Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

02-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- beter ....

" Beter laat dan totaal niet " zegt het spreekwoord en dat is hier vandaag het geval ! Als je naar het A.Z moet vooe een consultatie weet je waneer je daar aan komt maar waneer je er naar buiten gaat ????? dat is steeds een groot vraagteken ! Maar als je de stempel krijgt van " okè" is al die lange wachttijd vlug vergeten ! Dus met wat vertraging wens ik jullie een

liefs


>> Reageer (7)
01-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 ook .....

Ook al is het hier gevuld met een bloemetje omdat het Zondag is , met dit weer lacht een kopje gevuld met iets warms of het nu koffie - thee - chocomelk of soep is je steeds toe ! Het zorgt voor een opkikkertje en als we eerlijk zijn met dat frisse weer kunnen we dat wel eens goed gebruiken ! Dat kopje warms is voor  onze  knoken terug een   ..

Daarna kunnen we weer de wereld aan dus geniet  van dat warms en vergeet ff de tijd dat mag het is immers Weekend !

liefs


>> Reageer (9)
30-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-zijn .....

Zijn jullie ook al volledig in Weekend stemming ? Dat is goed want morgen begint de drukste maand van het jaar en wat extra rust kan voor een senioor nooit geen kwaad en is steeds welkom  ! Veel geklets vandaag hoeft er dus niet bij alleen nog dit nu het nog kan  ..


>> Reageer (12)
29-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-voila sè ....

Voila sè eens lekker tegendraads zijn en een plaatje zetten  die doet denken aan de Lente !.Of is het niet zo tegendraads of ik wel denk ? Na de Winter komt toch de Lente  dat is een vast staand feit en..... waarom zouden we niet mogen dromen van de Lente en dat Lentegevoel ? Zoiets helpt ons de Winter door komen en zoals het spreekwoord zegt " alle kleine beetjes helpen " Al goed en wel om weg te dromen maar dat klokje tikt ongenadig voort dus ..... handen uit de mouwen steken en in de potjes gaan roeren !

liefs 


>> Reageer (5)
28-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- ook.....

Ook al is het niet veel maar nalaten om hier ff te loeren en niet langs komen om een Goede dag te wensen ???????? dat zit er niet in zou aanvoelen of ik vergeten heb men kleren aan te trekken en in men blootje rond loop en zeg nu zelf dat zou totaal geen zicht zijn hèDus kort maar toch ...

.


>> Reageer (9)
27-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we....

We nemen alles in ons leven van het goede aan zonder erbij na te denken , maar is er ergens iets die niet meer mee wil (ook al is het tijdelijk) dan gaan de poppen aan het dansen ! Is er niet ergens een gezegde die gaat als  volgt (of toch ongeveer) " je weet  niet hoe  goed je het hebt tot je iets niet meer hebt " Wel dat is voorlopig hier het geval, dat gekrabbel vraagt veel tijd met het slechte zicht (tijd die ik met leeuwke zowiezo niet in overschot heb) Daarom zal ik het voorlopig wat kort houden (gelukkig was het vandaag de dochter die intikte) Groetjes met veel liefs !


>> Reageer (8)
26-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- hier .....

Heb het gisterenavond laten afweten zicht op nul pfff ! Hier ben ik dan toch ff terug maar plezant is anders zunne , moet je eens proberen iets te krabbelen met zoiets als dit ...

.

"Dansende letters " niet bepaald een makkie hoor ! Maar wilde toch vlug ff een " goede dag " komen wensen ( ook al werkt  het weer vandaag totaal niet mee  ) Hopelijk kan ik terug vanavond ook bij jullie ff langs komen maar voor nu veel

liefs


>> Reageer (7)
25-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25. Vandaag

Vandaag ben ik weer kapitein éénoog.

Maar daar houdt de vergelijking ook op ben geen piraat en zal het nooit worden. Al begrepen zeker vandaag het tweede oog geopereerd, dus hou ik het voor nu kort en wat het vanavond wordt zal ik wel zien.

Liefs


>> Reageer (10)
24-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- het is ....

Het is vandaag

Of dat is toch de bedoeling van die Zondag en of het dat ook word?????? Daar beslissen we niet altijd zelf over ! Soms verloopt een dag totaal anders dan we  het oorspronkelijk gepland hadden .Maar zo is nu eenmaal het leven met hier en daar een onverwachte gebeurtenis hoe goed je ook alles wil organiseren !Dus laten we vandaag eens alles lekker lopen hoe het wil lopen  en ons zelf ff verwennen met iets wat anders niet lukt ... is toch geen zo'n  geen slecht idee dus.... geniet ervan !

liefs 

  


>> Reageer (12)
23-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- soms.....

Soms vraag ik me af.... waarom nemen we het leven steeds zo ernstig ? Dat we zorgen hebben ? Zal de èèrste zijn om dat  toe te geven dat we  soms met ernstige problemen( gezondheid of andere zorgen ) worstelen maar ...wil dit ook zeggen dat we niet af en toe de riem wat losser mogen  laten en ff mogen lachen of gek doen ? Zoiets werkt ontspannend en  helpt ons om de moeilijke tijden door te komen !Iedereen verwerkt zijn problemen op zen eigen manier maar ff ontspannen kan soms wonderen doen en dan kan je er weer met volle moed tegenaan ! Zou het bijna vergeten het is  weekend  !

liefs


>> Reageer (7)
22-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- en dat....

En dat is nu niet bepaald iets waar ik tegen opzie , integendeel we  werwelkom dat weekend steeds met open armen ( en zal wel niet de enige zijn die er zo over denkt en doet)Vandaag is het terug .... oesje beloofd dat ik daar niet zou over spreken vandaag en" belofte maakt schuld "Och zou nu moeten die enkele woorden " deleten "we maken allen wel eens een foutje( of fout) en dat moeten we niet  proberen te verdoezelen , we zijn tenslotte mensen en diegene die feilloos steeds het juiste doet moet waarschijnlijk nog geboren worden . Olaaaaa.....moet er een   punt achter zetten want Leeuwke loopt weer eens weg met de pollepel ( had hem vergeten in men keukenbrandkast te leggen dat is" de oven "want die kan ze nog niet openen vandaar de naam keukenbrandkast )dus Soeptime !!!!

liefs 


>> Reageer (8)
21-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-een....

Ook al is die morgen al ver gevorderd maar voor "goede middag " is het nog wat te vroeg en jullie zouden zeker denken dat ik verstrooid en ergens anders  ben met men gedachten  , al zou ik echt niet weten waarbij .....of die verdraaide kou misschien van vandaag ? Denk dat al onze gedachten  daarover gelijklopend zijn " hopelijk is die winterprik vlug verleden tijd " maar het is nu eenmaal winter  en geen Lente en Zomer als die Winter er niet èèrst opzit Amaai zeg hebben we nu vandaag toch weer een zaag gespannen over die kou maar ... beloof plechtig " morgen zeg ik er geen woord over nè "

voor nu liefs


>> Reageer (9)
20-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- vandaag....

Vandaag stralende zon maar verdraaid koud , een mens moet toch wel ff wennen aan dat wintergedoe ( al zijn we vlugger gewoon aan de zomer temperatuur dan aan die kou pfff) Of ligt het aan ons dat onze ouwere  knoken  die niet meer zo tegen tegen de kou kunnen ? Of zit er van beide bedenkingen iets in ? Wat het ook mag wezen de uitkomst blijft het zelfde " het  geeft geen  aangenaam  warm gevoel buiten  "!Nu dat we weer wat  hebben zitten vitten op het weer wil  ik jullie toch een aangename dag wensen ( bij de cv ?) met liefs en een warme groet van uit 't Rommelkotje !


>> Reageer (8)
19-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- veel .....

Veel en lang lezen zit er nog niet in maar een krabbeltje zetten kan dan weer al wel ( al zijn het nog wel af en toe dansende letters) Maar voor wat hoort wat en daarom hou ik het nog steeds wat aan de korte kant we zijn en blijven optimist ...... morgen beter ! Nog een fijne dag wat je ook doet en vergeet die dikke trui niet ook al schijnt de zon !

liefs


>> Reageer (9)
18-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18. Kapitein ....

Vandaag is het kapitein éénoog. Net terug uit het ziekenhuis, nog niet in staat genoeg om een krabbeltje te zetten, gelukkig is er de dochter die mijn taak overneemt. Hopelijk lukt het vanavond om ff langs te komen. Verder nog een prettige dag. Tot dan!

Liefs


>> Reageer (8)
17-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-Of ......

Of het zoiets zal worden als hierboven ????? zal wel een stuk minder worden maar we proberen er het beste van te maken en het is dat die telt ! De zon  is van de partij vandaag en die kou ? wel dat kan verholpen worden met een dikke trui , kortom we hebben een heerlijk weertje en wat  kan een mens nog meer wensen voor een Winterweekend.Misschien word het voor velen onder jullie een fikse gezonde wandeling maar hoe je ook de dag invult geniet er van !

liefs


>> Reageer (9)
16-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- Oef !!!!

Oef !!!! eindelijk ff tijd om op de blog te loeren ! Was nogal druk deze morgen dus kreeg dat peeceeke ff rust tot nu ! Is verdraaid frisjes buiten  , dat is wel ff wennen maar gelukkig droge kou ! Dat ff loeren zit er op .... rest mij alleen nog om een heerlijk rustige zaterdag te wensen met

liefs


>> Reageer (4)
15-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15. Opkuis

Ben hier in vliegende vaart om maar ff te zeggen dat ik niet in zeven sloten tegelijk ben gelopen, het is vanaf de laptop van de dochter, want op mijn eigen pcke worden grote werken uitgevoerd! In het huishouden moet ook af en toe "grote kuis" gehouden worden hé, moest ook eens gebeuren aan die pc! Hopelijk is alles in orde tegen deze avond, tot dan!!

Liefs

 


>> Reageer (9)
14-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- iets .....

"Iets moois" zeggen ??????Oeioei .... zoiets is niet bepaald men ding , ben geen soort dichter  waarvan de woorden zeemzoet als honing uit de pen vloeien  of is intikken beter gepast ! Leef spijtig genoeg niet met een zwevend  koppeke  vol mooie woorden,  sta steeds met beide voetjes op de grond ! Daarom hou ik het steeds simpel( maar het is daarom niet minder hartelijk )als ik jullie een heerlijke ( ondanks dat gedruppel buiten ) dag wens met

liefs


>> Reageer (7)
13-11-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- maak.....

" Maak er een mooie dag " Soms is dit vlugger gezegd dan gedaan maar er is bijna nooit èèn dag zo slecht dat er niet ergens een lichtpuntje inzit ! Als we maar de moeite doen om het in te zien !Momenteel als je buiten kijkt is het enige wat je ziet " regen " maar het is een mildere temperatuur ! Zie je wel aan alle negatieve zit er soms verborgen pluspuntje in .... minder koud voor de koukleunen ! Ola Leeuwke zit in de kast en ze weet verdraaid goed haar koekjes liggen dus ....

liefs


>> Reageer (7)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede morgen Steffie
  • Fijne hemelvaartsdag
  • Dag Steffie ,,
  • Lieve Steffie.
  • Hallo


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!