Angeltjes
03-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun de nieuwe Nederlandse omroep POWNED van Geenstijl

 

Waarom ?  Omdat het kàn.

Maar ook om tegendraads te zijn

en  Links Halvegarenland

de stuipen op het lijf te jagen

 

.
Ook Vlamingen kunnen lid worden.
Kijkt u even na op de webstek van www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Utsi

 

 

Steven Utsi : een aandachtig lezer van Angeltjes. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultuurminister overtreedt wet op auteursrechten

...

Elk lijstje verandert met de jaren, dat is bij mij niet anders. Hierbij mijn absolute favorieten aller tijden... die ook schetsen wie ik ben.

Bert Anciaux

En dan volgt een lijst met nummers die ook afgespeeld worden op de webstek van de minister, zonder dat hij rekening heeft gehouden met de wet op de auteursrechten.  Sabam brengt deze overtreding in het nieuws. Voor de rest hebben wij geen behoefte om te vernemen wie Bert Anciaux is via zijn muzieklijstje : zelfingenomen kwast.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders vecht vervolging aan bij Hoge Raad

 

Geert Wilders heeft advocaat Bram Moszkowicz in de arm genomen om zijn vervolging ongedaan te maken.

Moszkowicz  zal bij de Hoge Raad, het hoogste rechtscollege in ons land, een verzoek indienen om een zogenoemde 'cassatie in het belang der wet' in te stellen.

Daardoor zou het bevel van het gerechtshof in Amsterdam tot vervolging van Wilders teniet worden gedaan. Dat hof oordeelde vorige week dat het Openbaar Ministerie Wilders toch strafrechtelijk moet vervolgen wegens het aanzetten tot haat tegen en discriminatie van moslims.Wilders vindt dat hij gebruik maakt van de vrijheid van meningsuiting.


'Ik heb de beste advocaat van Nederland in de arm genomen om keihard het gevecht aan te gaan tegen de aanklacht die mij boven het hoofd hangt,' zegt Wilders.

Door Fleuriëtte  van de Velde @ Elsevier

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom, we gaan naar het ziekenhuis voor een spuitje, ge zijt niet goed.

 

Als wij nu vertellen wat er vanavond te zien valt bij de 0000 in Koppen, dan kan u iets anders doen.  Afgesproken ?

Vim de Wilder, De Keurigste Journalist Ter Wereld en Een Goed Man  stelt u voor aan een Nederlandse mijnheer Bram de Gooijer die 24 jaar geleden een euthansieverklaring opstelde en ondertekende.  De voormalige schooldirecteur was toen tegen de 50, kerngezond, actief en nog van alles dat goed is voor de mens en zoals dat meer gebeurt, wilde hij niet aftakelen : de spuit erin en gedaan als het zover is. Goed zo, zei zijn vrouw Corrie, er is nog Hoop op Leven na de Dood.

Inmiddels is het zover en Bram vertoeft in een bejaardeninstelling waar demente mensen verzorgd worden.  Corrie is van oordeel dat Bram zijn geschreven belofte gestand moet doen : "Gezegd is gezegd, dood is dood". Maar Bram is van gedachte veranderd en wil het nog een poosje volhouden : hij heeft een ontsteking en wil die laten verzorgen, zodat hij opnieuw beter wordt. Mogen wij in dit geval, dat geen unicum is,  euthanasie de waanzin van de eigenwaan noemen ?  Een ingewikkeld en persoonlijk probleem.  Wij weten nog niet wat we vanavond gaan doen, laat staan dat we zouden verklaren bereidwillig uit het leven te stappen over X aantal jaren als we een hoestje hebben of een zere knie of een gekneusd verstand : de drang tot leven is allesoverheersend, behalve in sommige gevallen.  Laat die dan niet maatgevend zijn voor de rest.

Dit weten we alleszins wel : wij kijken niet naar Koppen. Wél naar de Slimste Mensch ter wereld, want dat willen we meemaken : Goedele Liekens die Bart Dewever wipt. Of omgekeerd.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Albert weigert ontvangst bij Anciaux

 

 

Niels Albert die vorige zondag wereldkampioen veldrijden werd, is een sportman met een mening.

Hij werd uitgenodigd op het kabinet van Anciaux in functie van zijn overwinning.  Politici worden graag opgemerkt in nabijheid van sportfiguren of artiesten, zeker als er verkiezingen in aantocht zijn.

Niels heeft zo zijn eigen redenen om  de Vlaamse Sportminister te negeren : “Op die uitnodiging ga ik niet in. Je kan niet én ons topsportstatuut afpakken én zoete broodjes met ons bakken.” Na de wekenlange heisa rond Anciaux' partijpolitieke prostitutiegedrag, verklaarde hij plots uit zijn alwetendheid dat veldrijden niet langer een erkende sport is. Om vervolgens op zijn bleitblog zijn eigen beslissing af te kraken.

Veldrijden is een van de populairste sporten in Vlaanderen, met ganse drommen enthousiaste supporters, veel toeschouwers en loodzware inspanningen voor de renners die het beoefenen.  Laat Anciaux even op de fiets klimmen en na 500 meter trappen zal het ministertje in tranen uitbarsten. Of deze sport een olympische discipline, of in het buitenland al dan niet gewaardeerd wordt, het is in Vlaanderen ongetwijfeld een topsport. Misschien een ietsje minder in Marokko en wellicht daarom dat het geschrapt wordt door de islamaanbidder.
.
Niels Albert is niet alleen een wereldkampioen maar een jonge man die lef heeft en opkomt voor de belangen van zijn sport tegen het gekuip van een politiek onbenul.
Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religie is Vrede

 

 

Met dank aan www.geenstijl.nl

(deze foto is gemonteerd)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld - Zomermode 2009 door onze mode-redactrice Prudence Paradis

 

 

Karl Lagerfeld, een vaste waarde in de modewereld, die nog steeds de klassieke trends handhaaft  terwijl hij tegelijk lichte toekomstaccenten meegeeft. U ziet een deel van zijn nieuwe zomercollectie 2009 waarin veel wit en zwart een hommage brengen aan de onlangs overleden couturier Yves Saint Laurent. Wit en zwart,  de dambordvierkantjes van Courrèges die  het begin en het einde symboliseren met daar tussin het onvermogen uit het eigen vierkantje te ontsnappen.   Voorwaar draagbare haute-couture voor de moderne vrouw die zich bevrijd heeft van de boeien van een vermoeiend gezinsleven en zich nu overgeeft aan de carrière en het eenzame bestaan in de betonnen jungle van het falend kapitalisme.   Norse meisjes bewegen zich op hun breekbare spaghetti-beentjes naar onbekende doelen, waar zij zich dankzij hun annorexia laten verheerlijken tot de androgyne Nieuwe Mens : o, heerlijke Nieuwe Wereld waar cocaïne en heroïne heldinnen van papier maché verheft tot de status van godinnen van het waardeloze leven.

Tekst : Prudence Paradis, moderedactrice en styling adviseuse van Danny Vandenbossche, niet van VTM maar van SP-a


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is een Komeet op komst en het is géén politiek licht, niettegenstaande zijn naam

 

De Komeet LULIN : gefotografeerd vorige week vrijdag vanuit Italië

.

See Explanation.  Clicking on the picture will download  the highest resolution version available.
.
Lulin werd ontdekt door de Chinese universiteit van Sun Yat Sen, vandaar zijn voor ons bizarre naam. Hij zou van half februari af zichtbaar zijn in het Noordelijk Halfrond van middernacht af.  Momenteel is hij de zon voorbijgesuisd.  Halverwege de afstand Zon-Aarde zal hij voor ons zichtbaar worden.  Over de lichtsterkte kan men niet veel vertellen maar verondersteld wordt, dat Lulin met het blote oog zichtbaar moet zijn.
.
Samen met Paul Goossens en andere wetenschappelijke geesten, hadden wij graag verteld, dat deze komeet ontdekt was door de universiteit van Caïro of Mekka, maar daar is men druk in de weer met ander belangwekkend onderzoek.  De finale bewijzen dat de Aarde zo plat is als een taart.
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : Oei ...

 

 

Financieschepen Luc Bungeneers (VLD) is ook verantwoordelijk voor dierenwelzijn

 


02-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 'schok ' van Angeltjes

 

Soms komen er geheel bij toeval erg brave mensen terecht bij de blog Angeltjes.  Lieve, toegewijde mensen, die al jaren hun krant lezen en gezellig naar de VRT kijken of luisteren en er van overtuigd zijn dat hun eigen oren niet aangenaaid zijn en hun lieve geesten niet toegedekt zijn met watten.

Die mensen schrikken zich een hoedje, als ze hier even rondlezen. Mijn god, wat is dit allemaal ... Zijn jullie tegen belgië ?  Hoe kan je nu dit kleine mooie landje splitsen en wat zullen de Walen niet zeggen ? En ho, kijk eens, zijn jullie ook nog een beetje tegen de islam ?  Zulk een brave godsdienst.  Neen, dit kan niet deur de beugel.

Vaak vinden wij hetzelf, dat het niet deur de beugel kan, maar dat komt dan meestal omdat er zoveel dingen, die onfatsoenlijk zijn, gebeuren in dit apenland.

Vandaar dat wij voor sommige oningewijden, onbehoorlijk, ongebruikelijk, stout en rebels klinken en mensen afschrikken.  Wij zijn nochtans gewone, brave lieden, die als de soep te warm is, blazen tot ze wat koeler is, meermaals daags onze handen wassen en onze partners en gezinnen met liefde en genegenheid omringen.  Echt waar. En lachen doen wij ook graag, zoals met het journaal van de VRT, die wij liefkozend de 0000 noemen (de Vier Nullen, die staan voor Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep, wat vrij oneerbiedig klinkt voor wie in de pas loopt en niet beseft hoe hij /zij bedrogen wordt).

In de pas lopen en uw gedachten laten slopen : het is het lot van de brave mensch, die niet beter wil weten, die het niet de moeite vindt te strijden voor een betere wereld. Die gelooft in het systeem en meent dat wie meeloopt, aan de meet een lintje krijgt met de vermelding : "Extra braaf en onnozel".

Soms komen hier ook stouterds aangewaaid, die tegen de regels in, want die hebben ze niet gelezen, fiere en boude taal spreken tegen Angeltjes en ons afdreigen. Zoals gisterennamiddag deze onverlaat :

WEL WEL WEL
 
Eerste keer dat ik hier kom, en zoals ik vermoedde wééral een bende behangers. Moeten jullie nu echt overal jullie enggeestige aard tonen van "kleine bangerik"?
Ik ga dit efkes goed bekijken en controleren hoever jullie gaan; en wees gerust, ik ken mijn weg om sommige dingen aan te geven.

Pffff, jullie verziekte ... (van verstand durf ik hier niet spreken) kleingeestigheid komt mij de strot uit!
Ingegeven op zondag 1 februari 2009 om 15:33:15

En dan denken wij, hoe is dit mogelijk ? Als een Gestapo, sluipend langs de muren van internet, op zoek naar opvattingen die niet stroken met de eigen inzichten en dreigen deze "aan te geven", als een verradertje.

Ja, soms veroorzaken wij een schokje, zolang het maar geen aardbeving is of een vulkaanuitbarsting.  Tenzij op 7 juni, maar daar is iedereen voor verwittigd. Vermoedelijk ook die van de Gestapo.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiezersbedrog ? En of !

 

In de Standaard klinkt verontwaardiging op bij de heer hoofdredacteur over "de carrousel van kiezersbedrog" die op gang komt bij de politieke partijen.  De bekende koppen die al een mandaat bezetten in een van de zeven parlementen (de EU inbegrepen) gooien zich in de electorale strijd, ook al weten zij dat ze bij verkiezing niet zullen zetelen.

U zal wellicht van uw stoel vallen maar wij zijn het volkomen eens met de Standaard in deze : de democratie is in handen van de politieke partijen en deze hebben de wetgevingen dusdanig aangepast dat de bevolking enkel opgeroepen wordt, om deel te nemen aan een populariteitstest.  Op de kieslijsten staan lokvogels, in de parlementen zitten dooie mussen. Het is zoals de fotolijsten op internet van mooie, trouwlustige Russinnen die smachtend op u wachten ; tot ze arriveren, dan zit u met een sloerie uit de sloppen.

Wie het meest op tv verschenen is, de beste one-liners heeft gelost en de kiezers de grootste blazen heeft wijsgemaakt, die mijnheer geniet onze voorkeur, ongeacht zijn partij. Het kan ook een mevrouw zijn, want die kennen er ook wat van. Kijk maar naar het gestreepte vestje van Marianne Thyssen, je krijgt schele hoofdpijn van het grijze  streepjeseffect op je tv,  zodat je niet meer verstaat wat zij kakelt.  Die vrouw heeft maar één vestje, het is elegant maar de kijker wordt er doodziek van. Het weze overigens  gezegd met veel respect, want dat eist Marianne.  Liegen mag, zolang je maar met twee woorden spreekt en de U-vorm gebruikt.

De politieke vedettenparade heeft natuurlijk geen enkele invloed op de échte overtuigden en militanten die nooit aarzelen en zelfs Caroline Gennez geniaal vinden. Of zich minimaal ontuchtig aan haar vergrijpen, afhankelijk van hun rangorde in het partijbureau. Bij wijze van symboliek, want in Socialistenland verloopt alles keurig en fatsoenlijk.

Het volstaat enkele wijzigingen aan te brengen aan de kieswetgevingen, zodat het uitgesloten is, dat mandaathouders kandideren voor een functie, terwijl zij er reeds een bezitten op een ander niveau.  Het zou één manier zij om de democratie enigszins op te blinken en een stukje geloofwaardigheid te bezorgen. 

Er zijn in dit onland momenteel enkele tientallen mensen die vandaag bepalen wie er verkiesbaar is.  Als burgers kunnen wij daar weinig aan veranderen, tenzij wij ons massaal concentreren op Janneke of Mieke. En dan nog.

De verkozenen des volks zijn al lang de verkozenen van de partijhoofdkwartieren en zolang die het voor het zeggen hebben, zal er niets veranderen.  Ons respect voor de parlementaire democratie bevindt zich dan ook ter hoogte van de straatstenen waar wij over wandelen. De traditionele machtspartijen, die de smoel vol hebben en zichzelf benoemd hebben tot "democratische partijen" zijn de enige verantwoordelijken voor deze langzame wurging van wat een respectabel parlement zou kunnen zijn.  Nu zitten daar pakken mensen die uitsluitend functioneren als marionetten en wij worden geacht daar respect voor te hebben en gedwee te buigen voor deze verzameling politieke carrièristen.

Het zou dom zijn dat de oppositiepartijen en de kleinere fracties zich keurig zouden houden aan een zelfverklaarde deontologie inzake lijstsamenstellingen, terwijl de traditionele families lustig voortdoen met hun populariteitsparade.

"Ten oorlog met alle mogelijke vreedzame wapens" tégen de traditionelen die de bevolking uitverkopen vooraleeer deze zelfs een bolletje heeft zwart gemaakt.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wji bji Agenljtes shcjriven atljid zo

 

 

Alelm silm msenen knunen dat lzeen. Ik kon neit glevoen teon ik het zag. De fnemoeanle karhct van je hrenesen deot alles op de jiutse vlogodre. Vloegns sutide van de Unvirsitiet van Cmabrigde, maakt het neit uit de vlogodre van de ltretes in een wrood, je meot aellen zrgoen dat je the ereste en de latsate lteter op de jiutse plek zet. De rset mag je er een zoojte van mkaen. Dat kmot odmat je hrenesen neit lteetr per leettr leest maar wel de gorep lteters bij eklaar. Luek he?
 
 
e


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japan

 http://news.xinhuanet.com/english/2009-02/02/content_10750391.htm

 

White smoke rises from Mount Asama in Tsumagoi, about 140 km (87 miles) northwest of Tokyo, Feb. 2, 2009. The volcano in central Japan erupted on Monday, spewing hot rocks and ash, but there was no major damage in the sparsely populated vicinity, the Japan Meteorological Agency said.
Ook in Japan : de Asama vulkaan is in werking getreden
(Photo Reuters)
White smoke rises from Mount Asama in Tsumagoi, about 140 km (87 miles) northwest of Tokyo, Feb. 2, 2009.
De vulkaan bevndt zich op 140 km van Tokyo, waar asse neerdwarrelde na de uitbarsting


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Augustine Vulkaan in Alaska

 

Is dezer dagen weer heftig aan het rommelen

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-premier Leterme begaat kleine indicretie, niets spectaculairs

 

.
De altijd diplomatische CD&V-politicus Leterme verklaarde gisteren tijdens  de Zevende Dag dat het onderzoek in de Fortis-affaire goed opschiet en dat hij weldra van elke blaam zal gezuiverd worden.  "Nu is het de beurt om na te gaan welke fouten justitie heeft begaan"  sprak de man die nooit meer  premier zal worden.   Verder lichtte hij toe van op een bescheiden plaats kandidaat te zijn bij de verkiezingen maar vooral wenst hij, als ervaringsdeskundige, de strategische lijnen voor zijn partij uit te zetten en de coalitie-onderhandelingen te voeren.
Bart Tommelein, de voorzitter van de parlementaire onderzoekscommissie die de scheiding der machten in de Fortiszaak moet nagaan en Marianne Thyssen, preisdente van de CD&V zijn snikkend in mekaars armen gevallen toen ze vanuit de coulissen de heer Leterme bezig hoorden.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ergens in Vlaanderen - Live

 

Waar ?  Beeld wordt om de 5 minuten ververst


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bella Italia - Live

 

Positano (Italië)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De manieren van Erdogan - Philip Claeys

  


De Turkse eerste minister Erdogan zorgde voor een rel tijdens het Wereld Economisch Forum van de G8 (de groep van 8 belangrijkste staten), toen hij woedend wegliep tijdens een debat  met de vroegere Israëlische eerste minister Simon Peres.

Het debat ging over Gaza, en het is perfect begrijpelijk dat de ’gematigde’ islamist Erdogan kritiek heeft op de Israëlische regering. De hysterie waarmee hij echter tekeer ging tegen Peres, is nooit vertoond tijdens een gelijkaardige bijeenkomst. Een vroegere ambassadeur van Israël in Turkije schreef dat Erdogan Davos even had veranderd in het "riool van Istanbul".

Het is één van de vele redenen waarom Turkije niet thuishoort in de Europese Unie: de brutaliteit van de Turkse regering wanneer ze haar zin niet krijgt.

Duizenden uitzinnige Turken stonden Erdogan op te wachten aan de luchthaven van Istanbul. Erdogan is ook
de held van het Midden-Oosten


De jongste jaren is de islamistische AKP-regering van Erdogan steeds meer toenadering gaan zoeken met landen als Iran en Syrië, en zich steeds meer anti-Westers gaan opstellen.

 Philip Claeys  Volksvertegenwoordiger Euro-parlement


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verdedigers van de islam

 

Naima Charkaoui is een bipatride Marokkaanse vrouw die bij het Minderhedenforum werkt en die opgevoerd wordt als experte inzake de verhoudingen tussen Vlamingen en vreemdelingen. 

Naima was geschokt door de  resultaten van de studie over de Vlaming en de islam, waarover wij het reeds bij herhaling gehad hebben. In De Standaard van 27 januari schreef ze daarover een stuk. Wij bouwen graag voor u een bruggetje zodat u kan kennismaken met haar standpun in "Het Nieuws trekt de witte kaart"

In de eerste plaats wijdt zij het negatieve beeld dat haar islam oproept bij vele Vlamingen aan de pers, die een eenzijdig beeld ophangt over de islam en zijn aanhangers. Misschien zouden we beter af zijn met een pers die niet bericht over de talloze conflicten in de wereld. Als wij niet weten, wat er uit naam van de islam gebeurt in de wereld en evenmin in eigen land, kunnen we glimlachend met onze buurman Rachid (niet met zijn vrouw) praten over het weer. Als we een stuk van de werkelijkheid verdoezelen, hebben we er geen last van. Zo simpel is het leven in Struisvogelland.

Onze halve landgenote verwijst ook naar de Deense cartoons en ze verbaast zich erover, dat in de Westerse pers wekenlang gebakkeleid werd over de vrije meningsuiting naar aanleiding van enkele "interculturele relletjes".  

Heel de moslimwereld heeft maanden in vuur en vlam gestaan omwille van een flauwe cartoon die afgedrukt was in een Deens krantje met bescheiden oplage. Niemand had hiervan geweten, als de moslims zelf niet deze zaak buiten proporties hadden opgeblazen. 

Wekenlang werden protestdemonstraties gehouden, de ambassades van Denemarken moesten beschermd worden (eentje in een van de Prachtlanden ging zelfs in de fik), Deense producten werden geboycot, de cartoonist moest onderduiken omdat zijn leven in gevaar was, in islamitische havens werd aan Scandinavische zeelui aanbevolen niet van boord te gaan, enz.   Wij hadden  dat allemaal stilletjes moeten toedekken, want anders ontstaat een negatief beeld over de islam, ziet u.

Regimegezinde personen zoals Paul Goossens, de vroegere hoofd-haatzaaier van de Morgen, plooit zich dubbel om uit te leggen, hoe belangrijk de islam in het verleden is geweest voor onze culturele verrijking inzake kunst en wetenschap. "De wijsgeer Averroes was eeuwen vooruit op zijn tijd. Al in de twaalfde eeuw schreef hij dat er geen conflict tussen godsdienst en filosofie was. In tegenstelling tot wat het Ipso suggereert, is de islam geen vreemd lichaam. Het leverde mee de bouwstenen van de Europese cultuur. Het is niet omdat de behoeders van het Avondland het daar oneens mee zijn dat dit historische feit onder het tapijt moet verdwijnen."

De grote islamaanbidder Goossens vergeet te vermelden dat Averroes door de Almohaden, een Berberstam, verbannen werd en  zijn werken vernietigd en verboden. Van die Goossens kan je enkel praatjes en verdraaide waanvoorstellingen verwachten, hij is een man van links.

In één adem heeft hij hetook over een Europese islam, die natuurlijk nog veel prachtiger is dan de échte.  Op hun beurt geven de moslims de Europese cultuur mee vorm en behoren ze tot de constituerende delen van die cultuur.  Kunnen er wellicht enkele voorbeelden opgesomd worden die aantonen welke invloeden de huidige Europese moslims hebben op onze cultuur ?  Wij kennen enkele schrijvers, ja, en die zijn er in elk taalgebied en een sporadische stand up- comedian.  Zijn dat de constituerende delen voor onze cultuur ? Of moeten we ze meer zoeken in de hoek van de consumptie van onze sociale verworvenheden ?  

In plaats van kwaadaardig, gekwetst of arrogant te reageren op de Westerse maatschappij, die op het vlak van tolerantie van niemand op deze planeet lessen te ontvangen heeft, zouden de vrienden van de islam zich beter wenden tot de moslims.  Bij omzeggens elk conflict op deze wereld zijn dezen betrokken.  Ze begaan onnoemelijke wreedheden uit naam van wat zij een godsdienst noemen. De zogenaamde zwijgende meerderheid keurt nooit een daad af van de actieve minderheid. 

Doe daar eens wat aan, in plaats van te janken over "ons" onbegrip. En Goossens, vergeet niet op tijd uw pillen te nemen. Alzheimer nadert.

Savat




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!