Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

22-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- zijn ...

Wat later dan  anders maar we zijn er toch geraakt ! Verdraaid wat is dat toch met die tijd ? We hebben er steeds tekort . Vroeger toen we tieners waren leek die tijd zzzzzzzzzooooo langzaam vooruit te kruipen , we stonden te popelen om volwassen te worden. Pffff  niet echt slim van ons inplaats van te genieten van dat jong zijn maar dit was toen en nu is NU.Geniet van de dag ons laatste rustpuntje voor de drukke dagen ! 

liefs


>> Reageer (8)
21-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-dat.....

Dat voorbeeld van die koffie wil ik met alle plezier volgen maar .... om de koffie op de vroegere manier te maken ??? dat denk ik niet !Zoets is gevaarlijk voor de grijpgraage handjes van ons Leeuwke ( en tijdrovend ) Zal me maar braaf houden bij de koffieautomaat ! Ola bezoek dus ...

liefs


>> Reageer (7)
20-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- dat.....

Dat sneeuwmannetje laat  ( gelukkig ) nog steeds niets van zich   horen of zien maar ... regen krijgen we genoeg ! Die  droomt van een witte Kerstdag zal het dit jaar mogen vergeten , binnen blijft met die kerstsfeer in huis toch even gezellig ! Je moet je  zelfs nu  geen  zorgen gaan maken als de feestgagers huiswaarts keren over de gladheid van de baan , dat is toch een pluspunt of niet soms ! Maar zover zijn we nog niet het is de laatste gewone werkdag van de week maar toch vergeet dat laatste niet wat op het plaatje staat !

liefs 


>> Reageer (8)
19-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- voor ....

Voor ons senioren is de Kersperiode een tijd waar we nogal eens graag terug denken an de vroegere Kerstdagen toen.... kinderen klein waren ! Die Kerstavond was er geen avondklok die bedtijd inluide , ze mochten langer opblijven .Het was ook een traditie om ieder jaar een kerstfotoke te nemen naast de kerstboom ....

Deze is van 1975 en was  onze kroost  voltallig en het is  een verdraaid slechte opname maar kon het niet over men hart krijgen om die te vernietigen .Die tijd had je  spijtig genoeg nog niet zoveel fotos  of nu . Het was maar bij speciale gelegenheden dat het " kodakje "zen werk deed ! Dat was de tijd van toen ! Dat magere tengere  poppetje op de schoot van de oudste zoon is ondertussen een sterk en stevig Leeuwke geworden die nu  aan men arm komt trekken want het is " soeptime " dus ...

liefs


>> Reageer (8)
18-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-staat ...

Staat bij jullie ook de " goedhumeur meter " op zen hoogste punt bij het zien van dat sralende winterzonnetje ????? hier anders wel hoor zelfs ons Leeuwke kan het niet laten om buiten te kijken !Dat wil dus zeggen .... achterdeur op slot of juffrouwke is ribbedebie naar buiten !Of we willen of niet het weer is  toch  belangrijk in ons leven en kan invloed hebben op de mensen hun  karakter ! Maar voor nu genoeg over dat weer alleen nog dit ... wens jullie allen een heerlijke ...

Geniet er van !liefs


>> Reageer (8)
17-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- we....

We kijken allen uit naar Kerstdag en Nieuwjaar maar wat we soms ff vergeten ... dat zijn verdraaid drukke dagen die er aan komen .Potjes roeren voor de feestgasten-de juiste  kadootjes uitzoeken - alles moet blinken in huis  enzovoort je kent dat wel zeker ! Maar we zijn geen 3x7 meer( ook geven we dat niet graag toe ) en dat vraagt meer van je dan anders .Als we eerlijk zijn dan is het wel eens nodig dat we in een hoekje of kantje ff diep ademhalen (zoals de kerstman hier )

om er weer volop tegen aan te gaan ! Daarom hou het de komende dagen wat rustiger en dan kunnen we volop genieten van het jaareinde !

liefs


>> Reageer (8)
16-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- altijd...

Altijd plezant en het heeft je een goed gevoel in deze tijd van jaar overal die sneeuwlandschappen en sneeuwventjes te zien ! Zeker als er in werkelijkheid  nog geen wit tapijt te zien is want  ook al is de natuur dan prachtig, het is zeker  geen lachertje voor wie dan  de baan op moet ! Geef mij maar liever  die lachende mannekes op de pc hoor ! Maar die G morgen is wel werkelijkheid en vrees die bezem ( of zoiets dat er op lijkt ) ook want bijna eindejaar of niet " maandag blijft altijd maandag "Waarschijnlijk weten jullie ook wat dat wil zeggen ????? Dus dan maar voor nu ...

liefs


>> Reageer (8)
15-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- ola ...

Ola .... Zijn jullie hier ook ?Dat is lief !!!

Dat is het maar  normaal dat we met een G dag starten en zeker op een zonnige  Zondag !Nu maar duimen dat we met dat " zonnige " geen slapende honden wakker maken en dat we straks tussen de regendruppels zitten ! We zullen maar niet vooruit kijken & doemdenken maar genieten van wat is en wat komt ??? dat komt we zullen wel zien ! Laten we ons maar  rustig meedeinen op het Zondag ritme ( en al wat van de Kerst sfeer )en maak er een heerlijke dag van !


>> Reageer (10)
14-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- in ...

In vliegende vaart maar ...

Ook al is het niet veel wilde toch hier ff loeren en een G dag wensen , de rest is voor deze avond als Leeuwke in dromenland is !

liefs


>> Reageer (10)
13-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- ben ...

Ben er volledig mee eens drink graag koffie ( ook al is het " deca ")en ben een koffieteut maar zo ver gaan als dit ????????

Ook al is het Vrijdag de 13de en gebeuren er soms rare dingen ( waar ik totaal niet in geloof ) dat is zelfs voor mij een brug te ver  ! Hou me nog altijd aan men gewone potje koffie s' morgen en dan kan men dag niet meer stuk ! Dat wil zeggen ... als ons Leeuwke s' nachts niet voor huis schilder heeft gespeeld want dan is het èèrste werk den opkuis en daarna smaakt dat bakje zwart dubbel zo goed !Dat laatste over de "huisschilder " is niet bepaald iets om de dag mee te beginnen maar wat allemaal gebeurt met iemand zoals ons Leeuwke kan je niet verdoezelen als " onbestaande " Amaai is hier nogal het onderwerp vandaag .. we zullen het maar onder brengen in de rubriek " raar gekrabbel op vrijdag de 13de"

liefs  


>> Reageer (11)
12-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-en....

 

En daar mee is bijna  alles gezegd over wat  we waarschijnlijk allen naar uit kijken " het weekend "! Ook al hebben we volgens de jongere generatie toch elke dag weekend ! Soms stel ik me de vraag  over het waarom we zo uit kijken naar die 2 dagen  .Omdat we ergens een soort van schuldgevoel hebben als we in de week ergens van genieten en niet druk bezig zijn zoals vroeger en dat zoiets nu wel mag en kan ????Och ... waarom erover piekeren waar de oorzaak ligt " Geniet van  iedere dag waar je kan eender waar of waneer "dat zou als senioor onze leidraad door het leven  moeten zijn  !!

liefs


>> Reageer (8)
11-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-oef!

Oef ... ff alles opzij gezet  om hier wat te krabbelen  ! Zijn soms van die dagen met ons Leeuwke dat ze steeds  je aandacht opeist dat alle mooie gemaakte plannen voor de dag in het water vallen ! Och dat zijn we ondertussen al wel gewoon maar  of dat altijd even plezant  is ??? Zal daar maar over zwijgen .  Ook al hou ik het voor nu bij een  simpele wens ....

voor jullie,  kon toch ff een kijkje nemen !

liefs


>> Reageer (6)
10-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- daar ...

Daar zijn we dan weer ... een nieuwe dag en nieuwe mogelijkheden ! Al zijn die mogelijkheden wat beperkter dan vroeger maar daar moeten we ons als senioor bij neerleggen ! Vol goede moed naar buiten kijken naar een zonnetje die probeert door te breken , hopelijk haalt ze het ! Voila sè of we nu willen of niet we zijn weer bij het weer terecht gekomen ! Maar mij hoor je niet klagen hoor ... een wit sneeuwtapijt is misschien wel prachtig maar geef mij maar een Winterdag zoals vandaag ! Wens jullie dan ook een zonnige (?) dag en vergeet vooral dit niet ...

liefs


>> Reageer (11)
09-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- want ....

Want een opkikkertje is dat stormachtig weer nu niet bepaald ! Dus zet die muziek maar wat harder  en zing luidop mee !Doet me terugdenken aan de tijd toen er hier een huis tieners rondliepen , elk had zen eigens  soort van muziek  en oordopjes waren uit de boze !" Met zoiets  kan je toch niet lekker meezingen want dan zing je zo vals als een kat " werd me dan wijsgemaakt ( of dat dachten ze toch )Mens wat was dat  toch zalig als er eens stilte in huis was !Genoeg over het verleden en terug in het nu en dat is .... Maandag dus aan de slag !

liefs


>> Reageer (5)
08-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- is .....

Is misschien een heel mooi gezegde en we  wensen en hopen dat zoiets waarheid inhoud  maar .... heb toch zo men bedenkingen erover  ! Zouden we zoiets niet toch  met een korreltje zout moeten nemen ????? Och laten we dit voor vandaag "zorgen voor morgen" zijn en genieten van de Zondag ook al is er geen zonneschijn , binnen met een koekje en drankje kan het ook best gezellig zijn  !

liefs 


>> Reageer (9)
07-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- vlug ....

 Vlug ff langs komen want is hier nogal druk vandaag ! Wens je een heerlijk dagje  zo eentje om echt van te genieten ( zal ik ook doen )en dat zal het zijn voor nu !

liefs


>> Reageer (5)
06-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- en ...

En welke kant het zal opgaan regen of geen regen ????? dat is voorlopig nog ff afwachten maar wat het ook word , we moeten toch aanvaarden wat komt ! We kunnen toch niet van alles in het leven de touwtjes zelf in handen hebben( ook zouden we dat soms wel willen ) dus.... ! Zou toch vandaag  graag ff binnen loeren bij de kleintjes die verleden nacht de Sint op bezoek hebben gekregen om die  gezichtjes te kunnen zien .Dit doet terugdenken aan de tijd toen de eigen kinderen klein waren en als we eerlijk zijn, hadden we niet evenveel plezier eraan om voor Sint te spelen als we die glunderende gelukkige gezichtjes zagen of onze kleine bubbels  die hun pakjes openden ? Och dat is verleden tijd en nu zijn het al de achterkleinkinderen die hun ouders op deze dag heerlijke momenten zullen  schenken die ze de rest van hun leven  zullen koesteren ! 

liefs


>> Reageer (12)
05-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaag ....

Vandaag houden we het simpel en kort moet ook eens kunnen !Wintergedoe hebben we maar een eenvoudig  bloemetje die ons doet denken aan wat  na  die koude tijd zal komen ( ook al zal het nog wel ff duren ) kan nooit geen kwaad ! Dus van harte een

gewenst met een vriendelijke groet van uit 't rommelkotje!

liefs


>> Reageer (10)
04-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- ook ....

Ook al heb je soms de indruk dat momenteel je alles tegen zit en  moet je soms wel eens goed zoeken om dat ène dingetje te vinden die je dag goed maakt ! Soms hoef je  echt niet ver te zoeken ( zoals hier vandaag ) je opent je email box en daar zit een lachend achterkleinkind " Jaiden "je toe te lachen  !

Dus ik heb men opkikkertje van de dag al gevonden , mijn dag kan al vast niet meer stuk !Hopelijk vinden jullie vandaag ook  dat ène opwekkende duwtje die je dag tot een heerlijke dag  maakt !

liefs


>> Reageer (9)
03-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en....

En als je nu denkt  dat  ik hier een ganse tirade ga afsteken over dat koud weer .... niets van  ! Het is zelfs prachtige zonneschijn en dat koud ??? Wel met  een dikke pull ( of 2 ) is dat zo gefikst sè!Daarmee zit het komentaar over het weer er ook al weer op , soms vraag ik me echt af ... als we buiten een" goede dag" en " het weer" niet hadden als gespreksopener   wat zou het dan anders worden  ????  " Och  we zullen het niet te ver zoeken als we willen een " klapke " doen zeggen we gewoon wat in ons opkomt en hopen we we dat de aangesprokene er net zo over denkt ! Nog net de tijd om je een heerlijke dag te wensen met veel liefs van hier uit !


>> Reageer (6)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede morgen Steffie
  • Fijne hemelvaartsdag
  • Dag Steffie ,,
  • Lieve Steffie.
  • Hallo


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!