Angeltjes
11-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV in de startblokken voor Europese verkiezingen

 

Wilders wil PVV meer sociaal gezicht geven

 

donderdag 11 september 2008

Slecht nieuws voor mensen die lijden aan Wilders-moeheid. “Komend jaar zul je eerder meer dan minder van ons horen.” Geert Wilders spreekt op zijn werkkamer in de Tweede Kamer over zijn plannen voor het komende parlementaire jaar.

Voor de PVV-leider blijft de strijd tegen de islamisering de corebusiness, maar daarnaast is het werken aan 'het sociale gezicht' van zijn partij het belangrijkste speerpunt.

“De islam is niet het enige waar de PVV voor staat. Dat willen we aan de kiezer laten zien. We willen ook andere thema's oppakken, zoals de zorg, belastingverlaging en de klimaathysterie.”

De PVV wordt dus minder one-issue?

“We zijn nooit one-issue geweest. Het is wel nodig dat ik ook zelf aan andere onderwerpen meer aandacht ga geven. Op meer thema's moeten we ons gezicht laten zien en volwaardige standpunten innemen.”

Noemt u dan eens concreet een aantal doelstellingen voor komend jaar.

“Een belangrijk speerpunt zal de zorg zijn en alles wat daar meer te maken heeft. Vooral de ouderenzorg verdient veel meer aandacht.”

“Daarnaast zijn koopkracht en belastingverlaging punten die komend jaar hoge prioriteit krijgen. Dit kabinet verhoogt namelijk wel haar eigen salaris, terwijl de mensen in het land blij mogen zijn met koopkrachtbehoud. Ik wil mensen meer van hun eigen geld geven.”

“Ook willen we in het voorjaar meedoen aan de Europese Verkiezingen.”

U wilt niks inleveren in de strijd tegen de islam, maar daarnaast ook andere thema's gaan oppakken. Vorig jaar was toch al zo druk?

“Het zal nog drukker worden. We zullen stukken moeten schrijven, debatten moeten voeren en met voorstellen moeten komen. Maar we zitten met negen man in de Kamer dus dat moet kunnen.”

Fitna

Heeft u tijdens uw vakantie nog teruggeblikt op de ophef rond Fitna?

“Ik ben niet iemand die met een wijntje op de bank naar de sterren kijkend terug gaat nadenken hoe het allemaal is verlopen. Niks mis met mensen die dat wel doen, maar ik vind het een beetje zweverig.”

Heeft u met de film bereikt wat u wilde bereiken?

“In Den Haag ging het totaal niet over de inhoud van de film. Daar heerste het motto: iedereen nam een glas, deed een plas en alles bleef zoals het was.”

“Het primaire doel van Fitna was om mensen te waarschuwen over de gevaren van de islam. In dat opzicht was de film een succes. Na een week hadden in Nederland drie miljoen mensen de film gezien en twintig miljoen wereldwijd.”

“Het was nog mooier geweest als de film ook een inhoudelijk debat had opgeleverd, maar dat was niet het hoofddoel. Binnenkort ga ik naar de VS om een spreekbeurt te geven en naar Israël om de film in de Knesset te vertonen.”

“Op deze manier wil ik steun zoeken bij gelijkgestemde politici in het buitenland. Zo kunnen we internationaal een vuist gaan maken.”

“Het is een eerste stap in plaats van een eindfase. Nederland blijft het belangrijkste voor ons, maar de problemen met islamisering houden natuurlijk niet op bij Vaals of Oost-Groningen.”

Maar uw tournee in Nederland werd een mislukking.

“Dat is helaas niet zo goed gelukt inderdaad. Ik heb zes imams uitgenodigd en geen een was bereid te komen. Aan mij heeft het niet gelegen. Ik heb drie gematigde en drie radicale imams uitgenodigd en ze hebben allemaal niet thuis gegeven.”

De reacties naar de film waren vrij lauw. Fitna werd afgedaan als een slordig en simpel gemaakt pamflet.

“Er zaten wat foutjes in dat geef ik toe, maar ik ben het er niet eens met de kritiek dat het een bijeengeraapt zootje was.”

“Ik heb de film niet gemaakt om moslims te irriteren of rotzooi te trappen. Dat is een denkfout die veel mensen maken. Die denken dat ik moslims uit de tent probeer te lokken. Niet-moslims wilde ik bewust maken van het ware gezicht van de islam.”

“Ik heb niet de illusie gehad om 1 miljoen moslims in Nederland te overtuigen dat boek in de open haard te gooien. Dat zou mooi zijn geweest, maar dat beoogde ik niet.”

Betreurt u het dat veel moslims zich door de film gestigmatiseerd voelen?

“Daar voel ik me niet verantwoordelijk voor. In de film gaat het ook nauwelijks over moslims, maar over islamisering. Ik heb niks tegen moslims, ik haat geen mensen.”

“Ik heb een groot probleem met de abjecte ideologie die de islam heeft gebracht door die vreselijke pedofiele barbaar Mohammed.”

“Hoe dominanter de islamitische cultuur in Nederland wordt hoe verder we af zullen draaien van alles wat te maken heeft met vrijheid, tolerantie en gelijkheid. Omdat de islam in tegenstelling tot andere religies niets anders zal accepteren dan de islam.”

“De samenleving zal dan veranderen ten negatieve. Het is geen 'clash of civilizations', maar een botsing tussen cultuur en barbarisme en achterlijkheid.”

Dat klinkt als een generalisatie. Er zijn toch genoeg moslims die prima probleemloos binnen onze cultuur kunnen leven?

“Taqqiya is een bekend begrip in de islamitische wereld. Het wil zeggen dat moslims die nog niet in een moslimland leven vaak niet alles zeggen wat ze werkelijk vinden.”

“Maar op het moment dat de islamitische cultuur sterker wordt zullen ook de moslims die nu als gematigd worden gezien meegaan in de dwangmatigheid van de Koran en zijn ideologie. Dat begrip komt uit de moslimwereld zelf en mag dus niet worden onderschat.”

“Daarom is het dus ook te makkelijk om te zeggen dat er genoeg moslims met onze samenleving meedoen. Het zegt namelijk niets over hoe men zich gaat gedragen als er meer moslims in Nederland vertegenwoordigd zijn.”

“Dat baart mij zorgen. Zeker omdat er in Nederland bewindslieden zijn die capituleren. Onlangs nog stelde staatssecretaris Huizinga voor van het Suikerfeest een extra feestdag te maken.”

“Daar zie je mooi aan hoe groot het gat is tussen de politiek correcte elite in Den Haag en de gewone burger in het land. De burger die ook vindt dat we ons land en onze waarden in de uitverkoop doen. Je hoeft maar naar de reacties op NUjij te kijken.”

Dat zou dan toch koren op de molen van de PVV moeten zijn?

“Jij bent nog Haagser dan ik. Zo zit ik niet in elkaar. Als ambulancepersoneel bedreigd wordt ben ik ook niet blij omdat ik er een nummer van kan maken.”

“Hetzelfde geldt voor die Marokkaanse ukkies die een jongen aftuigen als hij zijn scooter niet wil afstaan. Ik word daar alleen maar heel boos van.”

“De tijd van pappen en nathouden moet nu echt over zijn. We raken ons land kwijt aan dit tuig, waarvan sommigen nauwelijks twee kratten hoog zijn.”

“Als deze kinderen steeds weer in de fout gaan moeten de ouders maar mee de cel in. Als dat nog niet genoeg is moet de hele familie maar het land worden uitgeknikkerd door hen te denaturaliseren of de verblijfsvergunning te ontnemen.”

 @ PVV


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUB

 

 

10 september - Paralympics: eerste goud voor ons land!
 
10 september - Exclusief: Deeltjesversneller geeft eerste geheimen prijs!
 
10 september: Live! Het Zwart Gat!


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. New York 11 september 2001

 

 

Respectvolle herinnering aan de onschuldige slachtoffers van godsdienstfanatici

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel 11 september 2007 : ooggetuigeverslag Tom van Brussel

 



Beste vrienden, ikzelf kan helaas niet veel meedelen, deels overmand door woede en deels door verdriet. Er zijn geen woorden voor het krapuleus beleid in Brussel. De betoging kan inderdaad een flop genoemd worden, alleszins aan het Luxemburg  plein. Overal politie, honden, waterkanon achter de hoek, undercoveragenten, overal pers en camera’s en inderdaad een handvol rustige betogers, die een beetje angstig om zich heen keken alsof ze verloren gelopen waren. Ik heb geen enkele Hitler-look-alike of wat ervoor kan door gaan gezien. Een enkeling die iets roept. De politie is er plotseling tussenin gevlogen en zowat iedereen hardhandig opgepakt. Ikzelf stond niet tussen de groep, maar werd tegengehouden, toen ik zei letterlijk:”Maar mannen toch, dat kan toch niet, er is toch niks gebeurd”, werd ik gewoon op de grond gegooid! Via de media heb ik net zoals jullie gezien hoe Frank Vanhecke als een hond werd opgepakt, alsook Filip Dewinter.

Dames en heren, dit is een droevige dag. Sympatisanten van het Vlaams Belang, tot op heden was het in om ons te beschimpen, uit te lachen, discrimineren, sinds vandaag zijn we loslopend wild. We staan aan de vooravond van een donkere periode. Er is maar één hoop en er is maar één houvast, en dat is het Vlaams Belang!!

11-09-2007, 14:00 geschreven door Tom Van Brussel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optimistisch nieuws uit Gazet van Antwerpen

 

Agenten

stellen

het wel na

elektrocutie

(GvA 11.09.08)

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De droom van Kris Peeters

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtspraak in NL loopt ook lekker

 

Geen straf voor bedreigers ambulance

Van onze verslaggever Marcel van Lieshout
gepubliceerd op 10 september 2008 15:52, bijgewerkt op 10 september 2008 19:32

AMSTERDAM - Acht Marokkaanse jongens die in juni 2006 bij het Amsterdamse De Mirandabad een arts en ambulancepersoneel zouden hebben belaagd, zijn deze week door de kinderrechter vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs.

Volgens de rechter is het duidelijk dat de acht betrokken zijn geweest bij het incident maar is niet vast te stellen wie wat heeft gedaan.

Het vonnis van de Amsterdamse kinderrechter komt op een moment dat geweld tegen ambulancepersoneel weer volop ter discussie staat. Vorige week in Amsterdam-West werd ambulancepersoneel door familieleden van een neergestoken Marokkaanse jongen bedreigd.

Ook bij de agressie tegen ambulancepersoneel bij het De Mirandabad, ruim twee jaar geleden, waren voornamelijk Marokkaanse jongeren betrokken. Het ging toen om een groep van twintig dronken jongens.

Een van hen was onwel geworden door een combinatie van hitte en alcohol. Omdat de ambulance volgens de jongens te laat arriveerde werd de chauffeur met geweld uit de wagen getrokken en geslagen.

Ook werden er fietsen tegen de ambulance gesmeten. Een toevallig aanwezige vrouwelijke arts, die hulp wilde verlenen, werd eveneens geslagen.

@ De Volkskrant

***

Het is een geruststelling te mogen vaststellen dat in zowat gans Islamitisch West-Europa de linkse ideologie er in geslaagd is een soortement rechtspraak te organiseren, waardoor de slachtoffers schuld hebben aan handelingen die gepleegd worden door daders, die het niet kunnen verhelpen.  Het crimineel gedrag zit gebakken in hun koeltoer of ze proberen de vele fouten die het Westen ooit begaan heeft te wreken.  Daar moet veel begrip voor opgebracht worden. En zo komt het, dat domme verplegers, bezorgde dokters, vlugge ambulancevoerders en heel de witte verzorgingsmeute regelmatig moet afgetroefd worden.  De boergemeester bemiddelt en eist alleszins dat de ambulanciers niet staken. Tot de Marokkanen zegt hij : "Het zijn Marokkanen". Door deze boze en beschuldigende woorden, is de moslimgemeenschap verbolgen en gekwetst.  Bij een eerstvolgende oproep van ambulances zal er terecht gespuwd, geslagen en misschien zelfs gestoken worden.  Dat is nu eenmaal koeltoer en daar is niets aan te verhelpen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Coninck en de Paralympische Spelen

 

MarioPara.jpg

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft het begrip Zuid-Afrikaanse burger nog enige betekenis ?

 

 
Het die begrip ‘Suid-Afrikaanse burger’ nog enige sin?      
Geskryf deur Dan Roodt   
Woensdag, 10 September 2008

ImageOnwettige immigrasie is besig om Suid-Afrika onherroepelik te verander. In die volksmond praat mense al geruime tyd daarvan dat “De Klerk die land weggegee het”. Tot onlangs het ons gedink dat hy Suid-Afrika, sy rykdom en sy instellings op ʼn skinkbord aan die Xhosas oorhandig het sodat hulle hul swartbemagtigingspartytjie kan hou.

Deesdae sou ons egter met veel meer akkuraatheid kon beweer dat FW die land aan die Nigeriërs en die Kongolese geskenk het, want te oordeel aan die vreemdelinge wat oor ons landsgrense stroom, gaan hulle oor ʼn paar jaar die land beheer.

De facto is ons grense reeds opgehef, want elke Jan Rap en sy maat kan maar hier kom woon en werk, asook gratis onderwys en gesondheidsdienste ontvang. En al poog die plaaslike bevolking om so ʼn onwettige immigrant met geweld te verdryf, sal biskop Paul Verryn van die sentrale Metodistekerk in Johannesburg hom onderdak bied en die media hulself oorgee aan histrioniese betuigings van simpatie met sogenaamde slagoffers van xenofobie.

Hoeveel onwettiges verkeer binne ons landsgrense? Hoeveel van hulle het reeds ID-boekies by die korrupte departement van binnelandse sake aangekoop, soos ʼn episode van die program Special Assignment ʼn tyd gelede aan ons getoon het? Het die begrip “Suid-Afrikaanse burger” – in die lig van die verval van ons grense – nog enige sin?

Demograwe skat die aantal buitelanders binne ons grense tussen 10 en 15 miljoen. Met ander woorde, een kwart tot een derde van die land se inwoners is onwettiges! ʼn Staat wat nie sy grense kan beheer nie, het misluk. Want eie aan die definisie van ʼn spesifieke staat is tog die geografiese entiteit wat daardie land uitmaak.

*** 

Tot zover dit opbeurende verhaal dat nog verder loopt in de ZA-krant PRAAG   via dit bruggetje http://praag.co.za:80/index.php?option=com_content&task=view&id=2815&Itemid=403

.


10-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raad van State & Kortgedingrechter bevestigen Politieke beslissing Thielemans

 

Manifestatie 9/11: burgerlijke rechtbank en Raad van State wijzen vraag tot vernietiging verbod af

Filip Dewinter: “Laffe houding van rechtbanken fnuikt de vrije meningsuiting”

Vlaams Belang en Steden Tegen Islamisering houden morgen symbolische actie te Brussel

10.09.2008 19.41u - De door Filip Dewinter ingespannen procedures bij de burgerlijke rechtbank en de Raad van State ter vernietiging van het verbod van Brussels burgemeester Freddy Thielemans om te manifesteren ter nagedachtenis van de 9/11-slachtoffers, werden deze namiddag door beide rechtbanken afgewezen op basis van procedurele argumenten.

De burgerlijke rechtbank oordeelde dat het verzoekschrift laattijdig werd ingediend, de Raad van State meende dat de aanvraag voor de manifestatie te laat was gebeurd. Ten gronde formuleerden de rechtbanken geen oordeel over het verbod.

Het Vlaams Belang en Steden tegen Islamisering (STI) betreuren dat beide rechtbanken een uitspraak ten gronde niet aandurven, maar zich verbergen achter vormelijke en procedurele argumenten. De laffe houding van de Brusselse rechtbank en de Raad van State is des te pijnlijker omdat het net de onwil en de ondemocratische houding van Freddy Thielemans is, die de vrije meningsuiting fnuikt.

Het Vlaams Belang en Steden tegen Islamisering zullen morgen om 11 uur hoe dan ook een symbolische actie houden ter nagedachtenis van de slachtoffers van 11 september. Op geen enkel moment is het de bedoeling om te provoceren of een confrontatie met de ordediensten uit te lokken. De actie zal waardig en sereen verlopen.

De pers zal morgenochtend ingelicht worden over de plaats en het precieze verloop van de symbolische actie.

Filip Dewinter
Vlaams parlementslid

***

Ho, wat is het fijn in een democratie te zijn !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 september 2007 : voor wie het mocht vergeten zijn

 

Een jaar later lapt de socialist Thielemans opnieuw zijn laars aan het democratisch recht van de burgers om hun ongerustheid te uiten met een vreedzame betoging.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Big-Bang is gestart en wij zijn er nog.

 

 
Artistiek concept van een Zwart Gat in het heelal dat alle omringende materie en licht opslokt. Vergelijkbaar met Wallonië dat alle geld en energie van de Vlamingen verzwelgt en nadien boos is als het een indigestie heeft.
 
 
De Big-Bang ofte Oerknal is deze morgen om 9.32 uur gestart in Genève en voorlopig zijn we hier nog met zijn allen. Dat hoeft nu ook niet direct, sommigen hadden best mogen verdwijnen in het Zwart Gat, zo dat er al is. En nu een ernstig-wetenschappelijke uitleg dankzij Fox News, u weet wel de "extreem-rechtse" nieuwszender die veel neutraler is dan de Rode Staatszender 0000.
 
Een straal protons werd de 27 kilometerlange tunnel doorgestuurd, wat voor de wetenschappers de grote stap betekent naar een beter begrip van het ontstaan van het heelal. Negenduizend wetenschappers over de gehele wereld hebben de test gevolgd. Nu de eerste ronde is afgelegd in de richting van de klok, zal een tweede straal tegen de klok in verstuurd worden.  Later kunnen twee stralen in tegenovergestelde richtingen vertrekken met de bedoeling dat ze tegen mekaar aan botsen.   De straal heeft de afmeting van een menselijk haar. Veel herrie voor niets.
Het zal nog maanden duren vooraleer er degelijke conclusies kunnen getrokken worden uit de experimenten.  De fysici watertanden bij het vooruitzicht de geheimen van het heelal te ontraadselen en andere lui vrezen het ontstaan van een of meerdere zwarte gaten die de aarde zullen verslinden. 
 
Als je dit leest, lijkt het een gokje, iets voor Bodart : als je niet aan de haal kan met de Grotten van Han, laten we dan de Weireld escamotteren.
 
De slimste mens ter wereld, Stephen Hawking heeft zich gevoegd bij de voorstanders van het project, wat allicht enige geruststelling betekent.
 
 
 
Bron : Fox News (zonder de melige tussenvoegsels)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Positieve discriminatie voor Nederlandstaligen in de Rand

 

"Het aantal Nederlandstaligen in de faciliteitengemeenten is gezakt onder een kritische grens", meldt Open Vld Kamerlid Luk Van Biesen in een open brief aan de Vlaamse regering. "De Nederlandstaligen zijn in vele faciliteitengemeenten gezakt onder de 25 procent. In sommige faciliteitengemeenten worden meer dan 80 procent van de woningen verkocht aan anderstaligen."

Van Biesen: "Een beleid gericht op meer Nederlandstaligen is dan ook een prioriteit, wenst men dit grensgebied te behouden. Een gemeenschap die niet investeert in zijn grensgebieden, verliest deze op termijn."

In de open brief vraagt het Kraainems parlementslid om een actief beleid te voeren in de zes faciliteitengemeenten rond Brussel. "Daarbij moet huisvesting centraal staan", stelt Van Biesen. "Ik pleit voor een positieve discriminatie van Nederlandstalige gezinnen bij de toewijzing van sociale huurappartementen."

"De verfransing en de vervreemding van de Vlaamse rand neemt toe. Het is niet voldoende om éénmaal per jaar de gordel te rijden om te denken dat hierdoor de Vlaamse Rand gered is."

@ Gazet van Antwerpen

Zou Van Biesen een doorslag van zijn brief gestuurd hebben aan zijn voorzitter Bartje Somers, het Mechels Leugenaartje, dat supportert voor de organisatie van la Bretelle ?  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot bij het ochtendkrieken

 

Mocht u denken, dat we weer eens bevallen zijn van een poëtische caramellen-inval, vergist u zich ditmaal.  Tot bij het ochtendkrieken is onze vrije vertaling van "Jusqu'au lever du jour", de naam van een textielbedrijf in Verviers nabij Liège.

De dames en heren fabriceren en verkopen nachtgewaden en hun meest recente inval betreft een pyjama waarop een Waalse haan en een Vlaamse Leeuw geborduurd of gedrukt zijn, ter illustratie van de belgische eenheid.  Als het overdag niet lukt, kan het misschien 's nachts wat worden. 

Op een persconferentie werd gisteren met de nodige Brabançonnes op de achtergrond de commerciële boodschap het land rondgestuurd en de leden van de regering kregen ieder een pyjama toegestuurd evenals de huurders van de familiekazerne in Laken. 

De promotoren van dit waals-belgische initiatief leveren ongewild het bewijs hoe dit land écht in mekaar zit : hun bedrijfswebstek biedt u de keuze tussen twee talen, Frans of Engels. http://www.jldj.com/fr

Juffrouw Ellen, textiel-ervaringsdeskundige


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Raad van State zal zich ongetwijfeld gunstig uitspreken.

 

Dewinter klaagt verbod 11/9-betoging bij Raad van State aan

 
Vlaams Belang-voorman Filip Dewinter is vanmorgen naar de Raad van State gestapt om het verbod van de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans tegen zijn 11/9-betoging op te heffen. Die moest doorgaan aan de WTC-torens in Brussel en zou tegelijkertijd een herdenking vormen van de aanslagen in New York en een protest tegen de islamisering van Europa.

Het Vlaams Belang organiseerde de betoging samen met de Steden tegen Islamisering (STI) en had op 1 september een aanvraag ingediend bij het Brusselse stadsbestuur. Gisteren liet burgemeester Freddy Thielemans echter weten dat hij de manifestatie verbood.

"Gevoelig thema"
De burgemeester baseerde zich daarvoor op het gevoelige thema van de betoging, de nabijheid van de Dienst Vreemdelingenzaken en van zogenaamde gevoelige wijken en de periode van de ramadan.
Bovendien wees hij op het gevaar dat de betoging vormde, aangezien die een haatdragend en provocerend karakter zou hebben. Daarbij zou die op een gevoelige plaats en datum plaatsvinden en bestond het gevaar dat de betogers de rechtstreekse confrontatie zouden aangaan met tegenbetogers.

"Vrijheid van meningsuiting centraal"
In hun verzoekschrift aan de Raad van State schuiven Filip Dewinter en advocaat Bart Siffert die argumenten terzijde. Volgens hen heeft de vrijheid van meningsuiting voorrang, ook al zou de geuite mening kwetsen of controversieel kunnen zijn. Een gevaar voor eventuele tegenbetogers zou ook geen argument zijn, aangezien er geen enkele aanvraag voor een tegenbetoging is ingediend en het sowieso de taak is van de politie vreedzame betogers te beschermen tegen gewelddadige tegenbetogers.

"Rustige buurt"
Bovendien liggen de WTC-torens volgens Dewinter in een rustige kantorenbuurt en niet in een zogenaamd 'gevoelige' wijk, en mag de ramadan geen argument zijn om een betoging te verbieden. Tenslotte wijst de VB-voorman er nog op dat de burgemeester wel een andere betoging heeft toegestaan die de verantwoordelijkheid voor de WTC-aanslagen in New York bij de Amerikaanse regering legde. Het schorsingsverzoek zou nog vanmiddag door de Raad van State behandeld worden. (belga/svm)
10/09/08 12u50.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lezersreactie op uitspraak Hugo de Ridder

 

Dit is een copie van een lezersbrief aan Humo die ook bij ons binnenkwam. Andere overeenkomsten hebben wij niet, waarvoor allah geprezen zij.

In een vraaggesprek met Hugo De Ridder in humo 3549 stelt De Ridder onomwonden dat de franstaligen eventueel de hulp van Sarkozy zouden kunnen inroepen, om zijn taalgenoten in de Brussselse rand te beschermen, net zoals de Russische president Medvedev die zijn troepen naar Zuid-Ossetië, in Georgië heeft gestuurd.

Dat is een hypothetisch antwoord; maar een dat kan tellen!  Als politiek analist is dat een gevaarlijke stellingname.

Als De Ridder denkt zich op gebied van politiek snel ontvlambare thema's zoals deze, alzo de gram haalt van veel mensen die rond de rand van Brussel reeds decennia, zich proberen staande te houden, ik zou zeggen, dan is hij goed bezig.  Er zijn ooit al oorlogsverklaringen geweest die minder expliciet waren. 

Er zijn blijkbaar in dit land mensen die alles kunnen zeggen, terwijl er een veelvoud van minder drastische oplossingen gewoonweg niet aan bod komen .

En dat is bijzonder jammer.

NAW bekend bij de redactie


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam en de slavernij door Regus Patoff

 

Ik kreeg van een vriend uit Israël het volgend bericht toegestuurd in het Engels, en ik vond het voldoende interessant om het te vertalen. Enig opzoekingswerk op het internet leerde mij dat dit artikel reeds geruime tijd circuleert en regelmatig opduikt op blogs en discussiefora. Ik ben er niet in geslaagd om de naam van de oorspronkelijke auteur te achterhalen. Ik hoop echter dat het vermelden van de schrijver en van zijn boek waaruit dit artikel blijkbaar gedistilleerd werd voldoende zal zijn om niet van plagiaat of het ontlopen van auteursrechten beschuldigd te worden.

 

 

 

Onderwerp :  Islam

 

 

Islam is geen godsdienst, het is ook geen sekte. In zijn ultieme vorm is het een allesomvattend, totaal, 100% leefsysteem.
 
Islam heeft religieuze, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component zit met weerhaken vast aan alle andere onderdelen.
 
Islamisatie begint als er in een land voldoende moslims zijn die zich beginnen te roeren om religieuze privilegies te bekomen.
 
Als er in politiek-correcte, tolerante en cultureel diverse samenlevingen religieuze toegevingen gedaan worden aan moslims, dan sijpelen ook de andere componenten onweerstaanbaar mee naar binnen. Het werkt als volgt :

 

----------
 
Zolang de moslimbevolking
rond of onder de 2% blijft, dan zal de groep in het algemeen beschouwd worden als een vredelievende minderheid die geen bedreiging vormt voor de rest van de bevolking. Dit is het geval in :
 
Verenigde Staten -- 0.6% moslims
 
Australië -- 1.5% moslims
 
Canada --  1.9% moslims
 
China --  1.8% moslims
 
Italië -- 1.5% moslims
 
Noorwegen --  1.8% moslims

 

---------
 
Rond
2% tot 5% beginnen zij andere ethnische minderheden en achtergestelde bevolkingsgroepen te bewerken, dikwijls met recruteringen uit de gevangenisbevolking en straatbendes. Dit is aan het gebeuren in :

 


Denemarken --  2% moslims
 
Duitsland -- 3.7% moslims
 
Verenigd Koninkrijk --  2.7% moslims
 
Spanje --  4% moslims
 
Thailand --  4.6% moslims

 

---------------
 
Vanaf 5% beginnen zij een invloed uit te oefenen die niet meer in verhouding staat tot hun percentage van de bevolking. Voorbeelden : zij gaan ijveren voor de invoering van halal voedsel, daarbij arbeidsposten scheppend voor moslims in deze branche. 

 

 

Zij zullen druk uitoefenen op supermarktketens om halalvoedsel in de rekken te plaatsen. Dit zal gepaard gaan met bedreigingen in geval er niet aan hun eisen voldaan wordt. Dit is aan het gebeuren in : 

 

Frankrijk --  8% moslims
 
Philippijnen --  5% moslims

 

 

 


Zweden --  5% moslims
 
Zwitzerland --  4.3% moslims
 
Nederland --  5.5% moslims
 
Trinidad & Tobago --  5.8% moslims
 
De landsregering zal “bewerkt” worden om zelfbestuur onder Sharia-wetgeving (in hun ghetto’s) te bekomen. Het ultieme doel van de islamisten is om de Sharia over de ganse wereld van kracht te doen worden.

 

 

------------
 
Wanneer moslims
in de buurt van 10% van de totale bevolking komen, dan zal de wetteloosheid toenemen en gebruikt worden als een argument om medelijden los te weken in verband met hun leefomstandigehden. De massale autoverbrandingen in Parijs zijn hier een voorbeeld van.

 

 Iedere niet-islamitische actie wordt door moslims als een belediging ervaren en resulteert in opstanden en bedreigingen, zoals na de cartoonkwestie. Zulke spanningen ziet men bijna dagelijks in landen zoals :
 
Guyana -- 10% moslims
 
Indië -- 13.4% moslims
 
Israël -- 16% moslims
 
Kenya -- 10% moslims
 
Rusland -- 15% moslims

 

--------------------
 
Na het bereiken van de 20% kunnen landen zich verwachten aan goed-georchestreerde opstandjes, de vorming van jihadmilities, sporadische moorden, het in brand steken van christelijke kerken en joodse synagogen zoals in :
 
Ethiopië --  32.8% moslims

 

---------

 

 
 
Bij 40% kan men zich verwachten aan moordpartijen, niet-aflatende terroristische aanvallen en oorlogsvoering door milities zoals in :

 

Bosnië -- 40% moslims
 
Tjaad -- 53.1% moslims
 
Libanon -- 59.7% moslims

 

---------------
 
Vanaf 60% ontstaat er ongebreidelde vervolging van gelovigen van alle andere religies (inclusief niet conforme moslims), sporadische ethnische zuiveringen (eventueel zelfs volkerenmoord), gebruik van de shariawetgeving als wapen en van Jizya, een belasting op ongelovigen.

 


Albanië -- 70% moslims
 
Maleisië -- 60.4% moslims
 
Quatar -- 77.5% moslims
 
Soedan -- 70% moslims

 

-------------
 
Eens de 80% voorbij kan men zich verwachten aan gewelddadige jihad, etnische zuiveringen onder staatstoezicht en zelfs volkerenmoord als deze landen de ongelovigen zullen uitdrijven om de 100% te bereiken. Dit is gebeurd, of is nog aan het gebeuren in :

 


Bangladesh -- 83% moslims
 
Egypte -- 90% moslims
 
Gaza -- 98.7% moslims
 
Indonesië -- 86.1% moslims
 
Iran -- 98% moslims
 
Irak -- 97% moslims
 
Jordanië -- 92% moslims
 
Marokko -- 98.7% moslims
 
Pakistan -- 97% moslims
 
Palestina -- 99% moslims
 
Syrië -- 90% moslims
 
Tajikistan -- 90% moslims
 
Turkije -- 99.8% moslims
 
Verenigde Arabische Emiraten -- 96% moslims

 

 

 

 

 

----------------
 
100% betekent dat de toestand van  “Dar-es-Salaam” bereikt werd, het Islamitisch Huis van de Vrede. De ultieme vrede bereikt  werd omdat iedereen moslim is, de madrassa’s de enige scholen zijn en het woord van de koran het enige woord is, zoals in

 


Afghanistan -- 100% moslims
 
Saudi-Arabië -- 100% moslims
 
Somalië -- 100% moslims
 
Jemen -- 100% moslims

 

  

 

--------


Jammer genoeg wordt er nooit vrede bereikt omdat in deze 100% moslimstaten de radikaalste moslims andere, minder radikale moslims uitspuwen, intimideren, bedreigen en vermoorden en dit omwille van de meest uiteenlopende redenen.

 

“Voordat ik negen was had ik de grondregel van het Arabisch leven begrepen. Het was ik tegen mijn broeder, ik en mijn broeder tegen onze vader, mijn familie tegen mijn neven en de clan, de clan tegen de stam, de stam tegen de wereld, en wij allemaal tegen de ongelovigen” (Leon Uris – De Haj)

 

-------

Men mag niet uit het oog verliezen dat in landen zoals in Frankrijk  met een moslimbevolking die ver onder de 100% zit, een groot deel van de moslimminderheid in ghetto’s leeft, ghetto’s die wel 100% moslim zijn en waar er volgens de sharia geleefd wordt. De nationale politie durft deze ghetto’s zelfs niet meer te betreden. Er zijn daar geen nationale wettelijkheid of scholen meer, geen niet-islamitisch verenigingsleven. Moslims integreren niet meer in de nationale samenleving.

 

Kinderen lopen school in de madrassa’s waar zij alleen maar de koran leren. Contact hebben met een ongelovige is een misdaad die met de dood kan bestraft worden. In sommige buurten hebben de imams en de islmaitische extremisten meer macht dan het nationaal gemiddelde zou doen vermoeden.

 

Vandaag zijn er 1,5 miljard moslims op de wereld, 22% van de totale bevolking. Maar hun geboortecijfer overtreft massaal dat van de christenen, hindoes, boedhisten, joden of aanhangers van andere godsdiensten.

 

Op het einde van deze eeuw zal meer dan 50% van de wereldbevolking islamitisch zijn.


---------------------------------------------------------- 

Naar het boek van Dr. Peter Hammond : Slavenrij, terrorisme en islam : de wortels van een hedendaagse bedreiging
(Slavery, Terrorism and Islam:
 The Historical Roots and Contemporary Threat)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kreten en gefluister

 


 
Hugo De Ridder (1)

Ex-De Standaard-journalist en publicist Hugo De Ridder citeert in Humo de reactie van PS-voorzitter Elio Di Rupo toen hij vernam dat Rudy Demotte samen met Kris Peeters de hoofdrol zou gaan spelen in de communautaire dialoog: 'Rudy? Zijn ze gek geworden? Hij is maar de nummer tien van de PS-top', zou hij tegen CDH-voorzitster Joëlle Milquet hebben gezegd.

Hugo De Ridder (2)

Volgens De Ridder is marketing-man Jan Callebaut, voor de verkiezingen van juni 2007 de spindoctor achter premier Yves Leterme (CD&V), de grote inspirator van de rol die Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) nu probeert te spelen. 'Naar verluidt heeft Callebaut tegen Peeters gezegd dat hij met die rol wel glorie zal vergaren, maar dat hij vooral moet beseffen dat die confederale dialoog toch niet zal lukken', zegt De Ridder. 'De spindoctor is duidelijk van kamp veranderd.'

Hugo De Ridder (3)

De Ridder is bijzonder pessimistisch over de afloop van de communautaire crisis en over het beleid van de federale regering. 'Staatssecretaris voor Begroting Melchior Wathelet (CDH) is geen partij voor Milquet of Reynders. Weet u trouwens hoe Milquet haar partijgenoot Wathelet noemt als hij er niet bij is? L'enfant. Dat zegt iets over de verhoudingen en over de sfeer waarin het land geleid wordt.'

Hugo De Ridder (4)

Volgens De Ridder zat premier Yves Leterme tijdens een audiëntie bij koning Albert half juli een half uur lang met zijn rug van de koning afgewend op zijn BlackBerry te tokkelen, tot een minister van Staat hem onderbrak met de bede om ook even naar de koning te luisteren. Het Hof zou overwegen om een nieuwe etiquetteregel in te voeren: geen BlackBerry's meer tijdens audiënties.

Met bijdragen van Wim Winckelmans en Kris Van Hee.

© 2008 Corelio - De Standaard


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met man en muis de dieperik in

 

 
Een lid van comité P (de politie voor de politiediensten) werd ontslagen omdat hij een aantal mistoestanden bij dat elitekorps heeft overgemaakt aan een liberaal volksvertegenwoordiger.  Stante pede werd de klokkenluider ontslagen zonder verdere uitleg.  De parlementaire die aangesproken werd "vindt het heel erg" en laat zijn informant vallen als een zak zand.
 
Op de vraag of dit niet lijkt op Stasi-methodes zijn, moeten wij ontkennend antwoorden. Bij de Stasi werden klokkenluiders geliquideerd. In onze beschaafde en democratische omgeving, worden ze in leven gelaten. Een heel verschil.
 
Bij de eigenlijke federale politie dampt en stoomt het eveneens, ingevolge het mismanagement en toestanden zoals die vaker voorkomen waar M en V mekaar ontmoeten.  Wie aan de top staat, bevordert zijn favorietes omdat ze de besten zijn.  Misschien is dat wel juist, maar of de top zelf zo uitstekend is, mogen we betwijfelen. De federale politie van Koekelbergs en de telefoonmaatschappij van Belgacom : meer dan vrouwvriendelijk, of net niet ?  
De criminaliteit in dit land neemt ondertussen hand over hand toe.  In het gerechterlijk gebied Brussel  stapelen zich zowat 50.000 dossiers op waar niemand tijd voor heeft om ze voor de rechter te brengen. Er zijn trouwens onvoldoende rechters. Deze kleine voorbeeldjes vervolledigen het beeld van het sooort Europees Zimbabwe dat het onze is. O, dierbaar Zimbabwe, o heilig land der Vaad'ren.
 
Voeg er maar ineens het bestaan bij van een zogenaamd centrum voor gelijke kansen en racisme, dat 100 spionnen e.d. in dienst heeft onder de rechtstreekse bevoegdheid van de premier en buiten elke parlementaire controle handelt dankzij een ongehoorde financiële constructie : de werkingsmiddelen worden  betaald met gelden van de Nationale Loterij onder het mom van rechtstreekse sponsoring, zodat in volledige afzondering dossiers kunnen aangelegd worden tegen burgers die zich niet gedragen conform de regels van het regime.  O, dierbaar Zimbabwe .
 
Gelukkig is er nog de socialistische alcoholieker, die burgemeester speelt in Brussel en die in een nuchtere bui tijdens deze Rampadam  een vreedzame betoging van "Steden tegen de Islam"  verbiedt.  Zo is de democratie gered.
 
Het land B vertoont de wanhoop en paniek van een zinkend schip dat met man en muis vergaat.  Wat mij betreft, mogen de muizen gered worden.
Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Coninck op burenbezoek

 

 

MarioBoerka.jpg

@ www.geenstijl.nl




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!