Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

19-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ....

Een gek dansje met veel gelach als je favoriete voetbalploeg maar een gelijkspel heeft gespeeld dat kan er niet van af ! Maar een heel klein  ernstig danspasje moet kunnen , want 1 punt is tenslotte èèn punt toch beter dan verliezen  hè ! Dat moet zijn wat onze Liam toch zeker in gedachten had bij het gelijkspel van Club Brugge !

liefs


>> Reageer (8)
18-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-hoi !

Ho- hoi kom me ff tonen hoe groot en stoer  ik al geworden ben , al zeggen ze nog steeds " de kleinste van de ganse Clan ! "Maar dat zal niet lang meer duren hoor , binnen enkele dagen komt er nog èèntje bij en dan zullen ze niet meer spreken van " de kleinste " als ze mij Jaiden ( dat is ikke ) bedoelen !Ben er nu mee weg  en tot nog eens é .....dada !


>> Reageer (7)
17-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ....

Een beknopter manier om geluk in enkele woorden samen te vatten is er waarschijnlijk niet meer maar er komt toch nog heel wat meer om het hoekje kijken om die eenvoudige woorden  om te zetten in werkelijkheid !" Los laten " is soms heel moeilijk en we zijn allen tegenwoordig zo veeleisend wat het leven betreft dat we vergeten te kijken naar wat we hebben inplaats van wat we niet hebben ! Of ligt  het simpelweg aan de aard van de mens dat we altijd meer en beter willen ? Wel zal er nu men koppeke niet over breken en lekker genieten van de dingen die ik wel heb...nog een redelijke gezondheid - huisgenoten -mooi weer - tuin enzovoort ..... !

liefs


>> Reageer (8)
16-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-al .....

Al is dat "mooie "voorlopig nog wat achterwege gebleven maar we zijn en blijven  optimist , wat niet is kan nog komen !We weten dat we niet iedere dag zo kunnen verwend worden wat het weer betreft zoals gisteren .De week en trouwens iedere dag starten en die dag recht in de ogen kijken en benieuwd zijn wat die nieuwe dag  op een welk gebied  ook ons zal brengen is de boodschap .Maar .... het blijft Maandag vandaag en die klusjes doen nog steeds niet zoals in de spookjes - dansend alleen hun werk doen ( jammer )

liefs


>> Reageer (10)
15-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- dat ...

Dat komt ervan sè zitten kletsen met je kleinkind en dan is het in vliegende vaart nog ff wat hier krabbelen  voor het "soeptime "is voor ons Leeuwke ! Maar omdat het het Zondag is heb ik maar een bloemmetje hier neergepoot voor jullie

   Dus nu vlug de hongeren spijzen ( en dat is zoals gewoonlijk op de èèrste plaats ons Leeuwke ) en dan verder in de potjes roeren !!

liefs


>> Reageer (8)
14-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- dat....

Dat is nu eens een gouden raad voor senioren ( voor iedereen trouwens  ) "haal alles uit je dag iedere dag opnieuw  "en vandaag zeker met zo'n schittend nazomerweertje !Het zou verdraaid kriebelen om alles aan de kant te zetten er ff tussen uit te muizen voor een lange wandeling of een koffietje op een terrasje genietend van dat superweer! Hélaba  zijn dat nu een soort van Lentekriebels in September ????? Wat het ook mag zijn als het je een goed gevoel geeft mag het eender wat zijn !

liefs


>> Reageer (7)
13-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- ben ....

Ben je bijgelovig ????misschien wel - misschien niet of toch een heel klein beetje ? Ik totaal niet of toch ook wel  een ietsipietsie ? Als je nadenkt..... "Zal er niet over spreken of mee stoeffen met dit of dat want het  zou dan kunnen tegenvallen " hoe vlug komt zoiets niet soms ongewild  in een opwelling over onze lippen ! Is dat bijgeloof of is het simpelweg alls alles op wieltjes loopt dat we bang zijn dat daar een einde zal aan komen ? Pffff zal er maar dat koppeke niet over breken , voor mij persoonlijk is het een gewone dag .. punt uit ! We laten ons  door niets intimideren en maken er een heerlijke dag  !

liefs


>> Reageer (8)
12-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-wat...

Wat word het regen of zon ? zo te zien word er getwijfeld wat ze ons zullen voorschotelen ... aftwachten  en een opkikkertje kunnen we  ondertussen wel gebruiken ( alle rederen zijn goed om ff een koffiestop te houden  tussen al dat  druk gedoe door é )

Oesje ....heb ik hier nu een van men ondeugden toe gegeven ? Och denk dat ik niet de enige koffiteut ben dus .... medekoffieteuten ( of thee ) geniet ervan  heb ik ook gedaan dus ... braafjes er terug in vliegen is de boodschap!

liefs


>> Reageer (8)
11-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- dat .....

Dat is juist gezien " regen " maar daardoor laten we ons niet van de wijs brengen voor enkele druppeltjes , we hebben al in ergere watertjes gezwommen dat dit wat we nu krijgen ! Laat ons hopen dat we straks krijgen wat ze voorspellen .... nog enkele mooie dagen en een heerlijk zonnig weekend ! Dus hebben we al weer iets om naar uit te kijken " hoop doet leven " zegt het spreekwoord en het is verdraaid nog waar ook ,en daarmee zit het weerpraatje voor vandaag  er dan ook weer op !" Het weer "is toch een dankbaar onderwerp als je eens niet weet wat gekrabbeld hè  Zal het dan maar daarbij houden voor nu ......

liefs


>> Reageer (8)
10-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-en ...

En hoe kan je de dag beter beginnen zoals vandaag ? stralende zon een ontbijtje en als toemaatje nog een lekker kopje koffie of thee ! Zou het bijna niet weten en je mag er zeker van zijn zo ff  voor al is het maar 5 minuten de zorgen vergeten en dan staat de " goedhumeurmeter " zeker op zen hoogste stand  en kunnen we er weer tegen aan ! Misschien zie ik het vandaag te rooskleurig in ( te danken aan het mooie weer ?) maar we zijn en  blijven optimist en we zullen wel zien !Geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (7)
09-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9-dit ....

Dit is wat je zou kunnen noemen " een gheugensteuntje " niet dat het voor ons senioren zo dringend nodig is maar wat op het plaatje staat schuiven  we nogal gemakkelijk aan de kant .Het is niet één onder ons die dit dagelijks doet maar we zijn allen gelijk , er is altijd nog iets dat zogezegd dringend moet afgewerkt worden .Waarom toch ????? zijn we bang dat als we niet druk bezig zijn we niet meer zullen mee tellen in de samenleving ? Maak gerust ff tijd voor jezelf en doe eender wat als het maar goed aanvoelt !

liefs


>> Reageer (10)
08-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- van ....

Van harte een vriendelijke groet voor iedereen van de blogmaatjes met  een bloemetje en de wens voor een

Wat moet dat nog meer zijn op een Zondag ? We mogen op Zondag toch alles  wat aan de zonniger kant bekijken en die zorgen ff wegmoffelen tot morgen of niet soms ????? De goede bedoelingen ervoor zijn er maar de uitvoering ervan durft wel eens haperen ( zullen jullie ook wel al ondervonden hebben )Maar we  verliezen niets met te proberen  .... doen zou ik zo zeggen !

liefs


>> Reageer (8)
07-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- en ....

En één van die kleine dingetjes hier maar die zoveel waarde hebben is ...... " zo tussen alles door  ff op de blog loeren met een kopje koffie slurpensklaar  " Maar iedereen  zoekt wel zen eigen kleine dingetjes die een dag tot een heerlijke dag maken !Dan hoop ik voor jullie dat je die  zeker gevonden hebt en van het weekend een schitterend weekend maakt , ééntje om in je herinnering te bewaren !

liefs


>> Reageer (9)
06-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dat.....

Dat ik "zo " uitbundig ben omdat het Vrijdag is ook wat sterk overdreven maar dat we hier dik tevreden zijn dat het weekend in het zicht is ..dat is wel waar !Ook al is dat weekend net eender dan de gewone dagen , het gevoel dat het je geeft van " niets moet -alles kan " zouden we niet willen missen ! Maar zover zijn we nog niet dus ....terug aan de slag  maar probeer toch tussendoor een " stop " in je dag te stoppen  !

liefs


>> Reageer (7)
05-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-amaai zunne !

Amaai zunnen als je naar het AZ moet op viste bij de arts dan weet je waneer je afspraak is maar niet waneer je er zal buiten komen hoor pffff .Een ganse voormidag voor een tien a 15tal minuten bij de arts ! Maar geen gezuer meer  we zijn er (voorlopig toch ) weer ff vanaf oef ( tot de volgende keer ) Och we zullen maar  beter aan hoe gelukkig we zijn dat we niet ongeneeselijk ziek zijn dat is beter en we houden ons aan het volgende

liefs


>> Reageer (7)
04-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-uit.....

Uit naam van Leeuwke voor de vriendelijke verjaardagswensen van harte  ...

Dus na 1 dagje zonder gekrabbel op de pc zijn we hier  weer in ons gewone doen ,ons dagelijkse krabbeltje met ons trouwe koffietje naast me ! Oei -oei daar zijn de éérste druppels al ...gedaan met de zon- gedaan met dat terrasje zitten  ? Spijtig dat mocht nog gerust nog een tijdje zo verder gaan hoor ! Maar we zullen niet doemdenken en braafjes afwachten wat we nog voorgeschoteld krijgen , we moeten er ons toch bij neerleggen en er het beste van maken  ! Dus maak er toch een fijne dag van !

liefs


>> Reageer (10)
02-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- dat....

Dat het hier niet is van " Joepie het is weer Maandag " is waar maar ....van dat sip lijken en de rest is hier zeker en vast niet waar ! Zou er zelfs niet willen aan denken om met een zuur gezicht de nieuwe week te starten ! Een nieuwe week die gestart is met een stralende zon, hopelijk blijft het zo( duimen maar ) !Oesje.... koffie uit dus einde gekrabbel  terug aan de slag !

liefs


>> Reageer (13)
01-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- dat ....

Dat is toch de bedoeling maar of ik zoiets zal kunnen omzetten in werkelijkheid? Dat is nog een vraagteken  .Want  ons Leeuwke is al enkele dagen  in haar brulbui en dan heb je best oordopjes bij de hand !Dit doet me wel ff nadenken hoe we steeds zeggen dat mensen tegenwoordig niet meer begaan zijn  en onverdraaagzaam tegenover hun medemens wel...... daar  zou ik toch een tegen argument willen naar voor brengen ! Gelukkig heb ik goede buren ,bedankt mensen voor jullie begrip en geduld want weet  dat het niet altijd even plezant moet zijn als ons Leeuwke in zo'n bui is  ! Dus "mag je niet alle mensen over dezelfde kam scheren  "Dit lag nu ff op de maag en moest eraf  !

liefs


>> Reageer (9)
31-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- dat is ......

Dat  gekrabbel op het plaatje vandaag  is er wel wat over  want we hebben al  mooie dagen gekregen Maar het ligt zeker  in de aard van het beestje " de mens " tevreden zijn met wat we reeds gekregen is soms moeilijk zeker  wat het mooie weer betreft ! We willen steeds meer en langer genieten van die heerlijke zonneschijn ! We zullen het maar " zo " bekijken alles wat er nu nog bij komt van mooie dagen is  een bonus boven op wat we al kregen  ! Genoeg daarover wens jullie allen een heerlijk ( lui of hoe je het ook invult ) weekend !

liefs


>> Reageer (7)
30-08-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en ....

En daar  mee is bijna alles gezegd wat ik wilde zeggen voor vandaag .Meer hoeft dat feitelijk niet te zijn hé , een vriendelijke goeie dag die  recht uit het hart komt en dat we er allen morgen terug  kunnen bij zijn ! Meer moet dat niet zijn om gelukkig te zijn !

liefs


>> Reageer (11)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Goedemorgen blog vrienden


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!