Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

05-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-amaai zunne !

Amaai zunnen als je naar het AZ moet op viste bij de arts dan weet je waneer je afspraak is maar niet waneer je er zal buiten komen hoor pffff .Een ganse voormidag voor een tien a 15tal minuten bij de arts ! Maar geen gezuer meer  we zijn er (voorlopig toch ) weer ff vanaf oef ( tot de volgende keer ) Och we zullen maar  beter aan hoe gelukkig we zijn dat we niet ongeneeselijk ziek zijn dat is beter en we houden ons aan het volgende

liefs


>> Reageer (7)
04-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-uit.....

Uit naam van Leeuwke voor de vriendelijke verjaardagswensen van harte  ...

Dus na 1 dagje zonder gekrabbel op de pc zijn we hier  weer in ons gewone doen ,ons dagelijkse krabbeltje met ons trouwe koffietje naast me ! Oei -oei daar zijn de éérste druppels al ...gedaan met de zon- gedaan met dat terrasje zitten  ? Spijtig dat mocht nog gerust nog een tijdje zo verder gaan hoor ! Maar we zullen niet doemdenken en braafjes afwachten wat we nog voorgeschoteld krijgen , we moeten er ons toch bij neerleggen en er het beste van maken  ! Dus maak er toch een fijne dag van !

liefs


>> Reageer (10)
02-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- dat....

Dat het hier niet is van " Joepie het is weer Maandag " is waar maar ....van dat sip lijken en de rest is hier zeker en vast niet waar ! Zou er zelfs niet willen aan denken om met een zuur gezicht de nieuwe week te starten ! Een nieuwe week die gestart is met een stralende zon, hopelijk blijft het zo( duimen maar ) !Oesje.... koffie uit dus einde gekrabbel  terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (13)
01-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- dat ....

Dat is toch de bedoeling maar of ik zoiets zal kunnen omzetten in werkelijkheid? Dat is nog een vraagteken  .Want  ons Leeuwke is al enkele dagen  in haar brulbui en dan heb je best oordopjes bij de hand !Dit doet me wel ff nadenken hoe we steeds zeggen dat mensen tegenwoordig niet meer begaan zijn  en onverdraaagzaam tegenover hun medemens wel...... daar  zou ik toch een tegen argument willen naar voor brengen ! Gelukkig heb ik goede buren ,bedankt mensen voor jullie begrip en geduld want weet  dat het niet altijd even plezant moet zijn als ons Leeuwke in zo'n bui is  ! Dus "mag je niet alle mensen over dezelfde kam scheren  "Dit lag nu ff op de maag en moest eraf  !

liefs


>> Reageer (9)
31-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- dat is ......

Dat  gekrabbel op het plaatje vandaag  is er wel wat over  want we hebben al  mooie dagen gekregen Maar het ligt zeker  in de aard van het beestje " de mens " tevreden zijn met wat we reeds gekregen is soms moeilijk zeker  wat het mooie weer betreft ! We willen steeds meer en langer genieten van die heerlijke zonneschijn ! We zullen het maar " zo " bekijken alles wat er nu nog bij komt van mooie dagen is  een bonus boven op wat we al kregen  ! Genoeg daarover wens jullie allen een heerlijk ( lui of hoe je het ook invult ) weekend !

liefs


>> Reageer (7)
30-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en ....

En daar  mee is bijna alles gezegd wat ik wilde zeggen voor vandaag .Meer hoeft dat feitelijk niet te zijn hé , een vriendelijke goeie dag die  recht uit het hart komt en dat we er allen morgen terug  kunnen bij zijn ! Meer moet dat niet zijn om gelukkig te zijn !

liefs


>> Reageer (11)
29-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- als ....

 Als je in het laatste huis van een doodlopende straat woont met veel stuiken in de tuin en  ernaast een grote weide met veel bomen moet je niet verbaasd zijn  dat je soms ongenode gasten op bezoek krijgt ! Een ekster die een wandelingetje komt maken op je terras ( zelfs een hongerige rat ppf) of als je zit te genieten van het mooie weer er onverwacht een vreemde gast bezit neemt van de stoel naast  je zoals deze ....

Ondertussen met de jaren zijn we gewoon geworden aan die vreemde  bezoekjes , al blijf ik me toch steeds erover verwonderen hoe vlug die zo genaamde schuwe dieren zich aanpassen aan de leefwereld naast de hunne !

liefs


>> Reageer (8)
28-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-ola.....

Ola.... waar is die zon gebleven ????? Verandering van weer in zicht ????? Maar ssssttttt we zullen wel zien wat het zal worden hé , we moeten toch nemen wat er komt ! Genoeg over dat weer !Het is deze morgen weer in vliegende vaart maar .... kan het verdorie niet laten om toch ff op die pc te loeren ( maar er aan verslaafd zijn we niet hoor )en wat te krabbelen hoe kort het ook mag zijn zoals nu  !

liefs


>> Reageer (8)
27-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en dit ....

En dit moest ik wel ff tegen mezelf zeggen deze morgen nadat na 13jaar trouwe dienst die vaatwasser geen teken van leven meer gaf Pfff! " Nooit geen 2 zonder 3 " zeggen ze altijd als er iets stuk gaat gaat in het huishouden en die vaatwas is de nr 3 dus ... hopelijk  is dat de laatste die het liet afweten ! Maar als je denkt dat men goede humeur zoek is daardoor .... stralende zon buiten  dus niets van ! De nieuwe staat al gereed in de startblokken en dat wil zeggen geen hand afwas meer( dan kan ik ff op de pc loeren wat prettiger is dan dan de afwas doen é)

liefs


>> Reageer (6)
26-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- en dit...

En dit kan je nu zowel letterlijk als figuurlijk in vullen ! Dat letterlijke "plukken "zal wel een ander doen maar die blozende vruchten om toveren tot verse konfituur ( en wie vind zoiets nu niet lekker ?) of een fruit salaatje maken en bij dit weer smaakt zoiets  fris ! Dat figuurlijke is natuurlijk een stuk makkelijker .... je hoeft er maar een rustig plaatsje - een makkelijke stoel en een koel drankje voor uit te kiezen en wie zou er niet willen kiezen voor het tweede al vrees ik toch dat het éérste zal worden !

liefs


>> Reageer (7)
25-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- vooral....

Vooral niet vergeten vandaag ....

Want ken alle uitvluchten die er bestaan van " moet toch nog eerst dit of dat doen Zondag of niet "Wel schuif die eens mooi aan de kant en geniet van de dag van het nu !Wens jullie dan ook een heerlijke dag !

liefs


>> Reageer (10)
24-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-een zetel.......

Een zetel een drankje en zon meer moet dat niet zijn om  er een geslaagd weekend van te maken ! Veel mensen verkiezen het eigen terrasje of tuin boven de drukte van vakantiegangers die nog vlug van die mooie dagen gebruik maken  om nog ff een uitje te maken ! Diegene die dit nu aan het intikken is  behoort  bij de éérste groep die liever al die drukte vermijden en hun eigen zonnige en rustige stekje verkiezen boven al die drukte ! Maar wat ook je plannen zijn voor vandaag ..... geniet er van !

liefs


>> Reageer (6)
23-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- sorry

Het is in vliegende vaart zelfs geen tijd voor een krabbeltje , wens jullie allen toch een

En de rest is voor als Leeuwke in dromenland is !

iefs


>> Reageer (7)
22-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- het...

Het ligt aan ons om dat momentje te vinden zo niet dan maken we er zelf ééntje ! Soms is dit vlug gezegd maar minder vlug volbracht maar ... we verliezen niets om  het te proberen ! Wij en onze omgeving kunnen  er alleen maar bij winnen ! Oesje is dat nu niet te ernstig ( of is het gezever ?)met zo'n heelijke zonneschijn ? Het is een weertje dat aanvoelt als vakantie en voor iemand die nooit op vakantie gaat is dit een heerlijk gevoel .Dus genoeg en straks heerlijk genieten van het nu en wat nog komt .. zullen we wel zien !!


>> Reageer (7)
21-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- ola.....

Ola dat was wel een stuk overdreven hoor want om zelf muziek te maken ben ik niet in de wieg gelegd ! Zal het dan maar bij woorden houden  om jullie een fijne zonnige dag te wensen .Ons Leeuwke is al lekker aan het genieten op het terras in haar " ferrarie " .Jullie vragen zich waarschijnlijk  af waarom ik steeds dat woord gebruik inplaats van een rolwagentje .... wel dat is iets die bij gebleven is toen Leeuwke klein was ! Toen leeuwke bijna 3 jaar was kon ze nog niet recht zitten en nog minder stappen , daarom kwam haar éérste rolwagentje in huis want de test hadden uit gewezen " ze zal nooit kunnen lopen "dat rolwagentje was zoiets als een bevestiging ervan .Daarom werd dat ding omgedoopt tot Ferrarie " dan leek alles minder pijnlijk maar de tijd heeft die uitslag tegen gesproken en kan ze toch stappen  ook al kan ze haar " Ferrarie niet missen ! Voila sé en nu genoeg terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (6)
20-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- en ....

En wees vooral niet ontgoocheld als die dromen op het einde van de dag niet vervuld zijn want morgen is er een nieuwe dag en wat vandaag niet kon .... kan soms morgen wel dus blijf je dromen koesteren  .Genoeg daarover ...... dat zonnetje buiten zou dat al een voorproefje kunnen zijn van het beloofde mooie weer ??? Denk dat ik niet de enige ben die zal duimen dat we bij het rechte eind hebben dus vol goede moed die zonnebril terug uit zen doosje halen ik ben er al klaar voor

liefs


>> Reageer (5)
19-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-ook....

Ook al is de voormiddag al een stuk gevorderd ....

Ook al is hier ( en misschien voor velen ) de Maandag niet bepaald de favoriete dag , maak er het beste van !

liefs


>> Reageer (7)
18-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- kom....

Hopelijk is alles oké met jullie en kunnen we met plezier genieten van de Zondag ! Dat het  buiten alles wat grijs is  en de zon het ( voorlopig toch )laat afweten wel dan is het maar zo ! We duimen voor een zonnig najaar ! Maar laat ons nog niet te ver vooruit kijken en genieten van iedere dag zoals hij komt !

liefs


>> Reageer (9)
17-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-De wil....

De wil om iedereen eens te verwennen is er wel maar vrees dat ik vandaag toch te laat zal zijn voor een lekker weekend ontbijtje ! Zal dan maar voor een volgende maal worden!Bij jullie ook grijs weer ? Maar met of zonder zon het is weekend en gelukkig kan niets of niemand ons dat afnemen of verpesten , dat laten we zeker niet gebeuren en we maken er het beste van ! Wens jullie dan ook een heel fijn Weekend met veel liefs van hieruit !


>> Reageer (9)
16-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.- voila .....

Voila sé .... Na die drukke dag van gisteren ( gelukkig zonder regen )Hier  alles terug opgeruimd  op zen gewone plekje , alles  gewassen en gestreken dus daar zijn we dan terug !Het was wel genieten  voor een ganse namiddag om die achterkleinkinderen bezig te zien , het leukste is wel als ze iets uitspoken dat niet mag hoef je ze niet terecht te wijzen dat kan je mooi aan de jonge ouders overlaten hé ! Kortom het was een geslaagde dag en hoop dat ze er allen net het zelfde erover denken !( al is het vandaag toch wel stil in huis hoor )

liefs


>> Reageer (3)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • xx
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!