Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

04-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- en ....

grtz & bedankt

En het beloofd een goede morgen  te worden en wie weet misschien wel de ganse dag maar ....we mogen niet vooruit lopen op de feiten  want het het weer waarover ik het had kan in1-2-3 totaal veranderen hé dus duimen maar dat die  wens  ook werkelijkheid word ! Dat was dan weer het weerpraatje van de dag en kunnen we weer aan de slag !Van één ding moet ik vandaag toch niet  naar raden wat er zal gebeuren ....geen muziek in huis  want ons brullende Leeuwke zorgt voor de nodige decibels , denk dat de buren zich niet zullen moeten afvragen of ons Stefke thuis is of niet  je kan gerust oordopjes gebruiken Pfff.Maar inplaats van zeggen - zal ik het omzetten in doen ,terug aan de slag  met ( kan je verzekeren niet op de achtergrond hoor )muziek van ons Leeuwke !

liefs


>> Reageer (8)
03-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- wie....

Wie had dit gisteren durven of kunnen denken , het is bij manier van spreken " van de hemel naar de hel " ( of toch  ergens tussen die twee in ) heb het natuurlijk over het weer hé ! Zit hier aan de pc met één oog naar de buiten te loeren of er geen druppels vallen want dan zou die was zeker niet drogen ! Of we nu erover vitten of niet we  kunnen beter tevreden zijn met wat we krijgen dus ....ondanks dat grijze weer wat witte roosjes uit eigen tuin om  je  wat op te kikkeren en maak er toch een

   van!

liefs 


>> Reageer (8)
02-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-nog....

Nog zo'n heerlijk dagje we kunnen er maar van  dat rustdagje genieten ! Geen weertje voor veel geklets en aan die pc te zitten .Al  zullen we toch die schaduw opzoeken met een fris drankje bij de hand  en wat fantasie    mag ik  gerust zeggen " we zijn op  een verre vakantie  in warmere oorden maar .....dan op ons eigen terrassje !

liefs


>> Reageer (11)
01-06-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-vraag.....

Vraag met toch af.......

.Hier op dat plaatje is de zon ons niet wat aan het uitlachen , dat ze zo hard zal schijnen dat we ons koffietje zullen moeten vervangen door iets fris ??????? Wel dat hebben we er nu wel voor over sé , we hebben gevraagd ( al leek het soms meer op smeken )voor zon en warmte en dat hebben we nu ( eindelijk )!Kan slechts  nog één woord daaraan toevoegen " GENIET" want wie weet hoelang het maar zal duren !

liefs


>> Reageer (4)
31-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- genieten...

"Genieten van de natuur " ....daar is het nu echt het geknipte  weertje voor - niet te koud en niet te warm het kan niet beter .Als het hier zo druk niet was dan zou zoiets me zeker kunnen bekoren maar wat niet kan - kan niet we moeten tevreden zijn met wat wel kan maar...... ervan dromen dat mag en kan wel ! We kijken al uit naar morgen dus nu nog een fijne namiddag gewenst met al wat jullie ook doen( of niet doen ) met liefs


>> Reageer (0)
30-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-wat....

Wat kan een mens meer wensen om gelukkig te zijn ......een rustdag midden in de week en  het zonnetje die toch stilletjes aan begint door de wolken te piepen !Je zou voor minder in een goede gulle bui zijn en  daarom stuur ik jullie  een bloemetje door uit eigen tuin

van de " pioenroos " die momenteel meer bloemen draagt  dan bladeren met  een groet en veel liefs van  ons uit  't rommelkotje !


>> Reageer (11)
29-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- ook...

grtz & bedankt

Een goede morgen ook al is het bijna middag ,is weer in vliegende vaart zunne ! Denk dat jullie allen  wel weten dat een bezoekje aan een dokter is.... wachten en wachten pfff en dat het verdraaid kan uitlopen maar dat is gelukkig weer achter de rug .Zal het hier bij laten want leeuwke staat te trappelen van ongeduld , ben er zeker van als ze kon spreken zou zeggen " is 't eten bijna gereed ?"  geniet  van je dag en na de middag van een heerlijk stukje fruit !

liefs


>> Reageer (6)
28-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- ola.....

Ola ....dat is ander weer dan stralende zon , al bliksem - gedonder en  regen  gezien  pfff.Begrijp wel dat regen welkom is maar het geeft je toch geen prettig gevoel !Is messchien afgezaagd  zo te zien en te horen maar we zullen zelf het zonnetje moeten zijn vandaag .Maar we hebben  in ons leven al door woeliger watertjes gezwommen   en we laten ons niet meer afschrikken door de grillige moeder natuur .Hoop dat dit al wat zal meehelpen om het weer wat rooskleuriger te zien ...

>

.

liefs 


>> Reageer (9)
27-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- vandaag...

Vandaag starten we die nieuwe week met een......

Om onszelf wat op te peppen want van al dat politiek gedoe zou je wel wat depressief worden ( zucht )we zullen er maar over zwijgen , de teerlingen zijn gisteren geworpen  en  alles gebeurt toch boven ons hoofd ! Liever kijken naar dat stralende zonnetje gesterkt met een koffietje  en genieten van de dag ! Want wat er ook gebeurt  de aarde blijft gewoon draaien en het leven gaat verder !

liefs


>> Reageer (10)
26-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- na al.....

Na al die beloften( die ze zoals altijd  toch niet zullen houden ) het neerhalen met woorden van andere partijen en ophemelen van eigen partij  is voor  hen  de grote dag aan gebroken ! We " moeten " vandaag onze plicht vevullen en

We hebben al lang genoeg geleefd en onze hoop op totale verandering is lang vervlogen maar.....dat is een persoonlijke mening met  eerbied voor wie er anders over denkt! We zullen wel zien wat we zullen zien hé !

liefs


>> Reageer (11)
25-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en ....

En er bovenop een heerlijk zonnig weekend !  Dat zonnige is er nog niet maar wat nog niet is - kan nog komen ( duimen maar ) . Zal wel voor velen een apart weeken worden , sommigen staan te popelen om hun stem uit te brengen en voor anderen is het een vervelende karwei maar wat moet - moet hé ! Wat  er ook van aan is bij welke kategorie je hoort " de voor of tegen " , wat het weer ook is of word geniet van je weekend , laat het door niets of  niemand verpesten !

liefs


>> Reageer (4)
24-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- en daar .....

En daar is het weekend weer in het zicht ! Maar we zijn niet de enige die uitkijken naar dat weekend ook deze en al zen soortgenoten wachten op het zoals altijd talrijke plubiek die hen komt bewonderen ...

.Het is immers weer " Oostende voor anker " en zoals steeds kan je ( figuurlijk gesprokken ) op de koppen lopen, het is steeds een drukte .Dus al je een bezoekje wil brengen aan die parade van boten uit vroegere dagen en ook die van nu ....wees er vroeg en vlug bij want de parkings en terrasjes zitten steeds overvol !

liefs 


>> Reageer (7)
23-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- en daarbij

En daarbij is een streepje muziek altijd welkom , ook al vinden wij  senioren  sommige moderne nummers maar " kattegejank ( of   is  het  hier volgens het plaatje  kattegetokkel ? )We houden nog het meest van de deuntjes uit onze jeugd ! Of waren die liedjes van toen  net eender   en ligt de oorzaak op een ander vlak en doen die ouwerdjes ons terug denken aan de tijd van toen en zen zalige  onbezorgde tijd?Wat er ook van aan is geniet van je dag - de zon - de warmte en miisschien dat streepje muziek ...kortom geniet van je dag en leef ten volle !

liefs


>> Reageer (9)
22-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-wil ze....

Uk ze ...zou ze durven ??????? ja ze is daar de

We zullen er maar niet teveel mee stoeffen anders is ze zo weer verdwenen ! Dus gaan we het hier kort houden en mee genieten met ons leeuwke van de stralende zon , want wie weet hoelang we dat nog kunnen doen ! Geniet er ook maar van en van hieruit veel liefs !


>> Reageer (7)
21-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- we....

We hebben allen wel eens in ons leven dat niet alles " rozegeur & maneschijn " is,  dat we het aanvoelen of de hemel op onze kop zal neerstorten maar .....

Dit vergeten we soms wel eens en toch is zoiets meer dan waar ! Kom hier nu niet de wijsneus uithangen hoor maar .....dit wilde ik ff kwijt vandaag !Nog een fijne dag met

liefs


>> Reageer (5)
20-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- zelfs....

Zelfs  het weer heeft een pruilerig  maandags gevoel.... alles grijs ! Daar kunnen we niets aan veranderen maar voor ons die ook  last hebben van dat gevoel daar kunnen we wel iets aan doen .Ff adem halen bij een kopje koffie ( of thee zonder je schuldig te voelen ) - een vrolijk muziekje opzetten  (zelfs als er niemand in de buurt is enkele danspasje wagen waarom ook niet ?)En zo zijn er vele kleine dingetjes die dat maandags gevoel kunnen verdrijven !Dat heb ik nu ook gedaan sé aan het peeceeke ff loeren  ( bedoel wel dat koffietje é geen danspasjes) dus vol goede moed  terug aan de slag !

liefs 


>> Reageer (7)
19-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- na ....

Na een drukke dag gisteren was het kaarsje gisterenavond   volledig opgebrand met als gevolg ....een avondje zonder dat peeceeke ! Maar na een nachtje slaap  zijn   we vandaag weer "alive and  kicking "! Bij jullie ook geen zon te zien ? hier alles grijs en nu en dan wat regen maar , we laten het niet aan ons hart komen want het is weekend ! Wense jullie dan ook  met of zonder zon een heerlijke .....

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (8)
18-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-- al....

Al is het wat later dan anders maar hier ben ik toch ,  5 minuten tijd gevonden of liever " tijd gemaakt " om ff op dat peeceeke te loeren ! Er was een klusje die moest geklaard worden en met de helpende handen van dochter en schoonzoon izal alles dubbel vlug gefikst worden .... oef! Dan maar vlug dit nog .......

met stralende zon met veel liefs


>> Reageer (4)
17-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- of .....

Of het nu " bonjour" - "goede morgen "- good morning " of in eender welke taal  is , iedereen begrijpt die woorden.  De bedoeling van die 1 of 2 woorden  met een glimlachend hoofdknikje  betekent  in alle talen het zelfde"vriendelijk zijn" .Dat is steeds een goed begin om de dag te starten of een gesprek te beginnen .In deze drukke wereld waar iedereen het steeds druk- druk heeft ( dat denken we toch altijd ) mag een groet( of klein gesprekje ) met  iemand niet uit het oog verloren worden ! We leven tenslotte niet op een eiland en we hebben mensen nodig om ons mens te voelen !

liefs


>> Reageer (8)
16-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- al....

Al kan  en mag ierder ogenblik   van de dag en nacht  als alles wat in het honderd loopt of een slaaploze nacht het begin zijn van een goede dag of nacht .Soms hebben we niet te kiezen in het leven , we kunnen alleen van alles proberen het beste te maken ! Nu hoef je maar naar die stralende zon te kijken en dat doorzettingsvermogen krijgt een duwtje in de goede richting om er nu een  mooi moment van te maken ! Wat ook nog mag komen geniet van het "NU"!

liefs


>> Reageer (7)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Goedemorgen blog vrienden


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!