Angeltjes
22-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 856)

 

Wij moeten dringend terug naar school. Ja, daar zijn we nu zeker van overtuigd. Maanden geleden lazen we in onze politiek correcte dagbladen dat er wat problemen waren met de voetbalclub Beerchot.  

Sommige spelers werden niet of veel te laat betaald en het nieuwe grote opperhoofd, Patrick Van Noppen, verklaarde aan al wie het horen wilde dat er geen vuiltje aan de lucht was.

Maanden later stellen we vast dat er inmiddels een reeks spelers werd gekocht en dat de toekomst er terug hoopgevend uitziet. Vandaag blijkt dat na vier speeldagen, Beerschot welgeteld één (1) puntje heeft en als laatste in de rangschikking staat. Niets om vrolijk van te worden en zeker niets om aan belangrijke nieuwe inkomsten te denken. Onze opgedane kennis over bedrijfsbeheer, boekhouding en andere vormen van geldverdienen leren ons , dat het er met Beerschot waarschijnlijk niet zo goed voorstaat. Maar blijkbaar hebben al onze opgedane ervaringen en studies tot niets gediend.

De kranten vertellen ons vandaag,  dat Beerschot een uniek trainingsparadijs van niet minder dan 10.000.000 euro aan het bouwen is. Gejuich alom. Volgens sommigen komt een gedeelte van dat bedrag van de Stad Antwerpen maar nergens wordt dat duidelijk aangetoond.

Opperchief Van Noppen geeft wel toe dat er nog wel wat geld moet gezocht worden maar ziet daar zoals naar gewoonte geen enkel probleem in. Als we nu door die investering 500.000 euro per jaar moeten ophoesten voor die afbetalingen dan is dat maar zo verklaarde hij aan zijn gesprekspartner. We hoeven dan gewoon maar één speler minder per seizoen te kopen.

Met deze verklaring bewijst manitoe Van Noppen dat de hele voetbalwereld een gigantische wereld van bedrog is geworden en dat spelers, zoals in de Middeleeuwen gebeurde met slaven, gekocht en verkocht worden als emmers zeep. Ook begrijpen we niet dat een club die enkele maanden geleden bepaalde spelers niet tijdig kon betalen en nu plots 10 miljoen euro kan investeren om zogenaamd winstgevende spelers te gaan kweken daar toe komt. Dit is de reden waarom we de mening toegedaan zijn dat we dringend terug naar school moeten om te trachten al deze, naar onze mening zinloze en onbegrijpelijke toestanden, te leren te begrijpen.

Indien voor sommigen voetbal een feest is dan wordt het voor ons meer en meer een onbegrijpelijke heksenketel.

Men zegge het voort ...

Freddy Van Gaever


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nv-A : Naamloze Vennootschap voor Allochtonen

 

André Gantman, ex-VLD, werd in 1995 schepen voor personeelszaken in Antwerpen, maar moest dat ambt voortijdig opgeven wegens zijn betrokkenheid bij een fraudezaak. Hij werd op 20 maart 2000 aangehouden op verdenking van mededaderschap aan bedrieglijke bankbreuk en zat ruim twee maanden in voorarrest in de gevangenis van Antwerpen. In 2006 werd Gantman voor deze zaak veroordeeld tot achttien maanden cel met uitstel. Zijn politieke carrière was afgelopen.*

In juni zette André Gantman de overstap naar de N-VA, nadat hij eerder voor de N-VA bestuurslid werd van de Vlaamse Opera.

Met deze zet wil de N-VA waarschijnlijk stemmen in de Joodse gemeenschap ronselen, hoewel dit misschien de Turkse gemeenschap niet welgezind is. Zou dit de reden kunnen zijn dat Kir zich heeft teruggetrokken als kandidaat? En wat gaat de Turkse kandidaat-districtsburgemeester is Zuhal Demir daar wel van zeggen?

Qua N-VA multicul spant Lokeren toch de kroon met volgende kandidaten op de lijst: Nuren Kiran, Abdul Nassaj, Elena Sukinina, Giulia Achmedova en Zsusanna Pauwelsné zijn alle vijf kandidaat voor N-VA. Zij hebben respectievelijke Turkse, Syrische, Russische, Oezbekistanse en Hongaarse roots.

"We hebben gekozen voor een weerspiegeling van het interculturele Lokeren op onze lijst”, zeggen ze daar. Echt SP-asiaans.

Men zou er bijna een nieuw gezegde kunnen op baseren: “Als de N-VA de lijsten maakt, politici let op uw kiezers”.

Wes Hardin

* De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft voormalig VLD-schepen André Gantman (56) vanmorgen veroordeeld tot achttien maanden cel met uitstel voor misbruik van vertrouwen, witwaspraktijken en het onttrekken van gelden aan ABC Containerline. Hij trad destijds op als advocaat en lobbyman voor deze Antwerpse rederij. (Het Nieuwsblad)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kameraad Dieu en Kameraad Nicht

 

"Eind van de jaren 1980 noemde de Britse zakenkrant Financial Times Guy Spitaels de machtigste man van België. En eerlijk gezegd, dat was hij ook. Bij de verkiezingen van december 1987 haalde de PS ruim 40 procent van de Franstalige stemmen. Daarmee domineerde hij niet alleen de Waalse maar ook de Belgische politiek. Een regering maken zonder de PS was gewoon onmogelijk. Dat heeft Wilfried Martens moeten ondervinden. Zijn almacht dateert uit die tijd. Opvallend genoeg heeft zijn zware veroordeling naderhand in het Agusta-proces dat prestige niet aangetast. Hij was tot voor kort zowat de enige die Elio Di Rupo tot de orde kon roepen."

Tot zover Rik van Cauwelaert in Knack.

Spitaels, de enige die Di Rupo op de vingers kon tikken ? Was dat wellicht omdat zijn zoon een homoseksuele relatie had met de huidige premier, zoals langs diverse kanten gefluisterd wordt ?  Wat alleszins vast staat, is dat Marie Arena, de over het paard getilde Waalse socialiste, de zus is van Di Rupo's ex homo-vriendje. 

Rare relaties bij de Waalse kameraad-nichten. Voor de rest doen wij er het zwijgen aan toe bij het heengaan van om het even welke Waalse socialist.  Met de onverbiddelijke en onmenselijke houding die zij aannemen bij de dood van correcte Vlaams-nationalisten, verdienen zij niet de minste blijk van ons respect als hun eigen sjoemelaars de dood ingaan.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang reageert op extremistische koranscholen

 

We komen terug op ons artikel van gisteren over de extremistische koranscholen in het land B, zoals door kamerlid Peter Logghe nagevraagd bij ministerin Turtelbaum.

 Peter Logghe vroeg tevens hoeveel leerlingen deze scholen eigenlijk tellen. Dat minister Turtelboom hierop het antwoord schuldig moest blijven, geeft aan hoezeer onze veiligheidsdiensten in het duister tasten. Gezien uit buitenlandse voorbeelden bleek dat in het lesmateriaal van dergelijke scholen vaak antisemitische en jihadistische (oproep tot heilige oorlog) taal werd gepredikt, vroeg Logghe tevens naar de controle op het lesmateriaal in deze scholen. Opvallend is dat de minister in haar antwoord deze verantwoordelijkheid doorschuift naar de gemeenschappen. “De Veiligheid van de Staat is niet bevoegd om toezicht te houden op lesmateriaal, dit is een taak voor de gemeenschappen”, aldus Turtelbbom.

Dat de staatsveiligheid een private instelling met financiering uit een land waar de sharia heerst, weigert te controleren op inhoud is al even wraakroepend als verontrustend. In hun cynische antwoord verwijzen ze naar de onderwijsbevoegdheid van de gemeenschappen.  Niettegenstaande geeft de staatsveiligheid toe “dat deze onderwijsinitiatieven beantwoorden aan de wil van de Saoudische autoriteiten om de officiële islam van het land, het wahabisme, te propageren. Deze doctrine baseert zich op een strenge benadering van de islamitische godsdienst zoals die beleden werd in de tijd van de profeet. Door te investeren in de islamitische scholen in het buitenland hoopt het regime eveneens studenten aan te trekken naar zijn Wahabistische universiteiten. Op deze manier zijn zij op hun beurt beter in staat om deze godsdienst te propageren in hun land van herkomst.”

Afgelopen weekend waarschuwde de Amerikaanse veiligheidsdiensten nog voor de lakse houding van Europa tegenover moslimextremisten: “We gaan ervan uit dat men op elk moment in Europa kan toeslaan, zonder waarschuwing vooraf”, verklaarde Daniel Benjamin van de Amerikaanse anti-terreurcel (De Morgen, 17.08.2012).

Vlaams Belang-Kamerlid Peter Logghe kondigde” alvast aan dat hij bevoegd minister Turtelboom bij de eerstkomende plenaire vergadering aan de tand zal voelen. En ook Vlaams fractievoorzitter Joris Van Hauthem liet weten dat de Vlaams Belang-fractie onderwijsminister Smet hierover aan de tand zal voelen.


 


21-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 21 augustus 2012 (2)

 

             Turkse advocate voor NVA

Voor de zoveelste maal hoor ik de uitspraak "niet in hokjes denken" of zetten. We moeten buiten de hokjes denken.

Wat ze eigenlijk bedoelen is dat we moeten veralgemenen, we mogen geen beperkingen erkennen, we mogen geen onderscheid maken tussen een Turkse migrant die geen Vlaams praat en een Vlaming die hier geboren en getogen is.

Maar dat is volledig tegen de natuur ingaan (hallo groene potentaten). De natuur maakt wel onderscheid, anders was er geen leven mogelijk. We zijn geen ééncellige levensvormen en dan nog zou de vraag blijven of de ene cel volledig gelijk zou zijn aan de andere.

We zitten allemaal in bepaalde hokjes. Fysisch en psychisch. Je bent een man of een vrouw. Je bent groot of klein (of tussenin). Je bent donker of licht (haar en huid). Je hebt een vurig temperament of je bent een koele kikker. Je bent moedig of je bent laf. Je bent een Vlaming of je bent een Turk.

Foxy

*****

Stadstrommelaars

Is dat nu toeval dat die stadstrommelaars gekleed zijn met de kleur van een bepaalde partijkaart. In ieder geval hun vervangers,zijn kleurloos ,zielig , sober en armzalig gekleed, een toekomstbeeld van onze stad Antwerpen ?

René

*****

Het Parket

Een samenraapsel van kleuterjuffrouwen die allemaal minstens éénmaal op de buis moeten geweest zijn om zever te komen verkopen. By the way, we zijn niet geïnteresseerd in die zever, wij willen en eisen dat gewelddadig gespuis opgesloten wordt en is het van vreemde origine dat het van ons grondgebied geflikkerd wordt.

Ik begin echt te geloven dat die freubeljuffrouwen barsten van de angst voor het gespuis, daarom dat ze dat zootje m.i. al laten lopen voor dat ze ze gezien hebben. Als de agent zijn rapport aan ’t schrijven is tikt er al iemand op het raam en staat hem daar vierkant uit te lachen en wie denken jullie dat die iemand die daar te lachen staat is ? Juist.

Jean

*****

Wat hebben die arme zusters der Arme Klaren toch misdaan ?

Dat ze zo dom zijn als 't paard van Christus! Wereldvreemd, en maagd.

Christina

*****

Het prachtland Pakistan

Het berichtje heet één dag op de teletekst van de OOOO gestaan om daarna geruisloos te verdwijnen: In Pakistan werd een 11-jarig meisje met het Down-syndroom in de gevangenis opgesloten omdat het enkele bladzijden uit een exemplaar van Mein Koran zou hebben gescheurd.  Wie zou ook weer dat de islam een godsdienst van liefde en vergevingsgezindheid is ?

Regus Patoff

*****

Nv-A - Enkele vraagjes en bedenkingen

Nv-A. Met de A van alliantie. Wikipedia zegt hierover: "Een alliantie of een bondgenootschap is een verdrag tussen staten, zakenpartners of individuen, omwille van een gemeenschappelijk voordeel." Hoe zit het met dat "gemeenschappelijk voordeel"? Ik zie alleen maar één voordeel, niet gemeenschappelijk. Het kan ook geen verdrag tussen "staten" zijn want er is tot hiertoe maar één staat die zich niet wil splitsen. Of beschouwt de Nv-A zich als een staat?Een Vlaams bondgenootschap met zichzelf dan vooraleer het onafhankelijk is? Dat is absurd. Zakenpartners dan. Er is BDW aan de ene kant maar wie is de andere, Vlaanderen? Die lijdt dan wel een enorm verlies. Individuen? Tussen BDW en wie? Misschien is de naam ondertussen van begrip veranderd en is het eerder een nv of naamloze vennootschap geworden, van allochtonen misschien ?

Foxy

*****

Gedicht ' Hitte'

Heel erg mooi, straalt zo eenvoudig rust uit, zo'n gedicht blijft hangen. Naar mijn gevoel is het meer het Brugs dialect, of het zweemt er toch naar: héél goed te begrijpen.  Ik zal het meerdere keren herbeluisteren en van genieten.

Christina

*****

Floriaan Terbeke

Floriaan, hoe zou jij hier in dit, onzalige land kriminelen oppakken langs de straat ? Onze politie heeft alle middelen maar mag ze niet gebruiken. Ze moeten zich op hun gezicht , en elders, laten timmeren en zo vlug mogelijk maken dat ze wegkomen. Ga daar als garde maar eens aanstaan.

We zouden kunnen trachten om ons als kanton in Zwitserland te laten opnemen, maar dat het zal lukken is andere koek, omdat we o.a. een hoop politiekers in ons zog meesleuren die de wereld ons niet benijdt. Zonder zouden we mogelijk nog een kans maken. Stel je voor dat je terug op de straat kan wandelen zonder enig risico op verlies van goed en leven.

Dat de OCMW's met ons geld het eigen volk mag helpen, zoals mensen met tegenslag (Dromen mag nog.)

Grüest-sie Daniel

*****

Pakistan

Meer informatie over het 11-jarig meisje dat in Pakistan in de problemen kwam   http://www.lefigaro.fr/international/2012/08/20/01003-20120820ARTFIG00410-pakistan-une-chretienne-risque-la-mort.php

Regus Patoff

*****

Aanbevolen lectuur

'De economie van goed en kwaad' van Tomas Sedlacek. Scriptum-Uitgeverij maar beschikbaar bij elke winkel van de Standaard Boekenhandel. Het boek is een zoektocht naar de economische zingeving van Gilgamesj tot Wall Street.

Moet je gelezen hebben.

Fugu

*****

Arme Klaren van Malonne. @ Beste Wim.

Volgens uw mening is het een goede daad van de zusters om 3M op nemen in geval dit mens (?) zou vrijkomen ... want wie zou zo een duivelin naast zijn deur willen ? 

Mag ik er u vriendelijk op wijzen dat het nu wel klaar en duidelijk is dat de zusterkes al langer dan gisteren dit scenario hadden voorzien en zij niet hals-over-kop geconfronteerd werden met de vraag (van wie?) tot opname van dit "verontmenselijkt" schepsel.

Indien de zusterkens vandaag op hun beslissing terugkomen en njet zeggen blijft 3M waar zij nu is en hoort te zijn ...want één van de voorwaarden was dat zij onderdak moest hebben en een bezigheid. Het is m.i. niet de taak van zusterkes om een dergelijk creatuur eten en drinken te geven. Jezus van Nazareth was klaar en duidelijk in zijn uitspraak toen hij zei dat kindermoordenaars een molensteen om de nek moeten krijgen en in de diepste wateren moeten verdwijnen. De daden van Martin zijn onvergeefelijk en verdienen geen enkele vorm van genade. Waarschijnleijk is het bij de Klaartjes nog niet doorgedrongen dat het monster de honden van Dutroux eten en drinken gaf terwijl hij in de nor zat, maar onderwijl Julie en Melissa liet creperen en de hongerdood sterven.

Neen, op enig begrip van mijn kant moeten de Klaartjes niet rekenen.

mvg - Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse advocate is kandidaat-disctrictsburgemeester in Antwerpen voor Nv-A

 

Antwerpse Stadstrommelaars worden vervangen door dit tof ensemble. Dank, NvA.

 We gaan het nog eerst even uitleggen hoe de situatie in Antwerpen in mekaar zit. Antwerpen telt 506.000 inwoners die verdeeld zijn over 9 districten (de vroegere randgemeentes). Het beleid wordt gevoerd door de gemeenteraad (55 leden) en het college van burgemeester en schepenen (11 leden). Deze situatie bestaat sedert 1983.

Daarnaast zijn er districtsraden die eveneens door de bevolking verkozen worden (en soms door Digipolis, een autonoom stedelijk bedrijf dat volgens kwatongen beweren, corrigerend ingrijpt als de uitslag van de verkiezingen niet aan het door socialisten overheerste machtsapparaat beantwoordt). Het grootste district is de vroegere stad Antwerpen met ca. 200.000 inwoners, dan volgen in orde van inwonersaantallen : Deurne, Borgerhout, Merksem, Berchem, Wilrijk, Hoboken, Ekeren en de verzamelde Polderdorpen Berendrecht, Zandvliet en Lilo.

Veel heeft het allemaal niet om het lijf, want de bevoegdheden van deze districten zijn zeer beperkt en vooral van adviserende aard.  De initiële bedoeling was, dat het beleid dichter bij de burgers zou komen, maar daar is niets van in huis gekomen.  Vraag in het district Antwerpen naar de naam van de districtsvoorzitter (die zichzelf graag tooit met de titel districtsburgemeester)  en 95% van de bevolking blijft u het antwoord schuldig. De districten zijn de Kindergarten van de stedelijke politiek en een behoorlijke bijverdienste voor de leden van de onderscheiden districtscolleges.

De Nv-A-lijst wordt in de oude stad Antwerpen aangevoerd door mevrouw Zuhal Demir, advocate en Kamerlid. Zij was van in haar studententijd sociaal bezig, ondermeer in Amnesty International. 

Op Youtube vonden wij een leuk filmpje uit het Terzake archief van 2010 waarin het fanatieke Gelaarsde Vrouwtje Cools, de kandidate Zuhal Demir voorstelt als "een Turkse advocate". Als de 0000 het fier verkondigt, durven wij het niet ontkennen.  Rotterdam heeft met Aboutaleb een Marokkaanse burgemeester, de stad Antwerpen probeert het dankzij de TV-flaminganten met een Turkse.    

De Nv-A heeft het in haar programma over meer bevoegdheden voor het district, waar wij best kunnen inkomen en verder moet er  korter op de bal gespeeld worden wat betreft kleine criminaliteit zoals overlast en sluikstorten. Districten moeten volgens de partij zelf boetes kunnen uitschrijven, maar moeten ook voor een goed onderhoud van infrastructuur zorgen, zodat buurten er niet verwaarloosd bij liggen, wat tot criminaliteit zou uitnodigen.

Wie gewonnen is voor wereldvreemdheid of kortweg over de omgekeerde wereld, die komt bij Nv-A behoorlijk aan zijn/haar trekken.  Vooral het krampachtig verzwijgen van de criminaliteit die als een loden mantel op het dagelijkse leven weegt, is veelbetekend en pijnlijk. Gelukkig grijpt de aanstaandse Turkse burgemeester terug naar boetes die verdere misdaad zullen tegengaan. 

- De Antwerpse districtsburgemeester is Chris Anseeuws (sp-a) - Ooit van gehoord ?

- De Antwerpse districtslijsten worden aangevoerd door : Gerolf Annemans (VB) en Willem-Frederik Schiltz (Open-VLD).

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Logghe en de radicale moslimscholen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Beste Ray, beste Angeltjes,

Inderdaad, voor de minister was het even schrikken. In dit gezegende land zijn er blijkbaar tientallen radicale moslimscholen actief, gefinancierd door Saoedi-Arabië. Hoeveel leerlingen er werkelijk ingeschreven zijn en de lessen volgen, welke lessen er worden gegeven, en wie de leraars zijn: u heeft er het raden naar, ik heb er het raden naar, en de minister blijkbaar ook. Zelfs de Staatsveiligheid weet het niet, laat ze mij weten.

Het bericht haalde in elk geval flink de pers, maar het publiek mocht blijkbaar niet weten dat het Vlaams Belang achter deze pertinente vraag zat. Maar de Angeltjes weten natuurlijk beter!

Met groeten,

Peter Logghe
Volksvertegenwoordiger


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs dieren handelen zo niet

 

Een klein meisje van 4 jaar is op 8 augustus in de ouderlijke woning in Schaarbeek gestorven van honger en dorst. Haar ouders, een koppel twintigers uit Roemenië, zijn acht dagen later aangehouden op basis van de resultaten van de autopsie. Dat schrijft La Capitale dinsdag. Het andere kindje van het koppel, dat 2 jaar oud is, werd geplaatst. Het waren de ouders die de hulpdiensten verwittigden toen ze vaststelden dat hun dochtertje bewusteloos was. De vader van het slachtoffer, een arbeider van 21, zei dat hij zich niet bezighield met het meisje eten te geven. De 22-jarige moeder zei dan weer dat zij haar dochtertje te eten gaf, maar dat ze de meeste maaltijden opnieuw overgaf. Het slachtoffertje leed aan een ziekte die tumoren veroorzaakt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extremistische moslimscholen in het land B

 

Ministerin Turtelbaum van Justitie  is geschrokken (in tegenstelling tot haar collega Milquet van Binnenlandse Dinges die regelmatig geschokt is) omdat er in het land B verschillende koranscholen bestaan die rechtstreeks betoelaagd worden en onder het strikte gezag staan van Saoedi-Arabië, het Leidende Prachtland voor de moslims.

De Staatsveiligheid heeft het haar verteld, want die mannen zijn op kousenvoeten met allerlei onderzoeken bezig naar de invloed van de islam in onze brave belgische maatschappij.  Het begint door te dringen dat de vrijheid van godsdienst door de moslimgemeenschappen misbruikt wordt om hun achterlijke, middeleeuwse gedachtengoed ongehinderd in het westen in te voeren. Straf, nietwaar, en vervelend dat die Filip Dewinter dat al  jaren uitschreeuwt.

Het zou gaan om een 10-tal scholen en enkele tientallen leerlingen, zegt Turtelbaum. Maar het kunnen er ook heel wat meer zijn, zeggen wij. In bepaalde gevallen worden de scholen gesticht op uitdrukkelijke vraag van het dictatoriale Saudie-Arabië. Ze beantwoorden aan de wil van de Saudische autoriteiten om de officiële islam van het land, het wahabisme, te propageren. Die doctrine baseert zich op een strenge interpretatie van de islamitische godsdienst, zoals die beleden werd in de tijd van de profeet : dat schiet lekker op. Met een raket van professor Zonnebloem terug naar het verleden.

Wij werden jaren geleden, om precies te zijn in 2009, op de hoogte gesteld door het Vlaams Comité van ex-moslims via Janice Laureyssen dat de helft van de Antwerpse moskeeën en koranscholen in handen waren van extremisten.  Het zal er niet op verbeterd zijn, want versoepeling van de leer staat niet in de koran.  Het aantal moskeeën in deze stad is inmiddels opgelopen tot 45. En de wereldvreemde notaris uit Izegem, Geert Bourgeois, is ijverig in de weer om die tempels van haat te erkennen en ze geld toe te stoppen.

Het politiek-correcte regime is langzamerhand bezig de moslims op te delen in een grote massa van brave, bijna christelijke volgelingen van de profeet, dan komen er de minder vriendelijke salafisten (mannen met baarden en lange jurken) en nu duiken er wahabisten op, die de Middeleeuwen opnieuw in onze contreien zullen introduceren. What's next, sufferds ?

Stapje voor stapje erkennen de politiek-correcte voorstanders van de vrolijke multiculturele wereld waarin wij met mekaar omgaan op voet van hoffelijke gelijkheid, dat dat beeld moet bijgesteld worden.  Tot het allemaal niet meer dan een droom zal blijken te zijn. Geen mooie, maar een nachtmerrie.

Turtelbaum, die verhuisd is naar de stad van allah, waar zij onwennig verloren loopt, zal nog aardig de oogjes opentrekken als zij van nabij geconfronteerd wordt met de onaangename en vaak onleefbare mentaliteit van de diversiteit. Het beeld dat het stadsbestuur graag schept tijdens lokale zomerfeestjes vol blije negerinnen en opgewekte moslims die mekaar likjes geven onder het goedkeurende oog van Patrick Janssens en zijn persslaafje Lex Sukkelaar, is enkel geschikt voor foto's die de pagina's van de Nieuwe Antwerpenaar vullen.  De overige dagen van het jaar vindt men beschreven (maar meer nog doodgezwegen) in de krantenhoekjes en -kantjes onder de rubriek "diverse berichtjes".

Gelukkig hebben we binnenkort een Turkse burgemeesterin in het district Antwerpen, dankzij de moslims van de Nv-A en dan zal het goed opschieten met de verdere islamisering. Of heeft u al vaak  brave moslims gehoord die de moed hebben zich af te zetten tegen hun broeders die de kwezelleer onderrichten ?

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen, te braaf ? Neen, te dom

 

Veel politiekorpsen zijn gestopt met het innen van boetes voor verkeersovertredingen die Nederlanders in het land B begaan.  Het opvragen van de gegevens via een nieuw Europees computersysteem kost de Belgen te veel tijd, schrijft het AD maandag.

Tot dit jaar vroegen Belgische agenten onder meer via e-mail informatie op bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW werkt nu volgens de krant niet meer mee aan deze 'informele' methodes omdat het te veel tijd kost. Tien mensen zouden fulltime bezig zijn geweest met het verwerken van informatieverzoeken uit het buitenland.

Veel korpsen leggen bekeuringen aan Nederlanders nu naast zich neer omdat een boete zonder adresgegevens toch niet kan worden geïnd. In Antwerpen worden kentekens genoteerd in de hoop de Nederlandse overtreder bij een volgende gelegenheid wel de bon te kunnen overhandigen.

De Belgische dienst voor Inschrijving van Voertuigen stelt in de krant dat er een afspraak was om kentekengegevens op een informele, maar vlotte manier uit te wisselen. Volgens de RDW moeten ze gewoon het nieuwe Europese systeem gebruiken.

De persoonlijke gegevens van belgen die in het buitenland geflitst worden (bv Nederland of Frankrijk) worden wel onderdanig ter beschikking gesteld, zodat de dommerds mogen afdokken.

In De Bello Gallico schreef Julius Caesar, dat van alle Galliërs de belgen de moedigsten zijn. We kunnen momenteel met een gerust hart zeggen, dat van alle Europeanen, de belgen de domsten zijn. Er is echter troost op komst : zie ons artikel van vandaag onder de titel :  *Er zitten weinig violisten, dichters en beeldhouwers in de cel.* met als ondertitel : Nederlanders worden dommer.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HC Strache beschuldigd van anti-semitisme, zet puntjes op de i

 

 Op zijn Facebookpgina plaatste HC Strache, de FPO-voorzitter deze spotprent die hem de beschuldiging opleverde van anti-semitisme.  De prent spreekt voor zichzelf : de dienstbare ober (de regering) verzorgt de dikke bankier met kip, wijn en taart en het mager volk zit aan met een klein bordje met een bot.  Tja ... wie betaalt de financiële crisis ?  Dat zijn toch de belastingbetalers.

In onderstaande vertaalde tekst reageert Strache op de zoveelste lage beschuldigingen.

Soms verlies je totaal het geloof in de rationaliteit van politieke concurrenten en een aantal journalisten. Jarenlang heb ik kritiek uitgeoefend op de almacht van het bankwezen, dat zich verrijkt ten koste van de burgers. En als ik een link naar een cartoon plaats die een andere gebruiker heeft gepostword ik plotseling beschuldigd van anti-semitisme.  Omdat de prent herinneringen oproept aan een verleden waar wij gelukkig van verlost zijn. Dit is meer dan perfide. Immers, ik was de enige Oostenrijkse partijleider die de Joden van Wenen in bescherming genomen heb wanneer Israël aangevallen werd door de Weense socialistische voorman Al Rahwi (SPO).

En het was ook ik die de Israëlische vice-minister Kara welkom kon heten als mijn gast in Wenen. Wij, de FPO, bemidellen ook in de huidige geschillen tussen Joden en Palestijnen in Hebronzoals zelfs door de New York Times wordt medegedeeld. Als ik kritiek uitoefen op de financiële sector, dan treft die niet joden, noch christenen, noch moslims, boeddhisten en atheïsten, maar uitsluitend de kaste van hebzuchtige bankiers die niet genoeg krijgen van het vullen van de eigen zakken.  Ik heb twee versies gevonden van deze cartoon, een met Italiaanse tekst en een in het Engels.

En voor voor de goede orde: ik tolereer geen antisemitime. Een beetje meer gevoel voor rechtvaardigheid en kwaliteit van berichtgeving zou zowel bepaalde journalisten als politici sieren.

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geit heeft het gedaan

 

 

Wij vonden bij onze collega-blogger Athea volgend intrigerend bericht :

In Nigeria heeft de politie een geit opgepakt. Het dier wordt er van verdacht een gewapende overval te hebben gepleegd.

De geit, volgens de 'persoonbeschrijving' zwart en wit gekleurd, werd in de deelstaat Kwara bij de kraag gevat door een burgerwacht. Volgens leden van de burgerwacht was het dier aanvankelijk evenwel een overvaller die zich, bij wijze van zwarte magie, getransformeerd heeft in een geit. De verdachte voltrok dit huzarenstukje nadat hij was betrapt bij het gewapenderhand stelen van een Mazda 323.

"Eén dader kon ontsnappen terwijl de andere zich had omgetoverd in een geit", aldus Tunde Mohammed van de politie van Kwara. "We kunnen het verhaal niet bevestigen, maar feit is, dat we de geit hebben opgepakt", aldus nog de woordvoerder. (br.hln)

http://blog.seniorennet.be/athea/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 21 augustus 2012 (1)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

3M en de Klaartjes

Wat de Klaartjes blijkbaar nog niet weten is , dat er geen sprake kan zijn van een tweede kans voor 3M , die heeft ze al gehad.

3M werd in 1989 veroordeeld voor de verkrachting van 5 tienermeisjes, kreeg 5 jaar hotel, de houten lepe , maar door de menslievende bemoeizucht van de wet Lejeune kwam ze vrij in '92.

Dank zij dat diep weloverwogen menselijk gebaar van begrip en medelijden stierven 4 jaar later Julie en Melissa. 3M zit dus aan haar 3de kans, de Klaartjes kunnen niet tellen.

René

*****

Wat hebben die arme zusters der Arme Klaren toch misdaan ?

Geregeld lees je nijdige reacties op het voornemen der zusters Arme Klaren in Malonne om Michelle Martin op te nemen in hun klooster. Dat is een dwaze houding vind ik : Michelle Martin vrijlaten is onvoorstelbaar dom. Maar àls het gebeurt, zouden de voorgenoemde kritikasters haar dan in hun buurt willen laten wonen ? Of in een van de appartementen van hun woonblok ?Als de zusters haar willen opnemen, zit MM bovendien nog onder toezicht, wat niet het geval zou zijn mocht ze vrij rondlopen in de wereld. Ik vind het integendeel heel dapper van die zusters om dat mens (?) te willen opnemen, en de kritiek op hen daarom volkomen misplaatst. Trouwens, zou er misschien door bepaalde overheidsdiensten geen druk uitgeoefend kunnen geweest zijn op de zusters om MM op te nemen ?Maar uiteindelijk is de enige die hier ons misprijzen verdient, de overheid die zelfs maar overweegt om zo iemand op de bevolking los te laten.

Wim

*****

30 jaar is 30 jaar

Natuurlijk is deze hele affaire onverkwikkelijk en lokt zij terecht reactie uit, toch moet worden opgemerkt dat het boekdelen over de intelligentie van de menschen spreekt dat dit "fait divers" 5000 mensen op de been kan brengen, terwijl een anti-islambetoging, waarvan de verspreiding nu reeds een nefaste invloed heeft op welzijn en welstand van iedere autochtoon, een nefaste invloed die in de toekomst alleen maar in intensiteit zal winnen, in het beste geval kan of zou kunnen rekenen op een opkomst van enkele schamele honderden.

Fred

*****

En nu zuster Klaartje ?

Voor de pedofiele moordenaar en zijn vrouw, beiden psychopaat :  één straf, nu nog uit te voeren, de strop.

Dutroux en zijn vrouwmens uit hun cel slepen en opknopen. Laat ons niet vergeten dat het vrouwmens de honden van de pedofiel eten gaf maar twee kinderen een zeer gruwelijke dood (het waren nog KINDEREN) liet sterven door ze te laten omkomen van honger en dorst.

De hele bende die erbij betrokken was,  opknopen. In een echte democratie zoals de USA (niet die van de door fraude gewonnen) Hussein Barack, zou ongedierte zoals de twee Dutroux's geen kans op wat dan ook krijgen.  Nogal rechtvaardig dacht ik.

Martin V. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zitten weinig violisten, dichters en beeldhouwers in de cel

 

Nederland wordt steeds dommer


Domheid en onfatsoen zijn eerder regel dan uitzondering. Om dat tegen te gaan is meer cultuureducatie nodig. Dat betoogt Mathieu Weggeman, lid van de Nederlandse Raad voor Cultuur.

Er zitten immers weinig violisten, dichters en beeldhouwers in de cel. Het gaat in culturele zin niet goed met Nederland. Domheid en onfatsoen zijn eerder regel dan uitzondering. Bovendien versterken die twee elkaar, waardoor de snelheid waarmee ons beschavingsniveau achteruit holt, alsmaar toeneemt.

Ook in de cultuurconsumptie slaat de domheid toe. Denk bijvoorbeeld aan operazangeressen en violistes die in softporno-houdingen op de hoes prijken. Literatuur en beeldende kunst worden tegenwoordig pas literatuur en kunst als de schrijvers of makers mediageniek zijn en er een spannend verhaal over kunnen vertellen in een praatprogramma. Toen iemand ooit aan Schubert vroeg wat hij met een bepaald pianostuk eigenlijk bedoelde, antwoordde de componist: 'Ik speel het nog een keer.'

Televisie
Onze vaardigheid in onfatsoenlijkheid wordt vooral gestimuleerd door voorbeeldgedrag op televisie. Journalisten en cabaretiers gaan daarin voor. Liggend op het podium doet de ene grappenmaker alsof hij de koningin vingert. Een andere grapjas merkt op dat, gelet op het wapenarsenaal waarover Anders Breivik beschikte, de opbrengst toch wat magertjes is.

Het is tien jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord. De tv-journalisten Pauw en Witteman besteedden er in hun programma aandacht aan, onder meer met de herhaling van een fragment van het programma Business Class waarin Harry Mens - een goede kennis van Fortuyn - Wouter Bos interviewt. Mens vraagt de voormalig vicepremier op een gegeven moment: 'Bent u een nicht?' Daarmee sloten P&W hun Fortuyn-herdenking af. Het onfatsoen in het ene programma wordt als vermaak nog eens opgediend in het andere.

Het voorbeeldgedrag in dit soort programma's en in nog leukere series als Jackass, Spuiten & Slikken, Oh Oh Cherso en New Kids, gevoegd bij de vrolijke ongemanierdheid van de professionele grappenmakers, stimuleert nieuwe vormen van grensoverschrijdend onfatsoen. Maar doet die maatschappijverruwing zich niet overal in Europa voor? Misschien, maar Nederland spant de kroon.

Kijk maar eens naar Franse talkshows of Duitse actualiteitenprogramma's. Das Philosophische Quartett is een programma dat regelmatig op zondagavond op 'Duitsland 2' te zien is. Een uur lang praten de filosofen Peter Sloterdijk en Rüdiger Safranski samen met twee gasten over één onderwerp. De studio zit vol en de kijk- en waarderingscijfers zijn hoog.

Liefde
Om de toenemende domheid te pareren, biedt het perspectief om terug te keren naar onze van oorsprong Rijnlandse werkcultuur waarin de liefde voor het vak groter is dan de liefde voor het geld. De implicatie daarvan is dat eerst in serieuze, 'pretpakket-vrije' opleidingen en daarna in meester-gezelrelaties vakdeskundige professionals worden gekweekt. Het betekent ook: het aanstellen van vakdeskundige leidinggevenden die het werk op de vloer kennen omdat ze het vroeger zelf hebben gedaan. Dokters moeten leiding krijgen van een dokter, ingenieurs van een ingenieur.

Er zijn veel onderzoeken waarin is aangetoond dat organisaties die worden geleid door inhoudsdeskundigen tot betere prestaties komen dan concurrenten die worden gemanaged door varianten van masters of business administration. Van het herwaarderen van het belang van vakdeskundigheid, zowel op de vloer als bij de leiding, mag in Nederland een aanzienlijke reductie van domme fouten worden verwacht.

Het onfatsoen kan te lijf worden gegaan door in het onderwijs veel meer tijd en aandacht te besteden aan kunst en cultuur, te beginnen op de basisschool. Niet alleen als apart vak, maar vooral geïntegreerd in alle andere vakken, zowel in de alfa-, gamma- als bètavakken. En niet alleen kunst en cultuur ontdekken door die te ondergaan, zelf te maken of te reproduceren. Maar óók door filosofisch te reflecteren op de betekenis van klassieke én moderne kunst- en cultuuruitingen. Het uit het hoofd voordragen van The Tyger van William Blake (als onderdeel van het vak Engels) is even relevant als het met elkaar in socratisch gesprek gaan over de waarde van Marina Abramovic's performance The artist is present (bijvoorbeeld bij biologie). Een dergelijke leerlijn kan ononderbroken vervolgd worden in het voortgezet onderwijs, gedifferentieerd naar niveau.

De ruimte voor die investeringen in kunst en cultuur kan op school worden gevonden door de tijd en middelen die nu voor sportonderwijs beschikbaar zijn, aanzienlijk te reduceren. Sporten kan immers met een gerust hart aan de florerende sportmarkt worden overgelaten; het bedrag dat jongelui uitgeven aan sportattributen, sportkleding en sportschoenen is een veelvoud van het geld dat ze besteden aan kunst en cultuur.

Verantwoordelijkheid                                                 

Van de andere kant moeten kunstenaars, kunst- en cultuurinstellingen - waartoe ook de publieke omroepen behoren - meer verantwoordelijkheid nemen voor het bestrijden van onfatsoen en hufterigheid. Daartoe zouden zij in samenspraak met pedagogen en didactici een actiever cultuureducatiebeleid moeten ontwerpen en uitvoeren, zoals ook wordt bepleit in het recente, gezamenlijke advies van de Onderwijsraad en de Raad voor Cultuur.

'Cultuureducatie draagt bij aan de vorming van belangrijke vaardigheden zoals analyseren, creëren en reflecteren', zegt het adviesrapport. Met name van reflectie, binnen een door kunst en cultuur gevormd referentiekader, mag verwacht worden dat deze de behoefte aan onfatsoenlijk gedrag vermindert. Er zitten immers weinig violisten, dichters en beeldhouwers in de cel (anders dan om politieke redenen).


http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3303281/2012/08/19/Nederland-wordt-steeds-dommer.dhtml


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 26 augustus 2012 : *Omver en Erover*

 

 

Op het moment dat het voor Vlaanderen nefaste BHV-akkoord door het parlement gejaagd werd, en na onze Vlaamse feestdag, komt deze oproep van de vzw IJzerwake om opnieuw (of voor het eerst) aanwezig te zijn in Steenstrate. Onze gastspreker dit jaar: de ere-burgemeester van Lennik die nooit heeft toegegeven in het BHV-dossier: Willy De Waele. Voor de publieke opinie die meent dat het dossier BHV 'opgelost' is, zoals de grote meerderheid van de pers en politici ons willen doen geloven, zal zijn toespraak een wrange nasmaak laten.

De regering Di Rupo, gesteund door de drie kniebuigende Vlaamse traditionele machtspartijen, heeft op alle vlakken de Vlamingen in een houdgreep. Communautair betalen we het gelag met een BHV-regeling die de vele jaren strijd schaamteloos tot niets herleidt. In het gerechtelijk arrondissement betalen de Vlaamse balies en advocaten het gelag.

Op het financiële vlak worden de Vlamingen uitgeperst als citroenen met taksen en belastingen allerhande. De regeringsleider weet dat hij in Vlaanderen geen verkiezingen moet trotseren, en dat de buit dus vooral richting Wallonië en francofoon Brussel moet gaan… En de Vlaamse slippendragers gaan hem vrolijk achterna, volledig wereldvreemd aan de pandoering die hen hopelijk wacht in oktober wanneer gemeenteraadsverkiezingen een nationale afrekening zullen worden met de federale regering.

België moet omver, en Vlaanderen moet erover getild worden. Alleen al economische motieven, die door de crisis steeds meer ingang vinden bij de Vlaamse bedrijfsleiders, de middenstanders en de arbeidende bevolking vormen een voldoende argument om Vlaanderen dringend fiscale autonomie toe te kennen, en bij gevolg echte zelfstandigheid. Deze autonomie zal leiden tot echte verantwoordelijkheid voor een correcte begroting, een duurzaam beleid en een duidelijk gezag. Het zal Vlaanderen een eigen gelaat geven, en de mogelijkheid om in Europa zijn bestaan als natie te legitimeren. Nu de IJzerwake plaats vindt op de laatste zondag van de grote vakantie is het voor velen misschien voor het eerst een mogelijkheid om aanwezig te zijn.

Wij zullen er zijn : "Omver en Erover", een leuze die ons bij Angeltjes uit het hart gegrepen is.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malonne

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers durven doen, wat velen hier niet durven denken

 

In Zwitserland worden beslissingen genomen, die hier de banvloek van heel de politiek-correcte meute en van het spionnencentrum zouden oplveren.  Geef toe, de Zwitsers durven wel.  De kantons zien er geen graten in om harde maatregelen te nemen om de misdaad te bestrijden, om mogelijke criminele feiten te verhinderen. 

Asielzoekers worden er niet met fluwelen handschoenen aangepakt, criminele asielzoekers krijgen zelfs betredingsverbod tot bepaalde plaatsen.  Dorps- en stadscentra worden voor asielzoekers, die iets op hun kerfstok hebben, verboden terrein. 

In Kreuzlingen, Thurgau, werd een groot gedeelte van het centrum verboden gebied voor criminele asielzoekers verklaard.  De politie patrouilleert er regelmatig om overtreders te vatten.  Wie betrapt wordt, mag sito presto naar de gevangenis.  Soms wel voor een periode van 3 jaar.  Sinds die maatregel van kracht werd, is het aantal diefstallen spectaculair gedaald.  Bovendien heeft het ook een ontradend effect.  In het asielcentrum weet iedereen dat het gevaarlijk kan zijn in de binnenstad te gaan “winkelen”. 

Eind juli van dit jaar werden al 154 criminele asielzoekers bedacht met een betredingsverbod; men vergelijjke met 2010 waar er slechts 3 potentiële misdadigers een verbod uitgereikt kregen. 

Een enquête toonde aan dat 93% der geconsulteerden het met deze maatregel eens is – 7% vindt dat gelukzoekers het recht hebben inbraken te plegen en zichzelf te bedienen. 

Dat Filip Dewinter daar nog niet op gekomen is…  Tja, dan moet de politie wel mogen arresteren, dan moet het gerechtelijk apparaat straffen durven uitspreken en laten uitvoeren, natuurlijk ... 

Floriaan Terbeke

Bron: 20 Min.online


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superrijken verbergen 17.000 miljard euro voor fiscus

 

(Belga) Wereldwijd heeft de elite van superrijken minstens 21.000 miljard dollar of zo'n 17.000 miljard euro ondergebracht in geheime belastingparadijzen, geld waarvoor ze dus niet moet opdraaien bij de fiscus. Dat blijkt uit een omvangrijke studie door James Henry, voormalig hoofdeconoom bij consultant McKinsey en nu werkzaam voor de Britse organisatie 'Tax Justice Network'. De Britse omroep BBC maakt de resultaten van de studie vandaag bekend. 

Het cijfer van belastingontduiking is gigantisch :  volgens de auteur van de studie gaat het bovendien om een voorzichtige schatting. Hij gelooft dat de belastingontduiking de helft hoger kan liggen. Voor zijn studie maakte Henry gebruik van gegevens van de Bank voor Internationale Betalingen, het IMF, de Wereldbank en van nationale data. Er werd ook enkel rekening gehouden met financiële activa, en niet met vastgoed of luxegoederen als wagens of yachten. De organisatie Tax Justice Networks voert al jaren strijd tegen het ontduiken van belastingen. "De verloren belastinginkomsten zijn immens. Ze zijn groot genoeg om een wezenlijk verschil te kunnen maken voor de financiën van heel wat landen", aldus Henry op de Britse omroep BBC. "Maar aan de andere kant is deze studie ook goed nieuws. De wereld beschikt zo immers over een belangrijke reserve die kan dienen als oplossing voor heel wat van onze problemen". (KAV)
 
Bron: http://yahoo.skynet.be/nieuws/economie/artikel/897826/superrijken-verbergen-000-miljard-euro-voor-fiscus

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het grote citatenboek van Prometheus

Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Als ik hier in Parijs al die mensen zie rondlopen, zich haastend naar hun werk, als ik denk aan hun luizige leventjes, aan hun saaie ritten met de metro, aan hun vrouwen die hen bedriegen, aan hun onwetendheid, dan heb ik alles behalve spijt van mijn keuzes. Ik heb in de gevangenis gezeten, maar daar heb ik duizend levens geleefd - door boeken te lezen – en ik heb de ware aard van de mens leren kennen.
 
Alain Caillol, 1942 - , Frans crimineel en ontvoerder van de Belgische top industrieel Baron Empain
 
*****


‘Wat kan het ons schelen, in welke eethuizen Nathalie Verlinden het liefst op zakenlunch gaat? Of dat Mieke Boeckx geen liefhebster is van cervela? Met alle respect: laat dit soort nieuws over aan de gespecialiseerde ‘boekskes' en nichebladen van Menzo tot Dag Allemaal. Ik gun die mensen ook iets.'
 
Johan Sanctorum, 1954 - Vlaams cultuurfilosoof, publicist en criticus.
(Over de oppervlakkigheid en trivialiteit in de weekendbijlagen van de “kwaliteits” kranten.)

 

 


20-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neen, belgië is Rusland niet.

 

Soms lijkt het er op dat na het verdwijnen van de dictatoriale Sovjet-Unie het land B de fakkel heeft overgenomen inzake staatsbemoeienissen met het leven en de zaken die burgers ondernemen. Verder zien wij weinig verschil tussen de Sovjet-Unie en de huidige Russische Federatie : de mocratie is nog steeds een fabel,  maarde rijke gangsters  mogen officieel op de voorgrond treden.

Voor het overige moeten wij toegeven dat er nog flinke verschillen bestaan met het land B.

Russische Federatie

Garry Kasparov, Russisch opposant en voormalig wereldkampioen schaken, is door de politie ondervraagd. Hij wordt beschuldigd in Moskou een politieagent te hebben gebeten. Op dat misdrijf staat een straf van vijf jaar werkkamp.

Land B

De 27-jarige man sinds januari uit de gevangenis die afgelopen vrijdag werd opgepakt nadat hij agenten van de Brusselse lokale politie had geslagen, is na zijn verhoor door het Brusselse parket vrijgelaten. Bij het incident raakten twee agenten gewond. Zij kregen slaag van de twintiger en van een drietal jongeren.

Wes Hardin




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!