Angeltjes
03-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn vertrokken ...

 

 

Deze foto in de verkiezingskrant van Vlaams Belang gaf aanleiding tot een rechterlijke uitspraak, dat de krant niet meer mag verspreid worden.  De Duitse "auteur" van de montage had een geding aangespannen en natuurlijk gaat Justitie akkoord.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rare wolken

 

.
.
Rare wolken boven de staat Washington


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let op, een Tweedekker door Filip de Man

 

Kijk nu, kijk nu. Gisteren schreef ik: “Redenen genoeg dus om geen (verloren) stem te gunnen aan een NVA die vecht met de kiesdrempel en al evenmin aan windhaan Dedecker die zijn eenmanspartij-met-dezelfde-naam alleen maar als een vehikel ziet om eindelijk minister te worden.”

En wat staat er morgen in de Knack? Dat Dedecker volop mikt op regeringsdeelname samen met zijn intieme vijanden van Open! VLD en CDV-ACV.


Hij durft in het vraaggesprek zelfs stellen: “Dat is het alternatief voor de huidige ploeg". Sterk toch: de huidige regering met CDV en VLD is volgens LDD waardeloos, maar met Jean-Marie er bij als minister, worden… wonder o wonder… alle problemen opgelost. Het is zo doorzichtig dat men nauwelijks kan geloven dat een partijleider zoiets zegt.


Ook zeer ontluisterend voor onze zelfverklaarde Robin Hood is volgende uitspraak: "Het Vlaams Belang is en blijft uitgesloten van de macht." Daarmee is eigenlijk alles gezegd: de tweedecker is zijn entree in de Belgische regering aan het voorbereiden en als dat enig spuwen vergt in de richting van de echte rebel, dan doet hij dat.


Dedecker is wel zo leep om te ontkennen dat hij per se minister moet worden (zijn gebedel ten tijde van de VLD-periode was al te pijnlijk), maar zeg nu zelf: als er zo’n coalitie komt met LDD… wie zal dan minister worden?

Filip de Man


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter over Dedecker

 

Filip Dewinter reageert vol ongeloof op de uitspraken van Jean-Marie Dedecker in een interview met Knack. Dedecker laat in Knack weten dat hij besturen met het Vlaams Belang in de Vlaamse Regering na de Vlaamse verkiezingen niet ziet zitten en een meerderheid wil vormen met CD&V en open-VLD.

Jean-Marie Dedecker verkoopt zijn ziel aan de traditionele partijen nog voor de Vlaamse kiezer geoordeeld heeft. Het masker valt af : “Jean-Marie Dedecker wil nu met de partijen die hij uitspuwt in bad om zelf aan de vleespotten te kunnen zitten. Een weinig consequente houding.”, zegt Filip Dewinter. “Jean-Marie Dedecker lijkt wel zot van glorie. Hij organiseert de uitverkoop van zijn programma en principes al voor de verkiezingen. Omwille van een deelname in de Vlaamse Regering onderschrijft Jean-Marie Dedecker impliciet het cordon sanitaire, in de hoop hiermee aanvaardbaar te zijn als regeringspartner voor de traditionele partijen. Een ontnuchterende vaststelling voor al diegenen die Dedecker als een alternatief voor de traditionele partijen beschouwden. Het enige echte alternatief voor de traditionele partijen bestaat in een coalitie tussen Vlaams Belang, N.VA en LDD.”, zegt Filip Dewinter.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames, trouw een Arabier : u wordt zijn Eigendom. (Tot hij u dumpt)

 

 

Alweer een sprookje van 1001 Nachten of toch bijna.  Een 17-jarig dom Canadees blondje ontmoet de Arabische prins van haar Dromen die in Montreal studeert. En hoe gaan die dingen, daar zullen we het niet uitgebreid over hebben : smakkerdesmak, en het verliefde stel vertrekt naar het vaderland van de bruidegom, het unieke Prachtland Saoudie-Arabië.  Kindjes worden geboren, het gezinnetje groeit maar helaas bloeit niet.

Zeven jaar later, nu dus, is de jonge Canadese het leven ginder ver zo beu als heet woestijnzand en ze wil terug naar de groene bossen en de koude vlaktes van Canada. Haar Droomprins is haar nachtmerrie geworden.

Helaas op individuele bewegingsvrijheid voor dames heeft men het niet zo bekeken in het Prachtland.  En daarbij steunt men zich op de sharia, die in dit geval zegt, dat mevrouw het eigendom is van mijnheer, gezien ze de moeder is van zijn kinderen.

Is dat geen fraai perspectief voor de Europeanen die het normaal vinden dat de sharia ook hier zou toegepast worden, opdat de moslims zich goed zouden voelen ?

HIER kan u het verhaal in het Engels lezen, maar dan zonder de fiorituren die wij er u gratis bijleveren. 

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn vieren ? U kan beter naar de Hel vertrekken.

 

.

Deze fijne man met de microfoon, een inwoner van Londonistan (voorheen London) verwenst al wie kaarten zendt met rode hartjes, zijn geliefde een bloempje schenkt, enz.  Al wie op  de dag van  Valentijn de liefde viert, verticaal, horizontaal, diagonaal, geeft gehoor aan de lokroep van de Duivel.  Anjem Choudhary, een haatmoslim,  vertelt er alles over  in the Daily Star.

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Incidentjes, voorvalletjes, niets speciaals.

 

De eerste twee dagen van februari grepen volgende incidentjes of voorvalletjes  plaats door toedoen van aanhangers van  de vredelievende godsdienst :
 
01.02.09 : Dagestan  (Makhachkala) - Islamisten openen het vuur op een café en doden vier aanwezigen
.
01.02.09 :  Filippijnen (Siocon) - Islamisten nemen vier goudzoekers gevangen en maken ze af met machetes
.
02.02.09 : Afghanistan (Uruzgan) - Een zelfmoord Fedayin ontploft en doodt 20 lokale politie-agenten
.
02.02.09 : Pakistan (Quetta) - een zakenman wordt neergeschoten door Soeni-gelovigen
.
02.02.09 : Thailand (Patani) - 2 veiligheidsagenten worden onthoofd door moslim-militanten - de lichamen worden verbrand.
En zoals Pat Condell telkens eindigt : PEACE !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LDD wil besturen met VLD en CD&V

 

In Knack van vandaag laat Jan-Maria De Decker in zijn voorlopige politieke kaart kijken.  Regeren tégen links en Vlaams Belang verder afmaken in het cordon. 

Over een politieke opportunist gesproken : Dedecker is het prototype. Regeren om te regeren.  De macht om de macht.  Principes zijn klanken, programma's zijn woorden.  Het mooiste klinkt in de oren van deze oppervlakkige man : "Ja zeker, Excellentie".

Wij laten u een stukje meegenieten.  Het origineel staat HIER

In een interview in de serie Homo politicus met het weekblad Knack is Jean-Marie Dedecker kritisch voor de Vlaamse steun aan General Motors én geeft hij toe dat het cordon sanitaire heeft gewerkt. 'Het VB is en blijft uitgesloten van het bestuur. Ik denk dat we naar een coalitie van Lijst Dedecker met CD&V en Open VLD moeten.' Een fragment uit het gesprek.

'Och, crisis', blaast Jean-Marie Dedecker. 'Crisissen zijn uitdagingen, een soort zuiveringsrituelen. Ook als ondernemer moet je niet meteen beginnen te roepen en tieren. Wie de laatste tien jaar als ondernemer geen reserves heeft opgebouwd, is het niet waard om ondernemer te zijn.

Dat wil niet zeggen dat we de crisis niet te lijf moeten gaan. Zo vind ik dat het systeem van tijdelijke werkloosheid ook voor bedienden moet kunnen gelden.

Maar we moeten streng blijven. In Brussel zijn er tienduizenden werklozen, en in Zaventem zijn er duizenden vacatures. Voor heel eenvoudige jobs - valiezen op de band zetten, bijvoorbeeld. Met de trein ben je in een kwartier van Brussel in Zaventem. En toch raken die vacatures niet ingevuld. Leg mij eens uit hoe dat kan. Er zijn mensen die in de werkloosheid vluchten.'

Wat vindt u ervan dat de overheid volop linkse recepten gebruikt om de crisis te bezweren?

DEDECKER: Met de banken hadden we geen keuze. Als de overheid daar niet had ingegrepen, waren de mensen hun spaargeld kwijtgeraakt. Maar ik vind het wel een schande dat we geld stoppen in autofabrieken, zonder garanties. Wat is er gebeurd met de vorige vijftig miljoen euro van de Vlaamse regering voor de autosector?

Als General Motors in de problemen raakt, komt dat doordat het verkeerde keuzes heeft gemaakt. Dat wordt afgestraft door de markt. In plaats van terreinwagens te produceren, hadden ze moeten inzetten op elektrische wagens, of andere modellen, zoals Toyota doet.

Iets anders: u hebt ooit bijna op de Senaatslijst van het Vlaams Belang gestaan.

DEDECKER: Ja.

Dus voor hetzelfde geld was u vandaag een VB'er geweest.

DEDECKER: (kordaat) Nee. U moet rekening houden met de omstandigheden. Toen het Vlaams Belang mij een plaats op de Senaatslijst aanbood, had iedereen mij laten vallen en was ik aan het verdrinken. Er waren al gesprekken geweest toen ik pas bij de VLD was buitengegooid, maar die stelden niet veel voor.

Het aanbod om mij bij de top drie op de Senaatslijst te zetten, dat werd gekelderd door Marie-Rose Morel, kreeg ik pas toen de N-VA mij had laten vallen. Toen het systeem mij een tweede keer had uitgespuwd. Toen ik moreel dood was.

Zegt u nu: als ik bij mijn volle gezonde verstand was geweest, had ik de gesprekken met het VB nooit zover laten komen?

DEDECKER: Juist. Ik zocht een bunker. En zij hadden redelijk goed voor Hugo Coveliers gezorgd. Ik zou trouwens niet als VB'er op de lijst hebben gestaan, maar in een of andere kartelformule of alliantie. Nu goed, het zou niet gewerkt hebben. Ik ben geen Belanger.

Wat is uw ambitie voor de Vlaamse verkiezingen?

DEDECKER: Ik wil tussen de tien en de twaalf procent halen.

Wilt u mee besturen?

DEDECKER: Als politicus heb je de plicht om mee te besturen als de bevolking daarvoor kiest. Voetbal spelen kun je niet op de tribune. Het systeem zoals we dat vandaag kennen, is volledig geblokkeerd.

Als ze niet met ons in zee gaan, zullen de drie traditionele partijen weer samen moeten regeren, en eigenlijk kan dat niet meer, de combinatie van die drie ideologieën is dood. Er worden geen keuzes gemaakt. Ik zou graag eens besturen zonder links.

Dat wil zeggen: CD&V, Open VLD en LDD.

DEDECKER: Dát is het alternatief voor de huidige ploeg. Het is de golf waar heel Europa op surft, van Sarkozy in Frankrijk tot Merkel in Duitsland. Alleen wij durven nog niet.

U weet ook dat de huidige coalitie gewoon zal doorgaan, als ze een meerderheid heeft.

DEDECKER: Dat is de lakmoesproef. Ofwel regeren ze zichzelf helemaal kapot en maken ze ons alleen maar groter. Ofwel kiezen ze voor het enige alternatief. Dat zijn wij. Want het Vlaams Belang is uitgeschakeld voor machtsdeelname, die partij hangt in de touwen.

Filip Dewinter droomt van een meerderheid met LDD en N-VA.

DEDECKER: Dat is misschien een theoretische mogelijkheid, maar dat zal nooit lukken. Een derde van mijn kiezers komt van het Vlaams Belang. Dus als ik het goed doe, gaat dat ten koste van het Vlaams Belang - allebei zo goed scoren dat we een coalitie kunnen vormen, is uitgesloten. Al moeten ze het VB nog niet afschrijven. Niet te vroeg juichen.

Zou u het kunnen of willen, een coalitie vormen met het VB?

DEDECKER: Die vraag is niet meer aan de orde. Ik heb het cordon sanitaire altijd ondemocratisch gevonden, ik heb er nooit in geloofd, maar vandaag moet ik toegeven dat het gewerkt heeft. Het VB is en blijft uitgesloten van het bestuur. Nee, ik denk dat we naar een coalitie met CD&V en Open VLD moeten.

Joël De Ceulaer

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans-Algerijnse Jeunesse Crapuleuse zet de beuk in Sunparks-Zandvoort

 

Algerijnse "Kansenjongeren" uit Parijs blijken afgelopen weekend twee vakantiebungalows van Sunparks te hebben gesloopt.

Ze waren in Nederland op kosten van een maatschappelijke organisatie die kansarme jeugd opvangt.

De negentien jongeren van vermoedelijk Algerijnse komaf zitten sinds hun aanhouding vast. Elf weigeren hun identiteit prijs te geven en worden niet vrijgelaten, aldus de politie tegen het Haarlems Dagblad. "Het is geen gemakkelijke groep, die ook in Parijs al het nodige op haar kerfstok heeft.

Er is voor 15.000 euri vernield. Er moet eerst worden afgerekend voordat ze vrij komen. ,Als we ze nu laten gaan, wordt er natuurlijk nooit meer betaald.’

De Parijse jongeren waren met één begeleider naar Zandvoort gereisd. Naar goed gebruik werd het zwembad al vanaf het begin dat de jongens kwamen geterroriseerd.

@ Spitsnieuws.nl

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun de nieuwe Nederlandse omroep POWNED van Geenstijl

 

Waarom ?  Omdat het kàn.

Maar ook om tegendraads te zijn

en  Links Halvegarenland

de stuipen op het lijf te jagen

 

.
Ook Vlamingen kunnen lid worden.
Kijkt u even na op de webstek van www.geenstijl.nl


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Utsi

 

 

Steven Utsi : een aandachtig lezer van Angeltjes. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultuurminister overtreedt wet op auteursrechten

...

Elk lijstje verandert met de jaren, dat is bij mij niet anders. Hierbij mijn absolute favorieten aller tijden... die ook schetsen wie ik ben.

Bert Anciaux

En dan volgt een lijst met nummers die ook afgespeeld worden op de webstek van de minister, zonder dat hij rekening heeft gehouden met de wet op de auteursrechten.  Sabam brengt deze overtreding in het nieuws. Voor de rest hebben wij geen behoefte om te vernemen wie Bert Anciaux is via zijn muzieklijstje : zelfingenomen kwast.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders vecht vervolging aan bij Hoge Raad

 

Geert Wilders heeft advocaat Bram Moszkowicz in de arm genomen om zijn vervolging ongedaan te maken.

Moszkowicz  zal bij de Hoge Raad, het hoogste rechtscollege in ons land, een verzoek indienen om een zogenoemde 'cassatie in het belang der wet' in te stellen.

Daardoor zou het bevel van het gerechtshof in Amsterdam tot vervolging van Wilders teniet worden gedaan. Dat hof oordeelde vorige week dat het Openbaar Ministerie Wilders toch strafrechtelijk moet vervolgen wegens het aanzetten tot haat tegen en discriminatie van moslims.Wilders vindt dat hij gebruik maakt van de vrijheid van meningsuiting.


'Ik heb de beste advocaat van Nederland in de arm genomen om keihard het gevecht aan te gaan tegen de aanklacht die mij boven het hoofd hangt,' zegt Wilders.

Door Fleuriëtte  van de Velde @ Elsevier

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom, we gaan naar het ziekenhuis voor een spuitje, ge zijt niet goed.

 

Als wij nu vertellen wat er vanavond te zien valt bij de 0000 in Koppen, dan kan u iets anders doen.  Afgesproken ?

Vim de Wilder, De Keurigste Journalist Ter Wereld en Een Goed Man  stelt u voor aan een Nederlandse mijnheer Bram de Gooijer die 24 jaar geleden een euthansieverklaring opstelde en ondertekende.  De voormalige schooldirecteur was toen tegen de 50, kerngezond, actief en nog van alles dat goed is voor de mens en zoals dat meer gebeurt, wilde hij niet aftakelen : de spuit erin en gedaan als het zover is. Goed zo, zei zijn vrouw Corrie, er is nog Hoop op Leven na de Dood.

Inmiddels is het zover en Bram vertoeft in een bejaardeninstelling waar demente mensen verzorgd worden.  Corrie is van oordeel dat Bram zijn geschreven belofte gestand moet doen : "Gezegd is gezegd, dood is dood". Maar Bram is van gedachte veranderd en wil het nog een poosje volhouden : hij heeft een ontsteking en wil die laten verzorgen, zodat hij opnieuw beter wordt. Mogen wij in dit geval, dat geen unicum is,  euthanasie de waanzin van de eigenwaan noemen ?  Een ingewikkeld en persoonlijk probleem.  Wij weten nog niet wat we vanavond gaan doen, laat staan dat we zouden verklaren bereidwillig uit het leven te stappen over X aantal jaren als we een hoestje hebben of een zere knie of een gekneusd verstand : de drang tot leven is allesoverheersend, behalve in sommige gevallen.  Laat die dan niet maatgevend zijn voor de rest.

Dit weten we alleszins wel : wij kijken niet naar Koppen. Wél naar de Slimste Mensch ter wereld, want dat willen we meemaken : Goedele Liekens die Bart Dewever wipt. Of omgekeerd.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Albert weigert ontvangst bij Anciaux

 

 

Niels Albert die vorige zondag wereldkampioen veldrijden werd, is een sportman met een mening.

Hij werd uitgenodigd op het kabinet van Anciaux in functie van zijn overwinning.  Politici worden graag opgemerkt in nabijheid van sportfiguren of artiesten, zeker als er verkiezingen in aantocht zijn.

Niels heeft zo zijn eigen redenen om  de Vlaamse Sportminister te negeren : “Op die uitnodiging ga ik niet in. Je kan niet én ons topsportstatuut afpakken én zoete broodjes met ons bakken.” Na de wekenlange heisa rond Anciaux' partijpolitieke prostitutiegedrag, verklaarde hij plots uit zijn alwetendheid dat veldrijden niet langer een erkende sport is. Om vervolgens op zijn bleitblog zijn eigen beslissing af te kraken.

Veldrijden is een van de populairste sporten in Vlaanderen, met ganse drommen enthousiaste supporters, veel toeschouwers en loodzware inspanningen voor de renners die het beoefenen.  Laat Anciaux even op de fiets klimmen en na 500 meter trappen zal het ministertje in tranen uitbarsten. Of deze sport een olympische discipline, of in het buitenland al dan niet gewaardeerd wordt, het is in Vlaanderen ongetwijfeld een topsport. Misschien een ietsje minder in Marokko en wellicht daarom dat het geschrapt wordt door de islamaanbidder.
.
Niels Albert is niet alleen een wereldkampioen maar een jonge man die lef heeft en opkomt voor de belangen van zijn sport tegen het gekuip van een politiek onbenul.
Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religie is Vrede

 

 

Met dank aan www.geenstijl.nl

(deze foto is gemonteerd)

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld - Zomermode 2009 door onze mode-redactrice Prudence Paradis

 

 

Karl Lagerfeld, een vaste waarde in de modewereld, die nog steeds de klassieke trends handhaaft  terwijl hij tegelijk lichte toekomstaccenten meegeeft. U ziet een deel van zijn nieuwe zomercollectie 2009 waarin veel wit en zwart een hommage brengen aan de onlangs overleden couturier Yves Saint Laurent. Wit en zwart,  de dambordvierkantjes van Courrèges die  het begin en het einde symboliseren met daar tussin het onvermogen uit het eigen vierkantje te ontsnappen.   Voorwaar draagbare haute-couture voor de moderne vrouw die zich bevrijd heeft van de boeien van een vermoeiend gezinsleven en zich nu overgeeft aan de carrière en het eenzame bestaan in de betonnen jungle van het falend kapitalisme.   Norse meisjes bewegen zich op hun breekbare spaghetti-beentjes naar onbekende doelen, waar zij zich dankzij hun annorexia laten verheerlijken tot de androgyne Nieuwe Mens : o, heerlijke Nieuwe Wereld waar cocaïne en heroïne heldinnen van papier maché verheft tot de status van godinnen van het waardeloze leven.

Tekst : Prudence Paradis, moderedactrice en styling adviseuse van Danny Vandenbossche, niet van VTM maar van SP-a


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is een Komeet op komst en het is géén politiek licht, niettegenstaande zijn naam

 

De Komeet LULIN : gefotografeerd vorige week vrijdag vanuit Italië

.

See Explanation.  Clicking on the picture will download  the highest resolution version available.
.
Lulin werd ontdekt door de Chinese universiteit van Sun Yat Sen, vandaar zijn voor ons bizarre naam. Hij zou van half februari af zichtbaar zijn in het Noordelijk Halfrond van middernacht af.  Momenteel is hij de zon voorbijgesuisd.  Halverwege de afstand Zon-Aarde zal hij voor ons zichtbaar worden.  Over de lichtsterkte kan men niet veel vertellen maar verondersteld wordt, dat Lulin met het blote oog zichtbaar moet zijn.
.
Samen met Paul Goossens en andere wetenschappelijke geesten, hadden wij graag verteld, dat deze komeet ontdekt was door de universiteit van Caïro of Mekka, maar daar is men druk in de weer met ander belangwekkend onderzoek.  De finale bewijzen dat de Aarde zo plat is als een taart.
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : Oei ...

 

 

Financieschepen Luc Bungeneers (VLD) is ook verantwoordelijk voor dierenwelzijn

 


02-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 'schok ' van Angeltjes

 

Soms komen er geheel bij toeval erg brave mensen terecht bij de blog Angeltjes.  Lieve, toegewijde mensen, die al jaren hun krant lezen en gezellig naar de VRT kijken of luisteren en er van overtuigd zijn dat hun eigen oren niet aangenaaid zijn en hun lieve geesten niet toegedekt zijn met watten.

Die mensen schrikken zich een hoedje, als ze hier even rondlezen. Mijn god, wat is dit allemaal ... Zijn jullie tegen belgië ?  Hoe kan je nu dit kleine mooie landje splitsen en wat zullen de Walen niet zeggen ? En ho, kijk eens, zijn jullie ook nog een beetje tegen de islam ?  Zulk een brave godsdienst.  Neen, dit kan niet deur de beugel.

Vaak vinden wij hetzelf, dat het niet deur de beugel kan, maar dat komt dan meestal omdat er zoveel dingen, die onfatsoenlijk zijn, gebeuren in dit apenland.

Vandaar dat wij voor sommige oningewijden, onbehoorlijk, ongebruikelijk, stout en rebels klinken en mensen afschrikken.  Wij zijn nochtans gewone, brave lieden, die als de soep te warm is, blazen tot ze wat koeler is, meermaals daags onze handen wassen en onze partners en gezinnen met liefde en genegenheid omringen.  Echt waar. En lachen doen wij ook graag, zoals met het journaal van de VRT, die wij liefkozend de 0000 noemen (de Vier Nullen, die staan voor Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep, wat vrij oneerbiedig klinkt voor wie in de pas loopt en niet beseft hoe hij /zij bedrogen wordt).

In de pas lopen en uw gedachten laten slopen : het is het lot van de brave mensch, die niet beter wil weten, die het niet de moeite vindt te strijden voor een betere wereld. Die gelooft in het systeem en meent dat wie meeloopt, aan de meet een lintje krijgt met de vermelding : "Extra braaf en onnozel".

Soms komen hier ook stouterds aangewaaid, die tegen de regels in, want die hebben ze niet gelezen, fiere en boude taal spreken tegen Angeltjes en ons afdreigen. Zoals gisterennamiddag deze onverlaat :

WEL WEL WEL
 
Eerste keer dat ik hier kom, en zoals ik vermoedde wééral een bende behangers. Moeten jullie nu echt overal jullie enggeestige aard tonen van "kleine bangerik"?
Ik ga dit efkes goed bekijken en controleren hoever jullie gaan; en wees gerust, ik ken mijn weg om sommige dingen aan te geven.

Pffff, jullie verziekte ... (van verstand durf ik hier niet spreken) kleingeestigheid komt mij de strot uit!
Ingegeven op zondag 1 februari 2009 om 15:33:15

En dan denken wij, hoe is dit mogelijk ? Als een Gestapo, sluipend langs de muren van internet, op zoek naar opvattingen die niet stroken met de eigen inzichten en dreigen deze "aan te geven", als een verradertje.

Ja, soms veroorzaken wij een schokje, zolang het maar geen aardbeving is of een vulkaanuitbarsting.  Tenzij op 7 juni, maar daar is iedereen voor verwittigd. Vermoedelijk ook die van de Gestapo.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!