Angeltjes
12-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte Redactie - 12 november 2012

Georganiseerde misdaad - door Elveebee

Wat Elveebee schrijft zou alarmbellen moeten laten afgaan. Nee alarmklokken en sirenes zouden moeten luiden en loeien bij iedereen die nog verdoofd rondloopt en in de leugens blijft geloven. Leugens die enerzijds, verpakt in sprookjesverhalen, voor waarheid worden aanvaard en die anderzijds misdaden vergoelijken door misdadigers indirekt aan te moedigen met onvoorstelbare milde straffen.

Slachtoffers moeten hun aanranders vergeven naar het voorbeeld van rechters die daders vrijuit laten gaan, of toch zo goed als, steunend op wetten die ontoereikend zijn en die op zich al een bedekte boodschap van straffeloosheid inhouden. Wetten en straffen spitsen zich toe op kleine of onbenullige overtredingen die weliswaar door een groter aantal mensen, worden gepleegd en waarvoor de straffen bijna belachelijk hoog liggen in vergelijking met de zware misdaden (zoals bv. de GAS boetes, roken in café's e.a.)

Daardoor bestaat rechtvaardigheid in feite niet meer en is het niet meer dan een interpreteerbaar begrip geworden dat naar believen kan worden toegepast in mindere of meerdere mate waardoor het zichzelf tegenspreekt en waardoor het in feite een illusie is geworden. Overal hoor je wel stemmen van verontwaardiging opgaan maar niet genoeg en bovendien niet vanuit een eensgezinde maatschappij. 

Zijn we opweg naar een staat van slavernij onder communisme+islamisme geleid door enkelen die "hun" wereld en voortbestaan veilig stellen en waar de kleine werkmieren, uitgezonderd de vermoedens van een minderheid, het raden naar hebben ? Het geeft mij een wrang gevoel, het is meer een cocktail van woede en radeloosheid. Woede omdat ik besef wat er gebeurt en waar we naartoe gaan. Radeloosheid omdat ik er blijkbaar niets kan aan doen.

Ik hoop dat er genoeg van ons, de verdoofden kunnen terugbrengen uit hun roes om na hun revalidatie de werkelijkheid te zien en te beseffen wat er gebeurt en hoe ook zij gemanipuleerd worden. Ze zijn zoals poppen in een poppenspel en dansen naar de pijpen van hen die aan hun touwtjes trekken

Ik besef dat er dringend iets moet gebeuren, een tegenoffensief als het ware. De vijand is echter niet duidelijk zichtbaar zoals in de oorlogen van het verleden. De vijand zit verborgen in allerlei zaken van ons dagelijks leven. We mogen niet vergeten dat zij die vandaag de touwtjes in handen hebben kunnen steunen op de kennis en ervaring van hun vorige generaties, reeds decennia lang, om niet eeuwen te zeggen. De vraag is echter hoe een tegenoffensief kan ingezet worden, en hoe lang het al duren,  voor ook dat zal worden afgeschoten. Is het al niet te laat daarvoor? Toch heb ik nog altijd een beetje hoop, dat moet wel, want zonder hoop is alles verloren.

Foxy

*****

De ene reageerder is de andere niet : Aan Martin V

Mijn schoonmoeder (78 jaar) aan de telefoon gehad : Wat ze vond van Obama ? Zij vond dat die mocht winnen, want ze vond dat toch zo nen toffen. Voilà, daarmee verstaat ge hoe dat komt dat zo ne pipo de verkiezingen wint.

Wim R.

*****

De ene reageerder is de andere niet (2) : @ Martin V.

Waar zou u de foute informatie gehaald hebben dat Obama 'n neger is ? Ja, onze alwetende media beschrijven hem als de eerste 'zwarte' president van de Verenigde Staten. Maar als ik mij niet vergis is hij geen neger en is hij niet zwart maar wel 'n halfbloed.

In Zuid-Afrika lachen ze zich een kriek als men Obama een  'zwarte' of  een neger noemt. In het Afrikaans omschrijven zij Obama als kleurling of als bruinmens ...

Ropie

*****

Twitter van G Annemans

Mieke Van Hecke weerlegt geregeld kritiek (hervormingsdrift, gelijkschakeldrift) met als argument : "Zie ik er zo stom uit?" De vraag stellen is ze terzelfdertijd beantwoorden. JA.

Jean

*****

Eens tjeef ...  altijd tjeef

Geachte redactie,
Na hun show bij de vorming van een federale regering waar de tjeven op schitterende wijze lieten blijken hoe machtsgeil en onbetrouwbaar ze zijn, is er in Antwerpen een doorslag van dit gewezen spektakel in wording.

Waar is de tijd toen de CVP bij hoog en bij laag zwoer in geen federale regering te stappen zonder de Nv-A. Nu doet zich hetzelfde fenomeen voor op 't Schoon Verdiep maar het zijn de sossen die de klos  zijn. (of toch bijna?)

Marc Van Leep (vroeger Van Peel) verklaart dat hij niet zinnens is naar de oppsitiebanken te verhuizen voor de komende 6 jaar. Wat voor enkele dagen nog van de daken geschreeuwd werd dat de stadslijst ondeelbaar is, blijkt pure tjevenpraat te zijn. Om stad en onland te dienen zullen ze hun innige band met links verbreken.

Wat er ook van mag komen,ik hoop alleszins dat de Antwerpenaar er beter moge van worden. Maar de demarche van de CVP bewijst nog maar eens klaar en overduidelijk dat een gegeven woord bij hen nog minder waarde heeft dan eenmoslimdrol !

Eens tjeef, altijd tjeef ...a ls het postje wenkt. Dit laatste geldt ook voor andere totentrekkers hoor.

mvg - Senior

*****

Voorzitter 1

Welke kandidaat draagt uw voorkeur weg als voorzitter van Vlaams Belang ?Mijn mannelijke voorkeur gaat naar een vrouw.Het is even eenvoudig als logisch.Volgt dit filmpje van af 2:30 en je zal weten waarom.

Vooritter 2 - Poll poging # 2

Ik betreur dat er geen V-kandidaten zijn. Zo ben ik nu eenmaal.

Lucky9

*****

Verdachte rol Europa met verkiezingen in Amerika

Zou het kunnen dat die belangrijke persoon op het nieuw uit te geven vijf eurobiljet, die in de media kwam, een belangrijke mededeling had voor Obama ? Het zou me niets verwonderen dat het gesjoemel uit Brussel verder evolueert naar alle regionen uit de wereld http://www.whitecivilrights.com/?p=10544 http://www.youtube.com/watch?v=dmJtaOO2etc

Felix G.

*****

Den duivel keek en zag dat het goed was !

Alles in onze leefwereld is georganiseerd. Het antiracisme, verdraagzaamheid en vrijheid van godsdienst is prima georganiseerd. Europa en zijn voor-het-zeggen-hebbers, zijn voorbeelden van organisatie.

Het ene land na het andere komt in zware moeilijkheden. Vakbond-organisaties verdedigen den arbeider tegen die smeerlappen van boazen tot er niets meer te verdedigen valt. De correcte politieke Belgische mafia-leden blijven zich schuldig maken aan legale diefstallen van de onnozele belastingsbetalende brave burger. Justitie laat een Portugese drugdealer beschikken, steken een restauranthouder en zijn medewerkers in de petoet en laten hun overvaller vrijuit.

Allemaal voorbeelden van kanker-organisatie die onze beschaving doet wegsmelten. Na de beschermende maatregelen waarbij den brave burger zijn wapen moest afstaan, zijn er nog nooit zoveel schietpartijen geweest. Gelukkig kunnen wij ons ongenoegen uiten bij Angeltjes, want zelfs zogezegde onafhankelijke kranten weren regelmatig reacties die niet correct genoeg zijn. Ik geloof nooit dat dit soort beschaving zal blijven duren. De botsing tussen ervaringsdeskundigen en de beschermde hooggeleerde naieve en vet betaalde ivorentorenbewoners is nakend.

Harde en steeds meer geweldadige betogingen volgen elkaar op in ons eengemaakt Europa. Inleveren, besparingen zijn de nieuwe modewoorden. Wij moeten bezuinigen opdat de correcte bloed en geld -dracula's hun lieve leventje en strooptocht kunnen verder zetten want de "rijken" worden met rust gelaten, hun bonussen, Interbrew aandelen, riante salarissen, enz.  blijven stijgen maar wij moeten inleveren ! Komt daarbij het pest-, agressief en gevaarlijk gedrag van import-etterbuiltjes. Hoe dan ook die toestand blijft niet duren ! Leve den Conink ! Maar die van't vat.

René

*****

En maar betalen: Vlamingen moeten wakker worden

Elke Vlaming, van baby tot bejaarde, betaalt 4 euro ( 160 bf.) per dag om de geldstroom van Vlaanderen naar Wallonië in stand te houden. Voor een gezin van 4 personen is dat per jaar 5.840 euro ( 235.550 bf ). Dus dat Vlaams gezin schenkt om de 5 jaar gratis een luxe-auto van 29.200 euro ( 1.177.700 bf ) aan Wallonië.  Met dat uitgespaarde geld kan Vlaanderen nieuwe gebouwen voor gehandicapten, senioren en schoolkinderen financieren, tienduizenden sociale woningen bouwen en het vergrijzingsprobleem oplossen. 

Men zegge het voort: Eddy

*****

O ramp!

Geachte,

Via de media vernemen we dat Yves Desmet opnieuw hoofdredacteur wordt bij "De Morgen".  Niet dat het me een moer kan schelen of die linkse zak nu daar terug op het voorplan komt of bij "dag allemaal" maar dat het quasi zeker is dat die linkse lorejas terug een vip plaats gaat krijgen bij de 0000 om het rode gif in de ether te mogen spuien. Linda De Pin,Tinne Thange en de gelaarsde kattin zullen in hun nopjes zijn. The red skunk is back in town.

mvg - Senior
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georganiseerde misdaad - (Elveebee)

 

     Na 40 jaar journalistiek ‘op het scherp van de snee’ heb je uiteraard een omvangrijk netwerk aan tipgevers uitgebouwd. Je contactmensen bevinden zich van de allerlaagste tot de allerhoogste kringen, van de cafévoetbalclub tot het koningshuis, van de dorpschampetter tot de Staatsveiligheid, van de minnares van een ex-premier tot de poetsvrouw van een topminister. Ook in het buitenland heb je klokkenluiders die je bijvoorbeeld gedetailleerd uittekenen hoe de zogenaamde Arabische Lente georganiseerd werd om westerse banken en de westerse economie uit de wind te zetten. 

Al die mensen bezorgen je achtergrondinformatie, waar niemand anders toegang toe heeft.
Waarom? Omdat ze je vertrouwen. Omdat ze weten dat je hen nooit zult verraden, onder geen enkele druk. Omdat ze weten dat je heel zorgvuldig omspringt met je contacten. Bijvoorbeeld: geen e-mails ontvangen of versturen op een laptop of pc die aan jou of aan hen kan worden gelinkt, geen sms’jes of gesprekken met mobiele telefoons die je traceerbaar maken of die kunnen verraden dat je elkaar kent, geen afspraakjes op plaatsen waar je kunt herkend of afgeluisterd worden, geen documenten in handschrift, enz…
Sinds ons land volstaat met camera’s die niet alleen nummerplaten herkennen, maar tot op honderden meter haarfijn kunnen inzoomen, laten we de wagen ook aan de rand van de stad staan en reizen met het openbare vervoer verder.
Het betekent uiteraard, dat je als journalist geen informatie bekend maakt, die maar één iemand kan weten.
Het vertrouwen dat tipgevers in je hebben, is eveneens gebaseerd op het feit dat je embargo’s respecteert, dat je confidentiële randinformatie niet gebruikt, dat je ook andere bronnen raadpleegt en zelf geen boter op het hoofd draagt.
Ik heb nooit mijn indicateurs betaald, zelfs niet met een etentje. Integendeel, ik heb altijd zorgvuldig hun eigen belangen nagegaan en geweigerd van daaraan lippendienst te bewijzen.
Waarom ze dan toch tot mijn netwerk gingen behoren en dat tot vandaag blijven doen, is eenvoudig. Ze geloven in mijn integriteit. En ik in die van hen.

Een terreurnetwerk

Omdat ik om gezondheidsredenen de voorbije jaren minder professioneel actief ben, doe ik uiteraard niet zo vaak meer een beroep op hen. Soms geven ze zelf een gecodeerd signaal dat we elkaar eens moeten zien…
Zo’n signaal gebeurt vaak door een iemand een lezersbrief te laten sturen naar een bepaalde krant. Vroeger stond er een gecodeerde boodschap in, maar sinds lezersbrieven haast allemaal herschreven en ingekort worden, is voortaan de brief zelf de boodschap.
Afspraken worden niet gemaakt. Je bezoekt toevallig allebei hetzelfde museum in binnen- of buitenland, of je zit even toevallig naast elkaar in een begrafenismis van een onbekende. Niemand die het verdacht vindt dat je het verzwakte coloriet van de Van Goghschilderijen bespreekt, of gefluisterde herinneringen ophaalt aan de overledene.
Zo’n signaal kreeg ik onlangs van een tipgever die jarenlang bij de Federale Recherche werkt en nauwe contacten onderhoudt met de Staatsveiligheid.
We ontmoeten elkaar op een plaats, waar niemand ons kan afluisteren - zelfs niet eens opmerken.
Ik geef aan, helemaal klaar te zijn om te luisteren naar wat hij me wil vertellen.
- Happy slapping, zegt hij.
- Ja?, antwoord ik.
- Gemiddeld elke dag één groepsverkrachting.
- Ja?
- Gemiddeld elke dag méér dan één individuele verkrachting.
- Ja?
- Systematisch geweld tegen autobusbestuurders.
- Ja?
- Toenemend geweld tegen politieagenten.
- Ja?
- Het aftroeven van homo’s.
- Ja?
- Dit alles gebeurt niet door allochtonen van Chinese, Joodse of Indische origine.
- Zweedse?, vraag ik.
- Je komt in de buurt… Maar wat denk je ervan?
- Erg, zeg ik, onaanvaardbaar.
- Is dat alles?
- Pffff… Rondhangende jongeren, verveling, jaloers op onze welvaart, gebrek aan normen en waarden, andere culturele achtergrond…
- Flauwekul! Het is helemaal geen lamlendig tijdverdrijf. Het is geen stoerdoenerij. Het is…
- Ja?
- Georganiseerde misdaad!

Een internationaal ordewoord

Het grote woord is eruit. Beroepshalve heeft hij de opgesomde misdrijven in kaart gebracht. Wat we in de kranten lezen over mensen die zonder enige aanleiding verrot worden geschopt, is nog maar het topje van de ijsberg. Het werkelijke aantal gevallen is exponentieel veel groter.
Er zit bovendien een lijn in. Het aantal daders, hun (veelal minderjarige) leeftijd, hun herkomst, de dagen van de week en de uren waarop ze toeslaan, de manier waarop ze te werk gaan. Oogkassen en ribben zijn geliefkoosde plekken om een met staal verstevigde schoen op neer te planten. De pijn is ondraaglijk, de schade enorm, maar niet blijvend. De kans op levensgevaar minimaal. De straffen bijgevolg ook. Als er al ooit een straf volgt.
De laatste tijd worden schoenen en broek van het slachtoffer uitgetrokken. Dat hebben ze van Zuid-Afrikaanse negerbendes geleerd. Zo kunnen de slachtoffers niet achter hen aan lopen. Ze geven de technieken aan elkaar door. Internationaal!
De lijn loopt immers veel verder dan de uitgangsbuurt van Antwerpen, Brussel, Leuven of Kortrijk. Hetzelfde verschijnsel doet zich al langer voor in Nederland en Duitsland.
Hij kan het weten, want hij overlegt regelmatig met zijn buitenlandse collega’s.
Twee jaar geleden al, werd hij gewaarschuwd dat binnenkort ons land zou ‘bewerkt’ worden.
Neen, het zijn geen jongeren die een glas te veel ophebben of die hun overdosis aan testosteron moeten afreageren. Het zijn kleine, onafhankelijke groepen die een anoniem gefluisterd, maar snel verspreid ordewoord volgen.
Het doel: terreur zaaien, de bevolking bang maken, de maatschappij destabiliseren.

‘Angst essen Seele auf’

- We kennen ze, zegt hij. We hebben hun namen en adressen en weten via welke kanalen ze gestuurd worden. In de moskees wordt het gedrag pro forma afgekeurd. Daar hoor je geen ophitsende taal. Ze weten dat we daar overal infiltranten hebben die vlot Arabisch en Berbers begrijpen. Het gebeurt nu dus via een piramidesysteem. Eén smsje vermenigvuldigt zich binnen het half uur tot een waterval van berichten die nagenoeg het hele land bereiken.
- Wanneer grijpen jullie dan eindelijk eens in?
- Dat zal niet zo snel zijn.
- Waarom niet?
- Via onnaspeurbare wegen wordt dit afgeremd. De hoogste politici, koningshuizen en presidenten laten dit bewust gebeuren. Wellicht zijn ze de stille opdrachtgevers aan de top van de piramide… Het ‘zinloze geweld’ zal zelfs toenemen. Tot nu toe is het geweld tegen ambtenaren, treinconducteurs en politieagenten nog redelijk beperkt. Maar let op mijn woorden: over een jaar zullen ordehandhavers niet meer in staat zijn om voor de veiligheid van de burgers te zorgen, omdat ze zelf niet meer veilig zijn. Men zal ook meer en meer politiemensen op privéterrein beginnen aan te vallen. Dan is het doel bereikt.
- Welk doel?
- Na de vooravond zal niemand nog buiten durven komen. Het culturele en het uitgaansleven zullen totaal stilvallen. Daardoor zullen ook de sociale contacten tussen de burgers grotendeels verdwijnen. De mensen zullen zich opsluiten in hun huizen, niet meer vergaderen, niet meer van gedachten wisselen. Een mogelijke revolutie wordt zo in de kiem gesmoord. Angst is de beste garantie voor de dictatuur. Dom houden en uitbuiten. Vroeger was het de angst voor hel en duivels, nu voor vogelvrije geweldenaars. De angst wordt over heel West-Europa doelbewust gezaaid. Ook het rookverbod en de torenhoge accijnzen op alcohol en benzine, de GAS-boetes voor de belachelijkste overtreding, enz… dragen bij tot dat isolement. De media zijn al volledig ingepalmd. Die verzwijgen wat er aan de hand is, zogezegd ‘om geen paniek te zaaien’. Ook dat is strategie. Niemand gelooft immers de media nog, maar men gelooft wel mond-tot-mondverhalen die de ronde doen. Eén man in elkaar rammen, verontrust al snel enkele honderden mensen.

Bewijzen ja, bewijzen neen

- Gelukkig hoeven we niet meer naar buiten voor sociale contacten. Er is nog het internet!, opper ik.
- Dat is een probleem dat men niet zomaar onder controle krijgt, omdat het internet wereldwijd en gratis is, dus binnen het bereik van iedereen. Maar de repressie zal toenemen. Het CGKR is nog maar een amateuristisch pesterijtje van wat ons te wachten staat. De plannen zijn gebruiksklaar en al in wetteksten gegoten, die op een onbewaakt moment door ‘Europa’ zullen opgedrongen worden. Privacy zal volledig verdwijnen en de bewijslast zal worden omgekeerd.
- Kan je dat ook allemaal bewijzen?
- Ja en neen. Ja, want ik beschik over de bewijzen. Neen, want dan verraad ik mezelf en pleegt men binnen de kortste tijd zelfmoord op me.
- Waarom zou ik je geloven zonder bewijs?
- Hoelang kennen wij elkaar al?
- Tien,… vijftien jaar?
- Hoeveel tips gaf ik je al?
- Honderden.
- Was er ooit één (1) bij, die achteraf niet bleek te kloppen?
- Neen.
- Daarom, dus!
We stappen buiten, blijven dicht bij elkaar en zorgen dat we voor valavond weer thuis zijn.

Elveebee

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen uit, apart naar huis

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hahaha! Hihihi! Hohoho! Wereldnieuws zonder weerga

 

De start van het VRT-programma Sportweekend ging vanavond (11 november)  even de mist in. Nieuwsanker Martine Tanghe liep even door beeld, terwijl presentator Stef Wijnants al aan zijn intro begonnen was." (Bron: De Standaard).

Hahahahahahahahahaaaaaaa!

Grappig, jolijtig en falderaldada ! Wereldnieuws zonder weerga. Zal overgenomen worden door alle belangrijke nieuwszenders over de hele wereld en een paar planeten in de buurt indien schotelantennes. Geen taalvereisten of ondertiteling nodig. Gieren, lachen en brullen als universeel bindmiddel zelfs voor diegenen die de westerlingen als decadent beschouwden totnogtoe.

Hartverwarmend, ja zelfs planeetverwarmend. Jongens en meisjes nog aan toe. Is me dat een meevaller en een tegenslag tegelijk : mocht dit uiteraard absoluut ongeplande en ongetwijfeld spontaan gebeurde bloopertje zich voorgedaan hebben de dag voor de verkiezingen zou het de NV-A en bij uitbreiding de hele extremistische rechterzijde nogal wat stemmen gekost hebben. Alles zou bij het gezellige oude gebleven zijn. zoals het gedicteerd werd.

Maar nu... naturel avant la lettre of compleet heruitgevonden en herontdekt, het sympathiek herleiden van niet te evenaren neutrale staatsberichtgevingscoryfeeën (oef!) tot mensen zoals u en ik. Hahahahahaha! Wat een broodnodige en langverwachte goede bui! Wat een opluchting! Wat schenkt dàt vertrouwen, hoe herbevestigt dit het feit dat wij allen onterechte sluimerende vooroordelen en twijfels hadden omtrent de goede bedoelingen en de integriteit naar alle belastingsbetalers toe van de openbare omroep en zijn hongerloonslaven met pensioen op 75. Ongelooflijk!

Nu al hét lachmoment van de eeuw alhoewel deze pas begonnen is, een voorpagina waard. Wat zeg ik? Een extra editie op maandagochtend waard met een 'gratis' dvd. Tjonge jonge jonge. Laat ons hopen dat het niet een teken was van beginnende seniliteit bij het uitoefenen van een vak dat mogelijks al lang geleden had uitgeoefend moeten worden door onbevlekte jongeren.

Laat ons hopen dat we nog véél meer van die spontane bloopers mogen meemaken, onverdacht gebracht door de enige vertegenwoordigers van wat u en ik mogen zeggen en denken, en van datgene waarover u en ik mogen lachen. Nog meer van dat, ten bewijze van de radeloosheid, de zelfoverschatting en de op waanzin uitdraaiende arrogantie in zelfverheerlijking.

Amen. Hopelijk.

Jade

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons lachebekje is terug

 

Yves Desmet, de loftsocialist, de smulpaap en de kameraad van het regime staat na een periode van zwalpen terug aan het hoofd van De Morgen als Hoofdredacteur.

Het schijnt dat zijn voorganger, Verschelden, de bescheiden oplage van De Morgen nog wat dieper in het rood heeft geduwd. Verschelden wilde terug naar de tijd van het proletariaat en het miserablisme, twee begrippen die de huidige socialisten doen huiveren.  "De maakbare mens", dat zijn de anderen. 

Yves gaat de situatie sofort rechttrekken : een diepgravende rubriek over de sterrenrestaurants in binnen- en buitenland, wijndegustaties aan de lopende band, interieurverzorging met Italiaanse design, kortom alles wat de moderne socialist aanbelangt. 

Wij wrijven ons in de handjes met deze retour van de verloren zeun. Voor Angeltjes een boel pret in het vooruitzicht.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Men zegge het voort (nr 891)

 

We zijn er meer en meer van overtuigd dat het voornaamste probleem van ons land "Justitie" is geworden. Door de lakse houding van vele rechters en het zogenaamde pamperen van onze misdadigers zijn we in een onhoudbare toestand aan het geraken waarbij steeds meer burgers in angst moeten door het leven gaan. Al de voorbeelden van hoever het nu gekomen is kon men de voorbije week in de dagbladen lezen.
 
Wat gebeurt er nu allemaal en waarop moeten we aandachtig letten gedurende de dag voor zover dat men gedurende de nacht nog geen slachtoffer werd van een inbraak?
 
Als we aan onze computer gaan zitten, stellen we vast dat de misdadigers niet ver weg zijn. Men tracht ons met mails in de val te lokken en de fraudeurs blijken resultaat te boeken. Honderden landgenoten werden de laatste maanden het slachtoffer van de computercriminelen en zagen hun bankrekening leeggehaald. Door zo goed als onbestaande straffen enerzijds en een veel te lakse opsporingsinspanning anderzijds stelt men een explosie van het aantal misdadigers vast op dat gebied. De meeste banken schrikken er van terug om de juiste toestand openbaar te maken.
 
Als we gewoon op ons werk zijn lopen we de kans, zoals eind vorige week bij een bedrijf in Wervik, om gewoon neergeschoten te worden door binnenvallende gangsters die in het wilde weg beginnen te schieten. De ridikuul lage straffen voor verboden wapendracht hebben aanleiding gegeven tot een explosie van het aantal wapens dat in het bezit van gangsters is gekomen. Er gaat geen dag meer voorbij of onschuldigen worden voor welke reden ook neergeschoten.
 
Om ons van thuis naar ons werk te verplaatsen lopen we het risico om totaal toevallig in aanraking te komen met een soort gek die er dan zelfs niet voor terugdeinst om met een bosmaaier ons been af te zagen. Het is natuurlijk geen toeval dat die gek reeds talrijke malen voor allerlei zware misdrijven met justitie in aanraking is gekomen maar nog nooit één enkele dag heeft vastgezeten. Op deze wijze fokt men als het ware steeds meer zware misdadigers.
 
Nergens is men nog veilig in dit apenland in het kwadraat.
 
We zouden dan ook onze beroepspolitiekers willen smeken om te stoppen met zinloze vergaderingen die zich hoofdzakelijk beperken om op zoek te gaan naar méér geld. Méér geld zal niets meer oplossen. Er is alleen wat méér moed nodig om dringend een einde te stellen aan al dat gepamper en het zogenaamd "goed willen staan" met de misdaadwereld.

De toestand is onhoudbaar aan het worden en men moet nu dringend de criminelen  hard  aanpakken met zeer zware straffen die uitgevoerd worden.  Het aantal recidivisten van zware criminele feiten blijft toenemen. Dit is een duidelijk bewijs dat onze overheid op dat gebied zwaar heeft gefaald.
 
Men zegge het voort,

Freddy van Gaever

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glaasje op

 

 

Cartoon

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel : Kerst-mis wordt moslim-mis

 

 

Tot vorig jaar stond er elk jaar een kerstboom op de Grote Markt in Brussel.  De Stad maakte woensdag bekend dat dit jaar geen klassieke kerstboom komt. In de plaats komt er een lichtkunstwerk in de vorm van een boom, een "elektronische kerstboom."

Debaets is niet blij met die beslissing. "Nadat de ‘kerstmarkt’ geen ‘kerstmarkt’ meer mocht heten maar ‘winterpret’, moet er nu een ander element sneuvelen dat al te zeer zou kunnen verwijzen naar Kerstmis”, zegt ze.

“Niet dat de kerstboom een christelijk of religieus symbool is, maar de boom draagt uiteraard een verwijzing naar Kerstmis in zich. Ik vermoed dat precies die verwijzing de kerstboom voortaan bant van de Grote Markt. En dat is jammer."

Debaets denkt dat een historische en multireligieuze stad de tradities in ere moet houden en ruimte moet laten voor alle levensbeschouwingen. “Ook voor heel wat mensen die geen christen zijn, hoort de boom erbij”, besluit ze uit de reacties die ze kreeg van bewoners en handelaars.

“Wat volgt?", vraagt Debaets zich af. "Alle paaseieren uit de stad verbannen omdat ze verwijzen naar Pasen? Als dat de nieuwe stijl is van het kersverse Brusselse stadsbestuur hou ik mijn hart vast."

Kerststal
Volgens Nicolas Dassonville, woordvoerder van burgemeester Thielemans (PS), heeft de verandering niets te maken met antireligieuze motieven. "In dat geval zouden we toch de kerststal geschrapt hebben?" zegt hij aan brusselnieuws.be. "Maar die blijft dus, en het is trouwens ook niet zo dat er geen kerstboom is. Integendeel: door er een lichtkunstwerk van te maken, benadrukken we de boom net meer. Hij staat dus meer dan ooit centraal op de Grote Markt."

http://www.brusselnieuws.be/artikel/debaets-%E2%80%98kerstboom-weg-wegens-verwijzing-naar-kerstmis

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De *zachte overredingskracht* van China : 1ste wereldmacht in 2016 ?

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen : nog steeds niet geleerd

 

 

 

In Noorwegen leven 13% Aziatische en Afrikaanse vreemdelingen, hoofdzakelijk uit moslimlanden. De breeddenkende Noren hebben hun gemeenschap volledig opengesteld voor de vreemden en verwennen ze als hun eigen kroost. Niet alle Noren zijn gelukkig met deze strakke politiek-correcte verwennerij. Het optreden van Breivnik heeft echter de oppositie tegen de ongelimiteerde invasie van tafel geveegd. De moslims zelf stellen meer en meer extremistische eisen. In een wijk van Oslo maken zij de meerderheid uit en ze eisen afscheiding van de stad met een eigen wetgeving (de formidabele sharia). De politiek-correcte Noren blazen warm en koud. Aangezien hun land geen deel uitmaakt van de EU beslissen zij autonoom maar hun politiek inzake migratie is even vernietigend dan deze van de Unie.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys stelt verslag op voor commissie in Europees Parlement

 


Geen integratie mogelijk zonder strenger immigratiebeleid

Vlaams Belang-europarlementslid Philip Claeys werd door de commissie Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken (LIBE) aangeduid als verslaggever voor een advies voor de commissie Werkgelegenheid en Sociale Zaken. Die commissie werkt aan een verslag over ‘de integratie van migranten, gevolgen voor de arbeidsmarkt en externe dimensie van de coördinatie van de sociale zekerheid.’ Het is zeer uitzonderlijk dat fractie-onafhankelijke parlementsleden verslaggever kunnen zijn in het Europees Parlement.
 
Claeys wil van de gelegenheid gebruik maken om een radicale koerswijziging voor te stellen in het immigratiebeleid van de EU. Zo wordt het principe van de maximale absorptiecapaciteit van de lidstaten geïntroduceerd. In meerdere Europese landen, zoals uiteraard ook België, is deze capaciteit immers al lang overschreden, met alle problemen van dien. Het is absurd nieuwe vreemdelingen binnen te laten voor wie geen enkel vooruitzicht op werk bestaat. Het ontwerpverslag van Philip Claeys wijst op de hoge kosten van de massale immigratie op de sociale zekerheid van meerdere lidstaten.
 
Het ontwerpverslag wijst ook op het probleem van de 'brain drain' van immigranten met een opleiding. Deze mensen kunnen beter in hun eigen land een bijdrage leveren aan de opbouw van de economie. Ten slotte wijst het advies elk gedoogbeleid ten opzichte van de illegale immigratie resoluut af. Eerder deze week stelde Philip Claeys zijn ontwerpverslag voor in de LIBE-commissie. Socialisten en groenen kondigden al een serie amendementen aan. Claeys roept de centrum-rechtse fracties op om de tekst te steunen, zodat de essentie zeker behouden blijft.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel wil EU-Commissie omvormen tot Europese regering

 

 

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft er gisteren in het Europese parlement voor gepleit de huidige EU Commissie om te vormen tot een echte Europese regering. 'We moeten moedig zijn en mogen er niet voor terugschrikken de verdragen te veranderen.' Tevens verwacht ze dat de euro uiteindelijk de munt van heel Europa wordt.

Sceptici in Duitsland zeggen al enige jaren dat het verzet uit Berlijn tegen meer Europese integratie slechts schijn is en bedoeld is om de kritische Duitse bevolking 'gerust' te stellen. Een betere term zou 'misleiden' zijn, want Angela Merkel laat steeds duidelijker blijken dat Europa ook wat haar betreft op een federale staat afstevent, een 'Verenigde Staten van Europa', al neemt ze dat woord nog niet letterlijk in de mond.

Europese regering

De volgende stap naar 'echte economische eenwording' moet volgens Merkel gerealiseerd worden door de EU meer macht te geven zodat de lidstaten kunnen worden gedwongen tot hervormingen en bezuinigingen, desnoods door in te grijpen in de nationale begrotingen. Uiteindelijk moet het EU parlement in Brussel als een 'echt' parlement gaan functioneren, de Raad van Europa als een soort Eerste Kamer en de EU Commissie als een Europese regering.

'Alle landen EU in de euro'

Ook de belastingen en lonen moeten volgens de bondskanselier sterker 'gecoördineerd' worden. Verder wil ze net als EU president Herman van Rompuy een apart budget voor de eurozone, zodat landen met een hoge jeugdwerkloosheid kunnen worden geholpen. Ze erkende dat weliswaar niet alle 27 landen hier geld voor zullen willen uittrekken, maar dat het desondanks op EU niveau geregeld kan worden.

'Europa, dat zijn wij allen samen. Europa is binnenlandse politiek.' Samen scheppen 'wij een stabiel en sterk Europa,' waarin volgens haar alle landen uiteindelijk de euro zullen invoeren.

Loze beloften uit jaren '90 herhaald

Dezelfde woorden klonken eind jaren '90, toen de Europese burgers beloofd werd dat de euro een 'stabiel, sterk en welvarend' Europa zou garanderen. Amper een decennium later leidde deze dramatisch verkeerde inschatting tot de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog, waarin al miljoenen mensen werkloos zijn geworden, steeds meer landen op een bankroet afstevenen en de sociale onrust overal toeneemt.

Meer van hetzelfde gif

Desondanks pleiten Angela Merkel, Herman van Rompuy en hun medestanders in Den Haag en andere Europese regeringssteden voor nóg meer van ditzelfde giftige 'medicijn' dat de eurozone in korte tijd doodziek heeft gemaakt. Degenen die de hoogste prijs hiervoor betalen zijn niet de politici, maar de gewone burgers. Democratie en zelfbeschikkingsrecht verdwijnen en alle macht wordt geconcentreerd in Brussel, waar de ondemocratisch aangestelde EU Commissie al jaren functioneert als de voormalige 'Opperste Sovjet'.

Gelijke armoede

De EU begint in nog een opzicht steeds meer op de voormalige Sovjet Unie te lijken, namelijk het ontstaan van 'gelijke armoede' doordat de miljardenstroom van Noord naar Zuid Europa permanent wordt gemaakt en de euro met massaal geld bijdrukken overeind wordt gehouden, wat hoge inflatie in de hand werkt.

Waarvoor er écht 16 miljard bezuinigd wordt

De nieuwe VVD-PvdA regering moet € 16 miljard bezuinigen, volgens Rutte omdat Nederland structureel op 'te grote voet' leeft. Uit de recente miljoenennota bleek echter dat de bezuinigingen vrijwel geheel voortkomen uit de hogere uitgaven en toegezegde garanties om de eurozone en de EU in stand te houden.

Xander

http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/11/Merkel-wil-EU-Commissie-omvormen-tot-Europese-regering

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog nieuwe Eurobiljetten 2013

 

Ook de buitengewoon charmante en charismatische voorzitter van het Euro-parlement, de Duitse socialist Herr Martin Schultz wordt vereeuwigd op biljetten van 200 euri.  De sympathieke Duitser stelde er prijs op afgebeeld te worden met een islamitisch hoofddeksel, want hij is een grote vriend van al wat totalitair is.  "De Westerse democratie die nietaan de linkerzijde staat, moet uitgeroeid worden en net zoals bij wijlen mein Führer zijn wij de bondgenoten van de islam die de zaken hier weldra gaan overnemen. Allah ist gross, und Mohammed ist seinem Prophet" sprak de vroegere Kapo die niet langer de rechteram omhoog hijst maar wel de linkerwijsvinger. Deze biljetten worden ongetwijfeld verzamelingsobjecten.

(ontwerp Studio Rony)

 


11-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kieper onze poll over VB-voorzitterschap in de prullenbak ...

 

Hallo ...

Het is nu zondag 11 november 14 u 55 als wij dit stukje op de blog zwieren. Zowat 1 uur geleden lanceert De Standaard en Het Nieuwsblad dat ook Philip Claeys zijn kandidatuur stelt als opvolge voor Bruno Valkeniers.

Wij verwijderen derhalve de aan gang zijnde Poll en vervangen hem sofort door een nieuwe.  Als er nog last-minute voorzitters opduiken, dat ze het dan laten weten.  Vrouwen zijn zeer gegeerd bij Angeltjesvrienden.

Hieronder de voorlopige uitslag tot vandaag 14.45 u

Welke kandidaat draagt uw voorkeur weg als voorzitter van Vlaams Belang ?

Tussenstand:


Gerolf Annemans  57 % (128)
Chris Janssens  4 % (9)
Bart Laeremans  14 % (32)
Een vrouw  24 % (54)

Totaal aantal stemmen: 223


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.South Pacific - Rodgers & Hammerstein

 

 

Vandaag bij Savats Oranje Theehuis de integrale versie van de musical South Pacific, die zich afspeelt tijdens de Tweede Oorlog op een Frans eiland in de Stille Oceaan.  Meeslepende muziek, een klassiek liefdesverhaal en een buitengewone cast met in de hoofdrol de countryzangeres Reba McEntire.

Klik op de knop in de rechterkolom en u bent direct in het Oranje Theehuis. Misschien even wachten tot de video's opgeladen zijn.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurobiljetten 2013

 

Wij ontvingen van diverse zijden echt enthousiaste reacties op de nieuwe biljetten die van mei 2013 af zullen verspreid worden met de beeltenis van grote Europeanen.

De bevolking stemt volledig in met de idee achter deze nieuwe ontwerpen.  Tevens zal het respect voor onze Grote Leiders een duwtje in de rug krijgen en zullen de heren een vertrouwd gezicht worden in onze portefeuilles. De dienst "Propaganda und Werbung"  van de EU zal in de verschillende talen een actie opzetten om niet langer te praten over bijvoorbeeld : 5 euro of 10 euro, maar over een Van Rompuytje en een Guy de la Touretje. Als u naar de bakker gaat en u bestelt taartjes (in de veronderstelling dat u welvarend bent) en een brood, dan zegt u tot de bakker na de afrekening gekregen te hebben : "Bakker, ik betaal u met een Schulz (€ 200), geeft u mij 15 de la Touretjes (€ 10) en 4 Van Rompuytes (E 5) terug".

De totaliteit van de munt zal op termijn van naam veranderen. We spreken dan niet langer over de Euro of Euri maar over de Fasjist.

Deze boeiende bijkomende info ontvingen wij uit betrouwbare bron, die wij zoals gebruikelijk niet wensen te ontbloten.  Maar toch een woord van diepe dank aan Dominique van Guy d.l. T. die ons onderstaand nieuwe ontwerp toezond met de vriendelijke boodschap : "Hou het biljet maar als steun voor uw onovertroffen bijdrage aan de Europese carrière van mijn man".

 

Ontwerp : Studio Rony

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wapenstilstandsdag, 11 november

 

 

 

 

 


10-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdsversnelde beelden van enkele wereldsteden

  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zin in een exotische vakantie ? Libië verwacht u met raket en mitraillette

 

 

In Londen op een vakantiebeurs staat een toeristische stand van de Prachtstaat Libië waar voor een maand nog zwaar gevochten werd in Bani Walid en enige tijd voordien de Amerikaanse ambassadeur samen met 3 medewerkers gruwelijk afgeslacht werd. Trouwens, nu nog is er elke dag wel ergens enige militaire activiteit in Libië : de rebellen bezitten wapens in overschot, er zijn voortdurend conflicten en de heren zijn te lomp om te helpen donderen. Fanatisme, haat, nijd en onmenselijk gedrag vieren nog steeds hoogtij in Libië. Waarom zouden we eens niet gaan kijken met de complimenten van onze belgische oorlogszuchtige potentaten Leterme, De Crem en Vanackere ?  Hoe meer doden je op je geweten hebt, hoe hartelijker je door de Libische bevolking ontvangen wordt.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt VB-voorzitter ? POLL

 

Als het is, wat ze schrijven, de gazetten, dan zijn er 3 mogelijke kandidaten om de fakkel over te nemen van Bruno Valkeniers, als voorzitter van Vlaams Belang.

Als het is, wat ze schrijven, de gazetten dan zijn deze 3 aangetredenen de heren Gerolf Annemans, Chris Janssens en Bart Laeremans (alfabetisch, om niet beticht te worden van beïnvloeding).

Eigenlijk laat het ons vrij koud wie van deze heren door de Partijraad van het VB zal aangeduid worden. Dat klinkt onverschillig, maar dat is het niet echt : de heren hebben allen hun verdiensten en capaciteiten.  De partijleiding doet wat zij meent te moeten doen en wij bemoeien er ons niet mee.  Als wij ons in de strijd willen werpen, dan moeten we toetreden tot het militante partijleven en daar denken we niet aan.  Ieder zijn plaats en de onze is achter de pc.

U kent onze houding ten overstaan van Vlaams Belang.  Wij supporteren voor  en sympathiseren met Vlaams Belang omdat deze partij ondubbelzinnig opkomt voor de Vlaamse Republiek, zich afzet tegen de politiek-correcte leugens, de inasie en haar gevolgen anders wil aanpakken en de invloed van de islam wil inperken.

Hoe Vlaams Belang intern zijn werking verricht, is niet onze zaak. Zolang de genoemde prioriteiten gehandhaafd blijven kan die partij op onze steun rekenen.

En nu is het aan u : wie zoudt u het liefst zien als voorzitter van het VB ?  En naast de 3 genoemde heren, laten wij nog een vierde keuze : een vrouw. 

Ray, hoofdredacteur Angeltjes




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!