zijn Spaanse boot aan de Kanaalkom en trok dan verder op zijn paard door de stad. Hij bracht niet alleen een aantal knotsgekke Pieten mee maar ook een massa snoep voor de kinderen.

En er was heel wat volk op de been en ik was er ook weer bij om foto’s te nemen, best gezellig hoor en ik kreeg ook snoepjes dus ik stond in de Sint zijn boek op een klein plaatsje vermeld.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (19)
09-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen nieuws, goed nieuws?! Hasselaren en de eerste wereldoorlog
Image Hosted by ImageShack.us

Geen front in Hasselt, maar wel vele Hasselaren aan het front, in een werkkamp, gevlucht of gevangen genomen. Deze expo gaat over wie in Hasselt blijft. Over het leven van elke dat dat grotendeels onveranderd doorgaat, al is het doorweven met wachten op nieuws. Dat komt in kleine stukjes, na hindernissen, of gecensureerd... niet zelden door de schrijver zelf, om het verre familielid niet te verontrusten.

Zes Hasselaren, zes verhalen over de hoop op een goede afloop: dat iedereen terug veilig thuiskomt. Foto's, brieven, postkaarten of verhalen, ... zorgvuldig bewaard en steeds opnieuw verteld op familiebijeenkomsten. Voor deze expo ging Het Stadsmus de afgelopen jaren met de Hasselaren zelf op zoek naar wat nog niet geweten is. De verhalen worden gesitueerd in het Limburgse en bredere historische kader en kleuren de oorlog levensecht in.

Neem zeker eens een kijkje en wandel mee door deze speciale tentoonstelling.

http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2/_eerste_wereldoorlog/dia<br/
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (17)
07-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jammer wie deze prachtige tentoonstelling heeft gemist.

Karl Manfred Rennertz is deel van een rijke Duitse traditie van expressionistische houtsculptuur, met herinneringen aan laatgotische en etnische beelden. Hout is niet alleen een natuurlijk, maar ook een menselijk en tactiel materiaal en daarom moffelt de artiest de kwaliteiten van het hout niet weg en benut hij maximaal de vorm van de boom. De ogenschijnlijke tegenstelling tussen het met de natuur verbonden materiaal en de door de cultuur geschapen vorm is hier niet het enige antoniemenpaar. Zo staat creëren tegenover vernietigen, wanneer Rennertz met kettingzaag en brander vormen tot leven brengt, staat figuratief tegenover abstract, wanneer de kunstenaar zijn beelden partieel gaat beschilderen of blakeren. De beelden die Karl Manfred Rennertz creëert, zijn relatief eenvoudig en weinig gekunsteld en vertonen daardoor reminiscenties aan archetypen. De eenvoud van dergelijke oervormen genereert een groot semiotisch potentieel zoals dat bij deze kunstenaar bijvoorbeeld tot uiting komt in zijn sculpturen met de allures van een prauw en in zijn zuilvormige constructies. De vele betekenissen die aan dergelijke beelden kunnen gekoppeld worden en de verbondenheid en de stilistische verwijzingen naar artefacten uit andere culturen en tijden, maken dat zijn werk een universele dimensie heeft

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (13)
04-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse tuin: Crysanten festival.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Van zaterdag 18 oktober tot zondag 26 oktober 2014 vormde het kleurrijk decor voor het jaarlijkse Chrysantenfestival in de Hasseltse Japanse tuin, duizenden chrysanten gaven de Japanse tuin een aparte uitstraling en werden op een aparte manier gebruikt door Philippe Bas

In een creatieve aankleding van Philippe Bas, bloemenkunstenaar van eigen bodem, gekend en gewaardeerd op de internationale bloemenscène.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (35)
03-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holland Baroque Society & Francecco Cori ( Klavecimbel)

 Dit openingsconcert Van Klassieke Muziek Seisoen 14-15 was op 24 september in CCH geen enkele liefhebber van Johann Sebastian Bach kon dit concert overslaan en missen.

CCH stelde de muziekliefhebber namelijk de integrale uitvoering voor in de uitzonderlijke bezetting van Holland Baroque Society.

Dit Nederlands ensemble wil barokmuziek op een innovatieve manier brengen en verwondert keer op keer met uitlopende muzikale programma’s.

Dus ik was er die avond weer zeker bij en het was prachtig, ik heb ervan genoten.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (14)
01-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.44 Duitse Stahlhelmen vormen het decor van tenstoolling over de eerste wereldoorlog.
Image Hosted by ImageShack.us
 
Heel wat voorbijgangers fronsten even de wenkbrouwen toen ze op het binnenplein van C-Mine 44 grote betonnen versies zagen van Duitse Stahlhelmen uit de eerste Wereldoorlog. Het ging om een multimediale tentoonstelling in opdracht van de provincie. De Stahlhelmen lichten op bij duisternis en vormde zo een bijzonder decor bij de expo. Elke helm staat symbool voor een limburgse gemeente. De expo loopt tot 14 november.
 

>> Reageer (17)
25-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ga enkele dagen genieten en neem verlof tot 31 oktober.
Image Hosted by ImageShack.us.

>> Reageer (45)
23-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jeneverfeesten Hasselt deel 2 zondag 19 oktober 2014

 

Image Hosted by ImageShack.us
Dat wij ons niet verveelde dat merk je wel als je eens door het foto album van deel 2 wandelt.
 
http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2/jenerver_feesten__deel_2_2014/dia
 
 
 

>> Reageer (10)
21-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 19 oktober 2014 - Aperitiefconcert op de tentoonstelling

 

"Koppen"

Beeldend kunstproject van Frieda Bollen.

Een energetisch veld met 50 mensen. Het beeldend kunstproject van Frieda Bollen, “Koppen”, is een collectie van bewerkte hoofden. Frieda Bollen zocht en vond 50 mensen die hun een kop wilden bewerken met als thema ‘Energie’. De werken staan opgesteld in de gelatinefabriek.

Een mooi aperitiefconcert in combinatie van beeldende kunst, dat kon niet anders dan energie opwekken.

Let ook eens op het prachtige Halssnoer dat frieda draagt dat is ook een ontwerp van een prachtige kunstenares uit Hasselt Hilde Stevens. Meer werken van haar vind je op mijn blog op datum van 2 december 2012 zeker de moeite om eens terug te bekijken.

Image Hosted by ImageShack.us
Wil je ook even genieten van deze prachtige tentoonstelling klik dan op volgende link.
 
http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2/beeldend_kunstenares_frieda_bollen 

>> Reageer (27)
19-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deel 1 van de jeneverfeesten zaterdag 18 oktober.

Hasselt - De timing van het laatste zomerweekend van het jaar kon voor de Jeneverfeesten niet beter. Zaterdag was het over de koppen lopen in het zonnige Hasselt.

En wij hebben ons goed geamuseerd ook de jeneverkes liepen vlotjes naar binnen.

Wandel even mee door op de link te klikken en hopelijk vinden jullie het ook wat plezierig.

http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2/jeneverfeesten_oktober_2014

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (20)
17-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE HASSELTSE JENEVERFEESTEN 25ste editie

18 & 19 oktober 2014

 

De Hasseltse Jeneverfeesten zijn een van de grootste stadsfeesten van België. Twee dagen lang borrelt de hele stad van activiteiten, muziek en straatanimatie, culinaire hoogstandjes, optochten, intronisaties, een kelnerwedloop, markten, tentoonstellingen, jeneverspuitende beeldfonteintjes en andere gekke toestanden. en dat allemaal als ode aan de Hasseltse jenever.

 De vooruitzichten van het weer zijn veelbelovend en dus gaan wij ons weer amuseren zoals je ziet op de foto’s van een vorige editie. Genieten van al de optredes en animaties en laat de jeneverkes maar komenIk ga ervan genieten met mijn vriendinnen en zeg tot maandag. dan zal ik wel terug bij mijn positieve zijn zeker?? Maak er allen een gezellig en fijn weekend van of kom naar Hasselt.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (28)
15-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Receptie opening jenevermuzeum na 9 mnd sluiting voor renovatie.

Na een grondige renovatie opende het Nationaal Jenevermuseum in Hasselt in het weekend van 20 en 21 september opnieuw de deuren. Ik mocht op uitnodiging vrijdag 19 september 2014 al de receptie bijwonen en het museum bezoeken, met zo’n vierhonderd uitgenodigde was het er heel aangenaam en de moeite om er weer bij te mogen zijn.

Speciaal voor deze gelegenheid zijn er bovendien twee unieke jenevers aangeboden. Het zijn ‘limited editions’…..De Hermanni Malt N° 19 is een exclusieve graanjenever (38% vol.) op basis van moutwijn, gestookt in de 19de-eeuwse beschermde stookinstallatie van het museum. Er worden 500 flessen van 0,5 liter van gestookt. Dat geldt ook voor de Hermanni Sour N° 19, een citroenjenever (25.1% vol.) met een twist van huisgestookte moutwijn en een zweem van jeneverbes.

http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2/opening_jenermuzeum_hasselt_2014/

Jeneverfeesten 18 & 19 oktober in Hasselt, dit mag je echt niet missen.

http://www.jeneverfeesten.be/

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (17)
12-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling, Meerdere kunstvormen
Image Hosted by ImageShack.us
 

Dré Peeters & Lieve Ulburgh - Hemel & aarde

 Dré Peeters en Lieve Ulburghs voelden zich vanuit artistiek standpunt genoodzaakt Limburg te verlaten? In Algiers en later Antwerpen vonden ze wel het juiste klimaat om hun artistieke talenten in alle vrijheid te ontwikkelen. En daar werden die talenten naar waarde geschat. Na de dood van Dré bleef Lieve in Antwerpen. Tijd om hen en hun werk terug naar Limburg te halen.

 De vernissage werd geopend door Lieve Pollet, het was echt de moeite en heel gezellig met lekkere hapjes en drankjes verzorg tot in de puntjes.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (22)
09-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open Bedrijvendag 5 september 2014 - Club Versuz

Image Hosted by ImageShack.us

Wat heb ik hier verrast rondgekeken. champagne en cognac

tussen € 2000 en 3000 per fles, prachtige zalen en restaurant. Maar ik heb het dan toch gehouden bij de twee drankjes die ze ons aangeboden hebben. Maar het was de moeite om eens te bezoeken en nu weet ik hoe de jeugd zich daar kan amuseren.

Image Hosted by ImageShack.us


>> Reageer (36)
05-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is een hypocriet of narcist?.

Vele stellen zich de vraag hoe zit zulk een persoon in elkaar? Hoe en wanneer merk je het? Maar je ondervind dat de persoon zelf zal het blijven ontkennen.

 Hypocriet : Is een persoon die zich in begin eerlijk en lief voordoet maar na enkele maanden zijn ware aard terug naar boven laat komen, het is een persoon die iedereen en alles bekritiseerd hij is ervan overtuigd dat hij zelf zichzelf de beste acht en wat hij van een persoon verder verteld is altijd hoe hijzelf in elkaar steekt. Ze liegen en bedriegen meestal een persoon die hen vertrouwt en beweren dan niets fout te hebben gedaan.

 Narcist is een man die zijn best doet bij een eerste ontmoeting en een geweldige indruk wil nalaten bij een persoon. Een narcist zal zijn eigen prestaties uitvergroten en wat een ander doet afbreken tot en met. Een narcist is meestal een harde werker en streeft naar macht over andere personen. Een narcist heeft meestal veel verbroken relaties achter de rug en de redenen van al die breuken schrijven ze meestal toe aan de ander persoon, want zijzelf hebben weinig aandacht voor andere alleen hun mening houden ze voor waar. Narcisten verdragen geen kritiek doordat ze zelf geen grenzen zien hoe hard ze andere kwetsen en pijn doen ze dwingen andere hun mening en gedachten te aanvaarden en maken onbewust meer vijanden dan vrienden.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (23)
02-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was echt genieten van de prachtige show van Hans Klok.
Image Hosted by ImageShack.us
 

HANS KLOK - THE NEW HOUDINI

Na zijn recente internationale successen en vele tienduizenden bezoekers in Nederland van zijn show The New Houdini is Hans Klok weer te zien met deze zo bejubelde voorstelling die door de NRC beschreven werd als “Zijn beste show ooit”. De hele wereld omarmt deze show sinds de triomf van Hans op het Internationale Circus Festival van Monte Carlo. Daar werden zijn optredens bekroond met staande ovaties en de Zilveren Clown, een van de Oscars van dit prestigieuze circusfestival. Voor het eerst in het 38-jarig bestaan van dit festival werd een illusionist tot winnaar uitgeroepen. Hans speelde een belangrijke rol in Monte Carlo. Naast zijn optredens opende hij dit wereldevenement en sloot het af in een verrassende finale. Hans Klok, geboren in Purmerend is een Nederlands illusionist en goochelaar. Op 14-jarige leeftijd werd hij Nederlands en Europees jeugdkampioen goochelen. Mede door zijn kenmerkende stijl van snelle, spectaculaire illusies groeide Hans uit tot een professioneel illusionist. Hij won vele nationale en internationale prijzen en schitterde in spectaculaire tv-shows.

http://www.youtube.com/watch?v=3XebJByB1CA

http://www.youtube.com/embed/BCJhRfwylSI?feature=player_detailpage


>> Reageer (55)
29-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blogmeeting 2014: Hopelijk niet de laatste

 

Wij zijn weer terug thuis van een gezellig weekend op de blogmeeting te Brasschaat. Prachtig hotel, lekker eten en een zeer gezellige groep om weer samen te komen en de ambiance was er ook. Bedankt Frieda voor al de blogmeetings die jij hebt georganiseerd. En wie weet neemt iemand de fakkel over.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (21)
16-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf oktober ga ik proberen mijn blog weer wat bij te werken.
 

Het gaat eindelijk de goede kant op, het gaat al heel wat beter met mij. Dus vanaf oktober ga ik proberen om mijn blog weer bij te werken.

Groetjes en tot oktober. Of tot op de blogmeeting.
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (53)
31-07-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wegens vermoeidheid is het me onmogelijk om mijn blog bij te werken.
Image Hosted by ImageShack.us

 Een roos ze is zo mooi en rein, ze zegt zoveel, bij vrolijke dingen zegt ze, het ga je goed. Bij ziekte geeft ze mij een beetje moed en zegt nog een poosje en alles komt weer goed. Een roos zegt veel je moet alleen de gave hebben hem te verstaan.

 

Mijn gastenboek is voorlopig even terzijde geschoven, maar reageer en e-mail zal ik regelmatig komen lezen. Bedankt voor de trouwe bezoekjes, steun en e-mails die ik al heb ontvangen en ik hoop dat ik weer vlug de draad kan opnemen


>> Reageer (151)
28-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartelijk dank aan alle blogvrienden.
.Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (61)
05-06-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve groetjes aan al mijn blogbezoekers.

.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (44)
19-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groetjes en een hartelijke dank aan al die trouwe bezoekers.
Image Hosted by ImageShack.us
Hallo !! In verband met mijn afwezigheid om gastenboekjes te bezoeken is dat ik nog veel hoofdpijn heb na die val en mijn ogen houden het ook niet lang uit achter het computerscherm. Bedankt voor de bezoekjes en ik ben jullie niet vergeten hoor. Eind van de week ga ik op verlof naar de Provence en hopelijk vanaf 2 juni kan ik terug de groetjes aan iedereen brengen en de blogjes bijlezen.

>> Reageer (46)
16-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Country festival Hannut 11 mei 2014.
.Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (13)
13-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songfestival 2014: ik vond het nog goed ook.
Image Hosted by ImageShack.us
 
Conchita Wurst, de zangeres die het Eurovisiesongfestival won, is niet altijd de vrouw met de baard geweest. Voor de transformatie was Wurst een van de zangers in de Oostenrijkse boyband ‘Jetzt Anders!’. Tom Neuwirth – zo heet Conchita in het dagelijkse leven – is wel degelijk een man. In tegenstelling tot Dana International – in 1998 de winnares voor Israël – onderging hij geen geslachtsoperatie. Sinds zijn tienerjaren verkleedt Neuwirth zich al als een vrouw. ‘Ik merkte dat ik anders was dan de rest en dat vond ik niet prettig’, vertelt de Oostenrijkse travestiet. ‘Ik begon me vanaf mijn veertiende als een vrouw te verkleden, maar het verlangen naar een baard kwam steeds terug. Dus liet ik die baard drie jaar geleden staan’. Neuwirth had voordien al als man deelgenomen aan een Oostenrijkse tv-talentenjacht. Nadat hij de finale verloren had, stapte hij in de boyband 'Jetzt Anders!'. Na de split verdween Neuwirth weer in de anonimiteit. Tot hij zijn alter ego Conchita Wurst bedacht, en als ‘de zangeres met baard’ furore maakte in een andere tv-talentenshow. Het dubbelzinnige ‘Wurst’ koos de travestiet naar eigen zeggen naar het Duitse spreekwoord ‘Das ist mir doch alles Wurst’, het kan me allemaal niet schelen. Twee jaar geleden wou Conchita al naar het Songfestival, maar sneuvelde toen in de preselecties. Dit jaar werd zij rechtstreeks aangeduid door de Oostenrijkse openbare omroep. Neuwirth aan het werk in de boyband 'Jetzt Anders!'
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (7)
11-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O-PARADE AFGELAST

Een fikse stortbui heeft roet in het eten gegooid.

Een half uur nadat de O-parade vertrok moest de stoet stilgelegd worden.

De zeven meter hoge giraffen van Compagnie bleven wel nog doorheen het centrum trekken voor de moedige kijklustigen die het slechte weer blijven trotseren.

Als verzopen katjes zijn wij dan maar huiswaarts gekeerd.

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (21)
06-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 30 april was Els de Schepper in CCH Hasselt: Geweldige schow.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
 
Els de Schepper - Feest Els de Schepper geeft het beste van zichzelf! Komt dat zien, komt dat zien!
In een 2 uur durende onewomanshow geeft Els het beste van zichzelf. Letterlijk, want 'de grande dame van het Vlaamse cabaret' brengt de leukste grappen, de plezantste typetjes, de mooiste liedjes en de ontroerendste momenten uit haar elf (11!) vorige voorstellingen, aangevuld met nieuw materiaal. Smeer uw lachspieren en beentjes dus al maar in en de afwezige hadden ongelijk.
Het was een prachtige show en voor herhaling vatbaar.

>> Reageer (29)
30-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drop Attackt nooit over gehoord, maar het is me wel overkomen en nu weet ik ook wat het is.
Image Hosted by ImageShack.us
 
Drop attack.
Vandaag terug naar dokter geweest om de draadjes te laten verwijderen na mijn plotselingen val verleden week. Van de uitslag en de oorzaak ben ik wel even geschrokken. De dokter zei me dat het een DROP ATTACKT ( licht herseninfarct ) was geweest, de oorzaak bij mij was te wijden aan een moment van enkele seconde dat er geen toevoer van zuurstof naar de hersenen is geweest daardoor die plotselinge val op de grond, zonder dat ik dit voelde aankomen. Ik herinner mij ook niets meer van die val, enkel dat ik in het ziekenhuis wakker werd, dus ik ga het enkele dagen rustiger moeten gaan doen. De 21 draadjes zijn eruit gedaan vandaag hopelijk blijft het geen al te groot litteken en krijg ik het niet meer terug. Ik heb nog nooit gehoord over een Drop Attack. Weet er iemand iets meer over dan mag je me dit laten weten.

>> Reageer (42)
25-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniet van het aankomende weekend.
.
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (22)
22-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgepast als je suiker spiegel plots te laag kan zijn.
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Amaaaii na een fijn weekend aan zee, ging ik gisteren even naar de bank mijn volgende vakactie naar de Provence betalen. Ik weet dat mijn suikerspiegel plots heel laag kan zakken, en dus altijd zou je dan cola of citroen water in de nabijheid moeten hebben, maar nee daar sleur je niet aan want je denkt het zal wel niet gebeuren. Maar Gisteren had ik het dus wel plots voor, en viel plots van mijn stokje in het midden van de straat, gelukkig kwam er juist geen bus of auto aan gereden, maar de ambulance was vlug ter plaatsen en zo mocht ik een dagje in het ziekenhuis verblijven en de wonden waren niet zo aangenaam en ook mijn bril heeft het begeven. Het ziet er echt niet zo erg uit als op de foto hoor met photoschop kan je al eens overdrijven, maar ik zie er echt niet uit hoor, dus kom niet buiten ik had toch een diepe wonde door de bril die er in was geduwd tijdens mijn val. Ik kan er nu wat om lachen maar gisteren niet, vandaag is mijn oog is dicht, opgezwollen, blauw en wat kneuzingen hier en daar. Dus met een oog computeren is niet zo fijn. En ik zal dan ook enkele dagen niets op mijn site zetten.

>> Reageer (27)
21-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van drie dagen zee....en nu laat mijn wekker me weer niet meer gerust.....

 

Image Hosted by ImageShack.us

 opstaan!!

s' Morgens… ik word wakker gemaakt door de wekker die gaat maar die verdomde wekker blijft maar zeggen tijd om op te staan tot zo’n vijf maal toe.Ik geef hem dan een tik en zeg zwijg toch nog even*plaese een kwartierke* Dat kwartiertje … half uurke draai ik mij nog even om want opstaan vind ik stom, maar dan is het dringend tijd om uit bed te gaan het was weer eens veel te vroeg voor mij, mijn vriendinnen zitten al te wachten dus vlug een douche wat kleren aan en dan het op een lopen zetten naar de stad waar ik dan weer vermoeid en buiten adem gearriveerd ben. Terwijl de andere al zitten te genieten van de koffie en Croissant kom ik met vertraging aan. Maar iedereen zorgt toch dat er nog wat is hoor.


>> Reageer (9)
17-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandenken aan Bompa Harry: overleden 20 april 2013....Ik zal tot volgende week dinsdag afwezig zijn op mijn blog.
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
waarom ben je weggegaan?
Een jaar geleden heb je mij verlaten voor een ander leven.
Nu ben je gelukkig en dat weet ik maar toch zal ik je blijven missen
en zal ik aan je blijven denken.
Niet alleen ben je in mijn gedachten maar
ook heb je een plaatsje in mijn hart.
 
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (30)
15-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een steenmarter in huis: wat kunt u eraan doen?
Image Hosted by ImageShack.us
 
De laatste jaren komt de steenmarter in Vlaanderen meer en meer voor. Ze nemen vaak hun intrek in gebouwen, vooral op zolders, in kelders, tussen de isolatielaag onder het dak of in de spouwmuur, in schuren en tuinhuisjes. Dat kan voor flink wat overlast zorgen. Klachten betreffen dan vooral nachtlawaai, geurhinder (uitwerpselen, prooiresten), beschadiging (dakisolatie, elektrische kabels). Steenmarters op zolder of in huis kunnen ook een vlooien- of bromvliegplaag veroorzaken. Zo moest vorig jaar in Nederland een schooltje worden gesloten vanwege geurhinder en een hardnekkige vlooienplaag. Regelmatig treffen we ze ook aan onder de motorkap van auto’s, waar ze de elektrische bedrading kunnen beschadigen. De steenmarter is een 40-50 cm lang roofdier. Een volwassen steenmarter heeft zowat het formaat van een slanke huiskat, met een dikke pluizige staart. Het lichaam is beige tot lichtbruin, de poten en de staart zijn donkerbruin. Het dier heeft een opvallend witte keelvlek, die doorloopt naar beide voorpoten. Maar ik kan jullie wel zeggen dat ik verleden week dit beestje in mijn appartement in de gang zat. Ik kreeg bijna een hartstilstand en heb de hele blok overeind gezet meet mijn getier. Het is mooi om zien dat beestje maar in de donker wil ik het echt niet meer tegenkomen binnen op mijn appartement en dan nog op de eerste verdieping wonen. Een goede vriend heeft er mee gelachen en zei me die kwam op je verjaardagspartie en wou je verrassen,
een goede raad die hij me gaf was het volgende.
Plaats een tegeltje voor je venster met binnen zonder bellen,
* is buiten zonder ballen*.

>> Reageer (21)
13-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit jaar blaast TVL 20 kaarsjes uit!
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Op 25 april 1994 begon TV Limburg met een dagelijkse nieuwsuitzending. Het begin van een boeiende reis. Voortaan kreeg je het Limburgse nieuws niet alleen in de krant of op de radio, maar ook op televisie. TVL bracht het nieuws dichter bij de Limburgers, maar bracht ook Limburgers, waar ook ter wereld, dichter bij elkaar. Met reportages in China, Canada, Amerika, Japan en Afrika is er geen continent dat we de afgelopen 20 jaar niet bezocht hebben. Telkens ging er één reporter alleen op pad, de befaamde videojournalistiek. Tegenwoordig kunnen we zelfs dagelijks live uitzenden op locatie. Naast sport, duiding, politiek en economische informatie gingen we ook het nieuws in de marge brengen. Dit in programma’s als TV Publiek, Tjing Tjing Lifestyle, Koken, Tuinen, Wonen en Beauty. Herinner u ook de infotainmentshows Ann & Alleman en de Zondagsshow. Wat vroeger Stadstelevisie was, werd omgedoopt tot Dag Limburg. Vandaag brengen we zelfs grensoverschrijdende regionale televisie in Via Euregio, dat bekroond werd met de prijs van het Europese Burgerschap. Op vrijdag 25 april 2014 is er de marathonuitzending ‘20 jaar TV Limburg’ van 04u00 tot 24u00 met unieke presentatieduo’s! Showbizz meets Sport met Annemie Ramaekers en Philip De Hollogne. Jong geweld Maarten Cox zal zijn mannetje moeten staan bij gevestigde waarde Veerle Verheyen! Ontdek meer leuke presentatieduo’s op 25 april!
 
 
 
 
 
 
 

>> Reageer (18)
08-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou hij mij echt helpen????
Hij :
Schatje, wil je dat ik je help ??
 
Zij:
Ja liefje. Zie je die zak met aardappelen? Schil de helft er van en dan.......zet ze
dan in een ketel met water. En ja hoor dit was het resultaat, volgende keer doe ik het zelf wel.
 
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (17)
06-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La bohème (opera) Het was prachtig om dit life eens te zien.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
La bohème is een opera, waarvan twee versies bestaan. De bekendste is de versie van Giacomo Puccini, in vier akten. Het libretto daarvan is geschreven door Luigi Illica en Giuseppe Giacosa. De andere - eerdere - versie is geschreven door Ruggiero Leoncavallo. Beide opera's zijn gebaseerd op de roman Scènes de la vie de bohème uit 1849 van Henri Murger. De opera van Puccini beleefde zijn première op 1 februari 1896 in het Teatro Regio in Turijn. De dirigent was de toen jonge Arturo Toscanini. Het werk betekende een internationale doorbraak voor Puccini. Sinds de succesvolle première neemt de opera een voorname plaats in in het operarepertoire. La rondine is het vervolgverhaal op La bohème en werd ongeveer twintig jaar later gecomponeerd, maar heeft nooit het niveau van zijn voorganger geëvenaard.

>> Reageer (5)
03-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag zal ik er niet zijn, ga mijn verjaardag eens goed vieren.

Vanmorgen. Een gezellig ontbijt met 100 pp van Boelvaar voor al de vrijwlligers. Dat viel nu juist goed op mijn verjaardag hé?

Daarna naar de Japanse tuin, namiddag bezoek van vrienden dus cava en taart weer niet goed voor de lijn maar ja ik verjaar ook maar een keer per jaar niet?

En vanavond naar de opera Van Bomeme. Dan zal ik wel uitgevierd en uitgeput zijn. Heb vannacht al niet geslapen een steenmarter was te vroeg in mijn appartement binnengekomen die dacht zeker champange te vinden.

Ik heb de hele blok bijeengeschreeuwd wat was ik verschoten dat beest in de gang tegen te komen.

 

Image Hosted by ImageShack.us


>> Reageer (18)
01-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeet mij niet te contacteren.

 

Image Hosted by ImageShack.us
Bij voorbaat al bedankt voor de storting, ik kijk er naar uit.
 

>> Reageer (6)
29-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is echte blogvriendschap, fijn hé!!! De periode kan je zelf kiezen.
Wegens onze blogvriendschap schenk ik iedere bezoeker een BONGO BON
voor een weekendje WENEN.
Hopelijk doe ik jullie er een groot plezier mee.
Graag gedaan doei!!!!!!
 
 
 
 
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
Hier is dan de BONGO BON
 
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (12)
26-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En of wij ons geamuseerd hebben? Dat zeggen de foto's.
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Carnaval bij de lyndansers in ' t park.
Carnaval is een vrolijke feestdag,
een dag waarop je alles mag.
Mensen zijn mooi en soms eng verkleed,
er zijn ook mensen die vonden dat je maar gek deed.
Sommigen vinden carnaval leuk, anderen weer onzin,
de ene viert feest, de ander heeft er geen zin in.
onder het genot van een lekkere kriek
werd er goed gedanst en de ambiance zat er in.
 
klik op volgende link om het album in te kijken.
 
http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2/carnaval__t_park_2014
 

>> Reageer (16)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het volgende weekendje start alweer de zomertjd.
Image Hosted by ImageShack.us
.
 
Het leven kan zo mooi zijn,
Als de zon maar wil schijnen.
Ik wens jullie een fijne en lange zomer.
 

>> Reageer (1)
24-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 22 maart was het Will Tura in Concert.
Image Hosted by ImageShack.us
Het hele leven van Will Tura staat in het teken van de muziek. Hij leerde mondharmonica, accordeon, drums, gitaar en piano spelen en gaf zijn eerste optreden toen hij negen jaar oud was. Tuurke, de jodelende cowboy, zal later als Will Tura vele nummer 1 hits aan elkaar rijgen. Van ‘Eenzaam zonder jou’ over ‘Mooi, 't leven is mooi’ tot ‘Moa ven toh’. Prijzen en erkenning alom, maar als we eerlijk zijn draait het vooral om de muziek : Tura zingt gráág. Pensioengerechtigd of niet, de coryfee van het Vlaamse lied schittert nog steeds op eenzame hoogte. Will Tura zal een selectie uit zijn grootste hits brengen.
Dit kon ik als fan toch niet missen hé en het was prachtig.
 
 
 
 

>> Reageer (15)
17-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorjaarsvakantie: Ik ga ervan genieten en hopelijk blijft het zonneke er ook nog goedgezind bij.
Image Hosted by ImageShack.us
Voorjaarsvakantie
 
Eindelijk is het dan zover.
Het moment dat ik mijn blog voor een weekje verlaat,
en heel andere dingen ga doen.
Ik geeft al mijn blog bezoekers nog een knuffel
en wens iedereen een fijne blog week toe.
Hopelijk laat je hier een berichtje achter,
zo heb ik weer wat te lezen als ik terug thuis ben.
Dat is toch steeds fijn als je dan kan zeggen…
ze zijn me toch niet vergeten.

>> Reageer (31)
14-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kon het leven zo maar zijn. Fijn weekend gewenst.
Image Hosted by ImageShack.us
.

>> Reageer (16)
12-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Midweekse groetjes...
Wanneer een man wil dat zijn vrouw naar hem luistert, hoeft hij enkel maar met een andere vrouw te praten.
 
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
 
 
 
 
 

>> Reageer (12)
09-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu eindelijk weten wij het!!! Geniet van de zondag en ga een zonnige nieuwe week tegemoet.

 

Image Hosted by ImageShack.us
 
Weet je waarom vrouwen geen auto's kunnen repareren ???
Ik heb altijd gedacht dat het iets met hun nagels te maken had.
 
 
 
 

>> Reageer (16)
06-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderwerp: Aarde warmt op

 

Image Hosted by ImageShack.us
 
 
 
Ziehier het bewijs !!
Wat staat er ons nog te wachten?
Nu begin ik er toch in te geloven.

>> Reageer (16)
04-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is geen fabeltje.
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Dit is geen fabeltje
Maar deze Amerikaanse auto is meer dan vijf meter lang
en word dit jaar 48 jaar, geraakt nog jaarlijks door de keuring
en onze vriend rijd dagelijks nog heel wat kilometers
en is trots op zijn *autoke* 
Maar om hier in stad nog parking te vinden is bijna onmogelijk.
Maar veel bekijks heeft hij wel, ik hoop dat hij
nog vele jaren met zijn slé kan rondtoeren
want dit zie je nog zelden.

>> Reageer (21)
01-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderwerp: Gepensioneerd zijn valt niet mee.....

 

Image Hosted by ImageShack.us 
 
 
Gepensioneerd zijn is niet wat ik dacht,
maar je moet er mee leren leven .... Het leven is hard ....
Volhouden is de boodschap !
Ook ik ben geraakt door de crisis!
 
HET BEWIJS:
Ik eet beschimmelde kaas...

>> Reageer (14)
26-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is me dat toch op die blogjes
 
Image Hosted by ImageShack.us

Als ik nog enkele dagen zo blijf sukkelen aan mijn blog zie ik eruit als hierboven. Mijn achtergrond is plots weg en volledig wit, de tekst in het wit was niet meer leesbaar, het lettertypen dat ik gebruik word automatisch vervangen door een ander, en word zo klein weergegeven dat ik het zelf niet meer kan lezen en dan die spaties ertussen nog zo iets waar ik me in opjaag, dus ik zie er tegenop om nog zelf mijn teksten te schrijven in word. Als je zelf schrijft is dat niet zo in een keer te doen, ik doe er soms enkele dagen over voor ik mijn tekst goed vind en op mijn blog plaats. En om tekst te centreren moet je de universiteit gedaan hebben blijkbaar. De gastenboekjes worden af en toe breder dan mijn computerscherm en plaats je iets verschrik je zelf van wat er dan soms te voorschijn komt, dus ik hou het maar enkele dagen voor bekeken en heb dus terug de achtergrond moeten kiezen die voorgesteld word bij het aanmaken van een blog. Alé vooruit nu selecteren en de tekst vergroten en dan zal het wel juist zijn hoop ik. Zijn er nog bloggers die dat allemaal voorhebben? Die vraag stel ik me toch elke keer weer. En natuurlijk als dit op mijn blog stond schrok ik voor de zoveelste maal en kon ik weer gaan verbeteren. maar ik kan er niets van maken en heb dus verschillende lettertypes wat een wanorde zeg.

En zie dat hier nu staan Ik krijg zelfs het lettertype niet hetzelfde met alles te selecteren lettertype en grote te kiezen en ik heb hier alles zelf ingetypt.

 

Alé vooruit met de blog plotseling staat het weer juist. Ik denk dat hier een toverstaf over de blogjes raast.

 

 

 


>> Reageer (32)
22-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zal een paar dagen afwezig zijn.
Image Hosted by ImageShack.us<br/
 
Valentijn is liefhebben in goede en slechte tijden.
 
Indien ik je dragen kon, over de diepe grachten van je pijn en je angsten dan droeg ik je, uren en dagen lang. Indien ik de woorden kende, om je antwoord te geven op je duizend vragen, over leven over jezelf, over liefhebben en gelukkig worden, dan praatte ik met je, uren en dagen lang. Indien ik vrede in je hart kon planten, door geduldig te wachten en te hopen, dan wachtte ik, uren en dagen lang. Indien ik genezen kon wat omgaat in je hart aan onmacht, ontevredenheid en onverwacht verdriet, dan bleef ik naast je staan, uren dagen lang, maar ik ben niet groter, niet sterker dan jij, en ik weet niet alles, ik kan niet zoveel meer. En ik kan alleen maar hopen, dat je dit weet je hoeft nooit alleen te vechten of te huilen, je hebt iemand die veel van je houd voor uren en dagen lang.

>> Reageer (20)
18-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betekenis van een mooie bloem.
Image Hosted by ImageShack.us
 
In dit vaasje daar bloeit een mooie bloem.
Zo prachtig en broos, zachtjes wiegend in haar spiegelbeeld.
Zo geliefd en bemint, in een prachtige kleur.
Ik kan er uren naar kijken en ze verspreid
een aangename geur.
Hopelijk zal het glas niet breken,
zodat ik van deze bloem nog lang kan genieten.
Fijne nieuwe dag gewenst met hopelijk
een zonnestraal voor iedereen.
 
 

>> Reageer (34)
13-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaloezie en pesten wat heb je daaraan???
Image Hosted by ImageShack.us
 
Iedereen ziet mij als een gevoelige en sterke vrouw, een vrouw met een steeds helpende hand. Maar in mijn hart zit een grote wond er is al zoveel bij mij stuk gemaakt, zoveel mensen die mijn hart hebben geraakt. Ik heb gevochten en al een hele strijd verloren, ik wil het aan niemand laten merken, ik wil alles zelf verwerken. Ik zal er zelf voor vechten voor een beter en gelukkig leven samen met een lieve vriend die mij begrijpt, steunt en gelukkig wil maken. Ik vraag maar een ding aan sommige personen laat me voor heel even op adem komen zodat ik weer verder kan gaan met mijn leven en de pijn in mijn hart kan verslaan. Wat heb je nu aan jaloezie en pesten vind je dat zo fijn?

Ik begrijp het niet dat er zulke mensen bestaan.


>> Reageer (34)
10-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week is alweer begonnen.
Image Hosted by ImageShack.us
 
Wanneer de grijze mistdampen in de vroege ochtend optrekken boven de haven,
de meeuwen hun vleugels uitslaan en de silhouetten van de vissersboten al weer
duidelijk zichtbaar worden op een lijn. Ontwaakt de zee in al zijn schoonheid.
Fijne nieuwe week gewenst aan al mijn blogvrienden.

>> Reageer (23)
06-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tour & Taxis
 

BRAFA telde in 2013 een recordaantal van 48.000 bezoekers. Dit jaar verwacht de beurs de symbolische kaap van 50.000 te bereiken. 131 Belgische en internationale exposanten zullen in de gigantische (geklasseerde) hallen van Tour & Taxis het beste van zichzelf geven. Klassieke, moderne en hedendaagse kunst zullen er pronken in een verfijnd decor.

Image Hosted by ImageShack.us
 
Wandel eens door de prachtige tentoonstelling.
http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2/tour__taxi_brussel
 

>> Reageer (25)
03-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiekeboe,, mijn grote zus staat hier onder mij ze is pas verjaart liefe knuf zus.
En hier ben ik dan even, heb ook wat te vertellen hoor, mijn grote zus hieronder is pas 18 geworden en ik word 7 februari 1 jaar. Vandaag had ik al een klein feestje in de kerk omdat het lichtmis was.  Samen met mama, papa oma's, opa's, meter en peter mocht ik een kaarsje bij onze lieve vrouwke gaan zetten, dan kreeg ik ook nog de schelp mee waarmee ze water over mijn hoofdje hebben gekapt, tijdens de doop. Toen heb is toch een pruillipje getrokken hoor. Maar vandaag waren het wafels en cake dat was beter. Lieve  Knuf en kusjes van mij aan iedereen.
Lieve oma dikke knuf van je kleine poppemieke en van mijn lieve grote zus die jou grote en lieve meiske blijft.
 
 
 
Image Hosted by ImageShack.us/

>> Reageer (29)
27-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartelijk gefeliciteerd mijn lieve meiske met je 18 verjaardag.
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
 

Mijn lieve meiske. Nu word je 18 jaar en toch nog maar 18 lentes, 18 zomers. Een tijd voor alle dromers

18 herfsten, 18 winters de droom van de jeugd om vlug 18 jaar te worden, nu ben je bijna een volwassen meid. Vele tranen kunnen nog vloeien in je verdere leven,

maar vooral veel geluk wens ik je toe lieve meid. Blijf zo dartel als de bij en blijf zoals je bent dat maakt ieders hart zo blij.

Ga vrolijk maar recht door het leven, dat zal je altijd vreugde geven. Verjaag immer alle pijn en smart en bewaar voor mij een plaatsje in je hart. Leef vooruit en kijk niet om en weet: je bent steeds welkom hier ook al zie ik je minder nu in het leven.

Je bent nu 18 jaar geworden en je gaat stilaan je eigen weg opgaan. Besef dat ik voor altijd om je zal geven. En bij deze oma kan je steeds terecht voor alles dat weet je wel. Mijn lieve kleine meisje zal je voor altijd blijven.

Hartelijk gefeliciteerd

met je verjaardag.

 

 

>> Reageer (27)
24-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend gewenst, wij gaan een bezoekje brengen aan de kunstbeurs in Brussel :http://www.tour-taxis.com/nl/evenementen-nl/523-brafa-nl

Zie hieronder wat een Australische, autodidactische fotograaf realiseert met zijn vijfjarige dochtertje als model. 
Hij is er in geslaagd fotografische ‘schilderijen’ van de (zestiende à) zeventiende eeuw (en later) te maken in de stijl van Rembrandt, Rubens, Caravaggio … 
met bijzondere aandacht voor het licht, wat zeer moeilijk is om fotografisch te reproduceren. 
Chapeau, artiest

 
Image Hosted by ImageShack.us
 
.

>> Reageer (21)
22-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik weet niet wat hun probleem is hoor!!!!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
 
 

Ik gebruikte een koekvormpjes-steker in de vorm van een hondebotje,

en sneed het uitgestoken koekdeeg dan in twee stukjes, bakte de helftjes en decoreerde dit dan met marsepein en pareltjes en zo.

Ik vond zelf dat de koekjes er heel leuk en smakelijk uitzagen.

Die lui hebben gewoon geen gevoel voor humor daar bij OKRA!!!!!!!!!!!!

Blijf lachen, dat is goed voor je hart!!!


Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (10)
20-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hopelijk heb ik er niet teveel last van, ik woon dicht bij de kanaalkom.
 

Maandag 20 januari start de aanleg van de verlaagde kade voor de parkeerzone tot de Groene Boulevard. Daarvoor moeten damplanken geslagen worden en dat veroorzaakt zeer veel lawaai. De werken duren zes weken, van 7 uur ‘s morgens tot 19 uur ‘s avonds.

Image Hosted by ImageShack.us


>> Reageer (13)
17-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniet van het weekend.
.Image Hosted by ImageShack.us
 
 
En ik ben binnenkort ook wat armer, ze zijn hier aan het verven en behangen.
En Elio Di Rupo zal mij niet steunen.
Bij welke minister zou ik kunnen aankloppen??
Ik ga genieten en rusten tijdens het weekend.
Groetjes en tot een volgende keer.
 

>> Reageer (21)
13-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjarrsreceptie Sp in Germinal en op de grote markt te Hasselt.
In zaal Germinal luisterde wij aandachtig naar de toespraak
en daarna was het feest met hapjes en drankjes.
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
 
Gezellig op de grote markt in Hasselt klinken wij
met zijn allen samen op een goed en gelukkig 2014.
 
 
Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (26)
10-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat was dit spannend toch!!!!
 

Gezellig samen een weekend weg met vrienden om te ontspannen en dan beleef je dit.

Het blotevoetenpad je trekt je schoenen en sokken uit en wandelt 2 km lang over een gecontroleerde ondergrond van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water.

Elke stap prikkelt je voeten en zintuigen.

Je waadt door waterpartijen, beklimt zandheuvels en steile hellingen en zoekt je weg door een labyrint.

Een 18 meter hoge houten uitkijktoren geeft je een mooi uitzicht over de omgeving maar ook deze toren is alleen toegankelijk op blote voeten en je kan niet anders, je moet erover dan moet je nog eens over een avontuurlijke touwenbrug en zo mag je dan eindelijk volledig uitgeput en met pijnlijke voeten terug sukkelen naar het begin punt. Maar wat hebben wij ons geamuzeerd.

Wat zijn wij senioren toch sportief he!!!!!!!!!

 

Image Hosted by ImageShack.us

>> Reageer (12)
06-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homage aan Miel Cools in CC Hasselt.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
.

>> Reageer (28)
02-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig om eens te zien.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

 

Henry Clemens Van de Velde (Antwerpen, 3 april 1863 – Zürich, 15 oktober 1957) was een Belgische kunstschilder, ontwerper, vormgever en architect. Samen met Victor Horta kan hij beschouwd worden als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de art nouveau en hij wordt ook de apostel van het functionalisme genoemd. Vanaf de eerste jaren van de 20e eeuw zou hij een toonaangevende rol spelen in de architectuur en de decoratieve kunsten, vooral in Duitsland.

 

 


>> Reageer (18)


 

Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic



Kennes Magda

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
 
Overleden 16 april 2013

Image Hosted by ImageShack.us

Mijn kleindochters Aurelie en Noia


Image Hosted by ImageShack.us






Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Noia
07/02/2013

Lieve dochter, schoonzoon en grote zus Aurelie

Geniet van Noia in jullie armen en gezinnetje.

Als boodschapper van liefde en geluk

Zal Noia heel veel harten verwarmen.


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Mijn fotoalbums Klik op de link.
 

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Awards vind je hier. 
 
Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Deze kaarsjes laat ik branden
voor alle zieke mensen
thuis of in het ziekenhuis.
voor veel beterschap,
het is geen pretje altijd
te liggen in een bed
als je zo veel dingen wil samen doen.
Het leven is dan wel eens stil.
Hoop dat voor deze mensen,
hun innerlijke wensen mogen uitkomen.
Jasmijn2

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

http://fotoalbum.seniorennet.be/Jasmijn2
Kunst en cultuur: Beeldhouwkunst

Brugge: IJssculpturen






Een boeket bloemen

Een boeket met bloemen,
dat is eens leuk.
Een boeket met bloemen,
dat is eens fijn
Maar het enige wat ik wil..
is bij jou zijn.


Image Hosted by ImageShack.us

Image and video hosting by TinyPic
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Het blog van Jodylio zal bijgewerkt na de drukke dagen
Blog als favoriet !




Tekstgrootte aanpassen?
Klik op + of -

BLOG ZOOM




Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!