Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 24de week van 2024
Foto
Bij steffie

06-06-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6-een ...

Eeen heel ...

Of het een zonnige dag word ??? Zo te zien is dat nog even afwachten maar zoals er op dat plaatje staat " Gekuk is tevreden zijn met wat je hebt " Dat is ook" een  waarheid als een koe " wat  het weer betreft ! Gelukkkig geen regen wat er verder volgt zullen we wel zien en zoiets is een stuk beter dan erover te morren !  Wij senioren gebruiken   nogal eens  graag die ouwerwetse gezegden en vraag me soms af  ... Zouden de jongeren nog wel weten wat er de betekenis van  de woorden die nogal dikwijls totaal niets te maken hebben met het onderwerp waarover het hebben of hadden  ???? Pfff genoeg daarover de zon probeert door te breken en dat belooft dan een zonnige dag te worden wat kunnen we meer wensen alleen nog dit ...Geniet van de zon ( als ze er is ) enje dag !

liefs


>> Reageer (8)
05-06-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- een ...

Een ..

Daar zijn we  al weer wat aan de late kant vandaag  en  in de helft van de week ... wat dan  daarop  van   woorden  woonlijk nog  volgt zal ik hier maar niet neer krabbelen zeker  want daar denken we  waarschijnlijk allen hetzelfde over" De tijd ... enzovoort "  ! Zoiets doet je toch even nadenken hoe je in de loop der jaren anders denkt over " de tijd " Als tiener ging die tijd dan volgens ons veeeeel te traag !  In ons  drukke leven als volwassen man of vrous dat erop volgde had je geen tijd om over  zoiets veel  na te denken want je kwam altijd tijd tekort !  Nu als senioor we hebben meer tijd en nu zouden als we konden die tijd wat willen wat  trager doen  verlopen ( of wat stilstaan ) zodat wij meer tijd hebben om nog van alles te kunnen genieten ! Och genoeg daarover ... laat ons maar genieten iedere dag opnieuw van het nu dan zijn we al  dik tevreden ! 

liefs    


>> Reageer (6)
04-06-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4-een ...

Een heel ...

Start iedere morgen met een dankbaar gevoel " Zoiets is zeker een waarheid als senioor ! Dat doet me terug denken aan men eigen mama... ze had 7kinderen gekregen  ( waarvan ze er3 verloor )  ze had 2 oorlogen meegemaakt en toch kon ze  al senioor s' morgens al fluitent of neuriend  verse koffie zetten !Zoiets nu zelf als senioor  zoiets vergeet men nooit ! !Verdraaid...  we zijn weer vandaag aanbeland bij ouwemeekespraatwat nu niet bepaald de bedoeling was ! Wat het het moest zijn was ... Wens jullie allen van harte een heel gezellige & zonnige dag dag en ... geniet ten volle van ! 

liefs   


>> Reageer (7)
03-06-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- een ...

Een Goede morgen en ... het is momenteel een zonnige morgen maar we zullen er maar niet teveel over stoeffen of de zon is zoweer verdwenen ! Maar we zullen niet voor zwartkijker spelen nu de zon er is en het beste hopen ! Een ding is zeker die zomerse spulletjes hebben we nog niet veel uit de kast moeten halen maar wat nu niet is kan nog komen en dat hopen we met volle overtuiging ! maar de koffiestop zit er weer op en we zijn Maandag is hen dit & dat  .... enzovort als dit dan achter de rug is rest ons met veel plezier dan  nog dit ...

liefs 


>> Reageer (10)
02-06-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-een-...

Een heel goede ...

We zijn weer zover de kroon op de Week - de Zondag- en dat " Wat je ook doet - doe het met plezier " is zeker vandaag van tel ! We vegen onze hoela aan dat weer de Zondag is een dag om van te genieten en dat zullen we dan ook zeker ( proberen? )te doen ! Hier is het op zen Zondags steeds een kort gekrabbel maar ... dat neemt niet weg dat ik in vliegsnde vaat  iedereen een gezellige dag wens  van uit 't Rommelkotje met veel ...

liefs


>> Reageer (9)
01-06-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- een //

Een


We zijn Weekend en dan is het zeker een goede morgen en daar kan dat weer  ook al speelt het weer eens voor stoorzender met de plannen voor die 2 dagen die sommigen onder ons senioren gemaakt hebben ! We maken koppig tijd voor gezelligheid is het niet buiten in een stralende zon dan is het binnen en verwisselen dat frisse koude drankje door een kopje koffie of thee  Geniet van je dag ! Maar nu word dat peeceeke in zen blootje gezet en ... stukje bij stukje weer aangekleed en kan het  zich weer tonen aan de mensen   dus tot straks

 liefs


>> Reageer (9)
31-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- een ..

Een goede ..

" Vroege vogels" ( al is het wel niet meer zoooo  vroeg)"Er trekken vandaag helaas  weer buien over ons land- maar ...dag mag de boel niet bederen want we zijn bijna Weekend "Dat is nu niet ik die zit te morren over dat weer hoor maar simpelweg wat op dit plaatje staat en het is verdraaid de nagel op de kop voor vandaag ! Zijn dan ook van plan om die raad op te volgen hier toch bij jullie ook ??? Wel dan wens ik je een gezellige dag ( ondanks die je weet wel wat è)en start zonder aarzelen deze avond het Weekend !

Ps - bijna vergeten ... gisterenavond kon ik weer niet opladen op sommige blogs ( dat was  verdorie ver van prettig ) dus word het morgen grote kuis op dat peeceek!

liefs


>> Reageer (5)
30-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-een ..

Een heel goede morgen en vandaag heb ik  mezelf belooft dat het  " mondje toe" word" over dat weer dus daar zwijgzn we over ( tot het zonnig weer is ????? )!  Verdraaid niet makkelijk als dat onderwerp voor ee koffie n krabbeltje wegvalt ! Maar we houden het hier zowiezo wat aan de korte kant want die koffiestop zit er op en  die wafeldeeg staat te wachten  op "de wafelbak" Hoe de dag ook is of word geniet van iedere moment van je dag en wens je een heel gezellige en  ...

liefs                                                            


>> Reageer (6)
29-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-een//

Een heel goede morgen .. hoe het weer eruit ziet Hoef ik niet over te beginnen zeker  je kan er als je smorgens opstaat niet naast kijken ! We zullen er niet over palaberen maar ... vraag me toch stilletjes af waneer we zoiets eindelijk zoiets weer  terug zullen zien ..

 

Zoals hier achterkleinkind Jaiden die tenvolle geniet van zon- strand en het Oostends  " zeitje " ????? Dat wil niet ook  zeggen dat wij  uitkijken om in ons Blootje aan het strand te gaan zitten hoor ! Maar wat zon & warmte fleurt steeds onze dag op ! Na dat even wegdromen van de zon ... maken we er toch een gezellige dag van en wie weet " wat nu niet is kan nog komen " !

liefs


>> Reageer (8)
28-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-een...

Een ..

Die dinsdagmorgen begint weer met een vraagteken -word het een zonnige dag of krigen we  weer regendag ???? Tegenwoordig is dat weer als we die weerlui mogen geloven bijna onvoorspelbaar  & grillig  dat is toch wat ze zelf toegeven  ! Och ... denk dat het weer een dagje zal  worden van " we zullen wel beetje bij beetje zien wat het word "! Voila sè ...  met dit gekrabbel  over het weer zit het er ook weer op  voor vandaag want dat is iets waar we (bijna?)allen aan denken en over babbelen !Wat het ook wrd  laat dat genieten als nr 1 staan op je " tedoenlijste  voor deze dag "!   Hoe het weer ook  uitdraaitmaak er het beste van een( zullen we hier ook doen )

liefs 


>> Reageer (7)
27-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-een ...

Een heel goede morgen en ...

Oef... even een koffiestop houden tussenin  die maandagjse klusjes  met  een kopje koffie ! Er is verdraaid niemand die daar  hinder van heeft en zoiets voelt echt goed aan als senioor  , niets of niemand die op je vingers zit te kijken en die klushes kunnen wel even wachten ze lopen niet weg ! Dat doet me steeds terug denken aan vroeger dan moest  dat rusige koffietje wachten tot alle bubbeltjes in hun bedje lagen te dromen ! Maar voorbij is voorbij en we kunnen maar dubbel genieten van de kansen die we vroeger niet hadden en nu wel hebben dus ... geniet van iedere minuut met als toemaatje een stralende zon ( nu maar duimen dat het voor een ganse dag zo blijft )  

liefs


>> Reageer (5)
26-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26...

Een heel ..

Ook al  hoopten we gisteren toen we terug de zon zagen  de zon voor vandaag maar dat is   voor het ogenblik aan onze hoela ! Het is  voor het ogenblik weer al eens regen maar ... haal toch het beste uit deze dag en zeker uit deze Zondag !Zoals iedere Zondag is hier weer aan de korte kant dat krabbeltje maar wens jullie allen is het geen zonnige dan maar een gezellige dag en geniet erven ( met of zonder zon )! 

liefs 


>> Reageer (6)
25-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een ..

Een heel goede morgen al zijn we weer zover na enkele dag zonder daar hebben we weer ... regen ! Maar we blijven koppig en laten door niets of niemand ons Weekend naar de vaantjes helpen ! Over koppig gesproken ... is niet alleen wij mensjes die zoiets wel durven doen maar ook sommige planten kunnen zoiets ook doen zoals deze Campanula .

Dat muurtje is volledig begroeit met Klimop maar ieder jaar op breekt die campanula door die klimop om ons hun bloemetjes te tonen ! Dus ... Waar een wil is - is een weg" ook al is het soms een moeilijke weg! Laat niets je tegenhouden en geniet van je Weekend !

liefs 


>> Reageer (6)
24-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-we...

We starten hier vandaag opgewekt  die laatste dag van de werkweek in gezelschap van een koffietje  met een Goede morgen te wensen  !We geloven nog steeds  ook al is het zolang geleden  de  oorden van  de  mama "Een opgewekte  start van e dag word een heel goede daG" en vergeten we zoiets niet !   De hobbeltjes die je  soms kan tegnkomt in de loop van de  dag zullen we wel dan zien ! Over zien gesproken ...zo te zien probeert die zon door de grijze wolken te boren en dat is een extra duwtje in de rug om er een gezellige dag van te maken ! Daarom voor  iedereen ...

liefs


>> Reageer (5)
23-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-een ...

Een heel ..

Vandaag is zo te zien de dag van het " welles -nietesspel "  daarmee bedoel ik de stijd tussen de  zon & de wolken !Wie van de twee het zal halen... zullen we wel nog  zien ! Maar hier duimen we toch volop dat die zon als winaar mag zegevieren ! Nu dat gekrabbel over het weer er opzit wens ik jullie een heerlijke dag en wat dag ook is of word maak er een gezellige dag van ,eentje waar je volop kan van  genieten !

liefs


>> Reageer (7)
22-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-een...

Een ..

Ook al is die morgen weer niet bepaald een zonnige morgen maar een nieuwe dag is er weer eentje erbij  op ons leeflijstje en met zoiets is steeds mooi mee genomen!Dat gekrabbel doet me terug denken aan vroeger toen die kinderen nog kleine bubbeltjes waren dan kon je totaal  niet inbeelden dat je zou meemaken dat de oudste van die bubbels ooit  zelf al op pensioenleeftijd zou zijn en nu  is ! Maar voor ons ouders blijven ondanks  ze ook al zelf  senioor zijn " je kinderen "! Verdraaid .. dat is nu eens weer oudemeekespraat geworden vandaag genoeg daarover ! Ondanks die grijze lucht gelukkig ( voorlopig ? ) zonder regen Wens ik jullie allen een gezellige dag en Geniet ervan want dat mag & kan & is de nr1 op het tedoenlijstje van iedere dag als senioor

liefs


>> Reageer (7)
21-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-een..

Een heel goede morgen en  ...

"We zijn geboren om onszelf te zijn - niet om perfeckt te zijn"Dat vind ik nu eens een mooie uitspraak .. we zijn niet perfecht we  zijn wie we zijn! Maar als we eerlijk zijn ...we hebben allen wel ergens  eens  een minder mooi kantje dat we in een hoekje proberen te  duwen en weigeren boven te halen ! Maar daat is niets aan de hand of mis mee dat is simpelweg  mens zijn en niemand is " Perfekt "!We doen wat we kunnen in het leven ! Verdraaid wat kunnen enkele woorden je  toch nog even  wat dieper  doen nadenken !Vandaag zullen zo te zien ( voorlopig toch ) zelf een mooie dag van ùoeten maken ( hiertoch )er is er regen ! Geniet toch  van je dag !

liefs   


>> Reageer (5)
20-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-een

een goede morgen en ...

Toen we die deur opende voor de maandag nam ik dan ook de beslissing ondanks al die tegenvallers op de blog de laatste dagen koppig verder te gaan ! Wat het zal worden dat is niet èèn maar veel vraagtekens maar... we hopen het beste ! Hopelijk kan de zon door die grijze lucht overwinnen en wens iedereen dan ook  van harte een gezellige ( zonnige?) Maandagnamiddag !

liefs


>> Reageer (5)
19-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 a-

Geeft het op ( voorlopig toch ) na enkele uren  heb slechts enkel bloggers kunnen bezoeken en opladen  de rest  steeds die robot die voor spelbreker speelt Pfff ! Toch vlug voor iedereen dit wensen ....

Tot morgen of ... ?????


>> Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een heel goede morgen en ...

We houden het superkort en bondig maarvoor nu  " Geniet ten volle van deze  dag "!

liefs


>> Reageer (3)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Steffie, in de namiddag naar de koers gekeken op tv.
  • Lieve zondaggroetjes Steffie
  • Goedemiddag blog vrienden
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • Goede morgen Steffie en Leeuwke

    Krabbelhoekje


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!