Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 17de week van 2024
Foto
Bij steffie

31-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- een ..

Een zeer goede morgen op de laatste dag van het jaar ! Voor velen onder ons word het een drukke dag  ( wat we toch met plezier doen ) met als kroon op die dag een heel gezellige avond ! Dus hou ik het kort en wens iedereen al van harte ...


met veel liefs van uit 't Rommelkotje 


>> Reageer (6)
30-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een

Een ..


Ook al  zijn we  hier weer eens aan de late kant vandaag(pff) ... we zijn het laatste Weekend van het jaar en dat is een waarheid als een koe !Dan maar eens een oud gezegde uit de kast gehaald ..wat een koe te maken heeft met " waarheid"Zou het verdraaid niet weten ! Och veel van die " gezegdes zijn een soort raadsel maar wat geen raadsel is ... morgen zetten we een punt achter 2023 en kijken we vol hoop uit naar 2024 ! Maar nu zijn we nog niet zover dus geniet van deze heerlijke  zonnige ( voorlopig toch ) dag !

liefs


>> Reageer (9)
29-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een goede morgen ( ook al is die bijna totaal voorbij ) op de laatste dag van de ( werk)week en oefff ... eindelijk wat tijd gemaakt na al dat koeken bakken voor een koffiestop  en vlugeven  piepen en een krabbeltje zetten op de blog ( dat hoort daar  nu eenmaal bij een koffiestop sè ) Maar ook al was het een korte koffiestop even hier een goede dag komen wensen en een mens voelt zich een stuk beter sè! hou het rustig en geniet van deze dag !



liefs


>> Reageer (5)
28-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een zeer  goede morgen !! Als je die datum intikt kan je er niet naast kijken... de laatste dagen van het jaar 2023 zijn er ! Dat is dan nog een jaar dat we mogen bijschrijven op ons levenlijstje (als senioor mag op dat lijstje met alle plezier nog wel wat bijkomen )!Maar de toekomst  is koffiedik kijken en dat kunnen we ( gelukkig) allen nog niet ! Maar... ook al  ziet het  weer er buiten   grijs& grauw  uit geniet van je dag dus...

liefs 


>> Reageer (12)
27-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ..

Een..


We zijn inderdaad reeds halfweg de laatste week van het jaar 2023 !  Wil dat ook zeggen tijd om even stil te staan en achterom kijken hoe het jaar verlopen is ???? Denk het niet ....waarom onze kostbare tijd gebruiken om achterom te kijken we leven  nu genieten van iedere nieuwe  dag ! Momenteel kijken we zelfs vol verwachting uit naar die jaarwisseling , als we eerlijk zijn genieten we echt van die dagen ( ook al is het soms verdraaid druk ) Vooruit of acherom kijken al goed en wel maar  de wasautomaat verwittigd me  voor nu  dat zijn ( of haar ) taak erop zit... dus voor nu gedaan met de koffiestop !

liefs


>> Reageer (8)
26-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een ..

Een heel goede morgen op deze tweede Kerstdag ! De meeste drukte  is  na vandaag voorlopig voorbij en kijken we dan ook weer  uit naar die jaarwisseling ! Maar dat wil niet zeggen dat we nu al terug op een treintje van iedere dag zullen stappen .. zeker niet want ...



En geniet er maar nog wat van want  die 2 mooie  dagen( zelfs de zon is van de patij vandaag ) komen slechts èènmaal in het jaar voor !  

liefs


>> Reageer (4)
25-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo


Vanavond word het een avondje zonder bezoekjes bij de blogmaatjes !
Dat kaarsje is opgebrand voor vandaag
Maar langs deze weg weg toch nog vlug even dit ...
<br / Liefs en bedankt voor het bezoekje ! !


>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ..

Een goede Morgen en geniet van deze mooie  en vredige ...


Wat het weer betreft storen we er ons  vandaag totaal niet aan... de gezelligheid in de huiskamer is wat dat telt vandaan en geniet er dan maar van ! 

liefs 


>> Reageer (4)
24-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Een goede morgen gewenst ook al is niet  het weer dat we steeds verbinden met deze dagen ( alles heel stil buiten en ook  een wit tapijt ) we zijn in de mooiste dagen van het jaar !Het is geen tijd van veel gebabbel maar  het zijn 2 dagen van Stilte en rust en bezinning en toch 2 dagen om ervan  te genieten samen met je naaste omgeving  dus ...



  

liefs


>> Reageer (9)
23-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-een ...

Een ..



en een Fijne Zaterdag ! Al zal het voor veel mensen een drukke dag wordenwant zo zijn wij nu eenmaal .. zoveel mogelijk gereed maken voor morgenavond zodat we niet alleen van die Kerstavond kunnen genieten maar ook wat van die dag in afwachting van die Kerstavond ! Ook al hebben we het druk kan toch niet nalaten van te denken wat een gelukkige mensen we zijn dat we ons daarin druk kunnen maken ,als je dan denkt aan de mensen  die wonen waar vrede ver te zoeken is ... dat doet je toch even stil zijn ! Daarom niet alleen mogen we maar moeten we zeker van deze tijd van vrijheid & vrede  genieten nu we de kans krijgen! 

liefs 


>> Reageer (10)
22-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

 Een Goede morgen en ...



 

Ben nu niet bepaald een" kattemadam" Maar ook al zijn er hier  nu  geen katten of honden meer in huis die dieren zien en voelen dat die  kerst & nieuwjaar een beetje anders zijn dan het gewone  treintje van iedere dag ! Weet een ding zeker .... ze zullen zeker ook niet vergeten worden op die dagen en op hun manier lekker  mee vieren ! Nu over iets anders ... nog altijd evenveel waaiende wind en zo te zien word het dit jaar weer geen" Witte kerst "maar toch zullen we ervan genieten )

liefs


>> Reageer (9)
21-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een Gpede morgen en ...


Ook al is het vandaag de start van het Winterseizoen , ook al heeft dat weer hier  vandaag meer weg van een Oktober storm dan van een koude winterdag ! Maar wat het ook is of word deze dag brengt ons weer een dag  dichter bij Kerstavond & Kerstdag ! En zo zijn we weer aan beland bij het gespreksonderwerp van deze " Kerst tijd "Verdraaid zou  als senioor bijna beginnen  te geloven in die ouwerwetse gezegdes zoals  " Waar het hart van vol is - loopt de tong van over "  !Of is het simpelweg omdat we allen uitkijken naar die dagen en we er nit kunnen over zwijgen ??? Wat het ook mag zijn Wens jullie toch een gezellige daag 

liefs


>> Reageer (7)
20-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- vandaag ..

Vandaag word het eens " ouwe meekespraat " ! Gisteren langs de weg was het een plezier om die verlichte huizen te zien Kerstmis een tijdvan vrede -rust & licht  Dat deed ma terug denken aan de kindertijd toen December er zo uit zag  ....


Grijze lucht sneeuw en verdraaid koud ! Dat kleine kerstboompje binnen zonder verlichting met echte kleine kaarsjes ( die niet mochten branden wegens brand gevaar )Dat pakje dat je dan keeg was ergens een gebreid pulleke of sloefkes die"  je dringend nodig had of iets in die aard en  dat was het ! Alles is ondertussen veranderd zelfs de natuur ...de witte Camelias( die normaal in februarie bloeien ) staan al in volle bloei - de clematis die reeds gesnoeid was voor zen Winterslaap bloeit terug( al zijn die bloemen wel een stukje kleiner dan in de zomer enzovoort!Ook al is er veel veranderd ... kersttijd was en  is en blijft een mooie tijd !

liefs   

 


>> Reageer (7)
19-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-een...

Een ...


We houden het vandaag rustig zonder gepieker over alles wat er momenteel in deze wereld  gebeurd in deze mooie Kersttijd ! We denken aan ons boodschappenlijstje want op die dagen willen we zeker dat die vooraadkast goed gevuld is  om onze omgeving eens goed te verwennen ! Als we dan zien aan  de gezichten  van diegene  die rond de tafel zitten ze ervan genieten wel ... dan is pnze opzet geslaagd   ! Dus laat ons genieten van wat we hebben  hier in ons Belgenlandje we zijn hier  gelukkige mensen die  de de kans krijgen om  in vrede van die kersttijd te kunnen genieten ! Denk niet dat ik wel niet  de enige  ben die er zo over denkt !  

liefs


>> Reageer (11)
18-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

Een ...



Ook al zit die morgen er bijna volledig op ( maar je weet wel die klusjesmaandag è pff )De laatste week zijn we duss gestart op weg aar het Kerstfeest en dat is verdraaid een heel mooi vooruitzicht ! Een tijd van  vriendschap onder de mensen en vrede op deze wereld maar denk dat voorlopig nog zoiets bij wensdromen zal blijven ! Een gewoon mensje zoals wij allen kunnen zich soms kwaad maken over dat geweld en die nodeloze doden !De vele families die iemand verliezen en voor de rest van hun leven zullen getekend zijn door dat verlies en waarom .....waarom ??? Dit alles door dat ene woord ..." MACHT"Het enige wat wij gewone mensjes kunnen doen is ... zorgen in onze omgeving voor vriendschap en vrede ondeling ! Dat moest er nu even uit op deze( ondanks alles ) mooie Kersttijd ! 

liefs 


>> Reageer (7)
17-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een goede Zondagse morgen met nog een redelijke zachte temperatuur ! Ola over zacht temperatuur gesproken ... kunnen jullie je nog herinneren hoe het Winterlandschap eruit zag ???Wij mischien wel maar die kleine bubbeltjes van nu waarshijnlijk totaal niet dus even een herrinnering ophalen van toen alles besnesneeuwd was ...



 

Maar zijn toch gelukkig  ook al missen we dat mooie witte landschap dat het nu zo nog niet is ! Maak er dan  een mooie  wandeldag dag  of eender wat van en geniet van dat ( zonnige?)weer ! 

liefs


>> Reageer (11)
16-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een ...


Oef .. die appeltaart zit in de oven dus even tijd maken voor een koffiestop( en natuurlijk ff vlug ff loeren op de blog dat hoort nu eenmaal bij een koffiestop) Tegenwoordig vraag ik me soms   af ... "is dat nu momenteel  echt Winter?"Wel een grijze lucht - gelukkig geen regen en een zachte temperatuur ???? Maar je hoort ons niet klagen hoor  we genieten van wat er nu is en wat nog komt ... zullen we dan wel zien ! Ola ... daar gaat de bel die oven verwittigd me " mijn wezrk zit erop " dus gedaan met de koffiestop ! Nog een heel gezellige dag met van hieruit veel ...

liefs


>> Reageer (8)
15-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ..

Een ...


We houden het vandaag ondanks die grijze lucht  bij het vooruitzicht op het  Weekend dat we met veel plezier reeds deze avond zullen starten ! Zo  zit in iedere dag wel ergens een pluspuntje verstopt we moeten het alleen willen zien  en erin geloven  ! Ook al moeten we het hier door de omstandigheden  kort houden ( kan gebeuren è)  voor nu toch nog vlug dit ... Genie t van je dag ! 

liefs


>> Reageer (8)
14-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een ...


Ook al is het nog wat vroeg om daaraan te denken maar deze e dag is weer een  stapje dichter  naar het Weekend en ... als we daaraan denken dan zijn de feesrdagen niet meer zo ver af ! Voila sè weeral het zelfde liedje wat we ook zeggen of doen die feestdagen zitten in ons koppeke en komen steeds weer naar boven ! Daarom maar  vlug aan iets anders denken ... aha opgehouden met regenen als het zo blijft  dat is dan  een goed punt voor deze dag !Hoe het weer  ook word maak er vandaag toch  een  rustige dag  van want er staan ons nog drukke dagen te wachten  ( en daar denken we al weeral aan die feestdagen  ) 

liefs 


>> Reageer (8)
13-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een ...



We zijn al weer zover ... halfweg de weeken vcandag weer een stapje dichter bij die eindejaarsfeesten ! Verdraaid... daar zijn we weeral met die eindejaarsfeesten , we lijken net die kleine bubbeltjes die uit kijken naar de Sint ! Och eens gezellig lang tafelen  alle zorgen even opzij zetten en genieten van die dagen denk dat we allen dat wel eens graag doen ! Maar zover zijn we nog niet en dat wil zeker niet zeggen dat we ook vandaag niet mogen genieten van deze ( grijze? ) dag dus  doen !

liefs 


>> Reageer (8)
12-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ...

Een...


" Geniet van ieder moment van de dag " Dat is iets  waar we vroeger door het drukke leven nooit aan dachten maar nu   als senioor  hebben we  door sommige dingen in ons leven ondervonden hoe kostbaar de tijd is en  proberen  we van ieder moment te genieten  !Ook al ziet her er naar uit ( hier toch ) dat het weer een regendag word maar zoals steeds ... wat nu niet is ( de zon ) kan nog komen om het kort te houden ... we zitten niet te morren of te klagen hoe alles ook uitdraait we maken  het beste van deze dag

liefs 


>> Reageer (6)
11-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- ben ...

Een ...



 

"Ik hoop dat die nieuwe week voor iedereen gevuld word met ...vriendschap--vrede - vriendelijkheid & liefde " Is dat bu wensdromen in deze tijd  van geweld & oorlog ???? Dat zijn veel dingen  ineens om te wensen en te hopen   als we zelfs maar een sprankeltje van die dingen tegen komen in onze nieuwe week zijn we gelukkige mensen !Maar we  zijn vol goede moed   een nieuwe week gestart op weg naar die feestdagen maar dat wil  hier ook zeggen ..." klusjemaandag en hou dat koffiestopje aan de korte kant " ! Er zijn wel veel moderne dingen zoals een stofzuiger die netjes  zen werk alleen aan kan maar die trekker en dweil zijn verdraaid nog  niet zover ! Dus ...

liefs


>> Reageer (7)
10-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ngoede morgen hoe die dag zal worden ? dat is nog wat afwachten in alle geval nog steeds evenveel waaiende wind als gisteren en ... we zullen wel zien wat het word ! Het is Zondag en hoe het het weer ook uitdraaid het blijft een dag om van te genieten en die zorgen wat aan de kant zetten !We houden het daarom hier wat kort en ...




 

liefs


>> Reageer (9)
09-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een ..


Al is die morgen al ver gevorderd maar .. nu kan  voor even  als wat de pot op en houden we een korte koffiestop en vlug even rondcrossen op de blog en hier een krabbeltje zetten ! Zo te zien zitten die droge dagen er weer op en  we mogen dat mooie veranderen in  regenweer. Och zoiets is  nog altijd beter dan sneeuw ! Ook al word het voor velen onder ons een binnerzittersdagje  maak er het beste van en geniet van de warmte en de kerstsfeer in huis ! 

liefs


>> Reageer (3)
08-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een ..



We zijn aan de laatste dag van die werkweek ... ook al zegt die jongere generatie dat wij senioren alle dagen Weekend hebben kijken wij ook toch nog steeds uit naar het Weekend zoals vroeger en ...   net zoals zij dat ook doen ! Al verloopt ons Weekend nu  wel een stukje rusiger  we kunnen er nog steeds  evenveel van genieten als  vroeger !Maar dat is weer vooruit lopen op de tijd zover zijn we nog niet dus maak er vandaag ook maar een gezellige dag van! 

liefs 


>> Reageer (11)
07-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ..


" Probeer elke dag te genieten van de kleine dingen " Dat is in èèn klein zinnetje het leven van aan de zonnige kant bekijken ; als senioor  hebben we dat drukke leven wel een stukje achter ons gelaten ! Er hoeven in ons leven geen grote dingen meer te gebeuren die ons leven op zen kop zet ! We zijn al dik tevreden met wat rust - een gezellige boodschappendag - er even tussenuit- een bezoekje aan of van de kind - klein & achterkleinkinder- ( zonder ons Blogje te vergeten) dat zijn wat we vroeger misschien  kleine dingen noemden maar voor ons nu de mooiste dingen van het leven zijn !SDus  Geniet van je dag i

liefs


>> Reageer (8)
06-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ...


Nu de Sint terug vertrokken is zijn we stilletjes op weg naar die eindejaarsfeeszten ! Ook al de vraag opgelost van " wat zal het menu schaffen op die feestdagen ?" We willen steeds op die dagen  iedereen die zal aanshuiven aan de tafel  verrassen iets nieuws en lekkers maar soms is het simpelste genoeg om er gezellige dag van te maken en komt die gezelligheid door de peroon of personen die de maaltijd met ons delen ! Verdraaid nog tijd genoeg daarop te denken zover zijn we nog niet dus maak er vandaag ook al  ( ondanks die regen ) een gezellige dag van ! 

 liefs 


>> Reageer (6)
05-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een ...


Ook al hou ik heel veel van bloemen toch heb ik liever ook al is zoiets mooi  dat men kopje gevuld is met koffie dan met bloemen maar gelukkig staat er een kopje troost naast me ! Oef die vriezekou zit er momenteel weer  voor even weer op ! en ... morgenochtend de grote dag voor die kleine bubbeltjes ! Dit doet me terugdenke aan  mijn laatste bezoek van de Sint dat ik zogezegd nog van niets wis maar .... reeds had ontdekt waar dat  geshenkje verborgen zat  en iedere keer als ik er langs kwam keek of het  er nog stond tot ... mam ontdekte dat ik dat reeds gevonden hadd ! Verdraaid dat deed echt plezier zo tiekem te kijken en te raden wat er in dat pakje zou zitten ! Oeioei  dat was lang geleden ondertussen zijn het de achterkleinkinderen die uitkijken naar die dag en de Sint !Wat er ook is vandaaggeniet van je dag 

liefs


>> Reageer (8)
04-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een ...


Dat koude Weekend is weer achter de rug !  We stappen weer  met volle moed een nieuwe week in , gelukkig zonder sneeuw en wat minder koud ! We  zijn weer een dagje dichter bij de komst van de Sint  waar die kleine bubbeltjes vol ongeduld naar uitkijken en dat zal hen wel gelukkig maken  !Maar als we eerlijk zijn... wij kijken ook wel wat uit naar die feestdagen die op komst zijn maar over zijn we nog niet dus ... koffiestop zit erop dan maar braafjes die Maandag klusjes verder doen ç Geniet van je dag !

liefs 


>> Reageer (6)
03-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een Goede morgen en ...


Ook al is het zoals hier met  sneeuw dus word het weer een binnenblijversdagje ( hier toch )! Amaai ...er is hier eentje ( Stefke )die van haar verwendag me verdraaid doet lopen dacht ik vandaag zou moeten doen zonder jullie een groetje door te sturen maar ook al is het wat korter & later dan andfrs .. t'is me toch  gelukt Oeff  ! Geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (9)
02-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 -een..

Een ...



 

De Winter op komst ??? had beter verklaart  " de Winter is er " want hier valt momenteel die eerste  sneeuw ! We zijn tot nu toe wat gespaard geleven van zoiets maar nu worden we  met onze neus op  de waarheid gedrukt " de Winter is er " ! Ocharme voor die Sint  die in dat weer binnenkort nog bezoekjes moet afleggen bij die kleine bubbeltjes  deie vol  spanning uitkijken naar zen komst met  hun geshenkje  ! Maar Winter of niet we zien  die feestmaand toch net zoals die kleintjes vol vertrouwen  te genoet ! Zelfs  vandaag  ook al is  die Winter gestart en het stilletjesaan buiten een wit tapijt ligt  dan is het maar  binnen  blijven en maak er  toch een gezellige Zaterag van ! 

liefs 


>> Reageer (10)
01-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...

Een goede morgen ... na die wafelbak nu  met alle plezier  het volgende  op dat "te doenlijstje" voor vandaag... even  een koffiestop houden en zoiets mag ook  wel eens !Wat er verder op dat denkbeeldige ) lijstje staat zullen we wel zien maar eerst " koffietime "  en in vliegende vaart ook nog  even dit  .... ....



liefs


>> Reageer (8)
30-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een ..

Een ..


Zoals in iedere bloembol  die  nog in winterslaap is zit er iets moois , het is dan  aan ons om te zorgen dat er iets moois uitkomt . Het is met iedere ook zo ...ook al ziet soms een dag erg grijs  en donker uit toch zit er wellicht iets moois in verborgen en het ligt aan ons om het te vinden en er van te genieten ! Ook al is het vandaag een verdraaid frisse dag toch komt de zon nu en dan even door de wolken koekeloeren en dat maakt al die frisse dag een stuk beter ! Of we nu ervan houden of niet de Winter is er en we moeten er ons bij neerleggen ! Hopelijk vinden jullie ook wat er van moois in deze dag verborgen  zit en ... geniet  je er van ! 

liefs


>> Reageer (9)
29-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.39-een...

Een..



.

Dat doe ik dan met alle plezier want iedere dag is er eentje bij op ons levenlijstje ! Wil ze- kan ze - zal ze  ??? al geraden zeker heb het( weeral eens ) over de zon  voor deze Woensdag , hier is het even wel - dan weer  even niet vrees dat het afwachten zal worden of het buitendag of binnendag zal worden vandaag! Daar zijn we( weeral) bezig over  dat weer te kletsen pfff hoe is zoiets mogelijk ??? Toen we vroeger een druk leven hadden dan nam dat  " weer " geen zo een grote plaats in ons leven dan nu wee hadden wel andere zorgen die voorrang hadden .! Maar .... aaaa neen è genoeg daarover !!!!Wens jullie een heel gezellige dag ( met of zonder zon )

liefs 


>> Reageer (7)
28-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een ..


En er is eindelijk weer eens een mooie zonnige dag gestart waar we allen naar uitkeken ! Is wel een koude dag maar liever zoiets  dan een regendag dus ... haal maar die dikke trui en jas - die  warme winter bottekes uit de kast  want als alles zo blijft buiten word het  een heerlijke wandel of fietsdag vandaag  ! Daarom houden we het hier kort en geniet  van die zonnige dag! En nu maar hopen dat het zonnetje het koppig volhoud  voor een ganse dag ... en daar staan we dan ook te trappelen om van die zon te  kunnen genieten    !!!!!

liefs  


>> Reageer (6)
27-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-een...

Een ...



 

Gisteren was het " zo te zien word het een regendag " maar gelukkig was dat totaal ernaast en was het ( hier toch ) een droge dag! Maar vandaag is ihet inderdaad een regendag heb ik reeds ondervonden toen ik buiten liep !pfff !Want daarboven zijn ze zelfs mild met hun regen en kijken totaal niet op èèn of vele druppeltjes meer ! Wat de dag verder zal brengen ??? zullen we wel zien we verwachten het slechte maar hopen op het beste  ! Maar wat je ook doet doet het met heel je hart en laat niets of  niemend  je tegen houden( zelfs die regen niet )  dan word het een goede start van die nieuwe week  !

liefs 


>> Reageer (7)
26-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een ..

Een ...



 

Het zou vandaag weer een regenachtige dag worden en hoop nu van harte dat ik het totaal mis voor heb maar ... we zullen wel zien ! Wat het ook word het is vandaag geen dag om er lang over te kletsen , we zijn Zondag en dat is een dag hoe het ook uitdraaid met het weer is het niet buiten dan maar binnen er een gezellige dag van te maken en ... iedereen in je omgeving ( zonder jezelf te vergeten ) eens lekker te verwennen ( wat we hier ook zullen doen 

liefs


>> Reageer (9)
25-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ...

Een ...


Ook al is het weer zo een kwakkelweer we vegen er mooi onze hoela aan ! Niemand kan ons tegenhouden om van dat Weekend te genieten is het niet buiten dan is het gezelig warm binnen !Alles is zoals je het zelf wil zien in het leven , morren en klagen  over alles en nog  helpt geen sikkepit ... waar we kunnen nemen we dan zelf het roer in handen en maken er het beste van ! Daarom wens ik jullie van harte een heel gezellige Zaterdag &  Weekend en... Geniet er van !

liefs


>> Reageer (7)
24-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Een Goede morgen met een sralende zon  dat  kan dan ook  niets anders zijn dan een stralende start van de dag ! Of dat zonnetje het zal volhouden ??? Daar duimen we voor en wachten af , we moeten niet altijd alles van de zwarte kant bekijken dus .....  mee duimen ! Al aan gedacht wat voor onze deur ons op  te wachten staat  voor morgen ??? neen ???denk toch van wel want ....


Zijn hier in een vrolijke bui te danken aan dat zonnetje en even de flauwe grappemaker uithangen  moet  dan kunnen want .... dat lucht op !

liefs


>> Reageer (9)
23-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een...

Een Goede morgen en ...



 

We komen steeds dichter bij  het Weekend en de dag dat Sinterklaas op bezoek komt voor de kleine bubbeltjes die zijn zeker de dagen aan het tellen hoe lang het nog duurt voor hij samen met zwarte Piet op bezoek komt ! Dat doet me terug denken aan vroeger toen er 7 bubbels in huis rondliepen .Verdraaid was dat een drukke tijd .... nu en dan zonder dat ze er erg van hadden hen uithoren wat ze het liefst zouden krijgen van de Sint ... dan boodschappen doen zonder dat ze het  . Dan kwam het moeilijkste.... waar kan ik dat veilig verbergen zonder dat ze hetvinden  ? dat was steeks de grote vraag om op te lossen  ! Toen het eindelijk zover was ... was door hun blijdschap alle drukte vergeten ! Vraag me dan ook nu af ... waarom maken  sommige mensen over  dat feest van de de Sint & zwarte Piet voor de kleintjes  nu zoveel heisa ???? Laat die kleintjes verdorie zorgeloos  genieten !!!( of ben ik ouderwets ? )

liefs


>> Reageer (8)
22-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

Een goede morgen !




"Leef het leven waarvan je houd en ... houd van het leven dat je leeft " Hoe kan  het zien van een oud  wijs gezegde je toch allemaal aan doet denken zetten  en het is daarbij  ook nog maar al te waar ! Laat nooit   je leven over nemen door de omstandighelen  , er is steeds met wat zoeken  een uitweg op oplossing die je leven niet op zen kop zet ! Helaba ... gedaan daar over ... hier is de zon momenteel aan het duwen om die grijze wolken voor even in het vergeethoekje te duwen , hopelijk lukt het en daar duimen we voor ! Met een stralende zon is je dag dubbel  zo  goed en dat is ook wat ik iedereen Wens !

liefs


>> Reageer (7)
21-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een ...


Het is  ( hier toch ) een grijze dag daarom proberen we met deze bloemen wat zonneschijn in die dinsdag te steken maar zoals steeds " wat nu niet is - kan nog komen "We kunnen er zelf toch niets aan veranderen  maar we kunnen wel hoe de dag ook uitvalt proberen er het beste van te maken en daarom wens ik jullie een gezellige dag met  veel...

liefs


>> Reageer (8)
20-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-een...

Een .



.

We houden het vandaag Wat rustiger bij de start van een nieuwe week zoiets moet ook wel eens kunnen ! Zon of regen???? we hebben het alle twee al gezien vandaag dus het is afwachten hoe de dag verder zal verlopen maar hoe dat weer ook meevalt we maken  er koppig  het beste van !We zijn bijna de laatste maand van het jaarmet die ( figuurlijk dan ) mooie dagen en komt dan  bij jullie  ook  al  wel eens  de vraaag naar boven van  ... " wat zal ik dit jaar gereed maken met die feestdagen? " Och...we hebben nog tijd genoeg er voor we houden ons nog bij het nu dus ...

liefs   


>> Reageer (9)
19-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-een...

Een ...


"Begin je dag met een glimlag_" En dat  mag en kan  zeker op een Zondag en nog zekerder nu we eens niet begroet worden door regen  !Oei ... had mezelf voor genomen om niet over  het weer te hebben vandaag en ... ben er toch al weer over bezig dus stop ermee !Wens jullie ondanks alles toch een gezellige ZAondag !

liefs


>> Reageer (10)
18-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-een...

Een heel goede Morgen want ...


" Want zelfs op deze regendag wens ik ju een heel goede morgen " Soms hangt alles af wat er nog op de rest  van die  dag gebeurt af van hoe je die dag start  !  Een goede start  en de touwtjes wat vieren  omdat we in het  Weekend  zoiets mag ...kan niets anders dan een goede dag worden ( zelfs die regendag ) Dat wens ik dan ook iedere van harte ondanks het rotweer toch een gezellig Weekend ! 

liefs


>> Reageer (6)
17-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een Goede Morgen van ons hier  uit 't Rommelkotje !ook al ziet het er ( weeral ) naar uit dat we na een droge dag ( hier toch ) weer een regendag krijgen! Zolang we geen last hebben van wateroverlast zullen we zeker niet klagen of morren uit eerbied voor de mensen die nu in de problemen zitten door die wateroverlast ! We maken zoals steeds van iedere dag het beste !Oja... je denkt toch niet dat ondanks alles  ik dit vandaag  vergeten ben zeker????



 liefs


>> Reageer (10)
16-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een heel goede morgen ! Het is al een tijdje geleden dat ik hier nog even langs kwam met een groet van mij Stefke ! Nu zullen jullie wel afvragen waarom ik er zo vrolijk bijzit wel zal het even uitleen.... zat bij Mac Donads en had juist een frietje gestekt met nog neer lekkere dingen en daar word je vrolijk van hoe zou je zelf zijn  en kan je verzeken  het  was ..



.

! Wens je nog een vrolijke dag en tot de volgende keer met veel liefsvan ...Stefke 

(En zo hebben we hier weer eens zitten wensdromen 


>> Reageer (10)
15-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-een ...

Een ...


En we zijn alweer in de helft van de week ... verdraaid gaan die dagen toch vlug voorbij ! Durf het  vandaag bijna niet noemen " De zon schijntnu " maar  zal er maar beter over zwijgen of straks is ze terug wegwe zullen wel zien wat het word ! Wat het ook word wens ik jullie een gezellige dag en geniet zoveel je kan van dat nieuwe dagje !

liefs 


>> Reageer (7)
14-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een ...<



/span>

"Het zijn de keine dingen in het leven die belangrijk zijn en mee tellen "En dat is belangrijk want die kleine dingen maken het leven een stuk makkelijker en mooier ! En zeker als je buiten kijkt en je ziet wel geen zon maar ook geen regen en dat doet plezier!Maak er een gezellige dag van want iedere dag is er eentje bij op ons levenslijstje en maakt het weer een dagje met een keer  dat lijstje wat  langer dus geniet er maar van !

liefs


>> Reageer (8)
13-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ...

Een ...



Ik wens iedereen een mooi begin van een nieuwe week ook al is het (weeral)een regendag maar dat zijn we stilletjes aan wel  al wat aan  gewend !  De maandag duurt het wat langer voor we  ons gewone ritme  van iedere dag terug vinden  want na die 2 dagen het wat rustiger aan te doen!en daarom zijn we dus hier ook wat later met de  Maandagse koffiestop( en zoiets laat of niet vergeten we zeker niet !

liefs


>> Reageer (8)
12-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ..

Een Goede morgen ! Gisteren deden die rode bloemen ons terug kijken in de tijd naar die treurige dagen die de mensen  onze ouders of grootouders  toen moesten doormaken ! Maar .. vandaag geven die rode winter  bloemen ....


Die Amarilis met zen rode bloemen ons weer hoop op het nu en de toekomst ! Wens jullie  dan een heel rustige en gezellige Zondag  geniet ervan met veel ...

liefs  


>> Reageer (9)
11-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een goede morgen !




  • Vandaag worden we er weer aan herinnerd dat een beetje macht hebben wel een goede zaak kan zijn maar dat somigen van die hoge pieten dan ook graag hun macht gebruiken om hun macht uit te breiden ! Tot er enkele verstandige mensen zeggen " Nu is het genoeg " ! We herdenken niet hen die de er  oorzaak van zijn maar wel de gewone  onschuldige mensjes die door  hun streven naar  nog meer macht  het leven lieten ! Zou graag kunnen zeggen " nooit geen oorlog meer " maar als  we momenteel alles ziet gebeuren in de wereld dan weet ik dat wij gewone mensjes erin geloven maar .... die machtige mensen er nog steeds anders over denken ç 

liefs 


>> Reageer (7)
10-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een goede morgen gewenst en ..



.

"Ondanks die regen" iDat zijn  enkele woorden  we tegenwoordig nogal veel ujtspreken en toch blijven we koppig zorgen dat zoiets niet teveel onze dagen kan verknoeien ! Wetende  dat erni  mensen zijn in bepaalde delen van ons landje  die nu kampen met overlast van water voelen we met hen mee  en zullen zeker niet morren of klagen over dat  regenweer !Maar nu over iets anders ... voelen jullie ook al wat die Weekend mood  beginnen te tintelen ???? Laat dat gevoel de overhand nemen en geniet van je Vrijdag als een voorsmaakje van wat morgen er is ... het weekend ! 

liefs 


>> Reageer (7)
09-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een .


Ook al is het niet bepaald een zonnige morgen maar een grijs gedoe ! Daar zijn op deze tijd van het jaar stilletjes  te aanvaarden ( ook al zouden we het veel  liever anders zien )! Maar zoals steeds waar we voor staan .... moeten we door en als beloning wacht dan als die grijze lucht de kou enzovoort  voorbij is  wacht ons  een stralende Lente ! olala ... dat is  niet meer vooruit kijken maar een soort  van dagdromen.... dat kan  en mag ook wel eens !We staan weer met beide voetjes in het nu en maak er toch een Gezellige dag van !

 

liefs  


>> Reageer (8)
08-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Eeen goede Morgen !! Oefff... daar zijn we dan weer terug nadat  gisterenavond een avondje ( door de omstandigheden die ik totaal niet kon voorzien volledig in het water viel met die avond bezoekjes( en dat verdraaid ver van plezant ) ! Heb zelfs deze morgen al onverwacht bezoek gekregen Van ...



 

Een klein egeltje  ook al blijven ze meestal in de tuin deze keer was het op het terras en blijkbaar voekde hij (of zij )  zich daar volledig op zen( of haar ) gemak om er een dutje te doen !Blijkbaar lijkt het voor die beestjes zoals bij onsmensjes  ... waar we ons goed voelen genieten we ervan en dat wens ik jullie dan ook van harte voor vandaag ( al bedoek ik daarmee niet lanuit een dutje doen op het teras è )

liefs


>> Reageer (8)
07-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ...



 

" Nog 4 dagen en we zijn weer Vrijdag " en dit word ons verteld  door de bewoners   van de natuur zelf ( zo kunnen we het met wat fantasie toch in mensentaal omzetten wat dat lieve beestje ons komt vertellen ) ! Verdraaid... dat is nu eens echt wat vooruitlopen op de tijd maar beter zonnig  vooruit te kijken dan achterom kijken naar de groijze dingen  ! Dat zal wel te danken zijn aan de hulp van die  zon die door de ramen scjijnt  en alles hier binnen een zomers zonnig tintje geeft ! Nu aan ons nu die regen wat op de achtergrond geduwd word door de zon  om van deze dag te genieten zoveel we kunnen en... Niemand kan ons tegen houden  ! Zullen we dan ook met alle plezier ook doen sè !

liefs! 


>> Reageer (7)
06-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ..


"Wens iedereen een mooi begin van een nieuwe week"Verdraaid zou toch beter zeggen "een ganse mooie niewe week zeker ? In alle geval we zijn die week  met veel goede moed gestart en we houden het aan onze gewone doen met even een koffiestop te houden zo tussendoor en....wat we ondertussen doen kunnen jullie al wel raden zeker ! Ook zo een mooi weertje bij jullie, ? als je grote fan bent van " Singing in the rain " natuurlijk is het prachtig weer ! Och we kunnen er beter mee lachen dan te morren è ! Maar ondertussen loopt  die  koffiesrop op zen laatste pootjes dus...

liefs  


>> Reageer (9)
05-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een goede Zondagse morgen en zoals iedere Zondag is dat weekse boemel treintje  die rustig door de dag rijd vandaag weer vervangen door een sneltrein en zal het een stuk minder rustig worden ! Dus houden we het kort maar toch wens ik jullie een ...


 met veel liefs van uit 't Rommelkotje 


>> Reageer (9)
04-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een ...




En daarnee is bijna alles gezegd wat ik hullie wens ondanks dat sch..weer maar  toch laten we ons Weekend  daardoor niet verpesten het word er eentje om warm binnen te blijven( en je naaste omgeving eens lekker te verwennen en jezelf ingerekend ) ! We zijn al in ons leven door meer watertjes gezwommen en dat regenweer ( hopelijk zonder storm ) houd ons zeker niet tegen al zullen waarschijnlijk wel wat plannen  voor het Weekend gewijzigd  moeten worden ! Dan wens ij iedereen nog eens toch een heel gezellig Weekend met ....

liefs


>> Reageer (8)
03-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een Goede morgen .Nu die 2 moeilijke dagen voorbij zijn, zijn we vol goede moed terug  op het gewone  treintje van iedere dag gestapt ! En .. deze dag is er eentje met een mooi vooruitzicht want we zijn aan het einde van de week en het Weekend staat reeds ongeduldig te trappelen om te starten ! Toch houden we het wat aan de korte kant want na dat stormweer ( gelukkig hier  zonder schade ) is het verdraaid geen lottetje als je naast veel bomen woont dus word het Blaadjes samen blazen en is zakken steken  tot de volgende ( reeds beloofde ???? )storm op ons afkomt !



   Toch een gezellige dag gewenst nu alles wat rustiger is en zelfs de zon schijnt Geniet ervan ! 

liefs

 


>> Reageer (8)
02-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ....

Een goede morgen en van daag is het nog in stilte want ...


Laar wens jullie toch ( ondanks de storm ) een gezellige dag !

liefs


>> Reageer (9)
01-11-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...


Een goede morgen ! Het zal vandaag en morgen 2 dagen worden zonder veel gebabbel maar wens jullie ondanks deze dagen tpoch nog voor vandaag  een gezellige dag zonder teveel te piekeren !

liefs


>> Reageer (8)
31-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- een ..

Een Goede morgen en ..




En vanaf morgen  gedaan er mee en worden die Halloween spulletjes opgenorgen tot volgend jaar !Olala de zon is aan het vechten tegen de grijze wolken om  een gaatje te vinden om door te breken  ... wie zal  overwinnaar worden ??? sat is afwachten al duim ik met alle plezier voor de zon  maar nu genoeg over dit alles !!!   Morgen  November.... 2 dagen die voor  mansen die iemand hebben moeten laten gaan achter de sterren moeilijker dagen dan andere dagen zullen zijn . Daarom wens ik aan iedereen die zoiets meegemaakt heeft  nu al  heel veel sterkte !

liefs 


>> Reageer (9)
30-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een

Een




En zo wandelen we weer een nieuwe week in .. nog eentje die ons een stukje verder brengt naar het einde van het het jaar ! Ola ... daar denken we nog niet teveel aan , we houden ons hier liever aan het gezegde van " we doen een dagje met een keer en wat er dan nog komt ... dan zien we dan  wel "l Maar... dat woordje  "eindejaar " doet je wel eens terug denken aan de tijd van toen er hier 7 kinderen in huis rond liepen en vooruit keken naar die feestdagen en al hun vragen  die er aan  verbonden waren ! "De meisje ... welke kleedjes zal je maken ik wil graag dit of dat  !  De jongens ... mama ik wil graag eens een mooi  hemd  en dasen en dit of dat voor die feestdagen !  Wie zal er zijn die avond en wat zullen we eten enzovoort het was daarna  wel even  "Oef "en  terug op  adem komen als die feestdagen voorbuij waren  ! Nu is alles veel rustigermaar ... denk toch wel met wat heimwee er aan terug ! Geniet van je( kalme )dag !

liefs 


>> Reageer (8)
29-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een Goede morgen ook al is het een grijze Zondagse morgenen ... genoten van dat uurtje langer slapen ??? Of is het zoals hier een gewoonte beestje en iedere morgen op de zelfde tijd wakker ook al is het nu Winteruur ! Wat het ook is en word Zondag is zoals iedere week een kort krabbeltje maar toch nog nog vlug dit  ...


liefs


>> Reageer (9)
28-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een Goede morgen ...


Ondanks de voorspelde regen ( wat het hier ook al doet )wens ik  toch iedereen  een gezellig Weekend ! Maar zoals steeds wat nu is kan nog altijd veranderen ....we zullen wel zien  wat het word !Voila we nemen vanacht afscheid van de Zomertijd of we die Wintertijd met evenveel plezier starten of die Zomertijd ??? Denk het niet maar de natuur is in ieder seizoen mooi om te zien en daar kunnen we ook van genieten en die kou ??? wel die moeten we er dan maar  bij nemen( ook al is dat verdraaid  linder prettig  ) ! We zijn nog zover niet dus geniet van je Weekend en.... det extra uurtje slapen volgende nacht !

liefs 


>> Reageer (7)
27-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ..

Een Goede Morgen en ...



Nog even wachten en het Weekend komt eraan ! Die  weekendkriebels beginnen we al te voelen   en....  wie kan ons tegen houden om op Vrijdagavond al dat Weekend te starten ???Waarschijlijk  niemand want we hebben allen groot of klein -jong of senioor  wel een beetje  het zelfde gevoel ! Maar  voorlopig zijn we nog niet zo ver en zijn we nog braafjes die klusjes die ons te wachten staan af te werken want ... het Weekend komt eraan en dat is de tijd om op adem te komen en te genieten en ... genoeg van dat dagdromen het is bijna zover !Wens julloe  toch vandaag ook  een gezellige  dag !!!(want het weekend komt er aan )

liefs  


>> Reageer (10)
26-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een ..

Een Goede morgen ! Het is bina zover of je er een grote fan van bent of dit alles totaal grote zever vind ... binnenkort is het Halloween ! Zijn je kleinkinderen grote fan van zoiets ???? Wel  dan zullen we lekker met hen meevieren  en dan is het een plezier om hen van die dagen  te zien genieten  en komen ze je dit vertellen .....



  Of .... zijn de kleinste  bubbeltjes bang van dit halloween gedoe ??? dan zullen  we gelukkig zijn als alles weer achter de rug is ! Hoe wij er zelf over  denken ???? dat is niet van belang als zij maar genieten ! In alle geval wens iedereen  vandaag een gezellige dag ( ook al is de zon weer in geen velden of wegen te zien ) 

liefs


>> Reageer (11)
25-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ...

Een Goede



 

Het us weeral zover we zijn in de helft van de Woensdag  en voor veel kinderen een half dagje vrij en dat doet me terugdenken aan de eigen kinder & schooltijd....Zoiets als een half dagje vrij de Woensdag bestond dan nog niet! Het was de Maandag starten  voor een volle  week tot en met de Zaterdagvoormiddag ! Pfff ...met het zien  van een of ander plaatje of een of ander ding Komen soms  plots de herinnering naar boven van toen ...Of dat je een van je kinderen die  ondertussen ook al  opa of oma geworden zijn  in gedachten voor je ziet als klein bubbeltje ????? Wel dat is dat is senioor zijn zeker ??? Of durven we zoiets niet toegeven omdat  we bang zijn  dat  ze zoiets voor ouwe meekespraat word bestempelt ??? Pfff gedaan daarmee wens jullie liever een is het niet zonnig toch een gezellige dag !

liefs


>> Reageer (7)
24-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een

Een Goede morgen en ...<




Het ligt nog niet spijtig genoeg  niet in onze handen die regen te doen ophouden dus .. heb ik maar een bloemetje mee gebracht voor jou om je dag wat op te fleuren  ! Och het is Herfst we staan ervoor en moeten er door  en morren over dat weer helpt geen sikkepit ! En zoals je weet ... wij morren dan mort onze omgeving net met ons mee dus.... liever goedgemutst blijven  ! Wens jullie toch al is het geen zonnige dag een heel gezellige dag of het nu binnen of buiten " singing in the rain is " geniet van je dag !

liefs  


>> Reageer (10)
23-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een...

Een ..


"Ook is iedere dag niet altijd een goede dag ... in iedere dag zit er altijd wel een  goed momentje "En met zoiets in ons koppeke zijn we weer vol goede moed een nieuwe week gestart( ook al is het klusjesmaandag ) !Het was toch een mooi begin deze morgen met een zonnetje of het zo zal blijven ... zullen we wel zien ! Ondertussen zit die koffiestop er bijna op maar  is nog vlug een is het geen zonnige dag een  gezellige dag wensen!

liefs 


>> Reageer (6)
22-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

Een...



Het word vandaag een regenachtige dag dat was en is het vooruitzicht voor vandaag .... zo te zien als je naar buiten kijk ziet er nog niet te mooi uit( of toch wel???) ! Wat het ook word of is op  geniet van  deze dag; Het is hier weer ook op zen Zondags kort want  ... verwendag voor ons Stefke ...

liefs 


>> Reageer (8)
21-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een...


Ook al is die morgen al ver gevorderd en is het straks in die potjes roeren ! We zijn weer zover ... Weekend en momenteel nog een stralende zon ! Ook al heb ik niets tegen die weerlui maar hoop toch dat het weer van vandaag ze er eens goed naast  zaten ! We zullen wel zien wat het er nog op ons afkomt maar het weekend laten we door niemand  verpesten dus ... of het nu met stralende zon en een aangename  wandeling of fietstocht  is of lekker warm binnen .... Geniet er van ! 

liefs 


>> Reageer (7)
20-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-een...

Een goede Morgen ! Dat parapluke reeds  bij de hand ? zo te zien zullen we die ( voorlopig toch ) goed kunnen gebruiken maar" na regen komt zonneschijn " is het gezegde ! Of dat inderdaad ook zal gebeuren is een groot vraagteken !Na de middag zou ' als we die weerlui mogen geloven  opklaren en gedaan zijn met  nat gedoe  daar duimen we dan ook voor  en kijken we echt  naar uit !Voila ... weer de laatste werkdag van de week en morgen  weekend wel dat vooruitzicht geeft ons steeds een goed gevoel ! Over dat Weekend gevoel ....goed en wel maar wil niet zeggen dat we ook vandaag niet van onze ( regen?) dag mogen genieten( met of zonder dat parapluke ) dus...



liefs 


>> Reageer (9)
19-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een goede morgen gewenst en ....





" Ik schud een nieuwe dag uit men hoed " Verdraaid dat is wel ietsjes te overdreven , vrees dat zoiets niet binnen onze mogelijkheden ligt en  voor een hoed? vrees dat ik eerst zou moeten winkelen om  zoiets te kopen ! Waarom is voor ons senioren  dat weer toch zo belangrijk geworden in ons leven ??? Dachten jullie zoveel aan dat weer toen je vroeger een druk leven had ? Wel hier ook niet al moet ik eerlijk bekennen we waren wel fan van dat zonnige weer ( dan konden de kinderen buiten spelen in plaats van binnen het huis op zen kop te zetten ) Och we laten dat gepieker voor wat het is en wens iedereen een zonnige & gezellige dag met veel ...

liefs 


>> Reageer (7)
18-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

Een Goede morgen met ook al is het frisjes een stralende zon ! Maar denk dat het voor diegenen die bezig zijn met " de pluk " appels& peren en nog meer binnen halen een drukke tijd is !  Maar  ken er toch enkele die er  totaal anders  over  denken voor hen is die tijd genieten en   ....




Achterkleinkinderen Lizeke & Leon samen met hun mama & omi & opa  zouden die " pluk " zeker niet willen missen en genieten met volle teugen van de open lucht en ... die lekkere appeltjes ! Wens jullie een gezellige dag en ... geniet er van ! 

liefs 


>> Reageer (8)
17-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een ...



 

Wens je een  ook al is het momenteel nog geen zonnige dag  wel dan  maken we er  koppig toch een  gezellige dag van !Die zomerspullekes mogen rustig  hun winterslaap  starten en die Winterspullekes zijn terug uit hun Zomerslaap en hebben een drukke tijd voor de boeg  en wij ??? ... Wij zullen al beginnen te dagdromen van die Lente die ons te wachten staat na die Herfst en Winter! !Maar niet getreurd we starten vol goede moed die frisse en koude tijd in want ook die tijd heeft soms mooie kantjes zoals onder andere ... de pompoensoep - een warme wafel-  een kopjewarme Choco - de' stlte en het mooie landschap bedekt met sneeuw ( al zullen velen dit niet graag horen )  en nog zoveel dingen die ons genot kunnen schenken ondaznks de koude temperatuur ! Maar dat is vooruit lopen op de tijd dus voor nu laat niets je dag bederven en geniet er van ! 

liefs        


>> Reageer (7)
16-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een ...





" Misschien is niet iedere dag de ganse dag goed- maar er zit altijd iets goeds in iedere nieuwe  dag "! Met zoiets in ons koppeke zijn we  dan ook vol moed de nieuwe week & dag gestart (ook al is het klusjesmaandag )Het is het verdraaid frisjes vandaag maar  we krijgen gezelschap van een Stralende  zon  en dat is dan een extra bonusje  voor vandaag ! Dat warme bakje troost is het nu een koffie of thee  zo  tussendoor zal dubbel zo goed smaken !!Maar... maar  ondertussen is  hier dat bakje troost leeg en  wat dat wil zeggen  kunnen jullie al wel raden zeker ?????.... juist !!!

liefs


>> Reageer (7)
15-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ..

Een goede morgen gewenst en  ....


" Begin iedere dag met een  brede glimlach "en op de Zondag mag het zeker een dubbel brede glimlach zijn  ! Zoals iedere Zondag is het krabbeltje in vliegende vaart maar niets kan me tegen houden om vlug  iedereen  nog een heel gezellige Zondag te wensen ( ook al is het een verdraaid frisse Zondag )

liefs


>> Reageer (12)
14-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een goede  frisse morgen gewenst van ons hier in het  rommelkotje! Och als het weer niet altijd meezit gaan we zeker niet morren de maand Oktober heeft ook een goed kantje of zou ik beter zeggen ... lekker kantje ! Het is pompoenen tijd en voor de fans van pompoenensoep( waar ik ook bij hoor  )Hier zal die pompoen zeker niet aan de deur liggen te pronken maar blinnen  vliegensvlug gekuist en gesneden de rest in de diepvries liggen terwijl die eerste pompoensoep van het jaar aan het koken is ! Ben je ook een pompoen fan ??? geniet ervan want zoiets duurt spijtig genoeg nooit lang ! Als je nu denkt dat ik met het ophemelen van de pompoenen het volgende vergeten ben....



.

zeker niet We zijn  Weekend !!

liefs  


>> Reageer (8)
13-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een


.

We  zijn vandaag de 13de dag van de maand Oktober  ... voor velen een ongeluksdag - voor anderen een geluksdag en voor mij persoonlijk  is het een heel gewone dag met een mooi vooruitzicht want  we zijn  de dag voor het Weekend ! Alles is in het leven zoals je het zelf  bekijkt dus 13 of niet we nemen rustig het treintje van iedere dag zonder schrik op ons lijf van die datum  ongeluk zal brengen !Genoeg daarover ... olala daar kwam de zon zelfs even door die wolken piepen is nu de vraag  of ze zal blijven of niet maar er is niets mis mee  met   zoiets te hopen want ... " In je  leven mag je nooit je hoop verliezen " Geniet van je dag !

liefs

 


>> Reageer (11)
12-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ...

Een ..


Ondanks die regen ( die momenteel wel even gestopt  is )een goede ( lettrlijk ) gewenst  ! We hebben ondertussen in de loop der jaren  al wel ondervonden  dat eender welk weer het is we er niets kunnen aan veranderen en ook  niets ons kan tegen houden om er zelf een gezellige dag van te maken! Dat deden we vroeger en  dat doen we nu nog ook al kunnen we niet meer die was vrolijk aan die wasdraden zien dansen wel dan halen we maar die droogautomaat uit zen lange zomer vakantie en zetten  hem ( of is het een zij ) terug aan het werk !Of spreken we te vroeg en zullen we nog wat zon zien ??? wie weet ! Hoe het ook uidraait met dat weer wens jullie  toch is het geen zonnige dan een gezellige dag toe !

liefs    


>> Reageer (9)
11-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een  goede morgen ( voorlopig ?) zonder zon ! Daar zijn ze  ....


Die bloeiende bloemen van de Datura  voor dit jaar 2023 in de tuin zijn er terug  dat wil ook zeggen ... nu is de herfst op komst en daarna die Winter geen  al te prettig  vooruitzicht  !Maar zoals na regen terug zonneschijn komt - komt na de winter ook wer de Lente ! Verdraaid dat is wel ver vooruit kijken .. laat ons liever houden aan  het dag per dag bekijken en beleven   we zullen wel zien wat het word ! In alle geval wens ik jik jullie allen is het geen zonnige dag maak er dan  een  gezellige dag (en dat is ook okè ) !

liefs 


>> Reageer (10)
10-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ...


<br

"Maak van deze dag een bijzondere dag "Bij het zien van dit plaaatje gingen we hier  wel even terug in de tijd ...naar de kindertijd zoiets stond bij ons in de keuken want mama deed in die tijd van die naaiklusjes van klanten om wat bij te verdienen !Vooral hoe ik heel vroeg dat ook moest leren kon amper met met voeten aan dat vlak om dat ding te doen draaien ; Hoe ze me leerde om van een  oud ding terug iets nieuws te maken en van een  lapje stof kleedjesof bloesjes en een mantel  in elkaaar te zetten  ! Maar ook van een oude handdoek washandjes te maken enzovoort ! Toen mama er niet meer was heb ik zelf men eigen trouwkleed gemaakt en weet zeker dat ze zou trots op me geweest zijn ! Pfff wat kan een plaatje je herinneringen terug doen boven komen ! Maar we meven in het nu en met een stralende zon wens ik iedereen een heerlijke zonnige dag en .. geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (10)
09-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een.


We zijn weer een nieuwe week gestart  of het een mooie of zonnige week word dat zullen we beetje bij beetje zien ! Of het een vrolijke  week word ... dat ligt gedeeltelijk aan de omstandigheden die ons te wachten staan in die niewe week! Maar of het een gezellige weekword... dat ligt toch een  stuk in onze handen en  de manier hoe wij persoonlijk  die nieuwe week in ons leven bekijken ! Ola ... genoeg daarover want we zijn nog steeds klusjesmaandag en die koffiestop zit erop dus .... 

liefs  


>> Reageer (10)
08-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een ...


"Vandaag doen we eens een dagje niks , doodgewoon omdat het mag en kan op een  Zondag " !Ook al komt er hier van zoiets niets in huis dat is toch wat ik jullie van harte  toewens ! Hier is er eentje ( ons Stefke ) die graag  op haar wenken bedient word op die ene dag zonder op haar diabetis te moeten letten en daar profiteert ze dan ook dubbel en dik van ! Zondag wil ook zeggen ... hou het kort !!!( en  daar zorgt  weer ons Leeuwke dan  ookvoor dat zoiets  ook gebeurt )Geniet van je zonnigz Zondag ! 

liefs


>> Reageer (11)
07-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ...


We verwelkomen dat Weekend met een heerlijke Zomerse dag ... dat zomers is waarschijnlijk  wel wat overdreven maar als je de zon ziet ben je vrolijk  Dan zie je alles wel wat mooier  & rozer dan het in werkelijkheid is ! De kleinste bubbeltje van de ganse clan achterkleinkind " Luka "  houd vandaag zen eerste feestje  al zal hij er persoonlijk geen vingertje  naar uitsteken om die ' -" babyborrel " te doen slagen zijn  mama & papa zullen met veel liefde die taak op zich nemen !Het is een prachtige dag vandaag  voor de tijd van het jaar dat wil zeggen ...  geniet ervan zoveel je kan ! 

liefs 


>> Reageer (11)
06-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ..


In de aanloop naar een zonnig ( bijna zomzers Weeken) wens ik jullie al  voor vandaag een zonnige Vrijdag !  Voila sè we zullen  hier  voor vandaag maar eens lichtgelovig  en koppig  zijn en aanvaarden dat die weerlui het bij het rechte eind hebben en hun voorspellingen  wat het weer betreft zullen uit komen ! Och we kunnen niet altijd het weer( net zoals het leven )  aan de zwarte kant bekijken dat helpt verdraaid geen sikkepit )Draait  het anders uit ??? wel dan doen we gewoon verder met wat wel is  of eender wat pns te wachten staat !Geniet van je dag ( en het leven ) !

liefs  


>> Reageer (10)
05-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een ...


Geen zon te zien voorlopig of vandaag ??? geen probleem dan maken we er zelf een zonnigze dag van om van te genieten ( als die dagelijkse klusjes achter de rug zijn )Vandaag is het eens een krabbeltje zonder dat koffietje naast de pc want is in vliegende vaart vandaag kan gebeuren è maar toch vlug allen een is het geen zonnige dan een gezellige dag wensen ! 

liefs


>> Reageer (6)
04-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een ..


Die eerste heft van de week zit er ook al weer bijna op die dagen vliegen Voorbij maar we gaan dan morgen weer richting Weekend en daar kijken we steeds naar uit !Denk dat die klok deze morgen inplaats van  in rustig ritme verder te lopen  een soort van sprint  heeft gehouden met als resultaat ... wat later dan andere dagen maar we zijn er ! Ondertussen is de zon ook terug van de partij en dat maakt de rest van de dag goed ( Of zou ik beter zeggen stralend )Geniet  dan ook met alle plezier  van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (9)
03-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een ...



Of het een zonnige dag zal worden is een vraagteken maar voorlopig is die zon  aan onze hoela pfff ! Och letterlijk geen zon wel dan bekijken we  die  dag figuurlijk van aan de zonnige kant.. iedere nieuwe dag is er eentje bij op onze levenskalender en dat is voor een senioorsteeds  een mooi geschenk ! Dus wat het ook nu is of nog zal worden een zonnige of donkere grijze dag  maak er het beste van en.... geniet ervan !

liefs  


>> Reageer (10)
02-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ....

Een heel goede morgen gewenst  bij de start van een nieuwe week !Gisteren  het weer het le levende  bewijs ( ons Stefke)gezien dat je in het leven nooit mag opgeven - wat niet is kan nog steeds komen als je volhoud ook al duurt het soms verdraaid lang!





Na al die jaren steeds  Stefke proberen haar eten zelf in haar mondje te steken liet de juffrouw zich liever  verder bedienen en weigerde koppig zoiets te doen! Maar gisterenmiddag is het toch gelukt  ook al moest ik zelf scheppen en de lepel in haar hand geven ... ze stak het zelf in haar mond ( ook al moest ik oppassen of de lepel vloog daarna in het rond ) Of ze het zal volhouden  en het nog zal doen dat is de grote vraag  maar ... was toch trots op ons leeuwke  ! Geniet van je dag want zo te zien zal de zon er straks terug zijn !

liefs


>> Reageer (8)
01-10-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-

Een ...



We zijn al weer aan de tweede en laatste dag van het Weekend ! Oeioei... klink dat nu  niet wat negatief en zoiets is nu niet bepaald mijn ding dus even verbeteren .... we mogen met alle plezier die zonnige  Zondag starten en er wat gezelligs van maken ! Voila dat is een stuk beter ! Hier is het ook de dag dat alles wat moet wijken om er een verwendag te maken voor ons Stefke  ( als er een glimlach op haar snuitje komt is mijn dag geslaagd ) Dus.... dat wil zeggen genoeg gekrabbeld voor nu ... wens jullie allen een  zonnige dag en geniet er van zoveel je kan !

liefs 


>> Reageer (10)
30-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een

Een ..



Op de eerste dag van het Weekend mogen we al  met een gerust hart de touwtjes wat vieren ...Oef tegen zoiets zeggen we zeker geen ' neen " ! Zeker als de zon zoals vandaag  ons naar buiten lokt om te genieten van haar warmte ! Verdraaid ...ijn we weer aan het dagdromen omdat het weekend en zonnig is ????? We zullen maar ons aan de werkelijkheid houden en die was buitel aan de wasdraad laten  dansen & genieten van die warmte  zon om te drogen .Maar wens jullie  allen hoe- waar of wat je ook doet  een heel gezellige dag en Weekend !

liefs  


>> Reageer (9)
29-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een ..


Vandaag zijn we met alle plezier  weer in de aanloop naar het Weekend dat wil ook zeggen  dat we deze avond met een gerust hart reeds een voorproef kunnen nemen van wat alles mag en kan in het Weekend ! Toch een mooi ding dat weekend ook al hebben  we geen druk leven meer zoals vroeger  die 2 dagen  hebben nog steeds  een even mooi vooruitzicht  ! Ondertussen zijn onze wensen om van dat Weekend alles uit te halen wat er kan inzitten ook wel wat veranderd Maar " Weekend is  en blijft Weekend " een tijd om even de zorgen opzij te zetten en op adem te komen en ervan te genieten ( het ligt aan ons om het ook te doen ) !

liefs


>> Reageer (10)
28-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een..


" Pluk de dag en maak er het beste van " Dat zijn we dan ook van plan want senioor of niet we blijven het leven (figuurlijk )van aan de zonnige kant bekijken en komen er wolken opzetten  gedurende de dag dat zullen  we dan wel zien ! Voorlopig ( letterlijk dan )nog geen zon te zien maar wat nu niet is .. enzv ! Ola het is van da  ... genoeg gekrabbeld of gebabbeld want die ie wasautomaat zegt" voor mij is het nu stop "en zo  zit mijn( korte ) koffiemomentje er ook weer  op !!

liefs


>> Reageer (10)
27-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-een...

Een...



Ook al is de zon niet van de partij ( hier toch nog niet ) zoals gisteren we maken er dan maar zelf het beste van alleen ... zullen we voor een  lichte zomers bloesje zoals gisteren ook  mogen zorgen dat we een pulleke bij de hand  hebben ! Enzo zijn we hier weeral eens bij "het weer "beland pfff ! Verdraaid ... of we nu willen of niet dat weer heeft enorm veel invloed op ons leven !Is het ( weer eens ) ouwe meekespraat dat ik de indruk heb dat het weer vroeger makkelijker was om te voorspellen doordat het een stuk minder grillig was dan  nu ?????? Of is het simpelwef dat je de mooie dagen herinnert en de minder goede in een hoekje  van je geheugen onder het stof weg stopt ???? Och  het weer is en blijft  het weer en doet steeds zen eigen ding dus....Geniet  daarom van iedere dag zon - regen -warm of koud!!!!

liefs 


>> Reageer (8)
26-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- get ...

Het was weer van datte sè Zondagavond ... oei eerst een goede zonnige dag wensen ik ben Steke en had het over Zondagavond ...





Inplaats van te vertrekken was men zus  daar weer eens met die Gsm  om een foto te maken pffff ! Heb ze dan maar eens   bij de neus genomen en weigerde te kijken en deed of ik het druk had om dat snoepje te belijken dat ik net gekregen had want zondag is de verwendag de enige dag in de week waar er minder rekening word gehouden met die Diabetis ( pff voor dat ding  ) dus .. heb  ze eens lekker voor schut gezet .! Genieten jullie van je zonnig  dagje( zal ik ook doen ) de groetjes van mij en van mama ( die weer eens wat mij betreft  aan het dagdromen is vandaag ) 


>> Reageer (7)
25-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ...

Een Goede morgen ( ook al is het weer bijna middag pfff). die nieuwe week is terug ingezet en we kijken hier voor even achteruitnaar verleden Zaterdag roen dit jufrouwke haar verjaardag vierde ....



Achterklrinkind Lizeke werd( ook al )  3 jaar  en was apetrots op die roze dingetjes in haar oren ( ook al vond ze die prikken in haar oortjes een stuk minder prettig ) daarom moest er van dat jufrouwke  een bandje in het  haar dat iedereen ze goed kon zien ! Wens jullie allen nog een gezellige zonnige dag en geniet ervan

!liefs 


>> Reageer (9)
24-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Een..



"Vandaag doen we eens een dagje niets , zomaar omdat zoiets mag en kan "Dat is een mooi voornemen ook al weet ikdat hier persoonlijk niet veel zal in huis komen want het is Zondag de verwendag van ons Steke ( en dat weet ze verdraaid maar al te goed ) ! Wat niet wil zeggen dat ik jullie niet  van harte   zoiets toewens...als senioor zijn de drukke jaren achter de rug en hebben we moeten  een doel hebben in ons laven  ... " genieten van iedere dag die ons  nog geschonken word wat we ook met alle plezier ( proberen ) te doen ! 

liefs  


>> Reageer (10)
23-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een...

Een ..



Maak er een mooie  of beter een gezellige dag van ook al zijn er buiten nog steeds donkere wolken na die donder en bliksem( hier aan de kust toch) van gisterenavond  en is de regen nu weer  niet veraf ! Is het niet buiten  want die temperatuur is verddraaid  ver van zonnig warm  dan blijven we lekker warm binnen met ons koffietje of thee ( en een verwen koekje mag er zeker bij in het Weekend )! Nu genoeg met dat weerbericht en we maken er het beste van deze Zaterdag  (  net zoals iedere dag )!

liefs


>> Reageer (10)
22-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

Een<



Kan het zelf bijna niet te geloven maar ja ..we zijn hier inderdaad weer terug met het zelfde liedje van iedere Vrijdag ... " het Weekend komt eraan en ... wat een heerlijk vooruitzicht "!!.Och ...mag men eigen zelf wel eens voor schut zetten al  denk ik toch dat  we  stiekem er allen wel een iettsje  zo over denken ! Het moet niet altijd even ernstig zijn in het leven even gek doen kan soms een heradseming zijn ! Ook al zon gezien vandaag ???? hier is ze ondertussen al weer verdwenen( hoprlijk komt ze nog terug ) maar zon of niet .. deze avond al een rustig voorproefje van het Weekend van maken en ... de dag kan niet meer stuk !

liefs 


>> Reageer (9)
21-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een goede Morgen iedereen !!Had het onlangs over" gezegdes en spreuken "hoe oud sommige ervan zijn kunnen we aleen maar naar raden ! Bij veel ervan heb je  soms de vraag  van ' wie is ooit op dat  idee gekomen om zoiets  geks te zeggen ?"en toch gebruiken we ze ook en nu .....genoeg ouwe meekespraat of toch niet ???Wat er ook van aan is van al die spreuken en gezegdes soms zit er toch wat waarheid in zoals ...




." Zo de vader - zo de zoon "begin toch wat in die dingen te geloven als ik achterkleinkind Lèon bekijk samen met zen papa in de zomerse dagen lekker aan het smullen van ribbetjes  samen  !Oja nog dit ... " Na regen - komt zonneschijn " 

liefs 


>> Reageer (11)
20-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20_een

Een ...





En voorlopig is die sterke wind hier een stuk minder oef ! Je haar   ziet er niet meer ui  net of je met een soort hooiberg ( een kleintej dan )op je hoofd  rondloopt  als je buitenkomt ! We moeten ons stilletjesaan gereed maken voor wat ons te wachten staat ...  die warmere pullekes enzv  uit de kast opvissen en  die  lichte zomerse spulletjes in hun plaats leggen voor nun  winterslaap ! Al houden we 10 maal  meer van het omgekeerde wat moet - moet  want zitten bibberen in een zomerkleedje dat zie ik nu persoonlijk niet zitten sè ! Maar zoals steeds we verwachten minder warmte maar we blijven hopen en duimen voor nog  wat zon om van te genieten !!!!!

liefs


>> Reageer (8)
19-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een ....



Er is weer een nieuwe dag aangebroken of het een mooie zonnige dag word ??? dat is afwachten en zullen we wel zien !Maar zon of geen zon we maken er het beste van iedere dag dat deden al heel ons leven en wat al zolang ingebakken zit zal zoiets nu ook niet meer veranderen of verdwijnen  ! Wens jullie dan hoe de dag ook uitvalt is het geen zonnige dag maak er dan een gezellige dag van samen met je naaste omgeving of... een dag rustig voor jezelf aleen om even op adem te koùen of ... een choppingsdagje  eender wat het word of is geniet van je dag !  

liefs


>> Reageer (9)
18-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een...

Een vraagje ... zijn jullie ook klaar om deze nieuwe week vol goede moed te starten ????Verdraaid wat een vraag nu nog , jullie  zijn waarschijnlijk ook wel al lang die nieuwe week gestart; Maar het volgende kan   gelukkig  nog noch op tijd  om jullie dit wensen ....




     Want het is bijna tijd om in die potjes te roeren die dag lijkt voorbij te vliegen  ! Daarom houden we het hier kort ( weeral eens ) en wens jullie  hoe  het ook verder verloopt met dat grillige weer   een zonnige dagen geniet ervan  !

liefs


>> Reageer (7)
17-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een ...





We zetten  vandaag de kroon op de week ... de Zondag !Een dag waar niets moet en alles mag ! Zet alle zorgen wat aan de kant  en  maak er een dag van met alle dingen waar je jezelf  en allen rondom  zich gelukkig bij voelen en als sat lukt is je dag gzslaagd !  ! De zon laat het voorlopig afweten maar zon of geen zon maak er dan   toch een gezellige  dag van !

liefs


>> Reageer (12)
16-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een...



Heerlijk ... het Weekend is weer begonnen !  We hebben in alle geval al de zon die een handje toe steekt om er een zonnige en gezellige  dag van te maken en... de rest ligt aan os om het waar te maken ! Voor nu hoeft er niet veel "blablabla "het is Weekend en  dat wil zeggen ... zet alle zorgen wat opzij  ontspan jezelf en geniet van  deze dag !

liefs  


>> Reageer (10)
15-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ..

Een ....



We zijn weer Vrijdag de laatste dag van de werweek ,ook al zijn wij senioren waarom zouden wij niet ook tevreden mogen zijn zoals vroeger toen we het druk hadden  dat het morgen Weekend is????? Er word soms  wel eens onder onze neus geduwd dat het voor de senioren alle dagen weeken is maar ... een ritme  die je jaren gevolgd hebt verdwijnt zo maar niet en blijft altijd wel  wat hangen ( zullen ze later ook wel ontdekken ) ! Wat nu voor ons wat anders is ...Wij kunnen met alle plezier van deze laatste werkdag al een voorptoefje nemen van het weekend zeker op een zonnige dag !

liefs


>> Reageer (9)
14-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een Goede morgen !Als je in de morgen iets ziet die je goed doet eneen glimlacht op je gelaat tovert  dan kan je dag niet meer stuk ! Weer een stralende zon en  dan nog als toemaatje achterkleinind Lize die iedereen een ....





wenst! Dit deed me ook weer eens denken aan een  oude uitspraak " Jong geleerd is oud gedaan " ( waarom dat  niet" volwassen" is inplaats van" oud" dat is ook een oud raadsell)  Dat is  hier zeker van toepassing wat Lizeke betreft !het is duidelijk te zien  hoe ze met alle plezier helpt die wa  ophangen  ! En zo starten we met alle plezier weer die niewe dag !

liefs


>> Reageer (10)
13-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een Goede morgen en we zijn  ...





Die zon is vandaag ( voorlopig ?) aan onze hoela maar zoals steeds wat nu niet is ... enzovoorts!!Want ook al doen die weerlui hun uiterste best het weer is grillig en daar kan niets of niemand tot in de puntjes voorspellen of er iets aan veranderen ! Wat er ook van aan is dat frisse drankje in de schaduw is voorlopig verleden tijd en daar zullen we ons graag of niet moeten bij neerleggen ! Verdaaid  daar zijn we weer  bezig over het weer de inspiratie voor een krabbeltje lijkt hier( ook voorlopig ????) wat  opgedroogd te zijn tegenwoordig !! Dus houden we het bij dit .... hoe en wat er vandaag ons te wachten staat maak er toch een gezellige dag van ( er is niets mis met dit elke dag opnieuw te proberen )

liefs


>> Reageer (10)
12-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ...

Een ...





Weer een nieuwe dag dat we steeds met evenveel plezier aanvaarden en proberen er iets gezellig van te maken ook al laat de zon het ( voorlopig ?) afweten ! Verdraaid ... we zitten hier weer al eens over dat weer te kletsen dat was nu niet bepaald de bedoeling sè Maar  als we even erover nadenken  ... dat weer is steeds de makkelijste start om een gesprek te beginnen want wat jij denkt of voelt wat het weer betreft voelt en denkt  je gesprekspartner er  9 op de 10 keer net hetzelfde over  !Maar genoeg daarover .... de bedoeling van dat gekrabbel  vandaag was ... Geniet van dat geshenkje  van vandaag ... een nieuwe dag !

liefs


>> Reageer (12)
11-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 -een ...

Een ...





Even een koffiestop houden of anders is die nieuwe zonnige  dag al  bijna voor de helft  voorbij ! Zouden die weermannen(& vrouwen ) het bij het rechte eind hebben dat we toe zijn aan ons laatste zomerse dagje ??? Och als het zo is of zo zal worden we  dik tevreden  met wat we nog gekregen hebben maar .... we zullen wel zien wat het word ! Maar .....koffie uit wil zeggen deze dag  is nog steeds Maandag dus .... enzovoort ! Geniet nog van deze zonnige dag !

liefs


>> Reageer (6)
10-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een goede morgen en het ziet er naar uit dat het een Zondag word met een gouden randje ! Heb het vandaag weer eens over een oud gezegde " De aanhouder wint " en dat is verdraaid nog waar ook dat heb ik weer eens  ondervonden !Zoals je wel al zal gemerkt hebben  tussen alle bloemen waar ik van hou zit daar ook " de zonnebloem" tussen ! Dus in het voorjaar zonnebloemen gezaaid en ... ze weigerden om hun kopje boven te steken dus .. opnieuw zaaien en zelfde resultaat dus ... voor de derde keer opnieuw en  ....



<b 

Ook al is het wat later dan anders ze zijn er eindelijk ! Daar is dan het gezegde " Derde keer - goede keer " van toepassing ! Geniet nu we nog kunnen  van deze zonnige  dag

liefs  


>> Reageer (10)
09-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een goede morgen ! Als ik het volgende zie dan vraag ik me toch af  ....




Tweemaal viergeslacht en wie van de 3 papas zou er daat  nu het meeste trots op zijn ???  de "grote pepè "( zoals de achterkleinkinderen hem noemen )!Of ... onze zoon " de pè " zoals de zijn kleinkinderen hem noemen ) Of onze kleinzoon " de pap van die 2kleintjes ?????? Denk dat ze allen  evenveel trots en genieten zowel van hun voor als nageslacht  ( en ik ook ) Wens iedereen nog een Zonnige dag en en heerlijk ontspannend Weekend   geniet ervan !

liefs

 


>> Reageer (10)
08-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een ..





In het vooruitzicht van een zonnig Weekend kan het niet anders zijn dan  ook vandaag  weer een schitterende dag te worden ! Verdraaid ... we kunnen  hier toch maar niet zwijgen over dat mee mooie weer dat we nu onverwacht nog krijgen al denk ik toch dat ik niet de enige ben die er zo over denkt t Bon ....genoeg geklets daarover!!  Maar ... kan het toch niet laten om  dit er nog bij te zetten .... " Geniet van je zonnige dag  dag "  

liefs


>> Reageer (7)
07-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een...





" Pluk de dag "Soms vraag ik me af ....  weet wel dat zoiets figuurlijk bedoelt is maar  hoe  en van waar komen wij toch aan al die  gezegde die we allen  ook wel eens gebruiken .Soms zitten er echt gekke dingen tussen  zoals bijvoorbeeld  dit " Een  waarheid als een koe " wat hhebben die 2 dingen in de verste verte met elkaar gemeen  ??? Totaal geen idee en toch gebruiken we soms van die gezegdes om onze woorden kracht bij te zetten ! De oorsprong van die gezegdes zal wel  een raadsel blijven maar met  deze 3 woorden weet iedereen heel goed wat de bedoeling  ervan  ."Pluk je dag "en maak er jou eigen dag van  !

liefs


>> Reageer (8)
06-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ...





Daar zijn we weer vol energie  gereed om van die dag  alles uit te halen wat er in zit om er gezellige dag te maken !Die woorden doen me terug denken aan onze ouders zovele jaren terug .... Het leek erop net of ze werden dan bestempelt als " oude mensen " en aan de kant gezet in de samenleving  en behandelt  ( hoe haed het ook klinkt )als " afgedaan en van geen nut meer voor de samenleving  ".Zouden ze soms spijtig genoeg niet dat gevoel hebben gehad ?????? Daar kunnen we helaas voor hen  niets meer  aan veranderen  maar nu genoeg gepiekerd !Wij de  senioren van  nu kunnen alles doen wat ze ook maar willen en van het leven genieten aan ons om dit  dan ook waar te maken !

liefs 


>> Reageer (4)
05-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een ...



Klaar om te genieten van een zonovergoten dag ???? Wat een overbodige vraag denk dat we allen tevreden zijn met dat mooie weer  en  als het aan ons zou liggen zouden ze gerust daarboven nog een heel tijd zo verder doen....  geen probleem ! Dus houden we het hier maar kort en bondig want.... die zon nodigt ons uit om ervan te genietenen dat zullen we dan met zen allen ook vandaag zeker doen .... Geniet van je Dag !!!!

liefs  


>> Reageer (10)
04-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- eindelijk ///

Eindelijk - eindelijk - eindelijk kunnen aantonen aan die computer ( samen met de dochter )dat hij hier geen baas is in huis  is i  Deze voormiddag tijdens de koffiestio ( russen die maandagklusjes door ) was het de bedoeling  hier vlug een een goede morgen te wensen & een krabbeltje te zetten  en het was her verdraaid aan men hoela ....dat pcbeestje speelde met men voetenen en  hield koppig stand om tegendraads te zijn  pfff! Voorlopig lijkt dat koppig gedoe van de baan en kan ik terug jullie met alle plezier een ....


6.jpg

wensen ! Wilde deze morgen ook idereen van harte bedanken voor de verjaardags wensen voor ons  stefke (dat deed veel plezier aan de mama)Geniet nog van deze mooie zonnige dag !

liefs


>> Reageer (6)
03-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een Goede morgen .. het is vandaag met weinig woorden want er is er hier  vandaag eentje jarig...


.

Dus word heteen dubbele verwendag ! Geniet ook allen  van jullie zonnige dag!

liefs  


>> Reageer (12)
02-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ....

Een ..


.

OEF....Even een koffiestop houden ...het is Weekend en  gelukkig dat we zoiets kunnen doen om  terug op adem te komen en daar hoort steeds " ff vlug op die  blog kijken bij" ( zal wel niet de enige zijn  die zoiets graag  doet )!  Komt de zon of komt ze niet ...krijgen we een zonnig Weekend of niet ??? Wens jullie hoe het ook zal worden is het geen zonnig Weekens dan maken we er toch een gezellig weekend van ( toch liefsr met zon )

liefs 


>> Reageer (5)
01-09-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...

Een ..


.

Op deze laatste( natte ) dag van de werkweek is ook de eerste dag van het nieuwe schooljaar!  Dan denken we als ouders wel even terug aan vroeger wat een drukte in huis zoiets mee bracht maar nu is alles op die dag rustig in huis ! Al denken we wel aan die achterkleinkinderen die weer een  nieuw schooljaar starten en duimen dat alles goed verlopen is voor hen ( maar ook een beetje voor de mama voor wie het ook terug even wennen zal zijn ) Dat is nu eenmaal een mensenleven alles veranderd voorturend in het leven ... en wij kunnen niets anders dan het te aanvaarden !

liefs  


>> Reageer (9)
31-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- een ..

Een Goede morgen ...


  vergeet niet te genieten van de kleine dingen van iedere dag en zeker van deze laatste zonnige dag van de maand Augustus !Zit met een vraagje ... overkomt het jullie ook wel eens als je die  dagelijkse nieuwsberichten hoort of ziet je afvraagt .... mens  wat gebeurt er toch allemaal tegenwoordig in onze wereld ??? Was dat vroeger ook zo maae minder geweten ????Gelukkig zijn we hier op de blog  uit dit alles en is hier   nog wat rust zonder al dat geweld ! 

liefs 


>> Reageer (8)
30-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50-of ....


Of de tijd vliegt ????Wees daar maar zeker van  dat heb ik hier verdraaid weer eens goed ondervonden deze morgen & voormiddg maar ... zoals steeds " beter laat dan totaal niet " dus zitten we nog vliegensvlug  even aan dat peeceeke om iedereen een goede dag  te wensen ( ook al zit die morgen er bijna volledig op ) Ziet er ( voorlopig ) naar uit dat we een zonnig dagje krijgen een dag om  van te genieten ( straks ) en dat wens ik jullie dan ook van harte !

liefs 


>> Reageer (7)
29-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een Goedemorgen !Kreeg een foto doorgestuurd van de oudste zoon hoe  hij genoot tijdens zen vakantieen  van een aperetiefje en dit gaf me een gevoel dat wij senioren als we eerlijk zijn allen nu en dan wel eens hebben van " Verdraaid waneer is die tijd zo vlug voorbij gevlogen "  kortom wat bestempeld word als " ouwemeekespraat "! Dat kleine bubbeltje van toen zien ...


van zen glaasje maar die binnen 2 jaar ook op pensioen is en  onder de senioren thuishoortdat is nu iets wat we nooit hadden durven van dromen het te mogen meemaken !Zij genieten van hun vanhun vakantie het leven en wij ook ... van iedere nieuwe dag ! 

liefs 


>> Reageer (9)
28-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een ..


De eerste dag van een nieuwe week is weer gestart wat die week ons zal brengen ??? Hopelijk nog wat zon -  een goede gezondheid( dat hopen & wensen we als senioor allen ) en voor de rest zullen we wel zien !  Die  eerste wens  is hier voorlopig al ingevuld maar....of het zo zal blijven is afwachten !Wat het is of word wens jullie allen de vervulling van al je wensen! Nu terug aan de slag want die eerste dag van de week is hier nog steeds " klusjesmaandag 

liefs 


>> Reageer (10)
27-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ..

Een ..


Waar je ook gaat of staat of doet vandaag ... geniet ervan want dat  is de bedoeling van het Weekend !Niet bezig zijn met " dit of dat moet nog vlug gedaan worden "maar kalmer die tedoen klusjes aanvatten  !Kortom maak er een een ontspannen dag van want ... want zo  starten we  morgen weer vol energie  een nieuwe dag en week !

liefs  


>> Reageer (9)
26-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ...


We verwelkomen dat Weekend met een zonnige dag ... of het zo zal blijven is koffiedik kijken en wat het ook isof  word zullen we wel zien !Wens jullie toch ( ook al is het hier weer eens in razende vaart pfff ) een heel gezellig Weekend( met of zonder zon )

 

liefs


>> Reageer (9)
25-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ...

Een .


De laatste dag van de werkweek en het Weekend komt er weer aan ... wat een mooi vooruitzicht ... ook al wil dat  mooie weer  ( voorlopig toch ) het  verdraaid weer eens  afweten ! Maar geen gezeur over dat weer nu is , niets  mag of kan  dat vooruitzicht verpesten ! Onderussen komt het einde van die 2 vakantiemaaden  voor de schoolgaande jeugd steefds dichterbij denk dan altijd wel even  aan de ouders van nu  hoe druk  die tijd voor de start van de school is en .... hier vroeger  was! Grote broer  wilde   dit  of dat hebben om  te starten de broer of zus wilde iets anders hebben  enzovoort !zolang ze tevreden waren om hun nieuw schooljaar te starten was alles okè en kwam er dan eindelijk weer  wat rust in huis   !

liefs

  


>> Reageer (9)
24-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Een ...


Het ziet er hier niet bepaald naar uit als een zonnige morgen maar hoe de dag ook start.... iedere dag is een verrasingskaddootje dat we steeds beetje bij beetje ontdekken wat de inhoud is ! We kunnen niet voorspellen wat dat kadootje  of  dag ons zal brengen en ...  gelukkig maar ! Wat de dag ook word .... buiten met een stralende zon of ....zonder zon  gezellig binnen geniet ervan ! 

liefs  


>> Reageer (13)
23-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-beter ...

"Beter laat dan totaal niet " En dat is hier vandaag zeker van toepassing ... Hier al een berichtjeop gezet nog juist opladen  als  de wasautomaar verwittigde dat zijn werk eorop zat dus vlug even  braafjes die was buiten hangen dat ze mooi konden dansen aan die wasdraden en... dan een kijkje nemen op de blogsdat was toch de bedoeling ! Maar blijkbaar was die pc niet van oordeel dat ik hem zomaar in de steek mocht laten en was hij druk bezig zich zelf bij te laden en dat berichtje was verdwen ! Wat zot gekrabbel vandaag maar  mag ook wel eens zeker???? maar toch nog dit ...


liefs   


>> Reageer (7)
22-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-ook ...

Ook al is het momenteel geen zonnige morgen toch een heel gezellige ...


 

gewenst ! Maar zoals steeds wat dat zonneke betreft  " Wat nu niet is nog komen "we geven nooit op we zijn en blijven een  optimist ook al is het hier vandaag  weer eens in vliegende vaart  en moeten we het hier kort houden ! Wens jullie dan ook( voor straks???) een zonnige dag en geniet ervan !

liefs

 


>> Reageer (5)
21-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een ...


Klaar om deze nieuwe week te starten ??? Hier zeker wel en hoop voor jullie ook ,  we kijken vol vertrouwen uit wat die nieuwe week  ons zal brengen !Een week vol rozegeur en maneschijn ???? zoiets hopen we maar we weten maar al te goed dat zoiets een soort dagdroom  is ! Die Maandag is de start van een nieuwe  week en wat het ook is of mag worden we maken er het beste van zoals we steeds doen Maar nu zit  die koffiestop erop dus nog een heelijke zonnige dag en geniet ervan ( na die maandagklusjes )

liefs 


>> Reageer (5)
20-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- een ...

Een ...


Wat is het heerlijk de dag te starten met zon ook al zijn er wel nu en dan wat grijze wolken die voor spelbreker spelen maar we blijven hopen en geloven dat de zon het die wolken zal wegduwen en tonen dat ze vandaag de baas is !Genoeg over het weer we zijn Zondag en dat betekent " alles mag en niets moet "dus we maken  hoe het ook uitdraait  er een gezellige dag van en dat hoop en wens ik voor iedereen !  

 liefs


>> Reageer (12)
19-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een ...


Het word zo te zien een zonnige dag , we houden ons hier liever aan het zien wat  is en nog word dan al die weersvoorspellingen tot  het kleinste lettertje te geloven ! Ook al proberen ze zo goed mogelijk alles te voorspellen hoe het kan of zal verlopen,  de natuur is grillig en volgt haar eigen weg !  Maar ... voorlopig ziet het er schitterend uit dus  ervan genieten en wat volgt zullen we  dan wel   zien ! We zijn Weekend  wens jullie allen dan ook heerlijke  zonnige dagen geniet ervan !

liefs 


>> Reageer (7)
18-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

Een Goede morgen een gezellige en  ...


 

Geniet van het weer ook al is de lucht nu nog grijs  maar  zoals steeds " wat nu niet is - kan nog komen "  daar duimen  we voor  ! Het is weer zover ....de laatste dag voor het Weekend !Verdaaid... ook al hebben we deze week een extra zondags dagje achter de rug we blijven uitkijken naar dat Weekend ! Dat ritme van vroeger " werkweek en weekend wat de touwtjes losser laten " lijkt  blijkbaar  toch ergens  in  ons   blijven hangen ook al mochten we als senioor gerust zoiets over boord gooien!Maar  gepieker over het waarom is geen oplossing maar .... simpelweg dat ritme van toen overboord gooien en genieten van deze Vrijdag - Weekend en iedere dag(dat is senioor zijn ) !

liefs 


>> Reageer (8)
17-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een Goede & zonnige morgen iedereen ! Durf het bijna niet uitspreken maar ... voorlopig toch al het derde zonnige dagje aan de kust ( hopelijk blijft het zo ) Dit doet me terug denken aan die eerste zonnige dag de 15 Augustus die normaal hier in 't rommelkptje een drukke dag is en tussendoor moet Stefke ook verzorgt worden maar gelukkig bij die verzorging was er hier eentje die  dacht " Moet ik ....


 

En toch had achterkleinkind  Elay  verdaaid nog gelijk ook want Stefke bleef rustig liggen in zen gezelschap( ook al wat dat oorspronkelijk  niet zen einddoel want die beertjes en speelgoed in Stefke haar kamer trokken hem toch  nog meer aan   )!Wens jullie een gezellige dag ! 


>> Reageer (8)
16-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een ...


Wat gaan die dagen toch snel voorbij we zijn al in de 2de helft van Augustus en ... die zomer zit er ook al bijna op ! Maar we gaan vandaag niet doemdenken want er is stralende zon buiten en ...  we zullen dus ook maar doen zoals de was aan de wasdraad buiten   lekker genieten van de zon na die drukke dag van  gisteren ! Hopelijk denken en doen jullie net het zelfde !

liefs


>> Reageer (7)
15-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ..

Een ...


Vandaag is het een dagje van wenog woorden want het is op 15 Augustig een extra Zondagse dag zomaat in fe gewonez week maak er dan een verwendag van voor iedereen rondop je en vergeet jezelf ook niet è !

Liefs en geniet van die ( zonnige ?) dag!


>> Reageer (8)
14-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- eindelijk ...

Eindelijk ...


.eindelijk na al dat lange wachten kon gisteren morgen achterkleinkind Liam eindelijk ze broertje Luca zien die al zo lang in mama haar buik zat ! Hij keek met verwonderde ogen naar dat kleine bubbeltje ! En zo is dat kleine bubbeltje de Clan komen vervoegen ... het 10 de achterkleinkind ! Amaai..... wie had zoiets ooit kunnen denken ! Welkom Luca !!!!zou het bijna vergeten ... voor iedereen een zonnige stralende dag ( zoals hier  )

liefs


>> Reageer (6)
13-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een....


"Start je dag met een glimlach "Ook al is het zoals hier wat gedruppel buite en geen  zon ,maar zoals steeds wat nu niet is kan nog komen !! het is Zondag en daar kan niets of niemand voor stoorzender spelen ... we maken er een gezellige dag van en dat zijn we hier ook ban plan te doen !!Zoals iedere Zondag word het weer een kort krabbeltje want daar zorgt er hier wel eentje ( Stefke )voor op haar verwendag  ! Dus geniet van die Zondag !

liefs


>> Reageer (10)
12-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- beter ...

" Beter laat dan totaal niet " Met deze woorden hebben we hier onszelf wat getroost omdat we vandaag later zijn dan andere dagen dus ook al is het kantje boord toch nog een ...


Bij jullie ook zo een kwakkelzonnetje ... ben er even en ben  zo weer  weg ????maar zoals steeds hopen we dat het beste nog moet komen ! Wens jullie allen een heerlijke dag ' met of zonder zon  ( maar toch liefst met zon )!

liefs


>> Reageer (5)
11-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 -een ...

Een Goede morgen & mooie zonnige dag gewenst voor iedereen !Of het terug zo een  stralende dag word zoals gisteren ???  dat is koffiedik kijken ( en dat kunnen we veraaid nog altijd niet ) maar hier houden we aan de slogan van "we zullen wel zien wat we zullen zien"!Voor alles is er een oplossing....  is er zon dan genieten we ervan  zelfs op ons eigen terras! Is het te warm dan komen we even  op adem  in de schaduw eender waar  met een drankje  lekker  rustig !!! 


(of zoals hier  in  de  schaduw  van de treurberkeboom op eigen terras zalig   )Hoe -wat of waar geniet van je dag !

liefs

 


>> Reageer (10)
10-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een Goede zonnige morgen !! Of we het nu weer over het weer zullen hebben ???? wel waarom ook niet want ... " waar het hart van vol is - loopt de tong van over "In dat hart zit nu de het plezier van dat (eindelijk) zomerweer en waarom mogen we nu niet gelukkig zijn als we eindelijk die bloemen trots hun kopje zien recht houden temiden van al die groene blaadjes en een schitterende natuur ! Soms heb je ook andere kleur van planten  die minder groot zijn waar je soms bijna niet op let  door hun donkere kleuren van de bladeren  maar hun bloemen met felle kleuren kan je zeker niet naast kijken zoals onder andere dit bloemenstruikjeuit eigen tuin ...


 

Hopelijk genieten jullie ook van dit alles ! 

liefs 


>> Reageer (8)
09-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- eindelijk ...


Eindelijk .... door de omstandigheden later dan andere dagen maar dat kan gebeuren è ! Holala .... wat  heerlijke zonnestralen vandaag ( met af en toe een wolkje ) dus word het een dag om dubbel van te genieten( hopen we toch ) ! Wat het ook word een fietsritje - een wandeling of doodgewoon op ons eigen terrasje of tuin laat die zonnige dag niet veroren gaan geniet ervan !

liefs 


>> Reageer (6)
08-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een goede morgen en dat was het zeker voor achterkleinkind Lize en haar mama want Lize wilde er  een ...


 

Of toch een verwenmomentje voor haar mama van  maken met haar gezichtmasage en  te verzorgen ! Of de mama  ook al heeft ze een sralende glimlach zo gelukkig was met het resultaat ????? zal daar maar niet over sreken zeker !! Ook al laat de zon het weer eens afweten geniet van je dag ( met of zonder gezichtmasage 

liefs


>> Reageer (11)
07-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ..


En hier is het nu even tijd op die klusjesmaandag de eerste dag van een nieuwe week  voor een koffiestop oef( en ondertussen eens vlug even op de blog loerenen wat krabbelen ook al is het in vliegende vaart )  ! Ook een glimlach op je gelaat toen je deze morgen uit de veren kwam en die stralende zon zag ??? denk het wel want we hebben er lang genoeg moeten op wachten en ... nu maar hopen dat ze de ganse dag stand houd ! Wens jullie dan ook een heel gezellige dag ( als die klusjes achter de rug zijn ) 

liefs


>> Reageer (8)
06-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ...


" Zondag doe alles wat je gelukkig maakt " al is dat gezegde hier wel een ietsje anders hier in het rommelkotje klinkt dat zo .... " Het is Zondag de verwendag van ons Stefke doe alles wat haar gelukkig maakt " en.... als er dan een glimlach op haar gelaat verschijnt zijn wij ook gelukkig!  Hoop dat  het eerste gezegde van toepassing is voor jullie en dat je ondanks het stormachtige weertje van je dag kan genieten ! 

liefs 


>> Reageer (8)
05-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-een ....

Een ..


Als de zon niet wil meewerken vandaag maak er zelf een mooie dag van en zo krijgen we roch een prachtig Weekend met of zonder zon  !Weet ook wel dat zoiets  makkelijker is om te zeggen dan te doen want  we zijn en blijven gewone mensjes met onze " ups en downs " zoals iedereen maar .... er is niets mis mee met steeds proberen van alles het beste te makken ! Wens jullie dan ook een gezellig Weekend en geniet ervan !

liefs 


>> Reageer (10)
04-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-- een ...

Een.....


Dat word het zeker want we zijn weer de laatste dag van de werkweek en ... en   ( voorlopig toch nog ) met zon  en  het Weekendis in het zicht !  Hopelijk heb ik niet tevroeg gesproken en blijft het zonnig want zoiets is voor iedereen dan een dag met een gouden randje na al dat kwakkelweer we zullen wel zien dus hoopvol afwachten is de boodschap !Die" Werweek "moeten wij senioren wel met een korreltje zout nemen maar soms voelt het toch zo nog aan .Een gewoonte van vroeger  die we verdraaid maar niet  kunnen afleren ???Of willen  we ons druk opleggen  om ons  nuttig voelen ????  Wat het ook mag zijn ....  geniet toch ook  van deze vrijdag   ook al is het nog geen Weekend  !

liefs 


>> Reageer (8)
03-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een goede morgen en.... 


 Vergeet niet te genieten van de kleine dingen in het  leven die ons  voldoening & plezier kunnen geven !Want  als we tegenwoordig op de zon en het mooie zomerweer moeten rekenen om een glimlach op je gelaat te toveren ... wel dan zouden we de ganse dag in zak en as zitten en  met een knorrige snuit rondlopen en dat is zeker niet de bedoeling ! We zullen nog wat geduld moeten hebben   als we die weerlui moeten  geloven maar ... we zullen wel zien wat het weer is en nog word punt uit !Het ligt  niet in onze macht om  er een zonnige dag van te maken ...wel dan maken we er   koppig en tegendraads   toch een gezellige dag van sè   

liefs 




>> Reageer (8)
02-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-een ...

Een goede morgen ( ook al is die morgen al een stukje gevorderd )We zijn steeds bezig van eerst nog dit doen en dan nog vlug dat enzv maar .... nu is het verdraaid tijd pm eerst  even te genieten van een korte koffiestop even dat druk gedoe laten rusten  ! Wij gewon mensen  willen steeds in ons soms druk leven toch proberen we  ook zoveel mogelijk van die vrije tijd te genieten! En daar hebben we groot gelijk in ! Over genieten gesproken ...Wij hebben er hier nog eentje( Stefke ) die  ook al kan ze niet spreken en  zelf niets  doen  maar ze weet maar  al te goed wat genieten is! Uit  eten gaaen ....een frietje  daarna een ijsje en afsluter een  koffie verkeerd met een koekje voorgeschoteld krijgen  dat is voor haar dubbel en dik   genieten !


Geniet ook van je dag is het nu  met of zonder zon ( of met  een frietje of zonder frietje )!!!

liefs  


>> Reageer (10)
01-08-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...

Een ..


.

"Probeer gewoon het mooiste in iedere dag te plukken " dit deed me even nadenken ... "het mooiste" wat is het mooiste voor ons senioren  aan iedere dag ?? Geen druk leven niet meer -- genieten van kind& klein & achterkleinkinderen voor velen onder ons- - genieten van het weer ( ook al is het nu weer eens kwakkelweer )en de natuur -- een goede gezondheid ( ondanks dat ons lichaam soms tegenpruttelt en het vertikt van dit of dat te doen ) - en dan het allermooiste we  kunnen dit alles nog mee maken ! Wat is dan het ( persoonlijke ) van dat nadenken &  gekrabbel ???? Wij  senioren zijn gelukkige mensenin ons Belgenlandje  en geniet daarom volop van iedere dag en alle  nieuwe dagen die volgen ! 

liefs 


>> Reageer (8)
31-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- een ..

Een .


.

"Ik wens jullie een mooi begin van een nieuwe week" ! Dat gezellige van die nieuwe week daar kunnen we zelf een handje aan toesteken   dat het ook zo word ! Maar dat mooi zonnige dat is een ander paar mouwen ,dat is niet een maar vele vraagtekens want... voorlopig speelt dat verdraaide regenweer  weer eens voor spelbreker en daar kunnen we niets aan veranden ! Maar we beginnen die nieuwe week niet met gemor want zoals altijd ... wat nu niet is - kan nog komen " en daar duimen we dan ook voor en verliezen we zeker niet   onze Big Smile  en  goed humeur! Voila sè nu  ( na die poffiestop)er terug invliegen want die eerste  dag van die nieuwe week is nog sreeds ....klusjesmaandag dus ...

liefs   


>> Reageer (11)
30-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een

Een ...


En een Zondagse goede morgen doet steeds dubbel zoveel plezier als andere gewone  dagen , we mogen eens rustig  die  touwtjes wat meer  vieren  dan op gewone dagen en dat is steeds een extra pluspuntje aan die dag !Hier momenteel al stralende  zon maar... die wind brrr niet te warm hoor !Zondag wil hier altijd zeggen " hou dat gekrabbel kort "Want ons Stefke zit weer eens in de koekekast  te rommelen dus ...

liefs


>> Reageer (9)
29-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een goede morgen  ...Of het een zonnige morgen is ?? hier mpmenteel zeker niet want we hebben  regen of het daarom geen goede morgen kan  zijn ?Heel  zeker wel want het is Weekend en daar kan die regen niet tegen op , we blijven steeds genieten van die 2 dagen( met of zonder regen ) nu genoeg over dat weer ! We maken er toch 2 mooie dagen van en dat wens ik jullie ook van harte dus ...


 

liefs  


>> Reageer (6)
28-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een ...


Het is inderdaad vandaag de aanloop naar het Weekend en zoiets is altijd een opkikkertje ! Het weer van  vandaag  met die grijze wolken ??????die nemen we er maar bij ,niets kan het goede gevoel  van een weekend  dat voor de deur staat verpesten !Zullen we  dan ook met alle plezier deze Vrijdagavond een soort van  ontspannen voorproevertje van  maken van het Weekend!!!!Maar zo ver zijn we nog niet ... wens iedereen nog een heel gezellige dag en een big Smile ( met of zonder zon  maar toch  liefst  met )

liefs


>> Reageer (9)
27-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ..

Een goede morgen - dat het weer na die mooie dag van gisteren weer een kwakkeklweeris ? ja kan gebeuren è ! Maar het is en blijft vakantie voor vele mensen( en ook voor ons senioren ) een tijd van even op adem te komen - rusig wandelen -met  je gezin of  vrienden samen genieten- voor mensen aleen  ook nieuwe mensen  leren kennen kortom een gezellige tijd en iedereen geniet ervan ! Soms zie je mooie dingen  die je nog nooit gezien hebt en waar je echt even bij stil staat van verwondering en ... dat gebeurde ook bij ( achterkleinkind ) Lizeke toen ze aan het wandelen was en onverwacht dit tegenkwam ....


 

Ze ziet erg graag dieren en is er totaal niet bang van maar dit deed haar toch even aarzelen ! Dat gekrabbel vandaag komt daar op neer ... zit niet in zak en as door het weer geniet iedere dag toch koppig van je vakantiedag ( ook al is het in eigen landje of simpelweg thuis  )

liefs


>> Reageer (8)
26-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een ...

Een..


Het ziet er naar uiit dat het inderdaad een mooie zomers Woensdag zal worden ( voorlopig toch ) maar we zijn hier geen zwartkijkers en hopen en geloven het dat het zo is en ook zal blijven  .Zal  dan weer  een drukke dag worden aan de kust niet bepaald mijn ding die drukte maar" Vakantie is Vakantie "Maar  in jeeigen kotje op je terrasje genietend van de zon  genietend van je tuin  & bloemen met een drankje ( lekker koffietje& koekje  ) is ook een soort  vakantie ! Daarom wens ik jullie eender waar of hoe geniet van deze  zomerse dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
25-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ...

Eeen goede morgen ... nog een wat grijze lucht maar... als we die weerlui mogen geloven na de middag zon! Zoiets weten we niet we kunnen alleen maar duimen dat hun voorspellingen waarheid word ! Over iets weten gesproken ...ons senioren leven is een stuk rustiger dan vroeger en toch blijven we sommige dingen en  handelingen doen van vroeger  zonder erbij na te denken over het waarom ... een gewoonte ? of willen we  een stukje van ons vroegere  ritme behouden????Of Och  genoeg daar over we doen toch gewoon verder wat we gewoon zijn te doen ! Alleen nog dit ....Ons Stefke is wel mentaal minder valide maar ze weet verdraaid heel goed over het waarom ze iets doet zoals hier ...


Waarom zou je op die harde zitbank zitten als je op papa zijn schoot kan zitten !

liefs


>> Reageer (8)
24-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Wens jullie een...


 

Een goede morgen en een zonnige dag of ...is het is  zoals hier  een grijze lucht met wat regen is  en daar bovenop  klusjesdag  ???? Laat je  dan niet kennen en  maak er toch ( na die klusjes  ) een fijne dag van dat is dan een goede start van een nieuwe week ! Maar voor nu koffiekopje leeg en die kaboutertjes zijn vandaag ook  niet van dienst  ze zijn ook op vakantie dus....

liefs

 


>> Reageer (11)
23-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een...

Een Goede Zondagmoren gewenst  en nit alleen die morgen want ..


" Vul je dag met mooie momenten "Zo te zien zal het weer zonder de hulp van de zon zijn maar niets houd ons tegen om er zelf een mooie gezellige dag van te maken ! Het is hier dan ook op zen Zondags vandaag (te danken aan aan Stefke )kort en bondig dus iwens  jullie allen een heerlijke dag ( met of zonder zon ! )

liefs 


>> Reageer (10)
22-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

Een ...


" Maak er een gezellige dag van " Of het zonnetje   ons daarin een handje zal toesteken ??? dat is een grote vraag die slechts beetje bij beetje zal beantwoord worden ! Och .. we hebben  in ons leven al voor hetere vuurtjes gestaan en of het weer ons vandaag  zo  zal beinvloedenen  en tegen houden om er toch  een gezellige dag van te maken  ???? denk het niet we maken van iedere dag het beste  !!  Dit doet me terug denken aan wat men Mama altijd zei (ondanks dat ze 2 oorlogen had meegemaakt en 3 kinderen had verloren )" Geniet van het leven want na jullie trekken ze de ladder op "  een doordenkenkertje maar dat we nu als senioor maar al te goed begrijpen ! Wens jullie dan ook een heerlijk ( verlengd ) weekend en geniet ervan  laat niets je tegen houden !

liefs


>> Reageer (6)
21-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een ..

Een..


Vandaag  is in ons Belgenlandje " Nationale Feestdag " een dag waarop we wel even terug kijken in de tijd maar ook een extra dagje die van het Weekend ook een verlengd Weekend maakt en dat is steeds met veel plezier meegenomen !We houden het dan ook kort wat er ook nog op je " tedoenlijstje "  staat voor deze dag .... geniet ervan ! 

liefs 


>> Reageer (8)
20-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- een ...

Een ...


Al moeten wij senioren dat berichtje van   " er in vliegen  " wel    met een korreltje zout nemen ! Dat  letterlijk" erin vliegen "om eender wat te doen hebben we ondertussen in de laatste jaren wel ondervonden dat   een stuk rustiger aan doen  dan vroeger in de drukke dagen van ons lleven  ook lukt ! genoeg daarover Verdraaid ...die zon heeft hier  ook geen goesting om er in te vliegen zo te zien  maar wat nu is... enzv  !Maar toch ..na dat rustige koffiestopje gaan we er weer ( rustig? ) invliegen want het word een lang weekend om van te genieten!

liefs 


>> Reageer (6)
19-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een ...


Iedere nieuwe dag is een(denkbeeldig )  kadootje dat we zo maar krijgen en zelf niet hoeven  uit te pakken of raden wat er zou kunnen inzitten ! Dat kadootje toont  in de loop van de dag beetje bij beetje wat er inzit ! Soms  zijn het mooie schitterende momenten die er in zitten maar... zitten er minder mooie dingen tussen dan is het aan ons om die te overbruggen ! Zo is nu eenmaal het leven het bestaat niet uitsluitend uit rozengeur en maneschijn ! Hela...  door die grijze lucht breekt nu de zon door ... zou er in dat kaddotje van de dag toch ergens een zonnetje  nog verborgen bijzitten om van te genieten ??????

liefs 


>> Reageer (6)
18-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

Een ...


Gewenst!  Daarmee starten we vandaag  een zonnige dag en zo te zien word het er ook hier eentje zonder die strakke wind (  oef hopelijk blijft het zo )Waarom toch starten we altijd een babbeltje met  "het weer "??? Dat vraag ik me toch soms af ... is dat iets dat voor alle mensen belangrijk is en  zoals we steeds zeggen " van het ene komt dan het andere" en  zo start  makkelijk een babbeltje? Och het doet er nie toe hoe of waar het over gaat een vriendelijk woord kan soms zonder dat we het weten wonderen doen , ook al lijkt zoiets wel wat uit de mode in de tegnwoordige tijd ( of zijn wij senioren wat ouwerwets ???

liefs  geniet van je dag (en een babbeltje


>> Reageer (10)
17-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een ...


Klaar voor een nieuw weekje  er goed in te vliegen Of ...  ben je  in   die maandagse klusjes er al goed invlogen ????Denk dat het zoals hier het laatste van de twee zal zijn .. wat het ook is of word we zijn  steeds met  evenveel plezier een nieuwe week  in gestart  en benieuwd wat die zal brengen !Maar ... maar ondertussen zit die koffiepauze er weer op want dat kopje is leeg dus ... maak er  na die klusjes  een heerlijke ( hopelijk houd die zon het vol) zonnige  Maandag van ! 

liefs


>> Reageer (7)
16-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Eeen Zondagse goede morgen en ...


"Vul deze dag met mooie momenten "Zo te zien zal het nodig zijn want de zon is ver te zoeken maar zopals steeds ... wat nu niet is kan nog komen ! Och die regen kunnen we ook goed gebruiken dus daar storen we ons niet aan  en maken er een mooie dag van ! ( ook al is het zoals hier steeds een drukke dag ) ! We houden het dan ook hier wat kort want is er hier eentje ( stefke ) die (weeral ) in de koekenkast zit op zoek naar iets om te snoepen  dus ....

liefs  


>> Reageer (8)
15-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een goede en heerlijke  morgen Want het Weekend is begonnen ...


Maar zoiets hoefik   jullie  er  niet aan te herinneren want zoiets vergeten we  zeker  niet daarvoor kijken we allen teveel uit naar die 2 dagen ! Toch heerlijk .. even die touwtjes mogen  vieren ( zonder schuldgdvoel)!Voorlopig zit het weer ook mee (duimen dat het zo blijft) geen verder geklets of gekrabbel  dus .... geniet ten volle  van je Weekend eender hoe of waar( zelfs braafjes in je eigen kotje  )  !

liefs


>> Reageer (12)
14-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- begin ...


" Begin ielke nieuwe  dag met een glimlach " Helaba ... dat is niet altijd makkelijk ben het  daar  volledig mee eens maar er is niets mis mee met zoiets toch te proberen ! Niet steeds die min puntjes  maar eens die pluspuntjes aan die  nieuwe  dag  te willen zien  en  voorang geven op de minpunten   kan je al die glimlach bezorgen !Zeker vandaag want morgen is het weer Weekend en dat is steeds voor iedereen  een opsteker ! Laat die grijze lucht buiten je niet tegen houden om toch vol vertrouwen  te hopen  op de zon en zo niet ... wel dan  spelen we zelf voor zonneke in huis ! Wat het ook is of word vandaag de hoofzaak is ... geniet van je dag !

liefs 


>> Reageer (8)
13-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ..

Een ...


Genieten van dat zonnetje ??? daar staat er voorlopig een vraagteken bij want die  is momenteel nit te zien maar ... we blijven optimist (dus hebben toch maar die was buiten aan de wasdraad gehangen ) ! Dit deed me terug denken aan de kinderjaren waar een droogautomaat voor gewone mensen nog toekomst muziek  was!De was die in de keuken hing te dromen aan voorlopig gespannen draden was een gewoon ding in die tijd want die tegenwoordige droogrekjes waren eveneens toekomst muziek  ! Zou je nu zoiets doen dan vragen de jonglui van tegenwoordig zeker of er ergens een vijsje loszit !Voila sè dat was weer eens ouwemeekespraat maar ... dit geeft ons senioren toch een geluksgevoel hoe dat die huishoudklusjes  een stuk makkelijker verlopen dan toen en ... ons meer vrije tijd geven om van te genieten( wat we dan ook met alle plezier doen )

liefs    


>> Reageer (9)
12-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- we ...

We zijn ( weeral ) in het midden van de week dus ...


Ook al klinkt  het volgende wel als gezaag ....verdraaid die tijd vliegt toch vlug ! Mijn mam zei altijd in de Winter " die dagen gaan slechts open en toe " Ook al is nu volop zomer heb soms ook wel dat gevoel ! Helaba beter niet aan zoiets denken en steeds opnieuw genieten van het nu  iedere dag opnieuw !Zoals bijvoorbeeld  het weer....  die temperatuur is hier wat lager en een fris windje zo te zien zal het hier geen puffertjesdag worden  aan de kust maar ...zal toch maar daarover zwijgen je weet maar nooit è!Wat het is of wat het ook word  word  geniet van je dag ...  

liefs 


>> Reageer (7)
11-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- ben ...

Ben je er klaar voor en sta je te trappelen   om van die zonnige dag ook een

 

Van te maken????Groot gelijk... Ook al maken of proberen  we toch van iedere dag iets te maken die zon geeft je dubbele energie ! De tijd zoals voor  onze voor &  ouders  toen werden ze " ouden van dagen "genoemd en aan de kant gezet en bespempelt als afgedaan - uitgeblust  en werd er niet of bijna niet rekening met  hen gehouden  in de samenleving ! Het mooie van  tegenwoordig senioor te  zijn is... we zijn nog zelfsrandig en behoren nog bij  de samenleving  we  kunnen  nu eens iets  doen wat vroeger  wel wilden en niet konden   en daarom wat je ook wil of nog kan ...geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (11)
10-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een goede morgen van uit 't Rommelkotje bij de start van een nieuwe week ! Voor veel mensen is het de gewoonte op Zondag een Apèritiefje drinken zoiets mag en kan  al is dit hier niet een van onze   Zondagse  gewoonten  uitgenomen voor èèn iemand hier in huis ook al is dat drankje een cola zero ...


en wat chipkes erbij!  Je moet zeker niet proberen eentje uit haar potje met chips  te pikken om haar wat te plagen  of ze haalt het uit je hand ! Hoe of wat ze ook doet hetis  steeds plezieig te zien dat ze geniet ! Hoop dat jullie  dat ook doen genieten  van deze dag nu die dreiging van onweer wat verdwenen is en ... zeker doen ( al is het klusjesmaandag )

liefs


>> Reageer (8)
08-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een goede morgen ! Vandaag breken we even met de traditie van een plaatje met een bloemetje hier te zetten  om jullie een gezellige dag te wensen ! we kiezen  voor  een levende bloem eentje uit de tuin !


De meer  dan 1 m hoge bloem van de" yucca "  is steeds een plezier om  die te zien Bloeien  ! Verdraaid ben aan het afdwalen zeker als het over bloemen gaat dus  de  bedoeling van  het gekrabbel van de dag was...  wat het weer is of word maak er een gezellige Zondag van ! 

liefs


>> Reageer (14)
07-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ...


Heerlijk .. super heerlijk ...de laatste dag van de werkweek - het weekend staat al  voor de deur te trappelen  (die we vanavond al starten  )Of dit alles nog niet genoeg is een stralende zon  wat kunnen we nog meer verlangen om er een mooi Weekend van te maken! Verdraaid ... we zijn toch gelukkige senioren om nog  van zoiets  te mogen en te  kunnen genieten! Al gezien zeker...die weekendmood zit hier al te kriebelen  !!Wens jullie dan een mooie dag als voorproefje vzn  wat morgen start .... het weekend  !

liefs


>> Reageer (7)
06-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ..


 

En zo te zien word het  een heerlijke zonnige  dag , we duimen dat het ook zo blift  dan kunnen we weer dat extra vestje  of wat dan ook aan de kant gooien !   Na die 2 stormavhtige dagen is zoiets meer dan welkom en ben zeker niet de enige die er zo over denkt . Zelfs de was buiten is tevreden en  kan nu  een rustige   slouw  dansen want die  2 dagen zou  het zeker een stevige rock & roll   geweest zijn ! Om het kort te houden .. de zon is er zonder die stormachtige  wind  zijn die huishoudklusjes van de baan  ... geniet  dan van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (7)
05-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een .


.

En toch een fijne gezellige dag gewenstook al zit dat weer niet bepaald mee vandaag !  Amaai was met dat een weer verleden nacht, als je zoals hier naast veel bomen woont dan kan je er niet naast kijken en zie je wat de bomen te verduren kregen ... overal takken en bladeren ( Zal weer opvegen  worden pff ) Maar nu genoeg dat gemor over het weer  er is (voorlopig ) stralende zon! Word het toch een" binnenzittertjesdag" of "buitendag" boodschappen of  wandeling doen   zonder regen  dat is nog een vraagteken maar  we zullen wel  zien wat het  word ! Laat deze dag niet naar de vaantjes helpen door het weer eender hoe of waar geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (9)
04-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een .


" Geef elke dag de kans om een mooie dag te worden " Zelfs als de lucht buiten( zoals hier )  grijs is en de zon het (voorlopig?) laat afweten er zijn nog zovele dingen rondom je die van deze Dinsdag een mooie dag kunnen maken ! Vele mensen genieten nu van een verdiende vakantie maar ook  voor de thuisbliver die kunnen er een soort vakantie van maken ! Zo even tussendoor  rustig zitten op een ( of eigen )terrasje  of zetel en genieten van een drankje  of ijsje en voor even alles op zij zettendan voelt zoiets dan  ook aan als vakantie .... genoeg van dat dagdromen het is  nu de tijd om dit alles om te zetten in daden dus ...

liefs  


>> Reageer (9)
03-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ..

Een .


Voila sè het Weekend zit er ook al weer op! Of en mooi begin is  van een nieuwe  week is ... dat het zeker maar.... of het ook een zonnige dag  zal zijn en zal blijven ??? dat  is koffiedik kijken en zullen we beetje bij beetje  wel zien  ! In de toekomst kijken is nog altijd niet ons ding ... we kunnen proberen alles te plannen dat het zo vlotjes  mogelijk verloopt maar sommige dingen zoals onder andere het weer dat is buiten ons vermogen !Maar vandaag is het geen dag om te piekeren want die eerste dag van de week  is op ons( denkbeeldig ) tedoenlijstje  als " Nr 1 klusjesmaandag " dus .... 

liefs( en daarna genieten we dubbel  zoveel van onze dag  )  


>> Reageer (7)
02-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- vraag...

Vraag me toch steeds af .. als er stralende zon is waarom zitten die mensen in de schaduw ???Oei .. dat is onbeleefd zomaar te babbelen zonder te zeggen wie ik ben ! Hallo allemaal ik ben er eens weer Stefke al weer een tijdje geleden è ! Maar verder over die zon en schaduw gesproken ... kan maar niet begrijpen dat ze rustig in de szchaduw zitten en  zo een stralende zonnetje zijn ... dan verkies ik toch rondlopen  de zon hoor!


  

Heerlijk zoiets ! tot de volgende keer è ! 

liefs en ook van de mama(die weer eens aan het dagdromen is over ikke Stefke )


>> Reageer (11)
01-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- en zo...


En zo zijn we gereed om die nieuwe maand te starten ....leifdevol met veel nieuwe energie en benieuwd wat deze maand ons zal brengen ! We hopen op mooi zonnig weer al zijn wij en zeker de tuin  en die bloemen  toch  tevreden met dat beetje regen ! Wens jullie allen een heel gezellig Weekend met of zonder regen en   vooral laat dat gedruppel  niet de spelbreker zijn en geniet van  alles wat  je doet !

liefs 


>> Reageer (7)
30-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een...

Een ..


De maand loopt op zen einde  ... morgen de start van een nieuwe zomermaand die we steeds met evenveel plezier starten ook al wil dit zeggen de helft van 2023 zit er dan al weer op!Alles moet vlug gaan tegenwoordig maar die dagen en jaren  vliegen verdraaid in razend tempo voorbij !  Doet je toch even terug denken aan  ... de tijd dat de kinderen kleine bubbeltjes waren en ondertussen zijn ze zelf al grootouders geworden  !Maar ... die terugblik in het verleden mag  en moet  maar  voor even zijn we leven in het  NU en kijken vol verwachting uit naar wat ons nog te wachten staat ! Een zonnige dag of niet morgen nieuwe zomerse maand en  er bovenop Weekend dus .... Geniet ervan !

liefs 


>> Reageer (10)
29-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een .


Oef ...we  zijn weer toe aan een koffiepauze ! Wat zijn we toch gewoontebeestjes ... " Maak er een mooie dag van en vooral genieten " zijn mooie woorden !  Al goed en wel dat zullen we iedere dag opnieuw doen maar die gewoonten van vroeger kunnen we maar niet afleren  .Eerst die huishoudklusjes -was -plas en strijk moet  erop zitten en ...   dan pas kunnen we aan ons huidig leven denken en  ervan genieten  ! Maar zo zijn we nu eenmaal ! Olaba ... zou die zon toch even door die grijze wolken  komen loeren ???? We zullen wel zien  ..  wat het ook word geniet  dan  van  ( rest  )van de dag  die je te wachten staat  !

liefs


>> Reageer (8)
28-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een ..


" "Pluk de dze dag  want hij is immers zo vlug voorbij " Dat is volgens een oud gezegde " een waarheid als een koe" Vedraaid waar haalden ze vroeger zoiets..  wat heeft een koe nu te maken met een dag ??? Och dat is een soort raadsel om die 2 dingen met  elkaar te kunnen verbinden maar ... Zijn  er in onze tegenwoordige  samenlevong  niet evenveel raadsel waar we geen antwoord op kunnen geven ???? Waar komt het tegewoordige geweld dat we op alle vlakken  zien vandaag ??? wie kan er antwoord geven over  het waarom ervan ???  Vrees dat dit een raadsel is dat wij kleine mensjes niet in staat zullen zijn om het op te lossen ook al doen we onze uiterste bes! We kunnen enkel van iedere dag voor onze omgeving en onszelf er het beste van maken ! 

liefs 


>> Reageer (8)
27-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-het ..

Het gezegde van " Wat de papa deed -dat wil ook de zoon doen " Dat is een waar heid en dat vinden we  dan terug in onze kind- kleinkinderen en achter kleinkinderen ! Zoals hier ... de achterkleinzoon Guilliano zen papa( mijn kleinkind ) was toen hij kind was op internaat  in de "Ibis"  dat is nu  ook wat  zen eigen zoon doet ! Ook al was zoiets een hele verandering in zen leven  ( en ook voor  zen ouders )toch draagt hij met trots zen uniform  net zoals zen papa toen ...


Dan denken we wel eens ... waar en hoe zijn die jaren zo vlug voorbij gevlogen ???? Maar toch dik tevreden dat we dat alles mogen mee maken ! ( verdraaid was dat weer ouwe meekespraat ???)Wens jullie nog een gezellige zonnige dag met veel  ..

liefs


>> Reageer (8)
26-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een ..

Een ..


Met die maandag zijn we weer een nieuwe week gesrat en zo te zien en aan tevoelen word het een dag dat we even terug op adem kunnen komen na al die mag gerust zeggen hitte van de voorbije dagen ! Die  klusjes  zullen een stuk vlugger door onze  handen vliegen en ..zonder te puffen & te  zweten !Vandaag wat aan de korte kant want dat koffietje neemt hier aan de pc de taak over van het uurwerk  en als dat kopje leeg is wil dat zeggen ...

liefs (geniet van je dag ... als die klusjes erop zitten )


>> Reageer (8)
25-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ..

Een .


het weer een heel warm dagje die aanleunt bij troische hitte ... dat is nu iets dat we nog een beetje  moeten gewoon worden ! Waren die zomers vroeger  ook zo met van die  warme uitschieters dat als je de ogen sloot  deed   dat aanvoelde of  je ergens in een of ander van die vakantielanden was ?????Of is dit een ouwemeekes gedacht ???  Wat het ook is ... Of het nu binnen of  buiten in de zon of schaduw is geniet van je Zondag en het is dat die telt !

liefs 


>> Reageer (7)
24-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.34- een ..

Een ...


We verwelkomen het Weekend met een zomers dagje ... al staat er hier aan de kust bij dat laatste nog een groot vraagteken want de zon is hier momenteel nog niet te zien maar zoals steeds ... wat nu niet is kan nog komen want we zijn en blijven optimist   ! Het Weekend is gestart en dat is een pluspunt die kan tellen en laat de zon ons( voorlopig ?)  in de steek dan maken we er zelf iets gezellig van  dus .... Met of zonder zon geniet van je Weekend ! 

liefs


>> Reageer (10)
23-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een...

Een ..


.

Wat we wensten en hoopten is werkelijkheid geworden ... een stralende zonnige dag me als extraatje het Weekend staat voor de deur  !Wij senioren hebben al veel dagen -  weken -  jaren en Weekends  zien voorbij vliegenin ons leven ... Die kindertijd waar alles geregeld werd door de mama was het verdraaid prettig om eens  dat enige  Zondagse kleedje  te mogen aantrekken en een mooie strik in je haar ! Later als tiener  waren er andere dingen die de voorang hadden eens lekker ontspannen en ( braafjes ) een dansje doen ! Dan kwamen de kinderen het weden drukke Weekends en de maandagmorgen als ze naar school waren  was het even uitblazen ! Nu verloopt alles rustiger en toch geeft het ons nog steeds een goed of moet ik zeggen " beter " gevoel dat het Weekend op komst is en weten nu  we heel zeker die 2 dagen wil zeggen .... "niets moet en alles kan en mag"( en ervan genieten  )! 

liefs


>> Reageer (11)
22-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ..

Een ...


Het word een mooie dag met veel zon ... dat hopen we toch maar momenteel houd de zon  het hier wat  voor gezien en schuilt ( voor even ?)achter de wolken ! We zullen wel  zien wat het word . Er werd ons  van thuis mee gegeven   "In het leven  moet je alijd klaar  staan om het slechte of moeilijke  te overwinnen   maar steeds  het beste blijven  hopen" Verdraaid dat was even afdwalen naar het verleden maar als we eerlijk zijn... doen we  allen wel eens  zeker  ???? Maar terug naar het nu ... dus we duimen voor een mooie dag waar iedereen kan van genioeten( zonder die beloofde stortbuien )

liefs 


>> Reageer (10)
21-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een..

Een ...


Het ziet er naar uit dat die eerste Zomerdag best zal mee vallen en een aangename dag worden na die frisse regenbuien van gisteren  !Ola ... daar zijn we weeral bezig over het weer het heeft wel invloed op ons manier van  leven maar dat wil niet zeggen dat het het belangrijkste is in ons leven ! Maar toch nog dit ... Nu het die temperaturen wat gezakt zijn kunnen we ook terug genieten van de zon en word het geen binnerzittersdaje dus ... doen !!

liefs 


>> Reageer (8)
20-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-een..

Een ...


Als we nu die weerlui mogen geloven zal er de laatste dag van de Lente er na de middag totaal anders uitzien dan deze zonnige morgen maar .. we zullen wel zien wat het worrd is het zo wel ... dan is het maar zo dan zal de tuin ervan genieten  (en  wij wat minder).Verdraaid zijn wij toch gewoonte beestjes en zeker wat ons peeceeke(of  laptop) betreft  ...Gisteren die pc volledig opnieuw  erop gezet en  er zijn sommige dingen  wat aan veranderd en het is nu wel weer even wennen ! Als senioor houden we van het  rustige en  zelfde treintje van iedere dag maar wat we geleerd hebben in het leven is... de wereld blijft draaien en vernieuwen en wij moeten mee draaien en verniewen zolang we kunnen en dat doen we dan ook  ! 

liefs 

  


>> Reageer (9)
19-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een ...


Voila sè dat Weekend is weer achter de rug dus zijn we vandaag " klusjesmaandag " een stuk minder plezant dan dat weekend maar ... iedere dag is er steeds eentje dichter bij het volgende week ! Alles is een stuk makkelijker als je van die kant bekijkt we zijn en blijven een  optimist !Al word het vandaag een kort gekrabbel want dat peeceeke is toe aan een goede onderhoudsbeurt en zoiets is in geen 5 minuten gefikst dus .. na die maandagklusjes geniet dan dubbel van de rest van je dag (in die stalende zon )!!

liefs


>> Reageer (7)
18-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18_ eindelijk..

Eindelijk ... hier terug nadat gisterenavond dat peeceeke een avondje congè kreeg (en de bezoekjes in de patatten vielen ) te danken aan het verjaardagsfeestje voor de 60jarige zoon maar.... nu zijn we weer op post al hou ik het voor nu want zit er danal eentje te wachten ( stefke ) om te zien wat er in die kookpotjes zit dus nog  vlug dit ...




Liefs


>> Reageer (8)
17-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een ..


.

"Er zit iets moois in iedere dag "...  Iedere nieuwe dag is een raadsel aan ons om het op te lossen en dat moois te zoeken en te  vinden  of simpelweg zonder zoeken en  er zelf iets moois van make  ! Wz zijn Weekend en  dan  gebruiken we  nogal graag de woorden "Niets moet en alles mag en kan in het Weekend  " maar ...dat omzetten in daden is  soms verdraaid moeilijk  en  komt er van die goede voornemens  soms niets  of weinig van in huis Pfff ! Maar ... er is niets mis mee met ieder Weekend het opnieuw te proberen en dat zullen we hier ook doen sè ! Geniet van je Zaterdag !

liefs


>> Reageer (8)
16-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- niet ...

Niet alleen een  goede morgen  maar meteen ook al een...


gewenst !Die fiets te zien doet me even wegdromen  ...Deze namiddag   rustig fietsen   langs kalme  wegen  genieten van de omgeving met de zon op je gelaat en een lichte  wind die je haren  streelt en .... STOP !!!  Genoeg met dagdromen' of zou ik het beter  " fantaseren" noemen ?????) want fietsen is niet men ding nooit geweest heb zelf geen fiets  ! Maar ieder mens  kent en heeft zo van die dingen waar we   ons  goed bij voelen  of het nu fietsen - wandelen - rustig op een terraje zitten of eender wat -  zoiets moet je ook doen ! .Nog en ding voor vandaag ... we zijn morgen Weekend  joepie !!!!!

liefs


>> Reageer (9)
15-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ...

Een ...


Ziet er inderdaad weer naar uit dat het een mooie zonnige dag zal worden en dat doet steeds evenveel plezier ! Heb daarnet men" kodak "tot in de puntjes in orde gezet  en ben me nu aan het afvragen ...ben ik echt niet meer mee  met de tegenwoorige tijd omdat ik nog steeds die kodak verkies  voor een fotoke dan eentje van   men gsm ????? Ben  er volledig mee eens ... een kodak gebruiken  en meenemen is wel niet altijd even makkelijk als een gsm( die we toch altijd bij hebben ) om mee  te nemen maar thuis of een feestje verkies ik nog steeds die "kodak "boven de gsm is dat dan nu zo ouwerwets ???? Wel dan is het maar zo !!!!Denk  toch dat velen me zullen tegenspreken (zeker de jongere generatie) Maar genoeg daarover dus ... geniet van je dag ( met of zonder fotos )

liefs


>> Reageer (9)
14-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een ..


" Iedere  nieuwe dag is een kadootje dus vergeet niet om ervan te genieten "Dat is maar al te waar en als het weer zoals vandaag een zonnige dag is doet dit dubbel zoveel plezier dat kadootje  ! Toen ik het woord" kadootje " intikte  kwam plots het verleden opduiken/Van .... Toen de kinderen klein waren en was er iets   dat ze zowiezo  nodig hadden als het verpakt was met een srtikje er rond dan was het voor hen een " kaddotje " en genoten ze er meer van of dat je simpelweg dat toch noodzakelijke ding  gewoon uit de winkel in hun handen gaf ! Dat was als ouder wel wat vals spelen maar alles was okè als je hun gezichtje zag ! Geniet van deze zonnige Woensdag !

liefs


>> Reageer (10)
13-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ...

Een .


.Ondertussen is die morgen al een stukje gevorder te danken aan het bezoekje bij  de kapster zoiets  is n!et bepaald men favoriete ding  maar  een mens kan zoiets  niet blijven uitstellen ( of anders loop je erbij als een soort  van slordig stekelvarkentje ) ! Toch een pluspuntje aan dat alles .. het geeft je een goed gevoel  dat je er weer wat propertjes bij loopt ! Genoeg daarover  ...terug stralend mooi weer  die je uitnodigd om er van te genieten en dat hopen we met zen allen ook te kunnen doen ... jullie ook  ???? 

liefs


>> Reageer (8)
12-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ...

Een ...


"Geniet deze week van he mooie zomerweertje" Dat doet nu eens echt plezier om zoiets te kunnen zeggen of in te tikken sè we hebben er lang genoeg moeten op wachten ! Klusjesmaandag ??? geen probleem als je dat mooie weer ziet dan vliegen die klusjes een stuk vlugger door je handen dan anders want die  zon zorgt voor extra energie  ! Dus houden we het hier wat aan de korte kant alleen nog dit... wat er ook op dat te doen lijstje staat schrijf er maar in heel grote letters er bij ....  " Genieten van mijn dag"  !

liefs


>> Reageer (9)
11-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een //

Een goede morgen en vandaag zetten we eens alle vadertjes in de bloemen en wens hen een


 

Vandaag is het jullie dag .. geniet ervan !

liefs


>> Reageer (4)
10-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ...


En zo te zien( en te voelen) word het een warme dag ! Een  zonnig  zomers Weekend  daar keken we toch met  allen naar uit is het biet ?... wel nu ligt het aan ons om op eender   welke manier  er ook een gezellig Weekend van te maken ! Of het nu  een wandeling in de zon  of  schaduw of lekker fris met de airco is  als je maar geniet en voor niet vergeten ... " In het Weekend maf alles en niets moet " geniet ervan !

liefs


>> Reageer (10)
09-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- vandaag ..

Vandaag houden we het hier bij"  oude meekespraat " Die kleintjes van  tegenwoordig kennen  met hun gsm- tablet -en tv al heel veel over amudement - dieren en nog veel meer waar wij vroeger als kleine bubbeltjes totaal niets van wisten ! En toch als ze geconfronteert  met  de werkelijkheid... ziet wat ze  dan zien voor hen er   soms  heel anders uit dan dat  dze gewoon zijn te zien  op hun tablet of tv  Dan kijken ze hun ogen uit zoals hier achterkleinzoon Jaiden....


 

Zoiets doet plezier om te zien ondanks al hun al hun moderne spulletjes ze nog steeds   kunnen  de dieren - de natuur  en alles in werkelijkheid kunnen beworderen ! Nu terug naar de dag van vandaag ... belooft een mooie  Vrijdag te worden geniet er van  en als toemaatje ... het Weekend staat voor de deur ! 

 liefs


>> Reageer (8)
08-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een ...

Een


  Het is een mooie zonnige dag met weer redlijk veel wind hier aan en tegenaa de kust ( zijn we ondertussen al wel geworden  gewoon )Maar de was die danst aan de wasdraden en de zon is er dus we zijn en blijven optomist ook al mogen we naar die  warme  zomerse temperaturen zoals in het binnenland fluiten we zijn tevreden met wat we hebben nu  ... genoeg daarover ! Verdraaid wat heeft het weer toch een grote invloed op ons leven dat we er nooit kunnen over zwijgen of is het simpelweg een soort van  afleiding om over andere soms  ernstige dingen niet te moeten denken of  morren ? Wat het ook is zet voor even die zorgen opzij en" smile" en geniet van die zonnige dag !

liefs


>> Reageer (6)
07-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ...

Een goede morgen en dat is het zeker als je buiten kikt zon in overvloed een dag om van te genieten ! Over genieten gesproken .. het  kleinste( voorlopig) bubbeltje van de de Clan Elay is ondertussen ook al meer dan 6 maanden maar weer verdraaid goed wat geniten is zoals hier samen  met zen mama in het zwembad 


Volg zijn voorbeeld en geniet van je dag ( wat niet bepaald  wil zeggen dat je daarvoor ook een duik moet nemen in het zwembad er zin vele andere dingen om van te genieten !

liefs


>> Reageer (9)
06-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een....

Een goede morgen ik kom...


Dat  is de bedoeling van ons blogje...  met een krabbeltje of eeen groetje ( met soms wat steun geven of krijgen  )  even langs komen hopende dat iedereen nog gezond en wel is ! Mensen die je soms nog nooit gezien hebt maar waar je roch een band mee hebt en die je dierbaar zijn ! Denk dat er wel meer mensen zijn die er zo over denken maar dit liever voor henzelf houden ! Wel ik nu niet sè  ...ben ik nu  danarom een watje  dat ik zoiets zeg ????( meschien wie weet )

liefs 


>> Reageer (8)
05-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ...

Een ...


We starten die nieuwe dag & week met een opgewekt humeur ( ook al is het klusjesmaandag )want we zijn ons  veel mooi weer belooft deze week ( en nu maar duimen dat die weerlui het  bij het rechte eind hebben )Maar we kijken geen dagen vooruit we leven dag per dag en ...  vandaag is er zon ook al krijgen we weer een stevig windje als toemaatje  ! Genoeg over het weer na die klusjes wacht er nog de rest van de dag om van te genieten en dat is dan weer een heerlijk vooruitzicht ( dus nu vlug terug de handen uit de mouwen steken en dan...)

liefs


>> Reageer (8)
04-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ..

Een ..


.

We zijn  Zondag ( joepie )een dagje waarop alles mag en niets moet " ook al is dat zo   dat is toch steeds  iets wat we ons zelf wijsmaken om het wat rustiger te kunnen aan doen  en echt van die dag te kunnen genieten ! Maat hier is het steeds een drukke dag dus ... we houden het voor nu bekeken en wens jullie allen een heerlijke zonnige dag en vergeetniet... dat mag op Zondag zonder schuldgevoel

liefs


>> Reageer (10)
03-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een ...


Het belooft een zonnig Weekend te worden  en die wind  valt( voorlopig) ook nog mee( niet te luid zeggen of die wind begint weer meer te blazen ) dus maak jullie maar gereed het word een Weekendje om van te genieten zeker wat het weer betreft ... eindelijk ! We zullen  dan  eindelijk eens kunnen stoppen met  het pruttelen over dat nog frisse weer voor de tijd van het jaar zeker hier aan de kust ! Voila sè  en nu is het aan ons om die goede voornemens  in daden om te zetten en.... Zeker doen !

liefs


>> Reageer (6)
02-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ..

Een goede morgen gewenst .. al is het spijtig genoeg weer  een grijze morgen maar we blijven koppig geloven dat de zon ons nog zal verassen  ! Over koppig zijn gesproken dat doet me steeds denken aan die ene klimhortensia in de tuin .... Jaren terug wilden we de tuin wat herschikken en opfeuren met wat meer bloemen ! We kozen onder andere ook voor een witte klimhortensia Die planten we  midden in de achtertuin tuin en de bedoeling was dat hij daar met de tijd een soort van bloemenboog zou vormen ! Maar dat koppige beestje wegerde zoiets en groeide op tot dit.


.

Intussen na verloop van jaren  hebben we geen bloeiende hortensiaboog maar   hebben we nu een grote bloeiende  hortensiaboom ! Maak er nog een heel  gezellige dag van ( of het nu met of zonder zon is

liefs 


>> Reageer (9)
01-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ...

Een .


 Buiten de onverwachte mooie of plezierige  dingen houden wij senioren niet meer zo erg van die onverwachte dingen die een pak zorgen met zich mee brengen maar ... een mens weet maar nooit wat er ons nog te wachten staat  in het leven è ! Dus .... " Neem de tijd om van de kleine dingen in het leven te genieten "De zon ( al is die hier weer maar povertjes ) een kpffie of theestop zo tussendoor kortom de tijd van " vlug- vlug nog eerst dit en dat doen " is voor ons voorbij rustiger aandoen lukt ook hoor  !Daar is ze toch dat zonneke hopelijk voor de ganse dag dus ... geniet van deze Donderdag  1 Juni !

liefs

 


>> Reageer (7)
31-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-een ...

Een






.Op de laatste dag van de meimaand die nu niet bepaald een zonnige Meimaand was ook al maken die laatste dagen veel goed ( die felle wind zullen we maar vergeten zeker ?) Er is hier eentje jarig vandaag .. de tweede zoon is 60 jaar ! Dat zijn al 2 zonen  die ook ( of toch bijna) onder de senioren worden gerekend ( dat zullen ze niet graag horen  ) Als je achterom kijkt toen ze kleine bubbeltjes waren ....waar  en waneer is die tijd toch  zo vlug voorbij gevlogen ????? Dat zal dan maar weer ouwe meekespraat zijn voor vandaag maar zo is nu enmaal de gang van het leven è ! Genoeg achterom gekeken en we genieten met zen allen van het nu en de zon ... dat is stukken beter  dan achterom te kijken!!

liefs! 


>> Reageer (6)
30-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- een

Een ...


Daarmee is ons blogmomeje voor nu even ingezet met een koffietje naast me dat koffietje uit wil dat steeds zeggen ..genoeg gekrabbeld er wahten nog klusjes op je !Hier weer aan en tegeaan de kust stralende zon maar verdraaid nog steeds die nooroosten  wind die  blijft voor stoorzender speelt!  Dus word het hier weer een plekje zoeken waneer  je wil genieten van de zon zonder  die frisse wind en zoals steeds .....alles beter dan een binnenblijversdag!  Amaai was dat nu weeral over het weer vandaag ???? Ola koffie is  uit dus ... wind of geen wind geniet van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (8)
29-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ......

Een Goede morgen ! En ... wat denken jullie van dat weertje ??? goed è al is er altijd veel wind we genieten ervan wees daar maar zeker van kijk maar .


Ola ... jullie hebben al begrepen zeker ik Leeuwke ( ( stefke ) ben weer eens aan de beurt om op deze Zondagse Maandag  iedereen een goede dag te wensen! Nu verder over dat zonnig weer ... mij kunnen ze niet binnen houden hoor ... lekker buiten een koekje eten  en drankje drinken - wandelingetje doen enzovoort als het maar in de zon is ! Kan maar èèn ding zeggen ... geniet er  ook van  zoveel je maar kan ! 

Liefs van mij ( en de mama ) 


>> Reageer (8)
28-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ..

Een ...


Met aangename temperatuur -en Zondag zijn een dagje waar niets moet en alles mag ???? wat kunnen we vandaag  nog meer wensen om er een aangename dag van te maken ??? Het ligt nu in onze handen  om er  ook een gezellige dag van te maken !Zondag wil hier ook zeggen ... niet te veel gekrabbel op ons Stefke haar verwendag dus ... geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (8)
27-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- een ..

Een ...


Zo te zien zal het een stralend ( verlengd ) Weekend worden dus nu maar hopen dat die felle wind het hier aan de kust wat voor gezien houd en braafjes wat gaat liggen maar ... we zullen wel zien wat het word ! Toch heerlijk eindelijk zon en warmte we hebben er dit jaar lang genoeg moeten op wachten maar we kijken  niet meer achterom en genieten van het nu en wat hopelijk nog zal volgen ! Maar Weekend of niet die was zit te wachten om hun dansje te kunnen beginnen aan die wasdraden dus nog 2 woordjes  ... GENIT NU  !

liefs


>> Reageer (8)
26-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een ..

Een ..


"Een kleine  possitieve gedachte in de ochtend  kan de richting van je dag totaal veranderen "Dat is zeker van toepassing op Vrijdag want ... het Weekend staat voor de deur !  Ook al denken en zeggen jongeren dat wij senioren alle dagen Weekend hebben we kijken nog evenveel uit naar die 2 dagen net zoals zij doen ! Al zijn onze vooruitzichten om van het  Weekend te genieten  wel totaal  anders en we genieten op onze manier  evenveel van als hen ! Maar zover zijn we nu nog niet en om een rustig Weekend te hebben moeten nu eerst de klusjes  van de baan helpen - koffietje uit  dus.. daar starten we dan ook mee sè   ....

liefs 


>> Reageer (7)
25-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ...

Een ..


Het word of liever het is  een mooie start van die donderdag dus nu maar duimen dat het ook zo blijft! Verdraaid ... zijn we weeral bezig over mooi weer ? Och we kunnen er soms niet over zwijgen maar die zon of we het nu willen toegeven of niet heeft een grote invloed op ons leven en ook ook voor alles rondom ons ! Heb je al bij fris -winderig of regenweer een vriendlijk gezicht gezien als boodschappen doet en staat te wachten aan de kassa ???? ik ook niet!!! Maar gelukkig  is er soms  toch wel een vriendelijk gezicht tussendoor  te zien   voor wie het weer totaal geen belang heeft  en zoiets brengt dan ook een glimlach op je  eigen gelaat ! Maar voorlopig is er zon dus gedaan met dat ( onnodige )  gepieker ! Geniet van je dag( met zon ?) !

liefs


>> Reageer (8)
24-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- eindelijk ...

Eindelijk ... eens geen goede morgen want ondertussen is het al een heel  stuk verder op deze Woensdag en word het een  ...

Jullie ook al eens over komen dat je ergens een afspraak hebt in een drukke straat en je eerst een half uur moet rondrijden  voorje dan eindelijk een plaatsje vind om te parkeren en dan nog een heel stuk te voet moet gaan om eindelijk  ter plekke zijn waar je afspraak was  ??? Dat is verdraaid geen lacherje en je ganse dagschema valt volledig in duigen maar genoeg  gezurd we zitten weer aan ons peeceeke ! Die stralende zon (  vandaag eens zonder die frisse wind joepie )  doet al die dingen  vergeten en kunnen we nog van die mooie dag geniten en zoiets wens ik voor en aan ook aan  iedereen ! 

liefs


>> Reageer (9)
23-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een ...

Een ...


Grijs - grijs en nog eens grijs is alles wat je ziet buiten  ziet ( hier toch ) hopelijk hebben er onder jullie meer geluk en is er een stralende zon ! Of   hier daardoor  onze dag naar de vaantjes is???? Vergeet  het maar  wat zoiets betreft zijn we  koppig en ...  " in iedere dag zit iets moois " aan ons om dat te ontdekken !Is het zoals  hier  boodschappendag vandaag en  mogen we dat terrasje in de zon vergeten... spijtig zoiets maar ... dan gaan we  gewoon binnen en genieten zo ook  van ons rustpuntje tussendoor! Dat gekrabbel komt hier op neer .... ondanks de ( voorlopige??? ) ontbrekende zon geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (7)
22-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ...

Een goede morgen  en 


 

Een ( letterlijke ) vrolijke noot om die nieuwe week mee te beginnen ! Al vrees ik dat we momenteel onze zonnebril nog wat mogen laten liggen maar zoals steeds " wat nu niet is - kan nog komen " ! Hopelijk heben jullie van die zonnige dag gisteren kunnen genieten want die zonnige Meidagen  met zachte temperatuur ( zonder die frisse wind Pff) ... die zijn  verdraaid echt toch  nog aan de magere kant dit jaar maar xe blijven hopen op beterschap! Voila sè .. ons geprutel over het weer zit er weer op en zijn we bu  weer gereed om verder aan te pakken wat op dat" tedoenlijste "van vandaag staat  en dat is " klusjesdag " dus voor nu ...

liefs 


>> Reageer (11)
21-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een ..

Een ...


En een Zondagse goede morgen  wat kunnen we meer verlangen dan een Zondag met  zon - redelijke   temperatuur (hopelijk zonder die felle frisse wind )word ons dat  dagje aangeboden ... het ligt nu aan ons om er een heerlijke gezellige Zondag van te maken ! Hier is het weer in vliegende vaart want ons jufrouwke ( stefke ) word   op haar Zondagse verwendag  haar wensen bedient ( en daar zorgen we met alle plezier ook voor ! Dus maak er een mooie dag van met van hieruit veel ....

liefs


>> Reageer (8)
20-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- een ...

Een ...


 Het kan niet anders dan een mooi en gezellig Weekend worden als we eens alle pluspuntjes op een rijtje zetten 

nr 1... de zon is van de partij... dat is al een pluspuntje!

nr 2.. die frisse wind is ( hier toch ) voorlopig wat minder dan gisteren 

nr 3...dat is slechts de eerste dag van het weekend er wacht er ons morgen nog eentje

Nr 4 ..

Och ... we moeten ten slotte geen reden hebben om van het Weekend te genieten dus ... Doen - geniet van het Weekend en het leven !

liefs


>> Reageer (8)
19-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ..

Een .


.

En dat is een zekerheid ... we zijn inderdaad (bijna ) aan hat einde  van de 20 ste week gekomen ! Volgende maand al terug in de helft van het jaar 2023 en dit doet me terug denken net voor de start van het jaar 2000! Verdaaid was me dat een heisa ... er zou dit en dat mislopen zelfs voor sommigen (gekke ?) doemdenkers  zou dit het einde van onze aardbol beteken en er gebeurde ???? NIETS en dat aardbolleke bleef gewoon verder draaien en leven ging verder door met  zen gewone gangetje ! Zo zie je maar doemdenken is nutteloos ... beter alles zien zoals het is en ingrijpen als je kan of moet ! Dus wat is de bedoeling van die terugkijk in de tijd ???? Geniet van het ( zonnige ) NU en wat nog komt ... zullen we dan wel zien ! 

liefs


>> Reageer (7)
18-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-een ...

Een ..


.

Het ziet er inderdaad naar uit dat het een mooie zonnige dag  zal worden  een dagje om van te genieten ! We hebben lang genoeg moeten wachten om te kunnen zeggen " dat is nu eens een mooie Meidag "! Dus hoeft vandaag niet te al teveel gekrabbel ... deze dag is er eentje om van te genieten en dat zullen we met zen allen zeker doen ! 

liefs


>> Reageer (7)
17-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een ...


" Er zit iets moois in iedere dag "Het is aan ons om het te ontdekken !Bij de start van de dag was er al zon en dat is al een pluspuntje( hopelijk houd ze het vol tot deze avond ) wat er verder nog komt ... dat is Koffiedik kijken en dat is spijtig genoeg  niet mogelijk voor ons ! Of zou ik beter zeggen..  gelukkig maar dat we zoiets niet kunnen!  Moeilijkheden en zorgen proberen we op te lossen als ze zich voordoen punt uit  ! Daarom geniet van iedere dag en dubbel zoveel van een zonnige dag ( want die zonnige dagen lijken dit jaartot nu toe wel wat dun gezaaid ).

liefs 


>> Reageer (9)
16-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ..

Een ..


" Geef iedere dag de kans om een mooie dag te worden " Dat doen we iedere dag opnieuw en zullen we vandaag ook weer doen ! Met hulp van de zon ??? hopelijk wel ook al al verschuilt ze zich nu en dan even achter de wolken maar wie weet alles en iedereen een kans geven  dus ook de zon!  Vandaag word het door de omstandigheden wat aan de korte kant dus wens ik iedereen een gezellige  dag met of zonder zon ( maar toch liever met zon hoor !  ).

liefs  


>> Reageer (9)
15-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ...

Een ...


Voila ... we zijn weer een nieuwe week en nieuwe ( grijze ?)dag  gestart ! Wat die ons zal brengen is steeds hoe goed we proberen alles  netjes te plannen èèn groot vraagteken maar we  steeds hopen en streven  voor het beste ! Hoop dat voor veel moedertjes echt een  gezellige dag was die ons goet doet en dan wat  terug denken aan de tijd dat ze kleine bubbeltjes waren ! Ondertussen zijn die kleine bubbeltjes ook al grootouders  maar een koffietje & babbeltje was en blijft steeds even gezellig !! Helaba ... zou  het ijna vergeten we zijn Maandag dus .. terug aan de slag !

liefs 


>> Reageer (8)
14-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een  heel goede Zondagmorgen en voor alle moedertjes ...


.Gewenst ! Geniet van jou dagje met veel .....

liefs


>> Reageer (9)
13-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- joepie !

Een ..


Joepie ... een stralende zon  die uitnodigd om buiten te komen en daar bovenop we zijn  Weekend wat kan een mens nog meer wensen !Als die zon er is dan ziet alles er veelkleuriger uit en... we bekijken de wereld door een soort van roze bril ! Het is maar nu  na al dat ghrillig wee gedoe  dat we  terug zien hoeveel invloed de zon op iedereen heeft Maar geen lang epistel vandaag waar enkele  woorden  volstaan dus ... Geniet van die zonnige dag en het Weekend ( waar we zolang hebben moeten op wahten )

liefs 


>> Reageer (7)
12-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ..

Een ...


Nog èèen dagje te gaan en het Weekend komt er aan ! We speken steeds over die tijd die in razend tempo slechts bijna voorvliegt maar ... dat Weekend kijken we iedere week opnieuw verlangend  naar uit net of het te lang  duurt  voor die 2 dage er zijn ! Soms zijn wij mensjes toch rare beestjes Bij jullie ook zo een vrijgevig  weer ???  je kan een douchke pakken buiten als je van een koude & frisse douche houd ! Och we kunnen er beter mee lachen met dat grillig weertje inplaats van te mopperen en zo je dag naar de vaantjes helpen ! Dus... ondanks alles maak er zelf een gezellige dag van !

liefs


>> Reageer (6)
11-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een,..

Een ..


En uit die kleine dingen  en onszelf zal we momenteel  moeten komen  om er een mooie dag van te maken want...  die zon laat ons ( voorlopig toch ) in de steek en we krijgen regen in de plaats ! Ola net aan die pc en de wasautomaat speelt voor stoorzender - was klaar om buiten te hangen ???? vrees dat zoiets aan men hoela zal zijn dan maar die droogautomaat men werk laten opknappen  sè!Dus word het hier wat kort voor nu maar ondanks de grijze lucht en regen maak er toch een goede dag van ! 

liefs


>> Reageer (8)
10-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-ziet ...

Ziet er niet naar uit dat het een stralende zonnige dag zal worden maar voor het ogenblik nog geen regen en dat is dan al  een pluspuntje ! Verdraaid .. weeral over dat weer zal bij iedereen ook  wat hoog zitten zeker  dat grillig weer ? We  denken & zien  de Meimaand steeds als een zonnige maand de start van een mooie zomerweer  wel ..voorlopig is het nu eens anders sè !  Volgt het weer tegenwoordig  soms het voorbeeld van sommige grillige  machtshebbers en besloot ook maar  eens grillig te doen zoals hen ??????  Och genoeg daarover wat de dag ook word wij gewone mensjes houden het liever bij dit ...


liefs


>> Reageer (11)
09-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 - een ...

Een ...


"Er zit iets moois in idere dag" Is dat ook zo ??? Als je daar oprecht in gelooft dan weten we dat zoiets een zekerheid is ! Is dit te optimist ?? Zeker niet !! Een regendag niet  bepaald plezant maar wel voor de natuur ! Zie je ook graag een volle groene natuur met heerlijke bloemen ??? Wel dan voelt  die regen  al een stuk minder vervelend aan  ! Ben ik daarom een dromer ? zeker niet sta vast met beide voeten op de grond ! Het ligt aan ons om niet alles in het leven langs de zwarte kant te zien ! Daarom regen of niet geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (9)
08-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-na ...

Na het Weekend zitten we weer op ons gewone treintje van iedere dag ! Het was gisteren  een verwendag  voor ons Steke met broer en 2 zussen & ons beideden !Als je spreekt van een verwendag het was er eentje waar ze dubbel en dik van genoten !Eerst was het nog wat binnen zitten ( bij gebrek aan die zon ) Dan maar een lekker pannekoekje eten en daar moest al een zus voor zorgen dat het in dat mondje terecht kwam ! Er kon toch  nog wat later  een ijsje bij


dus koos ze weer iemand anders om het werk te doen  .... de beurt aan de schoonzus om  in haar mondje te stoppen en de andere zus mocht mondje afvegen ! Daar was dan de zon ... nog een wandelingetje maken met zen allen en zij ook te voet ? vergeet het lekker gezeten in haar Ferrari ! Och ze heeft er van genoten en zij gelukkig &  tevreden ... wij  met zen allen ook  tevreden !

nog een gezellige dag met veel ..

liefs 


>> Reageer (10)
07-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ...

Een ...


.

Het is weer( ook al is buiten alles grijs en vallen er nu en dan enkele druppels ) vandaag de kroon op de ganse week en wat ze ook ons zullen voorschotelen wat het weer betreft we zullen die dag niet laten verpestendoor door  niets of niemand ! Kunnen we niet buiten zitten en genieten van de zachte temperatuur dan is er wel  ons eigen terrasje of eender waar  een terrasje die ons uitnodigd om ervan  te genieten ! Maar genoeg gekletst want ... belooft hier een heel  drukke dag te worden   ! Geniet van je dag en vanuit 't rommelkotje veel ... 

liefs


>> Reageer (8)
06-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- oef !

Oef .... we zijn Weekend !!! Momenteel zonnig en hoe de dag  verder zal verlopen is steeds een soort van raadsel dat stilletjesaan minuut na minuut  zich zelf  oplost ! Maar hier belooft het inplaats van een rustig Weekend  een druk Weekend te worden ... eens zo en dan anders zo gaat dat nu eenmaal in het leven è ! Maar toch voor iedereen een ..


liefs 


>> Reageer (7)
05-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- na ...

Na enkele druppels of een peitelullig klein  mini buitje deze morgen moeten we verder afwachten wat het weer word , de temperatuur valt toch al best mee dat is dan een pluspuntje ook al zit de zon nog achter de wolken ... dat was dan ( weeral) eens over het weer hier aan de kust ! Verdraaid ... is dat omdat we zelf het weer niet in onze  handen hebben dat "het weer " steeds het gespreksonderweg nr1 is ??? Of is  ( ook al geven we zoiets niet graag toe )  soms ook  ons humeur  een heel klein beetje afhankelijk van het Weer ???  Och .... we zullen wel zien wat we zien wat het weer betreft en voor ons humeur ???? zon - regen of eender wat zorg steeds voor een zonnige  " Big Smile " op je gelaat en wie  je tegenkomt zal net het zelfde  doen  ! Zeker op vandaag ...


want het Weekend staat voor de deur ! 

liefs


>> Reageer (12)
04-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-en ...


En dat is nu iets waar we al een tijdje naar uitkeken ... een "goede morgen te kunnen wensen bij de start van een mooie zonnige dag"ook al hopen we stiekem dat het voor meedrdere dagen is ! We zullen dat gezegde " we hopen het beste en verwachten het slechste " wat het weer betreft mooi aan de kant schuiven en zorgeloos   proberen te genieten van het nu !  Wat het ook word de zon is er nu  en daar zullen we dan maar van genieten sè dus...

liefs


>> Reageer (9)
03-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- hallo...

 


Hallokes ....al een tijdje  geleden dat ik hier nog eens langs kwam dus hier ben ik dan ook eens weer Stefke of leeuwke ( zoals mama altijd zegt ) Amaai vandaag stralende zon en echt geen dagje om binnen te zitten want  van die zon en  een uitje kan ik evenveel genieten als jullie hoor ! Zelfs zoals hier in de Ikea even rondneuzen( ze hebben daar mùooie knuffels en ik pluk daar zo graag aan )  daarna  nog   frietje eten met een colatje ( suikervrij è ) Mmmm lekker !!!! Mij houden ze vandaag zeker niet binnens ! Of ik daarvan geniet ??? moet je maar even naar men snuitje kijken ...  dat zegt genoeg è !Tot de volgende keer en ... nu naar buiten en genieten van het mooie weer joepie ! 

liefs van Stefke ( en de mama ) 


>> Reageer (9)
02-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- een ..

Een ..


.

Dat verlengd Weekend zit er ook weer op ... dus we starten weer met het gewone treintje van iedere dag ! Wat het weer betrefft??? dat is nog afwachten en we zullen wel zien of het word zoals gisteren zonnig of dat het aan ons hoela is voor vandaag  !  Verdraaid zitten we hier weeral te piekeren over dat weer waarom toch ??? Ook al horen we het niet graag ...  we moeten toch aanvaarden wat er komt  zon of geen zon en graag of niet ,het enige wat  dan  voor de hand ligt is ... maak er zelf een is het geen zonnige dag maak er dan zelf een gezellige dag van ! !Dat is dan iets dat we zelf in handen hebben en kunnen doen dus ender wat het word .. geniet van je dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
01-05-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-heerlijk ...

Heerlijk - zalig ... 


en meer van die stoefende woorden zouden hier op hun plaats zijn   !We kunnen genieten van een Zondagje Maandag en als dat zonneke nu nog zou  door de wolken komen piepen dan was het plaatje van die 1Mei volledig zijn  ! Deze dag is er eentje van de gewone werkmens en tijd om even terug te denken aan onze voorouders die gezorgd hebben dat wij ook  kunnen  genieten van het leven kortom.... geniet van deze dag met veel liefs van uit 't Rommelkotje ! ! 


>> Reageer (11)
30-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en NNNN

En ... en een stralende zon vandaag zal er maar niet teveel mee stoeffen of ze verdwijnt weer !  Dus het belooft een stralende dag te worden  kan daar maar een ding over zeggen ...


geniet van je dag zoveel je kan dit wens ik iedereen van harte want dit hebben we na al dat kwakkelweer  dubbel en dik   verdient  !  

liefs


>> Reageer (8)
29-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- olala..

Olala ... waar is dat beloofde zonnetje ??? voorlopig is het nog ' nutjes "maar die was hangt toch al buiten want we houden ons hier aan   ouwe gezegdes  zoals "wat nu niet is kan nog komen " ! Oef Weekend steeds een heerlijk vooruitzicht want is er iets  plezieriger dan die touwtjes wat te vieren en  voor die 2 dagen te doen die dringend is en de rest die zal v erdraaid niet weg lopen ! Daarom staat dit van boven op ons te doen lijste en hoop bij iedereen onder ons dus   ....


liefs


>> Reageer (8)
28-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-als ..

Als start wens ik jullie een ...


Drie dingen zullen  vandaag ons helpen oim  ondanks het grijze weer er  toch een mooie dag van te maken ... een bloemetje - een kopje koffie of thee en als nr 3 morgen  de start van  het weekend  en als toemaatje op die drie de gedachte van " Wat nu niet is( zonnig weer ) kan morgen ( meschien )werkelijkheid worden "!...dus zoals altijd we blijven optimistt! Geniet van je dag en laat niets of niemand je dag naar de knoppen helpen  !!

liefs


>> Reageer (10)
27-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- nu...

Nu we voor een keertje de kans krijgen starten we vandaag met wat  normaal het laatste is, we zijn vandaag ...


Je weet maar nooit hoe vlug dat zonnetje weer zal verdwijnen en we moeten ervan genieten als ze er is ook al is het soms  simpelweg  om die was buiten te drogen  ! De frisse geur die dat wasgoed dan heeft daar kan eender welke wasverzachter nog nioet aan tippen ! Olooa ... die blog is niets iets om over klusjes te spreken dus houden we  op met zoiets en zullen we proberen te genieten van onze dag en ... de zon ( hopemijk houd ze het een ganse dag vol !

liefs 


>> Reageer (8)
26-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- die ..

 Die pc  trok een oogje naar me  net of hij wilde zeggen " Tijd om ff op adem te komen  met een koffietje en een  krabbeltje  dus....voila hier zujn we weer  !Hoe zit het met het zonnige weer vandaag ??? Pfff wil het daar nu even  niet   over hebben,het is het gespeksonderwerp overal waar je gaat of staat dus ... punt uit genoeg daarover voor vandaag ! We zijn vandaag al weer in het midden van de week ... hebben jullie soms ook de ondruk dat die dagen voorbij vliegen ??? Dan denk ik steeds terug aan de tienertijd toen die dagen leken in een slakkengangetje vooruit te kruipen en we vol verwachting uit keken   naar de tijd dat we eindelijk als  volwassen zouden bestempeld worden  (   in die tijd moest je  21jaar  zijn )Verdraaid dat is weer " ouwe meekespraat dus houden het liever bij het nu en dat is  wens jullie allen een...


 

Geniet ervan ! 

liefs 


>> Reageer (9)
25-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- zou

Zou ik mogen of durven het volgende uit te spreken of in te tikken????? ... zal alles niet weer vlug  veranderen als we  dit durven dit intikken  ???Wel ben een optimist en totaal niet bijgelovig dus ...


Tegenwoordig moeten we opletten met die dingen è ! Al begrepen zeker ben het weer hier  wat voor aap te zetten , beter dit dan te sakkeren over het weer ! Nu genoeg over dat "weer " momenteel een stralende zon en wat moet komen hoe we ook reageren .. het komt toch !!!Wat het ook word met of zonder zon ....laat niets je tegenhouden en geniet van je dag ! 

liefs


>> Reageer (11)
24-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-wat ...

Wat kan er nu meer plezier doen dan rustig de dag te starten met onbijt & koffietje of thee of.... zo eens tussendoor  wat op adem komen je even rustig  ontspannen  ( of aan die pc) met kopje  koffie - thee  of eender Wat ... zoiets is zalig ! Maar....maar -maar ... zou toch niemand aanraden  om te ontspannen het voorbeeld te volgen van achterkleinind Elay die s'morgens uit zen bedje komt en zen eerste flesje uitdrinkt  rustig ontspannen .....


Heb ik gelijk of heb ik gelijk ?????  niets voor ons è  !!!!

Nog een vrolijke en fijne  start van een nieuwe week met ...

liefs

 


>> Reageer (8)
23-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een ...

Een Zondagse ...


Die stralende zon van deze  morgen is ondertussen al weer verdwenen  het word afwachten  wat er zal volgen ! Een opklkkertje kunnen we wel gebruiken en wat is er mooier dan te kijken naar al dat jong groen in de tuin langs de wegen kortom overal ! De regenbuien die we soms  naar de verdoemenis  wensen zijn een zegen voor hen !Verdraaid ben aan het dagdromen van een prachtige groene wereld maar ....Zondag wil hier zeggen " maak het kort "!!!! Dus ....nog een gezellige Zondag gewenst  mooi weer of niet geniet van je dag met een big  

liefs


>> Reageer (7)
22-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- we...

We  zijn vandaag ...


De start van het weekend en we  zitten hier ook weer op ons gewone plekje zoals iedere dag aan die pc  en dat onafscheidelijke kpffietje naast ons ! Verdraaid ... wat zijn wij toch " gewoontebeestjes of is het een soort verslaving ( dat is dan heel stout bestempeld)!Vele gewoontes of hoe men het ook noemt zitten diep in gebakken maar over zoiets gesproken ... De vreemste gewoonte die ik ooit zag was tussen men 20jaar oudere zus en haar man toen ik nog een puber was en voor de eerste maal erop lette ! We zaten gezellig allen samen aan tafer en mijn schoonbroer zou de koffie uitschenken maar eerst nam hij men zus haar kopje schonk er wat in - draaide dat kopje wat rond en goot dan alles in zijn kppje en dan pas shonk hij haar een volledig kopje koffie .... en dat heb ik hem de rest van zen leven zo verder zien  doen ! Als je speekt over gewoontes dat is er eentje die kan tellen è   !

liefs


>> Reageer (7)
21-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- dat ...


Dat is dan al een goede start van een nieuwe dag ! Ben er mee eens in het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn maar er is niets mis  mee steeds iedere dag opnieuw  te proberen er een gezellige dag van te maken ! Zeker nu ons druk leven van vroeger achter de rug is houd er  niets of  niemand  je tegen om nu wat tijd te maken voor jezelf ( en naaste omgeving ) om  te doen waarvoor  je vroeger tijd te kort kwam !Ondertussen als ik zo naar buiten kijk .... zal  na dat regenvlaagje van deze morgen  de zon  de kracht vinden   om die grijze wolken in het  verdomhorjrhoekje te duwen en ons eindelijk wat warmte te schenken  vandaag ????Het word wachtaf en je zal  het zien ! 

liefs 


>> Reageer (9)
20-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-grijs ...

Grijs - grijs en nog eens grijs verdraaid...  die  grijze kleur in de lucht hebben we stilletjesaan genoeg gezien ... waar blijft dat warme  schitterende Lentezonnetje ???? Och we zullen er maar over zwijgen  en tevreden zijn met wat we hebben en we blijven optimist eens zal het er  toch moeten  van  komen !. Die zomerspullekes die gewassen en gestreken in de kleerkast hangen is al een opkikkertje  een soort belofte van ... " nog even geduld het  is bij,a zover " ! Dus houden het vandaag maar weer bij een warm pulleke en laten ons niet overdonderen van niets  of niemand , we zullen ondanks alles  er een gezellige Donderdag  van maken en toevoegen aan alle donderdagen uit  ons verleden  dus.... ook voor jullie

 

liefs


>> Reageer (5)
19-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- gisteren ...

Gisteren Lize  de grote zus van Leon haar broertje en die twee zijn goede maatjes  en onafscheidelijk dus... het is maar normaal dat het vandaag beurt aan Leon  hier is ! Die groene vingertjes zoals zen zusje zitten er nog niet in want zijn voorkeur gaat naar een totaal ander ding ... "eten "dat staat op nr1 op zen daglijstje  Als de mama of papa niet vlug genoeg zijn met zijn frans broodje  te snijden en beleggen gebeurt dan dit ....


Mooie vrolijke  momentjes  waar  zowel de ouders als die kleine deugeniet  later plezier zullen aan beleven ! Wens iedereen nog een gezellige en zonnige (?) dag geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (10)
18-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- groene

" Groene vingers " over zoiets zijn er slechts 2 mogelijkheden ... je hebt ze of je hebt ze niet ! Soms kan je al  als ze kind zijn kleine groene vingertjes ontdekken zoals achterkleinkind Lize ! Ze wilde trots haar  zelf net gezaaide bloemzaadjes tonen  ( en de tong uitsteken naar diegene die zoiets niet kan )maar het moeilijkste van dit alles voor haar is ....


Want van  dat juffrouwke moet alles vlug en nu zijn ! Gelukkig zal ze  wat afgeleid worden want gisteren was haar eerste schooldag  en hopelijk krijgen die zaadjes de kans om een plantje  te worden ! Afwachten  dat is het hier ook....  of die zon de kans krijgt om de ganse dag  te schijnen zonder de spelbrekers " grijze wolken " afwachten pfff! toch een gezellige dag gewenst ! 

liefs 


>> Reageer (11)
17-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...


Een goed begin van een nieuwe  zonnige  en rustige week  dat wens ik nu iedereen  bij die start van  deze nieuwe week !!!!  Ook al lijkt het nu nog  wat overdreven .... die zon die is voorlopig zelfs niet  met een vergrootglas nog nergens te bespeuren maar wat nu niet is   kan nog komen  (zalig ...duimen dus )! Dat rustige ??? wel als die Maandagklusjes eripo zitten een half snipperdagje is verdraaid aan lokkelijk ( ook al is het braafjes  thuis ) Dus wens jullie ( hoe het ook uitdraait) een gezellige dag met van hieruit veel ...

liefs


>> Reageer (7)
16-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- vandaag ...

Vandaag is weer een gevecht tussen de zon en grijze wolken wie zal het winnen ? We duimen dat de zon als overwinnaar uit die strijd komt ! Want  als het een zonnige dag en zonnige dag is  dan kan zowiezo je dag niet stuk ! Ola ... is er daar eentje ( ons Stefke ) die de ( voorlopige ) zon ziet en meteen die deur wijd open zet en even gaat neuzen als het ook warm genoeg is om buiten te lopen ... oeioei daar is ze al terug dat wil zeggen nog niet warm genoeg of haar koekje is op ... en dat is als ik niet wil dat die koekenkast volledig op zen kop staat  er  hier maar vlug een punt achter ! Nog allen een


. liefs


>> Reageer (8)
15-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- als ...

Als je buiten kijkt ziet die start van het Weekend er niet bepaald zonnig uit pfff! Wel word het geen zonnig Weekend ???? geen probleem  dan maken wij er zelf maar een....


 van ! Al hopen we toch stiekem dat de zon de overhand haalt want een dag met zon is een vrolijke dag !Het verwonderd me nog  steeds opnieuw dat zoiets  als gele bolletje zo ver verwijderd van onze planeet Aarde  zoveel invloed kan hebben op ons mensjes ! Zelfs op ons humeur de mensen zien er een stuk vrolijker uit  en meer geneigd om buiten  een babbeltje te slaan ! Nu genoeg geklest !! Wens jullie nog een mooie Zaterdag en niet vergeten ... wat nu niet is - kan nog komen (daarmee bedoel ik natuurlijk dat  gele bolletje daar  hoog in de lucht )

liefs


>> Reageer (8)
14-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- vakantie

Paasvakantie dus ... kinderen in huis !Voor vele kleintjes kunnen ze ( als het weer wat meezit ) buiten spelen maar voor mensen zonder tuin of een stille straat is dit niet zo makkelijk ! Dus worden ze wel eens verwend met een  uitje waar ze naar uitkeken en er nog niet van gekomen was ! Zoals hier deze sloeber ...


Achterkleinkind Liam een grote voetbalfan ( wel wat te danken aan zen papa)een bezoekje brengen aan zen favoriete voetbalploeg tijdens een training ! Wie die ploeg is kunnen jullie wel radeb zeker ???? Juist de nagel op de kop Club Brugge en of hij ervan genoot ????? moet je maar even naar zen snuitje kijken ! Probeer ook  van je dag  te genieten  eender hoe of waar !

liefs


>> Reageer (11)
13-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ..

Een ...


Zo te zien en te horen zal een warm kopje koffie - thee of eender wat op ons programma staan vanvandaag en vergeten we  een koude drink met ijsblokjes nog voor een tijdje  ! Als het zo verder gaat wel mooie ( voorlopig toch ) zon maar je moet verdraaid redelijk vast in je schoenen staan of je zou kunnen in de takken van de bomen vliegen  ! Och... we kunnen er maar beter  mee lachen  dan te zagen  over dat weer maar .... we wachten  toch hoor op mooier weer !! Maar nu genoeg daarover want koffiet uit dus ...

liefs


>> Reageer (6)
12-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 een ...

Een ..


Grijze lucht en geen zon ???? Maar we houden het  hier possitief en fleuren de dag op  met een koffietje ( dat is al nr ??? hoeveel vandaag)en een bloemetje ! Olala... komt die zon daar nu  toch heel verlegen  even door die  grijze wolken piepen ???? Het word afwachten als ze zich niet in een hoekje laat duwen door die grijze wolken we duimen ( tot ze er bijna afvallen ) voor die dappere zon  ! Maar hoe het ook zal uitdraaien maak er een gezellige dag van want ... iedere dag meer is een kostbaar geschenk ! 

liefs


>> Reageer (7)
11-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- die ....

Die Paasdagen zijn weer voorbij we zitten weer op ons gewone treintje van iedere dag ! Of dit nu vervelend is ???? zal je me nooit horen zeggen want soms is een onverwacht iets die die gewone dag veranderd in een schitterende dag ! Over verrassingen  gesproken ... Achterkleinkind Jaiden kreeg de verrassing van zen jonge leven toen zen mama aan de schoolpoort stond op zijn  verjaardag met zijn valiesje  en ze niet wilde vertellen waarom zij samen inplaats van naar huis te gaan op de tram stapten in Oostende tot de frank viel enHij aankwam in het hotel van plopsaland en er een  dag & nachtje kon spelen en slapen ! Dan was het ....


Denk dat hij zoiets niet vlug zal vergeten !Wat ik daarmee wilde zeggen .... kijk steeds vol verwachting iedere dag tegemoet je weet nooit wat die dag je soms van moois kan brengen !

liefs


>> Reageer (10)
10-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-een ..

Een ...


Een goede start van die nieuwe week zal het zeker worden en zijn want het is een Maandag met een gouden randje een zondagse maandag ... Paasmaandag ! Dus die maandag klusjes worden  Dinsdagklujes voor deze week(  vandaag nog een extra dagje congè  )!Omdat wij senioren zijn wil niet zeggen dat we ook niet eens een snipperdagje zo tussendoor mogen houden è ! Olala .. dat mooie stralende zonnetje van gisteren zal vandaag  zo te zien ook een snipperdagje houden( voorlopig toch ) maar zoals steeds ....wat niet is kan  nog komen  ! Wat het ook is of word ... geniet van je dag  met  of zonder zon !

liefs 


>> Reageer (9)
09-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ..

Een stralende zon - een redelijke zachte  temperatuur - weekend  en vooral  Pasen een dag om van te genieten  wens  jullie dan ook van harte een ...


  Het word  een dag om van te genieten en dat zullen we met zen allen dan ook  wel doen  ! 

liefs


>> Reageer (7)
08-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-een ..

Een...


Op deze Paaszaterdag.... hoe stil en rustig is het binnen en buiten hier toch maar.... zal wel niet overal zo zijn zeker  niet waar er nog kleine kinderen zijn want is de dag van eitjes zoeken voor hen ! Waar is de tijd  zo vlug naartoe dat alles hier op zen kop stond  en die kleintjes en later de kleinkinderen  op zoek waren in de tuin waar die paaseitjes verborgen zaten ??? Nu is die taak overgenomen door de eigen kinderen voor hun kleinkinderen en is alles hier kalm en rustig ! Och dat is nu eenmaal de gang van het leven en we moeten ons daar bij neerleggen ! Wens jullie allen een mooie dag en ... en  ook van die Paaseitjes snoepen  en gneieten mag en kan voor ons  nog ook hoor niemand  kan of zal ons tegenhouden !

liefs


>> Reageer (7)
07-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-vandaag...

Vandaag is het voor veel mensen een dag van stilte " goede Vrijdag "Hier doet deze dag  en tijd tot Pasen me  denken aan dit .... hoe donker het leven ook  kan zijn er is steeds hoop die wat er ook geburt we  nooit mogen verliezen !Want zelfs in de donkerste tijden is er soms een mooi moment !


liefs


>> Reageer (9)
06-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een....

Een .


Al zie ik me niet zo vroeg op de dag een koekje of een wafel eten ... dat koffietje ( of voor sommigen een theetje ) is meer dan voldoende  ! Het ziet er echt naar uit  buiten dat we dat opkikkertje zullen kunnen gebruiken als we zelf voor zonnetje in huis  moeten spelen ! Och zoals altijd ... wat nu niet is ... enzv !Het Paasweekend komt steeds dichterbij (eitjes rapen voor ons zit er wel nietmeer in  ) maar  niets of niemand houd ons tegen   om  zelf voor paashaas te spelen en in het Weekend bij dat koffietje een paaseitje te snoepen ! Maar zover zijn we niog niet ... laat je niet overdonderen door het weer en geniet eender hoe - waar of met wat van je dag ! 

liefs


>> Reageer (8)
05-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaaag ..

Vandaag kijken we even achterom  in de tijd ! Op 5-4-1967 om 4 uur in de namiddag  in het moedehuis  wrd er een klein bubbeltje een jongentje  geboren onze derde zoon en  kwam zo ons gezin vervoegen   ! Toen hij klein was roerde hij al graag in de potjes en  eens volvassen was hij kok en roerde nog even graag in die potjes ! Tot ...  op 1-2- 2009 het noodlot toesloeg en er een einde kwam aan zen leven  maar...


wij vergeten je niet !

liefs


>> Reageer (10)
04-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-een ..

Een ...


En een goede start in de morgen zet zich verder in een goede dag en dat is niet alleen een soort van gezegde maar de waarhrid waar we blijven in geloven ! Ondertussen heeft dat koffietje waar we mee gestart zijn al wel een opvolger gekregen ! Wat is het heerlijk als je buiten die zon ziet  verdraaid ....  we kunnen maar niet   zwijgen  over die zonneschijn die we zo gemist hebben ! Dus geen geklets meer en er terug invliegen om  na  de namiddag ervan genieten ! Want dat staat vandaag bovenaan op het " tedoenlijste "van de dag ... geniet van die zon !

liefs


>> Reageer (8)
03-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- het...

Het is zover we zijn ...


en dat wil zeggen de laaiste week voor Pasen en ... en ... en een zonnige dag  joepie  oef... eindelijk !Ook al is  die temperatuur nog niet wat we verwachten dat nemen we er dan maar al te graag bij !Dit maakt die maandagse klusjesdag tot een heerlijke vrolijke dag  je voelt het kriebelen om buiten in die zon te lopen !Kunnen en mogen we nu  die natte en frisse maand Maart voorgoed achter ons laten en  weer vooruit kijken naar wat komen gaat ? hopelijk wel ! Dus zullen we maar vlug gedaan maken met die klusjes en genieten van wat de de dag ons nog brengt ... een vrolijke zonnige dag ! 

liefs 


>> Reageer (10)
02-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- -niet ...


Niet bepaaald zonnig buiten maar momenteel geen stormwind of regen en dat is dan al een pluspunt voor vandaag ! Zondag is verwendag  en dat is niet alleen zo hier maar voor ideren jezelf inbegrepen ( en dat vergeten we wel eens ) Maar zoals iedere Zondag krijg ik weer hulp van ons Stefke dus .... we houden het voor nu kort wat nu ook niet wil zeggen dat ik niet iedereen een rustige en gezellige dag wens en niet vergeten ... Zondag is verwendag door eender wat of hoe je zelf wil !

liefs


>> Reageer (11)
01-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 amaai ....

Amaai ... het gezegde " beter laat dan totaal niet " is hier vandaag bij de start van het Weekend zeker van toepassing ! Een dagje door samenloop van omstandigheden die wat rommelig start komen we allen wel eens tegen komen in ons leven  è ! Maar nu alles wat rustiger is kom ik toch met alle plezier ( ook al is het in vliegende vaart )dit wensen ..


.

Wees vandaag alert  want we sluiten af met  wat  vind ik persoonlijk een heel  gemeen  gezegde uit de oude doos  "1 april zend men de zotten waar men wil "   toch veel....

liefs


>> Reageer (7)
31-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-ook...

Ook al denken we voortdurend  " voor waneer die echte Lente ?" Vandaag nu eens niets over donkere regendag sè. Laat ons lieven denken wat die Vrijdag inhoud .... het is de dag voor het weekend  en naar mate de dag vorderd voelen we meer en meer  die weekend kriebels  hun kopje  opsteken ! Dat deed me nu terug denken aan de onbezorgde  tijd  van jonge jaren en wat  het Weekend waar we steeds verlangend naar uitkeken dan betekende ...  geen werkdag -maar 2 vrijje dagen  -Zondagavond was de dansavond toen nog geen" DJ " maar  een klein orkestje en om 12 uu Thuis !!Dat is alles  verleden tijd en   het gaat  er nu een stuk rusiger aan toe  een ding is er steeds gebleven ... dat uitkijken naar het Weekend !


liefs


>> Reageer (12)
30-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- een ...

Een ...


Dit  plaatje doet me nu wel dromen over  de tijd dat de rozen  terug zullen bloeien ... zullen  ze weer   tweemaal opnieuw bloeien met prachtige rozen  te  danken aan  een  warme zomer ??? Och dat is nog toekomstmuziek maar soms zie   je voor even in een plaatje de toekomst met een struiken vol bloeiende witte  rozen ... Maar je ziet  ook de werkelijkheid  want dat koffietje staat hier naast me en als dat tot op de bodem leeg is wil  dat zeggen " genoeg met dagdromen... terug tijd voor de werkelijkheid " Dus voor nu de zon is een gevecht aan het leveren met de wolken en wie de winaar zal worden zijn  ???? Toch een gezellige dag gewenst !

liefs 


>> Reageer (8)
29-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- of...


OF het een mooie gezellige dag word ? dat ligt voor een stukje aan ons zelf ! Maar of het een mooie zonnige dag word ? dat is een ander paar mouwen daar hebben we niets in de pap te brokken en moeten tevreden zijn met  wat ze ons  geven !Als ik eerlijk ben het  doet het wel stiekem veel  plezier als je ziet dat sommige van die grote  mannen (zonder namen te noemen ) denken dat ze alles kunnen en mogen  ( zels een land &  volk vernietigen ) dat ze almachtig zijn !Maar  dat zij  net zoals wij kleine mensjes machteloos staan wat het weer betreft   en dat die  zelfs hun plannen in de war kunne kunnen  sturen ! Zoiets geeft me binnenpretjes   en zie  zelfs  hier in men  verbeelding een stralende zon schijnen   !!!  Het is een nieuwe dag en of het nu met of zonder zon is we maken van iedere dag opnieuw  het beste !

liefs


>> Reageer (10)
28-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-was...

Was daarnet een plaatje aan het uitzoeken en bij het zicht van dit ...


kwam een ooud liedje uit de kindertijd bij me op " ik heb de zon zien zakken in de zee " hoe het verder gaat moet je me niet meer vragen  ! Het zal als je buiten kijkt en die grijze lucht ziet zal het zeker niet van toepassing zijn ! We zullen eerst die zon moeten zien om van het prachtige schouwspel van de ondergaande zon in de zee te zien zakken ! Maar zoals steeds we blijven optimist en wat nu niet is....  kan nog komen ! Dus wens ik jullie toch ( meschien tegen beter weten in ) een gezellige ( zonnige ?)Dinsdag !!

liefs


>> Reageer (9)
27-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we-- ...

We  moeten  toch niet omdat wij senioren zijn altijd even ernstig en braafjes  zijn ??? Waarom zouden wij ook  niet eens mogen  gek doen of een onze kleinkinderen ( fiuurlijk dan ) bij de neus nemen   of hen een poets bakken ?? Zijn we bang dat ze zullen denken " Bij die zit een vijsje los " ??Wel laat ze dat dan maar zeggen eens lekker  uit de bol gaan voor even  wat zomaar in je koppeke opkomt   wat dit dan ook inhoud  .. een dansje een luid  ( vals ?) gezongen lied of eender wat  of zoals hier eens een gek plaatje  als begroeting ...


  Daarna weer  braafjes en rustig ( met stiekem binnenpretjes) zoals dat van ons senioren verwacht word ! 

liefs


>> Reageer (10)
26-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-ook...

Ook al is die Zondag al langs gestart..  Hier stareten we vandaag met dit .

 

Een opkikkertje kunnen we zeker gebruiken want als je buiten kijkt.... pfff  het is ver van een mooie  zonnige dag !Maar of het nu buiten in de regen of  warm binnen we maken er toch op deze Zondag er het beste van ! Een Zondag is een verwendag en de keus hoe die zal verlopen ligt als het weer niet mee wil volledig in onze handen dus.... geniet !

 liefs


>> Reageer (9)
25-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- amaai...

Amaai .. als je buiten komt dan waai je hier bijna weg ..het lijkt meer een Oktober weer dan Lenteweer! Als je toch wandelen gaat vandaag dan mag je wat extra gewicht  in je mantel of vestzakken steken om steviger op je benen te staan ! Toch nog 1 pluspuntje aan dat weer ( voorlopig ) nog geen regen ! We kunnen beter  naar de pluskant  van de dingen kijken  in het leven dus waarom ook niet wat het weer betreft  ! We kunnen een mooi voorbeeld nemen aan dit ...


De magnolia trekt zich totaal niet aan van die herfst Lente en laat trots haar bloeiende bloemen zien ook al zullen ze te danken aan die wind vlugger verdwenen zijn dan andere jaren  !Dus we kunnen  dat voorbeeld  volgen en ook  genieten van het weekend wat het weer ook is of word en.... dat doen we dan ook  !

liefs


>> Reageer (9)
24-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- ook...

Ook al Weten  we het allemaal maar al te goed dat het de laatste dag van de werkweek is en  het Weekend eraan komt en  we  zoiets zeker niet  zullen vegeten ... toch iedere week opnieuw is dat het tradionele  onderwerp op Vrijdag ! Is dat een soort gewoonte ? ... of is het heel simpel omdat we tevreden zijn dat het weekend er aan komt  en  hopen & wensen  dat iedereeen  er net zo over denkt  ???  Ola ...  genoeg daarover  want het is nu nog geen weekend dus .


liefs


>> Reageer (10)
23-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-- welles...

Welles of nietes - zon of geen zon ? zonnige dag of grijze dag ?Denk dat ze daarboven nog niet tot een overeenkomst gekomen zijn wat het zal worden ! Och we kunnen er  beter mee lachen  dan de brompot uit  te hangen -we zullen wel zien wat het word !Verdraaid waarom willen we altijd graag weten hoe alles verder zal verlopen ????We  hebben nochtans gezien en ondervonden  in ons  leven dat niets of niemand kan voorspellen hoe alles in de wereld en je omgeving  of zelfs het weer verder zal verlopen of eruit zien !! Dus zetten we dat gepieker aan de kant en  we proberen te genieten van het nu ...


  !

liefs


>> Reageer (7)
22-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- al..


Al zit het er dik in als je buiten kijkt we er zelf zullen moeten voor zorgen om er een om er een vrolijke en mooie dag van te maken ... geen zon maar regen pfff ! Och we zullen er ons maar bij neerleggen  en denken aan de natuur die  waarscijnlijk buiten de zon ook water nodig heeft om ons een mooie bloemenpracht te tonen en de bomen die regen  kunnen gebruiken om  er  straks sterker &  mooier en voller uit te zien  en ... zoiets is dan weer een opkikkertje voor ons mensen ! Dat is zoals alles in het leven ...wat  of waar wij  niet van houden  -  is soms meer dan welkom en een zegen  voor iets of iemand  anders... het weer gaat toch zen eigen gangtje .Wat en hoe het weer ook  is of uitvalt laat het je niet tegen houden om er zelf een gezellige dag van te maken !

liefs   


>> Reageer (9)
21-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- je ..

Je ziet ze overal .. langs de wegen - in de tuinen ze vrolijken je op en geven je een Lentegevoel waarom dan ook niet hier op de blog ?


 

Zijn we ouwerwets omdat we nog steeds die 21 Maart als de eerste Lentedag zien ook al was de start gisteren ??? Och gisteren of vandaag wat maakt het uit de Lente is er ! We kunnen die Winter terug  opbergen  en vergeten tot  na hopelijk een heerlijke Lente en Zomer ! We gaan niet doemdenken aan  die Aprilse grillen  voor even  nog aan de kant zetten want die kunnen verdraaid  nogal  voor een sroorzender spelen  in onze wens  naar mooi zonnig weer !  Dus voor vandaag .. zon of geen zon geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (10)
20-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- klusjes

Klusjesmaandag... niet bepaald men lievelingsdag maar ... als je zo tussendoor even in je e-mail box kijkt en je ontdekt dit ...


 

Het lachende snoetje van de tweede kleinste van de clan ..Lèon( die graag  met zen mondje speekselblaasjes blaast ook al is hij aan her eten   )wel kan je verzekeren dat je dag er plots zonnig uit ziet ( ook al is die zon nog nergens te bespeuren )En dan zijn we wel eens aan het terugkeren in de de tijd  van toen zijn mama ook zo'n klein bubbeltje was  en  zien we in gedachten haar weer voor ons als dat kleine trotse en zelstandig meisje ! Och die tijd  gaat toch vlug voorbij .... en toch is het nu nog altijd klusjesmaandag en die koffiestop zit er op dus ...

liefs 


>> Reageer (10)
19-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- op...

Op zen Zondags hier ....weer kort en bondig  ook al zou ik het wel anders willen! Maar  met Stefke op men schoot lukt zoiets niet al te best ! Heb al enkele keren opnieuw begonnen en geef nu  de pijp aan Maarten ...hou het  voor nu bij dit ...


liefs


>> Reageer (10)
18-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- grijs ..

Grijs ... grijs en overal grijze lucht buiten maar zoals sreeds wat nu niet is kan nog komen en daarmee punt uit ... we zullen wel zien ! Of ons dag daaardoor naar de vaantjes is ??? Totaal niet want we zijn Weekend en we  laten  niets of niemand  dat verpesten  we gaan er voor  wat ook onze persoonlijke plannen zijn...  wandeling - lekker fietsen of doodgewoon er een rustrige dag van maken  ... iedereen heeft  zen eigen keuze en geniet ervan ! Kan je toch nog een klein opkikkertje gebruiken ????? Wel hier is dan het  jonste bubbeltje  Elay ( voorlopig toch ) om jullie met een lachend snuitje jullie een  ..


.

te wensen !

liefs  


>> Reageer (8)
17-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- we...


We starten vandaag nog eens met wat je zou kunnen noemen " winterse bloemen "Net als hun naamgenoten ' Lente & zomerbloemen fleuren ze in de Winter je living ( & leven )wat op ! En .... al voorbereid op wat we naar uitkijken  het Weekend ???? .Of voel je  nu al ook  wat de Weekendmood kriebelen en maak je er vandaag al een test om te zien hoe dat Weekend er zou of zal uitzien ??? Als het zo is niemand kan je tegen houden buiten je zelf dus.... DOEN !!!! Dan geniet je niet van 2 dagen maar van 3dagen ! Dat alles komt in het Kort hier op neer  .... Dat druk leven ligt achter ons geniet  van je dag en alle dagen  die het leven je schenkt !i

liefs


>> Reageer (9)
16-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-een ...

Een ...


En daarmee is onze dag op de blog gestart ... een grijze dag ( voorlopig ) zonder zon ! Blijkbaar was ze oververmoeid van gisteren namiddag ons teveel willen geven en doet ze nu een extra dutje !!! Verdraaid zijn we hier al weer  aan het  krabbelen over dat weer ? Och waarom ook niet want het weer heeft of we nu willen of niet een grote invloed op ons leven zelf al geven we dat niet graag toe  ook op ons humeir ! Waarom zouden de mensen anders een warm land kiezen voor hun zomervakantie ? Heb nog nooit gehoord dat er iemand koos  in de zomerperiode voor een vakantie aan of tegen  de noordpool !Helaba ...  zo te zien  zou ze nu toch stilletjes aan proberen door die grijze wolken te loeren ???Hopelijk lukt het want dan kunnen we dubbel genieten van deze dag !

liefs 


>> Reageer (9)
15-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15-laten ...


Laten we die Woensdag beginnen met kleur & fleur.... die woorden  doen me wei terug denken aan de drukke tijden die reeds lang achter ons liggen ! Opstaan in de morgen bijna geen tijd om te eten  en dan een soort van wedloop om alle 7 kinderen  eten -  gewassen en  netjes gekleed klaar te stomen om op tijd naar school te krijgen ! Daarna even op adem komen ??? vergeet het maar die sneltrein bolde in grote snelheid verder ...  de zorg voor dat kleine Stefke - alles opruimen - de was enzovioort ! Was al dik tevreden als alles weer op zen  pootjes stond  en het eten   op tafel als ze terug  binnen kwamen  ! Aan zoiets denken doet ons senioren steeds gelukkig voelen dat alles nu veel rustiger is ...  tijd  om hier even rond te neuzen en wat te krabbelen op die blog ! Tijd voor een koffietje en  babbeltje  als een van de kind of kleinkinderen onverwacht binnen stuiven dat is in 2 woorden SUPER HEERLIJK ! Nu genoeg achterom gekeken ... wens jullie allen een zonnige dag en geniet nu we de tijd en nog de kans hebben !

liefs  


>> Reageer (7)
14-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-olala...

Olala ... ziet er  buiten naar uit  dat we vandaag een herhaling van gisteren  zullen krijgen wat het weer betreft maar spijtig genoeg zonder zon ! Och we kunnen er toch niets aan veranderen aan dat stormweer ( en regen?)maar het is nog altijd beter dan sneeuw en ijzel ! Verdraaid  weeral gepruttel over het weer .... we  zwigen  voor de rest van de dag er over en maken we er zoals iedere dag  er het beste van  en kijken hoopvol vooruit naar wat deze dag ons nog zal brengen ! Oei .. de koffiestop hier  zit er op want die wasautomaat verwittigd me dat zijn( of haar ?)werk erop zit dus ...nog  ( ondanks dat weer )een heel ...


gewens !!!

liefs


>> Reageer (9)
13-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ...


Een goed begin van de nieuwe week en dat zal het zeker zijn als je zoals hier aan de kust enkele voorzorgen neemt ..... oppast dat je niet wegwaaid  - je  zorgt best  voor oordoppjes ( wat een lawaai die stormwind )   een kam( want die harenn zullen ala paraplu staan hoor )  in je handtas of mantel  als je buiten komt  !!Dan is dat een goede start voor vandaag en deze week ! Och ... we mogen toch inplaats van te klagen over die stormwind  het ook eens van de grappige kant bekijken ! Zolang die nog niet toeneeemt en begint schade aan te richten  dat is  dan een ander paar mouwen dan zou dat spotten met de stormwind vlug over zijn ! Maar we weten niet wat het word  maar  hier duimen we voor wat zon erbij en die wind ????? hopelijk is die  toch vlug uitgeraast !

liefs


>> Reageer (8)
12-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- als ...

Als je nu denkt dat ons Stefke die 100% mentaal minde valide is niets kan ... vergeet het maar ! Ook al kan ze niet spreken dingen die haar aan belangen maakt ze goed duidelijk en vergeet ze zeker niet en weer verdraaid goed waar bv de snoepenkast is ben daarom eens met de Gsm achterna gecrost op een Zondagvoormiddag haar verwendag ... nr 1 Aha eerst een Zondags aperetiefje ! nr 2 maar daar hoort toch een chipke bij zeker dus even loeren in mijn stuk van de snoepenkast waar mijn vooraad ligt ! Nr 3 gevonden nu smaakt dat aperetiefje nog zo lekker ! Nr 4  En nu met een gelukzalige glimlach ongeduldig wachten wat het eten zal zijn en ... is dat eten nu nog niet gereed ???


( en zo gaat het de ganse dag verder door  al is het na het eten haar dessertje op haar verwendag )

liefs  


>> Reageer (13)
11-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- oef ...V

We zijn er oefff !Wat later dan anders maar jer hebt zo vcan die dagen dat alles wat in het 100 lijkt te lopen  ... och wat voorbij is - is voorbij dus hier zijn om jullie allen dit te wensen ....


Een zonnige dag vandaag ???  die zon heeft toch wat moeite zo te zien om  volledig door die wolken te breken  hier toch maar zoals steeds we zeggen en blijven zeggen " wat nog niet is kan nog ... "enzv !Dus geniet van je zonnige dag want morgen zijn we weer regen belooft pffff ( maar toch eerst afwachten of het zo zal zin )

liefs 


>> Reageer (5)
10-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- niet ...

Niet bepaald een zonnige dag vandaag maar ... een nieuwe dag of het nu regent of  niet het is steeds een dag bij al de rest die we al achter de rug hebben  .punt en uit daarover  ! Over iets anders ... voelen jullie ook al wat die Weekendmood kriebelen ??? Ja ???  wel dan hebben we al een voorproevertje  van wat er ons morgen te wachten staat ! We zijn toch rare beestjes wij mensen è  waar we ons schuldig voelen als  we dit of dat niet gedaan is als het avond is... is dat schuldgevoel een heel stuk minder ( of niet bestaande ) in het Weekend ! Toch nog steeds aan het tobben over die regen van vandaag ????wel dan hier wat voorjaarsbloemetjes om je  dag  wat kleur te geven !


liefs


>> Reageer (9)
09-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een agenda ... wij senioren hebben geen nood meer aan zoiets wat zouden we er nog in aan stippen... Afspaak bij de dokter of ziekenhuis en dan wat nog ???? Afspaak van de kind of kleinkinderen die op bezoek zullen komen ??? dat hoeft niet want die wippen toch binnen waneer hun drukke leven hen de kan geeft om even langs te komen ! Die boodschappendag aanstippen ??? hoeft ook niet want als die voorraadkast mindert weten we dat het tijd word om vooraad op te slaan en....  hoe zouden we ooit  dat gezellig koffietje die er steeds aan verbonden is kunnen  vergeten  dus aanstippen totaal overbodig !!! Wat blijft er dan nog over om aan te stippen ???? ??? We kunnen leven zonder een  agenda tevolgen  want we hebben nu een leven dat wat en waneer we ook maar willen...   we het ook kunnen doen Zalig ! Ondanks die sombere dag toch ...


liefs 


>> Reageer (7)
08-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-wat...

Wat we hoopten dat het deze Winter niet meer zou gebeurmaar deze morgen ....


 

was het toch ervan gekomen  sneeuw in Vlaanderen ! Maar gelukkig geen   witte vlokjes die voor bergen sneeuw zorgen Oef ! Volledig mee eens ... dan is de natuur wondermooi maar toch.... liever niet dan wel met die bokkesprongen van het weer ! Bij de skipistes zullen ze juichen en uitkijken waneer ze weer heerlijk van die hellingen kunnen afglijen  maar hier ....in ons vlakke land zie ik nog zo vlug niet zoiets gebeuren !Och ... sneeuw of regen  ---- we maken van iedere dag steeds opnieuw het beste ook al is het lekker warm in ons eigen kptje !

liefs 


>> Reageer (13)
07-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- vandaag ...

Vandaag ... rregen ! Als je  nu  daarboven denkten dat zoiets   op mijn humeur inspeelt ... niets van  ! We houden hier  natuurlijk ook veel  meer van een zonnig weertje maar men dag laten verpesten door de regen ... mij niet gezien hoor ! Waarom dient ons parapluke anders voor dus word het( meschien ) boodschappen doen a la " singing in the rain" !Stoort me totaal niet en ...een overdekt terrasje met verwarming voor een koffietje  daar zal ook wel nog een plaatsje vrijn zijn !Dus ...laat ook niet je dag verpesten door het weer en daarom wens ik jullie een ...


En vergeet vooral niet wat nu niet is kan nog komen op deze  dinsdag !    liefs


>> Reageer (9)
06-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- we ...


We beginnen een nieuwe week ... al zijn dit wel nutteloze woorden op dat plaatje  want we weten dit  ondertussen allen wel ,die dag is al een stukje gevorderd dus dat eerste lijntje was  overbodig Maar het tweede lintje " wens jullie allen alvast  een mooie Maandag " dat is wel van belang ! Om die woorden nog wat kracht bij te zetten is daar de zon ( hier toch) en als we die zien dan is dat een goed teken om van je dag er het beste van te maken !Amaai  wat een gekrabbel over een simpel zinnetje  vandaag waar 4  woorden volstaan ... GENIET VAN JE DAG !Voila en daarmee is alles wat de bedoeling  hier was   voor deze  Maandagse voormiddag en dag    volbracht !

liefs


>> Reageer (9)
05-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-- de...


" Zondag mag het altijd wat meer zijn "Dus inplaats van een bloemetje ... een warrige   bos bloemen om de Zondag op te fleuren ! Och het is niet de stijl van dat tuiltjr bloemrn die telt maar de bedoeling ervan !Maar hier is het zoals iedere Zondag ... druk -druk te danken aan ons Stefke maar nog steeds met plezier  ...zolang ze maar gelukkig is !

liefs 


>> Reageer (14)
04-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4;- dat ...

Dat zonnig Weekend zal zo te zien aan onze hoele zijn ... jammer maar het is en blijft Weekend en we zullen koppig ons best doen om er iets van te maken  !  Ook al die eerste  voorjaarsbloemen gezien ? Zoiets heeft je hoop over wat  staks zal volgen .... groene bomen - bloemenpracht in overvloed - veel zon ! Ola we zijn hier al aan het wegdromen van die Lente ....  maar nu zijn we  terug met beide voetjes tbij het nu en dat  is .... Zaterdag en wens jullie allen v an harte  een


 

(ook al is het zonder zon )

liefs


>> Reageer (9)
03-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- voila ..

Voila sè  we zitten terug op ons lievelingsplekje  om een koffiepauze te houden aan ons peeceeke en dat we dan ook  wat rondneuzen in  of op de blog hoef ik er in de blog hoef ik er niet bij te zetten zeker ( al geloof ik toch dat ik niet de enige ben die het op die manier doet  ) En neen ....


ben het niet vergeten dat het vandaag de laatste werkdag van de week is !!! Al zouden sommigen met ons lachen als wij senioren het van Maandag tot en met Vijdag nog steeds een werkweek noemen ! Och ... laat ze maar lachen & doen we lachen er soms zelf mee en genieten ondertussen  toch  mooi van onze "' OP RUST " 

liefs


>> Reageer (11)
02-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- Vandaag ...

Vandaag gaan we weer eens tegen de stroming in  toch wat  dat het krabbeltje hier betreft...


 

Starten met wat volgens de normen steeds het laatste moet zijn  ... vind het zelfs plezant   zoiets eens tegendraads te zijn  zonder dat  daar iemand er hinder van heeft!! Dat plaatje  van vandaag geeft een goede hint  Als je nog niet zeker bent wat er verder  vandaag  nog op dat  " te doen "lijstje "  staat of zal komen  !Rustig genieten van een stralende zon   met of zonder oortjjes heerlijk genieten deze namiddag van een stukje muziek ! Zie je zoiets wel zitten ???? wel doen dan ! 

liefs


>> Reageer (9)
01-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een ..

Een .


Neem de tijd voor  je  koffie of thee -neem de tijd  als senioor om te genieten van de zon en het leven - neem de tijd om even  terug op adem  komen ... hoeveel keer horen  en zien we zoiets en beloven we  ons zelf steeds op nieuw  dit te doen ????? En hoeveel keer lappen we zelf deze goede & wijze raad aan onze laars ? Dat drukke leven  ligt achter ons en toch zoiets als " dit moet eerst  dit  en nog  dat "  blijft maar  in je  kopeke voortwoekeren ! Dat kwam even boven zwemmen vandaag omdat ik ook wat later was met het korabbeltje van de dag ... och we zijn wie we zijn en ondanks alles hopen zo te blijven ( zolang de de gezondheid het ons toelaat )! 

liefs 


>> Reageer (9)
28-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-vandaag ...

Vandaag gaan we weer eens onze ouwe mekespraat boven sè! In onze tijd dan was het ..." mannen gaan werken en vrouwen thuis voor de kinderen zorgen en het huishouden doen "Een kinderopvang bestond dan nog niet en een loopbaan voor een vrouw mochten we  vergeten Pfff !  Maar tegenwoordig heeft bijna iedere vrouw een eigen loopbaan en de man en vrouw delen samen de huishoudklusje . De zorg voor de kinderen delen ze samen met een kinderopvang tot de kleintjes naar school lopen  ! Wij werden op het hart gedrukt wat onze plichten waren als huisvrouw en dat was het ! Tegenoordig word zowel jongens als meisjes voorbereid op beide dingen een loopbaan en het huishouden! Nu mag je als vrouw buiten je druk leven ook een hobby hebben en daar starten ze soms reeds heel  vroeg mee en ervan genieten  zoals achterkleinkind Maybelle ..


liefs.


>> Reageer (10)
27-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we...

We starten onze dag( ook al is het wat later dan anders ) met dit  


Of zou ik beter zeggen blogdag want die kluusjesmaandag is al een tijdje vroeger gestart en we waren hier toe aan aan een koffietje om terug op adem te komen en als senioren mag ( en moet ) je daar  (in alle rust??) op ingaan!  Olala ... wat een stralende zon vandaag en ja die kou moeten moeten we er dan maar bij nemen è ! Maar ... dat koffietje is uit dus (ook al is hier  een kort gekrabbel  )even kijken of de kaboutertje de rest niet hebben opgeruimd maar  vrees ... dat zoiets  wel aan men hoela zal zijn !!

liefs


>> Reageer (7)
26-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een

Een..


Of het een goede morgen word ?... dat ligt wel wat aan onszelf wat wij er van maken ! Of het een warme ochtend  is of word ?.. lekker warm binnen maar buiten dat is een ander paar mouwen brrr...verdraaid frisjes! Of het een zonnige morgen is of word ? ... dat zeker ze straalt uit al haar kracht om die kou te verdrijven of ze daarin ook zal slagen ... zullen we wel zien ! Wat het ook is of  worden Geniet van je Zondag!

liefs


>> Reageer (11)
25-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- we ...

We wensen iedereen van uit 't Rommelkotje een ...


 

Home ( thuis )?????? daar staat er  voor veel mensen nog een vraagteken bij maar voorlopig is het hier stralende zon of het zo zal blijven ondanks de voorspellingen zijn nog meer ???? ! Maar het is Weekend en we proberen die zorgen wat opzij te zetten en  niet te  doemenken  wat het weer betreft ... we moeten toch nemen wat we krijgen ! Nu genoeg over dat weer anders lijkt het hier meer op een soort flauw  afgietsel van het weerbericht ! Wat je ook doet op deze Zaterdag ...  geniet ervan want dat is de bedoeling van het Weekend ! 

liefs 


>> Reageer (5)
24-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- kleur..

"KLeur" ... we staan  er nooit bij stil hoeveel dat  kleine woordje van amper 5 letters zoveel betekenis en invloed  heeft in ons leven! In de Winter is alles grijs en is  onze  kleding  ook soberder en soms wel aan de donkere kant!Hoe in de winter de natuur grijs en grauw eruit ziet en hoe tevreden we zijn  die  jonge groene blaadjes en die eerste gekleurde bloemen te zien !   Maar  in de zomer passen we ons voledig  aan de kleuren van de natuur & zonneschijn  dan word er gekozen voor fleuriger dingen met meer kleur ! Hoe in huis een ander kleurtje van de muren je een goed gevoel kan geven ! En zo kan je nog  nog lang doorgaan  over " kleur " die  zonder dat we erg in hebben  een grote rol speelt in ons leven !  Maar genoeg daarover alleen nog dit wat  kan ons ook nog  een  heel goed gevoel geven ??? We zijn....


 hopelijk kleurt die zon het tot een zonnige dag ( een mensen mag toch wensdromen è )

liefs 


>> Reageer (7)
23-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-als...


Als we nu eens die gouden raad van dat plaatje  regeltje  per regeltje zouden uitvoeren  hoe zou onze dag er  dan uitzien ????? " Een fijne dag " buiten  nog mist te  zien ( voorlopiog ) geen zon te zien buiten dus geen zonnige dag , maar voor een gezellige dag binnen kunnen we  best zelf zorgen en dat eerste is al opgelosten uitvoerbaar !Nu n2 " zing een mooi lied " Al goed en wel maar als er nu en dan wat valse noten  tussen klinken wat dan ? Wel je  trekt daar  lekker niets van aan ! En iemand in je omgeving zal dat  ook horen wat dan ??? Die zal al dik tevreden zijn  je zo vrolijk te zien  en zo iets werkt aanstekelijk! dus is nr2  ook uitvoerbaat r "  Geniet  " dat is heel simpel als je nr1 & nr2 kan uitvoeren kom je zowiezo bij de nr3 " Geniet "van je dag en je leven ! 

liefs


>> Reageer (5)
22-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- zomaar ...

Vandaag zo te zien een grijze dg ( hier toch nog )maar .


..

Zoals een bloem of bloemetjes de  dag kan opfleuren zo fleuren de blogmaatjes & blog je dag op ! Klinkt zoiets melig of lijkt het of we watjes geworden zijn ????? Denk het niet !  De jongelu zelfs kinderen van tegenwoordig  zijn verloren zonder hun G.S.M- tablet & laptop en we lachen daar graag mee maar..  wij senioren  zijn wij ook niet  een beetje  door het  dezelfe internetvirus gebeten en  voelen wij ons   ook niet zonder ons blogje en de maatjes die er achter zitten niet  wat verloren  ??????het antwoord is .... JA !!!!! dus ....

 liefs


>> Reageer (11)
21-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een..

Een...


Die eerste dag van die nieuwe week zit er op we kijken nu vooruit wat deze 2de dag ons zal brengen !  Ook al kijken we nog eens graag   achterom naar de mooie momenten van toen  zolang we nog vooruit kunnen kijken is alles nog dik in orde !Ook bij jullie een zon die het ( voorlopig toch ) laat afweten ?? Wat een vraag en dat in putje wwinter we mogen al gelukkig zijn dat die sneeuw en vriezeman niet op bezoek komen we zijn echt verwend wat het weer betreft !Als je  dan verder kijkt wat er allemaal gebeurt in de wereld .. oorlog - aardbevingen en veel menselijke ellende dan zijn wij toch( ondankds de steeds stijgende kosten ) rusige en  heel gelukkige mensen in ons Belgenlandje ! Geniet van je dag zoveel je kan er zijn  mensen die zelfs zoals wij  niet eens die kans krijgen om gelukkig te zijn ! 

liefs 


>> Reageer (12)
20-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- oef..

Oef .. nu een koffietje zoiets kunnen we wel gbruiken na die Maandagse klusjes (ook al gaat het wat vlugger samen met ons beiden  zoals  ieder koppel het doet  )! Verdorie waarom willen we nog steeds zoals vroeger dat alles zo vlug mogelijk  weer netjes ien  op zen gewone plaatsje staat ???  Soms vraag ik me af ... zouden we niet  beter een voorbeeld nemen aan ons Steke want die weet maar al te goed wat rustig genieten is( ook al zet ze nog liever alles  op zen kop   )


Zoals gisteren namiddag ze was bezig druiven aan het eten lekker lui op haar bedje maar ... toen ze me zag om een fotoke ervan te nemen keek ze me even aan met een boze blik  van " Je moet me nu niet storen " heb het dan ook maar bij dat ene fotoke gehouden en haar rusig verder laten genieten van haar smulmoment ! zouden we ook meer moeten doen ! 

liefs 


>> Reageer (10)
19-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- maak ...

Maak er vandaag een  ....


van laat je niet teneerslaan door dat grijze weer , het is Zondag rust of wandeldag of wat ook de plannen zijn voor va ndaag ... die weekend dagen zijn er om van te genieten ! En dit of dat  die ( zogezegd ) dringend moet gedaan worden ???  niets loopt weg en morgen is er een nieuwe  dag! Kortom geniet van je dag en maak er zoals iedere Zondag een verwendag voor iedereen in je omgeving en ook voor ... jezelf !

liefs


>> Reageer (9)
18-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- wat ....

Wat is de eerste gedachte die als je wakker word smorgens????? Vandaag moet ik eerst dit of dat doen ???- vandaag klusjesdag en dat heeft een goede beurt nodig ???- Je zou graag blijven liggen als je dat weer buiten  hoort???   of nog meer van die dingen in dezelfde trent ??? Wel een ding weet ik toch zeker .. mijn eerste gedachte op Zaterdag is ...


 

( al  laat ik wel al dat wild springen & dansen  voor wat het is )Het gekrabbel van vandaag komt daar op neer" GENIET VAN JE DAG" en laat je door niets of niemand tegen houden ! 

liefs


>> Reageer (9)
17-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- dat ..


Dat is wat we voor iedereen  iedere dag opnieuw wensen en  hopen  ook al weten we dat zoiets niet ieder moment van de dag kan gebeuren  maar ....toch blijven we hopen ! Helaba ... geen gepieker vandaag want  morgen is het  Weekend  en daarvan  moeten we dan dubbel zoveel ervan genieten dan op gewone werkdagen !Al goed en wel maar vandaag is het hier door de onstandigheden wat aan de korte kant dus ...

liefs   


>> Reageer (10)
16-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- ver ....

Verdraaid...  wat zal het nu worden  regen - zon -  mist ??? We hebben ze reeds alle drie gezien ze volgen elkaar in  een razend snel tempo op ! Och ...  gedaan daarover we hopen het beste en  we zullen wel zien wat het word vandaag !  Het ligt in onze handen wat het weer ook is er het beste van te maken en een potje koffie( of thee ) als opkikkertje is steeds een goede start om die woorden in daden om te zetten   !  Maak er  zelf een gezellige dag hier is alvast dat opkikkertje van de partij  ...


liefs


>> Reageer (9)
15-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- nooit ....

Nooit te oud om voor het eerst iets nieuws  te proberen in je leven ...Een heel gezellige Valentijndag gekregen met etentje buitenhuis  voor ons beidjes samen met dochter &  kleinzoon ! Eens geen potjes roeren en lekker rustig wandelen - shoppen en ... enkele koffietjes  tussen door al kan een mens het bijna niet geloven in Februarie buiten op een terras  in de zon  kortom ... een dag met een gouden randje ...heerlijk  !!! Gisteren heeft die pc er wat verlaten bij gestaan maarnu  zitten we beiden ( ik & men peeceke ) weer op het gewone treintje van iedere dag !Zo te zien  zullen we nog zo een  zonnig dagje krijgen we kunnen alleen op zoiets zeggen .... laat ze maar komen die mooi dagen.. hoe meer hoe liever ! Alleen nog dit .


..

liefs


>> Reageer (10)
14-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- vandaag ...

Vandaag is het de dag van ...


De liefde maar die heeft vele kantjes .. er is niet alleen de de liefde tussen man & vrouw maar ook de liefde voor je kinderen .. devriendschap voor je vrienden en dit valt alles onder de grote naam ... liefde ! hopelijk houden jullie het niet bij die ene dag maar ... is die dagelijks aanwezig zolang we leven ! Zet even alles opzij en geniet met  de mensen rondom je  .. ze verdienen het !


 


>> Reageer (7)
13-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- vandaag...


Vandaag word een nieuwe week gestart  .... een week waar de liefde een extra in de bloemetjes word gezet .ook al is dit voor iedere dag even belangrijk ! Maar morgen is morgen en nu zijn we Maandag en ... klusjesdag " niet bepaald men favoriete dag maar waar we voor staan moeten we door( met of zonder veel zin ) Dus houden het ( weeral ) hier  wat kort want hoor die trekker én dweil roepen dat zij er wel zin in hebben ! Eens die klusjes achter de rug geniet dan voor  de r&st van de dag ! 

liefs  


>> Reageer (11)
12-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- het ..

Het is weer van daate hoor ... in vliegende vaart en superkort zoals iedre Zondag maar... kan het verdraaid niet laten om  toch even dit t langs het internet dit te door te sturen !

Voor  iedereen een ..


liefs


>> Reageer (7)
11-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- niet ...

Niet bepaald een zonnige start van het Weekend maar je weet wel ... wat niet is ... enzv ! Maar toch een dikke oef .. we zijn weer  Weekend ! Toch vreemd dat al die  gewoontes  in  de weekenden van vroeger wat zijn blijven hangen ... wat later opstaan - wat langer aan de onbijttafel zitten  ... ook al is ons leven totaal anders en ligt er veel minder druk op  alles als je er dan even bij stilstaat ... .. verdraaid wat zijn wij toch soms gewoonte beestjes !Maar we zijn weer Weekend en dat woordje  betekent ... genieten !!!


liefs 


>> Reageer (7)
10-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een

Een  start van een nieuwe dag hebben we al achter de rug  met  onbijt en enkele kpffietjes ( eens een koffieteut - altijd een kpffieteut è) Als je momenteel hier naar buiten kijkt dan zie je .... niets , daar zorgt die grijze mist voor ùaar we blijven zoals steeds optimist  want wat niet is kan nog komen  naar iets waar we allen steeds naar uitkijken ... de zon ! Verdraaid had dit bijna vergeten die nieuwe dag is een  ..


Dat wil zeggen ... het weekend staat te trappelen aan de deur , dat is dan nog zoiets waar we steeds iedere week opnieuw naar uit kijken !Maar geniet ook toch van deze dag in afwachting va...

liefs


>> Reageer (8)
09-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een....


"Neem je tijd en geniet van je dag " dat is wat voor  senioren de leefregel  is ( of zou moeten zijn ) ! Maar is dat ook zo??? ??? Kunnen we met een gerust hart die  klusjes of zelf maar  een klusje opzij zetten om wat vroeger van die dag te genieten ???   Als we eerlijk zijn dan weten we maar al te goed dat zoiets ons niet ( altijd )lukt, ergens is er iets van wan ons drukke leven  die we  gewoon  waren in ons achter gebleven en dat steekt  nog zen koppeke op  ondanks onze goede voornemens om de  zorrgen  opzij te zetten ten " genieten " voorang te geven op alles ! Maar  ondanks  dat gekrabbel  en alles geniet toch van je dag !

liefs


>> Reageer (8)
08-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- hallo!!...

Hallo al een tijdje geleden maar ben er nog hoor en mag vandaag hier ook eens loeren van mama om te zien of alles nog Okè is met jullie ! Veel heb ik niet te vertellen want als ik de zon koud of niet koud  wil ik naar buiten en wilde ik nog  vlug  nog dit wensen een ...


En geniet ervan ( zal ik ook doen

liefs van stefke( leeuwke )  & de mama


>> Reageer (9)
07-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- binnenkort...

Binnenkort is het weer Valentijn en we zullen overspoeld worden  door gezegdes - spreuken  en goede raad over liefde ! Soms zit er wel iets in van waarheid in maar ieder mens is anders en we  moeten  onze  eigen weg vinden   in het leven ! Samen als koppel  een eigen weg vinden  die voor beiden voldoening brengt is soms wat moeilijkeren kan voor kleine hindernissen  zorgen op de weg samen maar als we als koppel dir steeds voorang geven  ....


 

kan die weg samen verder gezet worden ! Verdraaid dat was nu eens niet achterom kijken maar vooruit kijken of .... worden we sentimentele  watjes met ouder worden ??? 

liefs


>> Reageer (9)
06-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- helaba ...

Helaba ....


 

Gelukkig zijn wij meer bij de hand en weten we maar al te goed dat het vandaag " klusjesmaandag is( en die klusjes zijn  er ondertussen al bijna verleden tijd  oef    ) Dat stralend zonnetje ( en geen wind )geeft je een extra duwtje in de rug en alles vliegt een stuk vlugger door je handen want daarna kan een mens volop genieten van deze prachtige dag   !Met dit weer zou je bijna vergeten dat we putje Winter zijn  ! Genoeg dat weer opgehemelt ..we denken niet aan wat er ons ( misschien ) nog kan te wachten staan en genieten van wat we nu op ons bordje krijgen ... een heerlijke zonnige dag ! 

liefs


>> Reageer (7)
05-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en ..


En daarmee starten we op deze Zondag een verwendag  voor iedereen ( hopelijk toch )  ! Dat weer heeft wel zen kuren maar winters ziet het er toch  voorlopig nog   niet uit !  Wat ons nog  te wachten staat vandaag en deze week  ... daar denken we nog niet aan  !Maar zoals iedere Zondag houden we het hier aan de korte kant en hopen dat iedereen geniet van de Zondag ( hebben we  allen wel eens verdiend zeker ???   ) dus  geniet en ...

liefs


>> Reageer (12)
04-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- als ..


Als je het weekend met zoiets kan starten dan is dat inderdaad een mooi en goed  begin maar hier houden we ons aan een simpele boterham en voelt het evengoed aan ! Wat er ook van aan is ... we zijn het weekend ingestapt en dan lijk alles plots veel mooier ook al laat de zon het ( voorlopig nog  ? ) afweten ! We volgen steeds het nieuws in de wereld maar ... zouden  en kunnen wij  senioren in het weekend niet beter  al die doem berichten waar wij kleine mensjes niets aan kunnen veranderen ( ook al zouden wij dat graag willen  doen ) wat links laten liggen  en genieten  van die 2 dagen ????? 

liefs


>> Reageer (8)
03-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- vandaag ..

Vandaag is het in vliegende vaart .. afspraak om 9 uur en we weten alDen... je weet waneer je moet zijn maar waneer je thuiskomt is steeds een groot vraagteken ! dus vlug jullie allen een ...


.

wensen en hopelijk weer een zonnige dag ! 

liefs


>> Reageer (10)
02-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- wat ...

Wat een stralende zon vandaag .. zal er dan maar nog een extraatje aan toevoegen ..


 Gewenst van het kleinste bubbeltje ( voorlopig toch nog je weet nooit è ) van de ganse Clan Elay ! als je zoiets ziet dan kan je dag niet meer stuk ! Dan stelt   het je wat  gerust dat wat er ook ons  te wachten staat die kind - klein & achterkleinkinderen  zij zijn er en zullen allen wel hun weg vinden in het leven ! Dat is dan niet aan  doemdenken doen  maar tevreden ondanks alles tevreden zijn  over ons en zeker over hun  leven ! Maar nu genoeg gekrabbeld alleen nog dit ... geniet van deze zonnige dag ( zal ik ook wel doen )

liefs


>> Reageer (7)
01-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- we..

We zijn vandaag ...


 

Ook al is het een nieuwe dag & nieuwe maand.. zo ver zijn we nog niet dat we bloemen reeds bloeien maar zoiets te zien  geeft je een goed gevoel  ( ook al is het maar op een plaatje ) Maar zoals het gezegde " alle kleine beetjes helpen "  is deze dag er  dan ook eenje dichter bij de Lente ( waar we allen hoopvol naar uitkijken ! Verdraaid... we lopen  en loeren weer eens vooruit op de tijd vandaag  wat het weer betreft , we zullen maar braafjes die waaiede wind rond ons koppeke aanvaarden en stiekem gelukkig zijn dat die Winter ( tiot nu toe ) ons bespaart heeft van veel sneeuw ( ook al is dat uitzicht dan wonder mooi ) en  harde vrieze tmperaturen dat je loopt te bibberen in je dik pulleke ! Dus ... hoewat  of waar geniet van je dag ! 

 liefs 


>> Reageer (9)
31-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- een ..

Een ..


En dat is iets waar we steeds naar uilijken en dat bakje troost erbij is nog steeds welkom op deze grijze ( voorlopig toch ) laatste dag van januari! De eindejaarsfeesten zijn al een tijdje achter de - koopjes lopen op hun laatste benen vandaag  en  dan sluiten we die eerste maand van 2023 af ! De start van een nieuwe maand  geeft ons steeds de indruk dat we terug met een onbeshreven blad in onze handen staan met vele vvragen die slechts dag na dag zullen ingevuld worden ;hopelijk kunnen we er zelf iets aan doen als dat ( denkbeeldige)  blad volledig gevuld zal zijn dat oh het einde van de 2de maand  met voldoening alles  alles kunnen overlezen ( of overdenken ) en zeggen "dit was een goede maand " ! Maar dit is alles nog toekomst muziek want ... daar is de zon en we  genieten  met zen allen van die laatste dag van de  1ste maand 2023!

liefs 


>> Reageer (11)
30-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- dat ..

Dat dagelijkse krabbeltje eens omgekeerd beginnen moet bij de start van een nieuwe week ook eens kunnen   dus ....beginnen met  een vriendelijke groet en dit ... 


Door die grijze dag gisteren had ik al een opkikkertje uit gekozen om de dag vrolijk te beginnen met bloemen  die ons doen dromen  van warmte - Lente & Zomer en wie is de stoorzender voor mijn goede bedoeling  geworden ???? de ZON zelf ! Dat is de grootste opkikker die je maar kan indenken in de winter we  zijn dus dubbel gelukkig dat ze er terug is bij de start van een nieuwe week  !  Die klusjkesdag word dan maar wat ingekort en zij  laat ons daarna allen maar  genieten van wat we krijgen " de ZON "  !

liefs 

 


>> Reageer (12)
29-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- wens ..

Wens ..


 En daarmee zijn we weer onze Zondag gestart ! Voorlopig nog een grijze start maar wat niet is... enzovoort we geven nooit ons optimisme op zeker niet op Zondag ! Het is hier dan ook weer op zen Zindags geen lang gekrabbel maar daarom niet minder gemeend ... geniet van je dag zullen we hier ook doen !!!

liefs


>> Reageer (9)
28-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 het...

Het is zover ...de 2 dagen waar we iedere week steeds opnieuw  naar uitkijken zijn gestart joepie!!! ! Ok al zeggen de jongeren dat senioren iedere dag Weekend hebben bij ons senioren geeft die weekdagen en het Weekend ons een totaal ander gevoel ! Het gevoel van " alles mag en kan " op die tee dagen is ons bijgebleven ( net of het  bij ons ingebakken is) We zien die 2 dagen nog altijd als iets om zonder schuldgevoel die zorgen wat op zij te zetten en op adem te komen en vooral ervan genieten ! Wens idan ook iedereen ....


Geniet ervan ! liefs


>> Reageer (7)
27-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- ook ..


Ook al lijkt " geduld'" in deze tijd waar alles even vlug moet gaan wel eens ver zoek , we zullen toch nog even geduld moeten hebben voor we het Weekend mogen verwelkomen ! Over geduld gesproken ... hebben jullie ook al gezien als je aan de kassa in een of andere winkel je beurt staat af te wachten hoe sommige mensen  ongeduldig staan te trappelen tot het hun  beurt is ??? Zoiets is voor mij voldoende om te onspannen in de drukte   rustig men beurt af te wachten ! Och ja ... andere tijden _ andere gewoonten zeker of .... is dit dan weer ouwe meekespraat vandaag ???? !Maar voorlopig nog geen Weekend en zal maar braafjes gehoorzamen aan die wasautomaat die me laat weten dat zijn werk erop zit en het nu mijn beurt is om de rest te doen ! Dus ...

liefs


>> Reageer (13)
26-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-hoe .. ...

Hoe het verder iin het land is  dat is voor straks maar gelukkig hier tegen aan de kust geen  werk van de sneeuwman of vriezeman te bespeuren en dat is al een pluspunt aan deze dag ! Dus zullen we ook al is de zon er niet ( of nog niet ?) van een zachtere temperatuur kunnen genieten  en dat is dan nog  een pluspntje voor digenen die van wandelen houden ( of boodschappen doen ) !Ieder betere dag is mooi mee genomen in de Winter( zo komen onze ouwere  knoken niet in opstand  )!Maar nu g enoeg over het  weer ook al bepaalt het voor een groot deel  hoe we  onze dag door brengen ! We zijn al weer Donderdag en maak eender wat er op je  daglijstje  staat voor vandaag maak er  een gezellige en  ...


 

van en daar is de zon  !! liefs  


>> Reageer (10)
25-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- olala ...

Olala .... als je buiten kijkt dan zie je alleen maar grijze zelfs wat misteige lucht , zal dat zonnetje voor vandaag aan onze hoela zijn ?? maar wie ... wat niet is ... ezovort ! Hoe het ook is of word we zij weer dankbaar  een nieuwe dag gestart en  niets staat  ons in de weg om er toch zon of niet er  een gezellige dag van te maken ! Onze dagdroom van gisteren bergen we nog wat op en kijken we wat de dag van vandaag ons nog zal brengen ... misschien een onvewacht goed nieuws ??? wie weet we zullen wel zien ! Ondertussen is dat koffietje ook wwer tot op de bodem  leeg dat wil zeggen terug aan de slag alleen nog dit we zijn ...


of het aan de pc of laptop is of eender wat zolang je maar geniet van je dag... als senioren hebben we wel  zoietrs verdiend  ( of niet somsliefs


>> Reageer (9)
24-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- of ..

Of we het nu liever wel of niet graag  toegeven ... soms laten we ons wel eens gaan in dagdromen ! Moet ik nu zeggen " gelukkig maar " ? Soms doet het wel eens goed om even te ontsnappen aan de werkelijkheid en weg te dromen zolang ... we dan maar terug  met beide voetjes op de grond terecht komlen  en de werkelijkheid aanvaarden zoals ze is ( ook al is dat  soms niet altijd even leuk ) Momenteel is dit waarschijlijk een van de meest onschuldige ....


die bij ons opkomt maar  we weten dat onze dromen werkelijkheid zullen worden alleen ... moeten we nog even geduld hebben en .... dan word onze dagdroom  werkelijkheid !  Al goed en wel even wegdromen  ... maar laat deze dag( en iedere dag  ) ondertussen niet verloren gaan en geniet ervan ! 

liefs 


>> Reageer (12)
23-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een ..

Een


Zoo zijn we weer de  onbekende  weg van een nieuwe week gestart , we hopen zoals iedere start dat het een week zonder al te veel zorgen word !Maar daar denken we nog niet teveel aan want zo verpest je het nu ; we zullen wel zien wat de dag en de volgende dagen  ons zal brengen !è Voorlopig moeten we het nog doen zonder zon maar  we blijven optimiste ... wat niet is kan nog komen ! Maandag wil zoals iedere week ook zeggen ... klusjesdag en na dat even op adem komen met een koffietje ( en ff loeren op de blog ) vliegen we er weer in ! Ook al is het maandag niet vergeten  ...geniet toch van de rest van  je dag !!!!

liefs 


>> Reageer (10)
22-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- dag ..

We zijn vandaag dag 2 van het Weekend ...en zo te zien nog steeds een grijze dag maar .. op deze dag vegen we ons g.. aan het weer we laten deze dag door niets of niemand verpesten .Die dag is er eentje om het rustig aan te doen en dat gun ik iedereen van harte ! Maar ihet is  zoals iedere Zondag .. kort gekrabbel en verwendag voor ons Stefke dus  voor  iedereen een..


  

en we zetten er een punt achter voor nu ! 

liefs 


>> Reageer (10)
21-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- wel..

Wel dat ziet er een stalende zonnige dag uit vandaag - hier geen sneeuw en die frisse temperatuur nemen we er dan maar bij we zijn tenslotte nog altijd Winter en dat het het Weekend is is een extraatje om de dag vrolijk en zonnig tegemoet te zien ! We houden ons dus vandaag aan het volgende ...


(al hoort dat fluiten  er hier totaal niet bij  want zoiets is niet men ding  )We zetten die muziek dan maar een tandje  bij en zingen vrolijk mee en maken er een gezellige dag van ondanks alle negatiefs in de wereld  en geniet van die Zaterdag ( en het leven ) ! ! 

liefs


>> Reageer (8)
20-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- kom ...

Kom..


Op de laatste dag van de werkweek ! Zouden we nu niet een beetje met onszelf moeten lachen  als we " werkweek " zeggen ???? Verdraaid wat zitten die woorden toch diep ingebakken van vroegere jaren toen we een druk leven hadden en die Vrijdag  dan betekende ..." even op adem komen in het Weekend !Maar we blijven ook nu  nog  steeds het Weekend in ere houden zoals vroeger en we genieten er evenveel van als toen  ! Maar zo komen we terug bij het begin ... we gaan er nog tegenaan  voor vandaag want het is maar morgen Weekend !!!!

liefs 


>> Reageer (10)
19-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- zoiets ...


Zoiets is een mooi gezegde maar of dit werkelijk ook  zo is ???? Dat kan ik jullie niet verzekeren maar weet toch zeker uit ondervinding dat zoiets een goede start is van een nieuwe dag  en wat er verder gebeurt zullen we wel zien en er naar handelen  ! Over handelen gesproken .... kunnen jullie  ook  je kwaad maken over sommoge dingen in de wereld  en dat je  graag  zou willen  helpen mlaar ....  als gewoon mensje machteloos moet toekijken  en er vrede mee nemen ????? Soms is dat moeilijk je er bij neer te leggen maar we moeten aanvaarden wat we kunnen en wat we  niet kunnen ! Ola zitten we hier te piekeren over nare dingen in de wereld die we liever niet zouden zien of meemaken ???  en dat is niet de bedoeling , zal er dan maar een punt achter zetten en jullie ondanks alles een gezellige dag  wensen met veel ...

liefs


>> Reageer (9)
18-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- een ...

 Een van de eerste vragen als een van die achterkleinlinderen op bezoek komt dan is steenvast een van die eerste vragen  " mag ik ...


Daarmee bedoelen ze dan in oude fotos kijken , en het meeste plezier voor hen ( en ook voor mij ) is dan als ze hun  mama of moetje zien als kleine bubbels zoals hier Jaiden  ! Dan id kijken ze heel benieuwd en is het net of ze verwonderd zijn dat hun mama of moetje ook zo'n klein bubbeltje ooit was ! De klensten kunnen dan nog wat hulp gebruiken en dat zijn mooie momenten zo samen ( die we niet zullen vergeten ) met en hun vele vragen over hoe of wat er dan gebeurde of was met hun mama of moetje ! Geniet van deze heerlijke zonnige ( maar wel frisse ) dag ! 

liefs


>> Reageer (9)
17-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een nieuwe dag en het is er eentje met zonneschijn joepie dus wens ik jullie een ...


vandaag ! Amaai... wat een beetje zon kan doen  met een mens na al dat stormgedoe en regen ... bijna niet te geloven è ! Dus  mor gedoe  over dat rotweer aan de kant  zetten  straks boodschappen doen  en genieten van een koffietje of thee zonder paraplu ... oef  eindelijk ( hoop ik toch ) !Genoeg daarover ... wens jullie dan ook van harte een vrolijke zonnige dag .. geniet van de buitenlucht( die koudere temperatuur nemen we er graag bij )  na al die binnerzitters dagen  dat kunnen we goed gebruiken en Geniet  ten volle van je dag( zal ik ook doen  )! 

liefs 


>> Reageer (10)
16-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- niet ...

Niet bepaald vandaag wat je een zonnige of schitterende dag mag noemen , wind en regen   zoiets is niet bepaald een opkikkertje ! Hopelijk hebben jullie geen last van wateroverlast want zoiets is nog een stukje erger dan die regen ! Genoeg over het weer we kunnen het toch niet verhelpen ( verdraaid dat zou plezant zijn als we dat konden .. zo een zonnetje te voorschijn toveren ) Maar we zetten  toch vol  goede moed  en blijgezind die nieuwe week in want ... dat weer krijgt ons niet klein een  bloemetje hoor daar  ook bij en ....  we spelen dan maar zelf voor zonnetje in onze omgeving sè !!!!


 

liefs 


>> Reageer (8)
15-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- voila ...

Voila sè .. we zijn vandaag weer de kroon op de week Zondag de verwendag  en daar zal er hier eentje in huis ( stefke ) weer goed van profiteren en dubbel genieten ! Maar ... waarom zouden we ons zelf ook niet mee verwennen .. daar is de Zondag toch voor ??? Wel dan hou ik het zoals iedere Zondag hier kort maar niet zonder jullie nog dit te wensen ..


.

Geniet ervan want die Zondag gaat  verdraaid zo vlug voorbij ! 

liefs


>> Reageer (10)
14-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- het ...

Het is weer van datte ... regen pfff maar heb mezelf beloofd ...


Want het is Weekend en dat maakt dat regengenachttig en stormgedoe toch een stukje beter ! Al denk ik niet dat de fans van wandelingen in de natuur vandaag hun hobby zullen moeten  beoefenen ( ( of je moet een heel grote fan zijn van " singing in the rain ")Dus het ziet er naar uit dat het een rustige start van een binnenblijversweekend zal worden ! Wat het ook is of nog word geniet van je Weekend want voor je er erg in hebt zijn die 2 dagen weer voorbij gevlogen ! 

liefs


>> Reageer (10)
13-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- en ...

En hier zijn we dan al weer met  ...


Een  soort vrolijke voorjaarsgroet op een dag die meer lijkt op een  najaars storm inplaats van  Winterweer  ! Kunnen we nog van alles verwachten vandaag op deze Vrijdag de 13de die sommige bijgelovige mensen  een stempel geven als een soort ongeluksdag ???? Gelukkig is bijgeloof niet aan mij besteed maar terwijl een mens hier rustig binnen zit en die wind buiten hoort denk ik wel even terug aan de tijd toen de kinderen met hun fiets naar school gingen bij zo een winderig weertje ! Dan was het steeds een opluchting als ze s' avonds veilig  en wel thuis kwamen  Hela ...dat is achterom kijken in de tijd !!Maar  als wij senioren  eerlijk zijn...denk  dat zoiets wel eens meer gebeurt  dat achterom kijken   ! Zolang we maar daarna weer vooruit kijken is alles okè ! Daarom wens ik jullie toch( ondanks dat stormweer ) een gezellige Vrijdag !

liefs   


>> Reageer (10)
12-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ...

Een ...


Niet bepaald een opbeurend plaatje vandaag met kale bomen en veel water ....wel ... het is momenteel buiten net zo!! Om toch iets van die stormachtige dag wat te maken moeten  we de werkelijkheid onder ogen durven  zien en dat is ... het word een binnen zittersdagje en we zullen er zelfs iets  moeten aan doen of  onze fantasie gebruiken  om er iets moois  of rustigs van te  maken !Dit weer is ook een geschikte dag om dingen  als senioor te doen waar we vroeger geen tijd voor hadden bvb... eens in die oude fotos rommelen - luisteren of  lijstje maken metje favoriete muziek  er zijn zoveel dingen die we steeds uitstellen en dit is dan een geschikte dag voor ziets ! Alles komt hierop neer ... ondanks dat stormweer geniet ten volle van je dag ! 

liefs


>> Reageer (6)
11-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ...

Een..


Dat plaatje  is wat het weer ons vandaag bied ... een laaghangende lichte mist over de velden en  een heldere zonnige blauwe lucht  , we moeten er verdraaid van genieten  !" Niet uitstellen tot morgen wat je vandaag kan doen" want wie weet wat we morgen weer over ons koppeke krijgen ! Ziezo...  nu weten jullie  wat het weer aan de kust is   !hopelijk bij jullie ook !!Als je die zon ziet dan voelt alles een stuk beter aan zelfs die huishoudklusjes lijken plots door je handen te vliegen want het os net of die zon je wenkt om  buiten te genieten  van haar stralen! Om het kort te houden ... geniet van je zonnige dag ! 

liefs 


>> Reageer (9)
10-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een...

Een ..


De bedieling was om met een vrolijk deuntje  hier  die grijze dag wat op te vrolijken maar ... vrees dat je  bij dat plaatje zelf je eigen  deuntje zal moeten aan toevoegen ! Och waarom moeten we altijd zo  ernstig  en  zo bezorgd zijn  om alles  ???eens flauw of gek  doen mag en kan toch ook nog waarom niet ??? Helaba had ik het over een grijze dag ? wel hier breekt langzaam de zon door en dat maakt er een voor iedereen een mooie dag van ( met of zonder zelf gezongen deuntje ! Zal er maar een punt achter zetten voor nu en jullie een heel zonnige en gezellige dag wensen ... geniet ervan ! 

liefs 


>> Reageer (6)
09-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- daar ..

Daar zijn we dan voor vandaag .. eindelijk i Denk dat iedereen weet hoe dat gaat ... je hebt een afspaak in het ziekenhuis en je weet waneer je er moet zijn maar waneer je daar teug buiten komt is steeds een grote vraag pfff maar...  we zijn weer oppost  met ons zij het wat latere krabbeltje dan anders !! Nu grnoeg daarover bij de start van deze tweede weer van het jaar wens ik jullie dan ook een heel gezellige en  ...


 


>> Reageer (11)
08-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- wens ..

Wens iedereen vandaag een heel ...


Het zal vandaag weer worden zoals iedere Zondag superkort want zoals we allen zouden moeten doe n( en nogal graag uitstellen ) ... het is hier ook een verwendag  maar dan voor ons Stefke  en je mag er zeker van zijn dat ze dan graag iedereen naar haar pijpen doet dansen ! Dus geniet ook van jullie Zondag en probeer er ook een verwendag  voor jezelf van te maken ( eens zonder uitstellen !!)

liefs


>> Reageer (9)
07-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- niet ..

Verdraaid niet bepaald aan de vroege kant om eens even op de blog te loeren maar kan gebeuren  die huishodkusjes hebben nog steeds voorang  è ! Hoe komt het toch zelfs  als senioor  dat we nog steeds eerst dat willen in orde hebben voor we aan iets anders beginnen .. er staan nochtans geen kinderen te springen om op tijd en stond het eten op tafel te krijgen ! Of is het simpelweg dat zoiets ingebakken zit die gwoonten van vroeger ????? Nochtans het is weekend en dat wil zeggen ... de rem er even opzetten en dat kunnen we als senioren zeker goed gebruiken ( al willen we zoiets niet graag toegen )Genoeg gemord voor nu en wens ik jullie een heel ( zonnige?)..


.

en een prachtig Weekend ! 

Liefs


>> Reageer (6)
06-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een....

.Een ...


.

Zoiets moet ook kunnen na al die drukke dagen!  Al zou je zoiets nog beter in plaats van je " verlanglijste " op het  " zekertedoenvoorvandaag "lijstje zetten  !Weet maar al te goed  dat het verlanglijste nogal een graag uitgesteld word naar een latere datum !Wat het word na die huishouklusjes  ???? daar beslist iedereen zelf over zolang je er maar van geniet ! Messhien geniet je al dat het weekend voor de deur staat of ... rusig een kopje koffie ( of thee ) Of geniet( zoals hier na die grijze dag van gisteren de  er zon terug is ! Soms moet het niet meer zijn  zolang je maar jezelf even ontspant  en al die zorgen aan de kant zet ! Het komt hier op neer vandaag ... vergeet niet te genieten van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (13)
05-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 niet...

Niet bepaald een opkikkertje dat grijze  weer  als je buiten kijkt maar als we het pluskantje bekijken  van dat weer ... is dat totaal anders en mogen we ons gelukkig voelen dat we  niet  temidden een koud sneeuwlandschap zitten  het is maar hoe je alles in je leven bekijkt !Ondertussen behoren die feestdagen tot het verleden - kerstversiering mag weer in de doos  op zolder en  laten we ons boemeltreintje van iedere dag rustig door rijden naar de eerste halte ... het Weekend ... nog èèn dagje en het is zover !Maar zover zijn we nu  nog niet dus voor dat nu  maak er toch een ...


  

van ! liefs


>> Reageer (10)
04-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-ziet..

Ziet er buiten niet naar uit dat het een zonnig dagje zal worden zoals gisteren , we zullen he moeten doen met een strakke wind ( en regen ? ) Maar  waar we voor staan moeten we door dus ...


 

Ook al heeft dat weer een soort van Oktober stormkuren .. we hebben geen sneeuw of vriezekou en dat is in deze tijd van het jaar zeker een pluspunt ( en zeker goed voor de energie rekening )! Oeioei ...  stop daarmee !!!  lijk  hier net een soort van  weervrouw vandaag Pff ! Liever uit vissen hoe we er vandaag toch een gezellig dagje van gaan maken dat is beter en dat is ook wat ik jullie wens  ... 

liefs

 


>> Reageer (7)
03-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- ook ...

Ook al staan die bomen daar volledig kaal zonder baadjes( zo kunnen we de vogeltjes beter zien die zich 's zommers in die blaadjes verstoppen ) wens ik jullie een zonnige en ...


 

Een zonnige ( voorlopig toch )  wandeldag zit er zeker in  , we moeten genieten van die zon zelfs in de winter  nu we de kans krijgen ! (Nu maar hopen zeker  nadat we nu die zon wat opgehemeld hebben ze niet binnen een korte tijd de pijp aan Maarten geeft )Kan gebeuren maar ... momenteel geen regen dus we zjn en bliven optimist !Wat de samenvatting van dat gekrabel van vandaag  is ???  als die huishoud klusjes achter de rug zijn geniet ten volle van je zonnige dag ! 

liefs 


>> Reageer (9)
02-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- ook ..

Ook al is die feest en Zondagmood nog volledig verdwenen we moeten er ons bij neerleggen die feestdagen zijn achter de rug en is  het vandaag weer een gewone maar toch nog...


Voor velen is het nieuwe werkjaar al  vandaag gestart en gelukkigen ( waar wij ook toebehoren ) mogen met een gerust hart nogeen dagje   nagenieten van die  voorbije dagen ! Maar ... nu die feestdagen  achter de rug zijn springen we weer op ons rustige boemeltreintje van iedere dag ! Wat je ook doet ... geniet van je dag  dat is dan  meteen een goede start van het nieuwe jaar ! 

liefs


>> Reageer (8)
01-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- zijn ...

Zijn jullie er klaar voor om die eerste dag van het jaar feestelijk in te zetten ??? ik al wel hoor ! Wens dan ook iedereen van mama haar blogmaatjes een heel fijne - vrolijke en ...


 

 Liefs van Leeuwke ( en de mama natuurlijk ook ) maak er een dag van om U tegen te zeggen  en we nooit meer vergeten !!


>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • EEN FIJNE ZONDAG LIEVE VRIENDEN.
  • fijn weekend...even terug...
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • Goede morgen Steffie en Leeuwke
  • Goedemorgen


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!