ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
23-02-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo

het gaat voor het moment iets minder , daarom dank ik de enkelingen die TOCH de weg naar mijn blog vinden  en een berichtje nalaten !

ik weet dat --met het ouder worden -- ik al eens iemand vergeet een bericht te sturen , maar ---daar is weinig aan te veranderen ---en het is niet  mijn bedoeling , 

images-8



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (9)

28-02-2021
Fijne zondag!

Frankie wil op reis. Ver weg. Niet alleen. Weg op reis. Frankie---->7.gif Zondag--->57.gif Het einde van de mensheid. Neen, voorlopig alleen van de dinosaurussen. Ahazozo--->9.gif Ruik jij iets? Is dat leer? Mmmmm

28-02-2021, 12:14 geschreven door frankie


24-02-2021
Het bijzonderste is dat we er nog zijn, Ani

1-19 Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

24-02-2021, 08:40 geschreven door Annie & Rogier


we hebben zo van die dagen dat het wat minder is , geen nood Ani , neem rustig je tijd !

20h6f74.gif
laat ons nog even genieten
van het prille lenteweer
een dosis optimisme
wens ik jou  !
liefs meeuw

24-02-2021, 08:06 geschreven door meeuw


Goede morgen Anitje

Hopelijk gaat het snel weer wat beter Anitje ,, maar geniet rustig van het weertje lekker in het zonnetje dat kan wonderen doen ,, enne van de vogels in U tuin geniet he .

Heerlijk is het om weer een dagje te mogen beginnen met dat mooi weer ,, hopelijk kan U er ook wat van genieten ,, maak er zelf iets van met een vriendelijke groet Ingrid .
woensdag

24-02-2021, 06:35 geschreven door Ingrid


Midweeksegroetjes.
animaatjes-woensdag-36090.jpg

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

24-02-2021, 02:25 geschreven door Patty en Freddy


23-02-2021
net nu het weer goed is Ani!

Ik profiteer van het zonnig weer en ben serieus bezig om de bloementuin eens goed aan te pakken. Normaal is dat een jobke dat gedaan wordt als we terug komen van Spanje en dan moet het snel gaan omdat de natuur al in gang geschoten is. Nu ben ik er vroeg bij en heb ik tijd om het eindelijk eens grondig te doen. Mijn slaapgenoot heeft dan de handen weer vol met andere jobkes.  We hebben nog een paar werken die gepland zijn zoals het huis schilderen + de ramen en de buitenmuren ( ons huis is wit geschilderd! ) maar we moeten wachten tot het dak vernieuwd is en dat zal pas in juni zijn! Vooraf wil ik dat we het terras achteraan en de oprit eens afspuiten met de drukspuit en dan maar hopen dat na de zomer alles er wit en vers uitziet!

De schoondochter heeft als hobby pottenbakken en ze wil een atelier in hun tuin waar haar draaitafel en oven en de afgewerkte potjes en potten enz kunnen staan zonder dat ze in de weg staan! Mijn ventje is daar ook nog van corvé want hij moet voor de nodige electriciteits aansluiting zorgen en ook binnenin van alles afwerken! Je ziet... werk genoeg om ons niet te vervelen... De 3 voorbije dagen heb ik het gevoeld aan mijn rug en zo dat ik geen 3x7 meer ben. Maar beter zo dan te zitten verkommeren door die stomme corona!

Doe jij het daar intussen maar rustig aan en hopelijk kan je toch wat van de zon genieten in je tuin.

Een dikke knuffel

natoken.gif

 

23-02-2021, 21:50 geschreven door NaNatoken


. . .

Ook hier is nog niet alles in orde zoals het zou moeten zijn maar stilaan geraken we waar we zijn willen.  Het slapen gaat hier vrij goed en dat is een groot geluk eigenlijk.  Daar was ik wat bang van maar het lukt goed omdat we met gesloten ramen kunnen slapen, dus lawaai van buitenaf blijft buiten en dat is mooi meegenomen ook.  Deze morgen was er hier een heel lange file, iets verderop naar het rond punt toe, waren er werken langsheen de baan blijkbaar en daar was dus oponthoud.

Deze namiddag heb ik al in de zon gezeten, niet lang echter, wel zo wat over en weer gelopen naar buiten, wat thee drinken buiten, wat in een stoel zitten en genieten van de zonnestralen en ik voel me al gans anders dan voorheen, dat heb ik gemist !  Maar nu de zon terug is en alles wat opgeruimd, het grootste deel toch, dan heb je al een overzicht . . . en ik ben aan het verhuizen met bepaalde dingen die niet naar mijn zin staan.  Nu is de echtgenoot hier aangekomen en ik hoor hem allerlei spullen binnen brengen aan de voordeur.  Dus nog een fijne dag Ani en als de zon schijnt toch maar eens naar buiten maar wel je goed beschermen tegen die felle wind want die kan lelijk uit halen !

23-02-2021, 16:40 geschreven door Chris


Hallo Ani

Hier zijn we nog eens. Ben hard aan het werken voor 't moment. Ik kom wel alle dagen kijken of er iets nieuw staat. Spijtig te lezen dat het iets minder gaat, daar hebben we geen controle over he. Ik had vorige week echt last tussen mijn schouderblaren en rug, dat zijn dan zenuwen denk ik. De dokter zegt dan spieren en warm houden, maar uit ondervinding is het meer zitten en rusten. Tot mijn verbazing gaat het tot hiertoe, de poets is bijna gedaan. Donderdag om 14u ga ik naar de begrafenis van mijn maatke van 101j de dochter had me uitgenodigd, omdat haar mama altijd uit keek naar mij. Het is een korte burgelijke dienst, er mag maar 15man komen, dus ik vond het wel een hele eer. Ze was licht dement, haar fout was dat ze altijd wou gaan lopen, want eigenlijk was ze tegoed om daar te zitten vond ik. Neem ook maar rust, niet teveel werken in de tuin. en tot gauw. Veel liefs en dikke knuf Alfy smiley-wink.gif

23-02-2021, 12:59 geschreven door alfyvo


Dag Lieve Anitje

Heel veel dank lieve Anitje voor jouw lief groetje,en je doet het toch altijd maar weer hésmiley-wink.gif  Ik vind jou een kranig vrouwtje alwaar ik wreed naar op kijk,en die heel mooi kan vertellen ook en dit MEEN IK hoor Anitje. smiley-smile.gifVergeet ook niet Anitje dat de ene dag de andere niet is Ik heb een knuffelkaartje voor jou mee. Geniet nog van deze mooie dinsdag. smiley-cool.gifVele lieve en warme groetjes van mij, Monique.

1Mi9aVZ.gif RiuUhky.gif

23-02-2021, 12:03 geschreven door Monique


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!