Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

15-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- joepie....

Joepie ..... die hevige wind heeft het eindelijk opgegeven , dat  is pas een lekker weertje vandaag ! Echt iets voor een heerlijk lange wandeling of  om een terrasje te doen ook ,al is het braafjes op je eigen terrasje ! We zullen het dan voor nu  ook maar kort houden en dit vooral niet vergeten .......

liefs


>> Reageer (12)
14-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-Zon !

Wat kan een mens toch open bloeien bij het zien van de zon als je opstaat , al moeten we voorlopig de strakke wind en lage temperaturen erbij nemen .Maar er is ons beter beloofd en we leven op hoop ! Over hoop gesproken ....soms vraag ik me af is dat niet bijna één van de gelangrijkste eigenschappen die een mens kan bezitten ? Als alles tegenzit de hoop op betere tijden doet je stand houden , als we ziek zijn kijken we niet allen uit naar beterschap ? En zo zijn er veel voorbeelden  maar .....zal het  hier maar bij laten en jullie een ..

wensen met liefs van uit 't rommelkotje


>> Reageer (5)
13-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- we mogen.....

"We mogen weer genieten van een nieuwe week vol kansen " en zolang we dat kunnen is alles oké ! Blij zijn met iedere week en iedere  nieuwe dag , niet de zwartkijker uithangen maar possitief tegen het leven aan kijken .Steek niet men hoofd in het zand hoor weet zooiets is niet altijd even makkelijk soms door ziekte of andere zorgen maar het is het proberen waard ! Over proberen gesproken zal hier ook zoiets moeten doen al is het van een totaal andere aard ..... maandag é( daar hoeft geen uitleg bij zeker ????)

liefs


>> Reageer (8)
12-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- vandaag ...

Heb vandaag maar iemand anders de kleinste van de ganse Clan "Jaiden" uitgekozen om alle moederjes - oma's en ovegelukkige overgrootmoeders van harte gluk te wensen ....

liefs en geniet van je dag !


>> Reageer (8)
11-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 ook ....

Ook al is dat in sommige gevallen wel zo maar .....vandaag belijken het liever niet  van aan de zwarte kant en zien we het meer rooskleuriger , dit te danken aan een stralende zon ( voorlopig toch ) en het weekend! .Over de temperatuur zullen we niet morren , we hebben twee van de drie om ons goed te voelen dus  " smile  en geniet " !

liefs


>> Reageer (8)
10-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- en....

En dat is niet het enige die gelukt is , eindelijk 5 minuutjes tijd gevonden om ff vliegensvlug op dat  pceeke  te komen  loeren oef !!!! Veel valt er nu ook niet  meer te vertellen  alleen nog dit  ..... wens jullie nog een heerlijke dag ( of wat er nog van overblijft ) !

liefs


>> Reageer (6)
09-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- wat .....

Wat later dan anders met dat krabbeltje , de hoofdschuldige daarvoor is niet dat trouwe beestje op het plaatje die de post brengt maar vrees dat ik daarvoor " mea culpa " zal moeten op de borst slaan .Oeioei wat een hoop gezever om simpelweg te zeggen ....laat vandaag en de tijd ontbreekt om hier wat zinnig in te tikken Pffff .Kan gebeuren hé !Wat een zonnige dag ( voorlopig toch nog )veel ...

liefs  


>> Reageer (11)
08-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- zou.......

Vraag me toch af ....zou dat soms de oplossing zijn die er voor zou zorgen dat we wat minder als " stresskiekens " zouden rondlopen ?????? We willen steeds alles netjes plannen  en dan voelen we ons gerust maar moet dat ????? Zijn we onze zin om een dag te zien als een nieuw avontuur en uitdaging van toen we jong waren volledig kwijt  ?????  Soms wel --soms niet -alles hangt af van de omstandigheden   .Och  onszelf vragen stellen kunnen we altijd maar  de eerlijke antwoorden vinden  is  steeds wat moeilijker , daarom zal me maar bij het gewone doen houden......zoveel mogelijk plannen en de overwachte gebeurtenissen aanpakken als ze zich voor doen !

liefs


>> Reageer (9)
07-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- hier....

Hier anders wel hoor , sedert lang aan de slag daar zorgt onze heel aparte wekker ( sleeuwke ) wel voor ! Als zij wakker is dan kan de rest in huis het goed horen en vroeg of niet vroeg dan is het opstaan geblazen ! Kinderen leren normaal het huisritme aan maar bij mensen zoals ons Stefke( moeten ) de huisgenoten zich  aanpassen aan hun ritme .Hier is het niet de man of vrouw die de baas is in huis  maar ons Leeuwke , en wij leven volgens haar regels en daar hebben we sinds lang vrede mee genomen ! Denk nu niet dat ik hier zit te klagen hoor maar dat is iets waar er in een gewoon huishouden mischien nooit aan gedacht word !Nu genoeg daarover .....geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (7)
06-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- treurwilg

!

"Het zijn de kleine dingen die het leven mooier maken " met die woorden in gedachten toen we  samen met onze  7 kinderen in onze  huidige woning   meer dan 44 jaar terug kwamen wonen , wilde ik zeker en vast een treurwilg .Wie droomt er nu niet van om  gezellig op een bankje  onder die afhangende takken te kunnen zitten ?Na enkele jaren was dat werkelijkheid geworden er kwam zelf  eerst een spechtkoppel en dan enkele jaren na elkaar een eksterkoppel in wonen en hun  kleintjes er in grootbrengen wat kon er nog mooier zijn ? Tot verleden jaar zag ik dat er iets mis was met die treurwilg - de groei  van die lange neerhangende takken  stopte- opdrogende blaadjes kortom er was iets goed mis .Met pijn in het hart dan besloten er een einde aan te maken ! Pas als alles stukken gezaagd op de grond lag zagen we het waarom van  die wegkwijnende treurwilg .In het  hart van de boom  was  voor hun nest  een gat van 50cm diep en zo'n 16cm breed  gemaakt en ongewild tekenden ze daarmee ook het doodvonnis van de treurwilg ! Maar niet getreurd nog bomen in de tuin en eksters en andere vogels die vliegen er nog even vrolijk bij rond !

liefs


>> Reageer (6)
05-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- is......

Het is vandaag eens niet met een Zondags bloemeteje of gebakje maar de kleinste bubbel van de Clan Jaiden

Die in mij plaats ff jangs komt  om jullie een prettige Zondag te wensen ! Geniet van de dag ook al is het met een dikkere trui en laat de zon ons in de steek , we maken er toch het beste van !

liefs


>> Reageer (11)
04-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 -joehoe .....

Daar zijn we dan weer , al zie ik mezelf niet lopen paraderen als hierboven hoor  .Och we kunnen maar beter dat weekend zelf beginnen met een grap of een lach want het weer zal ons daar zeker niet bij helpen ! Maar laat je niet overdonderen door die " Aprilse grillen " in Mei , buiten een wandeling  of fietstochtje maken zijn er nog vele dingen die het weekend extra gezellig kunnen maken wat ik jullie dan ook  van harte toewens en "smile"

liefs


>> Reageer (7)
03-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- vola sé......

Voila sé dat is dan weer geregeld de plechtige uitvaart naar het container park voor dat ouwe sukkeltje van een wasautomaat die na 14 jaar trouwe dienst de geest heeft geveven ! Onderussen is die opvolger al mooi zen werk aan het doen en dat is....

Alles is weer in zen gewone doen ons Leeuwke mag  s' nachts weer lustig de " picasso "uithangen , we kunnen weer wassen ! Nu iets anders ....ook al terug die dikkere truis uit de kast gehaald ? hier anders wel hoor met al die beloofde regen en kou maar .....we zullen wel zien wat we ervan zullen zien want de voorspellingen en de werkelijkheid zijn soms totaal verschillend wat het weer betreft dus ...

.

liefs


>> Reageer (8)
02-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- vrees ....

Vrees dat die gluksbrengertjes van gisteren hier vandaag hun werk niet deden , deze morgen zei men jaren trouwe maatje te midden zen gewone werk" doe het van nu af aan maar zelf ik hou het voor bekeken né " 

en dan sta je dan te koekeloeren Pffff.Maar niet getreurd kan gebeuren hé alleen nu maar hopen als het gezegde " meiklokjes brengen geluk " een fabeltje is - zal mischien het andere gezegde van " als er iets kapot gaat in het huishouden is het nooit één maar drie na elkaar " ook maar gezever  ! Maar nu genoeg daarover ....wens jullie toch een schitterende dag !

liefs


>> Reageer (9)
01-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- mei

Het ganse jaar door worden op bepaalde dagen wel iets of iemand in de bloemetjes gezet ! Vandaag komen wij gewone werkmensen aan de beurt "1mei de dag van de arbeid " Hou ze dan ook in ere en geniet ervan !

liefs


>> Reageer (8)
30-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- gedaan

Na vandaag is het gedaan met de maand April , gedaan met de aprilse grillen als die ons nog eens onerwacht uit de hoek wil komen met het weer dan ,,,, moet het vandaag gebeuren want deze nacht is het “ toedeloe we hebben het gehad met die aprilse grillen “ Al moeten we eerlijk blijven ,,,dit jaar heeft hij ( of is het een zij ?) echt zich van de mooiere kant getoond , we hebben zelfs enkel mooie zonnige dagen gekregen ! Maar nu is het “ over & out “ met April en kijken we al hoopvol uit wat moois de maand Mei ons zal brengen ! Wens jullie dan allen een hoopvolle ( en zonnige ?????) en fijne dag !

liefs


>> Reageer (8)
29-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- veel.....

 

Veel kijktijd zal er wel niet inzitten want de nieuwe week is gestart en die begint verdorie altijd met een maandag maar niet gezeurd  ..het  zijn niet al minpunten aan die dag! Het zonnetje schijnt ( hopelijk voor de ganse dag ) en dat maakt al veel goed ! Dat koffiemomentje " zomaar" tussendoor op maandag  is iets aparts het  geeft je  wat rust maar ook een extra duwtje in de rug  om er terug in te vliegen en dat is dan een pluspuntje aan die dag ! We moeten niet steeds de minpunten zoeken in het leven maar  oog hebben voor de pluspunten !

liefs


>> Reageer (7)
28-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- en .....

En daar zit veel waarheid in ! Denk nu niet dat ik hier de wijsneus wil uithangen hoor maar bij Zondag hoort een bloemetje ook al is het virtueel ! Wat de dag vandaag zal brengen hebben we voor een stuk in eigen handen , de dag word wat wij er van maken ! Zolang je omgeving en jezelf er goed bij voelen maakt het niet uit hoe en waar je de dag invult ! Om het kort te maken ..... geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (9)
27-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27--mag .......

Mag ik eens fantaseren   ?????????

Maar zoiets  zal toch  bij dromen blijven , de wereld en het leven  zit zo niet in elkaar ! Er zijn altijd al oorlogen  onverdraagzaamhied - machtsmisbruik   geweest in de loop der tijden en vrees dat er nog  niet zo vlug  verandering zal in komen ! Oeioei  Zijn dat nu niet te donkere gedachten voor een weekend ????? Zal me liever bezig houden met ons Leeuwke die luidop aan het lachen is omdat ze haar knuffels op de grond kan smijten en ...... ben weer met beide voetjes terug op de grond hoor  !! We hoeven niet te fantaseren  er zijn  kleine mooie momenten genoeg in het leven  en die maken alles goed   !

lief


>> Reageer (6)
26-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-en .....

En dat is toch wel iets om naar uit te kijken , al kunnen we voorlopig die warme temperatuur wat vergeten de zon is van de partij en dat is dan weer een extraatje voor het  komende weekend ! Vandaag is het hier wat aan de drukke kant dus zullen we dat koffietje en dat getokkel voor nu wat nood gedwongen moeten aan de  korte kant  houden pfff! Maar  geniet van je dag en van hieruit ....

liefs 


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!