Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

18-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- kom....

Hopelijk is alles oké met jullie en kunnen we met plezier genieten van de Zondag ! Dat het  buiten alles wat grijs is  en de zon het ( voorlopig toch )laat afweten wel dan is het maar zo ! We duimen voor een zonnig najaar ! Maar laat ons nog niet te ver vooruit kijken en genieten van iedere dag zoals hij komt !

liefs


>> Reageer (9)
17-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-De wil....

De wil om iedereen eens te verwennen is er wel maar vrees dat ik vandaag toch te laat zal zijn voor een lekker weekend ontbijtje ! Zal dan maar voor een volgende maal worden!Bij jullie ook grijs weer ? Maar met of zonder zon het is weekend en gelukkig kan niets of niemand ons dat afnemen of verpesten , dat laten we zeker niet gebeuren en we maken er het beste van ! Wens jullie dan ook een heel fijn Weekend met veel liefs van hieruit !


>> Reageer (9)
16-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.- voila .....

Voila sé .... Na die drukke dag van gisteren ( gelukkig zonder regen )Hier  alles terug opgeruimd  op zen gewone plekje , alles  gewassen en gestreken dus daar zijn we dan terug !Het was wel genieten  voor een ganse namiddag om die achterkleinkinderen bezig te zien , het leukste is wel als ze iets uitspoken dat niet mag hoef je ze niet terecht te wijzen dat kan je mooi aan de jonge ouders overlaten hé ! Kortom het was een geslaagde dag en hoop dat ze er allen net het zelfde erover denken !( al is het vandaag toch wel stil in huis hoor )

liefs


>> Reageer (3)
15-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- amaai

Amaai zunne ... is hier niet om te lachen hoor ! Moet de ganse dag toezicht houden om te zien dat voor die samenkomst alles in goede banen word geleid , men kaarsje zal zeker opbrand zijn deze avond ! Oesje heb nog geen goede dag gewenst ..... hallo hier is leeuwke weer eens aan het woord ! Op men mama moet je niet veel rekenen vandaag ze heeft het veel te druk met dat eten voor die ganse Clan ! Wel maar nu ga ik verder kijken of men zus en papa alles op de juiste plaats zetten sé

liefs Leeuwke ( en ook van mama )


>> Reageer (5)
14-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 oef !!!

Oef ....  tussendoor adem halen en hier ff loeren ! Ben vandaag Chefkok ( al heb ik men kokmuts vergeten )het is dus in de potjes roeren en vooral veel

Het is een gewoonte geworden dat met de rommelmarkt van 15 Augustus de ganse Clan eens gaat rommelen  in die oude spullen en daarna  allen in 't rommelkotje ( en dan is echt een rommelkot hoor) komen eten dus ...weinig tijd vandaag en we vliegen er maar terug in !

liefs


>> Reageer (9)
13-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-geen ....

 

Geen paniek  heb geen gedaante wisseling ondergaan hoor Neen é ....we gaan vandaag niet weer de gekke toer op , straks denken jullie nog dat er hier ergens een steekje los zit ! Maar soms kan wat humor de zorgen voor even doen vergeten en dat is een raad( of is het  een uitvlucht )die goud waard is ! Waar het vandaag op neerkomt ..... de zon schijnt en wens jullie een heerlijke dag  geniet ervan !

liefs


>> Reageer (6)
12-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- een ....

Een beetje met jezelf spotten moet kunnen , beter dat dan zitten te kniezen dus...

Maar wees gerust ondertussen met de hulp van enkele koffietjes rijd of liever loopt die ouwe diesel nog als ( bijna ) nieuw  !Voorlopig nog een stralend zonnetje ook al was ons een heel stuk minder voorspeld maar we zullen wel zien wat we zullen zien é!Maar het is nog steeds Maandag daarom schakelen we de versnelling een tandje hoger !

liefs


>> Reageer (7)
11-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- vandaag ....

Vandaag is het Zondag " niets moet en alles mag " dat proberen we onszelf toch steeds van te overtuigen ! Als dan de zon het ( voorlopig ) laat afweten , betekent dat ook dat we ff mogen gek doen en onze wensen voor werkelijkheid houden ??????? Ja waarom ook niet , toch gemakkelijk als je zelf antwoord op je eigen gestelde vraag é  je hebt nooit tegenspraak !  Dus dan wens ik ieder van harte   voor vandaag  een

liefs


>> Reageer (7)
10-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 wat .....

Wat zijn wij toch "gewoonte diertjes "geworden wat ons peeceeke betreft; we vinden onze weg bijna met onze ogen toe maar als er dan iets aan veranderd lijken we totaal van onze melk ! Of het nu een nieuwe pc is of zoals hier een nieuw -  groter scherm die  wat schuin staat inplaats van volledig vertikaal  dan is het wel ff wennen !Maar we hebben al voor grotere uitdagingen gestaan in ons leven en binnen de kortste keren is alles weer routine hé ! Liefs en  Fijn Weekend !


>> Reageer (6)
09-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-dit.....

Dit is zeker niet leuk vooral voor diegenen die er door moeten maar erover zeuren doen we hier niet want we horen bij de gelukkigen die mooi binnen kunnen blijven ! Wat uit de lucht komt vallen kunnen we niet tegenhouden en we troosten ons met de gedachte " dat hadden we nu eens nodig sé " Weerpraatje van de dag zit er daar mee ook op ! Oesje krijg gezelschap van Leeuwke zal er maar een punt achter zetten voor nu want als zij op die toetsen begint te tokkelen staat er hier sraks een soort van Chinees te lezen  !

liefs


>> Reageer (7)
08-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-dat .....

Dat zal wel want veel en lang slapen gaan als je senioor bent nogal wel eens niet goed samen ! Voorlopig al zien die weersvoorspellingen er niet zo schiterend uit nog steeds zon en wat er  daarna nog komt ? zullen we wel zien hé Zolang we ons goede humeur niet laten mee schommelen op het ritme van goed of slecht weer is alles best oké !Voila sé dat weerpraatje van de dag zit er ook al weer op ! We kunnen dat " te doen "lijstje van iedere dag verder zetten en jullie mogen nu 2 keer raden wat het volgende item is ...... juist " soeptime voor Leeuwke " dus ....

liefs


>> Reageer (6)
07-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-hoelang......

Herinner je nog je éérste computer hoelang is dat geleden ??????

Wat het ook zoiets in deze aard dat ze me 2 mensen  nog geleverd aan huis die doos van de monitor ( was nog geen sprake van een simpel scherm)moesten dragen en dat die bijna niet door het deurgat kon ?????Waar je kwaad kon op maken omdat het zoooooo lang duurde voor er een nieuwe site open ging ?????? Lijkt net zoiets uit de middeleeuwen als je nu ons peeceeke bekijkt , je hoeft geen krachtpatser meer te zijn om dat huispeceeke te verzetten  je kan kiezen laptop of tablet of gewoon je G.S.M ! Spreek dan nog niet van het internet dat nu razendsnel gaat Zijn wij toch gelukzakken dat we dat alles hebben mogen mee maken !( was da nu weer ouwe meetjes praat vandaag )

liefs


>> Reageer (8)
06-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6-nu......

Nu is het meer dan tijd dat na die mannelijke achterkleinkinderen het enige vrouwelijke achterkleind ( voorlopig toch nog ) hier ff langs komt ......

Maybelleke is ondertussen al een flink juffertje geworden de trots van haar papa ! Steeds bereid om wat bij te leren want als ze op bezoek  geweest  is dan zinderen de steeds terug kerende woorden  " waarom dit " en "waarom dat " nog na in je oren !

liefs


>> Reageer (9)
05-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- start ......

"Start de dag met een lach"Dat is niet altijd even makkelijk maar we kunnen maar proberen é !Dan vergeten we voor ff dat we Maandag zijn en ook die grijze hemel buiten en duimen we voor terug een stralend zonnetje ! Oesje dat tweede doe ik met volle overtuiging maar dat éérste zal me niet lukken want die voor het ogenblik werkloze trekker & dweil roepen me terug tot orde dus ....

liefs


>> Reageer (11)
04-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- geniet .....

Hier ben ik ook eens weer Jaiden de kleinsten ( voorlopig toch ) van de ganse bende , heb slechts één woord voor jullie ....

Geniet van het mooie weer - van de zon - van de Zondag met een glimlach op je gelaat ! Zal ik ook doen en weet dat mijn omoe volledig er mee eens  is !Tot de volgende keer é !


>> Reageer (6)
03-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en.....

En heb het nu niet over de zon want die zit hardnekkig verborgen achter de wolken , maar het kan steeds een stralende dag worden eender wat het weer ons brengt als we zelf proberen het beste uit de dag en   zelfs iedere dag te halen ! Valt je dag wat tegen ???? wel dan is er morgen een nieuwe dag zo is nu eenmaal het leven met " ups en downs " Waar alles vandaag ( figuurlijk )zwart lijkt kan er morgen stralende zon zijn dus geniet van het Weekend  !

liefs


>> Reageer (4)
02-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 helaba !!!!!!

Helaba ..... wat zie ik daar ..... mama heeft een glas en papa heeft ook een glas en waar is dat van mij ???? zo niet hé ! Straks inplaats van boos te kijken  zet ik mijn sirene op met andere woorden zal eens het sukkeltje uithangen en tranen met tuiten huilen , zal dan wel rap ook een slokje krijgen !

Groot gelijk Liammeke zou ik ook doen als ze men koffietje vergeten !

liefs


>> Reageer (7)
01-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- we........

We zijn vandaag al weer Donderdag en een nieuwe maand , verdraaid heb soms de indruk dat die dagen voorbij vliegen pfffff! Ola.....  is dat geen ouwe meekes praat ? Misshien wel maar dat gevoel kennen wij senioren misschien wel allemaal , we hebben soms moeite om alles  wat bij te benen .Maar daar denken we nu niet aan , laat ons genieten van ieder ogenblik ( ook al gaat alles niet meer zo vlug )

liefs


>> Reageer (4)
31-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- vandaag.....

Vandaag een raadseltje .....Ben niet bepaald een grote voetbalfan en weet niet of jullie in het zelfde geval zijn .Maar stel jezelf gerust zo moeilijk is het nu ook weer niet hoor ! Als je de achterkleinzoon Liam  ziet (en zeker de de papa Sacha )zijn heel grote fans van 1 bepaalde club en daar is men vraag ..... Kunnen jullie  zien van welke ploeg of Club ze beiden fan zijn ????????

liefs


>> Reageer (3)
30-07-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-- vaders en ......

" Vaders en dochter vaders zijn steeds heel trots op hun zoon of zonen , ze zien in hen zich zelf  terug , stoeien graag van die stoere spelletjes en later worden wel eens de zogezegde "mannelijke praat bovengehaald over "die meisjes en vrouwen "( wat dan normaal niet voor onze oren bestemd is  )Maar de relatie " vader - dochter " is iets totaal anders , daar gaat het meer de vertederende toer op .Misschien zegt het volgende beeld van kleinzoom Mike en zen oogappel Maybelleke  genoeg  en hoef ik er niet verder over uit te weiden......

liefs


>> Reageer (6)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • xx
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!