Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 17de week van 2024
Foto
Bij steffie

31-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- wensen

.


>> Reageer (4)
30-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en ....

En het ziet er naar uit buiten dat het weer daar zal voor zorgen ! Een stralende zonnige dag maar verdraaid frisjes dus vergeet die dikke trui niet als je wil van het weer genieten ! Voila sè de laatste 2 dagen van het jaar zijn van start gegaan ,we kunnen het toch niet laten om ff te denken aan wat het  komende jaar zal brengen .Word het een goed jaar  of zo'n jaar dat we snel willen vergeten ????? Word het een vrolijk jaar of zal er een of andere tegenslag op onze weg liggen ?????? Word het een  gelukkig en gezond jaar  ????? daar hopen we allen op ! Och  waarom daarover vragen stellen of piekeren , er zal komen wat moet komen we zullen wel zien !

liefs


>> Reageer (11)
29-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- het is .....

Het is toch de tijd om alles en iedereen je wensen door te sturen dus stuur ik vandaag ook al wensen door al hebben ze nog niets te zien met het jaareinde ....

 

Dat is wat ik jullie voor vandaag van harte gun , een rustige Zondag voor het feestgedruis van het eindejaar los barst want zoiets kunnen we tussendoor wel goed gebruiken.

liefs 


>> Reageer (8)
28-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- als ...

Als je zo rond slentert in het stad hier is het Oostende dan vraag je jezelf soms af ...." die ontwerpers van feestverlichting hoe komen ze erbij ? "Ieder jaar zie je nieuwe dingen  zoals deze kerstboom op de grote markt ...

 

Iets heerlijk voor de kleintjes , ze kunnen in kerstballen zitten en dan draait die kerstboom rond ! Zeg nu zelf moet een gans ander gevoel geven voor hen  dan op die " paardemolen of gewoon in een  miniautotootje of niet soms ?

En deze .....

 

Nodigt zoiets ons niet uit om daar ff binnen te stappen en een koffietje of eender wat te gaan drinken ? 

Kerst en Nieuwjaar zijn misschien voor ons vermoeiende tijden maar ze zijn verdraaid gezellig , zelfs de mensen die je tegen komt kijken vrolijker !

liefs


>> Reageer (10)
27-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en ...

 En zo starten  we de laatste dagen van 2019   " Positief ingesteld " ! een jaartje erbij was een jaartje erbij en wat het volgende jaar word dat is niet èèn maar vele vraagtekens ... we zullen wel zien dus  maar genieten van het hier en nu en dat is zeker niet negatief bedoeld .Je hoeft maar naar de klein &  achterkleinkinderen te kijken en je weet waarom je het leven positief inziet !

liefs


>> Reageer (9)
26-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- fijne...

We zullen daarmee maar beginnen ! Na al die pc problemen en onregelmatige bezoekjes  komt langzamerhand alles weer gewoon  op zen plaats . Kan  weer gewoon een krabbeltje zetten of ff langs komen  zonder gezucht ( of wat meer )we zullen daar maar over zwijgen want zoiets hoort niet bij de Kerstsfeer ! Geniet nog van dat extra dagje en nu is het op naar de  volgende feestelijke dag  .... Nieuwjaar !

liefs


>> Reageer (9)
25-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- wens...

Wens jullie alle van harte een ....

liefs


>> Reageer (7)
24-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- Oef

Oef gelukt ! Na veel " rommelen "aan die pc is het toch gelukt om een krabbeltje te zetten ( ook al is het super kort ) ..

Die pc heeft een mooi moment uit gekozen om kuren te hebben Pfff!

liefs


>> Reageer (5)
23-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- we ...

We gaan de Kerstweek in ( gelukkig ) nog altijd zonder sneeuw maar toch  ... houden we van  de Kerst sfeer ! Veel tijd over zal iedereen wel niet hebben om rustig te genieten van een gewone  dag zoals vandaag , denk dat het overal druk- druk - druk zal worden .Alles zouden we graag tot in de puntjes regelen maar kan en moet dat ???? Soms kan  iets spontaan doen best meevallen hoor ! Oei spreek ik nu mezelf tegen ???? want die kerstwafeltjes zijn ook al net gebakken ! Och het komt hier op neer ... leg jezelf niet teveel druk op alles zal wel best meevallen !

liefs


>> Reageer (10)
22-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- zijn ...

Wat later dan  anders maar we zijn er toch geraakt ! Verdraaid wat is dat toch met die tijd ? We hebben er steeds tekort . Vroeger toen we tieners waren leek die tijd zzzzzzzzzooooo langzaam vooruit te kruipen , we stonden te popelen om volwassen te worden. Pffff  niet echt slim van ons inplaats van te genieten van dat jong zijn maar dit was toen en nu is NU.Geniet van de dag ons laatste rustpuntje voor de drukke dagen ! 

liefs


>> Reageer (8)
21-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-dat.....

Dat voorbeeld van die koffie wil ik met alle plezier volgen maar .... om de koffie op de vroegere manier te maken ??? dat denk ik niet !Zoets is gevaarlijk voor de grijpgraage handjes van ons Leeuwke ( en tijdrovend ) Zal me maar braaf houden bij de koffieautomaat ! Ola bezoek dus ...

liefs


>> Reageer (7)
20-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- dat.....

Dat sneeuwmannetje laat  ( gelukkig ) nog steeds niets van zich   horen of zien maar ... regen krijgen we genoeg ! Die  droomt van een witte Kerstdag zal het dit jaar mogen vergeten , binnen blijft met die kerstsfeer in huis toch even gezellig ! Je moet je  zelfs nu  geen  zorgen gaan maken als de feestgagers huiswaarts keren over de gladheid van de baan , dat is toch een pluspunt of niet soms ! Maar zover zijn we nog niet het is de laatste gewone werkdag van de week maar toch vergeet dat laatste niet wat op het plaatje staat !

liefs 


>> Reageer (8)
19-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- voor ....

Voor ons senioren is de Kersperiode een tijd waar we nogal eens graag terug denken an de vroegere Kerstdagen toen.... kinderen klein waren ! Die Kerstavond was er geen avondklok die bedtijd inluide , ze mochten langer opblijven .Het was ook een traditie om ieder jaar een kerstfotoke te nemen naast de kerstboom ....

Deze is van 1975 en was  onze kroost  voltallig en het is  een verdraaid slechte opname maar kon het niet over men hart krijgen om die te vernietigen .Die tijd had je  spijtig genoeg nog niet zoveel fotos  of nu . Het was maar bij speciale gelegenheden dat het " kodakje "zen werk deed ! Dat was de tijd van toen ! Dat magere tengere  poppetje op de schoot van de oudste zoon is ondertussen een sterk en stevig Leeuwke geworden die nu  aan men arm komt trekken want het is " soeptime " dus ...

liefs


>> Reageer (8)
18-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-staat ...

Staat bij jullie ook de " goedhumeur meter " op zen hoogste punt bij het zien van dat sralende winterzonnetje ????? hier anders wel hoor zelfs ons Leeuwke kan het niet laten om buiten te kijken !Dat wil dus zeggen .... achterdeur op slot of juffrouwke is ribbedebie naar buiten !Of we willen of niet het weer is  toch  belangrijk in ons leven en kan invloed hebben op de mensen hun  karakter ! Maar voor nu genoeg over dat weer alleen nog dit ... wens jullie allen een heerlijke ...

Geniet er van !liefs


>> Reageer (8)
17-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- we....

We kijken allen uit naar Kerstdag en Nieuwjaar maar wat we soms ff vergeten ... dat zijn verdraaid drukke dagen die er aan komen .Potjes roeren voor de feestgasten-de juiste  kadootjes uitzoeken - alles moet blinken in huis  enzovoort je kent dat wel zeker ! Maar we zijn geen 3x7 meer( ook geven we dat niet graag toe ) en dat vraagt meer van je dan anders .Als we eerlijk zijn dan is het wel eens nodig dat we in een hoekje of kantje ff diep ademhalen (zoals de kerstman hier )

om er weer volop tegen aan te gaan ! Daarom hou het de komende dagen wat rustiger en dan kunnen we volop genieten van het jaareinde !

liefs


>> Reageer (8)
16-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- altijd...

Altijd plezant en het heeft je een goed gevoel in deze tijd van jaar overal die sneeuwlandschappen en sneeuwventjes te zien ! Zeker als er in werkelijkheid  nog geen wit tapijt te zien is want  ook al is de natuur dan prachtig, het is zeker  geen lachertje voor wie dan  de baan op moet ! Geef mij maar liever  die lachende mannekes op de pc hoor ! Maar die G morgen is wel werkelijkheid en vrees die bezem ( of zoiets dat er op lijkt ) ook want bijna eindejaar of niet " maandag blijft altijd maandag "Waarschijnlijk weten jullie ook wat dat wil zeggen ????? Dus dan maar voor nu ...

liefs


>> Reageer (8)
15-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- ola ...

Ola .... Zijn jullie hier ook ?Dat is lief !!!

Dat is het maar  normaal dat we met een G dag starten en zeker op een zonnige  Zondag !Nu maar duimen dat we met dat " zonnige " geen slapende honden wakker maken en dat we straks tussen de regendruppels zitten ! We zullen maar niet vooruit kijken & doemdenken maar genieten van wat is en wat komt ??? dat komt we zullen wel zien ! Laten we ons maar  rustig meedeinen op het Zondag ritme ( en al wat van de Kerst sfeer )en maak er een heerlijke dag van !


>> Reageer (10)
14-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- in ...

In vliegende vaart maar ...

Ook al is het niet veel wilde toch hier ff loeren en een G dag wensen , de rest is voor deze avond als Leeuwke in dromenland is !

liefs


>> Reageer (10)
13-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- ben ...

Ben er volledig mee eens drink graag koffie ( ook al is het " deca ")en ben een koffieteut maar zo ver gaan als dit ????????

Ook al is het Vrijdag de 13de en gebeuren er soms rare dingen ( waar ik totaal niet in geloof ) dat is zelfs voor mij een brug te ver  ! Hou me nog altijd aan men gewone potje koffie s' morgen en dan kan men dag niet meer stuk ! Dat wil zeggen ... als ons Leeuwke s' nachts niet voor huis schilder heeft gespeeld want dan is het èèrste werk den opkuis en daarna smaakt dat bakje zwart dubbel zo goed !Dat laatste over de "huisschilder " is niet bepaald iets om de dag mee te beginnen maar wat allemaal gebeurt met iemand zoals ons Leeuwke kan je niet verdoezelen als " onbestaande " Amaai is hier nogal het onderwerp vandaag .. we zullen het maar onder brengen in de rubriek " raar gekrabbel op vrijdag de 13de"

liefs  


>> Reageer (11)
12-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-en....

 

En daar mee is bijna  alles gezegd over wat  we waarschijnlijk allen naar uit kijken " het weekend "! Ook al hebben we volgens de jongere generatie toch elke dag weekend ! Soms stel ik me de vraag  over het waarom we zo uit kijken naar die 2 dagen  .Omdat we ergens een soort van schuldgevoel hebben als we in de week ergens van genieten en niet druk bezig zijn zoals vroeger en dat zoiets nu wel mag en kan ????Och ... waarom erover piekeren waar de oorzaak ligt " Geniet van  iedere dag waar je kan eender waar of waneer "dat zou als senioor onze leidraad door het leven  moeten zijn  !!

liefs


>> Reageer (8)
11-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-oef!

Oef ... ff alles opzij gezet  om hier wat te krabbelen  ! Zijn soms van die dagen met ons Leeuwke dat ze steeds  je aandacht opeist dat alle mooie gemaakte plannen voor de dag in het water vallen ! Och dat zijn we ondertussen al wel gewoon maar  of dat altijd even plezant  is ??? Zal daar maar over zwijgen .  Ook al hou ik het voor nu bij een  simpele wens ....

voor jullie,  kon toch ff een kijkje nemen !

liefs


>> Reageer (6)
10-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- daar ...

Daar zijn we dan weer ... een nieuwe dag en nieuwe mogelijkheden ! Al zijn die mogelijkheden wat beperkter dan vroeger maar daar moeten we ons als senioor bij neerleggen ! Vol goede moed naar buiten kijken naar een zonnetje die probeert door te breken , hopelijk haalt ze het ! Voila sè of we nu willen of niet we zijn weer bij het weer terecht gekomen ! Maar mij hoor je niet klagen hoor ... een wit sneeuwtapijt is misschien wel prachtig maar geef mij maar een Winterdag zoals vandaag ! Wens jullie dan ook een zonnige (?) dag en vergeet vooral dit niet ...

liefs


>> Reageer (11)
09-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- want ....

Want een opkikkertje is dat stormachtig weer nu niet bepaald ! Dus zet die muziek maar wat harder  en zing luidop mee !Doet me terugdenken aan de tijd toen er hier een huis tieners rondliepen , elk had zen eigens  soort van muziek  en oordopjes waren uit de boze !" Met zoiets  kan je toch niet lekker meezingen want dan zing je zo vals als een kat " werd me dan wijsgemaakt ( of dat dachten ze toch )Mens wat was dat  toch zalig als er eens stilte in huis was !Genoeg over het verleden en terug in het nu en dat is .... Maandag dus aan de slag !

liefs


>> Reageer (5)
08-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- is .....

Is misschien een heel mooi gezegde en we  wensen en hopen dat zoiets waarheid inhoud  maar .... heb toch zo men bedenkingen erover  ! Zouden we zoiets niet toch  met een korreltje zout moeten nemen ????? Och laten we dit voor vandaag "zorgen voor morgen" zijn en genieten van de Zondag ook al is er geen zonneschijn , binnen met een koekje en drankje kan het ook best gezellig zijn  !

liefs 


>> Reageer (9)
07-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- vlug ....

 Vlug ff langs komen want is hier nogal druk vandaag ! Wens je een heerlijk dagje  zo eentje om echt van te genieten ( zal ik ook doen )en dat zal het zijn voor nu !

liefs


>> Reageer (5)
06-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- en ...

En welke kant het zal opgaan regen of geen regen ????? dat is voorlopig nog ff afwachten maar wat het ook word , we moeten toch aanvaarden wat komt ! We kunnen toch niet van alles in het leven de touwtjes zelf in handen hebben( ook zouden we dat soms wel willen ) dus.... ! Zou toch vandaag  graag ff binnen loeren bij de kleintjes die verleden nacht de Sint op bezoek hebben gekregen om die  gezichtjes te kunnen zien .Dit doet terugdenken aan de tijd toen de eigen kinderen klein waren en als we eerlijk zijn, hadden we niet evenveel plezier eraan om voor Sint te spelen als we die glunderende gelukkige gezichtjes zagen of onze kleine bubbels  die hun pakjes openden ? Och dat is verleden tijd en nu zijn het al de achterkleinkinderen die hun ouders op deze dag heerlijke momenten zullen  schenken die ze de rest van hun leven  zullen koesteren ! 

liefs


>> Reageer (12)
05-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaag ....

Vandaag houden we het simpel en kort moet ook eens kunnen !Wintergedoe hebben we maar een eenvoudig  bloemetje die ons doet denken aan wat  na  die koude tijd zal komen ( ook al zal het nog wel ff duren ) kan nooit geen kwaad ! Dus van harte een

gewenst met een vriendelijke groet van uit 't rommelkotje!

liefs


>> Reageer (10)
04-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- ook ....

Ook al heb je soms de indruk dat momenteel je alles tegen zit en  moet je soms wel eens goed zoeken om dat ène dingetje te vinden die je dag goed maakt ! Soms hoef je  echt niet ver te zoeken ( zoals hier vandaag ) je opent je email box en daar zit een lachend achterkleinkind " Jaiden "je toe te lachen  !

Dus ik heb men opkikkertje van de dag al gevonden , mijn dag kan al vast niet meer stuk !Hopelijk vinden jullie vandaag ook  dat ène opwekkende duwtje die je dag tot een heerlijke dag  maakt !

liefs


>> Reageer (9)
03-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en....

En als je nu denkt  dat  ik hier een ganse tirade ga afsteken over dat koud weer .... niets van  ! Het is zelfs prachtige zonneschijn en dat koud ??? Wel met  een dikke pull ( of 2 ) is dat zo gefikst sè!Daarmee zit het komentaar over het weer er ook al weer op , soms vraag ik me echt af ... als we buiten een" goede dag" en " het weer" niet hadden als gespreksopener   wat zou het dan anders worden  ????  " Och  we zullen het niet te ver zoeken als we willen een " klapke " doen zeggen we gewoon wat in ons opkomt en hopen we we dat de aangesprokene er net zo over denkt ! Nog net de tijd om je een heerlijke dag te wensen met veel liefs van hier uit !


>> Reageer (6)
02-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- beter ....

" Beter laat dan totaal niet " zegt het spreekwoord en dat is hier vandaag het geval ! Als je naar het A.Z moet vooe een consultatie weet je waneer je daar aan komt maar waneer je er naar buiten gaat ????? dat is steeds een groot vraagteken ! Maar als je de stempel krijgt van " okè" is al die lange wachttijd vlug vergeten ! Dus met wat vertraging wens ik jullie een

liefs


>> Reageer (7)
01-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 ook .....

Ook al is het hier gevuld met een bloemetje omdat het Zondag is , met dit weer lacht een kopje gevuld met iets warms of het nu koffie - thee - chocomelk of soep is je steeds toe ! Het zorgt voor een opkikkertje en als we eerlijk zijn met dat frisse weer kunnen we dat wel eens goed gebruiken ! Dat kopje warms is voor  onze  knoken terug een   ..

Daarna kunnen we weer de wereld aan dus geniet  van dat warms en vergeet ff de tijd dat mag het is immers Weekend !

liefs


>> Reageer (9)
30-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-zijn .....

Zijn jullie ook al volledig in Weekend stemming ? Dat is goed want morgen begint de drukste maand van het jaar en wat extra rust kan voor een senioor nooit geen kwaad en is steeds welkom  ! Veel geklets vandaag hoeft er dus niet bij alleen nog dit nu het nog kan  ..


>> Reageer (12)
29-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-voila sè ....

Voila sè eens lekker tegendraads zijn en een plaatje zetten  die doet denken aan de Lente !.Of is het niet zo tegendraads of ik wel denk ? Na de Winter komt toch de Lente  dat is een vast staand feit en..... waarom zouden we niet mogen dromen van de Lente en dat Lentegevoel ? Zoiets helpt ons de Winter door komen en zoals het spreekwoord zegt " alle kleine beetjes helpen " Al goed en wel om weg te dromen maar dat klokje tikt ongenadig voort dus ..... handen uit de mouwen steken en in de potjes gaan roeren !

liefs 


>> Reageer (5)
28-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- ook.....

Ook al is het niet veel maar nalaten om hier ff te loeren en niet langs komen om een Goede dag te wensen ???????? dat zit er niet in zou aanvoelen of ik vergeten heb men kleren aan te trekken en in men blootje rond loop en zeg nu zelf dat zou totaal geen zicht zijn hèDus kort maar toch ...

.


>> Reageer (9)
27-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we....

We nemen alles in ons leven van het goede aan zonder erbij na te denken , maar is er ergens iets die niet meer mee wil (ook al is het tijdelijk) dan gaan de poppen aan het dansen ! Is er niet ergens een gezegde die gaat als  volgt (of toch ongeveer) " je weet  niet hoe  goed je het hebt tot je iets niet meer hebt " Wel dat is voorlopig hier het geval, dat gekrabbel vraagt veel tijd met het slechte zicht (tijd die ik met leeuwke zowiezo niet in overschot heb) Daarom zal ik het voorlopig wat kort houden (gelukkig was het vandaag de dochter die intikte) Groetjes met veel liefs !


>> Reageer (8)
26-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- hier .....

Heb het gisterenavond laten afweten zicht op nul pfff ! Hier ben ik dan toch ff terug maar plezant is anders zunne , moet je eens proberen iets te krabbelen met zoiets als dit ...

.

"Dansende letters " niet bepaald een makkie hoor ! Maar wilde toch vlug ff een " goede dag " komen wensen ( ook al werkt  het weer vandaag totaal niet mee  ) Hopelijk kan ik terug vanavond ook bij jullie ff langs komen maar voor nu veel

liefs


>> Reageer (7)
25-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25. Vandaag

Vandaag ben ik weer kapitein éénoog.

Maar daar houdt de vergelijking ook op ben geen piraat en zal het nooit worden. Al begrepen zeker vandaag het tweede oog geopereerd, dus hou ik het voor nu kort en wat het vanavond wordt zal ik wel zien.

Liefs


>> Reageer (10)
24-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- het is ....

Het is vandaag

Of dat is toch de bedoeling van die Zondag en of het dat ook word?????? Daar beslissen we niet altijd zelf over ! Soms verloopt een dag totaal anders dan we  het oorspronkelijk gepland hadden .Maar zo is nu eenmaal het leven met hier en daar een onverwachte gebeurtenis hoe goed je ook alles wil organiseren !Dus laten we vandaag eens alles lekker lopen hoe het wil lopen  en ons zelf ff verwennen met iets wat anders niet lukt ... is toch geen zo'n  geen slecht idee dus.... geniet ervan !

liefs 

  


>> Reageer (12)
23-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- soms.....

Soms vraag ik me af.... waarom nemen we het leven steeds zo ernstig ? Dat we zorgen hebben ? Zal de èèrste zijn om dat  toe te geven dat we  soms met ernstige problemen( gezondheid of andere zorgen ) worstelen maar ...wil dit ook zeggen dat we niet af en toe de riem wat losser mogen  laten en ff mogen lachen of gek doen ? Zoiets werkt ontspannend en  helpt ons om de moeilijke tijden door te komen !Iedereen verwerkt zijn problemen op zen eigen manier maar ff ontspannen kan soms wonderen doen en dan kan je er weer met volle moed tegenaan ! Zou het bijna vergeten het is  weekend  !

liefs


>> Reageer (7)
22-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- en dat....

En dat is nu niet bepaald iets waar ik tegen opzie , integendeel we  werwelkom dat weekend steeds met open armen ( en zal wel niet de enige zijn die er zo over denkt en doet)Vandaag is het terug .... oesje beloofd dat ik daar niet zou over spreken vandaag en" belofte maakt schuld "Och zou nu moeten die enkele woorden " deleten "we maken allen wel eens een foutje( of fout) en dat moeten we niet  proberen te verdoezelen , we zijn tenslotte mensen en diegene die feilloos steeds het juiste doet moet waarschijnlijk nog geboren worden . Olaaaaa.....moet er een   punt achter zetten want Leeuwke loopt weer eens weg met de pollepel ( had hem vergeten in men keukenbrandkast te leggen dat is" de oven "want die kan ze nog niet openen vandaar de naam keukenbrandkast )dus Soeptime !!!!

liefs 


>> Reageer (8)
21-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-een....

Ook al is die morgen al ver gevorderd maar voor "goede middag " is het nog wat te vroeg en jullie zouden zeker denken dat ik verstrooid en ergens anders  ben met men gedachten  , al zou ik echt niet weten waarbij .....of die verdraaide kou misschien van vandaag ? Denk dat al onze gedachten  daarover gelijklopend zijn " hopelijk is die winterprik vlug verleden tijd " maar het is nu eenmaal winter  en geen Lente en Zomer als die Winter er niet èèrst opzit Amaai zeg hebben we nu vandaag toch weer een zaag gespannen over die kou maar ... beloof plechtig " morgen zeg ik er geen woord over nè "

voor nu liefs


>> Reageer (9)
20-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- vandaag....

Vandaag stralende zon maar verdraaid koud , een mens moet toch wel ff wennen aan dat wintergedoe ( al zijn we vlugger gewoon aan de zomer temperatuur dan aan die kou pfff) Of ligt het aan ons dat onze ouwere  knoken  die niet meer zo tegen tegen de kou kunnen ? Of zit er van beide bedenkingen iets in ? Wat het ook mag wezen de uitkomst blijft het zelfde " het  geeft geen  aangenaam  warm gevoel buiten  "!Nu dat we weer wat  hebben zitten vitten op het weer wil  ik jullie toch een aangename dag wensen ( bij de cv ?) met liefs en een warme groet van uit 't Rommelkotje !


>> Reageer (8)
19-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- veel .....

Veel en lang lezen zit er nog niet in maar een krabbeltje zetten kan dan weer al wel ( al zijn het nog wel af en toe dansende letters) Maar voor wat hoort wat en daarom hou ik het nog steeds wat aan de korte kant we zijn en blijven optimist ...... morgen beter ! Nog een fijne dag wat je ook doet en vergeet die dikke trui niet ook al schijnt de zon !

liefs


>> Reageer (9)
18-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18. Kapitein ....

Vandaag is het kapitein éénoog. Net terug uit het ziekenhuis, nog niet in staat genoeg om een krabbeltje te zetten, gelukkig is er de dochter die mijn taak overneemt. Hopelijk lukt het vanavond om ff langs te komen. Verder nog een prettige dag. Tot dan!

Liefs


>> Reageer (8)
17-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-Of ......

Of het zoiets zal worden als hierboven ????? zal wel een stuk minder worden maar we proberen er het beste van te maken en het is dat die telt ! De zon  is van de partij vandaag en die kou ? wel dat kan verholpen worden met een dikke trui , kortom we hebben een heerlijk weertje en wat  kan een mens nog meer wensen voor een Winterweekend.Misschien word het voor velen onder jullie een fikse gezonde wandeling maar hoe je ook de dag invult geniet er van !

liefs


>> Reageer (9)
16-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- Oef !!!!

Oef !!!! eindelijk ff tijd om op de blog te loeren ! Was nogal druk deze morgen dus kreeg dat peeceeke ff rust tot nu ! Is verdraaid frisjes buiten  , dat is wel ff wennen maar gelukkig droge kou ! Dat ff loeren zit er op .... rest mij alleen nog om een heerlijk rustige zaterdag te wensen met

liefs


>> Reageer (4)
15-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15. Opkuis

Ben hier in vliegende vaart om maar ff te zeggen dat ik niet in zeven sloten tegelijk ben gelopen, het is vanaf de laptop van de dochter, want op mijn eigen pcke worden grote werken uitgevoerd! In het huishouden moet ook af en toe "grote kuis" gehouden worden hé, moest ook eens gebeuren aan die pc! Hopelijk is alles in orde tegen deze avond, tot dan!!

Liefs

 


>> Reageer (9)
14-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- iets .....

"Iets moois" zeggen ??????Oeioei .... zoiets is niet bepaald men ding , ben geen soort dichter  waarvan de woorden zeemzoet als honing uit de pen vloeien  of is intikken beter gepast ! Leef spijtig genoeg niet met een zwevend  koppeke  vol mooie woorden,  sta steeds met beide voetjes op de grond ! Daarom hou ik het steeds simpel( maar het is daarom niet minder hartelijk )als ik jullie een heerlijke ( ondanks dat gedruppel buiten ) dag wens met

liefs


>> Reageer (7)
13-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- maak.....

" Maak er een mooie dag " Soms is dit vlugger gezegd dan gedaan maar er is bijna nooit èèn dag zo slecht dat er niet ergens een lichtpuntje inzit ! Als we maar de moeite doen om het in te zien !Momenteel als je buiten kijkt is het enige wat je ziet " regen " maar het is een mildere temperatuur ! Zie je wel aan alle negatieve zit er soms verborgen pluspuntje in .... minder koud voor de koukleunen ! Ola Leeuwke zit in de kast en ze weet verdraaid goed haar koekjes liggen dus ....

liefs


>> Reageer (7)
12-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- niet ....

Niet bepaald broodnodig om een dansje er bij te doen om de dag vrolijk te beginnen , als we maar vol goede moed  en " open minded "  over wat er nog kan komen aan de dag beginnen ! Verdraaid.... klinkt zoiets  nu niet  wat teveel  als een soort van "betweters taal ?????( wat  totaal zeker niet de bedoeling is )Wel laten we het dan maar onderbrengen onder " ouwe meekespraat "Al is het hier vandaag wel wat meer want dan gewoon een " smile ",  de zo pas geknipte haren geven  je steeds een goed gevoel (of is het meer " joepie ben er  weer voor een tijdje  vanaf van een kappersbezoekje?" ) Ja veel van dat gekrabbel zal het voor nu niet meer worden dus .... terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (8)
11-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- wapenstilstand

" Wapenstilstand " en bij dat woord word ogenblikkelijk aan mannen en soldaten gedacht , aan de vrouwen die geleden hebben onder die oorlogen daar word minder over gesproken ! Wel vandaag wil ik die ff hulde brengen voor hun stille moed en opoffering meer bepaald   aan men eigen moeder .Bij de eerste oorlog 14- 18  liet ze haar huis en goed achter en bracht ze  samen met 1 kind door in een kamp dicht bij haar man men vader die  in West-vlaanderen in de loopgraven verbleef ! Daar werd het 2de kind geboren .Bij de wapenstilstand konden ze beiden met hun 2 kinderen terug naar huis en hun leven verder zetten tot ..... 1940-1945 en alles herbegon ! Haar man te oud om nog te gaan strijden werd door de 2 zonen die intussen oud genoeg waren overgenomen. Eén van deze zonen kwam terecht in Buchenwald concentratiekamp. De andere stierf bij gebrek aan zorgen en nr 2 kon toen die kampen bevrijd werden door de Amerikanen uitgemergeld als een levend lijk naar huis terug keren .Gelukkig is alles nog goed gekomen met hem ! Dus breng ik persoonlijk eens een hulde aan de vrouwen die stilzwijgend hun deel van de ellende droegen in deze oorlogen !

liefs


>> Reageer (8)
10-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- en Zondag

En Zondag is rustdag heerlijke zonneschijn vandaag met een dikke trui  dan kan je die frisse temperatuur je geen barst schelen , het is echt het weer om een mooie herfstwandeling te maken !Maar hoe je ook je dag invult geniet er maar van ! Al zullen we het hier houden lekker warm binnen in gezelschap van een koffietje & koekje ( we mogen toch eens onzelf verwennen é )

liefs


>> Reageer (8)
09-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- vervolg

Hoihoi en daar ben ik  dan Jaiden  weer terug  met het vervolg van men " tenten avontuur" ....

Na een tijdje had ik alles ontdekt wat dat tentje mij te bieden had en als mijn mama  misschien dacht dat ik braafjes in dat tentje  ging blijven spelen ????? Wel dat had ze mis gedacht , geef mij toch maar liever vrij spel in de living waar ik lekker rond kan kruipen en kast deuren open zetten en leeg halen wat is er nu prettiger dan dat ; dus dan maar uit dat ding kruipen ...

Oeoei wat is dat hier als ik over die boord kruip komt dat ganse ding naar beneden ....

Voila sè zie je wel dat ik al een stoer baasje ben en er nu vlug vanonder muizen in de living ...

Tot de volgende keer é zal wel nog nieuwe avonturen mee maken !

dada


>> Reageer (6)
08-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- joehoe ....

Joehoe .... hier ben ik dan eens trots als een pauw omdat ik bij men overgrootmoeke aan jullie mag vertellen van mij " tentenavontuur " .Ben bijna 8 maanden kan al rondkruipenen  en mooi rechtstaan zou al eens durven beginnen stappen ) Ben een avontuurlijk baasje en heel braaf ( als mijn mama er ook zo ver denkt zal ik maar niet zeggen )Daar gaan we dus .... Heb van mijn mama een geschenk gekregen een echte tent , maar moest daar toch ff aan wennen hoor!

Tot ik plotseling ontdekte dat je heerlijk kan luieren in dat bollebad ....

Genoeg gerust en nu op ontdekkingstocht....

Hoe men avontuur verder verliep ??????? dat zal ik morgen verder uit de doeken doen

tot morgen liefs van Jaiden !


>> Reageer (8)
07-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- alsof ....

Alsof  het leven daardoor " zo " poepsimpel zou zijn ????? Wil ik er gerust s' morgens  er een ganse koffiekan doorjagen hoor !Zeg niet dat rustig  een  lekker warm koffietje ( of thee ) niet helpt om de dag goed te starten verre van maar de rest van de dag moeten we zelf invullen( al of niet zonder de hulp van nu een dan een koffiestop ) ! Amaai ....dat was nu weer eens de " koffieteut " in mij die van zich liet horen !Op naar ons volgende stokpaardje  in een gesprek " het weer "ook al kunnen we dat onderwerp vandaag in 3 woorden samenbundelen " Regen - regen - regen " en daarmee is alles gezegd wat het weer betreft !

liefs


>> Reageer (9)
06-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- en....

En als we met dat gevoel een dag starten kan het niet anders dan een goede en vruchtbare dag worden ! We vegen ons botten aan dat grijze miezerige weer gisteren hadden we stralende zon en wat gisteren kon , kan  misschien morgen of overmorgen terug gebeuren  wie weet ! Nu genoeg over dat weer zal mijn ( en jullie )koffiestop niet verpesten door dat gemor  over het weer !Ola  komt ons Leeuwke binnen in de living met de pollepel in haar handen , ze kan me heel goed laten weten  dat het tijd is voor de soep ook al kan ze geen woord spreken dus ...

liefs


>> Reageer (8)
05-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- sommige ....

Dat is nu eenmaal het leven ..... sommige dingen in je leven had je inderdaad liever niet gezien maar toch zijn ze op je netvlies gebrand en kan je voor de rest van leven alles zo terug voor je zien ! Misschien is dat ook een deel van het leven .... leren omgaan met de moeilijke dingen en die in een verloren hoekje laten zitten en proberen de mooie dingen voorang te geven op de minder mooie ! Ola ... niet zo ernstig vandaag  de zon schijnt en laat ons kijken naar het nu !

Wens jullie dan ook een heerlijke Dinsdag met liefs uit 't rommelkotje en "smile"!


>> Reageer (6)
04-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- omdat ...

Omdat we  hier geen van die hevigste fans zijn van de Maandag zijn wil  dat nog niet zeggen dat we met ons koppeke naar de grond gericht zouden lopen omdat het weekend er weer op zit ...verre van hoor ! Een  nieuwe dag is weer èèn dag  met misschien nieuwe verrassingen of uitdagingen  en wie weet wat de dag  nog  kan of zal brengen ! Amaai zo te zien kunnen we vandaag dat gekrabbel weer rangschikken onder de noemer " ouwe meekespraat " en het is nog steeds Maandag  en die koffiestop zit er op dus .... terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (7)
03-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- oef !

Oef !!!! die 2 dagen zijn weer voorbij , voor mij hoeft al die "tamtam " rond die dagen niet om aan de overleden zoon  en allen die ons te vroeg verlaten hebben te denken , doe zoiets  liever in alle stilte ! Maar we moeten vooruit er zijn er nog genoeg die onze hulp kunnen gebruiken ! Dan maar terug naar de dagelijks agenda !! Met  dat verlengd Weekend zouden we bijna vergeten dat het vandaag Zondag & rustdag is , een dagje om na al die trieste dingen jezelf eens lekker te verwennen ....

Geniet van je Zondag met liefs van uit 't rommelkotje !


>> Reageer (7)
02-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- vandaag ....

Vandaag herdenken we diegenen die ons  veel te vroeg ontnomen werden !

Liefs en een troost knuffel  aan al die het op deze dag goed kan gebruiken !


>> Reageer (6)
01-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 - November

Ook al zijn er nog  dagelijks moeilijke momenten dat de herinnering de bovenhand haalt op de werkelijkheid van nu , die 1 & 2 November zijn zeker niet de makkelijste dagen van het jaar ! Zal het vandaag dan ook kort houden want de stilte is op deze dagen je beste vriend !

liefs


>> Reageer (5)
31-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.32 wij .....

Wij senioren kijken nogal eens graag achterom en slaan dan ouwe meekespraat uit over de nadelen van de moderne drukke tijd .... mensen zijn minder vriendelijk - minder behulpzaam dan vroeger enzovoort ! Maar als we iets possitiefs zien en gebruiken ....ons peeceeke - onze gsm waar we eender  waar & waneer in verbinding kunnen komen en  zien van onze kind en kleinkinderen eender waar ze zich bevinden zetten we dat soms genoeg in de verf ???? Of  zoals gisteren....Wezen shoppen in het stad  met de dochter en hielden ff een koffiestop ...zaten daar 2 jonge vaders rustig hun koffietje te drinken met naast zich elk een kinderwagen waarin 2 heel  kleine bubbeltjes rustig lagen te slapen ! Komt er plots een jonge vrouw het terras opgevlogen met haar inkopen en legt die zorgvuldig onderaan een van die kinderwagentjes  ff een blik  werpen naar de baby en een zoen voor haar  man en terug foetsie om te winkelen !Eens dat koffietje uit gingen beiden jonge vaders rustig wandelen met hun spruit en lieten de 2 mamas eens rustig samen shoppen ! Als er iets in de aard van de mensen veranderd en het is naar de goede kant  op mag dat dan  ook niet  eens extra in de verf gezet worden ????? Samen uit en samen thuis  -we  werken samen - we zorgen samen voor het huishouden en  we zorgen samen voor de kinderen i Wel kan je verezkeren dat deed nu eens echt plezier om zoiets te zien sè !

liefs


>> Reageer (9)
30-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en ...

En dat is hier ook zo .... toe aan een koffietje en ondertussen hier ff loeren ! Zou de zon zich laten zien ????? dat is nog steeds een groot vraagteken maar we hebben hoop en zoals goed geweten " hoop doet leven " ! Al vrees ik dat het vandaag een miniversie van een krabbeltje zal worden want staan andere klusjes te wachten .Wat niet wil zeggen dat ik jullie niet van ganser harte een rustige zonnige dag toewens met liefs van hieruit !


>> Reageer (8)
29-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- en ....

En vandaag heeft dat zonnetje je een extra duwtje in de rug om er zo over te denken en  het in daden om te zetten ! Lukt het ff niet ???? wel kijk dan eens rondom u .... dan zal je zien hoeveel mensen minder geluk hebben dan jij en toch dapper doorbijten  en er het beste van maken ! Hoe ook ons leven eruit ziet " negatief gedoe " haalt niets uit dan maar beter het "possitief" benaderen en het zal een stuk makkelijker worden !Tevreden zijn met wat het leven je brengt is niet zo moeilijk als de wil er is !

liefs


>> Reageer (7)
28-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- en zo ...

En zo zijn we weer met volle moed een nieuwe week gestart , het is meteen ook een verdraaid frisse start geworden  dat zal wel ff wennen worden ! Dit doet me terugdenken aan de kindertijd .... was er iets nieuw waar we moeilijk aan konden  wennen dan was steeds  mama haar antwoord  daarop " alles went de duivel is zelfs het branden gewoon geworden " en daar moesten we het maar mee doen en wennen aan dat nieuwe !Denk niet dat we zo'n moeite zullen hebben om aan die Maandag te wennen want iedere week is hij daar opnieuw of we hem nu verwelkomen of niet !

liefs


>> Reageer (8)
27-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- Zondag

Ook al zijn we hier  in " weekend mood "vandaag toch ff langs komen met een Zondags bloemetje om die grijze dag wat op te fleuren !Een opkikkertje kan nooit geen kwaad en we blijven possitief denken ... misschien krijgen we toch nog wat zon te zien vandaag ! Is het niet zo wel daar kunnen we mee leven , we hebben nog geluk dat de temperatuur nog steeds meewil en wat het morgen word ?????  .... dat zullen we dan wel zien ! Geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (6)
26-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- dat ....

Dat is toch in grote trekken de bedoeling van het weekend ook al draait het soms totaal anders uit maar  we leven met beide voeten op de grond en dat is nu eenmaal het leven en .... dat is niet te voorspellen ! We moeten nemen wat er komt en steeds het beste er proberen van te maken .Klinkt zoiets negatief ???? totaal niet want  zijn hier ook al in " weekend mood " ik wens jullie bij deze een heel gezellig weekend en geniet ervan ( het is zo vlug voorbij )

liefs


>> Reageer (8)
25-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- voila sè...

Voila sè  wat later dan anders want het is vandaag

vissjesdag en vind na al dat gebak ervan dat een mens wel een koffiestop verdient ( als we het niet zelf zeggen zou anders niemand het zeggen è  )Al is het weer in vliegende vaart dat geslurp en gekrabbel ,een voormiddag zonder ff op die blog te loeren in gezelschap  van een onafscheidelijk bakje koffie wel ..... dat zou een baaldag worden en zijn !Maar nu genoeg  want Leeuwke ... enzovooort ...

nog een gezellige dag met liefs van uit 't rommelkotje !


>> Reageer (9)
24-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- en

  

En dat is of liever was een waarheid als een koe ! Denk nog steeds terug met een goed gevoel  aan de tijd toen de kinderen nog school liepen  en leeuwke nog klein was !Het was mooi om te zien hoe de grote loebas van een Deense dog buiten lag te slapen in de zon en het 7jarige leeuwke die amper kon lopen boven op hem ging zitten ! Denk je nu dat hij kwaad rechtsprong ? niets van  hij keek ff om  te zien wie het was liet haar rustig zitten  en sliep mooi door.Toen er plots een einde kwam aan zen leven kwam er een Briard zijn plaats in nemen als Leeuwke in haar kamertje was ging hij in het deurgat liggen en als  zij daar wilde voorbij gaan dan verwittigde hij mij dat ze rondliep ! De Berner Sennen had zoiets als een gestoord karakter maar er mocht niemand bij of rond ons Leeuwke komen buiten ikzelf of hij begon gevaarlijk te grommen ! Zo zie je maar waar mensen of zogezegde vrienden zich niet meer lieten zien voelden die honden aan dat er extra moest gezorgd worden voor ons Leeuwke en staken  een handje of liever poot toe !

liefs 


>> Reageer (7)
23-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- genieten ....

" Genieten van de natuur " die woorden  lijken  meer op een of andere vakantie slogan maar dat zijn ze niet ! We zijn aan het morren dat die warmte weer voorbij is en de winter in aantocht en vergeten onder tussen hoe mooi de herfst kan zijn ! Zeker nu nog voor de bomen hun blaadjes verliezen  die prachtige kleuren en ..... het duurt niet lang en  dan staan we met kale bomen ( en wij mogen  weer  blaadjes opruimen  pfff)Al zit ik hier nu  lof over die  prachtige  Herfstkleuren  rond te bazuinen ..... geef mij toch maar liever de warmte van de zomer hoor

liefs 


>> Reageer (6)
22-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-Fijne dag ....

 We wensen steeds  zonder erbij na te denken het beste & fijne  voor alles en  aan iedereen  terwijl we  zelf uit ondervinding weten dat het niet altijd alleen  fijne dagen  zijn . Het leven bestaat niet  alleen uit rozengeur en maneschijn soms zijn er donkere dagen ,  we moeten durven toegeven dan kan een oprecht uit gesproken  bemoedigend woordje of een luisterend oor soms wonderen doen ! En wie onder ons kan met het hart op het hart zeggen " ik heb nooit een moeilijke dag ??????" Denk dat we ver zullen mogen zoeken om die " witte raaf " onder de mensen te vinden ! Alles staat of valt met de manier waarmee we met die dagen omgaan ! En denk nu vooral niet dat het in t' rommelkotje een donkere dag is hoor het is  simpel ....bij het zien van de woorden op het plaatje borrelde dit naar boven en heb het maar uitgeflapt ( figuurlijk dan ) !

liefs


>> Reageer (8)
21-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- iets

Iets nieuw beginnen geeft altijd een gevoel van " wat zal het worden ?"Wat ook dat nieuwe is groot of klein  ....of het nu  de verhuis  is naar een kleinere woonst is of de start van een nieuw handwerkje om maar iets te noemen ,we vragen ons steeds af " hoe zal het verder verlopen ?"Zo is het ook met de nieuwe week .... die zal ons misschien verrassingen brengen die we totaal niet verwachten of die  nu goed of minder goed of  word  het een doodgewone week zonder laagten en hoogten ???? We kunnen nog niet in de toekomst kijken wat het leven betreft , we zullen maar braafjes afwachten  en zien wat iedere dag ons brengt en van het goede genieten en  van het minder goede  het beste  er van maken !

liefs


>> Reageer (6)
20-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- zomaar ....

Een Zondags bloemetje " zomaar "  vandaag geen zorgen of ernstig onderwerp maar rustig je laten mee drijven op het weekend ritme of nog beter " op vakantie ritme "en zien wat het word  ! Zo zou ieder weekend er moeten uit zien maar in deze drukke moderne wereld  word zoiets stillaan als een  bijna onmogelijke droom !Maar toch koppig proberen die droom waar te maken is toch al een goed begin of niet soms ??????

liefs


>> Reageer (6)
19-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- Verd .....

Verdorie weeral zo laat wel veeg er nu eens men botten  aan en èèrst een kopje sterkte sè  en ondertussen hier ff loeren  en wat bij krabbelen ! Al begrepen zeker tijd te kort deze voormiddag dus hou ik het simpelweg ( maar van harte ) bij dt.....

liefs


>> Reageer (6)
18-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-letterlijk ....

Letterlijk een mooie Vrijdag wensen wat het weer betreft kan ik jullie niet wensen want als je die donkere wolken  en getokkel hoort van de regendruppels ziet het er niet naar uit dat dit vandaag  een stralende zonnige dag zal worden ! Maar ... wat we krijgen  moeten we het mee doen ook al zouden we het graag anders zien ! Voila dat gemor over het weer van de dag zit er ook weer op , nu kunnen we weer het van de positieve kant bekijken ! Is best wel gezellig binnen met de verwarming aan en daar kunnen we met onze krakende knoken best wel van genieten ! En nu een punt erachter zetten want Leeuwke en enzv .... enzovoort

liefs


>> Reageer (5)
17-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- als....

Als een verstokte koffieteut klinkt het aanbod van een kopje koffie  inderdaad als muziek in de oren ! Maar velen onder ons drinken noodgedwongen  cafeïnevrij of zoals we het korter noemen "Deca" omdat ons moteurke in opstand was gekomen .Zijn we dan nog steeds koffieteuten  of om een gevreesd woord te gebuiken ..... zijn we dan nog verslaafd aan koffie ?????? En  durven we niet bekennen dat toen we overschakelden op deca we toch wat last hadden ( zij het dan in heel beperkte mate )van een soort van ontwennings verscijnselen ??????Maar na een tijdje  zijn we dat goed gewoon en smaakt dat koffietje even lekker zonder  dan met cafeïne !Voila sè de mijne is nu leeg tot op de bodem en straks is het potjes roeren want men grote chef ( leeuwke ) wil op tijd eten hoor !

liefs


>> Reageer (7)
16-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- oef ...

Oef !!!! het is voor nu in vliegende vaart zunne en dit maal  ligt de schuld niet bij ons hongerige Leeuwke maar bij mezelf ! Wilde èèrst de artikels lezen over die kinderen in Nederland .Ook al zijn we als senioor milder wat betreft fouten die mensen begaan ( die hebben we trouwens ook wel begaan in ons leven ) maar kinderen  jaren opsluiten in een kelder daar kunnen  wij als ouder toch niet bij hoe zoiets kan ! Ook al ken je die kinderen niet dat doet pijn aan het  hart , ze zullen getekend zijn voor de rest van hun leven ! Zal er maar over ophouden want zoiets maakt je niet kwaad maar razend ! Ook al bestaat er veel twijfel erover dat nog alles goed komt met hen wens ik  hen heel veel strijdlust toe om te tonen dat niemand  hen klein krijgt !

liefs


>> Reageer (7)
15-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- eerlijk ...

We weten allen dat dit een waarheid is en dat word dan ook door velen onder ons in ere gehouden ! Maar ..... voor nog meer mensen word de eerlijkheid doodgewoon op zij gezet en word er kwistig omgesprongen met het vertrouwen dat er in hen gesteld word .Denk maar even aan die politiek  om maar èèn  voorbeeld te noemen .Ze beginnen eraan vol goede bedoelingen en worden geloofd door hun aanhangers maar dan komt de verleiding aan geld en macht en blijft er nog weinig over van eerlijkheid en behoedzaam omgaan met het vertouwen dat de mensen in hen gesteld hadden ! Het gebeurt niet alleen daar ook onder ons gewone mensen is het soms dagelijkse kost .Maar .... we  mogen niet te hard oordelen we zijn allen  maar mensen met fouten en gaven en daar moeten we mee leven !

liefs


>> Reageer (10)
14-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- voila sè...

Voila sè we zullen maar die paraplu bij de hand houden Pppff Maar ..... die Maandag heeft dan weer èèn groot voordeel ---je hebt niet veel dat pluke nodig want die Maandag klusjes staan te wachten ! Zie wel dat je in alle negatieve  dingen steeds een possitieve noot kan vinden  ( al moet je soms wel een wat lang zoeken )Ola met dit  gekrabbel word ik met mijn neus op de feiten gedrukt  dat het in 't rommelkotje ook zo is dus .....

liefs


>> Reageer (8)
13-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ....

Een Zondags bloemetje " zomaar "  Hopelijk zijn er onder jullie die kunnen genieten van een stralende dag want hier aan de kust is het noppes hoor ! Maar wat het weer ook word maak er toch een fijne dag van  want..... is dat niet iets  wat we in het leven  in eender welke omlstandigheden  steeds doen ?????  Proberen er het beste van  te maken !

 

liefs

 


>> Reageer (6)
12-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en ..;

En vandaag zullen we het wat ernstig houden , anders denken jullie nog dat er bij steffie ergens een vijsje los zit .We zullen maar starten met dit

Want zo te zien zullen we dat parapluke hier aan de kust goed kunnen gebruiken , de weerman voorspelde ons " aan de kust bewolkt " maar we zullen wel zien wat er komen gaat ( nooit vooruitlopen op de tijd è)En meteen is ook neer gekrabbeld wat ik wilde zeggen want ..we staan op Weekend ritme en wat het ook word grijs - regen of zon geniet er maar van !

liefs


>> Reageer (6)
11-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-had.....

Had het gisteren over "ouwe meekespraat "Zijn wij  senioren ouwe meekes & peekes ??????Zal het tegendeel trachten te bewijzen  dat wij ook nog meetellen en soms nog even gek kunnen doen als de jonge lui  ( ook al hapert en kraakt het overal )....

Amaai zunne die " weekend mood " ( ook al is het nog maar Vrijdag )zit er hier al goed in zo te zien ! Besluit van dat gekrabbel ..... Je bent   zo levenslustig  en  bij de pinken zoals je het  in je hart aanvoelt  en toelaat ( ondanks die kleine haperingen hier en daar )Nu gedaan met dat gek gekrabbel .... leeuwke is op zoek achter een koekje en haar wil is hier wet dus....

liefs


>> Reageer (8)
10-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- tijden ....

Wou het vandaag hebben over " Tijden en gewoonten " hoe die met verloop van tijd veranderen ( zet  dat krabbeltje van  vandaag  dus maar onder de rubriek " ouwe meekes praat ) Toen wij met kleine bubbels in huis zaten waren het nog flanellen doeken ( pampers waren dan nog toekomst muziek ) en  het karweitje van verversen was iets wat ze toen noemden " vrouwewerk " Tegenwoordig zijn de moderne mannen even handig in dat klusje als wij vrouwen

.Zoals hier de kleinzoon Jason die  liefdevol   zijn dochtertje Noemi weer een droog poepke bezorgde ook  al was  het bubbeltje slechts enkele uren oud !  Mannelijke bloggers  voel dit nu niet aan als kritiek op de vaders van toen hoor , het waren nu eenmaal andere tijden en gewoonten !

liefs


>> Reageer (9)
09-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- waar ....

Waar is de tijd dat wij ook zo onbezorgd konden genieten van de regen ?????? Wat kon het ons dan schelen dat we nat werden het was zelf plezant .Met enkele vriendejes heerlijk in de plassen  wat schoppen om hen proberen nog natter te maken  dan we al waren ! Och die tijd ligt lang achter ons in het  verleden  en we zijn geen grote fan meer van dat nat gedoe !Dat was vroeger en we leven in het nu ! Maar ..... zou je toch niet ff terugdenken aan die tijd als je klein of achterkleinkinderen net het zelfde doen zoals jij toen deed en proberen een geheime glimlach te verbergen als je hen  erover terecht wijst ??????? Zo kan die regen toch nog wat vreugde brengen !

liefs


>> Reageer (6)
08-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- aan...

Aan dat grijze weer kan ik spijtig genoeg niets veranderen , kan nog altijd niet toveren ( al zou ik het graag wel eens willen doen  )maar  geloof totaal  niet in  die Hokus - pokus ! Het enige wat ik kan dat is jullie toch een

wensen  we zullen dan maar  zelf moeten zorgen dat het een mooie dag word !" Iets proberen is al de helft van het werk " was een wijs spreekwoord van  uit de kinderjaren en daar hadden ze verdraaid nog gelijk in ook ! Hier een krabbeltje gezet- kofftje gedronken en op naar het volgende punt op de agenda voor vandaag !

liefs 


>> Reageer (8)
07-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- ja ....

Ja mensen .... het weekend is weer voorbij , gedaan met rustig te luieren de dagtaken wachten op ons ! Hebben  jullie ook  wat last  van die Maandag ziekte ? Ola Stop !!!!!!  eerst een goede dag aan iedereen van ikke Jaiden  !Nu kunnen we verder babbelen sé was over die maandag ziekte ...weet er trouwens ook van maar pak men klusjes al is het maandag steeds met een glimlach aan ! Hoop dat jullie het zelfde  doen !Tot later nog eens nu verder lezen ( of prentjes kijken )

liefs


>> Reageer (9)
06-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dat.....

Dat grijze weer ???? dat lappen we mooi aan onze botten sè, kunnen we zelfs letterlijk doen want we mogen onze " bottekes "  van nu af aan al op de eerste plaats zetten in de kast ! Mooi weer of niet het is Weekend en dan proberen we steeds onze zorgen aan de kant te zetten en moet onze nr1 punt op de  weekend agenda zijn

Hoop uit de grond van men hart dat het voor iedereen ook lukt !( zal ik ook proberen)

liefs


>> Reageer (6)
05-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- oef!

Oef.... het is zover " Weekend " we mogen de touwtjes wat vieren ! Dat proberen we hier ook maar en  er is steeds een grote maar bij  , alles hangt af van hoe ons Leeuwke zich zal gedragen in het weekend ! Want voorspellen hoe ze het volgende  uur of zelfs de volgende 5 minuten zal reageren is steeds een groot raadsel ! Maar zoals alles in het leven we nemen wat op ons afkomt of het nu goed of minder goed is  zo is nu eenmaal het leven met een mentaal minder valide Leeuwke ! Maar geen gezeur .... wens jullie allen een heerlijk ( ondanks de grijze lucht ) Weekend en ...

.


>> Reageer (6)
04-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ....

En ik hoop dat jullie  er net zo over denken want die Vrijdag voelt  toch al een beetje aan als Weekend hè.We moeten niet altijd achter of voor ons kijken ,  we moeten de dag  aanvaarden als een geschenk die slechts beetje bij beetje zen inhoud prijs geeft ! En zoals ieder geschenk dat we openen  benieuwd  zijn wat er in dat pakje zit  , zal het mee vallen of tegenvallen ? Dat zullen we maar weten als de ganse verpakking weg is ! Voorlopig is het nog niet zover .... we zullen wel zien wat het word !

liefs 


>> Reageer (8)
03-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- we....

We weten dat ons peeceeke een middel is om met vrienden en soms ook kinderen die in het buitenland zijn  te spreken - te zien en te horen !Kortom die huispc - laptop - tablet of Gsm  is van huis uit een middel om te kunnen zien wat er verder in de wereld gebeurt ! Ook al zijn we niet van kind af gewoon met die dingen om te gaan ...we trekken ons uit de slag, en zijn al dik kontent als alles op wieltjes loopt want ....als die pc kuren krijgt dan is verdorie balen zunne ! Na die lofzang over de moderne techniek waarvan dat we weten er steeds nieuw en beter die nog meer kunnen op de markt komt maar " zo" ver  als dit

zijn ze nog niet  toe gekomen (moet niet altijd ernstig zijn è )

liefs


>> Reageer (9)
02-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 grillig

" Grillig "zo kan je het weer vandaag het best beschrijven , stralende zon en plots grote regendruppels voor 1 minuut en dan terug zon ! De was buiten aan de wasdraad ???? dat is mooi aan men hoela pfff! Maar geen  gezeur vandaag  zijn al dik tevreden met de zon er tussendoor ! Men  mam heeft me geleerd " je moet  steeds  blijven possitief tegen het leven aankijken , want dat kan je helpen de moeilijkheden te overwinnen  "Dit was haar leidraad door het leven en dat proberen we hier ook te doen !

liefs


>> Reageer (7)
01-10-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- en dat....

En dat is in enkele woorden hoe we tegen het leven (zouden) moeten aan kijken voor succes in het leven !"Succes " een groot woord  die op vele manieren kan uitgelegd worden in je loopbaan ? of als  bezorgde thuisblijvende moeder ?? Wij senioren  hebben reeds  een lange weg achter ons en weten dat het leven niet altijd  even eenvoudig  is , het is soms   heel hard knokken ! Het komt heel eenvoudig hier   op neer ....  " succes " is leren  tevreden  en gelukkig zijn met wat je hebt in het leven !

liefs


>> Reageer (6)
30-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- vraag ....

Vraag me nu toch zelf af .... " een leuke werkdag " is dat nu bedoeld als een opkikkertje of als een soort van zelfspot ????? Zal het maar bij het èèrste houden en over het tweede wijselijk men mond houden ! Waren  jullie deze morgen ook wat verwonderd dat buiten na dat grillige weer van gisteren er vandaag een stralende zon aan de hemel stond ? We hebben meteen ook al een voorsmaakje gekregen dat de tijd van de vallende blaadjes in aantocht is Pfff! Maar we zullen wel zien , we zullen ons niet druk maken over wat nog moet komen !

liefs


>> Reageer (7)
29-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- en dat ......

En dat het een echte Herfstdag zal worden of  reeds is ... lappen we mooi aan onze laars ! Niemand kan onze Zondag verpesten zelfs het beloofde stormweer niet als wij zelf zoiets niet laten gebeuren !En wie weet hou je misschien  ervan om je een flink te laten uitwaaien ( letterlijk dan )Het komt simpel hier op neer ..... het is Zondag en rustdag dus tijd om jezelf eens te laten gaan en te doen waar "jij "zin in hebt en het mag dan  ook eender wat zijn !

liefs 


>> Reageer (9)
28-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- oef ....

Oef !!!!!  eindelijk  ff tijd ...Wel al wat laat op de dag met dat krabbeltje maar die kleerkast stond vandaag als nr 1 op de agenda .Al is die vrolijke zomerspullekes opbergen en die dikke pulls en bottekes in de plaats leggen ,nu niet meteen zon'n plezante bezigheid maar wat moet - moet hè ! Als het warme weer er een punt achter zet moeten wij net het zelfde doen met luchtige bloesjes ! Al geeft ik graag  toe in het voorjaar in de omgekeerde richting werken is een stuk plezanter ! Koffie tot op de bodem leeg en er dan hier ook een punt achterzetten sè !

liefs


>> Reageer (6)
27-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en.....

En hier is ze dan.....

Noemi het kleinste bubbeltje van de ganse bende !Hopelijk wacht haar een heerlijk leven  met een schitterende toekomst zonder al teveel zorgen ! Wensen wij dit niet voor al onze nakomelingen ? Maar wij weten ondertussen wel dat het leven niet alleen " rozegeur & maneschijn " is  en soms moet je knokken maar .....dat is iets dat  ze wel zelf  zullen ontdekken .

liefs


>> Reageer (13)
26-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- wat is ....

Wat is het geworden ????????? .........

De kleinzoon heeft er  deze morgen  een meisje bij gekregen !!!!

Veel gelukgewensen aan de trotse ouders !!!

Degene die dit  nu intikt is meer dan trots op dat kleine nieuwkomertje en zeker als je te horen krijgt van je kleinzoon  dat het niet alleen de naam " Noemi " zal dragen maar ook als tweede naam  mijn  naam  en dat was wel ff slikken hoor ! (je zou verdorie  voor  minder beginnen snotteren è  )Ben  dus niet alleen trots maar wel apetrots op onze nakomelingen

lief


>> Reageer (9)
25-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- berg .....

Berg die herinnering dan in een open plekje in je hart , zodat waneer je eens wat nood hebt aan wat opbeuring je ze terug kan bovenhalen .Liefst ver weg van de minder mooie herinneringen die we verborgen hadden  in een donker hoekje , trieste herinneringen die we wellicht  allen wel eens  zullen tegen gekomen  zijn in ons  leven ! Is dat gekrabbel nu zwartgallig of hoopgevend ????????? Hoop dat het dat laatste is , en nu proberen we  ondanks de grijze lucht en de natte voorspellingen toch  er een fijne dag van te maken !

liefs


>> Reageer (10)
24-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- en of .....

En of het plezant was ....

Eerst ff een goede dag wensen het is ikke vandaag Leeuwke , wou eens vertellen hoe plezant het gisteren was ! In de auto bij zus Claude maar achter me zat Jaiden met zen mama en vertellen dat Jaiden deed ! Verstond er wel geen snars van maar was echt blij dat hij zoveel te vertellen had tegen mij Doet altijd plezier als die kleintjes ff langs komen en zijn mama heeft Jaiden zelf voor even op men schoot gezet ( en daar ben ik trots op wè) ! Voila sè dat wilde ik vertellen tot de volgende keer è!

dada en ook liefs van de mama !


>> Reageer (9)
23-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- al......

Al zal die maandag waarschijnlijk al enkel uurtjes gestart zijn "lange slapers "zijn wij senioren nu ook weer niet hé !Maar het mooie die vandaag aan de Maandag is .... dat is de stralende zon die we totaal niet verwacht hadden  maar mag "geen slapende honden wakker maken " Dus zal maar niet erover stoeffen of dat zonnetje is ribbedebie !( wat ze verdraaid ook werkelijk doet pfff)Maar wie weet komt ze nog terug ????????

liefs


>> Reageer (6)
22-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ....

Een mens zou bijna terug in Zomerstemming komen met dat mag gerust zeggen " zomerse weertje " we kunnen er maar van genieten zolang het nog duurt  ! Veel valt er vandaag niet te krabbelen ( dat koppeke is ook in Weekendstemming )Morgen is er weer een nieuwe dag !

liefs


>> Reageer (5)
21-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- en ....

En kan je met zekerheid zeggen ... de deur staat hier al lang open en het is een stralende zon die het huis binnen komt ! Dat het misschien de laatste of èèn van de laatste dagen is dat we zo verwend worden wat het weer betreft dat vegen we mooi onder het tapijt  en  trekken er ons niets van aan ! Dus zal ik jullie niet langer vervelen met men gekrabbel de natuur roept  ,geniet van de gulle zon die nog kwistig haar warme stralen naar ons toe zend !

liefs


>> Reageer (9)
20-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- om ...

Om het kort te maken smijt alle zorgen overboord en .... doe vandaag eens lekker iets waar jij persoonlijk  zin in hebt ( eender wat )en het word  met wat hulp van een stralende zon een dagje   om niet meer te vergeten !

liefs


>> Reageer (8)
19-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ....

Een gek dansje met veel gelach als je favoriete voetbalploeg maar een gelijkspel heeft gespeeld dat kan er niet van af ! Maar een heel klein  ernstig danspasje moet kunnen , want 1 punt is tenslotte èèn punt toch beter dan verliezen  hè ! Dat moet zijn wat onze Liam toch zeker in gedachten had bij het gelijkspel van Club Brugge !

liefs


>> Reageer (8)
18-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-hoi !

Ho- hoi kom me ff tonen hoe groot en stoer  ik al geworden ben , al zeggen ze nog steeds " de kleinste van de ganse Clan ! "Maar dat zal niet lang meer duren hoor , binnen enkele dagen komt er nog èèntje bij en dan zullen ze niet meer spreken van " de kleinste " als ze mij Jaiden ( dat is ikke ) bedoelen !Ben er nu mee weg  en tot nog eens é .....dada !


>> Reageer (7)
17-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ....

Een beknopter manier om geluk in enkele woorden samen te vatten is er waarschijnlijk niet meer maar er komt toch nog heel wat meer om het hoekje kijken om die eenvoudige woorden  om te zetten in werkelijkheid !" Los laten " is soms heel moeilijk en we zijn allen tegenwoordig zo veeleisend wat het leven betreft dat we vergeten te kijken naar wat we hebben inplaats van wat we niet hebben ! Of ligt  het simpelweg aan de aard van de mens dat we altijd meer en beter willen ? Wel zal er nu men koppeke niet over breken en lekker genieten van de dingen die ik wel heb...nog een redelijke gezondheid - huisgenoten -mooi weer - tuin enzovoort ..... !

liefs


>> Reageer (8)
16-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-al .....

Al is dat "mooie "voorlopig nog wat achterwege gebleven maar we zijn en blijven  optimist , wat niet is kan nog komen !We weten dat we niet iedere dag zo kunnen verwend worden wat het weer betreft zoals gisteren .De week en trouwens iedere dag starten en die dag recht in de ogen kijken en benieuwd zijn wat die nieuwe dag  op een welk gebied  ook ons zal brengen is de boodschap .Maar .... het blijft Maandag vandaag en die klusjes doen nog steeds niet zoals in de spookjes - dansend alleen hun werk doen ( jammer )

liefs


>> Reageer (10)
15-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- dat ...

Dat komt ervan sè zitten kletsen met je kleinkind en dan is het in vliegende vaart nog ff wat hier krabbelen  voor het "soeptime "is voor ons Leeuwke ! Maar omdat het het Zondag is heb ik maar een bloemmetje hier neergepoot voor jullie

   Dus nu vlug de hongeren spijzen ( en dat is zoals gewoonlijk op de èèrste plaats ons Leeuwke ) en dan verder in de potjes roeren !!

liefs


>> Reageer (8)
14-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- dat....

Dat is nu eens een gouden raad voor senioren ( voor iedereen trouwens  ) "haal alles uit je dag iedere dag opnieuw  "en vandaag zeker met zo'n schittend nazomerweertje !Het zou verdraaid kriebelen om alles aan de kant te zetten er ff tussen uit te muizen voor een lange wandeling of een koffietje op een terrasje genietend van dat superweer! Hélaba  zijn dat nu een soort van Lentekriebels in September ????? Wat het ook mag zijn als het je een goed gevoel geeft mag het eender wat zijn !

liefs


>> Reageer (7)
13-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- ben ....

Ben je bijgelovig ????misschien wel - misschien niet of toch een heel klein beetje ? Ik totaal niet of toch ook wel  een ietsipietsie ? Als je nadenkt..... "Zal er niet over spreken of mee stoeffen met dit of dat want het  zou dan kunnen tegenvallen " hoe vlug komt zoiets niet soms ongewild  in een opwelling over onze lippen ! Is dat bijgeloof of is het simpelweg alls alles op wieltjes loopt dat we bang zijn dat daar een einde zal aan komen ? Pffff zal er maar dat koppeke niet over breken , voor mij persoonlijk is het een gewone dag .. punt uit ! We laten ons  door niets intimideren en maken er een heerlijke dag  !

liefs


>> Reageer (8)
12-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-wat...

Wat word het regen of zon ? zo te zien word er getwijfeld wat ze ons zullen voorschotelen ... aftwachten  en een opkikkertje kunnen we  ondertussen wel gebruiken ( alle rederen zijn goed om ff een koffiestop te houden  tussen al dat  druk gedoe door é )

Oesje ....heb ik hier nu een van men ondeugden toe gegeven ? Och denk dat ik niet de enige koffiteut ben dus .... medekoffieteuten ( of thee ) geniet ervan  heb ik ook gedaan dus ... braafjes er terug in vliegen is de boodschap!

liefs


>> Reageer (8)
11-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- dat .....

Dat is juist gezien " regen " maar daardoor laten we ons niet van de wijs brengen voor enkele druppeltjes , we hebben al in ergere watertjes gezwommen dat dit wat we nu krijgen ! Laat ons hopen dat we straks krijgen wat ze voorspellen .... nog enkele mooie dagen en een heerlijk zonnig weekend ! Dus hebben we al weer iets om naar uit te kijken " hoop doet leven " zegt het spreekwoord en het is verdraaid nog waar ook ,en daarmee zit het weerpraatje voor vandaag  er dan ook weer op !" Het weer "is toch een dankbaar onderwerp als je eens niet weet wat gekrabbeld hè  Zal het dan maar daarbij houden voor nu ......

liefs


>> Reageer (8)
10-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-en ...

En hoe kan je de dag beter beginnen zoals vandaag ? stralende zon een ontbijtje en als toemaatje nog een lekker kopje koffie of thee ! Zou het bijna niet weten en je mag er zeker van zijn zo ff  voor al is het maar 5 minuten de zorgen vergeten en dan staat de " goedhumeurmeter " zeker op zen hoogste stand  en kunnen we er weer tegen aan ! Misschien zie ik het vandaag te rooskleurig in ( te danken aan het mooie weer ?) maar we zijn en  blijven optimist en we zullen wel zien !Geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (7)
09-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-dit ....

Dit is wat je zou kunnen noemen " een gheugensteuntje " niet dat het voor ons senioren zo dringend nodig is maar wat op het plaatje staat schuiven  we nogal gemakkelijk aan de kant .Het is niet één onder ons die dit dagelijks doet maar we zijn allen gelijk , er is altijd nog iets dat zogezegd dringend moet afgewerkt worden .Waarom toch ????? zijn we bang dat als we niet druk bezig zijn we niet meer zullen mee tellen in de samenleving ? Maak gerust ff tijd voor jezelf en doe eender wat als het maar goed aanvoelt !

liefs


>> Reageer (10)
08-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- van ....

Van harte een vriendelijke groet voor iedereen van de blogmaatjes met  een bloemetje en de wens voor een

Wat moet dat nog meer zijn op een Zondag ? We mogen op Zondag toch alles  wat aan de zonniger kant bekijken en die zorgen ff wegmoffelen tot morgen of niet soms ????? De goede bedoelingen ervoor zijn er maar de uitvoering ervan durft wel eens haperen ( zullen jullie ook wel al ondervonden hebben )Maar we  verliezen niets met te proberen  .... doen zou ik zo zeggen !

liefs


>> Reageer (8)
07-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- en ....

En één van die kleine dingetjes hier maar die zoveel waarde hebben is ...... " zo tussen alles door  ff op de blog loeren met een kopje koffie slurpensklaar  " Maar iedereen  zoekt wel zen eigen kleine dingetjes die een dag tot een heerlijke dag maken !Dan hoop ik voor jullie dat je die  zeker gevonden hebt en van het weekend een schitterend weekend maakt , ééntje om in je herinnering te bewaren !

liefs


>> Reageer (9)
06-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dat.....

Dat ik "zo " uitbundig ben omdat het Vrijdag is ook wat sterk overdreven maar dat we hier dik tevreden zijn dat het weekend in het zicht is ..dat is wel waar !Ook al is dat weekend net eender dan de gewone dagen , het gevoel dat het je geeft van " niets moet -alles kan " zouden we niet willen missen ! Maar zover zijn we nog niet dus ....terug aan de slag  maar probeer toch tussendoor een " stop " in je dag te stoppen  !

liefs


>> Reageer (7)
05-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-amaai zunne !

Amaai zunnen als je naar het AZ moet op viste bij de arts dan weet je waneer je afspraak is maar niet waneer je er zal buiten komen hoor pffff .Een ganse voormidag voor een tien a 15tal minuten bij de arts ! Maar geen gezuer meer  we zijn er (voorlopig toch ) weer ff vanaf oef ( tot de volgende keer ) Och we zullen maar  beter aan hoe gelukkig we zijn dat we niet ongeneeselijk ziek zijn dat is beter en we houden ons aan het volgende

liefs


>> Reageer (7)
04-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-uit.....

Uit naam van Leeuwke voor de vriendelijke verjaardagswensen van harte  ...

Dus na 1 dagje zonder gekrabbel op de pc zijn we hier  weer in ons gewone doen ,ons dagelijkse krabbeltje met ons trouwe koffietje naast me ! Oei -oei daar zijn de éérste druppels al ...gedaan met de zon- gedaan met dat terrasje zitten  ? Spijtig dat mocht nog gerust nog een tijdje zo verder gaan hoor ! Maar we zullen niet doemdenken en braafjes afwachten wat we nog voorgeschoteld krijgen , we moeten er ons toch bij neerleggen en er het beste van maken  ! Dus maak er toch een fijne dag van !

liefs


>> Reageer (10)
02-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- dat....

Dat het hier niet is van " Joepie het is weer Maandag " is waar maar ....van dat sip lijken en de rest is hier zeker en vast niet waar ! Zou er zelfs niet willen aan denken om met een zuur gezicht de nieuwe week te starten ! Een nieuwe week die gestart is met een stralende zon, hopelijk blijft het zo( duimen maar ) !Oesje.... koffie uit dus einde gekrabbel  terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (13)
01-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- dat ....

Dat is toch de bedoeling maar of ik zoiets zal kunnen omzetten in werkelijkheid? Dat is nog een vraagteken  .Want  ons Leeuwke is al enkele dagen  in haar brulbui en dan heb je best oordopjes bij de hand !Dit doet me wel ff nadenken hoe we steeds zeggen dat mensen tegenwoordig niet meer begaan zijn  en onverdraaagzaam tegenover hun medemens wel...... daar  zou ik toch een tegen argument willen naar voor brengen ! Gelukkig heb ik goede buren ,bedankt mensen voor jullie begrip en geduld want weet  dat het niet altijd even plezant moet zijn als ons Leeuwke in zo'n bui is  ! Dus "mag je niet alle mensen over dezelfde kam scheren  "Dit lag nu ff op de maag en moest eraf  !

liefs


>> Reageer (9)
31-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- dat is ......

Dat  gekrabbel op het plaatje vandaag  is er wel wat over  want we hebben al  mooie dagen gekregen Maar het ligt zeker  in de aard van het beestje " de mens " tevreden zijn met wat we reeds gekregen is soms moeilijk zeker  wat het mooie weer betreft ! We willen steeds meer en langer genieten van die heerlijke zonneschijn ! We zullen het maar " zo " bekijken alles wat er nu nog bij komt van mooie dagen is  een bonus boven op wat we al kregen  ! Genoeg daarover wens jullie allen een heerlijk ( lui of hoe je het ook invult ) weekend !

liefs


>> Reageer (7)
30-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en ....

En daar  mee is bijna alles gezegd wat ik wilde zeggen voor vandaag .Meer hoeft dat feitelijk niet te zijn hé , een vriendelijke goeie dag die  recht uit het hart komt en dat we er allen morgen terug  kunnen bij zijn ! Meer moet dat niet zijn om gelukkig te zijn !

liefs


>> Reageer (11)
29-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- als ....

 Als je in het laatste huis van een doodlopende straat woont met veel stuiken in de tuin en  ernaast een grote weide met veel bomen moet je niet verbaasd zijn  dat je soms ongenode gasten op bezoek krijgt ! Een ekster die een wandelingetje komt maken op je terras ( zelfs een hongerige rat ppf) of als je zit te genieten van het mooie weer er onverwacht een vreemde gast bezit neemt van de stoel naast  je zoals deze ....

Ondertussen met de jaren zijn we gewoon geworden aan die vreemde  bezoekjes , al blijf ik me toch steeds erover verwonderen hoe vlug die zo genaamde schuwe dieren zich aanpassen aan de leefwereld naast de hunne !

liefs


>> Reageer (8)
28-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-ola.....

Ola.... waar is die zon gebleven ????? Verandering van weer in zicht ????? Maar ssssttttt we zullen wel zien wat het zal worden hé , we moeten toch nemen wat er komt ! Genoeg over dat weer !Het is deze morgen weer in vliegende vaart maar .... kan het verdorie niet laten om toch ff op die pc te loeren ( maar er aan verslaafd zijn we niet hoor )en wat te krabbelen hoe kort het ook mag zijn zoals nu  !

liefs


>> Reageer (8)
27-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en dit ....

En dit moest ik wel ff tegen mezelf zeggen deze morgen nadat na 13jaar trouwe dienst die vaatwasser geen teken van leven meer gaf Pfff! " Nooit geen 2 zonder 3 " zeggen ze altijd als er iets stuk gaat gaat in het huishouden en die vaatwas is de nr 3 dus ... hopelijk  is dat de laatste die het liet afweten ! Maar als je denkt dat men goede humeur zoek is daardoor .... stralende zon buiten  dus niets van ! De nieuwe staat al gereed in de startblokken en dat wil zeggen geen hand afwas meer( dan kan ik ff op de pc loeren wat prettiger is dan dan de afwas doen é)

liefs


>> Reageer (6)
26-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- en dit...

En dit kan je nu zowel letterlijk als figuurlijk in vullen ! Dat letterlijke "plukken "zal wel een ander doen maar die blozende vruchten om toveren tot verse konfituur ( en wie vind zoiets nu niet lekker ?) of een fruit salaatje maken en bij dit weer smaakt zoiets  fris ! Dat figuurlijke is natuurlijk een stuk makkelijker .... je hoeft er maar een rustig plaatsje - een makkelijke stoel en een koel drankje voor uit te kiezen en wie zou er niet willen kiezen voor het tweede al vrees ik toch dat het éérste zal worden !

liefs


>> Reageer (7)
25-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- vooral....

Vooral niet vergeten vandaag ....

Want ken alle uitvluchten die er bestaan van " moet toch nog eerst dit of dat doen Zondag of niet "Wel schuif die eens mooi aan de kant en geniet van de dag van het nu !Wens jullie dan ook een heerlijke dag !

liefs


>> Reageer (10)
24-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-een zetel.......

Een zetel een drankje en zon meer moet dat niet zijn om  er een geslaagd weekend van te maken ! Veel mensen verkiezen het eigen terrasje of tuin boven de drukte van vakantiegangers die nog vlug van die mooie dagen gebruik maken  om nog ff een uitje te maken ! Diegene die dit nu aan het intikken is  behoort  bij de éérste groep die liever al die drukte vermijden en hun eigen zonnige en rustige stekje verkiezen boven al die drukte ! Maar wat ook je plannen zijn voor vandaag ..... geniet er van !

liefs


>> Reageer (6)
23-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- sorry

Het is in vliegende vaart zelfs geen tijd voor een krabbeltje , wens jullie allen toch een

En de rest is voor als Leeuwke in dromenland is !

iefs


>> Reageer (7)
22-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- het...

Het ligt aan ons om dat momentje te vinden zo niet dan maken we er zelf ééntje ! Soms is dit vlug gezegd maar minder vlug volbracht maar ... we verliezen niets om  het te proberen ! Wij en onze omgeving kunnen  er alleen maar bij winnen ! Oesje is dat nu niet te ernstig ( of is het gezever ?)met zo'n heelijke zonneschijn ? Het is een weertje dat aanvoelt als vakantie en voor iemand die nooit op vakantie gaat is dit een heerlijk gevoel .Dus genoeg en straks heerlijk genieten van het nu en wat nog komt .. zullen we wel zien !!


>> Reageer (7)
21-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- ola.....

Ola dat was wel een stuk overdreven hoor want om zelf muziek te maken ben ik niet in de wieg gelegd ! Zal het dan maar bij woorden houden  om jullie een fijne zonnige dag te wensen .Ons Leeuwke is al lekker aan het genieten op het terras in haar " ferrarie " .Jullie vragen zich waarschijnlijk  af waarom ik steeds dat woord gebruik inplaats van een rolwagentje .... wel dat is iets die bij gebleven is toen Leeuwke klein was ! Toen leeuwke bijna 3 jaar was kon ze nog niet recht zitten en nog minder stappen , daarom kwam haar éérste rolwagentje in huis want de test hadden uit gewezen " ze zal nooit kunnen lopen "dat rolwagentje was zoiets als een bevestiging ervan .Daarom werd dat ding omgedoopt tot Ferrarie " dan leek alles minder pijnlijk maar de tijd heeft die uitslag tegen gesproken en kan ze toch stappen  ook al kan ze haar " Ferrarie niet missen ! Voila sé en nu genoeg terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (6)
20-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- en ....

En wees vooral niet ontgoocheld als die dromen op het einde van de dag niet vervuld zijn want morgen is er een nieuwe dag en wat vandaag niet kon .... kan soms morgen wel dus blijf je dromen koesteren  .Genoeg daarover ...... dat zonnetje buiten zou dat al een voorproefje kunnen zijn van het beloofde mooie weer ??? Denk dat ik niet de enige ben die zal duimen dat we bij het rechte eind hebben dus vol goede moed die zonnebril terug uit zen doosje halen ik ben er al klaar voor

liefs


>> Reageer (5)
19-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-ook....

Ook al is de voormiddag al een stuk gevorderd ....

Ook al is hier ( en misschien voor velen ) de Maandag niet bepaald de favoriete dag , maak er het beste van !

liefs


>> Reageer (7)
18-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- kom....

Hopelijk is alles oké met jullie en kunnen we met plezier genieten van de Zondag ! Dat het  buiten alles wat grijs is  en de zon het ( voorlopig toch )laat afweten wel dan is het maar zo ! We duimen voor een zonnig najaar ! Maar laat ons nog niet te ver vooruit kijken en genieten van iedere dag zoals hij komt !

liefs


>> Reageer (9)
17-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-De wil....

De wil om iedereen eens te verwennen is er wel maar vrees dat ik vandaag toch te laat zal zijn voor een lekker weekend ontbijtje ! Zal dan maar voor een volgende maal worden!Bij jullie ook grijs weer ? Maar met of zonder zon het is weekend en gelukkig kan niets of niemand ons dat afnemen of verpesten , dat laten we zeker niet gebeuren en we maken er het beste van ! Wens jullie dan ook een heel fijn Weekend met veel liefs van hieruit !


>> Reageer (9)
16-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.- voila .....

Voila sé .... Na die drukke dag van gisteren ( gelukkig zonder regen )Hier  alles terug opgeruimd  op zen gewone plekje , alles  gewassen en gestreken dus daar zijn we dan terug !Het was wel genieten  voor een ganse namiddag om die achterkleinkinderen bezig te zien , het leukste is wel als ze iets uitspoken dat niet mag hoef je ze niet terecht te wijzen dat kan je mooi aan de jonge ouders overlaten hé ! Kortom het was een geslaagde dag en hoop dat ze er allen net het zelfde erover denken !( al is het vandaag toch wel stil in huis hoor )

liefs


>> Reageer (3)
15-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- amaai

Amaai zunne ... is hier niet om te lachen hoor ! Moet de ganse dag toezicht houden om te zien dat voor die samenkomst alles in goede banen word geleid , men kaarsje zal zeker opbrand zijn deze avond ! Oesje heb nog geen goede dag gewenst ..... hallo hier is leeuwke weer eens aan het woord ! Op men mama moet je niet veel rekenen vandaag ze heeft het veel te druk met dat eten voor die ganse Clan ! Wel maar nu ga ik verder kijken of men zus en papa alles op de juiste plaats zetten sé

liefs Leeuwke ( en ook van mama )


>> Reageer (5)
14-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 oef !!!

Oef ....  tussendoor adem halen en hier ff loeren ! Ben vandaag Chefkok ( al heb ik men kokmuts vergeten )het is dus in de potjes roeren en vooral veel

Het is een gewoonte geworden dat met de rommelmarkt van 15 Augustus de ganse Clan eens gaat rommelen  in die oude spullen en daarna  allen in 't rommelkotje ( en dan is echt een rommelkot hoor) komen eten dus ...weinig tijd vandaag en we vliegen er maar terug in !

liefs


>> Reageer (9)
13-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-geen ....

 

Geen paniek  heb geen gedaante wisseling ondergaan hoor Neen é ....we gaan vandaag niet weer de gekke toer op , straks denken jullie nog dat er hier ergens een steekje los zit ! Maar soms kan wat humor de zorgen voor even doen vergeten en dat is een raad( of is het  een uitvlucht )die goud waard is ! Waar het vandaag op neerkomt ..... de zon schijnt en wens jullie een heerlijke dag  geniet ervan !

liefs


>> Reageer (6)
12-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ....

Een beetje met jezelf spotten moet kunnen , beter dat dan zitten te kniezen dus...

Maar wees gerust ondertussen met de hulp van enkele koffietjes rijd of liever loopt die ouwe diesel nog als ( bijna ) nieuw  !Voorlopig nog een stralend zonnetje ook al was ons een heel stuk minder voorspeld maar we zullen wel zien wat we zullen zien é!Maar het is nog steeds Maandag daarom schakelen we de versnelling een tandje hoger !

liefs


>> Reageer (7)
11-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- vandaag ....

Vandaag is het Zondag " niets moet en alles mag " dat proberen we onszelf toch steeds van te overtuigen ! Als dan de zon het ( voorlopig ) laat afweten , betekent dat ook dat we ff mogen gek doen en onze wensen voor werkelijkheid houden ??????? Ja waarom ook niet , toch gemakkelijk als je zelf antwoord op je eigen gestelde vraag é  je hebt nooit tegenspraak !  Dus dan wens ik ieder van harte   voor vandaag  een

liefs


>> Reageer (7)
10-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 wat .....

Wat zijn wij toch "gewoonte diertjes "geworden wat ons peeceeke betreft; we vinden onze weg bijna met onze ogen toe maar als er dan iets aan veranderd lijken we totaal van onze melk ! Of het nu een nieuwe pc is of zoals hier een nieuw -  groter scherm die  wat schuin staat inplaats van volledig vertikaal  dan is het wel ff wennen !Maar we hebben al voor grotere uitdagingen gestaan in ons leven en binnen de kortste keren is alles weer routine hé ! Liefs en  Fijn Weekend !


>> Reageer (6)
09-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-dit.....

Dit is zeker niet leuk vooral voor diegenen die er door moeten maar erover zeuren doen we hier niet want we horen bij de gelukkigen die mooi binnen kunnen blijven ! Wat uit de lucht komt vallen kunnen we niet tegenhouden en we troosten ons met de gedachte " dat hadden we nu eens nodig sé " Weerpraatje van de dag zit er daar mee ook op ! Oesje krijg gezelschap van Leeuwke zal er maar een punt achter zetten voor nu want als zij op die toetsen begint te tokkelen staat er hier sraks een soort van Chinees te lezen  !

liefs


>> Reageer (7)
08-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-dat .....

Dat zal wel want veel en lang slapen gaan als je senioor bent nogal wel eens niet goed samen ! Voorlopig al zien die weersvoorspellingen er niet zo schiterend uit nog steeds zon en wat er  daarna nog komt ? zullen we wel zien hé Zolang we ons goede humeur niet laten mee schommelen op het ritme van goed of slecht weer is alles best oké !Voila sé dat weerpraatje van de dag zit er ook al weer op ! We kunnen dat " te doen "lijstje van iedere dag verder zetten en jullie mogen nu 2 keer raden wat het volgende item is ...... juist " soeptime voor Leeuwke " dus ....

liefs


>> Reageer (6)
07-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-hoelang......

Herinner je nog je éérste computer hoelang is dat geleden ??????

Wat het ook zoiets in deze aard dat ze me 2 mensen  nog geleverd aan huis die doos van de monitor ( was nog geen sprake van een simpel scherm)moesten dragen en dat die bijna niet door het deurgat kon ?????Waar je kwaad kon op maken omdat het zoooooo lang duurde voor er een nieuwe site open ging ?????? Lijkt net zoiets uit de middeleeuwen als je nu ons peeceeke bekijkt , je hoeft geen krachtpatser meer te zijn om dat huispeceeke te verzetten  je kan kiezen laptop of tablet of gewoon je G.S.M ! Spreek dan nog niet van het internet dat nu razendsnel gaat Zijn wij toch gelukzakken dat we dat alles hebben mogen mee maken !( was da nu weer ouwe meetjes praat vandaag )

liefs


>> Reageer (8)
06-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6-nu......

Nu is het meer dan tijd dat na die mannelijke achterkleinkinderen het enige vrouwelijke achterkleind ( voorlopig toch nog ) hier ff langs komt ......

Maybelleke is ondertussen al een flink juffertje geworden de trots van haar papa ! Steeds bereid om wat bij te leren want als ze op bezoek  geweest  is dan zinderen de steeds terug kerende woorden  " waarom dit " en "waarom dat " nog na in je oren !

liefs


>> Reageer (9)
05-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- start ......

"Start de dag met een lach"Dat is niet altijd even makkelijk maar we kunnen maar proberen é !Dan vergeten we voor ff dat we Maandag zijn en ook die grijze hemel buiten en duimen we voor terug een stralend zonnetje ! Oesje dat tweede doe ik met volle overtuiging maar dat éérste zal me niet lukken want die voor het ogenblik werkloze trekker & dweil roepen me terug tot orde dus ....

liefs


>> Reageer (11)
04-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- geniet .....

Hier ben ik ook eens weer Jaiden de kleinsten ( voorlopig toch ) van de ganse bende , heb slechts één woord voor jullie ....

Geniet van het mooie weer - van de zon - van de Zondag met een glimlach op je gelaat ! Zal ik ook doen en weet dat mijn omoe volledig er mee eens  is !Tot de volgende keer é !


>> Reageer (6)
03-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en.....

En heb het nu niet over de zon want die zit hardnekkig verborgen achter de wolken , maar het kan steeds een stralende dag worden eender wat het weer ons brengt als we zelf proberen het beste uit de dag en   zelfs iedere dag te halen ! Valt je dag wat tegen ???? wel dan is er morgen een nieuwe dag zo is nu eenmaal het leven met " ups en downs " Waar alles vandaag ( figuurlijk )zwart lijkt kan er morgen stralende zon zijn dus geniet van het Weekend  !

liefs


>> Reageer (4)
02-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 helaba !!!!!!

Helaba ..... wat zie ik daar ..... mama heeft een glas en papa heeft ook een glas en waar is dat van mij ???? zo niet hé ! Straks inplaats van boos te kijken  zet ik mijn sirene op met andere woorden zal eens het sukkeltje uithangen en tranen met tuiten huilen , zal dan wel rap ook een slokje krijgen !

Groot gelijk Liammeke zou ik ook doen als ze men koffietje vergeten !

liefs


>> Reageer (7)
01-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- we........

We zijn vandaag al weer Donderdag en een nieuwe maand , verdraaid heb soms de indruk dat die dagen voorbij vliegen pfffff! Ola.....  is dat geen ouwe meekes praat ? Misshien wel maar dat gevoel kennen wij senioren misschien wel allemaal , we hebben soms moeite om alles  wat bij te benen .Maar daar denken we nu niet aan , laat ons genieten van ieder ogenblik ( ook al gaat alles niet meer zo vlug )

liefs


>> Reageer (4)
31-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- vandaag.....

Vandaag een raadseltje .....Ben niet bepaald een grote voetbalfan en weet niet of jullie in het zelfde geval zijn .Maar stel jezelf gerust zo moeilijk is het nu ook weer niet hoor ! Als je de achterkleinzoon Liam  ziet (en zeker de de papa Sacha )zijn heel grote fans van 1 bepaalde club en daar is men vraag ..... Kunnen jullie  zien van welke ploeg of Club ze beiden fan zijn ????????

liefs


>> Reageer (3)
30-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-- vaders en ......

" Vaders en dochter vaders zijn steeds heel trots op hun zoon of zonen , ze zien in hen zich zelf  terug , stoeien graag van die stoere spelletjes en later worden wel eens de zogezegde "mannelijke praat bovengehaald over "die meisjes en vrouwen "( wat dan normaal niet voor onze oren bestemd is  )Maar de relatie " vader - dochter " is iets totaal anders , daar gaat het meer de vertederende toer op .Misschien zegt het volgende beeld van kleinzoom Mike en zen oogappel Maybelleke  genoeg  en hoef ik er niet verder over uit te weiden......

liefs


>> Reageer (6)
29-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- amaai.....

Amaai zunne .... was gisterenavond de moeite hier toen ik ff wilde langs komen , kreeg op een 15tal blogjes iedere keer dat ik men avondgroetje wilde uploaden het bericht " dat ik moest de robot gebruiken " zit je dan dan daar te blinken ! Heb dan maar de pijp aan Maarten gegeven en hoop dat het me deze avond wat beter lukt Pffff! We zijn een nieuwe dag en

liefs


>> Reageer (10)
28-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- regen of.......

Regen of niet vandaag ????? vrees dat het afwachten zal worden !Denk toch dat we deze week  alle soorten zomerweer gekregen hebben die maar mogelijk waren  en dat ze daarboven nu ff een soort van wapenstilstand houden en zelf niet goed weten welke kant het  zal opdraaien !Dus word het voor ons afwachten !Wat nu niet meteen wil zeggen dat we onze Zondag "zomaar" ilaten verpesten door gebrek aan zon of regen , we dragen het volgende  hoog in ons vaandel.....

liefs


>> Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- amaai.....

Amaai zunne was me nogal een warboel gisterenavond met die robot , op een 15tal blogs kon je maar niet je berichtje uploaden .Steeds kreeg je dezelfde boodschap " gelieve de robotcontrole uit te voeren " pff en herbegin je 1- 2 en zovoort tot 10 keer en noppes - rein - nothing -nada.... heb  het dan maar opgegeven .Hopelijk vandaag meer geluk !

 

liefs


>> Reageer (1)
27-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- joepie !

Joepie we kunnen ook weer buiten ...... minder warm de zon wel voorlopig weg  opgepast voor de buien maar we kunnen weer onder de mensen komen en nu nog  het mooiste .... we zijn weekend we mogen dat touwtje wat vieren ! Dus dat humeur kan niets anders dan in  top conditie zijn !Alleen dat tegenvallertje ..... ben verdorie weer laat en zal er een punt moeten achter zetten want ook al is ons Leeuwke nog  altijd  niet terug in orde dat maagje terug wel dus... " soeptime "Nog ff dit ...

.

liefs


>> Reageer (4)
26-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- na ....

Na een stevig onweer gisterenavond laat met  veel geommel en bliksen en wat regen is de grote afkoeling ook al is de temperatuur wat gezakt aan onze hoela ! Dus zetten we vandaag maar weer een fris

op het menu voor desert en weet bijna zeker   dat er nog velen er net zo over denken ! Laat het je smaken !.Wens jullie nog een fijne dag en hou het koel !

liefs


>> Reageer (6)
25-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- laat......

Laat je humeur niet verpesten omdat we moeten binnen blijven , geniet s' morgens van de nog relatieve frisheid  en s' avonds van de ondergaande zon en de langzame afkoeling ! Voel je niet beperkt in je vrijheid en geniet gedurende de dag van de koelte in huis ook al is het kunstmatig met een airco  of iets in die aard ! Geniet van  je koel drankje en  zonder schuldgevoel  van een verfrissend ijsje ( of 2)! Hopelijk is het de laatste rode hittedag  en krijgen we morgen wat verkoeling daarom.......

liefs


>> Reageer (3)
24-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-hoe......

Hoe is het .... kunnen jullie zich wat verwarmen ? Hoe stout  van me zo iets te zeggen bij zo'n temperatuur , zou beter vragen of jullie het nog wat koel kunnen houden want momenteel is het puffen hé .Men kan toch niet de ganse dag ijsjes eten ? Leeuwke zou daar wel voor te vinden zijn want die warmte is niet bepaald haar ding hoor ! En die watermeloenen vind ze maar vieze dingen .Wat er ook van aan is .... mij zul je niet horen klagen als die temperatuur wat minder is !

liefs


>> Reageer (7)
23-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- zijn ......

Zijn jullie er klaar voor om vandaag ( en de volgende 2 dagen ) het gevecht aan te gaan met deze dame

of zou ik beter zeggen te  ontlopen ?????? Hier in alle geval al wel .... vensters  nog voorlopig open tot de zon binnenschijnt - de koeler reeds op zen plaatsje en deze namiddag binnen blijven  om die warme of moet ik zeggen " te warme dagen " buiten te houden  !We mogen of zou ik beter zeggen " we moeten " bij dat weer ook eens aan onszelf denken want voor ons senioren is is teveel van die hitte uit de boze !Hou het koel en fris !

liefs


>> Reageer (6)
22-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- en.......

En als er nu een een "Smile " op je gezicht komt dan kan die dag  ook al is het Maandag voor mij niet meer stuk ! Vandaag is het een aanloop naar nog  warmere dagen dat wil dus zeggen .... nog ff van het mooie weer genieten , want als ze komen aanzetten met meer dan 30gr is het weer in gezelschap van de airco  binnen blijven geblazen !Maar ondanks dat schitternd weer blijft het nog altijd Maandag en dat betekent..... "vooruit met de geit" genoeg getokkeld !

liefs  


>> Reageer (7)
21-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- al.....

Al is dat zonnetje momenteel wat achter de wolken , de koffie is er ! Vandaag feestdag in Belgenland ook al is er nog steeds geen sprake van een regering , zou alles niet wat vlugger gaan als er minder macht en een gewone vergoeding  inplaats van een dikke " pree " in het spel was dan nu ????????? Och kom ... we laten onze Zondag niet verpesten door iets waar wij gewone mensjes toch niets  kunnen aan doen ,want alles gebeurt toch boven ons hoofd ! We zullen daar maar over zwijgen en genieten van onze dag want..... daar is de zon weer terug !

liefs


>> Reageer (7)
20-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- lang....

Lang blijven babbelen tegen kleinen achterkleinzoon die daarnet op bezoek waren met als resultaat ..... is nu weer in vliegende vaart zunne ! Wat ik eingelijk vandaag wilde zeggen hoef ik niet meer te verwoorden want het volgende plaatje spreekt voor zich zelf ......

lief


>> Reageer (5)
19-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-al....

Al zal zoiets hier noppes worden , mij zal je niet zien langs de wegen met wapperende haren en flirten met de snelheid betrouwend op dat bijna onzichtbare motorke   heb zelfs  geen doodgewone fiets ! Dat was uitgeloten toen Leeuwke klein was en van die" bakfietsen " was  er dan nog geen sprake dus bleven we hier mooi thuis ! Wat niet wil zeggen dat we  ook niet uit keken naar het weekend hoor , wat we trouwens nog steeds doen ! Dus hoe we ook die laatste aanloop nemen naar het Weekend...... geniet ervan

liefs


>> Reageer (4)
18-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-- al....

Al is die morgen reeds ver gevorderd maar nog te vroeg voor een "goede middag " dus houden we het maar bij goede morgen .Verdorie gaat die tijd toch vlug , soms zou een mens wensen dat je die ff kon op stop zetten  om wat bij te benen maar zo werkt het niet hé !Je hoort me al komen op men kousevoeten zeker ? Juist ..... is weer in vliegende vaart dus.....

veel liefs


>> Reageer (3)
17-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- wat .....

Wat een heerlijk weertje niet te warm - niet te koud  en zonneschijn , wat kan een mens nog meer wensen ! Het is net of we  op vakantie zijn in ons eigen huis , alleen is voorlopig de  bijhorende vakantierust hier nog momenteel wat zoek ( leeuwke nog steeds in de lappenmand ).Maar zoals steeds "wat nu niet is kan nog komen "en dat gebrek aan tijd  daar spotten we hier liever mee dan  erover te zeuren ......


>> Reageer (8)
16-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- ook....

Ook al is het zoals hier in vliegende vaart een koffietje en hier ff loeren , enkele minuutjes  een adempauze  zo tussendoor is ook genieten ! Nu en dan komt de zon reeds tussen de wolken door ons laten weten dat ze er gereed voor is om ons weer een stralende dag te schenken .Misschien is " schenken of geschenk " wel het juiste woord van  iedere dag die we kunnen beleven , we nemen alles zo  vanzelfsrekend aan zonder er bij stil te staan dat we toch wel gelukzakken zijn .Daarom ......... " geniet van je dag "

liefs


>> Reageer (11)
15-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- die ....

Die kleine Jaiden had het  gisteren inderdaad bij het rechte eind , als ons Leeuwke in de lappenmand zit dan zit dat blogje wel wat in het vergeethoekje bij gebrek aan tijd ! Daarom als sorry en als maandags opkikkertje een bloemetje uit de tuin voor jullie als dank voor de bezoekjes  " de yucca of palmlelie " in  volle bloei !

liefs


>> Reageer (6)
14-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- ikke.....

Ikke de kleinste bubbel ( voorlopig toch ) van de ganse Clan kom met men liefste glimlach allen ff dag zeggen ! Heb gehoord van men mama dat  " tante Mieje " ( dat is leeuwke ) al meméétjes tijd opeist en daarom heb ik het voor vandaag ff van haar overgenomen ! Wens jullie allen een fijne Zondag en toedeloe tot later ( je zal me hier nog wel zien hoor !

liefs ( ook van meméétje )


>> Reageer (10)
13-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- dat ......

Dat we Weekend zijn hoef ik niet in grote letters hier in te tikken , dat weten we ondertussen wel !Maar wat we wel eens (zogezegd )vergeten  of onszelf wijsmaken is dat  we geen tijd hebben om ervan te genieten ! Iedereen( ook mezelf ) er ff aan herinneren kan geen kwaad daarom .....

Maak er een gezellig weekend van !

liefs


>> Reageer (5)
12-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-al.....

Al word dat mooie Vrijdagse moment wat overschaduwd want het is nu weer ons Leeuwke die in de lappenmand zit ! Och dat is nu eenmaal het leven hé en daar moeten we ons bij neerleggen ! Wens jullie nog een heerlijke dag ( ook al waren de voorspellingen niet zo schitterend ! )Maar " smile " en de dag lacht je terug !

liefs


>> Reageer (11)
11-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-en .......

En als die koffie niet meer een soort rattengif is dat je drinkt maar terug weer heerlijk gaat smaken weet je .... het ergste is achter de rug dus ben ik hier terug ! Hopelijk voor lang want is de éérste maal in 15 jaar bloggen dat het  peeceeke zielig alleen in zen hoekje stond  zonder dat dagelijks getokkel ! Gedaan erover we zijn terug ! liefs


>> Reageer (8)
09-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- van ....

Van uit de lappenùand vlug ff langs komen om jullie een fijne dag te wensen ! Hopelijk is alles vlug achter de rug en kunnen we hier ons gewone ding doen !

liefs


>> Reageer (14)
08-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- gedaan .....

Gedaan met niets te doen .... oei klinkt dat niet wat luiachtig ? Zal het hernemen .... weekend weer gedaan , het is weer het treintje van iedere dag voor enkele dagen ! Dat klinkt een stuk beter hé ! Hier speelt de zon wat verstoppertje maar laat je dooe zoiets niet weerhouden om er een

van te maken ! Koffie tot op de bodem leeg en nu terug aan de slag want .... die Maandag é !

liefs


>> Reageer (7)
07-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- vandaag.....

Vandaag houden we het heel simpel .... een Zondags bloemetje om het gemis aan zon  wat te verdoezelen en wie weet .... wat nu niet is kan nog komen ! Wens jullie allen toch een heel

  en geniet ervan !

liefs


>> Reageer (13)
06-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- zijn ......

Zijn we nu de laatste  en morgen de éérste dag van de week ?Voor ons was   het vroeger  toch zo ......de Zaterdag was de laatste  dag van de week en de Zondag de nieuwe start .... is dat nu blijkbaar veranderd ???? en word de Maandag als nieuwe start gerekend ???????? Pffffff is me nog net eender sé .weet dat we weekend zijn en dat is voor mij voldoende ! Wens jullie dan allen een heel

liefs


>> Reageer (5)
05-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- moet ....

Moet je trouwens niet van dat éne dagje doen maar van iedere dag en iedere minuut want....er liggen meer dagen achter ons dan in het vooruitzicht ! Met deze woorden  kijk ik zeker niet zwart aan tegen de wereld hoor , verre van ! Soms is het wel eens nodig onszelf wakker te schudden als we weer eens bezig zijn van " moet nog éérst dit of dat doen " of heb geen tijd om ervan te genieten vandaag " en meer van die uitvluchten ! Het ziet er heerlijke dag uit vandaag en het weekend staat voor de deur ...wat kunnen we nog meer wensen ??????

liefs


>> Reageer (8)
04-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 en zo ......

En zo te zien aan de zonneschijn buiten zal het inderdaad een mooie dag worden , nu nog aan ons om er ook een goede en fijne dag van te maken ! Wil nu niet meteen zeggen dat alle dagen " rozengeur en maneschijn " moeten zijn want.... het zijn de mindere dagen die ons de goede dagen nog meer doen waarderen ! Och dat is alles niet nodig wat hier beschreven staat want het leven heeft ons dat allen met het verloop van tijd wel geleerd alleen ....vergeten we dat soms wel eens in donkere dagen !

liefs en geniet  wat je ook doet van je dag


>> Reageer (3)
03-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-er

Er is nog zoveel om van te genieten ook al zijn we senioren en gaan nooit op reis of nemen we ooit vakantie   ...."het weer" ook al is er vandaag een venijnig fris windje aan de kust.Samen met de dochter eens lekker gaan rommelen in de solden en zonder dat koffietje te vergeten op een terrasje en we zijn voor een namiddagje rijker dan de koning ( als is dat portemoneeke een heel stuk minder gevuld dan de zijne ) Dus als we er ff willen van onder muizen is het voor nu de handen uit de mouwen steken hoor dus ....

liefs


>> Reageer (6)
02-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 het .....

Het moet niet altijd kommer en kwel zijn , we mogen er wel nu en dan eens goed invliegen en hoe dat gebeurd ....dat kunnen we zelf in vullen ! Het gezegde " jong eraan beginnen is oud gedaan " is zeker van toepassing op achterkleinkind Jaiden als we het opschrift op zen pulleke mogen geloven ..." Er is een party  zen loopparkje maar ...je moet wel je eigen flesje mee brengen "

liefs


>> Reageer (8)
01-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-en .....

En als we de weerman lmogen geloven en het weer bekijken buiten daar zal het weer zeker toe bijdragen om voor ons er een mooie week van te maken !Dus dat Maandag gedoe bergen we maar op  voor vandaag en kijken uit tot die klusjes achter de rug zijn om volop te kunnen genieten want " niet uitstellen tot morgen wat je vandaag kan doen " en heb het nu niet over werken want dit gaat even goed op voor" genieten " en eens lekker de boel laten waaien !.

liefs


>> Reageer (10)
30-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- nu....

Nu de temperatuur wat lager is heb ik mezelf beloofd .....

grtz & bedankt

Nu nog afwachten of  ik die belofte  ook kan inlossen , na enkele dagen binnen is het nu heerlijk buiten met een frisse windje ! De Zondag  en de zieken zijn (bijna )genezen op het eigen terrasje  ff kunnen uitblazen met een koffietje en een koekje meer moet dat niet zijn om je zelf de gelukkigste mens ter wereld te voelen ! Doen jullie ook mee????????

liefs 


>> Reageer (8)
29-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- vraag ....

Vraag me toch af  als de zon een denkend wezen zou zijn .......

..zou ze nu "zo" aan de hemel staan en ons lekker uitlachen ?Zou ze zeggen " jullie zagen altijd over warmte en dat  zoiets  goed is voor jullie ouwe knoken  maar nu   jullie volop van mijn zonnestralen kunnen genieten...... zitten jullie senioren nu  binnen bij de airco !"Och ...we zullen maar over dat weer zwijgen en ons proberen lekker fris te houden binnen hé !

liefs


>> Reageer (7)
28-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- ook ...

Ook al  zijn er in de tuin veel soorten kleuren van bloemen mijn persoonlijke voorkeur gaat nog steeds uit naar " wit " vraag me nu niet waarom , zou  daar op niet kunnen antwoorden .Dus als je kleur van de " Hortensias"zou moeten raden in de tuin  dan zou je zeker niet lang moeten nadenken en je zou nog gelijk hebben ook ! Ze zijn inderdaad .......

Bedankt voor de beterschapswensen voor ons Leeuwke , vandaag is de koorts weg ( hopelijk blijft het zo ) en dat is al een goed begin !Nog een gezellige  dag met

liefs van ons !


>> Reageer (9)
27-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- Daar

Daar....

is ze dan weer, nadat ze gisteren aan de kust het heeft laten afweten.Gelukkig is ze niet vergeten dat we hier niet in het zuiden wonen en is de temperatuur iets minder. De laatste dagen zit mijn blogje iets op de achtergrond, te danken aan ons leeuwke die momenteel één "ziek leeuwke" is. Hopelijk is alles vlug achter de rug en heb ik iets meer tijd voor de blog.
Geniet verder van je dag!

Liefs

>> Reageer (7)
26-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een ......

 

Laten we eerlijk zijn ...die smaakt vandaag een heel stuk beter dan de afgelopen dagen want het is hier momenteel slechts 18gr buiten , we kunnen ff adem halen na al die hoge temperaturen .Hoelang het zal duren ???? dat is een vraag waar we geen antwoord op weten ! We zullen wel zien hé Nog een fijne dag hoe die ook is of nog zal worden met ....

liefs


>> Reageer (8)
25-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- maak

Het is nu  toch weer eens in vliegende zeker Pffff .Zal het dan ook moeten  ( noodgewongen )  kort houden maar .....maak er een leuke dag van vandaag ondanks die hoge temperaturen !

liefs


>> Reageer (7)
24-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- goede ....

Zo zouden we die Maandag moeten aanvangen ! Maar of dit nu het juiste beeld is hoe we erbij lopen met die warmte ? Nu ik daarover bezig ben ..... Heb jij al ooit een foto van die politieker strak in 't pak gezien  of van een of ander  model die poseert en zweet ? Is het maar wij werkmenskes  die puffen en zweten bij hoge temperaturen ? Amaai zunne is me weer 't onderwerp vandaag , zal maar achter die flauwe kul een punt zetten ! Hou het rustig en veel

liefs !


>> Reageer (9)
23-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- voila sé......

Voila sé .....mijn overgrootmoeke moet het niet altijd hebben over het weer en meer van die dingen , ze mag ook wel eens stoeffen met haar kleinste achterkleinkind !

Dat is ikke " jaiden " ben ondertussen al voor mijn 3 maanden ( nog maar net geworden ) al een wat ze noemen een " rappe baby" ben al 60cm groot en kan al alleen rechtzitten .Dus hoeven ze niet meer te zeggen dat ik een klein penukkeltje ben hé .Tegen niemand zeggen .......maar denk dat men mama en moetje ( mijn oma )en overgrootmoeke apetrots zijn op me ! Maar nu is het genoeg en ga lekker een dutje dag daaaag en tot de volgende keer é !

liefs


>> Reageer (7)
22-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- hier ....

Hier ben ik dan al is het wat later dan  andere dagen  , bezoek hebben en aan de pc gaan zitten tokkelen zou  toch erg onbeleefd zijn hé ! We zullen  dus nu maar  beginnen bij het begin .....

.Al zal dat momenteel hier niet  het geval zijn want .....de lucht is grijs en die zon laat het (voorlopig?) hier afweten!  Maar zoals steeds " wat ( voorlopig ?) niet meer is kan nog terug komen " Wens jullie dan ook allen een heerlijke zonnige Zaterdag en geniet er maar van !

liefs


>> Reageer (8)
21-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- vrijdag ...

Vrijdag daags voor het weekend - zon - bloemmetjes en vlinders ...wat kan je nog meer willen of dromen om er een

van te maken ? We moeten niet altijd van alles willen meer hoeft dat toch niet te zijn om goedgemutst de dag te starten hé ? Gelukkig zijn met wat je hebt al lijkt dat soms in deze tijd   voor heel wat mensen een moeilijke taak ! Zijn wij senioren oude zagen als we  door ondervinding zeggen "geniet van je dag en wat je hebt ? " och niet meer aan denken en geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (8)
20-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- dat....

Dat weten we allen en hebben   in os leven reeds op een of andere manier  zeker in de eerste en misschien  ook in de tweede geval  terecht gekomen  en weten we hoe zoiets aanvoelt ! Het éérste is makkelijk en ben er zeker van daar hebben we ons doorheen geworsteld  .Maar het tweede is een stuk moeilijker , ook al proberen we  dit van op meer afstand te bekijken is een heel stuk moeilijker en in sommige gevallen wel  bijna onmogelijk ! Maar  de wereld draait ondanks alles toch steeds door en wij ... kunnen niets anders wij moeten mee draaien !

liefs


>> Reageer (10)
19-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- als

Werkt zoiets nu opbeurend of klinkt het te melig op een grijze dag ??????? Wat er  ook  van aan is we hebben al gedonder - bliksem en regen genoeg gezien voor vandaag maar .....spijtig genoeg telt onze mening niet en moeten we tevreden zijn met wat we krijgen .Voila sé dat komentaar( of gezaag ) op het weer zit er ook al op (verd....eens je mening zeggen kan toch opluchten é )We kunnen er nu verder met goed moed terug invliegen sé !

liefs


>> Reageer (9)
18-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- ieder .....

Ieder jaar opnieuw als ik die bloemen zie vraag ik me af " hoe komen ze toch op de naam Herfsthooi ?

Ze bloeien nu in de vroege zomer ... doet die plant jullie denken aan hooi ? mij in alle geval niet ! Ieder jaar weer stel ik mezelf die vraag en ieder jaar blijft die onbeantwoord ! Wie kwam verdorie op die  naam of is dit de juiste vertaling van de latijnse bloemnaam ? Wel gedaan sé met erover te piekeren , zal heel eenvoudig genieten van de vele bloemen ervan punt !Nog een prettige dag ( al is het hier voorlopig zonder zon )

liefs


>> Reageer (7)
17-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- echt ....

Echt veel om te krabbelen of te zeggen heb  ik nu vandaag niet sé alleen dit .......Joepie !!!!!!! het is vandaag een stralende en  ...

liefs


>> Reageer (8)
16-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- iedereen......

Iedereen maar nu eens iedereen zit uit te kijken naar de zon en  de zomerse warmte .We zijn er allen klaar voor om ervan te genieten , zelfs de kleinste bubbel van de ganse Clan

  Jaiden zit al te popelen  van ongeduld tot het zover is  ! Je kan hem zeker geen ongelijk geven stel je nu ff in zen plaats ....geen stap moeten verzetten - lekker rond gereden worden en al die nieuwe dingen kunnen zien en als dat allemaal te vermoeiend word ...simpelweg je oogjes sluiten en een dutje doen ! Kan het leven nog mooier zijn ? Fijne Zondag aan allen ( liefst met ).

liefs


>> Reageer (9)
15-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- en

En van dat weer zon of geen zon .....daar trekken we nu  ons eens niets van aan sé , we laten ons weekendje daardoor niet verpesten !Tegenvallers in het leven hebben we al genoeg gekregen en hebben die ook overwonnen , een  grijs weekendje is maar klein bier daar kunnen we wel tegen ! Die fleurige kleedjes zullen maar nog wat verder moeten dansen van ongeduld  in de kleerkast om er uit te mogen ....voorlopig doet dat pulleke overuren zeker voor de koukleunen onder ons ( waar ik ook toe behoor ) Alé genoeg daarover want zoals steeds " wat nu niet is - kan nog komen hé"

liefs


>> Reageer (5)
14-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 jullie......

Jullie ook ??????Die dag is toch altijd ééntje van opluchting om wat er zal volgen " het weekend " dan mogen we de touwtjes wat losser laten ( zonder schuldgevoel ) ! Helaba ....geen gezaag vandaag want de zon schijnt of het zo zal blijven ? dat zullen we wel zien ! Maar voorlopig baad alles in heerlijke zonneschijn dus ...met volle moed er tegenaan  en geniet van wat de dag met zich meebrengt !

liefs


>> Reageer (7)
13-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een .....

Een goede morgen

gewenst !..Ook zouden we als senioor zoiets  niet moeten doen maar soms is dat een stuk makkelijker gezegd dan gedaan ! Waarom toch zijn we altijd druk in de weer en plannen zoveel mogelijk en denken we  dan dat alles op wieltjes zal lopen ? Er is ot zit toch altijd  wel een  of andere stoorzender in inze planning en vliegen we dan  de muren op ? Hoeveel keren zouden we onszelf niet beloven " nu zal ik het wat rustiger aandoen "  en zijn we toch weer aan het plannen hoe alles zou moeten verlopen ! Och dat is nu nu éénmaal de drukke wereld van tegenwoordig zeker en wij doen mee aan die gekte ! Is het misschien  omdat  wij  als senioren niet het gevoel zouden krijgen dat we niet meer tellen in die gekke drukke wererld  ??????????

liefs


>> Reageer (8)
12-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- regen

Weet wel dat regen broodnodig is maar ......plezant is dat nu niet bepaald hé .Je moet   ff iets halen in het tuinhuisje of garage en zal wel niet de enige zijn die de tijd niet wil nemen om vlug iets aan te trekken met als resultaat ....haar nat -pul nat pfff! Zullen maar aan ists anders denken ....aan ons leeuwke misschien ? Die kan   niet spreken er kwam zelfs tot een viertal jaren terug nooit niet een klank uit haar mondje dan .....begon ze plots nu een dan wat geluiden uit te brengen onsamenhangende geluiden en getier  ( vandaar de naam brullend leeuwke ) Maar na 47 jaar komt er nu en dan één woordje uit " mama" niet dat ze beseft wat ze zegt maar ....het was toch ff slikken als je het voor de éérste maal hoorde!

liefs


>> Reageer (9)
11-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- we zijn ...

 

We zijn Dinsdag ....we zijn Dinsdag .......ook al  door dat extra dagje verlengd weekend met het idee rond gelopen ( zoals hier pfff)" we zijn vandaag maandag ?"Amaai zunne ...heb ze nochtans  nog alle 5 mooi op een rijtje hoor  ,heb  het er  nu goed ingetimmerd ...."we zijn vandaag Dinsdag !"Zouden we een zonnig dagje krijgen ? hopelijk wel want van dat fleurige kleedje of bloesje hangt nog altijd  af te wachten op warmte en zon ! en nu genoeg want we zijn maandag oesje ....een maandagse dinsdag dan !

liefs


>> Reageer (7)
10-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- oef !!!!

Oef .....dat druk weekendje zit erop ! We krijgen zelfs een extra dagje voor we echt de  werkweek starten ! Druk was het wel maar een gezellige drukte die je gelukkig maakt dat je er mocht en kon bij zijn , dat uitrusten (?)zullen we wel doen als alles weer zen gewone alledaagse gangetje gaat !Dus met de wens dat  het  ook nog een zonnige week mag worden ......

liefs


>> Reageer (6)
09-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-voila sé

Voila s" ....de kleindochter ( waarop ik apestots ben is getrouwd , hopelijk is het de start voor een lang en gelukkig leven samen !Nog een Fijne Zondag en geniet ervan ( heb ik gisteren ook gedaan )

liefs


>> Reageer (7)
08-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- vlug..

Vlug ff langs komen om jullie een schitterend ( ondanks het weer ) weekend te wensen en hier is het vandaag de grote dag ...

veel liefs en tot morgen


>> Reageer (3)
07-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- ook!....

Ook al is het bijna middag toch vlug ff hier op de blog neuzen , hier nog steeds " haastjewerejezere " maar volgende week zal dat treintje van elke dag ( gelukkig ) weer meer een boemeltreintje worden dan  zoals nu een sneltrein ! Zal het dan maar voor nu nog ff kort houden maar wens jullie allen  toch wat ook het weer is of word een ...

liefs


>> Reageer (6)
06-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- ik.....

Want ik ben wat nukkig vandaag en als je een baaldag hebt dan wil je wel eens niet doen van wat je zou moeten doen .....ik kom en ik ga inplaats van lekker te blijven schijnen ! Heb het hier inderdaad over de zon hé ! Al zou ik dat ook wel een beetje moeten doen want die inspiratie ( wat een groot woord  voor dat gekrabbel ) is  wel wat zoek , er zitten andere dingen in dat koppeke die de spanning wat opdrijven ...Zaterdag trouwt een kleinind ! Iedere moeder en grootmoeder weet wat dit inhoud é .....zorgen maken die zoals later zal blijken totaal overbodig waren, maar zo zijn wij vrouwen nu éénmaal zeker ?

liefs


>> Reageer (10)
05-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaag ....

Vandaag moet het weer eens in sneltreinvaart gebeuren  , geen tijd voor lang geklets sorry  Daarom krijgen jullie inplaats van dat geklets  voor allen een heeeeeeeeeeeeeeeeel dikke zoen van Liam mijn achterkleinkind ......

met liefs en groetjes ( en ook van mij )


>> Reageer (10)
04-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- en ....

grtz & bedankt

En het beloofd een goede morgen  te worden en wie weet misschien wel de ganse dag maar ....we mogen niet vooruit lopen op de feiten  want het het weer waarover ik het had kan in1-2-3 totaal veranderen hé dus duimen maar dat die  wens  ook werkelijkheid word ! Dat was dan weer het weerpraatje van de dag en kunnen we weer aan de slag !Van één ding moet ik vandaag toch niet  naar raden wat er zal gebeuren ....geen muziek in huis  want ons brullende Leeuwke zorgt voor de nodige decibels , denk dat de buren zich niet zullen moeten afvragen of ons Stefke thuis is of niet  je kan gerust oordopjes gebruiken Pfff.Maar inplaats van zeggen - zal ik het omzetten in doen ,terug aan de slag  met ( kan je verzekeren niet op de achtergrond hoor )muziek van ons Leeuwke !

liefs


>> Reageer (8)
03-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- wie....

Wie had dit gisteren durven of kunnen denken , het is bij manier van spreken " van de hemel naar de hel " ( of toch  ergens tussen die twee in ) heb het natuurlijk over het weer hé ! Zit hier aan de pc met één oog naar de buiten te loeren of er geen druppels vallen want dan zou die was zeker niet drogen ! Of we nu erover vitten of niet we  kunnen beter tevreden zijn met wat we krijgen dus ....ondanks dat grijze weer wat witte roosjes uit eigen tuin om  je  wat op te kikkeren en maak er toch een

   van!

liefs 


>> Reageer (8)
02-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-nog....

Nog zo'n heerlijk dagje we kunnen er maar van  dat rustdagje genieten ! Geen weertje voor veel geklets en aan die pc te zitten .Al  zullen we toch die schaduw opzoeken met een fris drankje bij de hand  en wat fantasie    mag ik  gerust zeggen " we zijn op  een verre vakantie  in warmere oorden maar .....dan op ons eigen terrassje !

liefs


>> Reageer (11)
01-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-vraag.....

Vraag met toch af.......

.Hier op dat plaatje is de zon ons niet wat aan het uitlachen , dat ze zo hard zal schijnen dat we ons koffietje zullen moeten vervangen door iets fris ??????? Wel dat hebben we er nu wel voor over sé , we hebben gevraagd ( al leek het soms meer op smeken )voor zon en warmte en dat hebben we nu ( eindelijk )!Kan slechts  nog één woord daaraan toevoegen " GENIET" want wie weet hoelang het maar zal duren !

liefs


>> Reageer (4)
31-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- genieten...

"Genieten van de natuur " ....daar is het nu echt het geknipte  weertje voor - niet te koud en niet te warm het kan niet beter .Als het hier zo druk niet was dan zou zoiets me zeker kunnen bekoren maar wat niet kan - kan niet we moeten tevreden zijn met wat wel kan maar...... ervan dromen dat mag en kan wel ! We kijken al uit naar morgen dus nu nog een fijne namiddag gewenst met al wat jullie ook doen( of niet doen ) met liefs


>> Reageer (0)
30-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-wat....

Wat kan een mens meer wensen om gelukkig te zijn ......een rustdag midden in de week en  het zonnetje die toch stilletjes aan begint door de wolken te piepen !Je zou voor minder in een goede gulle bui zijn en  daarom stuur ik jullie  een bloemetje door uit eigen tuin

van de " pioenroos " die momenteel meer bloemen draagt  dan bladeren met  een groet en veel liefs van  ons uit  't rommelkotje !


>> Reageer (11)
29-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- ook...

grtz & bedankt

Een goede morgen ook al is het bijna middag ,is weer in vliegende vaart zunne ! Denk dat jullie allen  wel weten dat een bezoekje aan een dokter is.... wachten en wachten pfff en dat het verdraaid kan uitlopen maar dat is gelukkig weer achter de rug .Zal het hier bij laten want leeuwke staat te trappelen van ongeduld , ben er zeker van als ze kon spreken zou zeggen " is 't eten bijna gereed ?"  geniet  van je dag en na de middag van een heerlijk stukje fruit !

liefs


>> Reageer (6)
28-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- ola.....

Ola ....dat is ander weer dan stralende zon , al bliksem - gedonder en  regen  gezien  pfff.Begrijp wel dat regen welkom is maar het geeft je toch geen prettig gevoel !Is messchien afgezaagd  zo te zien en te horen maar we zullen zelf het zonnetje moeten zijn vandaag .Maar we hebben  in ons leven al door woeliger watertjes gezwommen   en we laten ons niet meer afschrikken door de grillige moeder natuur .Hoop dat dit al wat zal meehelpen om het weer wat rooskleuriger te zien ...

>

.

liefs 


>> Reageer (9)
27-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- vandaag...

Vandaag starten we die nieuwe week met een......

Om onszelf wat op te peppen want van al dat politiek gedoe zou je wel wat depressief worden ( zucht )we zullen er maar over zwijgen , de teerlingen zijn gisteren geworpen  en  alles gebeurt toch boven ons hoofd ! Liever kijken naar dat stralende zonnetje gesterkt met een koffietje  en genieten van de dag ! Want wat er ook gebeurt  de aarde blijft gewoon draaien en het leven gaat verder !

liefs


>> Reageer (10)
26-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- na al.....

Na al die beloften( die ze zoals altijd  toch niet zullen houden ) het neerhalen met woorden van andere partijen en ophemelen van eigen partij  is voor  hen  de grote dag aan gebroken ! We " moeten " vandaag onze plicht vevullen en

We hebben al lang genoeg geleefd en onze hoop op totale verandering is lang vervlogen maar.....dat is een persoonlijke mening met  eerbied voor wie er anders over denkt! We zullen wel zien wat we zullen zien hé !

liefs


>> Reageer (11)
25-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en ....

En er bovenop een heerlijk zonnig weekend !  Dat zonnige is er nog niet maar wat nog niet is - kan nog komen ( duimen maar ) . Zal wel voor velen een apart weeken worden , sommigen staan te popelen om hun stem uit te brengen en voor anderen is het een vervelende karwei maar wat moet - moet hé ! Wat  er ook van aan is bij welke kategorie je hoort " de voor of tegen " , wat het weer ook is of word geniet van je weekend , laat het door niets of  niemand verpesten !

liefs


>> Reageer (4)
24-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- en daar .....

En daar is het weekend weer in het zicht ! Maar we zijn niet de enige die uitkijken naar dat weekend ook deze en al zen soortgenoten wachten op het zoals altijd talrijke plubiek die hen komt bewonderen ...

.Het is immers weer " Oostende voor anker " en zoals steeds kan je ( figuurlijk gesprokken ) op de koppen lopen, het is steeds een drukte .Dus al je een bezoekje wil brengen aan die parade van boten uit vroegere dagen en ook die van nu ....wees er vroeg en vlug bij want de parkings en terrasjes zitten steeds overvol !

liefs 


>> Reageer (7)
23-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- en daarbij

En daarbij is een streepje muziek altijd welkom , ook al vinden wij  senioren  sommige moderne nummers maar " kattegejank ( of   is  het  hier volgens het plaatje  kattegetokkel ? )We houden nog het meest van de deuntjes uit onze jeugd ! Of waren die liedjes van toen  net eender   en ligt de oorzaak op een ander vlak en doen die ouwerdjes ons terug denken aan de tijd van toen en zen zalige  onbezorgde tijd?Wat er ook van aan is geniet van je dag - de zon - de warmte en miisschien dat streepje muziek ...kortom geniet van je dag en leef ten volle !

liefs


>> Reageer (9)
22-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-wil ze....

Uk ze ...zou ze durven ??????? ja ze is daar de

We zullen er maar niet teveel mee stoeffen anders is ze zo weer verdwenen ! Dus gaan we het hier kort houden en mee genieten met ons leeuwke van de stralende zon , want wie weet hoelang we dat nog kunnen doen ! Geniet er ook maar van en van hieruit veel liefs !


>> Reageer (7)
21-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- we....

We hebben allen wel eens in ons leven dat niet alles " rozegeur & maneschijn " is,  dat we het aanvoelen of de hemel op onze kop zal neerstorten maar .....

Dit vergeten we soms wel eens en toch is zoiets meer dan waar ! Kom hier nu niet de wijsneus uithangen hoor maar .....dit wilde ik ff kwijt vandaag !Nog een fijne dag met

liefs


>> Reageer (5)
20-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- zelfs....

Zelfs  het weer heeft een pruilerig  maandags gevoel.... alles grijs ! Daar kunnen we niets aan veranderen maar voor ons die ook  last hebben van dat gevoel daar kunnen we wel iets aan doen .Ff adem halen bij een kopje koffie ( of thee zonder je schuldig te voelen ) - een vrolijk muziekje opzetten  (zelfs als er niemand in de buurt is enkele danspasje wagen waarom ook niet ?)En zo zijn er vele kleine dingetjes die dat maandags gevoel kunnen verdrijven !Dat heb ik nu ook gedaan sé aan het peeceeke ff loeren  ( bedoel wel dat koffietje é geen danspasjes) dus vol goede moed  terug aan de slag !

liefs 


>> Reageer (7)
19-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- na ....

Na een drukke dag gisteren was het kaarsje gisterenavond   volledig opgebrand met als gevolg ....een avondje zonder dat peeceeke ! Maar na een nachtje slaap  zijn   we vandaag weer "alive and  kicking "! Bij jullie ook geen zon te zien ? hier alles grijs en nu en dan wat regen maar , we laten het niet aan ons hart komen want het is weekend ! Wense jullie dan ook  met of zonder zon een heerlijke .....

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (8)
18-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-- al....

Al is het wat later dan anders maar hier ben ik toch ,  5 minuten tijd gevonden of liever " tijd gemaakt " om ff op dat peeceeke te loeren ! Er was een klusje die moest geklaard worden en met de helpende handen van dochter en schoonzoon izal alles dubbel vlug gefikst worden .... oef! Dan maar vlug dit nog .......

met stralende zon met veel liefs


>> Reageer (4)
17-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- of .....

Of het nu " bonjour" - "goede morgen "- good morning " of in eender welke taal  is , iedereen begrijpt die woorden.  De bedoeling van die 1 of 2 woorden  met een glimlachend hoofdknikje  betekent  in alle talen het zelfde"vriendelijk zijn" .Dat is steeds een goed begin om de dag te starten of een gesprek te beginnen .In deze drukke wereld waar iedereen het steeds druk- druk heeft ( dat denken we toch altijd ) mag een groet( of klein gesprekje ) met  iemand niet uit het oog verloren worden ! We leven tenslotte niet op een eiland en we hebben mensen nodig om ons mens te voelen !

liefs


>> Reageer (8)
16-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- al....

Al kan  en mag ierder ogenblik   van de dag en nacht  als alles wat in het honderd loopt of een slaaploze nacht het begin zijn van een goede dag of nacht .Soms hebben we niet te kiezen in het leven , we kunnen alleen van alles proberen het beste te maken ! Nu hoef je maar naar die stralende zon te kijken en dat doorzettingsvermogen krijgt een duwtje in de goede richting om er nu een  mooi moment van te maken ! Wat ook nog mag komen geniet van het "NU"!

liefs


>> Reageer (7)
15-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- joepie....

Joepie ..... die hevige wind heeft het eindelijk opgegeven , dat  is pas een lekker weertje vandaag ! Echt iets voor een heerlijk lange wandeling of  om een terrasje te doen ook ,al is het braafjes op je eigen terrasje ! We zullen het dan voor nu  ook maar kort houden en dit vooral niet vergeten .......

liefs


>> Reageer (12)
14-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-Zon !

Wat kan een mens toch open bloeien bij het zien van de zon als je opstaat , al moeten we voorlopig de strakke wind en lage temperaturen erbij nemen .Maar er is ons beter beloofd en we leven op hoop ! Over hoop gesproken ....soms vraag ik me af is dat niet bijna één van de gelangrijkste eigenschappen die een mens kan bezitten ? Als alles tegenzit de hoop op betere tijden doet je stand houden , als we ziek zijn kijken we niet allen uit naar beterschap ? En zo zijn er veel voorbeelden  maar .....zal het  hier maar bij laten en jullie een ..

wensen met liefs van uit 't rommelkotje


>> Reageer (5)
13-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- we mogen.....

"We mogen weer genieten van een nieuwe week vol kansen " en zolang we dat kunnen is alles oké ! Blij zijn met iedere week en iedere  nieuwe dag , niet de zwartkijker uithangen maar possitief tegen het leven aan kijken .Steek niet men hoofd in het zand hoor weet zooiets is niet altijd even makkelijk soms door ziekte of andere zorgen maar het is het proberen waard ! Over proberen gesproken zal hier ook zoiets moeten doen al is het van een totaal andere aard ..... maandag é( daar hoeft geen uitleg bij zeker ????)

liefs


>> Reageer (8)
12-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- vandaag ...

Heb vandaag maar iemand anders de kleinste van de ganse Clan "Jaiden" uitgekozen om alle moederjes - oma's en ovegelukkige overgrootmoeders van harte gluk te wensen ....

liefs en geniet van je dag !


>> Reageer (8)
11-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 ook ....

Ook al is dat in sommige gevallen wel zo maar .....vandaag belijken het liever niet  van aan de zwarte kant en zien we het meer rooskleuriger , dit te danken aan een stralende zon ( voorlopig toch ) en het weekend! .Over de temperatuur zullen we niet morren , we hebben twee van de drie om ons goed te voelen dus  " smile  en geniet " !

liefs


>> Reageer (8)
10-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- en....

En dat is niet het enige die gelukt is , eindelijk 5 minuutjes tijd gevonden om ff vliegensvlug op dat  pceeke  te komen  loeren oef !!!! Veel valt er nu ook niet  meer te vertellen  alleen nog dit  ..... wens jullie nog een heerlijke dag ( of wat er nog van overblijft ) !

liefs


>> Reageer (6)
09-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- wat .....

Wat later dan anders met dat krabbeltje , de hoofdschuldige daarvoor is niet dat trouwe beestje op het plaatje die de post brengt maar vrees dat ik daarvoor " mea culpa " zal moeten op de borst slaan .Oeioei wat een hoop gezever om simpelweg te zeggen ....laat vandaag en de tijd ontbreekt om hier wat zinnig in te tikken Pffff .Kan gebeuren hé !Wat een zonnige dag ( voorlopig toch nog )veel ...

liefs  


>> Reageer (11)
08-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- zou.......

Vraag me toch af ....zou dat soms de oplossing zijn die er voor zou zorgen dat we wat minder als " stresskiekens " zouden rondlopen ?????? We willen steeds alles netjes plannen  en dan voelen we ons gerust maar moet dat ????? Zijn we onze zin om een dag te zien als een nieuw avontuur en uitdaging van toen we jong waren volledig kwijt  ?????  Soms wel --soms niet -alles hangt af van de omstandigheden   .Och  onszelf vragen stellen kunnen we altijd maar  de eerlijke antwoorden vinden  is  steeds wat moeilijker , daarom zal me maar bij het gewone doen houden......zoveel mogelijk plannen en de overwachte gebeurtenissen aanpakken als ze zich voor doen !

liefs


>> Reageer (9)
07-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- hier....

Hier anders wel hoor , sedert lang aan de slag daar zorgt onze heel aparte wekker ( sleeuwke ) wel voor ! Als zij wakker is dan kan de rest in huis het goed horen en vroeg of niet vroeg dan is het opstaan geblazen ! Kinderen leren normaal het huisritme aan maar bij mensen zoals ons Stefke( moeten ) de huisgenoten zich  aanpassen aan hun ritme .Hier is het niet de man of vrouw die de baas is in huis  maar ons Leeuwke , en wij leven volgens haar regels en daar hebben we sinds lang vrede mee genomen ! Denk nu niet dat ik hier zit te klagen hoor maar dat is iets waar er in een gewoon huishouden mischien nooit aan gedacht word !Nu genoeg daarover .....geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (7)
06-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- treurwilg

!

"Het zijn de kleine dingen die het leven mooier maken " met die woorden in gedachten toen we  samen met onze  7 kinderen in onze  huidige woning   meer dan 44 jaar terug kwamen wonen , wilde ik zeker en vast een treurwilg .Wie droomt er nu niet van om  gezellig op een bankje  onder die afhangende takken te kunnen zitten ?Na enkele jaren was dat werkelijkheid geworden er kwam zelf  eerst een spechtkoppel en dan enkele jaren na elkaar een eksterkoppel in wonen en hun  kleintjes er in grootbrengen wat kon er nog mooier zijn ? Tot verleden jaar zag ik dat er iets mis was met die treurwilg - de groei  van die lange neerhangende takken  stopte- opdrogende blaadjes kortom er was iets goed mis .Met pijn in het hart dan besloten er een einde aan te maken ! Pas als alles stukken gezaagd op de grond lag zagen we het waarom van  die wegkwijnende treurwilg .In het  hart van de boom  was  voor hun nest  een gat van 50cm diep en zo'n 16cm breed  gemaakt en ongewild tekenden ze daarmee ook het doodvonnis van de treurwilg ! Maar niet getreurd nog bomen in de tuin en eksters en andere vogels die vliegen er nog even vrolijk bij rond !

liefs


>> Reageer (6)
05-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- is......

Het is vandaag eens niet met een Zondags bloemeteje of gebakje maar de kleinste bubbel van de Clan Jaiden

Die in mij plaats ff jangs komt  om jullie een prettige Zondag te wensen ! Geniet van de dag ook al is het met een dikkere trui en laat de zon ons in de steek , we maken er toch het beste van !

liefs


>> Reageer (11)
04-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 -joehoe .....

Daar zijn we dan weer , al zie ik mezelf niet lopen paraderen als hierboven hoor  .Och we kunnen maar beter dat weekend zelf beginnen met een grap of een lach want het weer zal ons daar zeker niet bij helpen ! Maar laat je niet overdonderen door die " Aprilse grillen " in Mei , buiten een wandeling  of fietstochtje maken zijn er nog vele dingen die het weekend extra gezellig kunnen maken wat ik jullie dan ook  van harte toewens en "smile"

liefs


>> Reageer (7)
03-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- vola sé......

Voila sé dat is dan weer geregeld de plechtige uitvaart naar het container park voor dat ouwe sukkeltje van een wasautomaat die na 14 jaar trouwe dienst de geest heeft geveven ! Onderussen is die opvolger al mooi zen werk aan het doen en dat is....

Alles is weer in zen gewone doen ons Leeuwke mag  s' nachts weer lustig de " picasso "uithangen , we kunnen weer wassen ! Nu iets anders ....ook al terug die dikkere truis uit de kast gehaald ? hier anders wel hoor met al die beloofde regen en kou maar .....we zullen wel zien wat we ervan zullen zien want de voorspellingen en de werkelijkheid zijn soms totaal verschillend wat het weer betreft dus ...

.

liefs


>> Reageer (8)
02-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- vrees ....

Vrees dat die gluksbrengertjes van gisteren hier vandaag hun werk niet deden , deze morgen zei men jaren trouwe maatje te midden zen gewone werk" doe het van nu af aan maar zelf ik hou het voor bekeken né " 

en dan sta je dan te koekeloeren Pffff.Maar niet getreurd kan gebeuren hé alleen nu maar hopen als het gezegde " meiklokjes brengen geluk " een fabeltje is - zal mischien het andere gezegde van " als er iets kapot gaat in het huishouden is het nooit één maar drie na elkaar " ook maar gezever  ! Maar nu genoeg daarover ....wens jullie toch een schitterende dag !

liefs


>> Reageer (9)
01-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- mei

Het ganse jaar door worden op bepaalde dagen wel iets of iemand in de bloemetjes gezet ! Vandaag komen wij gewone werkmensen aan de beurt "1mei de dag van de arbeid " Hou ze dan ook in ere en geniet ervan !

liefs


>> Reageer (8)
30-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- gedaan

Na vandaag is het gedaan met de maand April , gedaan met de aprilse grillen als die ons nog eens onerwacht uit de hoek wil komen met het weer dan ,,,, moet het vandaag gebeuren want deze nacht is het “ toedeloe we hebben het gehad met die aprilse grillen “ Al moeten we eerlijk blijven ,,,dit jaar heeft hij ( of is het een zij ?) echt zich van de mooiere kant getoond , we hebben zelfs enkel mooie zonnige dagen gekregen ! Maar nu is het “ over & out “ met April en kijken we al hoopvol uit wat moois de maand Mei ons zal brengen ! Wens jullie dan allen een hoopvolle ( en zonnige ?????) en fijne dag !

liefs


>> Reageer (8)
29-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- veel.....

 

Veel kijktijd zal er wel niet inzitten want de nieuwe week is gestart en die begint verdorie altijd met een maandag maar niet gezeurd  ..het  zijn niet al minpunten aan die dag! Het zonnetje schijnt ( hopelijk voor de ganse dag ) en dat maakt al veel goed ! Dat koffiemomentje " zomaar" tussendoor op maandag  is iets aparts het  geeft je  wat rust maar ook een extra duwtje in de rug  om er terug in te vliegen en dat is dan een pluspuntje aan die dag ! We moeten niet steeds de minpunten zoeken in het leven maar  oog hebben voor de pluspunten !

liefs


>> Reageer (7)
28-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- en .....

En daar zit veel waarheid in ! Denk nu niet dat ik hier de wijsneus wil uithangen hoor maar bij Zondag hoort een bloemetje ook al is het virtueel ! Wat de dag vandaag zal brengen hebben we voor een stuk in eigen handen , de dag word wat wij er van maken ! Zolang je omgeving en jezelf er goed bij voelen maakt het niet uit hoe en waar je de dag invult ! Om het kort te maken ..... geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (9)
27-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27--mag .......

Mag ik eens fantaseren   ?????????

Maar zoiets  zal toch  bij dromen blijven , de wereld en het leven  zit zo niet in elkaar ! Er zijn altijd al oorlogen  onverdraagzaamhied - machtsmisbruik   geweest in de loop der tijden en vrees dat er nog  niet zo vlug  verandering zal in komen ! Oeioei  Zijn dat nu niet te donkere gedachten voor een weekend ????? Zal me liever bezig houden met ons Leeuwke die luidop aan het lachen is omdat ze haar knuffels op de grond kan smijten en ...... ben weer met beide voetjes terug op de grond hoor  !! We hoeven niet te fantaseren  er zijn  kleine mooie momenten genoeg in het leven  en die maken alles goed   !

lief


>> Reageer (6)
26-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-en .....

En dat is toch wel iets om naar uit te kijken , al kunnen we voorlopig die warme temperatuur wat vergeten de zon is van de partij en dat is dan weer een extraatje voor het  komende weekend ! Vandaag is het hier wat aan de drukke kant dus zullen we dat koffietje en dat getokkel voor nu wat nood gedwongen moeten aan de  korte kant  houden pfff! Maar  geniet van je dag en van hieruit ....

liefs 


>> Reageer (9)
25-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- over ....

Over " het weer" zullen we vandaag maar zwijgen , we krijgen  al genoeg donkere voorspellingen over water tekort enzovoort ! We zien verdorie ook wel dat de tuin  kurk droog is en hunkert naar een goede regnbui maar ....dagelijks onze neus er invrijven  hoeft nu ook weer niet we hebben het zo ook al wel begrepen hoor  en zijn zoals steeds spaarzaam met water  Nu al paniek zaaien  hoeft dat echt???????! Ook al kunnen ze veel voorspellen de natuur laat zich niet in één bepaalde richting duwen  en kan plots  eigenzinnig een ander richting kiezen die ze totaal niet konden voorspellen ! Amaai wat waren de éérste woorden vandaag ? niet over het weer hebben ? Wel dan is het hier vandaag ook de tegenoverstelde kant uitgedraaid

liefs


>> Reageer (8)
24-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- en daar .....

En daar zitten we dan ff tussendoor op die pc te loeren met als gezelschap zoals altijd een koffietje ...

.

Al is het niet bepaald in die houding zoals hierboven want vrees dat onze ouwe knoken zouden in opstand komen , dus zitten we maar braafjes op een stoel Al hoewel  braafjes ?( ik wel hoor!)Maar vrees toch een lang epistel zal het vandaag  zeker niet worden met een ééntje op men schoot ( leeuwke) die af en toe zelf ff op de toetsen tokkelt pffft ( en dan is het " herbegin maar " )Zal het dan ook  maar voor bekeken houden .......

liefs


>> Reageer (12)
23-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-jullie.....

Jullie een mooie stralende  dag wensen doe ik met groot plezier maar ....of die dag letterlijk ook mooi zal worden is nog de vraag want ( hier toch ) is alles nog maar povertjes aan de grijze kant hoor ! Verdorie wat zijn we toch vlug aan dat zonnige warme weer gewoon é , indien we konden zouden we het liefst zo willen houden voor de rest van de Lente en die zomer mag er gerust ook nog  bij( totaal geen probleem sé) ! Al vrees ik dat zoiets mooi aan onze " hoela " zal worden ! Wat we al gekregen hebben kunnen ze ons niet meer afnemen en wat het verder zal worden is koffiedik kijken ! En zoiets kan ik en iedereen nog steeds niet !Dus is  het genieten van wat we hebben of krijgen !

liefs


>> Reageer (10)
22-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-en of ....

En of het een goede morgen is hoef ik het zeker niet te vrageen of te zeggen want..... we krijgen bij het weekend " zomaar " gratis nog één dagje bij om te genieten van het weer - van de rust of wandeling kortom van alles wat  maar  in dat koppeke opkomt !Dus .......vandaag geniet van dat extra dagje

liefs


>> Reageer (8)
21-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.321- vrolijk

>

Geniet van wat deze mooie dag je kan brengen ! liefs


>> Reageer (10)
20-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- als

Als je die foto ziet mag je eens proberen te raden wie van de twee het meeste trots is .....

nr 1- de mama ( mijn klein & metekind )  met de 1 maand oude Jaiden of

nr 2 - de overgrootmoeder ( ik dus )

>

Rarara wie volgens U ?????????...............

liefs


>> Reageer (10)
19-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- oef !

Oef - oef -oef eindelijk ff op die pc loeren , voor de middag  er een sneltreinvaart achter zetten om straks na de middag    5 minutjes over te hebben om rustig een koffietje te drnken op het eigen terras ... zal wel overal zo zijn zeker ? Nu maar duimen  dat het lukt ( we kunnen maar proberen é ! )   wens allen een heerlijke namiddag in gezelschap van dit manneke ( of is het een vrouwtje ?)

liefs


>> Reageer (5)
18-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- één doel......

Eén doel  hebben we met zen alen  voor nu toch al  bereikt al mogen en kunnen we daarvoor geen pluimen op onze eigen hoed stekenen .... dat prachtige Lente weer ! Zou het verdraaid niet kriebelen om lekker op een terrasje te zitten genietend van de zon en al het andere aan je laars te lappen ???? Spijtig genoeg lukt zoiets niet altijd ( zeker hier niet ) We zullen dan ook maar braafjes  vlug naar het volgende doel afstevenen  en in de potjes gaan roeren want dat klokje tikt maar ongendag verder !!

liefs


>> Reageer (8)
17-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- er ...;

Er word ons door de weerman ( of vrouw ) mooi weer belooft maar voorlopig geen zon maar mist te zien .Denk nu niet dat ik hier een boom aan het doorzagen ben wat het weer betreft hoor , totaal niet ben al dik kontent dat die temperatuur wat hoger ligt !Want die dikke wintertruien mogen stilletjes aan wel in de kast verdwijnen om wat fleuriger aan te trekken met Pasen .Doet met terug denken aan de kindertijd ......  met Pasen was het een soort traditie  je " moest" je witte schoenen en wat lichtere kleren aantrekken .Nog frisjes of niet dat was van geen belang het  hoorde zo , gelukkig is dat verleden tijd en hoeft zoiets niet meer! Verleden is  het verleden en hoe of wat het weer  in de toekomst ook zal worden, we leven in het nu  ...

.

liefs


>> Reageer (8)
16-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- mag.....

Mag dat plaatje voor vandaag nu eens niet een beetje aan de gekke kant zijn ????? Wel ja waarom ook niet é !!! Toch heerlijk als je de gestelde vragen ook zelf beantwoord , niemand spreekt je tegen of zegt dat het onjuist is .Zit er niet toch een ietsje van waarheid in en bekijken we de dingen  soms  niet te ernstig ? Heb het nu niet over mensen  die vechten tegen een of andere ongeneeselijke ziekte maar wij gezonde mensen die ons opwinden en stressen . voor kleine soms wel onbelangrijke dingen .Is dat aat altijd wel nodig ??????? Dus ......  geniet van het leven en lach !!!!!

liefs


>> Reageer (7)
15-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- goede.....

En met die "goede morgen "heb ik mezelf belooft om de negatieve kantjes  aan de Maandag te laten voor wat ze zijn en dank zij die stalende zon alles alleen positief te bekijken .Heerlijk die zonneschijn en die frisse temperatuur ? Wel die  nemen we er graag  bij want ..... het kan alleen maar beter worden ! En nu ... koffietje uit en is het tijd om dat alles in de praktijk om te zetten sé

Liefs


>> Reageer (10)
14-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- en .....

En waarom ook niet ? eens lekker tegen de stroming ingaan van wat tegenwoordig de regel is " haastje were je zere "  je vandaag  eens  niet druk maken om dat dit of dat nog niet gedaan is kortom alle zorgen eens aan de kant zetten tot morgen !( al is dat soms verdraaid moeilijk )Waat die tirade op neer komt ? Geniet van je dag .... morgen heb je misschien de kans niet meer !

liefs


>> Reageer (10)
13-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- en .....

En daarmee is (bijna) alles gewenst en vertelt wat van belang is in het weekend zeker ? Nog wat warmere temperatuur zou echt niet mis staan om het plaatje van een " Fijn Weekend " volledig te maken maar..... we zullen het moeten doen met wat we krijgen ! Zal  het maar kort houden voor een bizarre reden ..... als kleintjes een paar nieuwe schoenen krijgen  dan zijn ze er " apetrots " op , hier is zoiets voor ons Leeuwke een regelrechte oorlog om haar daarmee te doen lopen pffff! .Zonder steun van arm of hand wil ze dan niet lopen , dat is maar één van die kleine dingetjes waar   mensen die nooit in aanraking komen met mentaal minder validen  zelfs nooit aan denken of flauwe kul vinden , wel kan jullie verzekeren nieuwe schoenen of sandalen voor ons Leeuwke is zeker ( voor ons beiden ) geen plezante tijd  !

lief


>> Reageer (8)
12-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en dat.....

En dat is toch steeds iets om naar uit te kijken of niet soms ? Laat de jonlui maar roddelen  dat  wij als senioren alle dagen weekend hebben , in de toekomst zullen ze er net zo over denken als wij nu ! " Ondervinding is de beste leermeester " en daar zit veel waarheid in ! Wij moeten   zelf maar eens achterom kijken  en durven toegeven dat wij ook wijsneuzen waren vroeger , dat is nu eenmaal iets dat bij de jeugd hoort  recht op je doel af gaan  wat ook de gevolgen zijn ! Durven risicos nemen en open je mening zeggen , wat niet wil zeggen dat wij  senioren ook geen eigen mening hebben maar we houden buiten  het  hoofdoel ook rekening met alles er rond .Genoeg daarover ...... nogmaals een heerlijke dag gewenst met of zonder zon !

liefs


>> Reageer (9)
11-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een .....

Een zonnige dag belooft het zeker al te worden , als je nu nog ook er aan denkt om  een dikkere  trui  die je een goed gevoel geeft aan te trekken kan het zelfs een " warme - gezellige " dag worden !Amaai ..... zit ik hier nu als een schoofjuf iedereen de les te spellen ?????? wel  kan jullie verzekeren dat was nu totaal niet de bedoeling hoor ! Voor vandaag zal ik er hier  nu  maar het bijltje  er bij neer gooien want mijn grote baas ( Stefke )  enzovoort.... .....Voor de rest zal het  wachten worden tot Leeuwke in dromenland is!

liefs


>> Reageer (7)
10-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-als......

" Als ik kon dan vervulde ik al jullie wensen " dat zou nogal iets zijn ! Maar  spijtig genoeg een toverstokje heb ik niet - toverkracht bezit ik ook al niet - dus zal ik me maar houden bij jullie een gezellige dag toe te wensen .Als dit  ergens iets als  het begin   van  een glimlach op je gezicht kan brengen ben ik al dik tevreden  ! Als je langs de straten loopt dan zie je veel mensen die in zich zelf gekeerd somber kijken !Misschien is de oorzaak  het drukke leven alles moet steeds in vliegende vaart gebeuren pffff! Is dat nu ouwe meekes praat ?????? misschien wel maar een vriendelijk gezicht kost geen tijd en moeite en is zoals bij de domino's " één glimlach en .... de rest volgt ! "

liefs


>> Reageer (7)
09-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- er ......

 

"Er word vandaag veel regen verwacht dus .... vergeet je paraplu niet ! "Wel kan daar nu mee leven sé want tot nu toe heeft die maand April zich koest gehouden .Zen grillen beperken zich  tot nu toe eens niet tot sneeuw  of hagelbuien maar een zonnige uitschieter  van 20graden ( en dat was heerlijk toch )Dus vandaag geen gezur over het weer , zou eerder een aanmoedeging zijn voor de maand April van " doe zo voort "( al vrees ik dat mijn aanmoedegen  of afkeuren  geen invloed zullen hebben op het weer ) Genoeg  geklets over dat weer want zo gaat de boel hier ook geen sikkepit vooruit dus ....

liefs


>> Reageer (8)
08-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en dat ....

En dat is maar bij manier van spreken ( of schrijven )want heb zelfs geen fiets ! Ben nooit geen fietsfan geweest en zal het nu wel ook nooit meer worden , ben meer het wandeltype al zit zoiets  ook al  sedert lang in het vergeethoekje  ! Bij jullie ook dat de zon het voorlopig laat afweten ? hier anders wel hoor , of vragen we wat teveel van de maand April om dagelijks het zonnetje te zien ? Och we moeten toch tevreden zijn met wat we krijgen  ..... als dat nu eens anders kon wat zou je grootste wens zijn (daarmee bedoel ik niet alleen het weer ) ??????? We hebben als we eerlijk zijn allen wel een verborgen wensje é !

liefs


>> Reageer (8)
07-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - oef !

Oef !!!! Zondagrust en daar hoort een bloemetje , dan nog liefst ééntje uit eigen tuin .En dat kan nu ondanks die slechte reputatie van de maand April zijn de éérste  " Rhododendrons "aan het bloeien  en die ik dan ook figuurlijk ééntje  aan jullie doorstuur

.Wens jullie een heerlijke Zondag dank zij de zon die net door de wolken komt piepen en voor de wielefans geniet van de " Ronde van Vlaanderen !

liefs


>> Reageer (9)
06-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- magnolia

De Magnolia is een plezier om die boom te zien met al ze bloemen !

Maar..... wat er darop volgt is een heel stuk minder plezierig te noemen Pfffff !!!!

Nog een zonnige Zaterdag gewenst !

liefs


>> Reageer (9)
05-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- wat .......

Wat ik nu aan ieder die dit hier leest van harte toewens ??????  wel dat is het volgende .....

.En wat de zon betreft die draagt al zeker haar steentje bij om die wens in vervulling te doen gaan !ieder dag is er ééntje bij de echte Lentemaand . Na enkele valse starten waar we trouwens toch van genote hebben , kunnen we dan zeggen " Oef die winter is eindelijk voorbij " Ola genoeg over dat weer is er hier ééntje ...... de rest kunnen jullie wel raden zeker ?

liefs


>> Reageer (10)
04-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- famlie......

Iedereen in je familie  krigt een plaatsje in je hart .....van je eigen kinderen tot de allerkleinste achterkleind.Dus is het niet meer dan normaal dat  het kleinste bubbeltje die nog maar een grote 14 dagen oud die ook   deel uit maakt  van de 'Clan "hier ook een plaatsje krijgt ......

en je mag er zeker van zijn dat word een stevige" Rock & Roller"  zo te zien , als is dat slapen nu nog een stuk intersanter dan dat lawaairige gedoe ! Nog ff dit ....geniet van de zonnige dag ( ook al is die temperatuur wat naar beneden getuimelt )

liefs


>> Reageer (9)
03-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en ....

En nu is het nog vlug in razend snel tempo hier ff loeren , waar ik uithangen heb deze morgen ?????

Dit zegt genoeg zeker , het is veeeeeeeeeeel kanger uitgevallen wat de tijd betreft denk dat ze vandaag allen wilden gekleurde haren hebben (gelukkig hou ik me aan men witte haren )Pfff .Het was maar wachten en wachten maar we zijn er toch terug nog vlug een fijne dag wensen en ons juffrouwke haar eten gereed maken voor een tweede maal  een totaal andere kaptster( leeuwke) er invliegt ! En vrees dat dit er teveel aan zou zijn twee op een dag

liefs


>> Reageer (6)
02-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 vroeg ...

" Vroeg begonnen - is half gewonnen " dat is toch het gedacht van onze Liam ( men achterkleinkind )Of is het de droom van  zen papa Sacha  die reeds in de  verre toekomst zen oogappel ziet spelen bij zijn  favoriete voetgalploeg " Cub Brugge" ? .Och een mens mag toch dromen over de toekomst van je kind hé , hebben wij ook gedaan .Maar ondertussen hebben wij wel geleerd dat dromen en werkelijkheid soms heel ver uit elkaar liggen .Maar hoop toch voor beiden dat die droom werkelijkheid word want ..... ben tenslotte ook een fan van Club Brugge !!!

liefs


>> Reageer (13)
01-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- op......

" Op 1 April zend men de zotten waar men wil " dat was het gezegde vroeger , dat was nu niet bepaald een echt vriendelijke uitspraak naar mensen toe die worstelen met mentale problemen of mentale  minder validen ! Gelukkig is dat voorbij ( hoop ik toch ) en word er aan hen die het nodig hebben hulp geboden ! Anders heb ik totaal geen problemen met iemand op deze dag eens bij de neus te nemen , zolang het maar gezellig blijft en niemand kwetst Dus opgepast let op je tellen vandaag laat je niet beetnemen !!!!!! Alleen als het uitkomt van de klein of achterkleinkinderen , dan gaan we met plezier in op hun grappen , ook al hadden  we  reeds lang in de smiezen wat  ze ons probeerden wijs te maken of uitspookten  

liefs


>> Reageer (6)
31-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31--en dat ......

ru

En dat is voor ons allen  wat de Zondag betekent  , hoe die ook ingevuld word ! Sommigen houden het rustig - anderen verkiezen dan weer een fikse wandeling  met hier of daar een koffie ( of thee) stop of een plezier ritje met de fiets enzovoort! Maar we mogen ookeens aan diegene denken voor wie die Zondag een extra drukke dag is .... in de ziekenhuizen of diegenen die zorgen dat we een koffietje voor onze neus krijgen en  zo genieten op een terrasje . Er zijn er  nog zo vele die niet kunnen genieten van hun Zondag en hebben die dan niet een een vriendelijk woordje of glimlach verdient ?Dit doet ons beseffen " wij senioren zijn toch bofkonten " want het zijn die  mensen die onze Zondag maken tot wat hij is " een heerlijke ontspannende dag "

liefs


>> Reageer (10)
30-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-zon....

Zon - zon -zon ... zon hier - zon daar - zon overal heerlijk toch ? Daar bovenop nog weekend wel wat moet een mens meer hebben , dat het misschien maar een ééndagsvliegje ( of 2) is zetten we mooi aan de kant onder en bergen ze op onder de kategorie " zorgen voor morgen "!Leeuwke geeft hier het goede voorbeeld en zit al lekker in haar " ferarie " buiten op het terras en met zo'n weertje  moeten en kunnen  we straks  niets anders dan haar voorbeeld te volgen dus alleen nog dit .......

Geniet ervan !liefs


>> Reageer (11)
29-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- ook...

Ook al staan we stevig met beide voetjes op de grond en weten we maar al te goed  hoe het leven in elkaar zit en dat zoiets wensdromen is .... we mogen toch  ff  weg dromen hoe het zou zijn hé .Zolang we daarna het echte leven terug in de ogen kijken is dat wensdromen nog oké ! Maar jullie allen een zonnige Vrijdag wensen is geen droom maar heerlijke werkelijkheid dus geniet ervan !

liefs


>> Reageer (8)
28-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- daar ......

Daat zijn we dan toch wat later dan anders dank zij het internet die weer was uit gevallen pfff! Maar wilde het vandaag niet over een ongelukje hebben met het internet maar over " Geluk "

Geluk bestaat voor een klein beetje uit toeval en om het volledig te maken moet je voor de rest  zelf zorgen al word het zelfs ook hard knokken !We zijn als gewone mensjes niet op de wereld gekomen in een gouden nest! dat konden we aan onze kinderen niet doorgeven maar ......als we ze een warm nestje hebben kunnen geven dan zijn zij gelukkig en wij ook ! Nu we senioor zijn en de kinderen volwassen en het huis uit zijn , ligt ons geluk in  klein en achterkleinkinderen te zien opgroeien en dat we nog zoiets mogen mee maken .Dan kunne we tevreden zijn want om gelukkig te zijn hoef je niet geboren te worden in  een nest met een gouden randje maar een warm nestje !

liefs


>> Reageer (6)
27-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- vlugge .....

Vlugge en gemakkelijke woorden maar soms worden  of kunnen die niet zo vlug en gemakkelijk in daden omgezet worden maar ..... we kunnen maar proberen hé ! Vrees zelfs dat het weer ook nood heeft aan wat kleur of opkikkertje of zou ik beter zeggen wat zonneschijn ! Neen !!!!!.....niet weer  over het weer vandaag we moeten zowiezo toch tevreden zijn met wat we krijgen dus waarom erover zagen of klagen ! Liever ons  bezighouden aan wat we "wel "kunnen veranderen of verbeteren .Ola krijg weer hulp (?????) aan het peeceeke van ons Leeuwke dus nog vlug ... Kleur je dag met of zonder zonneschijn !

liefs


>> Reageer (11)
26-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- ook ...

Ook al is is het wat de zon betreft nog een soort twijfel geval " komt ze te voorschijn of niet !" we hebben er nog het raden naar ! Waarom willen we toch  steeds  met zekerheid weten   hoe het weer voor de komende dag er zal uitzien ? Ben er bijna zeker van dat we allen kijken naar de weerman ( of vrouw ) wat het weer zal worden !Trouwens we willen zekerheid  over alles maar zo gaat het niet nog over het weer of over het leven zelf .Niets is te voorspellen we kunnen slechts hier en daar wat bij sturen en er het beste van maken van wat is of op ons afkomt !

liefs


>> Reageer (8)
25-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en ....

En dat is zowel als vraag en ......als bevestiging bedoeld , met twee een adempauze inlassen met een koffietje is altijd plezanter dan alleen !En tijd die hebben we zowiezo steeds te kort ( maken we onszelf toch steeds wijs ) die enkele minuten zullen het verschil niet uitmaken ! Of zou het ergens meespelen dat ik zelf een gote koffieteut ben ????? Na die lofzang over koffie zal ik er maar  vlug terug in vliegen want jullie weten ook wel .... die Maandag hé !!!

liefs


>> Reageer (10)
24-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- het is ....

Het is vlug ff tussendoor hoor vandaag want het internet zit blijkbaar in de puree ! hopelijk kan ik nog upladen voor dat internet terug uitvalt ! Wens jullie een schitternde Zondag met veel

liefs


>> Reageer (11)
23-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- al....

Al vrees ik dat met die raad wat te laat is en jullie dag  reeds  lang gestart is maar zo'n koffietje  tussendoor is  nu ook niet  iets om te laten staan hé ! En  dat is van ééntje gesproken die dat ten volle kan bijtreden  !Maar Weekend of niet is hier ééntje die laat weten ( ze heeft geen woorden nodig) dat er een plaatsje vrij is in dat maagje en als ik nu  niet spring dan is het  zoals met de " brecxit" niet de zachte aanpak maar de harde  aanpak en dat probeer ik toch zoals in de politiek te vermijden dus....

liefs


>> Reageer (7)
22-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- ondanks .....

Ondanks alles ... De boomzaag vele van takken heeft doen verdwijnen - de zon het aan de kust laat afweten de Magnolia bloeit toch zoals ieder jaar ...

. De natuur laat zich door niets of  niemand tegenhouden !Jenk dat wij hier van de kuststrook zullen moeten verhuizen bij jullie in het binnenland , daar zijn heerlijke temperaturen  en stralende zon en hier ...... mist en  weer  geen zon te bespeuren ( voorlopig toch niet pfff) Maar zoals steeds ...." wat niet is kan nog komen "en we zijn Vrijdag als dat geen reden is om om optimist te zijn  maak er een mooie dag van waar  je ook woont en wat ook het weer is !

liefs


>> Reageer (6)
21-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- het .....

Het is zover eindelijk .....

En nu maar hopen dat de zon ook van de partij is vandaag en dan kan onze dag niet meer stuk  al mogen we niet te vroeg juichenwant want " Aprilse grillen " moeten we nog door voor  we kunnen zeggen " Oef die winter zit er echt weer op !"Maar dat kan niets veranderen aan dat Lentegevoel dat begint te kriekelen ! Heb ik nu genoeg de loftrompet geblazen over die Lente  of niet  soms ? Hopelijk word er geen domper opgezet en krijgen we straks stralende zon om het begin van de start van een nieuw seizoen te vieren en vooral te genieten  !

liefs


>> Reageer (9)
20-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- wel......

Wel vandaag zullen we eens koppig zijn sé we houden ons aan bloemen en dat " Lentegevoel " ook al is de zon nog niet te bespeuren ( hier toch niet) en daarom .....

Na die blijde gebeurtenis of wat er ook gebeurt in het leven de tijd staat niet stil en dus gaat vandaag  alles weer zen gewone gangetje !En ben meteen ook weer laat   (pff) en moet het dan ook voor nu hierbij laten want ....... och moet er niet bij vertellen het waarom zeker ?

liefs


>> Reageer (5)
19-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- na....

Na dat verheugend nieuws van gisteren kunnen jullie al raden wat er vandaag op zal volgen zeker  ????????? Ja juist geraden ...

Onze kleine Jaiden toen hij nog maar net een tweetal uurtjes zijn intrede in de wereld had gedaan !En of iedereen trots is op dat kleine bubbeltje is  hoef ik er niet bij te vertellen zeker , dat weet iedere  overgrootmoeder en grootmoeder !

liefs


>> Reageer (9)
18-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-oef !!!!!

Oefff! Gisternamiddag was het zover , mijn kleinkind kon einelijk haar kleine  bubbeltje( mijn achterkleinkind) niet alleen voelen maar ook zien  en ......

.En of ze dolgelukkig waren hoef ik er niet bij te vertellen zeker ?

liefs


>> Reageer (11)
17-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-En ......

En ff zondigen met het suikerdieet of ander dieet hoort daar  soms ook bij , zolang  het maar bij dat éne  Zondagse zondetje gehoudenis  word is alles oké ! Denk nu niet dat ik iedereen aanzet om te snoepen op Zondag hoor , ik bedoel maar .... jezelf ff verwennen moet kunnen ! Daarom wens  ik jullie allen  een ( voorlopig nog zonnige ) dag !

liefs 


>> Reageer (9)
16-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- oef !!!!

Oef !!!! Eindelijk weekend en ...

.

Een kolibri en een bloemetje in afwachting van " the real thing " en  dat stormweer lappen we aan onze laars en doen lekker wat we gepland hadden . Omdat we senioor zijn wil niet meteen zeggen dat we  ook makke lammetjes zijn en ons laten in een hoekje duwen en opsluiten door het weer ! We mogen ook nog eens " de rebel " uithangen en  gewapend met muts en sjaal en dikke mantel kunnen we best nog tegen een stootje !  Ola ... al zo laat men wandelend uurwerk ( leeuwke ) heeft me te verstaan dat het soeptime is en gewoonlijk als het over eten gaat is dat ingebouwde uurwerkje dat ze blijkbaar bezit stipt op tijd dus....

liefs


>> Reageer (7)
15-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- voila sé

Voila sé daar zijn we dan terug , heb gisternavond het laten afweten om ff langs te komen ( sorry ) maar het kaarsje was volledig opgebrand pfff!. Kan gebeuren é we zijn geen 3x 7 meer en het kaarsje brand  vlugger op dan toen we jong waren !( ook al geven we zoiets niet graag toe )  Over het weer zullen we het maar niet hebben want zoals het weer dagelijks in herhaling valt zouden wij dat ook doen ! Eens moet die stormwind ophouden en daar kijken we met zen allen naar uit ! Maat het weekend staat voor de deur en dat is dan weer iets om ons over te verheugen dus ....

liefs


>> Reageer (8)
14-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- joehoe !!!

Is al lang geleden maar ben er ook eens weer Leeuwke , wil vertellen van gisteren hoeveel lol ik had .Men nichtje was ook mee op uitstap en ze zal heel dicht bij me ,ze vertelde honderd uit tegen me ( al begreep ik er soms geen snars van ) Maar je weet hoe jonge lui zijn é over feestjes - over jongens enzovoort ! Maar vond het toch heel plezant

heb zelfs men hoofd op haar schouder gelegd en dat vond ze fijn  net als ikzelf )Al bij al een heerlijk  ritje in de auto want als ze uittapte zwaaide ze naar me .Maar nu zal ik zwaaien naar jullie en zoals je ziet ... ik ben nog steeds" a life and kicking "  en tot de volgende keer !zwaai -zwaai !


>> Reageer (7)
13-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- lopen ...

Lopen we er straks ook zo belabberd kletsnat bij ???? Misschien wel - misschien niet , hou niet bepaald van doemdenken  en wacht af !We laten onze dag niet verpesten door wat water er zijn ergere dingen in het leven dan dat ! Vandaag is het  wel weer in vliegende vaart maar wens jullie toch ( ondaks dat sch.. weer )een fijne dag !

liefs


>> Reageer (7)
12-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en wij

En wij maar wensen en hopen dat we het gehad hadden met het stprmweer , ook al is het  in mindere mate maar het is mooi aan onze hoela !  Het is volgens de weerman nu weer een voorsmaakje van wat komen gaat pffff! Maar zoals steeds waar we voor staan - moeten we ook door ! Nu genoeg over dat weer wat is of komen gaat en liever denken aan prettiger dingen zoals ....... binnenkort een nieuwkomertje in de Clan en dan staat de teller al op 28 personen en wie weet wat er of wie er nog volgt  .Verdorie wie had dit ooit kunnen denken .....nog in men stouste dromen niet

liefs


>> Reageer (5)
11-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- gesterkt ...;

Gesterkt door een kopje koffie ( al heeft dat ééntje ondertussen al verschillende opvolgers gekregen) kunnen we die nieuwe week aanvangen .Meteen kan ik jullie ook een fijne dag wensen met voor de rest van de week even fijne opvolgers !

Een goede start is een belofte en voorspelling hoe de rest van de week zou kunnen lopen , dat hopen we toch en " waar er hoop is - is er leven " zegt dat oude spreekwoord ! Dus vliegen we er met nieuwe moed weer in ( na nog een koffietje  nr????)

liefs


>> Reageer (8)
10-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- - ook .....

Ook al is de morgen ondertussen al goed gevorderd en word het stillaan tijd om in die potjes te gaan roeren !Nog niet wegewaaid ? Hier bij ons  moet je je schrap zetten want je zou verdraaid weg waaien , het is echt een " binnenblijversdagje " hoor maar gelukkig geen regen dat is ook al iets ! Wat het weer ook is of word maak er toch een gezellige dag van , ook al is het binnen met een koje koffie( of thee) kan het leven ook best mooi zijn !

liefs


>> Reageer (6)
09-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- We...

" We zijn met ons gat in de boter gevallen " volgens die ouwe speuk wilde zoiets zeggen " je hebt geluK dat zoiets is of kan en het jou te beurt valt "Wel dat weekend voelt altijd een klein beetje zo aan , al  zijn we dan niet de enigen gelukkigen die  er mogen van genieten en de touwtjes wat mogen vieren !Ook al wil het weer niet bepaald meewerken om " de kroon op het weekend te zetten "! Maar zoals het een optimist past .... voorlopig nog geen regen te bespeuren en wie weet " geen zon voor nu maar wat niet is kan nog komen .Eender welke richting dat weer ook uitgaat wens jullie toch een ....

.

liefs


>> Reageer (6)
08-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en dat ....

En dat is zo " iedere dag is een nieuwe start " met nieuwe uidagingen en de kans om herhalingen van de fouten die we maakten beter te doen .Ook al zit de kans erin als senioor als die nieuwe dag op zen einde loopt  ze net geworden zijn als de vorige dagen ! Misschien is dat wel wat nodig hebben en kunnen we opwindende  drukke gebeurtenissen best missen ! Zal wel gedeeltelijk afhangen van  de ingesteldheid  van persoon tot persoon zeker , ieder doet waar we ons best bij voelen en dat is dan één van de voor rechten van het senioor zijn !Maar hier is er nog altijd ééntje ( stefke ) die de poppen in huis doet dansen op het ritme van" haar" muziek dus .... dansen we maar !

liefs 


>> Reageer (8)
07-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-Oef!

Oef!!..... "na regen komt zonneschijn" en moet eerlijk bekennen het is echt een plezier om die zon terug te zien na een regendag ! Ook al weten we ook wel dat we nog wat water kunnen gebruiken , het is een stuk aangenamer als je die zon ook al is het maar af en toe ziet ! En voila daar zijn we al weer met ons gezaag over het weer pfff maar verder zwijgen we erover ! Maar heb toch een bloemetje bij om de dag nog  wat meer op te fleuren , " alle kleine beetjes helpen " zei men mam altijd en ze had zoals altijd weer eens bij het rechte eind !Toen we kind of jong waren vonden we onze ouders ouwerwets en dachten we dat we alles beter wisten ! Is maar  later dat we begrepen hoe wijs ze waren en ons wilden behoeden om fouten te maken !Ola hare majesteit ( leeuwke)heeft me nodig.....

liefs


>> Reageer (5)
06-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dat.....

Dat is nu iets waar we allen van dromen zeker bij regenweer  ....

Maar zoals we allen weten " dromen zijn bedrog "dit is helaas nog onmogelijk maar wie weet ..... ooit word het  in de verre toekomst toch mogelijk .Het uitvindersvernuft van mensen laat zich door niets of niemand tegenhouden of het nu iets is wat een zegen is voor de mensheid of  leid tot  iets wat de totale vernieling van de natuur betreft . Ola .... dat is zwartkijkerij op de vroege morgen , we moeten wat meer vertrouwen hebben in de toekomst en de mensen hé ! Wens jullie toch een fijne dag ondaks die regen want gelukkig bestaat er nog zoiets als een parapluke !

liefs


>> Reageer (6)
05-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-- plichten

En plichten hebben we allen .....toen we jong en zorgen hadden over  onze kroost hadden we de simpele gedachte " wat we nu niet kunnen doen , zullen we wel doen als ze allen volwassen zijn en het huis uit !" Soms vraag ik me af .... hoe kwamen we verdraaid erbij om zoiets te denken ?  " Eenmaal een ouder blijf je het voor de rest van je leven "Ook al zijn ze volwassen en hebben zelf volwassen kinderen , je blijft je verantwoordelijk voelen voor hen( hoe oud ze ook worden of zijn ) Je kan of wil niet je plicht als ouder naast je neer leggen hoe oud je ook  zelf word ....

liefs


>> Reageer (5)
04-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- dat...

Dat is wat we allen hopen en dat ik jullie ook van harte toewens ! Een week week die kalm en rustig verloopt zoals een kabbelend beekje en hopelijk geen  stroom die ons meesleurt in een wilde  vaart .De toekomst kan nog steeds niemand voorspellen dus afwachten .Maar wat ik vandaag niet moet voorspellen omdat ik het voor men neus zie ..... die trekker en dweil staan te trappelen ( bij manier van spreken é)om terug  te beginnen  aan hun volgende klusje dus ....

liefs


>> Reageer (7)
03-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- grijs ....

Grijs en af en toe wat gedruppel maar als ze denken dat wij daardoor onze Zondag laten verpesten ???? Niets van.... dat Zondagsgevoel zit door zoiets niet in de prullemand ! Integendeel  we zijn en blijven optimist  en zijn nog dik  tevreden dat op deze tijd van het jaar het weer nog best meevalt .Maar nu genoeg over dat weer rest me alleen nog dit.....

 

liefs


>> Reageer (11)
02-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- karnaval

Karnaval .... dan denk je wel ff terug aan de tijd dat de kinderen klein waren en vooral de drukke  tijd ervoor ! Toen was het nog niet vlug naar de winkel om een karnavalpakje te kopen maar wel er zelf ééntje in elkaar knutselen !Eerst was het plannen maken wat ze graag zouden willen en we kennen kinderen alle twee minuten veranderden van gedacht , als het eindelijk beslist was dan was het een lapje stof uitzoeken of ergen een goedkoop " couponneke " die je voor een appel en ei kon kopen en dan ..... aan het naaaimaschientje als ze in dromenland zaten ! Want aan zoiets bezig zijn als ze erbij waren was niet te doen ! Het was toen een gans andere tijd  en niemand nam er aanstoot van als broer en zus verkleed waren als een rijke emir uit een ver land en één van zen  liefjes....

Wat zijn de tijden ondertussen veranderd en waar is de menslijke verdraagzaamheid gebleven ?????

liefs  


>> Reageer (7)
01-03-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- moet ....

Moet er daar nog veel aan toegevoegd worden ? We zullen  wel  met zen allen er zo over denken zeker ?En dat we we met zen allen wel dat zonnetje een beetje missen zullen we het waarschijnlijk ook mee eens zijn ! Verdraaid staat er hier eentje te trappelen( stefke )  naast me die vind dat het soeptime is en voor er brokken vallen nog vlug dit ... wat ook het weer is of word geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (6)
28-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- gelukt!

Gelukt ! om op het gewone uuur ff naar die pc te loeren en wat te krabbelen , al zal ik maar niet teveel stoeffen of ons leeuwke speelt weer voor stoorzender .Niets aan te doen maar dat is nu éénmaal haar favoriete spelletje , voor haar is alles wat je doet bijzaak ..... je moet je met haar bezig houden ! Maar genoeg daarover voorlopig hier een waterzonnetje , als we de weerman mogen  geloven word het straks dat water zonder zonnetje maar zoals als steeds we zullen wel zien ! Oja voor ik er een punt achter zet ...

.

(ook al is het niet languit in het gras )

liefs


>> Reageer (7)
27-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-met...

Met een bloemetje , al geloof ik niet dat er veel nodig zal zijn want voor dat opfleuren zorgt dat zonnetje in haar ééntje al voor ! Gisteren vroeger- vandaag later dan anders met dat krabbelyje Pfff  morgen misschien op tijd ? Maar morgen is morgen en we zullen wel zien wat we zullen zien ! Dat later betekent ook ... hou het kort en ga in die potjes roeren daarom ....

liefs en geniet van je ( laatste????) zonnige dag


>> Reageer (8)
26-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- vandaag ......

het is vandaag wat vroeger dan anders - en in vliegende vaart want dat vogeltje hier zal vandaag eens lekker uitvliegen ! Het is hier vandaag ....

"Shoppingsday " dus houden we het kort  tot vanavond en geniet van jullie dag ( zal ik zeker ook doen )

liefs


>> Reageer (10)
25-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- sorry ...

Sorry Garfield maar je slaat de bal volledig mis , het is me eender wat de dag is  of het nu maandag of dinsdag of eender welke dag is zolang we  nog maar kunnen genieten van die heerlijke zonneschijn de rest nemen we er maar al te graag bij ! Het lijkt er hier vandaag meer op dat vlinders in dat  koppeke zitten  in plaats van de buik en met dat gefladder zit er niets anders op  dan  achter dat krabbeltje een punt te zetten ! Maar niet zonder jullie nog een heel gezellige dag te wensen met .....

liefs


>> Reageer (7)
24-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- amaai !

Amaai zunne en een mooie Zondag belooft het zeker weer te worden !! Zou je verdraaid geen lentekriebels krijgen in je buik en dat in de Winter ? Zoets hebben  we nog nooit beleefd zelfs al zijn we senioor maar .... mij hoor je niet klagen hoor en ben waarschijnlijk niet de enige die er zo over denkt en er niet kan over zwijgen ! Wat er nu zal volgen op dat mooie Lenteweer is een groot vraagteken maar we zwigen daar liever over " geen slapende honden wakker maken " noemen ze zoiets ! genoeg daarover geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (10)
23-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-aleen.....

Aleen met zen twee of met de ganse familie - wandelen - een babbeltje slaan - of helemaal niets doen alles kan en mag zolang je er maar goed bij voelt ! Dat is of zou toch moeten het weekend motto zijn en  zeker  nu  met dat stralende zonnetje in de Winter !  Jaja al de uitvluchten die er bestaan om het uit te stellen , ken ze ( en gebruik ze ) ook allemaal maar vraag me toch af .... is dit wel slim van ons ?Ik persoonlijk vind van niet want  oude gewoonten schuif je zomaar niet opzij é ! Maar er is niets mis met iets nieuws te proberen dus ........

liefs


>> Reageer (10)
22-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 - kan ...

Kan me nog steeds verwonderen hoe vlug die dagen tegenwoordig voorbij vliegen , ook al weten we heel goed over het waarom ervan )Morgen al terug weekend en het voelt aan of dat vorige weekend er nog maar net op zit ! Nochtans loopt alles zen gewone gangetje zoals het altijd deed  de wereld draait niet vlugger dan toen we kind of puber waren .Toen leek alles veel te traag gaan , we stonden te popelen om tot de grote mensenwereld te behoren en nu ....doen we het tegenovergestelde we  proberen de tijd wat tegen te houden ( wat ons niet zal lukken ) ! Het enige antwoord  en remedie op dat gepieker  daarop is " geniet van ieder ogenblik "

liefs


>> Reageer (8)
21-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- denk .....

Denk nu niet als je dat plaatje ziet dat ik hier mijn lievelingsdier zomaar opzet hoor ! Bach - bach en nog eens bach krijg al koude rilligen als ik er ééntje zie maar het is simpelweg een verwijzing naar de trage bewegingen van dat slijmdier om het ook wat rustiger aan te pakken vandaag ! Waarom willen we nog altijd alles vlug- vlug  doen ? Als we het wat rustiger aanpakken zal het ook wel lukken hoor ! Laat  dat drukke leventje maar over aan de jonglui , zij moeten zich zef nog bewijzen en wij hebben dat al gedaan . Wij mogen gerust zonder schuldgevoel wat ze noemen " op je lauweren rusten " aan het verleden valt er niets meer te veranderen wij moeten leven voor het heden !En zal die woorden omzetten in de paktijk ... zal men koffietje nog eens bijvullen sé !

liefs


>> Reageer (5)
20-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- ja......

Ja waarom ???? Waarom wachten we soms om een vriendelijk woord te zeggen " zomaar " ? Een vriendelijk woord is toch voor iedereen een schouderklopje en zoiets kunnen we allen wel eens gebruiken .Wie weet als je het dan wel wil doen is het misschien al te laat en zal je spijt hebben van je aarzeling .Of zijn we tegenwoordig meer op onszelf dan vroeger ? Veel vragen en nog steeds weinig antwoorden !

liefs


>> Reageer (9)
19-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- joepie !

Joepie de zon is er terug na dat grijze weer en gedruppel gisterenavond dus ....

En dat hebben we gedaan ook al is die temperatuur hier wel lager dan gisteren maar wat nu niet is kan nog komen é  ! Ola ..... bezoek dus dat gekrabbel zal moeten wijken voor gebabbel !

liefs


>> Reageer (7)
18-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- en op ...;

En op Maandag pruttelt dat moteurke om  te starten altijd wat meer tegen dan andere dagen , te maken met het senioor zijn ? Geloof er niet veel van er zit minder druk op dan vroeger dat zal het wel zijn ! Word vandaag weer een stralende dag ,amaai....... zal dat bibberen worden als we terug van die vroege Lente plots weer met beide voetjes in de Winter terecht komen Pfffff! Maar daar denken we nu liever niet aan , dik tevreden met wat we nu krijgen en duimen tot ze er bijna afvallen dat het nog ff mag verder duren !

liefs


>> Reageer (10)
17-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 - en .....

En wat moet er nog meer gepalaberd worden op Zondag , we hebben al wat we kunnen wensen ... Zondag - stralende zon - niets moet en alles mag - dus neem de dag zoals hij komt en laat  alles wat je dag kan verpesten en de  zorgen voor ff  voor wat ze zijn ! !

liefs


>> Reageer (10)
16-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- geniet ....

Noem het een wens voor iedereen  - een goede raad of wat je ook maar kan indenken , zou het iedereen aanraden om het te doen ! Want zo'n weer zal het zeker niet van lange duur zijn  ( en ben nochtans geen zwartkijker ) " Lente in de Winter " waneer is zoiets al gebeurd en zal het nog eens  ooit gebeuren  ? Misschien nooit meer dus we kunnen er maar van genieten ! Laat al die uitvluchten van " heb geen tijd " maar ff voor wat ze zijn ! Meer kan ik er niet bijvoegen om iedereen  te overtuigen alleen nog dit ....

liefs en een heerlijk weekend !


>> Reageer (9)
15-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- voila .....

Volla sé die valentijn is ook weer achter de rug en opgeborgen tot volgend jaar maar dat is nu wel te ver  vooruit om daar naar uit te kijken ! Om het met de woorden van men mam te zeggen " wie weet zen hoofd dat er tegen die tijd dan pijn doet " ze had ( zoals altijd ) gelijk , één dagje met een keer vooruit kijken is al teveel gevraagd maar het volgende weet ik dan wel heel zeker ....

Hebben we  toch weer ( ondanks de koude nachten ) een stralende zon en met die hulp kan ons aankomende weekend al niet meer stuk .Dus geniet van je zonnige dag er is nog meer van hetzelfde op komst !

liefs


>> Reageer (6)
14-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- geniet ...

Geniet van een

met veel liefs!


>> Reageer (11)
13-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-soms .....

Soms vraag ik me af met Valentijn  .... tijden en gewoonten  tussen jonglui veranderen maar zijn ze daarom altijd beter dan toen wij jong waren ? Liefdes verklaringen worden verstuurt langs het internet of smsjes  en die G.S.M  word soms na 1 jaar vervangen , Wat blijft er dan over  na jaren van die lieve woorden ???? Waar wij ( in die ouwe tijd)alles nog aan papier toe vertrouwden ! Die woorden werden met zorg bewaard ( hier al meer dan 62jaar )zijn we daarom watjes  en uit de mode ???????? Er was nog geen sprake van 1 dag in het jaar iets aparts te doen voor je partner maar .... zeggen die goed bewaarde kaartjes niet soms meer dan 1 dag in het jaar een etentje of wat dan ook ?? Noem me gerust " een ouwe sentimentele doos " maar tastbare herinneringen kunnen je dag opfleuren !

liefs


>> Reageer (11)
12-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- plezant .....

Plezant is het niet als je s' morgens dringend weg moet en de buitenslapende auto zit onder een wit rijm laagje maar mooi is het  anders wel !We vergeten wel eens het mooie van de Winter als het onze leefgewoonten in de war brengt want .... we zijn gewoon dat alles tegenwoordig  even vlug moet gaan ! Maar dit was deze morgen en nu reeds een stralende zon dus duimen  maar dat het zo blijft ! En dat was het zo ongeveer voor vandaag vanuit 't rommelkotje alleen dit nog ...

liefs


>> Reageer (7)
11-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- start !

Doe maar jong ...... ben het mee eens dat we een nieuwe week tegemoet gaan maar of dat echt op zo'n ding moet  ? Wel wat mij betreft bedankt hoor , is warmer en veiliger aan men peeceeke  naast de cv !Over die nieuwe week gesproken ... is voor jullie ondanks die maandag ook de week begonnen met een gouden randje te danken aan die stralende zon  ? Wens jullie dan ook een stralende dag met veel ......

liefs


>> Reageer (8)
10-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Normaal beginnen  met goede morgen maar vandaag eens lekker tegen de stroming ingaan  Ze beweren  steeds dat het geluk en plezier in de kleine dingetjes van het het leven zit , wel eens lekker het omgekeerde doen van wat ze van je verwachten  is zoiets ! Soms vraag ik me af ...... is dat soms een klein  stukje die ergens nog in een hoekje achter gebleven is van de puber die we ooit waren ?????? Of zoek ik het veel te ver en komt ieder mens wel eens in opstand met een onschuldige daad ? Ola ..... het is weekend gepieker en muizenissen zijn dan taboe !!!Dus  zijn we braafjes en wensen jullie een

liefs


>> Reageer (10)
09-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- ondanks....

Ondanks dat stralende zonnetje kunnen we die handschoenen en bottekes best gebruiken want er waait een stevig briesje al zou ik beter zeggen " een stevige( bijna ) stormwind ! Maar we hangen toch de optimist uit " alles beter dan sneeuw " !Voila sé we zijn weekend en we mogen dat koordje wat vieren en genieten van het weekend ! Oja nu ik het daar over heb ....... wens jullie een heel gezellig weekend en voor nu  een

liefs


>> Reageer (7)
08-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- waar .....

" Waar het hart vol van is - loopt de mond  van over "Klinkt dat oud gezegde en daar het hier niet met gesproken woorden ( gelukkig want ben al geen te grote babbelaar )gaat maar met geschreven woorden heb ik maar alles wat dedag goed kan maken  samengevoegt alleen nu nog ff nagaan of alles aanwezig is  .......

 

1- Ff langs komen met een g morgen ( oké ) 2 we zijn vandaag vrijdag dat betekend morgen weekend joepie !(oké)3 en het laatste maar niet het minste , dat trouwe koffietje staat naast me ( nog ff kijken ...ook oké )Wat valt er dan nog meer te vertellen ???? dus

liefs


>> Reageer (11)
07-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - voorlopig ....

Voorlopig kunnen we het hier ( letterlijk ) van de zonnige kant bekijken maar .... of het ook zo zal blijven is een groot vraagteken  .Maar toch plezant als de zon door de ramen schijnt ook al is het misschien maar voor  ff ! Alé is weer van datte zunne zijn weer gestart met een weerpraatje , straks denken jullie nog dat ik de volgende nieuwe weervrouw word  Ben weer aan het zwanzen hoor ,wat een beetje zon in de morgen  met een mens toch kan doen hé !Had  nochtans daarnet mezelf belooft " juist ff piepen op het net en kort houden Steffie want er staat hier iemand te popelen voor je aandacht "( en geduld is niet bepaald haar sterkste kant ) Maar .... overkomt het jullie ook wel eens dat je langer aan dat peeceeke blijft hangen dan de oorsronkelijke bedoeling ?????? wel hier ook pfff

liefs


>> Reageer (8)
06-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dit.....

Dit moet je wel met een korreltje zout nemen é , was het maar waar dan zou het leven een stuk eenvoudiger zijn !.Helaas soms is het levenspad  bezaaid met hobbelige hindernissen maar .... hindernissen zijn er om te overwinnen  wat we dan ook doen , dat zijn we verschuldigd aan diegenen die samen met ons dezelfde weg afleggen ! Genoeg daarover !!!!! Ziet er mùaar triest uit buiten .... regen maar daar verliezen we ons goed humeur niet door , regen hebben we - zonneschijn kunnen we krijgen !Wie weet steeds  blijven hopen in het leven misschien zijn de wonderen de wereld nog niet uit

liefs


>> Reageer (9)
05-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- wees .....

Wees gerust dat éérste kopje koffie is al lang verleden tijd en zit hier met open oogjes naar dat scherm te kijken hoor ! Of moet ik zeggen " dat toetsenbord  "? want als je als senioor je voor de éérste keer waagt aan een pc en toetsenbord , dan is dat " blind " intikken een soort van wensdroom ! Vind het steeds een plezier om te kijken naar de dochter hoe die vingers over de toetsen huppelen zonder ook maar te spieken waar ze terecht komen ! Maar .... we zijn nog van de oude tijd en trekken ons plan , we zijn koppig en wat we willen komt er !!!!!( ook al duurt het soms wat langer é)Nu is men tijd ( en koffie )echt op dus ...

liefs


>> Reageer (6)
04-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- als je ......

Als je naar dat scherm zit te staren en niet weet wat het krabbeltje zal worden , dan is de start met het volgende 

Steeds een goed begin en hopen dat ondertussen de rest" zomaar "zal volgen , dat  je vingers zonder nadenken vanzelf  hun weg op dat toetsenbord zullen vinden  en er een  nieuw zinnig krabbltje word geboren !Wel kan nu met zekerheid zeggen ..... vandaag is dat wensdromen  geworden zunne ! Zal er dan maar een punt achter zetten en morgen is een nieuwe( en betere ?) dag !

liefs


>> Reageer (12)
03-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- aha.....

Aha ..... we zijn Zondag vandaag  wil meteen ook zeggen..... het mag gerust wat rustiger zijn ( zonder schuldgevoel)dan andere dagen ! Dat is dan de theorie maar ( er is altijd een maar é )theorie en praktijk liggen soms hemelsbreed van elkaar verwijderd in de werkelijkheid , zullen jullie ook al wel ondervonden hebben ! Ola .... dat is de zwartkijker uit hangen en dat weigeren we hier ten stelligste , we verwachten steeds het slechste en hopen op het beste ! Dus wens ik jullie allen een heel

liefs


>> Reageer (10)
02-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- maar ......

Maar ondanks wat er gebeurt of gebeurt is we moeten vooruit , het leven gaat verder en diegenen die er  wel nog  zijn hebben ons nog  nodig we kunnen niet blijven  achterom kijken of  blijven stil staan ! Dus we gaan er met volle moed weer tegenaan en bergen onze herinneringen zorgvuldig in ons hart en nu ander onderwerp  !Mogen we van geluk spreken ...... vandaag geen sneeuw te zien en dus maar duimen dat het zo blijft voor het weekend ( en verder ook a.u.b ) Waren daarnet  enkele regendruppels  maar  alles beter dan sneeuw , al denk ik of weet zeker dat de  kinderen het oneens zullen zijn met die uitspraak ! Om het kort te houden .....  de dag van morgen blijft steeds een raadsel !Maar toch een gezellig

gewenst !liefs


>> Reageer (8)
01-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- terugdenken

Terugdenken aan 1- 2- 2009

Maar waar je ook bent  .....

liefs


>> Reageer (13)
31-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- frisjes....

En daarbij sluiten we het onderwerp " het weer " voor vandaag af want het plaatje zegt genoeg wat wij bedoelen !Vandaag de allerlaatste dag van de Winterverkoop , diegenen die nog willen een " batje " doen is nu  het moment om nog ff in die spullen te gaan rommelen ! Of het nog de moeite loont ? vrees dat dit een andere vraag is ! Zal een opluchting zijn  dat vanaf morgen  de winkels weer netjes in orde  zullen zijn want heb er een verdraaide hekel aan alles alles zo maar achteloos op de grond  gesmeten word ,zonder eerbied voor die nieuwe spullen ! Wat wij bestempelen als " rommel " is misschien voor een ander iets waar ze al lang op zoek zijn ! Amaai zunne ...... maar zoiets lag nu op men maag en moest er ff af !

liefs


>> Reageer (9)
30-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- voila....

Voila sé we hebben weer dat duivels mannetje op bezoek gekregen

het ventje is leuk en plezant om te zien ( op prentje ) maar wat hij steeds mee brengt is een heel stuk minder plezant ! Maar ve zullen er niet over vitten het is Winter en men kan zoiets verwachten , ook al zien we dat manneke liever gaan dan komen ! Halt stop .... genoeg daarover ! Laat je humeur niet verpesten ook al word het een dagje binnen blijven en wat het morgen word ????? zullen we wel zien als we het zien hé !

liefs


>> Reageer (13)
29-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- we ....

We kunnen niet iedere dag het zotje uithangen , we worden  vlug genoeg met onze neus erop gedrukt dat het leven niet altijd een lachertje is hé!  Daarom  samen met een dagelijkse groet dit......

" Leef ( en beleef ten volle ) ieder moment " al weet iedere senioor wel dat onze tijd kostbaar geworden is en we er maar beter zo goed mogelijk kunnen van genieten ! Toch nog er ff extra aan herinneren  kan geen kwaad want we zijn allen eender  we hebben allen van die nep redenen zoals " heb geen tijd - moet nog éérst dit of dat doen " enzovoort !

liefs


>> Reageer (7)
28-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-niets .....

Niets is beter om die Maandag te starten  dan ff gek doen ....

Met wat humor en zelfspot is de week goed gestart hoe alles verder verloopt ???? Dat is koffiedik kijken we  zullen  wel zien wat we zullen zien !Is dat nu de filosoof uithangen op een maandagmorgen ?????Niets van  zou verdraaid  zoiets niet durven doen, we hoeven niet naar de reden te zoeken zal simpelweg een gekke bui zijn ! Stop nu met dat gek gekrabbel want de Kaboutertjes hebben het  weer eens laten afweten vandaag .... dan maar vlug terug zelf de handen uit de mouwen steken !

liefs


>> Reageer (10)
27-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en .....

 

En daar mee is bijna alles verteld wat voor een Zondag  wat van belang is en het jullie van harte ook toewens !Amaai dat zou dan superkort worden voor vandaag maar ... is het altijd nodig die ( soms onodige ) woorden ?Wat ik wilde zeggen voor vandaag staat beknopt in het plaatje dus geen lang epistel  met bijkomstigheden maar liefs van hieruit !

 


>> Reageer (11)
26-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- sneeuw

Sneeuw weg dat heeft ons weer hoop ook al spreken ze van volgende week terug kouder maar we blijven possitief ( hier toch ) en we kunnen terug dromen van de Lente met bloemetjes en vogelttjes die hun hoogste lied zingen ! ( zal nog wel ff duren maar possitief blijven é )Over possitief gesproken ..... heb er hier ook ééntje ( leeuwke ) in huis die daar net zo over denkt . Daar ze diabetespateint is , is er meteen ook een einde gekomen aan haar lievelinggerecht " chocolademousse " maar toch nog altijd als ze die mengmachine ziet begint ze te dansen met een smile van hier tot  in Tokio omdat ze weet  wat er komen gaat en het reeds in dat koppeke maalt " straks krijg ik er toch wat van " Ff zondigen moet kunnen ,we kunnen haar toch niet alles afnemen een normaal mens weet "het is voor men gezondheid " maar hoe zou je dat moeten uitleggen aan leeuwke ze zou het toch niet begrijpen !Nu genoeg daarover wens jullie nog een

liefs


>> Reageer (8)
25-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- we ....

We kunnen maar beginnen bij het begin " het goede nieuws " ook al weten jullie het ook zo wel maar toch steeds plezant om  nog eens goed nieuws extra in de verf te zetten  hé !Dus ......

En nu volgt het minder goede.... ook mist bij jullie ?Het zal uikijken worden op de weg ! Maar dat is nu éénmaal Winter je krijgt van alles die minder plezant en gevaarlijk is maar ... we staan ervoor en moeten erdoor ! Laat ons het  wat aangenamer bekijken" iedere dag is er ééntje dichter naar de Lente toe"!

liefs


>> Reageer (7)
24-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- ff ......

Ff terug blikken op verleden zondag de samenkomst van de familie .Ieder jaar maak ik steeds wenskaarten met ekele woordjes  erop ,het hangt er zo wat vanaf soms braafjes.... soms wat minder braafjes .... soms een beetje spottend met een van hun kleine of verborgen kantjes  Voor ze hun kadootje krijgen moeten  ze die dan  ook luidop voorlezen ! Die kaarten zijn steeds een goed bewaard geheim en ze krijgen ze maar te zien als het hun beurt is .Eerst de achter - dan kleinkinderen  en zovoorts maar ,die grote sloebers lezen toch altijd éérst hun kaartje in stilte voor ze het luidop lezen ! Soms vraag ik me toch echt af ......

Zo te zien wie geniet er nu meer van...... de kleinzoon ( de papa van Liam ) of ikzelf ??????????

liefs


>> Reageer (12)
23-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- mooi....

Mooi is zoiets wel ..... een besneeuwde treurberk tussen nacht en opkomende dag maar .... of het zo aangenaam is of dat het mooi is ??????? Daar zal ik me maar beter niet over uitspreken zeker , want diegenen die door de sneeuw naar hun werk moesten ploeteren zullen me zeker met klem tegenspreken ! We kunnen alleen genieten van het mooi landschap zolang het duurt want straks veranderd dat prachtige wit in een grijze modderbrij !

liefs en hou het warm ( binnen )


>> Reageer (11)
22-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- op....

Op die manier zullen de kinderen wel reageren bij het zien van dat wit tapijt buiten eindelijk sneeuwpret voor hen ! En wij ???? dat zal wel een heel stuk minder zijn , ook vinden we het wel betoverend mooi dat wit landschap we denken vooral aan wat de gevolgen ervan kunnen zijn( dat is ouder worden zeker ?)  ! Maar zoals steeds " waar we voor staan - moeten we ook door " dus word het extra voorzichtig zijn en indien het kan .... lekker binnen blijven ! Hopelijk is alles vlug verleden tijd en kunnen de fans van een  een gezondheids wandelingtje hun dagelijkse tripje hervatten !

liefs


>> Reageer (9)
21-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- en daar.......

En daar zijn we dan terug na 1 dagje zonder blog maar een gezellig onderonsje met de ganse Clan Verdraaid het word toch een grote  bende hoor als je zo allen samen ziet en ..... volgend jaar zal er nog ééntje ( of twee? ) bij zijn ! Maar moet eerlijk bekennen ben er verdorie toch trots op   die ( soms gekke ) bende dat men man en ik zelf dit nog alles mogen mee maken ! De kinderen die proberen het werk uit je handen te halen en hoeveel keer dat ik hoor " mama zet je nu toch ff " De kleinkinderen die je nu en dan eens komen knuffelen  en het plezant vonden om me  op men stoel te dragen en  met men sjaal ff aan aan men stoel bonden omdat ik toch wat zou blijven zitten (algemeen gelach natuurlijk )  De achterkleinkinderen die op je schoot klauteren en iets in je oor komen fluisteren ...... wat kan een mens nog meer wensen  om gelukkig te zijn !Al goed en wel ondanks die heerlijke dag staan we weer met beide voetjes op de grond en is nog steeds Maandag vandaag dus .... nog ff dit ..

.

liefs


>> Reageer (10)
19-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- oef !

Oef !!! genoeg voor

gespeeld vandaag , kokmuts afgesmeten alles in de potjes gereed voor morgen die hongerige maagjes  te vullen ! Kom jullie nog vlug van wat er nog van rest een fijne Zaterdag wensen en een heerlijk weekend ! En morgen ??????? vrees dat het dagje zonder blog gekrabbel zal worden !

liefs


>> Reageer (16)
18-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- ola ....

Ola daar is de

en Vrijdag zijn het weekend staat voor de deur ook al is het kouder en is het  weeral laat op dat klokje , we vegen onze broek eraan  ..... de dag kan niet meer stuk !Met wat zonneschijn voelt men ziich een totaal ander mens , wat een beetje zon toch kan doen hé !Maar vrees toch dat er nu een punt achter gekrabbel komt want Leeuwke .... enzovoort !!!!

liefs


>> Reageer (8)
17-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- vlug ......

Vlug ff krabbelen , zoals reeds erover gepalaberd het is het steeds een soort puzelen om de ganse familie bij elkaar te krijgen en dat lukt slechts 1 a 2 keer op het jaar .....en dan spreek is nog  niet over een  familie foto met iedereen .Daar ik meestal achter dat fototoestelletje sta inplaats van ervoor (omdat  ik  daar een verdaaide hekel aan heb) zijn die fotos van moeder met haar 4 dochters een inicum ( ondertussen al weer enkele jaren geleden ).....

Ons Leeuwke in het rijtje krijgen was  noppes  dus maar zo erbij gezet en nu duimen voor eentje Zondag met de zonen !

liefs


>> Reageer (12)
16-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- later ......

Is wel later dan laat maar toch nog vlug ff krabbelen !Zondag is het de( verlate )  nieuwjaars samenkomst van de ganse Clan ! Het begint al met een datum uit te pikken niet gemakkelijk want er is altijd wel ergens ééntje die moet werken  .Dan is het  menu kiezen en boodschappen doen - geschenkjes uit kiezen & pakjes maken ! Een lading koekjes bakken en in dozen doen , veilig voor die grijgraage handjes & handen ! En Zaterdag in veel potjes roeren  om ergens zoveel mogelijk lievelingskostjes op tafel te krijgen wat ik trouwens met  heel veel plezier doe !Dat is dan meteen ook de reden van het laat zijn en waarom   dat blogje deze week wat in het vergeethoekje zit maar wees gerust , volgende week gaat alles weer zen gewone gangetje !

liefs


>> Reageer (11)
15-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- joehoe .....

Al is het voor de verandering weer eens in vliegende vaart Pfff! Verdorie is dat toch dagelijks een gevecht tegen die klok dat zijn we ondertussen al gewoon , zo is nu eenmaal het leven met ons Leeuwke .Zij staat in alles op nr 1 en die rest ? wel die moet maar ff wachten ! Maar koffie uit dus we vliegen er weer in !

liefs


>> Reageer (8)
14-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- mooie.....

Wijze mooie woorden maar ...... wie onder ons staat 's morgens op met de gedachte " zal vandaag eens alleen aan mezelf denken en iets doen wat ik graag doe en de rest ?????? die moeten maar hun plan trekken " Jij niet - ik niet en zo zullen er waarschijnlijk nog meer over denken .Verdorie zal er maar over ophouden die maandag is al niet bepaald een lachertje op zich zelf dus ..... liever denken aan plezierige dingen inplaats van de wijsneus uit te hangen .Trekker & dweil wachten ongeduldig tot ze mogen verder werken

liefs


>> Reageer (6)
13-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ......

Een Zondags bloemetje .... al zit er vandaag wel een dubbele bedoeling achter ! Nr 1 .....heel simpel omdat het Zondag is en dan mag het al eens iets meer zijn ! Nr2 ...heb het verdraaid gisterenavond laten afweten om ff langs te komen zeker Pfffff ( had bezoek en daarna was kaarsje totaal uit  kan gebeuren é) Maar vanavond weer trouw op post ( moet niet zeggen " scouts eer " ben dat nooit geweest ) op men men " huisvrouwseer "dan maar !Nu terug aan de slag ! nog een prettige Zondag gewenst met ......

liefs


>> Reageer (12)
12-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- kiekeboe......

Ook al laat die zon  buiten het afweten er altijd wel iets is soms iets klein onbeduidend, iets die  zal zorgen dat er toch een zonnetje in huis is als je er maar voor openstaat ! Maar ben vandaag weer aan de late kant en moet het ( weer eens ) superkort houden of ...... die potjes zullen aanbranden als er niet in geroerd word en eten niet op tijd gereed  of aangebrand zou voor ons leeuwke een super grote ramp worden voor haar steeds hongerige maagje !

liefs


>> Reageer (7)
11-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- iedereen .....

Iedereen blij om dat het weekend dichtbij is ????? ik ook hoor !!! Ook al zal dat weekend rustig(?) voort kabbelen zoals andere dagen , die 2 dagen  hebben toch altijd een ietsje meer als de gewone dagen. Ook al worden die dagen  nu niet meer bestempeld zoals in de jonge jaren als "uitgaansdagen ".Dat " uit de bol gaan " zit er niet meer in we  houden het nu meer bij rustig kalm genieten van wat we wel hebben , zoals een bezoekje van of naar kinderen of kleinkinderen !Maar voorlopig zijn we nog niet zover en is het vandaag nog een gewoon dagje dus we houden  maar met  dat gekrabbel op en braafjes verder doen met wat voor even op halt stond !( raden wat dit was zal niet moeilijk zijn zeker ?)

liefs


>> Reageer (7)
10-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- oef !!!!

Oef !!!!! leeuwke is naar haar kamertje vlug enkele woorden krabbelen , als ze hier op men schoot zit dan zie ik niet eens men scherm, dus was het wachten tot ze uitgekeken was naar Kabouter plop .Verdorie een mens zou met ouder worden bredere billen moeten krijgen ! Hoe ik daar nu weer bij kom ????? wel vroeger toen  het slechts één klein bubbeltje  met een keer  was die  voor een tijdje een vast stekje had op je schoot  geen probleem .Maar die klein en achterkleinkinderen willen soms allen tegelijk een plekje bij oma .Daar kan men dochter Claude ook van meespreken ....

Ze zat met haar 2 kleinkinderen op schoot en haar dochter ( mijn kleinkind ) vertelde op die manier aan de rest van de familie dat er nog ééntje zal bijkomen ! Dus heb ik gelijk of heb ik gelijk ...... omas zouden allen een bredere schoot moeten hebben , dan is er geen getrek of geduw meer om het dichtst bij oma te zitten

liefs


>> Reageer (12)
09-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- zou....

1.

grtz & bedankt

Zou dat kleine bubbeltje verwonderd zijn dat er wat bij gekomen is ? denk het niet ! Maar weet  zeker dat na die feestdagen  waar we ons goed hebben laten met dat snoepen  enzovoort, sommigen wel met een bang hartje naar die weegschaal hebben gekeken  .Och mensen we zijn ondanks dat senioor zijn nog steeds bezige bijtjes dus geen paniek , dat kilootje vliegt er zo weer af !Dat is hier geen begin van een vermagerings magazine hoor maar ..... wil  alleen maar diegenen die daar nu  last van hebben een schouderklopje geven ! Zolang we ons maar goed in ons vel voelen is alles oké !

liefs


>> Reageer (8)
08-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een....

Een opkikkertje met die stevige wind zullen we wel kunnen gebruiken , die bloemen zal ik wel naar kunnen fluiten maar dat koffietje staat hier naast me en dat is voor mij al voldoende ! We zijn niet veeleisend meer , het zijn de kleine dingetjes in het leven die het mooi maken dat hebben we in de loop der jaren wel  ondervonden Helaba .... tillen we er hier niet te zwaar aan vandaag ? De zon schijnt ondanks die waaiende wind dus zorgen aan de kant zetten en genieten van de dag zoals hij is !Dat wens ik jullie ( en ook een ietsitpietsie voor mezelf als dat niet teveel gevraagd is  )Koffietje tot op de bodem leeg dus ......

liefs


>> Reageer (6)
07-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-start....

Start van een nieuwe week en is nu  al  ff tussendoor een rustpuntje , wat  gebruiken we dan als reden om dat te doen ?????" een bakje troost" natuurlijk zo moeilijk was die vraag nu ook weer niet ! Maar zal het toch hier superkort moeten houden ( pfff) kan gebeuren é  !

liefs


>> Reageer (7)
06-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- waarom .....

Waarom niet eens van die Zondag een verwendag maken ? Voor je omgeving en ook een beetje voor jezelf " wat stoom aflaten " zeggen ze tegen zoiets , ben er zeker van dat dit nu en dan ook  wel eens nodig is !Zal daarom het hier kort houden met dat gekrabbel ..... dat is dan meer tijd om te genieten

liefs


>> Reageer (7)
05-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en dat ..;,;

En dat zouden we moeten doen maar vrees dat bij velen onder ons ondanks dat senioor zijn door de omstandigheden er  zoiets niet inzit Pffff! Och we zullen daar maar over zwijgen en het hebben over neutraal onderwerp " het weer ".Een mens zou bijna vergeten dat we putje Winter zijn donker en grauw maar voor de rest..... geen sneeuwpret voor de kleintjes en gelukkig tot nu toe geen gevaarlijke wegen ! Ola....zal er ook maar over ophouden zou niet graag  zoals ze zeggen " slapende honden wakker maken  "en morgen een wit tapijt zien ! Laat ons niet doemdenken en positief blijven en genieten   van het weekend !

liefs 


>> Reageer (7)
04-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- halt !!!!!!

Dat éérste weekend van het nieuwe jaar voelt toch aan als iets aparts , ook al weten dat het een het een weekend zal worden zoals alle anderen .We willen het niet toegeven en weigeren  om zoiets luidop te zeggen maar als we eerlijk zijn ..... we houden van ons rustige boemeltreintje , al die opwindende dingen en dagen zijn verdraaid vermoeiend voor onze ouwe knoken ! Dus kunnen we maar extra genieten van de weekendrust om volgende week fris en vol goede moed er weer invliegen ( zoals een jong veulen ! voila sé weer eens  gespot met mezelf en  lekker voor aap gezet en nu zet ik er een punt achter)

liefs


>> Reageer (7)
03-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- geen ......

Geen paniek .......  ons Leeuwke zit niet opgesloten in een kooi hoor !!!!! Ze kan tegenwoordig echte kinderstreken uithalen als ze in een gekke bui is .Ze had heel simpel de lege wasmand omgekeerd  over haar kopje  gezet  en vond het verdraaid nog heel plezant ook !Zijn zo van die peuterstreken maar waar een klein hummeltje beperkt is in grote en macht die heeft ons leeuwke  wel .Zeker wat haar macht betreft als ze een driftbui krijgt dan is 1 persoon niet meer voldoende om haar te beletten brokken te maken of jezelf te beschermen  dat je ongedeerd uit de worsteling komt  maar........  dat is nu eenmaal ons leeuwke ze is wie ze is !

liefs


>> Reageer (12)
02-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 oef !

Oef !!!!! We zijn het jaar gestart en terug  meer tijd voor de gewone alledaagse dingetjes , wie had dat ooit kunnen denken dat we het treintje van iedere dag zouden missen en tevreden zijn dat we er terug konden opstappen.Genoeg daarover het behoort weer tot  het verleden , we zullen wel zien wat dat nieuwe jaar ons zal brengen  we hopen steeds het beste  !Al goed en wel maar die Woensdag geeft je ook zoiets als een Maandaggevoel dus .....aan de slag  handjes uit de mouwen steken !

liefs


>> Reageer (9)
01-01-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- gelukkig.....

..


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • Goede morgen Steffie en Leeuwke
  • Goedemorgen
  • Goedemorgen lieve Steffie fijn weekend gewenst xxx
  • prachtig


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!