Angeltjes
23-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna is zwanger ... maar ze komt nog even langs bij Angeltjes

 

 

Czardasvorstin van Kalman

En voor wie mevrouw niet mocht kennen : Anna Netrebko, de lieveling van menig Angeltjesvriend.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reacties op het einde van een regime

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er mis met eigen volk eerst ?

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Stijl wil Eigen Omroep : POWNED

 

Als het geen grap is,( want met die heren weet je maar nooit, daarom sluiten wij ze in ons hart) wil de redactie van Geen Stijl met een eigen radio- en televisiezender van start gaan.

Moeilijk, moeilijk ... wat met internet een giga-succes is, wil daarom nog niet even groots lukken met een ander medium, temeer omdat je zit met een hoog verwachtingspatroon bij een aanzienlijke en kritische minderheid en met een beknellende anti-groep politiek-correcte hufters en azijnproducenten die lichtjaren voorsprong hebben op dit terrein, dat zij magistraal beheersen en waar ze geen morzel willen van afstaan.

Lidmaatschap vanuit Vlaanderen kàn, maar telt niet mee voor het beoogde aantal van 50.000 leden.  Supporteren, dat doen wij ongetwijfeld.

Het Nederlandse omroepbestel zit anders in mekaar dan de overheersende publieke omroep uit Vlaanderen : alle grote Nederlandse zendgemachtigden behoren, met een franje van eigen mini-identiteit, tot het Regime. 

De zender zou de naam meekrijgen POWNED, wat staat voor Publieke Omroep Weldenkend Nederland En Dergelijke

Dit zijn de doelstellingen van geen Stijl (u kent de heren) :

Wat wordt POWNED?
Wij gaan Stijlloze Televisie en Radio maken. Verder zeggen we nog niks. Maar de volgende vijf punten willen wij sowieso verwezenlijken:
1: Introductie van een fair and balanced actualiteitenprogramma
2: Brengen van Nederlands drama zonder boodschap
3: Bevordering van beschaafd bloot
4: Er komen omroepsters! (Manon, je hebt ons nummer)
5: Call-tv (gratis) met reaguurders

En hier leest u het ganse artikel.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is het nu eigenlijk : Waar of niet waar ?

 

Een mini-nieuwtje, een bladvullinkje, een kneusnieuwtje, een divers feitje, een zuchtnieuwsje, dat willen wij u niet onthouden, terwijl de kalkoen hier parmantig rondstapt en wantrouwig naar de opwarmende oven kijkt. Mijnheer Kalkoen* mag vooral blij zijn, dat ik geen moslim ben, anders was hij een schaap en voor we het weten, staat Michel Vanden Bossche van Gaia voor de deur met een protestbordje : " 't is om vriendelijk te vragen of het wat stiller mag alstublief. Als het niet kan, begrijpen we dat." Michel is nog aan het studeren om een échte dierenactivist te worden.

Een zuchtnieuwsje dus : in Engeland staan 5 jongeren terecht, moslims uiteraard, (want onze eigen jongeren sparen wij omdat we gewoonweg leden zijn van een onrechtvaardige maatschappij) , wegens groepsverkrachting van een jong meisje van 16.  Het zal ongetwijfeld een hoertje geweest zijn, want al onze meisjes zijn dat, dus ze heeft het zelf gezocht.

Wat aan dit diverse feitje opvalt, is dat het sociaal groepswerk bij jonge moslims een overheersende karakterinstelling schijnt te zijn. Onze jongste is zeker al 4 keer aangemaand om zijn mobieltje, sigaretten (de domoor rookt) en portefeuille af te staan : telkens trad men op in groep, op momenten dat hij alleen was.  Aan de tramhalte, op straat, bij een bouwwerf. Ik zie daar een hoopvol teken in voor de toekomst : hoe talrijker de moslims zullen zijn, hoe duidelijker zij zich zullen manifesteren in groepen.   En als verkapte neo-communisten zijn wij voorstanders van Groepswerk.

Dat is waar we heen moeten met onze diversiteit : groepen die tegen mekaar aanbotsen, zoals in het universum de melkwegen, zich tegen andere sterrenstelsels  aanwentelen om één grote troep  chaos te vormen.  De multiculturele Clash. De droom van links

Hier leest u over het groepje van  5 en het 16-jarige hoertje.

Ray

* Dat over de kalkoen is niet waar !  Dat is een literaire vrijheid, een leugentje om bestwil.  Dat van de Clash is ook niet waar, want iedereen kent toch de grote vredeswil van onze islamitische medemenschen. Dat van onze jongste is wel waar : hij is viermaal opgelicht door Finnen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VRT : niets deugt aan heel dat zootje

 

De gebouwen van de VRT te Brussel

Neutrale nieuwsuitzendingen verzorgen is onmogelijk voor de VRT, want objectiviteit bestaat niet, zei Kris Hoflack destijds in Humo.  Dat hij van gedachte zou veranderd zijn, moeten we niet hopen, want zijn Stalinistische Hoogheid is een progressieve pilaarbijter. En die worden desnoods verpletterd onder het gewicht van hun omvergebeten pilaar, maar ze veranderen nooit van herseninhoud.

Technisch verzorgde nieuwsuitzendingen brengen, behoort eveneens tot de onmogelijkheden bij de VRT.  Men heeft peperdure Star Trek apparatuur aangekocht en helaas zijn er niet voldoende technische genieën in dienst, om hier mee om te springen.  Geld en hoogmoed zàt, technische kennis, helaas, even weinig als Jef de Smid uit de Heren van Zichem.

Wat kan men eigenlijk wel bij de VRT ?  Omroepen, dat gebeurt prima.  Er is een Antwerps vrouwtje (voortgaande op haar taal die mij natuurlijk zeer vertrouwd in de oren klinkt) die weet wat omroepen betekent : telkens zij in beeld verschijnt, moeten we het geluid dempen, want die vrouw roept als een verpleegster in een oudemannentehuis.  Ze doet hetzelfde in Vlaanderen Vakantieland : roepen, tegen de seniele kwakkels die wij in haar ogen zijn. 

En dat is het zowat.  Als er verder enkele leuke uitzendingen bestaan, zoals de "Slimste mens ter wereld" of "de Pappenheimers", dan zijn dit met goud aangekochte programma's bij Woestijnvis.  Die er prat op gaat nog nooit een Vlaams Belanger opgevoerd te hebben en daarom de kijkers steevast opzadelt met het klassieke linkse en halflinkse klapdeurenzootje.  En voor de bejaarde kijkers wordt het dan Eyskens, Decroo, Tobback en tussendoor een communist van Groen.

Al deze zaken die we nog maar eens aanhalen, zijn niet nieuw, de mentaliteit bij de VRT is abominabel en niemand zegt er wat van, want van hoog tot laag is iedereen abominabel en vol van zichzelf en zijn eigen grote gelijk en onmisbaarheid. 2974 personeelsleden (31.12.2007), 300 miljoen euri subsidies, dikke nekken à volonté, overbodige diensten en per 30 werknemers 1 manager, een gemanipuleerde raad van bestuur, overmachtige syndicaten en verpolitiekte kaders.  Mag het volstaan ?

Dit linkse bastion moet definitief opgedoekt worden. Met maximum 500 personeelsleden kan er best een aangepaste openbare omroep opgezet worden, die geen eigen inkomsten moet verwerven.

In deze samenhang besluiten we met de knaller, dat er een tekort geraamd wordt tegen 2011 van 122 miljoen euri (5 miljard frank). Waarmee we enkel kunnen besluiten, dat de VRT met zijn peperdure overbodigheden,zelfs  niet bekwaam is om een begroting op te stellen. Niets deugt aan heel dat zootje.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders blikt terug op 2008

 

In een pagina groot interview met de krant Metro blikt Geert Wilders terug op het jaar 2008. De fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid was dit jaar elke dag in het nieuws. Aan het eind van 2008 maakt hij de balans op, hij kijkt terug naar het afgelopen turbulente jaar en kijkt vooruit naar de toekomst.

 HIER leest u het volledige interview.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De actualiteit in vogelvlucht - Godelieve

 

Eerste minister Leterme wenst niet meer terug te komen als premier, waarna de koning het ontslag van de regering officieel aanvaard heeft. Als serieus overwogen opvolgers voor Leterme zijn reeds de revue gepasseerd: Verhofstadt (Open VLD), Reynders (MR), Dehaene (CD&V) en nu is er een verkennende Martens (CD&V). Vooral aan de laatste twee namen te zien, wordt er blijkbaar gezocht naar gegarandeerde betonnering vanuit hogere NWO-sferen... De zeer wankele fundering onder België zakt namelijk in sneltreinvaart onderuit en het is niet de bedoeling dat het land, waar heel wat EU-instellingen gevestigd zijn, momenteel de geest geeft...

Na het nieuws dat de koning het ontslag van de regering aanvaardde, spurtten de gebuisde federale kopstukken zich naar de Wetstraat 16. Dat kernkabinet zoekt nu koortsachtig kibbelend naar een passende samenstelling.

Ondanks de fikse rechtse die de SP.a van de bevolking kreeg bij de laatste federale verkiezingen: van 24,9% naar 16,3% - een terugslag bijgevolg van meer dan 1/3de - denken ze er toch sterk over na om terug deel te gaan uitmaken van het beleid. Huidig SP.a-voorzitster Caroline Gennez stelt daarbij met de neus in de lucht de nodige voorwaarden...

Maar ook Open VLD heeft nog nooit van bescheidenheid gehoord. Zij kregen van de bevolking nochtans ook een flinke opdoffer; zij werden teruggedrongen van 25,9% naar 18,8%...

Wilfried Martens als "verkenner"
Het is nu echter nog even afwachten op wat de koning gaat doen nadat Martens als "verkenner" de lucht opgesnoven heeft. Gaan de partijen onderling een uitkomst vinden of wordt het zoals anderhalf jaar geleden?.. Toen vocht men ook het gevecht van de gekwetste ego's...

Nieuwe verkiezingen
Gedwongen ontslagnemend minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael (Open VLD) is ondertussen blijkbaar vergeten waarover de regering op de bek gegaan is... Hij wuift alle bezwaren weg waarom verkiezingen niet mogelijk zouden zijn zélfs zonder splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde. Hij zou maar wat graag hetzelfde principe toepassen zoals destijds bij de laatste verkiezingen. Toen waren die immers ook al niet meer wettelijk... maar de meerderheidspartijen keurden ze goed in het parlement en daarmee was de kous af - omdat het volk niet reageerde. Het arrest van het Grondwettelijk Hof aangaande Brussel-Halle-Vilvoorde legt Dewael met weerzinwekkende minachting naast zich neer. Daarmee vertrapt Dewael, om niet te zeggen alle meerderheidspartijen, de Grondwet als een vodje smerig papier... Het doet denken aan Amerikaanse toestanden waar de Grondwet ook al lang geen waarde meer heeft. Nogal wat Belgische politici wanen zich al in een Nieuwe Wereld Orde.

N-VA dreigt ondertussen om naar de Raad van State te stappen wanneer er verkiezingen ingericht worden zonder splitsing van BHV, maar we weten ondertussen ook wat de dreigementen van de N-VA waard zijn... Blaffende honden bijten immers niet. Of zouden ze nu meer spieren ontwikkelen omdat ze onder de vleugels van moederkloek CD&V uit zijn?..


Godelieve@ Muurkrant

http://members4.boardhost.com/muurkrant2/msg/1229978056.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peiling door la libre Belgique

 

Bij onze Nederlandse buren worden elke week de resultaten van een verkiezingsintentie bekend gemaakt, waar op de lange duur enkel de politieke partijen nog aandacht aan besteden.  In eigen land zijn er de twee gekende trimestriële polls.  Vandaag verscheen die van la Libre Belgique.

 

Intentions de vote en Flandre

 

Intentions de vote

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macht corrumpeert : Loverboy Dewael geeft niet om Grondwettelijk Hof

 

De mededeling van minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael, dat verkiezingen kunnen zonder een oplossing voor B-H-V, voor zover het parlement de verkiezingen nadien valideert, is zonder meer misplaatst.

Op het ogenblik dat men de mond vol heeft van het principe van de scheiding der machten, doet Dewael het arrest van het Grondwettelijk Hof af als quatsch. Dit is het cynisme ver voorbij.

Het arrest van het Grondwettelijk Hof is intussen bijna zes jaar oud. Bijna zes jaar heeft men bijgevolg de tijd gehad om uitvoering te geven aan dit arrest. In heel politiek Vlaanderen werd dit vertaald in de splitsing van B-H-V. Alle Vlaamse meerderheidspartijen hebben verzuimd om hun beloften dienaangaande na te komen. Meer nog, in het voorjaar van dit jaar hebben ze de Franstaligen zelfs gesmeekt om nog maar eens een belangenconflict in te roepen, om de zaak opnieuw op de lange baan te schuiven. Zij zijn dus verantwoordelijk voor de huidige patstelling.

Vandaag aankondigen dat een splitsing grondwettelijk niet noodzakelijk is omdat het parlement soeverein is, is een staaltje van grenzeloos misprijzen ten aanzien van het Grondwettelijk Hof. Voorzitter Bossuyt van het Hof heeft dit jaar nog verklaard dat een verkiezing zonder oplossing voor B-H-V ongrondwettelijk zou zijn. Dewael veegt de rechtstaat die hij voor het overige zo dierbaar acht aan zijn laars, enkel om de Franstaligen het signaal te geven dat het voor de VLD helemaal niet menens is met de kwestie B-H-V. Zo veegt hij de hele kwestie B-H-V van de politieke tafel.

Dewael zou er beter aan doen het arrest van het Grondwettelijk Hof te volgen, en er dus voor te zorgen dat B-H-V gesplitst wordt voor welke eventuele vervroegde verkiezing dan ook. Dat zou pas getuigen van respect voor de rechtstaat. In elk geval weet Vlaanderen nu ook dat Dewael op Vlaams vlak volkomen onbetrouwbaar is. Ook voor hem geldt het adagium: “Wie gelooft die mens nog?”



Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams Belang.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een goede raad van Gregorius Nekschot

 

 

.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faciliteiten hebben lang genoeg geduurd.

 

22.12.2008 16.21u - In het kader van de campagne ‘Op de bres voor Oost-Vlaanderen’ organiseerde het Vlaams Belang afgelopen vrijdag in Ronse een werkbezoek, een actie en een persconferentie over de verfransing en vervreemding van deze Oost-Vlaamse taalgrensstad. Het is het derde initiatief van de Oost-Vlaamse campagne na een themadag over economie in de Gentse haven en een over drugbeleid in Erpe-Mere.

De faciliteiten voor Franstaligen, die in 1963 werden ingevoerd, zijn noodlottig gebleken. Ze verhinderden dat Ronse met de omliggende gemeenten kon fusioneren, en zorgden voor inwijking van minder begoede - en vaak allochtone - Franstaligen uit Wallonië en Brussel. “De faciliteiten hebben alleen maar voor problemen gezorgd,” onderstreept Vlaams Parlementslid dr. Erik Tack, die in Ronse onze fractieleider in de gemeenteraad is: “de Vlamingen trekken weg en we importeren armoede”. Onder impuls van het Vlaams Belang stemde de gemeenteraad van Ronse in oktober een motie om de faciliteiten af te schaffen.

De Oost-Vlaamse lijsttrekker Karim Van Overmeire wijst erop dat de faciliteiten destijds werden voorgesteld als een tijdelijke maatregel. “Na 45 jaar is het tijd om die maatregel ongedaan te maken.” Helaas kunnen, binnen de Belgische context, de faciliteiten niet afgeschaft worden zonder medewerking van de Franstaligen. Daarom lanceerde het Vlaams Belang een actieplan om de faciliteiten in Ronse feitelijk uitdovend te maken. Onze partij voegde de daad bij het woord: op de Grote Markt en in een aantal aanpalende straten werden enkele tweetalige straatnaambordjes vervangen door uitsluitend Nederlandstalige versies.

@ Vlaams Belang


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws uit Ieper

 

Nu de zware last van zijn schouders is gevallen, kijkt Yves Leterme terug optimistisch tegen het leven aan.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstwandeling in de stad van Allah

 

 

Het knap gerenoveerde en uitgebreide Centraal Station te Antwerpen is een bezoek waard. Op het  Astridplein voor het station verwelkomt het Arabische ensemble Narram El Zikrayet de toeristen. Vergissingen uitgesloten : dit is een multiculturele stad.


22-12-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keuning verstoort Wittebroodsweken

 

Keuning licht bruidegom van bruidsbed om voor hem te verkennen.

 

"Het is niet evidant dat ik zonder huwelijksconsumptie op verkanning moet"

 

"Als hij terugkomt, is hij alles weer vergeten.  Moet ik van bij het begin alles terug uitleggen"

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog GOED nieuws ! Het Zilverfonds komt terug met de socialisten .

 

 http://www.zilverfonds.be/

 

 

Vlug, kijken : duwen op RODE tekst hierboven


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is geen crisis.

 

Voor ons is de politieke toestand, de crisis zoals de bangeriken verkondigen, zeer eenvoudig. Er is niets aan de hand, behalve een regering die tot ontslag GEDWONGEN werd door de voorzitter van Cassatie. Maar die grapjurk is politiek benoemd, dus houdt hij best zijn grote wafel dicht : als hij graag schrijft, dan zullen het nieuwjaarskaarten zijn, in plaats van valse insinuaties naar het parlement te sturen. En dat hij met zijn vrouw of zijn man (dat weten we niet, maar we zijn Tolero) bij Hans Anders een nieuwe bril gaat kopen, want dit model is nog erger dan de zwarte WC-bril waar Guynokkio de bevolking mee verontrust.

Zo gezegd, zo afgehandeld, om eens iets anders te zeggen. Dus geen politieke crisis.

Dat wil ook zeggen, géén verkiezingen !  Ha ja, we gaan toch niet de domoren van het volk aan het woord laten ?  Die sukkels zijn de steenzweren van de politieke democratie : kiezers mogen zich uitleven in belspelletjes, desnoods opiniepeilingen van de regimegazetten en missverkiezingen of liedjeswedstrijden van de VRT. Maar geen serieuze verkiezingen zodat de meerderheid een minderheid wordt en de charlatans die doen wat de mensen willen, de meerderhied zouden vormen. Wij hebben geen zin in een democratische indigestie.

Voor de rest zal het duidelijk zijn,  dat om de puinhopen van Yves Leterme op te ruimen, een krachtdadige figuur nodig is die regeert met volmachten en gedurende een beperkte periode, tijdens dewelke het parlement met "technische werkloosheid" gestuurd wordt.  Op 7 juni worden verkiezingen georganiseerd voor gemeentes, provincies, de gewesten, de federale troep en Europa.  Als die uitslag (die momenteel opgemaakt wordt door de voortreffelijke ingenieurs van Digipolis in samenwerking met de kabinetschef van de keuning, de heer Van Pimperzele de Spirou), toch niet mocht beantwoorden aan de verwachtingen van dat moment, dan wordt de noodregering verlengd met 10 jaar. 

Crisis is iets dat enkel bestaat in de geest van bangeriken.

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SP.a draait 180e om

 

SP-a bereid om in regering te stappen

 

Caroline Gennez is helemaal veranderd

JA ! Nu wil ik wel, na 18 maanden wordt het tijd

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF22122008_071&ref=front


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Tolero-wereld van Kathleen van Brempt, Madame Schuddenbol.

 

Een kruis op de mijter van Sinterklaas is kwetsend.  Een homo-kerststal in Amsterdam (where else ?)is dat natuurlijk niet. Voor dit soort uitwassen van een decadente maatschappij passen wij. Ga maar naar Marokko of Arabië, daar word je op gejuich onthaald. Ook bij het CGKR vindt men dit uitmuntend, hoor.

Foto : Spitsnieuws.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De humoristen

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!