ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
09-03-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo

.



de dag weer goed gestart ---- zonder water !
ik stond net onder de douche , ingezeept , geen druppel water meer ---dit is al de zoveelste keer sedert die werken ----diepe zucht !
verleden week was het net voor de middag , en we kregen er bericht van om 14 uur !
wat doe jer eraan , ----- mijn tanden gepoetst met SPA water en de zeep af gedroogd ! en lichtjes gevloekt , want eigenlijk zeg alleen „verdikke toch“
vloeken doe ik niet ! haha , zuchten dus te meer !!!

ja – en zo zitten we er weer mee , de ene keer geen electriek en de andere keer geen water , zonder de schade die we kregen , nu zijn er nog 2 buren verderop die hun omheinig stuk is gereden --- ‚t stopt niet , en eigenlijk hebben wij niets met die werken te maken , , wij zijn de straat waar ze NIET werken !

genoeg gezaagd , momenteel is het hier droog en niet veel wind , en de eksters werken verder aan hun nest , ik volg ze van achter het raam –smile --

groetjes en fijne dag !



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (14)

15-04-2023
https://25penny.com/

Website does collect your personal information such as name, identity, Gender and would also collect the geographic location. During your visit to our website, there are chances to collect more information without https://25penny.com/ making you directly acknowledged. Website does collect your personal information such as name, identity, Gender and would also collect the geographic location. During your visit to our website, there are chances to collect more information without making you directly acknowledged.

15-04-2023, 16:01 geschreven door cherry 456


10-03-2023
Ja Ani, dat is balen.

z-8

10-03-2023, 13:57 geschreven door eddy meuris


Het ga je heel goed!
Maarten-nieuw.gif

10-03-2023, 10:51 geschreven door Martin


Goedemorgen Ani

sneeuw.jpg

Het weekend staat alweer klaar
Zo was het een paar dagen deze week wit
de vrijdagmorgen is gestart met regen
gr.Dirk

10-03-2023, 09:28 geschreven door Dirk


Regengroetjes op vrijdag !!! Maak er toch een gezellige dag van !!!
oie-1081052wpn-UG7e1

Goedemorgen lieve vrienden.Hier heeft het gisterennamiddag tot nu enorm veel geregend.Nochthans is die regen er echt nodig want we hebben een droge winter gehad en alle rivieren,beken en waterwegen halen nog steeds het normale waterpeil niet en er zal nog veel regen vallen in het weekend met morgen een betere dag met het zonneke erbij en daarvan zullen we moeten genieten uit de wind.Indien we terug een warme lente en zomer moesten krijgen zal er vlug waterschaarste zijn.Dus terug een dagje om binnen te blijven en vandaag heb ik werk genoeg om de tijd te doden.Ik wens Jullie een hopelijk niet een al te natte vrijdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en alle Belgische ploegen speelden gisterenavond Europees gelijk met goed voetbal behalve op Gent waar het waterpolo was.Fijne vrijdag lieve Ani.Oeieoeie dit is zeker niet prettig.Het is om 's morgens reeds Je goede humeur te verliezen.Gelukkig zijn de eksters er nog voor wat afleiding.Comfort is anders dan dat Je nu beleefd.Courage.Alles zal wel goed komen.Dikke knuffel.

10-03-2023, 09:07 geschreven door Jos Vande Ghinste


geniet van de mooie momenten !

360-F-109344983-TQ5d-Ry-PJy2gqtrbict-BCLFep3h-KDVMZp.jpg
straks wordt alles weer goed
durf gerust te leven
morgen ziet de wereld
er een stuk mooier uit   !
liefs meeuw

10-03-2023, 06:32 geschreven door meeuw


bijna weekend
animaatjes-vrijdag-26916.gif

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach
want wie vrolijk kijkt in de morgen
die lacht de hele dag.
Dikke knuffels van ons allemaal

10-03-2023, 03:19 geschreven door Patty en Freddy


09-03-2023
fine avond

Stan-01 Olli-01

09-03-2023, 23:00 geschreven door Bernward DF6JL


Niet leuk als je dit tegenkomt
groetjes-7-3-2023.pngborder=

09-03-2023, 19:35 geschreven door nadia


Dag Ani ja zonder water is vervelend en zeker als je net aan het douchen bent zo gaat dat tegenwoordig ze zetten de boel maar af maar heb je wasmachine maar opstaan wat dan ze moeten zich aan hun uur houden

Welkom bij powerpoint Roosje

Valentijn is fijn

maar elke dag

Bij het zien van jou glimlach

is gelukkig zijn.

wens jullie een fijne valentijn

Lieve groetjes Roosje

09-03-2023, 16:39 geschreven door Roosje


Dat zal je maar overkomen..

Normaal verwittigen ze toch op voorhand als je even zonder water zit en dan kan je wat voorraad opslaan of zo maar ingezeept staan en dan nada.... je zou al voor minden "Henrietje bij zijn haar trekken".. dat zei ons ma altijd als ze iemand hoorde vloeken.. smiley-laughing.gif

In Afrika was dat dagelijkse kost om ofwel zonder water of stroom te zitten maar bin ons in België.... waar gaan we naar toe!!

Wij zitten hier nog een goeie 14 dagen en dan is dit liedje ook uit en is het back to reality!! Gelukkig hebben we deze week mooi weer en hopelijk de volgende weken ook dan compenseert dat voor een koude februari!

Wij zitten alletwee met een serieuze verkoudheid ( hoest en lopende neus) wellicht van de één of andere overgenomen dus is het even in mineur maar ach er zijn ergere dingen in het leven! 

Houd je daar goed en ik blijf zeker in contact met jou!

Groetjes y hasta pronto!

vis.gif

09-03-2023, 14:46 geschreven door NATOKEN


Hallo Ani

 Dat is hatelijk Ani smiley-surprised.gif dan mogen wij niet klagen, hier krijg je een dag op voorhand toch een verwittiging smiley-smile.gif Zodat we ons op tijd kunnen wassen en 't eenenander vullen. En dat die verkeersborden zo genegeerd worden door chauffeurs is ook een schande. Dikke steunknuffel, Alfy smiley-wink.gif

 
 

09-03-2023, 12:19 geschreven door alfyvo


Onder de douche

Je zal het maar voor hebben! Hier nu wel veel regen!

Maarten-nieuw.gif

09-03-2023, 11:33 geschreven door Martin


. . .

Het is nog wel geen weekend maar ik kijk er toch reeds naar uit !  Ik weet niet hoe anderen dat doen maar ik heb tijd genoeg en toch kom ik steeds tijd te kort om nog net dat wat ik wou doen ook gedaan te krijgen.  Maar door mijn werken ben ik doorheen geraakt, zo goed als, nog een paar dingen uitvoeren, vandaag nog wassen van handdoeken en wat ondergoed en er liggen nog wel enkele pullovers te wachten ook om gewassen te worden, zodoende zal ik mijn dagje wel door geraken zeker.  Deze avond zal ik het dan ook wel weer mogen voelen, van hier naar daar en dan weer ginder dat er een machine staat te roepen dat ze wil verlost worden van die spullen !  Ach, het is eigenlijk mooi maar als je daarna na een volle dag optelt wat je allemaal gedana hebt dan is het meer dan je zelf denkt . . . en je denkt dan eerst nog dat je nog steeds jong bent en mee kan met wat er omheen je gaande is !

Of er dan nog een glaasje in mijn fles is weet ik niet maar ik lust dan wel bubbels na een dagje werken, of wat anders, gewoon wat witloof met garnaaltjes en cocktailsaus erbij, kan ook lekker zijn en is een vrij gezond snoepje.  Nog een fijne dag en de week is weeral bijna gedaan,we gaan dan naar het weekend toe en ik kijk er naar uit om dan toch weer even uit te blazen, groetjes en knuffel.

09-03-2023, 11:12 geschreven door Chris


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!