Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

12-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- we ...

We zijn ( weeral ) in het midden van de week dus ...


Ook al klinkt  het volgende wel als gezaag ....verdraaid die tijd vliegt toch vlug ! Mijn mam zei altijd in de Winter " die dagen gaan slechts open en toe " Ook al is nu volop zomer heb soms ook wel dat gevoel ! Helaba beter niet aan zoiets denken en steeds opnieuw genieten van het nu  iedere dag opnieuw !Zoals bijvoorbeeld  het weer....  die temperatuur is hier wat lager en een fris windje zo te zien zal het hier geen puffertjesdag worden  aan de kust maar ...zal toch maar daarover zwijgen je weet maar nooit è!Wat het is of wat het ook word  word  geniet van je dag ...  

liefs 


>> Reageer (7)
11-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- ben ...

Ben je er klaar voor en sta je te trappelen   om van die zonnige dag ook een

 

Van te maken????Groot gelijk... Ook al maken of proberen  we toch van iedere dag iets te maken die zon geeft je dubbele energie ! De tijd zoals voor  onze voor &  ouders  toen werden ze " ouden van dagen "genoemd en aan de kant gezet en bespempelt als afgedaan - uitgeblust  en werd er niet of bijna niet rekening met  hen gehouden  in de samenleving ! Het mooie van  tegenwoordig senioor te  zijn is... we zijn nog zelfsrandig en behoren nog bij  de samenleving  we  kunnen  nu eens iets  doen wat vroeger  wel wilden en niet konden   en daarom wat je ook wil of nog kan ...geniet ervan ! 

liefs


>> Reageer (11)
10-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een goede morgen van uit 't Rommelkotje bij de start van een nieuwe week ! Voor veel mensen is het de gewoonte op Zondag een Apèritiefje drinken zoiets mag en kan  al is dit hier niet een van onze   Zondagse  gewoonten  uitgenomen voor èèn iemand hier in huis ook al is dat drankje een cola zero ...


en wat chipkes erbij!  Je moet zeker niet proberen eentje uit haar potje met chips  te pikken om haar wat te plagen  of ze haalt het uit je hand ! Hoe of wat ze ook doet hetis  steeds plezieig te zien dat ze geniet ! Hoop dat jullie  dat ook doen genieten  van deze dag nu die dreiging van onweer wat verdwenen is en ... zeker doen ( al is het klusjesmaandag )

liefs


>> Reageer (8)
08-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- een ...

Een goede morgen ! Vandaag breken we even met de traditie van een plaatje met een bloemetje hier te zetten  om jullie een gezellige dag te wensen ! we kiezen  voor  een levende bloem eentje uit de tuin !


De meer  dan 1 m hoge bloem van de" yucca "  is steeds een plezier om  die te zien Bloeien  ! Verdraaid ben aan het afdwalen zeker als het over bloemen gaat dus  de  bedoeling van  het gekrabbel van de dag was...  wat het weer is of word maak er een gezellige Zondag van ! 

liefs


>> Reageer (14)
07-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- een ..

Een ...


Heerlijk .. super heerlijk ...de laatste dag van de werkweek - het weekend staat al  voor de deur te trappelen  (die we vanavond al starten  )Of dit alles nog niet genoeg is een stralende zon  wat kunnen we nog meer verlangen om er een mooi Weekend van te maken! Verdraaid ... we zijn toch gelukkige senioren om nog  van zoiets  te mogen en te  kunnen genieten! Al gezien zeker...die weekendmood zit hier al te kriebelen  !!Wens jullie dan een mooie dag als voorproefje vzn  wat morgen start .... het weekend  !

liefs


>> Reageer (7)
06-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- een ..

Een ..


 

En zo te zien word het  een heerlijke zonnige  dag , we duimen dat het ook zo blift  dan kunnen we weer dat extra vestje  of wat dan ook aan de kant gooien !   Na die 2 stormavhtige dagen is zoiets meer dan welkom en ben zeker niet de enige die er zo over denkt . Zelfs de was buiten is tevreden en  kan nu  een rustige   slouw  dansen want die  2 dagen zou  het zeker een stevige rock & roll   geweest zijn ! Om het kort te houden .. de zon is er zonder die stormachtige  wind  zijn die huishoudklusjes van de baan  ... geniet  dan van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (7)
05-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ..

Een .


.

En toch een fijne gezellige dag gewenstook al zit dat weer niet bepaald mee vandaag !  Amaai was met dat een weer verleden nacht, als je zoals hier naast veel bomen woont dan kan je er niet naast kijken en zie je wat de bomen te verduren kregen ... overal takken en bladeren ( Zal weer opvegen  worden pff ) Maar nu genoeg dat gemor over het weer  er is (voorlopig ) stralende zon! Word het toch een" binnenzittertjesdag" of "buitendag" boodschappen of  wandeling doen   zonder regen  dat is nog een vraagteken maar  we zullen wel  zien wat het  word ! Laat deze dag niet naar de vaantjes helpen door het weer eender hoe of waar geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (9)
04-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- een ...

Een .


" Geef elke dag de kans om een mooie dag te worden " Zelfs als de lucht buiten( zoals hier )  grijs is en de zon het (voorlopig?) laat afweten er zijn nog zovele dingen rondom je die van deze Dinsdag een mooie dag kunnen maken ! Vele mensen genieten nu van een verdiende vakantie maar ook  voor de thuisbliver die kunnen er een soort vakantie van maken ! Zo even tussendoor  rustig zitten op een ( of eigen )terrasje  of zetel en genieten van een drankje  of ijsje en voor even alles op zij zettendan voelt zoiets dan  ook aan als vakantie .... genoeg van dat dagdromen het is  nu de tijd om dit alles om te zetten in daden dus ...

liefs  


>> Reageer (9)
03-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ..

Een .


Voila sè het Weekend zit er ook al weer op! Of en mooi begin is  van een nieuwe  week is ... dat het zeker maar.... of het ook een zonnige dag  zal zijn en zal blijven ??? dat  is koffiedik kijken en zullen we beetje bij beetje  wel zien  ! In de toekomst kijken is nog altijd niet ons ding ... we kunnen proberen alles te plannen dat het zo vlotjes  mogelijk verloopt maar sommige dingen zoals onder andere het weer dat is buiten ons vermogen !Maar vandaag is het geen dag om te piekeren want die eerste dag van de week  is op ons( denkbeeldig ) tedoenlijstje  als " Nr 1 klusjesmaandag " dus .... 

liefs( en daarna genieten we dubbel  zoveel van onze dag  )  


>> Reageer (7)
02-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- vraag...

Vraag me toch steeds af .. als er stralende zon is waarom zitten die mensen in de schaduw ???Oei .. dat is onbeleefd zomaar te babbelen zonder te zeggen wie ik ben ! Hallo allemaal ik ben er eens weer Stefke al weer een tijdje geleden è ! Maar verder over die zon en schaduw gesproken ... kan maar niet begrijpen dat ze rustig in de szchaduw zitten en  zo een stralende zonnetje zijn ... dan verkies ik toch rondlopen  de zon hoor!


  

Heerlijk zoiets ! tot de volgende keer è ! 

liefs en ook van de mama(die weer eens aan het dagdromen is over ikke Stefke )


>> Reageer (11)
01-07-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- en zo...


En zo zijn we gereed om die nieuwe maand te starten ....leifdevol met veel nieuwe energie en benieuwd wat deze maand ons zal brengen ! We hopen op mooi zonnig weer al zijn wij en zeker de tuin  en die bloemen  toch  tevreden met dat beetje regen ! Wens jullie allen een heel gezellig Weekend met of zonder regen en   vooral laat dat gedruppel  niet de spelbreker zijn en geniet van  alles wat  je doet !

liefs 


>> Reageer (7)
30-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een...

Een ..


De maand loopt op zen einde  ... morgen de start van een nieuwe zomermaand die we steeds met evenveel plezier starten ook al wil dit zeggen de helft van 2023 zit er dan al weer op!Alles moet vlug gaan tegenwoordig maar die dagen en jaren  vliegen verdraaid in razend tempo voorbij !  Doet je toch even terug denken aan  ... de tijd dat de kinderen kleine bubbeltjes waren en ondertussen zijn ze zelf al grootouders geworden  !Maar ... die terugblik in het verleden mag  en moet  maar  voor even zijn we leven in het  NU en kijken vol verwachting uit naar wat ons nog te wachten staat ! Een zonnige dag of niet morgen nieuwe zomerse maand en  er bovenop Weekend dus .... Geniet ervan !

liefs 


>> Reageer (10)
29-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- een ..

Een .


Oef ...we  zijn weer toe aan een koffiepauze ! Wat zijn we toch gewoontebeestjes ... " Maak er een mooie dag van en vooral genieten " zijn mooie woorden !  Al goed en wel dat zullen we iedere dag opnieuw doen maar die gewoonten van vroeger kunnen we maar niet afleren  .Eerst die huishoudklusjes -was -plas en strijk moet  erop zitten en ...   dan pas kunnen we aan ons huidig leven denken en  ervan genieten  ! Maar zo zijn we nu eenmaal ! Olaba ... zou die zon toch even door die grijze wolken  komen loeren ???? We zullen wel zien  ..  wat het ook word geniet  dan  van  ( rest  )van de dag  die je te wachten staat  !

liefs


>> Reageer (8)
28-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een ..


" "Pluk de dze dag  want hij is immers zo vlug voorbij " Dat is volgens een oud gezegde " een waarheid als een koe" Vedraaid waar haalden ze vroeger zoiets..  wat heeft een koe nu te maken met een dag ??? Och dat is een soort raadsel om die 2 dingen met  elkaar te kunnen verbinden maar ... Zijn  er in onze tegenwoordige  samenlevong  niet evenveel raadsel waar we geen antwoord op kunnen geven ???? Waar komt het tegewoordige geweld dat we op alle vlakken  zien vandaag ??? wie kan er antwoord geven over  het waarom ervan ???  Vrees dat dit een raadsel is dat wij kleine mensjes niet in staat zullen zijn om het op te lossen ook al doen we onze uiterste bes! We kunnen enkel van iedere dag voor onze omgeving en onszelf er het beste van maken ! 

liefs 


>> Reageer (8)
27-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-het ..

Het gezegde van " Wat de papa deed -dat wil ook de zoon doen " Dat is een waar heid en dat vinden we  dan terug in onze kind- kleinkinderen en achter kleinkinderen ! Zoals hier ... de achterkleinzoon Guilliano zen papa( mijn kleinkind ) was toen hij kind was op internaat  in de "Ibis"  dat is nu  ook wat  zen eigen zoon doet ! Ook al was zoiets een hele verandering in zen leven  ( en ook voor  zen ouders )toch draagt hij met trots zen uniform  net zoals zen papa toen ...


Dan denken we wel eens ... waar en hoe zijn die jaren zo vlug voorbij gevlogen ???? Maar toch dik tevreden dat we dat alles mogen mee maken ! ( verdraaid was dat weer ouwe meekespraat ???)Wens jullie nog een gezellige zonnige dag met veel  ..

liefs


>> Reageer (8)
26-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- een ..

Een ..


Met die maandag zijn we weer een nieuwe week gesrat en zo te zien en aan tevoelen word het een dag dat we even terug op adem kunnen komen na al die mag gerust zeggen hitte van de voorbije dagen ! Die  klusjes  zullen een stuk vlugger door onze  handen vliegen en ..zonder te puffen & te  zweten !Vandaag wat aan de korte kant want dat koffietje neemt hier aan de pc de taak over van het uurwerk  en als dat kopje leeg is wil dat zeggen ...

liefs (geniet van je dag ... als die klusjes erop zitten )


>> Reageer (8)
25-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ..

Een .


het weer een heel warm dagje die aanleunt bij troische hitte ... dat is nu iets dat we nog een beetje  moeten gewoon worden ! Waren die zomers vroeger  ook zo met van die  warme uitschieters dat als je de ogen sloot  deed   dat aanvoelde of  je ergens in een of ander van die vakantielanden was ?????Of is dit een ouwemeekes gedacht ???  Wat het ook is ... Of het nu binnen of  buiten in de zon of schaduw is geniet van je Zondag en het is dat die telt !

liefs 


>> Reageer (7)
24-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.34- een ..

Een ...


We verwelkomen het Weekend met een zomers dagje ... al staat er hier aan de kust bij dat laatste nog een groot vraagteken want de zon is hier momenteel nog niet te zien maar zoals steeds ... wat nu niet is kan nog komen want we zijn en blijven optimist   ! Het Weekend is gestart en dat is een pluspunt die kan tellen en laat de zon ons( voorlopig ?)  in de steek dan maken we er zelf iets gezellig van  dus .... Met of zonder zon geniet van je Weekend ! 

liefs


>> Reageer (10)
23-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- een...

Een ..


.

Wat we wensten en hoopten is werkelijkheid geworden ... een stralende zonnige dag me als extraatje het Weekend staat voor de deur  !Wij senioren hebben al veel dagen -  weken -  jaren en Weekends  zien voorbij vliegenin ons leven ... Die kindertijd waar alles geregeld werd door de mama was het verdraaid prettig om eens  dat enige  Zondagse kleedje  te mogen aantrekken en een mooie strik in je haar ! Later als tiener  waren er andere dingen die de voorang hadden eens lekker ontspannen en ( braafjes ) een dansje doen ! Dan kwamen de kinderen het weden drukke Weekends en de maandagmorgen als ze naar school waren  was het even uitblazen ! Nu verloopt alles rustiger en toch geeft het ons nog steeds een goed of moet ik zeggen " beter " gevoel dat het Weekend op komst is en weten nu  we heel zeker die 2 dagen wil zeggen .... "niets moet en alles kan en mag"( en ervan genieten  )! 

liefs


>> Reageer (11)
22-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- een ..

Een ...


Het word een mooie dag met veel zon ... dat hopen we toch maar momenteel houd de zon  het hier wat  voor gezien en schuilt ( voor even ?)achter de wolken ! We zullen wel  zien wat het word . Er werd ons  van thuis mee gegeven   "In het leven  moet je alijd klaar  staan om het slechte of moeilijke  te overwinnen   maar steeds  het beste blijven  hopen" Verdraaid dat was even afdwalen naar het verleden maar als we eerlijk zijn... doen we  allen wel eens  zeker  ???? Maar terug naar het nu ... dus we duimen voor een mooie dag waar iedereen kan van genioeten( zonder die beloofde stortbuien )

liefs 


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • xx
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!