Angeltjes
05-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe recruteer ik vrouwen voor het Martelaarschap ?

 

'Mum' had 80 women raped for suicide mission
.

Dit lekkere stuk is Samira Jassam, ze is 51 maar het kon net zo goed wat meer zijn.  Wat kan het ons schelen, Samira is een vrouw met een overtuiging, wat zeggen wij, een roeping, een missie, een opdracht van de Profeet Hijzelf. Haar bijnaam is dan ook "de Moeder van de Gelovigen". 

Ziet u die neus : het lijkt wel een bijl.  Die priemende blik : als ze hem iemand toewerpt, zijgt die in mekaar. De vastberaden trek om de mond : als ze hem opent, beneemt het chloorgas uw adem.  En de gespannen huid,  daar kan u uw zwaard op wetten. Samira : hopelijk een vergissing in de evolutieleer. 

Ze is opgepakt door de politie van haar Prachtland Irak, waar wij met zijn allen heen zullen trekken, als Islamitisch-Vlaanderen- Vakantieland ons binnenkort oproept.  De missie van Samira was ontplofvrouwen te recruteren voor de goede zaak van Allah.  Niet eenvoudig, maar Samira is niet alleen uiterlijk apart, inwendig mag ze er ook zijn.   U zal het niet geloven, maar het plan was ingenieus, geraffineerd en van een ongekende originaliteit : zij zorgde dat vrouwen verkracht werden en dus onteerd waren.  Met het risico dat zij schuldig zouden bevonden worden aan verleiding van mannen.  Zo gaat dat in Prachtlanden waar de sharia rechtvaardigheid brengt : de daders zijn slachtoffers. (Tiens ... waar hebben we dat nog gehoord ?)

Vervolgens begon Samira op de verkrachte vrouwen in te praten, dat het martelaarschap via zelfmoord voor de Goede Zaak hen zou vrijwaren van de woede van Allah. Meer dan 80 sloren werden op die manier in de val gelokt van dit onmens. Honderden mensen stierven een afgrijselijke dood of zijn levenslang verminkt door toedoen van dit monster.

Het verhaal is verschenen in The Australian samen met een video. We weten intussen dat in de Westerse pers dergelijke zaken niet opgenomen worden. Hier blijft men alles in het werk stellen om de moslims en hun wrede godsdienst voor te stellen als een naïeve,  brave en onschuldige religie.

Ray 

Ook leuk om lezen over dit zelfde  onderwerp :

Het Vrije Volk.com : Springstof onder de chador

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof. Matthias Storme in The Brussels Journal

 

Een Oproep "Kauf nicht bij Juden" Uitgezonden door de KU Leuven

Gisteren 2 februari was het Onze-Lieve-Vrouw Lichtmis, en aangezien Onze Lieve Vrouw de patrones is van de Katholieke Universiteit Leuven (als "sedes sapientiae") worden die dag traditioneel de eredoctoraten uitgereikt op het patroonsfeest. Wat een feest van de wetenschap zou moeten zijn, wordt al vele jaren ontsierd door de blijkbaar ononderbrukbare behoefte van de universiteit om politieke statements te maken, en vooral om de politieke correctheid te vleien. Sommige jaren verloopt het wel allemaal correct, maar gisteren was het weer prijs.

Onder het mom van een bevorderen van de diversiteit heeft men van het feest van onze Lieve Vrouw een hoogmis van de dhimmitude gemaakt. Ik vrees dat vele van de nieuwe dhimmis aan de universiteit het woord nog niet eens kennen. De dhimmis zijn diegene die in ruil voor het "privilege" om zich niet te moeten bekeren tot de islam, in alles onderdanigheid aan (u weet wel, "respect" voor) de islam moeten beoefenen. En onze "leiders" in Europa, belgië en blijkbaar ook aan onze Universiteiten zijn volop aan het dhimmiseren.

Diversiteit, weet U wel: in naam van de diversiteit werden alle eredoctoraten gisteren aan moslims gegeven of aan personen die zich als dhimmi tussen de moslims begeven. Dat getuigt natuurlijk van een ongelooflijke diversiteit, nietwaar. Of liever, van een antidiversiteitsvisie op de diversiteit. Een diversiteit die enkel bestaat uit erkenning van en respect voor de islam, van alle religies diegene die het minst diversiteit in de wereld aanvaardt. De perversie van de diversiteit dus. Indien men nu nog gekozen had voor grote geleerden uit alle wereldgodsdiensten had ik er begrip voor opgebracht. Nu echter geen greintje.

Ik was van plan te zwijgen, maar nu kan ik niet meer. Immers, een van de 4 eredoctoraten ging naar Sari Nusseibeh, zogenaamd een professor in de filosofie aan de Palestijnse universiteit van Jeruzalem. In de voorstelling van deze professor (zie http://dagkrant.kuleuven.be/?q=node/5835) werd evenwel enkel over zijn politieke standpunten gesproken. Enige wetenschappelijke verdienste kwam niet aan bod. Nusseibeh was er zelf niet, en zijn toespraak werd op voorhand opgenomen en gisteren uitgezonden (video op http://dagkrant.kuleuven.be/?q=node/5836 en tekst op http://www.kuleuven.be/patroonsfeest/2009/statement.html). In die videotoespraak stelde Nusseibeh:

"I have resisted in the recent past all calls for a boycott of Israeli academic institutions and individuals. Today I believe the circumstances have changed, and I would like to extend an invitation to all civil society institutions, in Palestine or abroad, to place a six-month moratorium on all new "routine" or normal cooperative activities with Israeli institutions or individuals" en "Ideally, of course, international Governments should also be involved in this effort, thus extending the reach of this boycott, and the gravity of the purpose behind it, to include trade and diplomatic ties".
Met andere woorden zegt hij: in het verleden heb ik nooit meegedaan aan oproepen tot boycot van Israël, maar nu roept hij op tot minstens een tijdelijke boycot, zowel academisch, commercieel als diplomatiek. Dus "Kauf nicht bei Juden".

 

De Universiteit van Leuven zendt dus zogezegd in het teken van de ontmoeting een oproep tot boycot uit. Het gaat hier niet om een uitspraak die ter plaatse is gedaan en die men op voorhand niet kende: de toespraak was opgenomen en werd bewust uitgezonden.

Het feest van Lichtmis werd dus gepeverteerd tot een hoogmis van de dhimmitude waarin de universiteit bewust een oproep tot boycot van de joodse staat uitzend. De universiteit kan niet zeggen dat ze "es nicht gewusst hat". Het hele bestuur is mee verantwoordelijk voor dit nieuwe morele dieptepunt.

Ik schaam me over mijn alma mater en zeg dat dus ook. Het zal mijn carrière niet bevorderen, maar ik kan niet anders.

Matthias Storme.

The Brussels Journal staat bij onze Favorieten (in de rechterkolom onderaan)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : wie heeft de langste ?

 

 


04-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk eens, een video-boodschap van Marie-Rose Rebel

 

 

 

Geplaatst op Angeltjes om 17.20 uur : Wij zijn zeker de eersten.

http://www.marie-rosemorel.be/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De spleetoogjes van Vincent de Roeck

 

Ik lees de artikels van Vincent de Roeck graag, hij is een libertariër, een ultra-liberaal, een jonge Vlaming met een ruime blik op de wereld en een duidelijke visie op de toestand in zijn eigen land.  Hij is niet afkerig van een onafhankelijk Vlaanderen maar hij heeft een hekel aan niet-libertariërs die dat ook zijn, de Vlaams-nationalisten. Onze jonge vriend is overmoedig, geëngageerd, intelligent en terwijl hij de Open VLD kusjes toewerpt, kijkt hij rond of er niet te veel libertijnen in de buurt zijn. Die VLD toch : veel koele minnaars, bereidwillige vrouwen en geheime affaires die zich afspelen in de beslotenheid van gewijde tempels. 

Zo, dat moge volstaan voor de lof.  Nu de zotheid.

De Roeck heeft het in een van zijn uitgebreide argumenten over de perceptie die buitenlanders hebben over Vlaanderen.  Een artikel waar u niet diep moet op ingaan -tenzij u in een filosofische bui bent-  want het is nogal slordig geschreven.  U vindt het langs deze brug. Uitzonderlijk maken we er een blauwe van, want wij zijn weliswaar bekrompen en dommig maar altijd serviel. Ook als we lachen, blijven we vriendelijk. Why not ?  De perceptie kan ons gestolen worden, maar we doen graag ons best anderen in hun mening te staven, want er is toch niets aan te lievemoederen.

De Roeck gaat uit de bocht, als hij het over ons land heeft (en het is niet de eerste keer) : dan ontwaart hij telkens dezelfde stereotiepen en ontaardt zijn commentaar in schampere schimpscheuten op het Vlaams cultuurflamingantisme.  Alsof iedere zelfbewuste Vlaming lid is van de wegdeemsterende Vlaamse Volksbeweging (die als blijk van verregaande progressiviteit de French Cancan laat spelen onder de IJzertoren, ach neen, dat zijn die andere nieuwe Vlamingen van de Vlaamse Kermis onder de Toren)  en wij elke ochtend Moeder Vlaanderen begroeten met een Gebed.  Een fragmentje :

Nog nooit is Vlaanderen zo gewonnen geweest voor oubollig tromgeroffel en nostalgisch vendelgezwaai als vandaag. Nog nooit hebben Vlamingen hun samenleving zo van de buitenwereld afgesloten als vandaag. De Vlaamse geschiedenis is rijk aan voorbeelden van ongeziene welvaart en steeds ging die periode gepaard met een open visie op de wereld.

Wat Vincent de Roeck hier doet, is het bewust falsifiëren van de werkelijkheid en een beeld ophangen van Vlaanderen zoals de tegenstanders dat graag zien.  Tromgeroffel hoor je en vendelzwaaien zie je eenmaal 's jaars op de IJzerwake.  En wie daar een hekel aan heeft, blijft er weg. Voor de overige 364 dagen worden mijn Vlaamse  oren constant geteisterd door snokkerige Amerikaanse liedjes en word ik voor de rest volgepropt met voorgekauwde politiek-correcte prietpraat. Kom dus niet af met oubollig tromgeroffel en vendelgezwaai, lieve jongen. De generatie van na WO II heeft een behoorlijke maatschappij nagelaten met veel materiële mogelijkheden, geestelijke ontplooiing en tolereantie en culturele présence.  Het is onder uw intellectueel niveau, Vincent de Roeck, deze verworvenheden weg te moffelen achter domme clichés die we ook in Le Soir  lezen.

Wie de geschiedenis van Vlaanderen kent, de hoogtepunten, de vergissingen, de ijdelheden, de onderdanigheid en tegelijk de actualiteit volgt, moet niet alleen een open blik hebben naar het buitenland maar ook naar het eigen land.  Ik heb de indruk dat Vincent de Roeck  met opengesperde ogen de wijde wereld inblikt en als hij naar huis keert, zijn spleetoogjes gebruikt.

Bewuste Vlamingen en Vlaamse cultuurflaminganten weten intussen dat zij niets te verwachten hebben van Vlaamse open- of lijstliberalen. Wat niet wegneemt, dat we mekaar hoofs groeten (behalve als we Annemie Neyts heten) en een behoorlijk sociale omgang nastreven met mekaar. 

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het moet allemaal kunnen, zeggen wij en we kussen hartstochtelijk buurman op de mond

 

Dit vrolijke stel trad in 2004 in het huwelijk nadat ze Massachusetts plat hadden geprocedeerd voor erkenning van het holebi-huwelijk. Twee jaar later zijn ze uit mekaar gegaan en nu is de scheiding ingeleid. De last van het iconendom weegt zwaar en de verleidingen loeren overal om de hoek. Next !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen Onafhankelijk

 

 

Zeer goed, VB, leg de nadruk op het socio-economische aspect ; de media en de traditionele partijen maken de burgers wijs dat dit geen moment is voor communautaire problemen.  Het leeuwendeel van de nationaliteitenkwestie in het land B is louter economisch, sociaal en financieel. 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persmededeling ivm Simon Wijffels

 

Vlaams Belang woedend over manifeste laksheid
Gents parket en Vreemdelingenzaken

 

Het Vlaams Belang heeft met grote verontwaardiging kennis genomen van de wijze waarop een einde dreigt te komen aan de strafprocedures ten aanzien van de aanranders van de Gentse scholier Simon Wijffels. Andermaal worden hier de extreme inefficiëntie van ons gerecht en de verregaande laksheid tegenover jeugdcriminelen in al hun facetten geëtaleerd. Daarnaast manifesteert de Dienst Vreemdelingenzaken zich opnieuw als een ivoren toren.

Voor het Vlaams Belang is het in de eerste plaats volslagen onbegrijpelijk en onverantwoord dat het onderzoek van een zeer eenvoudig dossier, waarbij de daders van meet af aan gekend waren, anderhalf jaar moet duren. Dit toont in ieder geval aan dat het Gentse parket dit nochtans ophefmakend dossier grondig heeft verwaarloosd. Daarnaast blijkt nog maar eens dat het huidige jeugdbeschermingsrecht hoegenaamd geen adequaat instrument is om criminaliteit van minderjarigen te bestrijden. Anderhalf jaar na de feiten maakt een verschijning voor de rechter op jeugdige criminelen geen enkele indruk meer.               

Absoluut onaanvaardbaar is dat het Gentse parket helemaal geen informatie doorgeeft over lopende strafzaken ten aanzien van (illegale) buitenlanders aan de dienst Vreemdelingenzaken, met als argument “dat het er gewoon te veel zijn”. Zeker wanneer het gaat om illegalen die reeds een uitwijzingsbevel kregen, is deze nalatigheid van het parket onthutsend.

Dit laatste is evenwel geen verontschuldiging voor het ondoordachte optreden van de Dienst vreemdelingenzaken. Voor het Vlaams Belang is het nagenoeg uitgesloten dat men bij deze dienst niet zou geweten hebben dat de beide broers vervolgd werden voor een ophefmakende moordpoging, die zeer veel media-aandacht genoot. Dat de familie toch werd uitgewezen, bewijst andermaal de levensgrote wereldvreemdheid van deze dienst. Helemaal schrijnend is dat per volwassene ook nog eens een beloning van 250 euro werd uitgereikt.    

Vanzelfsprekend zullen hierover morgen vragen worden gesteld in de plenaire vergadering van de Kamer.

 

Bart Laeremans,  Filip de Man,  Francis Van den Eynde                             


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een om in te kaderen van "den bleitende zakkenvuller"

 

 

Om rond te sturen naar onze socialistische vrienden

Belgie barst ?

 

In het VU-kaderblad nr 39 van juni 1992 pagina 5  zegt toenmalig VU-Voorzitter BERT ANCIAUX, momenteel kersvers SP.A militant: 

 

Politiek kan enkel geloofwaardig zijn als  we zeggen wat we denken, en doen wat we zeggen.

Komt daarbij dat het Vlaams-Nationalisme voor mij een levenshouding is waaraan ik met mijn voorzitterschap gestalte wil geven.

Ik ben voor een onafhankelijk Vlaanderen  binnen een federaal Europa. Ik geloof dat Belgie zich overbodig zal maken. Dit is geen separatisme. Ik stel gewoon vast dat de Belgische ballon leegloopt.

Ver.uitgever: Doe-blad voor kadermensen in de VU: Paul Van Grembergen

Wat denken oude krokodillen Claes, Colla,  Willockx en Tobback van dergelijke nationalistische praat van  hun illustere partijgenoot?

***

(met dank aan de Vlaamse Sherlock Holmes, alias Jan de Moor)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Big-Bang komt nog - door Senior

 

Weggeplukt uit de reacties :


Ik vrees dat de kubus in de ruimte (zie artikel hieronder) binnenkort ergens gaat tegen aan vlammen met gevolgen die wereldomvattend zijn.

Op nog geen jaar tijd is de ganse wereldeconomie in de lappenmand gesukkeld en dit is hoofdzakelijk te wijten aan de casinomentaliteit en het gepoker van de instellingen die het moeten hebben van de centen van de mensen. Om diezelfde "mensen" te sussen worden door allerhande regeringsleiders, presidenten en hoge pieten maatregelen aangekondigd waarin met steun, waarborgen en kredieten gegoocheld en gesmeten wordt. Alleen stel ik me de vraag ( en waarschijnlijk vele anderen ook) waar die 'weldoeners' al die opleggers vol banknoten gaan blijven halen.

Alle dagen worden we overspoeld met berichten over sluitingen, massale personeelsvermindering, dalende vraag naar goederen enz. Grote multinationals die in een niet zo ver verleden gigantische winsten maakten , staan nu te smeken om overheidssteun (lees: belastinggeld) om verder te kunnen boeren. Wederom stel ik me de vraag: als de consument het laat afweten en de knip op de beurs houdt, wat voor zin heeft het dan om die producten sowieso  te willen maken ?  Het bankenschadaal heeft bij de gewone man/vrouw een zeer diepe wonde geslagen waardoor hun vertrouwen in deze instellingen is verdwenen. Er zijn onvoorstelbare  hoeveelheden spaarcenten en beleggingsgelden van gewone mensen in rook opgegaan, verduisterd, verbrast en ... verdwenen.

Wie gelooft er nog in de  ernst van politiek, overheid en industrie ?

Ook zij die nu al orakelen dat het ergste leed geleden is moeten we als liegebeesten of buitenaardse wezens beschouwen, want de grote 'bots' moet nog komen.Wat we nu meemaken is het voorspel...de hoofdact moet nog beginnen en dit wanneer de allergrootste multinationals drastische maatregelen gaan nemen om nog te kunnen overleven,al was het maar op één been ! De vakbonden zullen erbij staan en er  enkel kunnen naar kijken. Geen gouden handdrukken meer, geen riante opzegvergoedingen meer, de kas is leeg! We zullen moeten tevreden zijn als er nog wat dopgeld overblijft.

Hoe is dit alles zo ver en zo snel kunnen gebeuren? Een vraag die ieder van ons aan zichzelf mag stellen èn er een antwoord op vinden. Wanneer we naar ons eigen land kijken en horen en zien hoe het er hier aan toe gaat en gegaan is, kunnen er al veel
antwoorden op veel vragen gegeven worden. Dit land, een voorschoot groot,is een schoolvoorbeeld van hoe je een welvarende natie kapot kunt krijgen op korte termijn. Een landje met meer politiekers dan zonneschijn die meer met hun carrière bezig zijn dan met hun werk,een zootje postjespakkers ,die van partij veranderen zoals bomen van bladeren.

Dames en heren die sjoemelen en boemelen dat het een lieve lust is en die zich nooit van enig kwaad bewust zijn ,als ze al eens tegen een lamp lopen...beter nog...die anderen beschuldigen van spelletjes en deugenieterijen om zichzelf wit te wassen. Bankiers die zot van glorie en eigendunk de hun toevertrouwde gelden van de 'gewone mens' MISbruikten om zich te tooien met pluimen zoals een paradijsvogel,maar wat uiteindelijk uitmondde in een vlucht zoals een betrapte rioolrat met achterlating van onzekerheid, woede en verlies waar diezelfde 'gewone mens' zal kunnen voor opdraaien.

Ja...de wereld is ziek...zéér ziek, met een grote massa gevaarlijke gekken die uitzwermen naar de vier windstreken met een even zieke ideologie die het absurde overtreft en die in de toekomst nog meer ballast op onze schouders zal leggen.

Ik vrees dan ook te mogen stellen dat wanneer men alle huidige ingrediënten  samenvoegt er een gevaarlijke cocktail aan het borrelen is die de ontvlambaarheid van nitro-glycerine benadert !

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een héél programma in 1 beeld

 

Het is  niet hallal maar afdoend

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kubus hobbelt verder, wij klampen ons vast.

 

Heeft u ook dat onprettige gevoel, dat de wereld geen mooie ronde bol is, die zijn perfect ovalen baan rond de zon aflegt, maar veeleer een brokkelige kubus die met horten en stoten door het universum hobbelt ? (We moeten opletten wat we zeggen, want stel dat een of andere project-kunstenaar ooit een voorstelling gemaakt heeft van zo'n mislukte homp in de ruimte, dan worden we wellicht veroordeeld wegens plagiaat en moeten we onze nummers van Angeltjes uit de internethandel nemen. Artiesten dagen uit met gedurfde projecten maar o wee, als uw interpretatie van hun kunst, hen niet aanstaat, dan hollen ze naar de rechtbank : kunst en justitie hand in hand voor een rechtvaardige weireld)

 

De Borg Kubus uit Star Trek

 

Het wil absoluut niet vlotten met de wereldeconomie en dat is bedreigend.  Zonder te veralgemenen mogen we er vanuit gaan, dat bedrijven die vroeger met de hakken over de sloot hun bestaan rekten, thans door de verstrengde kredietverstrekkingen, de boeken sluiten of overgaan tot ontslagen. Is het cynisch dit een vorm van natuurlijke selectie te noemen ?  

Dat uitgerekend nu de Vlaamse automobielsector geraakt wordt, is een grote sociale ramp.  De miljarden die de Vlaamse regering gracieus aanbiedt om General Motors/Opel uit de nood te helpen, worden voorlopig zelfs niet bekeken.  De vakbonden zitten zich beteuterd naast de directie en de politici af te vragen, hoe het zo ver is kunnen komen.  Aan hen heeft het nooit gelegen, hoor.  Zij hebben altijd stipt en trouw hun aandeel geleverd in de Grote Deal : arbeid tegen kapitaal. Het vertrouwen van de betrokken burgers die hun arbeid geleverd hebben, is diep geschokt.  Zij zijn in het verledenzowel een beetje voorgelicht als zwaar opgejut. En nu is niemand verantwoordelijk, en iedereen houdt iedereens handje vast in een groot knuffelmoment. Dat is precies wat de economie zal aanzwengelen.

De banken verschansen zich nog steeds in hun pompeuze gebouwen die er uitzien als moderne uitgaves van burchten, kathedralen of luchtschepen. Wij weten intussen dat de mannetjes en de vrouwtjes die het binnenin voor het zeggen hebben, ordinaire illusionisten zijn die met ons geld hocus pocus foetsie gespeeld hebben. En zich nu verongelijkt terugtrekken, liefst met een vette miljoenenbonus. Zij die blijven, zijn geen snars beter maar er zijn geen betere snarsen.

Overal hebben politici het over miljarden waarmee zij hun stukje wereld zullen redden.  In Obamaland, waar alles traditiegetrouw the biggest is, zijn na de 700 miljard van Bush nog eens 800 miljard dollar nodig om het wankelende systeem overeind te houden.  We kijken niet op enkele miljarden, hoor, dat doen zij ook niet. Sommige hulppieten van Obama hebben het zelf niet nauw genomen met hun civieke belastingplichten in het verleden en ze worden afgedankt, na minder dan een maand.  Credibility, geloofwaardigheid, ach het zijn maar woorden, nietwaar, net zoals miljarden veel bedrukt papier vertegenwoordigen. Waarvoor wij onze ziel veil hebben in de fictieve kringloop van werken-verdienen.

En in het eigen schattige landje, dat op een sputterende vulkaan leeft, blijven politiek, gerecht, parlement en partijen zich elke dag belachelijk maken. De vorige premier papte met een vrouwelijke rechter uit de eigen kerk aan, om een mild vonnis voor zijn beleid te verkrijgen.  Toen hij in nauwe schoentjes kwam, informeerde hij de Kamer dat leden van zijn sekte contacten hadden gehad met justitie. Alleen in het land B kent men een term voor zulke handeling : tjevenpolitiek.

Een parlementaire onderzoekscommissie stelt experten aan die onderzoeken of de partijpolitiek het gerecht heeft beïnvloed. Na enkele vergaderingen beslissen die juridische geleerden dat het parlement niets te onderzoeken heeft.  "Keert terug naar uw nutteloze praatbarak. Justitie is door jullie verknoeid en leeft zijn eigen politiek bestaan, waar jullie niets aan te vertellen hebben". Vandaag zal er heftig en emotioneel gepraat worden in de parlementaire zoekcommissie over de doofpot. En het Hoogste Gezag en het Verheven Ideaal. Maar vooral over de Doofpot.

Het begrotingstekort in 2009 waar onze kinderen en kleinkinderen zullen voor opdraaien, bedraagt ongeveer 10 miljard euri (400 miljard frank, om het sprekend te maken). Gelukkig is er nu een politieke partij opgestaan, die ons zal bevrijden van alle calamiteiten en die de kubus zal slijpen tot een mooi tollende bol : LDD, Lawaai, Duwen en Drammen.

En de brokkelige kubus hobbelt verder op zijn kronkelige pad door het universum. Het komt allemaal goed maar het duurt wat langer. Onze ideologie blijft onaangetast : als dat geen zekerheid is, kiest u dan maar voor de onzekerheid.

Savat


03-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van Wanten : 400.000 euri kunst tegen de vlakte

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn vertrokken ...

 

 

Deze foto in de verkiezingskrant van Vlaams Belang gaf aanleiding tot een rechterlijke uitspraak, dat de krant niet meer mag verspreid worden.  De Duitse "auteur" van de montage had een geding aangespannen en natuurlijk gaat Justitie akkoord.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rare wolken

 

.
.
Rare wolken boven de staat Washington


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Let op, een Tweedekker door Filip de Man

 

Kijk nu, kijk nu. Gisteren schreef ik: “Redenen genoeg dus om geen (verloren) stem te gunnen aan een NVA die vecht met de kiesdrempel en al evenmin aan windhaan Dedecker die zijn eenmanspartij-met-dezelfde-naam alleen maar als een vehikel ziet om eindelijk minister te worden.”

En wat staat er morgen in de Knack? Dat Dedecker volop mikt op regeringsdeelname samen met zijn intieme vijanden van Open! VLD en CDV-ACV.


Hij durft in het vraaggesprek zelfs stellen: “Dat is het alternatief voor de huidige ploeg". Sterk toch: de huidige regering met CDV en VLD is volgens LDD waardeloos, maar met Jean-Marie er bij als minister, worden… wonder o wonder… alle problemen opgelost. Het is zo doorzichtig dat men nauwelijks kan geloven dat een partijleider zoiets zegt.


Ook zeer ontluisterend voor onze zelfverklaarde Robin Hood is volgende uitspraak: "Het Vlaams Belang is en blijft uitgesloten van de macht." Daarmee is eigenlijk alles gezegd: de tweedecker is zijn entree in de Belgische regering aan het voorbereiden en als dat enig spuwen vergt in de richting van de echte rebel, dan doet hij dat.


Dedecker is wel zo leep om te ontkennen dat hij per se minister moet worden (zijn gebedel ten tijde van de VLD-periode was al te pijnlijk), maar zeg nu zelf: als er zo’n coalitie komt met LDD… wie zal dan minister worden?

Filip de Man


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter over Dedecker

 

Filip Dewinter reageert vol ongeloof op de uitspraken van Jean-Marie Dedecker in een interview met Knack. Dedecker laat in Knack weten dat hij besturen met het Vlaams Belang in de Vlaamse Regering na de Vlaamse verkiezingen niet ziet zitten en een meerderheid wil vormen met CD&V en open-VLD.

Jean-Marie Dedecker verkoopt zijn ziel aan de traditionele partijen nog voor de Vlaamse kiezer geoordeeld heeft. Het masker valt af : “Jean-Marie Dedecker wil nu met de partijen die hij uitspuwt in bad om zelf aan de vleespotten te kunnen zitten. Een weinig consequente houding.”, zegt Filip Dewinter. “Jean-Marie Dedecker lijkt wel zot van glorie. Hij organiseert de uitverkoop van zijn programma en principes al voor de verkiezingen. Omwille van een deelname in de Vlaamse Regering onderschrijft Jean-Marie Dedecker impliciet het cordon sanitaire, in de hoop hiermee aanvaardbaar te zijn als regeringspartner voor de traditionele partijen. Een ontnuchterende vaststelling voor al diegenen die Dedecker als een alternatief voor de traditionele partijen beschouwden. Het enige echte alternatief voor de traditionele partijen bestaat in een coalitie tussen Vlaams Belang, N.VA en LDD.”, zegt Filip Dewinter.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dames, trouw een Arabier : u wordt zijn Eigendom. (Tot hij u dumpt)

 

 

Alweer een sprookje van 1001 Nachten of toch bijna.  Een 17-jarig dom Canadees blondje ontmoet de Arabische prins van haar Dromen die in Montreal studeert. En hoe gaan die dingen, daar zullen we het niet uitgebreid over hebben : smakkerdesmak, en het verliefde stel vertrekt naar het vaderland van de bruidegom, het unieke Prachtland Saoudie-Arabië.  Kindjes worden geboren, het gezinnetje groeit maar helaas bloeit niet.

Zeven jaar later, nu dus, is de jonge Canadese het leven ginder ver zo beu als heet woestijnzand en ze wil terug naar de groene bossen en de koude vlaktes van Canada. Haar Droomprins is haar nachtmerrie geworden.

Helaas op individuele bewegingsvrijheid voor dames heeft men het niet zo bekeken in het Prachtland.  En daarbij steunt men zich op de sharia, die in dit geval zegt, dat mevrouw het eigendom is van mijnheer, gezien ze de moeder is van zijn kinderen.

Is dat geen fraai perspectief voor de Europeanen die het normaal vinden dat de sharia ook hier zou toegepast worden, opdat de moslims zich goed zouden voelen ?

HIER kan u het verhaal in het Engels lezen, maar dan zonder de fiorituren die wij er u gratis bijleveren. 

Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn vieren ? U kan beter naar de Hel vertrekken.

 

.

Deze fijne man met de microfoon, een inwoner van Londonistan (voorheen London) verwenst al wie kaarten zendt met rode hartjes, zijn geliefde een bloempje schenkt, enz.  Al wie op  de dag van  Valentijn de liefde viert, verticaal, horizontaal, diagonaal, geeft gehoor aan de lokroep van de Duivel.  Anjem Choudhary, een haatmoslim,  vertelt er alles over  in the Daily Star.

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Incidentjes, voorvalletjes, niets speciaals.

 

De eerste twee dagen van februari grepen volgende incidentjes of voorvalletjes  plaats door toedoen van aanhangers van  de vredelievende godsdienst :
 
01.02.09 : Dagestan  (Makhachkala) - Islamisten openen het vuur op een café en doden vier aanwezigen
.
01.02.09 :  Filippijnen (Siocon) - Islamisten nemen vier goudzoekers gevangen en maken ze af met machetes
.
02.02.09 : Afghanistan (Uruzgan) - Een zelfmoord Fedayin ontploft en doodt 20 lokale politie-agenten
.
02.02.09 : Pakistan (Quetta) - een zakenman wordt neergeschoten door Soeni-gelovigen
.
02.02.09 : Thailand (Patani) - 2 veiligheidsagenten worden onthoofd door moslim-militanten - de lichamen worden verbrand.
En zoals Pat Condell telkens eindigt : PEACE !




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!