Angeltjes
05-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Walvisstelsel trekt zich niets aan van de verkiezingen

 

Het Walvisstelsel
Credit &
Copyright:
Adam Block, Mt. Lemmon SkyCenter, U. Arizona
Gaststerrenkundigen: Tom Bash en Craig Gates

Uitleg: NGC 4631 is een groot, mooi spiraalstelsel dat we precies van opzij (edge-on) zien. Het bevindt zich op een afstand van slechts 25 miljoen lichtjaar in het goed afgerichte noordelijke sterrenbeeld van de Jachthonden (Canes Venatici). De ietwat verwrongen wigvorm van dit melkwegstelsel doet sommigen aan een kosmische haring denken, anderen aan zijn populaire bijnaam: Het Walvisstelsel. Hoe dan ook is het vergelijkbaar in afmeting met onze eigen Melkweg. In deze prachtige kleurenafbeelding van het Walvisstelsel zijn de gelige kern, donkere stofwolken, de jonge blauwe sterclusters, en rode stervormingsgebieden makkelijk te vinden. Een begeleidend melkwegstelseltje, het kleine elliptische stelsel NGC 4627, is net boven het Walvisstelsel zichtbaar. Buiten beeld, onder de onderrand van de afbeelding, bevindt zich nog een vervormd melkwegstelsel: NGC 4656 met de vorm van een hockeystick. De vervormingen en zich vermengende sporen van gas en stof dat op andere golflengten is gedetecteerd wijzen er op dat alle drie deze melkwegstelsels in hun verleden rakelingse ontmoetingen met elkaar hebben gehad. Het Walvisstelsel heeft ook een halo uitgespoten van heet gas dat op röntgengolflengten opgloeit.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe-de-stemtest-maar-weg

 

Wij waren niet van plan iets te schrijven over "Doe de stemtest" die door de Hoge Kwaliteitsmedia De Standaard en de 0000 aangeboden worden.  Wij weten plusminus waar we thuishoren in het politieke landschap.

Voor de lol hebben we de 36 vragen met "akkoord" beantwoord (wat natuurlijk absurd is, want je spreekt jezelf tegen) en met dat profiel kwamen we uit bij de Open-VLD en als laatste bij Vlaams Belang. Dan hebben we het omgekeerde gedaan en overal "niet akkoord" geantwoord en toen was ook het resultaat omgekeerd : eerst Vlaams Belang en als laatste Open VLD.

Dr. Frank Thevissen Internationaal Expert Strategische Communicatie en (Politieke) Marketing heeft in Knack een merkwaardige Vrije Tribune neergeschreven onder de titel : De-doe-deze-stemtest-best-weg-test 2009.  Daarin maakt de gewezen VUB-professor brandhout van de oppervlakkige en vooringenomen vragen.  Wij kunnen dit enkel bijtreden.  HIER KLIKKEN voor de tekst van dr. Thevissen.

Wij hebben ook een Stemtest. Wat hoort u het liefst ?  België barst of België ontploft ? 

Savat.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill O'Reilly : waarom u de pers niet kan vertrouwen

 

Aan hand van enkele voorbeelden over de varkensgriep of het bestaan van een zwerverskamp aan de rand van Sacramento, de hoofdstad van Californië, als gevolg van de economische crisis, legt Bill O'Reilly uit dat je de Amerikaanse pers beter niet kan vertrouwen.

De onze, in Vlaanderen en Europa, allicht wel ? U heeft toch ook al lang de kwaliteitskranten aan de deur gezet ? Om niets te zeggen over de "kwaliteitsomroep" 0000.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijze Arabier erkent Westerse cultuur als superieur

 

(met dank aan Aramburo)

De Saoedische intellectueel Ibrahim Al-Buleihi roept Arabieren op om de grootsheid van de westerse cultuur en de tekortkomingen van de eigen cultuur te erkennen. In een interview in de Saoedische krant 'Okaz prijst Al-Buleihi, lid van het invloedrijke regeringsadviesorgaan Saudi Shura Council, de westerse beschaving de hemel in.
Op de vraag waarom hij zo gefascineerd is door de westerse cultuur, zegt Al-Buleihi tegen de interviewer: "Kijk om je heen. Al het mooie in ons leven komt voort uit de westerse beschaving. De pen in je hand, de recorder waarmee dit je ons gesprek opneemt, het licht in deze kamer, de krant waar je voor werkt... zonder de uitvindingen van het Westen was ons leven dor."
Al-Buleihi prijst naast de materiële vooruitgang ook de basisprincipes van de westerse cultuur. "De westerse beschaving is superieur in alle aspecten van het leven. Het heeft de mensheid bevrijd van zijn illusies en tekortkomingen. De westerse cultuur is de enige cultuur die het individu erkent en hem de mogelijkheid geeft zijn dromen na te jagen."
De Saoedische denker roept mensen uit andere culturen, waaronder de islamitische, op om de eigen tekortkomingen te erkennen. "Het heeft geen zin uit trots je eigen cultuur te verheerlijken als je ziet dat deze leidt tot achterlijkheid, apathie en de vernietiging van vooruitgang en uitmuntendheid."
De interviewer van 'Okaz werpt de vraag nog op of de Arabisch-islamitische beschaving ook niet aan de westerse cultuur heeft bijgedragen. Al-Buleihi: "De Arabische geschiedenis stemt somber. Hij is getekend door politieke twist en oorlog. De enige invloedrijke Arabische denkers baseerden zich op de Griekse oudheid, de bakermat van de westerse beschaving

 @ Welingelichte Kringen

http://www.aafaq.org/english/pysk.aspx?id_alri=27

http://www.memri.org/bin/articles.cgi?Page=archives&Area=sd&ID=SP233209

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geslaagde fotoreportage Nieuwsblad over 1 mei VB-familiedag

 

 

Het Nieuwsblad publiceert vandaag een complete fotoreportage over de 1 mei famiedag op de Scheldekaaien. Wij pikken er 1 foto uit en de overige kan u door te klikken HIER BEKIJKEN

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op wandel in Koekelberg

 

Today's News in Pictures - May 4, 2009 / 11
Kandidaat-verkozenen lachen de voorbijgangers toe


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruxelles - Wallonie

 

 

Het Vlaamse Hoofd is verdwenen

Uit een opinie-onderzoek  door de ULB (Université Libre de Bruxelles) in opdracht van Le Soir, blijkt dat de Walen en de chichi-ters van Brussel vooral veel aandacht wensen van hun volgende regeringen voor onderwijs.  Mooi.  Of ze er ook slimmer zullen bij worden, mag betwijfeld worden op basis van hun beperkte mogelijkheden.

Wij doen nu even wat Le Soir e.a. Franstalige media courant doen, als zij het over Vlaanderen hebben : de nodige minachting tentoonspreiden.

In de veronderstelling dat Vlaanderen zelfstandig zou worden, zou 48,6% van de Walen zijn lot willen verbinden aan dat van de Brusselaars, terwijl slechts 25,1% van de Brusselse chi-chiters een vereniging met de Walen wensen. 37,3% van de ondervraagden zou opteren voor het statuut als Europees district. Wat de resterende 38% van de Brusselaars denken, wordt niet vermeld. Die willen misschien geadopteerd door Monaco, dat is een welvarend Franstalig Prinsdom.  Of misschien willen ze wel aan de rokken hangen van de keuning van Marokko : ook een Prachtland. En bijna even tolerant als Bruxelles.

Savat

Meer info : hier klikken voor Le Soir

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muisje zorgt voor eten

 

 

Hier geven we de originele titel  :

ヤチネズミ  けっこう美食家!☆

Het begeleidend muziekje is uit Hoffmanns Vertellingen van Jacques Offenbech ( de Barcarole)


04-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is ons land

 

Lees artikel bij

http://www.angeltjes.net/#home

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het parlement is een circus, de politici zijn de Augusten en Jan-Maria is de Leeuwentemmer zonder gezag

 

U mag het ons niet kwalijk nemen, maar wat zich momenteel afspeelt met de nieuwe partij, die beweert een andere politieke wind te laten waaien, de eenmanszaak Dedecker, tart werkelijk elke verbeelding.

Het onbekende en (naar ingewijden ons verzekeren) tamelijk onbenullige kamerlid Vynck, dat twee weken geleden van LDD overstapte naar Open-VLD, is naar eigen zeggen, misleid geworden en keert nu terug naar LDD ... (Voor onze Nederlandse lezers : de Open-VLD is jullie liberale VVD en de afgescheurde LDD -Lijst Dedecker- leunt nauw aan bij Rita Verdonk). Het overstappende kamerlid was zo geschokt door het inschakelen van een privé-detective door zijn politieke patron, om de gangen van de VLD-minister Napoleon de Gucht na te gaan, dat hij zich in de armen wierp van de Grote Partij.  Bartje Somers, de voorzitter, vroeg nog : "Wie is die man ?"  

LDD was door die onverhoedse actie geen voltallige fractie meer, van 5 naar 4 kamerleden, en er zouden 11 personeelsleden ontslagen worden, onderwie de chauffeur van Jan-Maria, die bovendien ook nog eens 2000 euri per maand zou derven.  Een ramp, een tragedie, een psychologisch drama, zelfs de deejay uit Wilrijk die enkel met zichzelf en zijn eigen bezig is, vond dit vreemd. 

Nu komt Vynck terug op zijn beslissing.  Hij is even naar het Grote Bordeel geweest maar verkiest de intimiteit van de kleine kabberdoes.

Vorige week heeft onze vriend en ijverige reageerder Jos, een lijstje gepubliceerd van overloperijen en incidenten die zich gedurende het laatste jaar hebben voorgedaan met deze twee zogenaamd liberale partijen. Het is een circusvoorstelling met Augusten, die aan en af draven, mekaar komische meppen toedienen, persoonsverwisselingen die leiden tot hilarische toestanden en helemaal centraal in de piste staat een circusdikkedeur zich met zijn zweep in het zweet te knallen, en de troep blijft maar tegen mekaar aanbotsen onder het luid gejoel van de toeschouwers. Dàt is pas een herwaardering van de politiek.

Ook als LDD een flink aantal stemmen zou behalen, is het al bij voorbaat geweten, dat er met deze farceurs veel zal gelachen worden maar helaas weinig maatschappelijk werk zal verzet worden.

Het land B in ontbinding trekt dergelijke verzameling eendagsvliegen aan.

Savat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van de blog van Frank Vanhecke

 

Ruzie in de VB-Eurofractie !

 

vanhecke_feature
Gevloerd door De Morgen
.

Het ziet er niet goed uit voor mij. Enkele dagen geleden kreeg ik in een onafhankelijk onderzoek nog de hoogste score ("vijf sterren", zie stukje op deze blog 24 april) voor mijn inzet als Europees Parlementslid, maar vandaag maakt de objectieve kwaliteitskrant De Morgen brandhout van mij: nul punten. Allé, had het nu nog één geweest, of een halveke. Maar nul... Ja, dat is niet veel hé.

vanhecke_thumb
Ze hebben me vast.

En het zit er al bovenarms op in onze (tot nu toe) kameradenploeg van de Europese fractie. Philip Claeys is boos op mij omdat hij van De Morgen één krijgt en hij eigenlijk ook liever nul gekregen had. "Een grove onrechtvaardigheid" fulmineert hij, alsof ik er iets kan aan doen. Als dat maar goed afloopt. En Koen Dillen is ook al mistevreden, want die heeft wél een halveke gekregen en ook hij had liever helemaal niets.

Ja, jongens ik zal het jullie wel leren hoor. Een eerste stap in de goede richting is een conflict met de ouwe, verzuurde rakker Pol Goossens. De man is tot twee keer toe bijna in handgemeen met mij geraakt. Een eerste keer toen een persconferentie met Jean-Marie Le Pen in het Europees Parlement werd belegerd door honderden zeer agressieve linkse tegenbetogers. Goossens (toen hoofd "Europa" voor Belga) verloor toen alle zelfbeheersing en hitste als een echte verklikker de tegenbetogers op door ook mij aan te duiden als "a fascist leader". De tweede keer was tijdens een ontmoeting in de persruimte van het Europees Parlement, toen hij als enige weigerde mij als begroeting de hand te drukken. Dàt is het soort gasten dat nu de puntjes en de sterretjes mag uitdelen. Doorspoelen.

En "De Standaard" komt er ook nog aan. De vaste Europa-correspondent daar heeft de voorbije vijf jaren niet één keer gesproken met zelfs maar één van onze Europarlementsleden. Méér, hij heeft ons zelfs niet één keer gegroet bij het passeren in de gangen...

Er is maar één ding dat ze niet kunnen vervalsen, en dat zijn de cijfers: het aantal tussenkomsten, de parlementaire vragen, de interpellaties. Merkwaardig toch dat de drie musketiers met de nul-tot-bijna-nul cijfers daar het allerbeste scoren.

orde
P.S. Maar God slaat niet of Hij zalft! Zopas kreeg ik een fax van de Kamer van Volksvertegenwoordigers dat ik in aanmerking kom voor "een onderscheiding in de Nationale Orden" - eindelijk de erkenning die ik verdien. Hmm. Jammer genoeg wordt er wel aan toegevoegd: "De weigering van een decoratie in de Nationale Orden is onherroepelijk en heeft tot gevolg dat de betrokkene nooit meer voor een benoeming of bevordering in deze Orden kan worden voorgedragen." Oók dàt gaat aan mijn neus voorbij, vrees ik.

Frank Vanhecke.

(Heerlijk stukje satire, Frank !)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proef gratis fotodatabank SN
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

Foto : Pascal Vyncke Seniorennet


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van het Seniorennet

 

SeniorenNet lanceert vrije fotodatabank 

14:48 SeniorenNet biedt vanaf begin mei zo'n veertigduizend foto's gratis aan. De fotograaf is webmaster Pascal Vyncke hemzelve, 23 intussen. Hij maakte vijf jaar lang beelden voor dit project.

De nieuwe fotodatabank zou een oplossing moeten bieden voor de gewone internetsurfer die professionele foto's wil gebruiken. Wie dat nu zonder toestemming doet, moet al snel 250 euro betalen. Als je betrapt wordt op onrechtmatig gebruik, riskeer je juridische gevolgen.

Gratis downloaden

Vanaf nu kan u probleemloos bij de nieuwe fotodatabank terecht. Fotograaf Pascal Vyncke, al jarenlang de drijvende kracht achter SeniorenNet, werkte er vijf jaar lang aan. Hij ontwikkelde er ook een uitgebreide zoekmachine voor waar u gratis beelden van hoge kwaliteit kan downloaden.

De databank richt zich niet alleen op gewone gebruikers die een verjaardagskaart of geboortekaartje willen maken. Ook bedrijven mogen kosteloos plaatjes gebruiken voor hun catalogus of advertentie.

Veertigduizend foto's

Vermoedelijk zal het succes van fotodatabank.seniorennet.be vooral afhangen van het aantal fotografen dat mee op de kar springt. Vandaag kan u er zo'n veertigduizend foto's vinden. Vyncke's bedoeling is om dat aantal fiks op te drijven tot zelfs een miljoen foto's.

Het project staat wel nog in zijn kinderschoenen. Door het beperkte aantal foto's is de databank zeker niet allesomvattend. Zo vindt u in de categorie 'Reizen' slechts vijf subcategorieën: Afrika, Lille, Turkije, de Verenigde Staten en Wenen.

Ook een evenwicht tussen de onderwerpen is nog ver zoek. De groep 'Beroemdheden' telt slechts acht foto's, terwijl de categorie 'Tekens-symbolen-verkeerstekens' al meer dan dertienduizend beeldjes telt. Afwachten dus of Vyncke nog andere fotografen zal kunnen overtuigen om met SeniorenNet in zee te gaan.

@ Gazet van Antwerpen

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : ook bij de Coburgs is het crisis

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asemrovende beelden uit Zuid-Afrika door onze correspondent Peter

 

 

 

Bij Angeltjes' Bijhuis zijn een aantal "asemrovende" (adembenemende) foto's te zien door onze Zuid-Afrikaanse correspondent en vriend, Peter. Klikt u op deze tekst en u bent er.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse subsidies voor Politieke Partijen Jongeren

 

 

De politieke partijen met een "jongerenafdeling"  laten zich verwennen door de Vlaamse Gemeenschap onder de noemer "Jeugdbeleid" van Bert Anciaux. Alle partijen, behalve één.

We overlopen de jaarbedragen die vastgelegd zijn voor de periode 2007/2009 :

Jong Nv-A - € 55.000

Jong Groen - € 65.000

Prego-Spirit - € 85.000

Jong VLD - € 85.000

Animo (SP-a) - € 145.000

Jong CD&V - € 189.000

LDD's Gezond Verstand : € 20.000

Dit is een ideale sector om geld los te peuteren.  Zo bestaat er bijvoorbeeld een vereniging van de Jongeren van de Socialistische Mutualiteit die € 672.000 binnenrijven.

Wie meer wil weten : HIER KLIKKEN.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontroerende lezersbief

 

We werden getroffen door een ontroerende lezersbrief in Het Laatste Nieuws (neen, Victor van Vosselaer, het is niet de uwe, die was ook to the point en juist) naar aanleiding van het debat over de partijfinancieringen. Sommige lezers onderscheiden zich door hun diep-menselijke emotie in een sierlijke tekst te plaatsen. Dank u, Maurice uit Diksmuide, voor uw serene woorden, uw gevoelige redenereertrant en historische situering.  Volgend jaar bent u beslist bij de genomineerden voor de Gouden Uil.

maurice simoens, Diksmuide

Jaen juistr aan deze vlamseextremisten die belgie stuk willen,verstandige mensen zullen toch besefen dat men nog altijd beter af ismet de huidige partijen,en niet de zwarte nazigebroed als nva en vb en ldd,stop deze waanzin,sluit ze in een kerker,en verbrand om te beginnen die smerige zwarte geel vlag met leeuw,belgen zijn hun mooie vlag trouw,weg met zwart gespuis,weg met dedeckers,dewinters,dewevers,dit soort wasde ellende tijdens de oorlog.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandstichtingen in Ekeren, toevallig de gemeente van Filip Dewinter...
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 

In Ekeren wordt een scoutsgroep ernstig belaagd.  Er worden zelfs auto's in brand gestoken.  Het gekende Vlaams-Belang kopstuk, Filip Dewinter woont in Ekeren. Wij zeggen niets.

Meer nieuws over deze zaak : HIER KLIKKEN

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps OCMW met onthutsende cijfers

 

Een kwart van de leeflonen die het Antwerpse OCMW uitkeert, gaat naar geregulariseerde vreemdelingen. “Wij moeten uitkeringen geven aan mensen die daar wettelijk geen recht op hebben”, zegt ondervoorzitter Marco Laenens (VLD)

In december 2008 keerde het Antwerpse OCMW aan 5.714 mensen een leefloon uit waarvan 1.505 geregulariseerden.

De geregulariseerden die zich aanmelden voor een uitkering, komen vooral uit Noord-Afrika, Ghana, Afghanistan, Pakistan, Tsjetsjenië en de Balkan. “Velen zijn al jaren in het land, maar spreken nog steeds geen Nederlands”, aldus Laenens. Ook het verhaal, dat zij aan de slag gaan van zodra zij geregulariseerd zijn, wordt door deze realiteit ontkracht.

“Onze verblijfwetgeving is niet afgestemd op de OCMW-wetten. Heel wat mensen krijgen een regularisatie op voorwaarde dat ze zelf voor hun levensonderhoud zorgen. Maar anderzijds mogen wij die mensen geen uitkering weigeren, het beroepsgeheim staat ons zelfs niet toe dat we hun namen doorgeven aan de Dienst Vreemdelingenzaken”.

De heer Laenens kan wellicht zijn links-progressief en liberaal partijbestuur in kennis brengen van deze toestanden.  Of zijn partijgenoot, de Eposchepen voor sjoemel en boemel.

Een mooie maandagochtend toegewenst aan iedereen. Ook voor de professionele lezers van deze blog schijnt het zonnetje.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mager feestje belgische socialisten door Frans Boogaard (AD)

 

.
[WEBLOG BRUSSEL] In Nederland had het gísteren feest moeten zijn, in België is het dat vandaag. Vlaanderen of Wallonië, op de Dag van de Arbeid wordt er niet gewerkt, zijn de winkels dicht, verschijnen er geen kranten, maar wordt er geluierd en gefeest.
Jean-Claude Van Cauwenberghe
 
Al zijn er al jaren geweest dat er meer reden voor was dan vandaag.

Om te beginnen is er natuurlijk de crisis, die steeds meer gewone werkmensen hun baan en karige inkomen kost. Maar daarmee houdt de linkse ellende niet op.
In Vlaanderen slagen de socialisten er maar niet in behoorlijke peilingen te maken, hoe hard de christen-democraten – door nu al meer dan een jaar permanent geblunder – daarvoor ook hun best doen.

De Franstalige socialisten regeren gewestelijk en federaal wél mee, maar hebben ook zo hun problemen. Het is alweer een paar jaar geleden dat partijvoorzitter Di Rupo schoon schip wilde maken, hij had na een reeks schandalen rond prominente socialisten zijn buik meer dan vol van wat hij de parvenu’s noemde, de scharrelaars, de plunderaars van de publieke kas.

Eén van hen en zeker niet de minste, oud-minister-president en oud-burgemeester van Charleroi Jean-Claude Van Cauwenberghe, schoof hij zonder pardon aan de kant. Daarna leek het ook echt even beter te gaan.

Vervolgens kreeg de PS-leider problemen met oud-Senaatsvoorzitter en oud-burgemeester van Hoei Annemarie Lizin, die met creditcards van het lokale ziekenhuis de halve wereld rondreisde en zichzelf op gemeenschapskosten onderweg cadeautjes kocht.

De gemeentelijke diensten namen er een communistische omvang aan en kregen in campagnetijd opdracht om de stad vol te plakken met háár affiches. Vervolgens bleek een delegatie uit het Waalse Parlement, geleid door José Happart en met alweer de onvermijdelijke Jean-Claude Van Cauwenberghe, op gemeenschapskosten vakantie te vieren in Amerika.

Mét echtgenotes bezochten ze de Golden Gate Bridge, het gevangeneneiland Alcatraz en de wijngaarden van Napa Valley, en maakten ze een helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Na terugkeer verklaarde ‘Van Cau’ dat hij al betere hotels had gehad dan het Carlton, en dat aan vorige reizen ook altijd leuke uitstapjes verbonden waren. Happart verklaarde doodleuk, toen Di Rupo de delegatie dwong af te zien van de vergoeding van alle kosten door het Parlement, dat de partij daarvoor wel kon opdraaien.

De jongste rel draait rond Philippe Van Cauwenberghe, gemeenteraadslid in Charleroi en zoon van, die door de gemeentelijke aannemer tegen een vriendenprijsje zijn woning liet opknappen. Iets meer dan een maand voor de uiterst belangrijke gewestverkiezingen is dat dodelijk.

Deze week verscheen er op de Franstalige tv al een animatiefilmpje waarin koning Albert II en koningin Paola thuis op de vloer een rode vlek hebben met daarin het sprekende hoofd van Van Cau. De vlek wordt steeds groter, maar de antivlekkenhelden Di Rupo en De Motte, PS-prominent en huidige Waals minister-president, krijgen hem niet weg.

Ook deze week verwelkomde de Antwerpse bioscoop Metropolis de honderdduizendste bezoeker van de film ‘De SM-rechter’, naar het waargebeurde verhaal van rechter Koen Aurousseau uit Mechelen, die zijn baan verloor en door Justitie werd uitgespuugd omdat hij zijn vrouw op haar verzoek naar SM-clubs reed. Als mevrouw Aurousseau nog ooit een versnellinkje hoger wil schakelen en nieuwe prikkels zoekt, dan moet ze proberen PS-leider in Wallonië te worden.
.
(Zo horen we ook eens een stem uit het buitenland over het corrupte socialisme in het land B  : het Algemeen Dagblad uit Nederland)




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!