NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Angeltjes
13-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgens Mario de Koninck hebben Amerikanen geen geduld

 

obamaweekpresident.jpg

@ wwww.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actuele Geschiedenis Nederland voor dummies

 

De blonde vrouw (l)  : "Ik ben een fiere Argentijnse die getrouwd is met een oelewapper zonder identiteit. En oe, Mijn Heer ?"

De bebrilde man (m)  : "Iek ben een trotse Marokkaan die boergemeester wordt van de grootste havenstad ter wereld.  Mijn koning ies zeer blij"

De halve vrouw : "Ik ben niets, maar zo trots op u beiden."


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is het VLAAMS BELANG , HET VLAAMS BELANG ...

 

Het Poenpakkertje uit Berlare doet nu alsof Vlaams Belang aandelen verkocht met voorkennis. Een knappe verdedigingstactiek van een wanhopig wankelend  hatelijk figuurtje.

 

 


12-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Poenpakkertje uit Berlare wordt ocharme door het slijk gehaald.

  

Woensdag reageerde het Poenpakkertje uit Berlare  in de Kamercommissie Buitenlandse Betrekkingen bijzonder scherp op de aantijgingen. 'Ik heb geen gevoelige informatie doorgegeven aan mensen die op basis daarvan hun aandelen verkocht zouden hebben. Nooit', klonk het formeel. En dàt gelooft iedereen., want politici op zijn niveau liegen nooit. 

Napoleon 't Poenpakkertje noemde de beschuldigingen 'pijnlijk', en hij hekelde de manier waarop hij 'door het slijk' is gehaald op basis van 'onjuiste aantijgingen'. 'Ik zou het mijn ergste politieke tegenstanders niet toewensen zo behandeld te worden', aldus de Eerste Ruziemaker en Schelder van het Land B, die hoopt dat het gerecht snel klaarheid zal scheppen. Hij weet natuurlijk dat het gerecht nooit klaarheid zal kunnen scheppen, tenzij Hotlips tot bekentenissen zou overgaan.  Maar die is als politierechter geslepen genoeg, om de botox-lippen op mekaar te houden. Fraaie exemplaren hebben wij hier die rechtertje spelen.

En niettegenstaande de arrogante manier van spreken bij De Gucht, is er ook steeds dat zeurderig verongelijkte ondertoontje. Vorige week kon hij niet nalaten te onderstrepen dat Hotlips verkocht had met véél verlies.  Vandaag komt hij janken, dat hij zelfs mestkevers niet toewenst wat hém aangedaan wordt. Het verschil is, dat mestkevers door het slijk gesleurd worden voor politieke uitspraken maar nooit voor criminele feiten of leugens !

'Het enige wat totnogtoe bewezen is, is dat Mireille niet altijd naar mij luistert', besloot het arrogante ventje. Als we dit laatste goed begrijpen, heeft hij dus tegen haar gezegd, dat ze niet mocht verkopen.  Er is dus wel degelijk een gesprek geweest tussen die twee over Fortis. Iets wat hij voorheen nooit duidelijk heeft toegegeven. 

Karel de Gucht, minister van Buitenlandse Zaken LIEGT.  Eerste-minister Leterme LIEGT, dixit Neelie Kroes. Binnenlandse Zaken minister Dewael LIEGT als hij beweert niet op de hoogte geweest te zijn van de maneuvres op zijn kabinet inzake politiebenoemingen.  Er is slechts één minister tot hiertoe die niet lieft, dat is die van Justitie, die moet eerst toelating vragen aan zijn vrouw. Voor de rest is dit een fijne regering.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Antwerpse Hersenbreker

 

 

Zoek de verschillen, er zijn  bijna geen overeenkomsten

 
      
Savat (Hoofdredacteur ad interim)       


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De a.s. Opper-Imam van Rotterdam (den About) in opspraak

 

Nu de wereldhaven van Rotterdam binnenkort zal bestuurd worden door een onderhorige van de koning van Marokko, op expliciete uitnodiging van de socialistische partijleiding, ziet de toekomst voor onze Vlaamse havens Antwerpen, Gent en Zeebrugge er florissant uit.

Rood-Groen Nederland juichte dat Aboutaleb op de invitatie van Wouter Bos was ingegaan : eindelijk een behoorlijke Marokkaan met een voorname baan. Het zal nu lekker opschieten met de integratie van de oude, witte Kaaskoppen in de islamitische gebruiken en koeltoer te Rotterdam. Gedaan met die flauwe identitaire uitspraken van de Leefbaren.

Als bewijs van zijn waardering voor de promotie heeft den About, die momenteel staatssecretaris is voor Sociale Zaken, een bedrag van 50 miljoen euri (2 miljard frank, 110 miljoen gulden) ter beschikking gekregen om de minima-inkomens tegemoet te komen. Op zich is daar niets mis mee.

Wat doet echter, de aanstande opper-imam van Rotterdam ?  Hij toetert rond en schrijft e-mails naar de plaatselijke PvdA-afdelingen met de melding dat zij er moeten voor zorgen, dat de mensen weten dat dit een socialistische gift is. Den About spreekt over  "een spectaculaire PvdA-actie".  Voor Kerstmis moet het geld verdeeld worden en hij vermeldt expliciet : " „U kunt lokaal deze actie promoten als PvdA-actie. Zo zal het succes op uw lokale afdeling uitstralen.’’

De over het paard getilde Marokkaan laat mooi in zijn rode partijkaarten kijken.  Rotterdam heeft ervaring met Grote Graaiers, zoals voorheen de sos Bram Peper (toen nog getrouwd met Neelie Kroes) die het na ettelijke financiële mistoestanden mocht afstappen. Een nieuw links exemplaar staat klaar.  De koning van Marokko is blij : zijn rijk strekt zich nu uit van aan de Sahara tot bij de Noordzee. En den About mag best wat schuiven met de centen.

Savat (hoofdredacteur ad interim)

 http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2008/11/aboutalebn_speelde_pvdasinterk.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAT ZULLEN WE NU MEEMAKEN ? DISCO ! Juffrouw Ellen

 

De keuze van Juffrouw Ellen

Hallo, lieve bloglezertjes, de Platenruiter is van zijn paard gevallen en ik mag even van hem overnemen.  Ik twijfel er niet aan, dat velen wat blij zullen zijn met échte, ritmische muziek uit de jaren '80 weliswaar maar holala ...dit is andere koek dan het gejengel dat u hier altijd geserveerd wordt, alsof de wereld één oord van ellende  en diepe treurnis zou zijn. Stoelen opzij geschoven, geluidsknop keihard open en go, go  ... Time to break your legs.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een morele opkikker voor alle échte belgen

 

1. You get to speak three languages, but none of them intelligibly.
2. If other countries want to fight a war, they will do it in your country.
3. You can brew drinks out of fruit, and still call it beer.
4. You are either
a. like the Dutch, just less efficient
b. like the French, just less romantic
c. like the Germans
5. Decent fries. Real mayonnaise. Great chocolate. The best beer.
6. No one knows anything about you, except for the Dutch and French and they make fun of you.
7. More scandals in a week than any other country in a decade.
8. You can drive like a maniac on the road and nobody cares
9. All your famous countrymen are either imaginary cartooncaracters or sex-offenders
10. Face it. It's not really a country, is it?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder de Rode Knop

 

De VRT heeft gisteren nagelaten de 90ste herdenking van de Wapenstilstand in Ieper live op het open net uit te zenden. Dat leidde tot zoveel protest dat de zender zich gisteravond verontschuldigde. ‘We hadden dit niet mogen doen’, zegt woordvoerder Björn Verdoodt.

Zelfs Nederland, dat niet eens deelnam aan de Eerste Wereldoorlog, besteedde gisteren een live uitzending aan de 90ste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Ook de RTBF zond de plechtigheden in Ieper uit, net als televisiezenders over de hele wereld.

De VRT zond de herdenkingen achter de rode knop uit: enkel wie digitale televisie heeft, kon er dus naar kijken. Nochtans had de VRT op dat ogenblik niet meteen belangrijke programma’s uit te zenden: op het uur van de herdenking was gewoon de uitzending van radio Donna op Eén te zien, gevolgd door herhalingen van De rode loper en Blokken.

@ http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=DMA11112008_001

***

Wij zijn zo gewoon om door de Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep genegeerd of beschimpt te worden, dat we in feite alle voeling met deze Rode Club verloren hebben. Ditmaal worden zij echter aangepakt door een ànder publiek dan de traditionele Vlaams-nationalisten (die zullen er ongetwijfeld ook tussen zitten maar niet als één duidelijke groep).

Onder de Rode Knop biedt de VRT voor een beperkt publiek Belgacomkijkers, wat zij noemen de betere programma's.  Het plebs en alle Telenet-abonnees mogen herhalingen bekijken van Blokken, het politiek indoctrinatie-spelletje van de Kleine Trommeljongen. De VRT vertoeft nog duidelijk in de sfeer van de Sovjet-Unie en nu begint het zelfs bij de politiek-correcten door te dringen. De socialist Danny Vandenbossche en Christian Peeters veroorloven zich voorizchtige commentaren op het beleid.

De woordvoerster van de kleine man

Wat zich in de linkse politieke partijen afspeelt, namelijk de afstand tussen de leiding en de gewone mensen, doet zich nu ook voor in het rode bastion van de VRT. Goed nieuws.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationaal Studiegenootschap veroorzaakt enige beroering.

 

 

In Frankrijk zijn 10 mensen gearresteerd voor het saboteren van de Franse spoorwegen. Onder de gearresteerden bevinden 8 leden van een linkse anarchistische beweging die ook vertakkingen heeft in belgië, Duitsland, Italië, Griekenland en Groot-Brittannië. Dat maakte de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Michèle Alliot-Marie, bekend.

De voorbije dagen werd het Franse spoornet geteisterd door sabotageacties. Die acties stuurden onder meer het verkeer van Thalys- en Eurostar-treinen tussen Brussel en Parijs in de war.

In totaal werden 20 mensen opgepakt, van wie er 10 na verhoor werden vrijgelaten. Tien anderen werden na hun ondervraging gearresteerd. De arrestaties kwamen er na een onderzoek van de politie. Acht daders zouden betrokken zijn bij een 'anarchistische, ultra-linkse beweging'.
.
@ belga
 
***
Laten we nog even benadrukken, dat de publieke opinie elke dag gewaarschuwd wordt tegen de dreiging van extreem-rechts. Een bende simpelen van geest die met een portret van Dolf zwaaien en zingen "Junge komm bald wieder", terwijl ze een forel met botersaus bestellen bij een schijtlaars van een kok, die zullen de ondergang van de mensheid bewerkstelligen. 
.
"Vandaag de koran verbranden en morgen Auswitch heropenen"  zei tijdens de week van het Respect een linkse oud-burgemeester van Amsterdam, die ook waarschuwde tegen populisme ... 
.
Terwijl telkens en telkens opnieuw levensbedreigende en maatschappij-vernietigende acties, het werk zijn van linkse halve garen, die de wereld willen ontwrichten.
Kan u zich voorstellen wat er met de media zou gebeuren, mochten deze criminele sabotagedaden gepleegd geweest zijn door extreem-rechts ?  Het halve regenwoud werd naar beneden gehaald om voldoende papier te maken.
.
Gelukkig ging het om lieden van een internationaal studiegenootschap, die de anarchistenbeweging bespreken. Onder mekaar. Zuiver intellectualistisch en de acties waren meer bedoeld als wetenschappelijk experiment.
.
Deze prachtige wereld wordt bewoond en gedomineerd door een hypocriete levensvorm, genaamd : De Mensch. 
Ray (ook een Mensch)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een lichtpunt in de economische crisistoestand

 

Meer vertrouwen Duitse investeerders in economie

DINSDAG 11 NOVEMBER 2008, 11:28   |  998 keer gelezen

MANNHEIM (AFN) - Het vertrouwen van Duitse investeerders en institutionele beleggers in de economie is in november onverwacht sterk gestegen. Dat blijkt uit de stand van de ZEW-index die voor oktober uitkwam op min 53,5. Dat maakte het onderzoeksinstituut ZEW (Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung) dinsdag bekend.

In oktober stond de index nog op min 63. Analisten hadden een lichte stijging tot min 62 verwacht. Het onderzoek werd uitgevoerd onder 287 beleggers en investeerders tussen 27 oktober en 10 november.

Mogelijk hebben de maatregelen die de Duitse overheid heeft genomen om de economie te stimuleren gunstige gevolgen gehad voor het vertrouwen. Ook de verdere renteverlaging door de Europese Centrale Bank speelde mogelijk een rol.

@ Beursduivel


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persmededeling Filip de Man

 

500 Miljoen euri (minimaal) voor behoeftige vreemdelingen en illegalen

 

De federale staat betaalt de maatschappelijke hulp aan behoeftige vreemdelingen, zoals leeflonen en medische hulp, terug aan de gemeentelijke OCMW’s. Dat gebeurt op basis van de wet van 2 april 1965.

Het gaat hier om enorme bedragen, zo blijkt uit het recent antwoord van minister van Maatschappelijke Integratie Arena (PS) op een parlementaire vraag van volksvertegenwoordiger Filip De Man (Vlaams Belang). In 2007 betaalde de staat 82.788.453 € terug aan de OCMW’s in Brussel, in de Vlaamse OCMW-kassen werd 105.807.162 € teruggestort en voor Wallonië ging het om een bedrag van 64.242.022 €. In totaal gaf de Belgische schatkist vorig jaar dus een kwart miljard uit voor maatschappelijke hulp aan behoeftige allochtonen, 252 miljoen € om precies te zijn.

Onder bevoegdheid van minister Arena valt ook het Federaal Agentschap voor de opvang van asielzoekers (Fedasil, kostprijs 235 miljoen €), zodat men in totaal op een bedrag van 488 miljoen € uitkomt.

Alleen al de maatschappelijke hulp aan behoeftige vreemdelingen (onder wie illegalen) en asielzoekers kost de belastingbetaler dus 20 miljard oude franken! Voor alle duidelijkheid; het gaat hier slechts om een deel van de totale kostprijs van de immigratie. Zo zorgt ook de hoge werkloosheidsgraad bij de allochtonen voor een extra belasting van de schatkist.


Naar analogie met een aantal ophefmakende studies in het buitenland, maakt het Vlaams Belang momenteel werk van een kosten/baten-analyse van de immigratie in België. In onze buurlanden Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk kwamen de onderzoekers immers tot de conclusie dat de zogenaamde “economische” immigratie in feite een negatief effect heeft op de welvaart en onder meer leidt tot een lager BBP per capita en hogere werkloosheid.
Het is de bedoeling om de resultaten en besluiten van de VB-studie begin volgend jaar te publiceren.

Ondertussen blijft het Vlaams Belang pleiten voor een waterdichte immigratiestop.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme Liegt zegt Neelie Kroes - "Dat doen tjeven altijd,Neelie"

 

Fortis: Eurocommissaris Kroes zegt dat Leterme "liegt"

Premier Yves Leterme heeft volgens de Nederlandse Eurocommissaris voor Concurrentie, Neelie Kroes, "een leugen" verteld toen hij zondag in het Nederlandse tv-programma Buitenhof zei dat de Europese Commissie onbereikbaar was in het weekend waarin de Beneluxlanden een akkoord sloten over de redding van Fortis.

De medewerkers van de commissie waren toen wel degelijk op kantoor, aldus Kroes dinsdagavond in een uitzending van De Wereld Draait Door.

Onvoldoende informatie

Kroes liet voorts weten dat de informatie die de Belgische regering tot dusver heeft verstrekt over de Fortisdeal nog onvoldoende is om te beoordelen of daarbij sprake was van staatssteun. Zaterdag werd bekend dat Kroes snel nadere opheldering wil van Nederland, België en Luxemburg over de reddingsoperatie. De drie landen staken eind september ruim 11 miljard euro in Fortis. Enkele dagen later kocht de Nederlandse overheid de Nederlandse Fortispoot, inclusief ABN Amro, voor zo'n 17 miljard.

Kroes moet als eurocommissaris vaststellen of deze transacties volgens de EU-regels door de beugel kunnen. Ze bekijkt vooral of het overheidsoptreden tot marktverstoringen heeft geleid. (belga/mvdb)

11/11/08 20u36 HLN


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario de Koninck en de honger : zéér AAaRGH ...

 

Overbevolking.jpg

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tjevenstreken ontmaskerd door Johan Slembrouck

 

11 november:
Capitulatie van CD&V!


In het vorige artikel had ik het over de benoeming van de drie burgemeesters en de capitulatie van de CD&V. Om te vermijden dat minister-president Kris Peeters met communautair lege handen naar de Vlaamse verkiezingen moet, is hij nu bereid zijn ziel te verkopen.
Straffe Eric (Eric Van Rompuy CD&V), de man van de stekker,  probeert vandaag 11 november op zijn
webstek de CD&V-capitulatie te verschonen. Hij vindt er nu niets beter op dan de zwarte piet voor de komende mislukking door te geven aan Vlaams-minister Marino Keulen (open-VLD)
Na N-VA is Marino Keulen nu de schuldige voor de komende mislukking van de dialoog: "Dat de VLD en het FDF de communautaire dialoog o.l.v. Kris Peeters willen doen kapseizen is nu voor iedereen wel duidelijk" aldus Eric Van Rompuy. Het gaat verder met: "In het Vlaams Parlement woensdag jl. verdedigde ik de stelling dat het FDF en Maingain niet liever vragen dan dat de Vlaamse Regering spoedig beslist om niet te benoemen. Dan hebben ze het perfecte alibi om de dialoog op te blazen en met de 3 burgemeesters als de martelaren van la périphérie naar de verkiezingen van juni 2009 te gaan. Men doet de Franstaligen meer pijn door te stellen dat de Vlaamse Regering niet meedoet aan de zoveelste carrousel en hen te doen wachten op een nieuwe weigering. Waarom haastig zijn over een niet-benoeming? Ze zijn niet benoemd en zullen nooit benoemd worden. Point à la ligne".

Op de interpellatie van Joris Van Hauthem (Vlaams Belang) woensdag jl. had Van Rompuy in werkelijkheid het volgende te vertellen in het parlement: "Mijnheer Van Hauthem, we steunen de minister in zijn houding, zoals we ook vorig jaar hebben gedaan. Op dit ogenblik wacht hij op enkele adviezen. Als die binnen zijn, zal hij de beslissing nemen die hij moet nemen binnen de timing die hij voor zichzelf heeft uitgemaakt. We zijn toch niet gehaast. U probeert een niet-benoeming te forceren. Ze zijn niet benoemd, tot hun enorme frustratie. De minister wint adviezen in van de gouverneur en de procureur, en zal op een bepaald moment moeten bevestigen dat de kandidaturen niet ontvankelijk zijn. Dat moet hij zelf uitmaken. Daarvoor hebben we een minister, die alle procedures moet volgen". Wat verklaarde Vlaams-minister Marino Keulen vlak voor de interventie van Van Rompuy: "Mijnheer Van Hauthem, collega's, ik heb inderdaad alle adviezen binnen". Ofwel sliep straffe Eric een paar minuten voor zijn tussenkomst ofwel probeert hij met zijn weblog de brave burger uit de VLAAMSE RAND te bedotten.

Nog een andere uitspraak van straffe Eric in het Vlaamse parlement op 26 februari 2008: "Als een minister die door het Vlaams Parlement democratisch is verkozen, een beslissing neemt, dan doet hij dat als democraat, gesteund door het parlement. Er wordt van hem verwacht dat hij de wetten naleeft. Als hij overtredingen van decreten of omzendbrieven vaststelt, dan moet hij daar sancties aan verbinden. Een burgemeester moet zich houden aan de wet"

CD&V, toen ze nog konden rekenen op de Vlaamse NV-A heeft altijd volgehouden dat het dossier van de benoeming van de drie burgemeesters een uitsluitende bevoegdheid was van de Vlaamse regering, en dat bijgevolg dit dossier geen uitstaans had met de staatshervorming of de discussies over B-H-V. Vandaag verdedigt straffe Eric en zijn partij CD&V de stelling dat de beslissing over de niet-benoeming moet uitgesteld worden om de Franstaligen in het kader van de zogenaamde “dialoog over de staatshervorming” niet te zeer voor het hoofd te stoten. Daarmee pleegt de ex-Vlaamse CD&V zonder meer woordbreuk. Tijd om de lidkaarten terug te sturen.
.
Johan Slembrouck


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn allemaal vriendjes van de USA

foto3.jpg

Carnaval in Keulen.  Mocht John McCain gewonnen hebben, zouden we deze dikkerd niet gezien hebben.  En ?  Wanneer is de moskee klaar ?  Bij de opening willen wij er multicultureel bij zijn of moeten we wachten in het station ?


11-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn socialisten écht naief of is het domheid ?

 

Eerlijk gezegd, wij hebben Wouter Bos, de huidige financieminister van Nederland en partijleider van de PvdA nooit beschouwd als een domme man.

Die indruk werd nog bevestigd bij de Fortis-affaire, toen Bos voor een bedrag van circa 16 miljard euri de vroegere ABN-AMRO terug Nederland binnenloodste, met in het kielzog alle Fortis-Nederland vestigingen en onderdelen, waaronder wellicht ook enkele minder aantrekkelijke. De Hollandse koopmansgeest zit ongetwijfeld Wouter Bos ingebakken. Toegegeven, zijn opponenten hebben niet veel kaas gegeten van dergelijke gecompliceerde overnames. En het water stond hoog, op Liphoogte zeg maar.

Bos liet het zich zelfs nadien ontvallen : "De zaak werd beklonken aan de hand van enkele vaststellingen en algemene principes op een A-4tje." Maar de Nederlanders beheersten hun dossier  en de achtergronden enigszins beter dan hun zwetende opponenten.  Tot in Buitenhof (NOS - zondag 12 uur) toe probeert Leterme zich nu stoer voor te doen door de rol van Bos te minimaliseren en de winst voor het Nederlandse bankwezen toe te schrijven aan een tijdens de onderhandelingen afwezige Balkenende. Tjeven ... leer ze ons kennen. 

Des te verwonderlijker is het dat diezelfde slimme Bos in de maatschappelijke discussie over de integratie van moslims en Marokkanen in het bijzonder, slap uit zijn nek lult als een goedgelovige kwezel. Een fragmentje uit de Telegraaf :

"Bos zei het jammer te vinden dat de keuze voor de Marokkaanse Nederlander Ahmed Aboutaleb als nieuwe burgemeester van Rotterdam weer leidde tot kritiek op zijn dubbele nationaliteit. Volgens hem had die gebeurtenis juist “een feest van integratie moeten zijn”.

Tegelijkertijd viel hem iets anders op. “Ik heb een heleboel Marokkanen gehoord die zeiden: "Ik ben zo trots om Marokkaan te zijn. Maar ik heb er geen een horen zeggen: ik ben trots om Nederlander te zijn.”

Het debat over integratie was het einde van een werkbezoek dat Bos maandag bracht aan het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart. Hij sprak onder meer met stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch en ging op bezoek bij de Ru Paré-basisschool. Daar liet hij zich bijpraten over de plannen om buiten schooltijd islamlessen te organiseren voor kinderen die dat willen."

Begrijpt de slimme Wouter Bos niet, dat "een feest van integratie" niet gedicteerd kan worden door de overheid ?  De Marokkanen grijpen de benoeming van Aboutaleb aan als een overwinning voor hun Trotse Natie.  Een belangrijke stap in de integratie van de 17de Marokkaanse provincie bij het prachtland Al-Magrib/Maroc.

Een meerderheid van het Niet Trotse Nederland, het volk zonder identiteit zoals de Argentijnse prinses Minima het delicaat uitdrukte, heeft nauwelijks fut om de islamisering van zijn land aan te klagen uit angst de linkse bende arrangeurs tegen het hoofd te stoten.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op het VLD hoofdkwartier (door Mario de Koninck)

 

coach.jpg

@ www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van het Slangenfront

 

 

Groep C: met de C van Competent of Corrupt?

door Frank Thevissen

Vorig weekend kwam een (voorlopig?) einde aan de praktijken van de Limburgse Raspoetin en poenschepper Noël Slangen. Nadat hij in het openbaar gedesavoueerd werd door de Vlaamse Minister-President, verbrak Slangen het contract met de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM). Gisteren kondigde hij aan dat hij ook geen algemeen directeur van OpenVLD blijft.
Een exclusief verhaal over hoogmoed en val.

@ http://www.eulalie.eu/eula_rpa/

***
De C-academie van Groep C & Slangen organiseert op 16 december 2008 in Brussel een dagopleiding met als titel: 'Hoe vermijd je contestatie bij infrastructuurwerken?'
"We ontdekken de communicatievalkuilen binnen elke fase, zodat je project straks applaus krijgt in plaats van een uitnodiging voor de Raad van State", zo meldt de wervingstekst.

Op 11 december 2008 organiseert dezelfde C-academie van Groep C & Slangen de opleiding "Hoe krijg je op zes uur een crisis onder controle?" De opleiding wordt verzorgd door Frank Van Oss, mediatrainer van de SP.a. Vanuit die partij moet er waarschijnlijk veel belangstelling zijn voor deze cursus. Zou Slangen bovendien ook al ingeschreven zijn? Inschrijving kan aan de uitverkoopprijs van 480 euro per persoon.
 
Nabehandeling minstens 3 maanden in Geel.....

meer info:
Gelieve door te spoelen aub


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwendag in Islamland

 

Een geschil over de barrière tussen mannen en vrouwen in de moskee is een van de thema’s.     Foto CBC
Ter gelegenheid van Vrouwendag mogen de dames mee de moskee in
Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE
Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!