Angeltjes
25-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hasselt, de smaak van censuur

 

Het Vlaams Belang toert dwars door Vlaanderen met een verkiezingskaravaan. Deze start op 31 mei in Limburg, met name in Voeren, en eindigt in West-Vlaanderen. Bedoeling is om de doortocht in elke provincie af te sluiten met een feestelijke verkiezingsmeeting met muzikale omlijsting.

 

Katleen Martens, Vlaams volksvertegenwoordiger

De eerste meeting was voorzien op 1 juni in Hasselt (tent kolonel Dusartplein). Als sprekers waren aangekondigd: lijsttrekker voor de Senaat Filip Dewinter, 2de kandidaat voor de Senaat Anke Van dermeersch en Limburgs lijsttrekker voor de Kamer Bert Schoofs.

In andere Vlaamse steden is de toelating probleemloos verleend, alleen Hasselts burgemeester Hilde Claes heeft de Limburgse meeting menen te moeten verbieden. Zij wachtte hiermee tot 21 mei, alhoewel het Vlaams Belang de aanvraag reeds had ingediend op 5 mei, de stadsdiensten inmiddels gunstig hadden geadviseerd en in alle contacten de schijn werd gewekt dat de goedkeuring slechts een formaliteit zou zijn.

Het argument luidt nu plotseling dat verkiezingsmanifestaties met onder andere "tenten en andere constructies" niet toegelaten zijn met de mededeling (cit.): "Deze regeling geldt al vele jaren en wordt door alle partijen geapprecieerd. Uw aanvraag past niet in deze zienswijze."

Dit argument komt niet alleen te laat, het is tevens een drogreden van formaat: in aanloop naar de vorige federale verkiezingen werd voor een gelijkaardige activiteit ("Vlaams Belang op wielen") door het toenmalig stadsbestuur wel toestemming gegeven! Hasselt is bij deze niet langer de "hoofdstad van de smaak", maar van de bittere wansmaak van de politieke censuur.

De weigering van het Hasselts stadsbestuur (het enige verbod in Vlaanderen) zal het Vlaams Belang echter niet tegenhouden om in Limburg campagne te voeren. Wij leggen ons niet zomaar neer bij dit absurd verbod. Het Vlaams Belang zal op dinsdag 1 juni wel degelijk in Hasselt manifesteren, met respect voor de rechtstaat, maar evenzeer als hoedster van de democratie en het recht op vrije meningsuiting.

Katleen Martens

Vlaams Volksvertegenwoordiger & Fractieleider Hasselt


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zijn verkiezingen : de politie schiet in gang te Anderlecht

 

Politie verricht grote actie tegen drugsbende Anderlecht

De woordvoerder van het Brussels parket kijkt verbaasd : "Wie had dat kunnen denken, in Anderlecht, zo'n rustige gemeente"

 
Het was de grootste actie die de Brusselse gerechtelijke politie ooit uitvoerde tegen een gewelddadige drugsbende. 24 mensen zijn opgepakt, het parket wil 10 van hen laten aanhouden. Daarnaast zijn er ook verschillende wagens, geld en materiaal voor een cannabisplantage in beslag genomen.
Toch zijn de concrete resultaten minder belangrijk dan het signaal dat de politie en gerecht wilden geven, zegt Glenn Audenaert van de gerechtelijke politie. "Het zijn zulke organisaties die betrokken waren bij de attitude die in het begin van dit jaar de openbare opinie geschokt heeft , met name het systematische verzet tegen het optreden van de politiediensten en het gebruik van vuurwapens tegen de politiediensten. Deze organisaties zijn daarbij betrokken en dit is het begin van het antwoord dat we daartegen formuleren."
Waar is ministerin Turtelbaum ?  Ik hoop dat ze vanavond naar de studio komt.
Bron : 0000


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontmoedig illegale migratie bij de oorsprong

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De apostelen van de vrede verzamelen in de stad van allah

 

  

 

Het was een verhelderende en aangename persconferentie vorige zaterdag in het Borgerhoutse ontmoetingscentrum De Shelter. De heren van Muslim Rise, die zich ook wel eens Sharia4belgium noemen hadden de Grote Vredesapostel uit Groot Brittannië, Anjem Choudary, als eregast uitgenodigd, en die had een aantal maten uit Londen en Kopenhagen met zich meegebracht. De medepassagiers op het vliegtuig uit Londen moeten zich bijzonder prettig hebben gevoeld in dat gezelschap.

Wat de heren willen, is inmiddels geweten : als wij, ongelovigen, ook varkens en apen genoemd, ons niet zullen aanpassen aan de islam, kunnen we maar beter opkrassen. Dat in verschillende varianten en met bloemrijke beledigingen omkranst, is de kern van de boodschap.  En nog één ding, varkens en apen, ulieden wordt aangemaand met uw tengels van de moslimvrouwen te blijven.

De Shelter is een multicultureel buurthuis in de Langstraat te Borgerhout, dat afhangt van de diensten Samenlevingsopbouw en dat bij de plechtige opening geroemd werd als een ontmoetingsplaats voor diverse culturen, minderheden, enz. Ook Vlaanderen in Actie (VIA) van de Vlaamse Gemeenschap is betrokken bij De Shelter en zal uiteraard mede afdokken. Zalen worden verhuurd, behalve voor politieke en religieuze bijeenkomsten, althans zo staat het vermeld op de webstek. Hoe komen die vredesapostelen daar dan terecht ?

Een journalist van Het Nieuwsblad trok op onderzoek uit en kwam terecht bij schepen voor samenlevingsopbouw,  Leen Verbist (sp-a) die natuurlijk van niets wist. Lepe Leen stuurde de scribent naar haar collega Monica de Coninck, die uit de lucht viel : "Neen, ik ben niet verantwoordelijk voor de Shelter, ik ben alleen verantwoordelijk voor de tientallen miljoenen uit de Ziekenhuizen die ribbedebie zijn, u moet naar Samenlevingsopbouw." Daar kwam de reporter uiteindelijk bij een coördinator, die tot zijn grote spijt niet kon helpen, want de VZW heeft een autonome structuur ziet u, nietwaar, dus moet udaar zijn.  De voorzitster van de autonome VZW, Griet van Baarle, schrok zich een hoedje. "Dat is straf" zei Griet "maar niet verwonderlijk, want ik verhuur de zalen niet, daar is een verantwoordelijke voor ..." Enz.

Laat het duidelijk zijn, dat we aan hand van dit luttele feitje een inzicht krijgen in de rommelige structuren van een van de talrijke projecten die op poten zijn gezet om de integratie te bevorderen. Daarin schuilen honderden figuren, ieder met zijn eigen aanhang en agenda. Als puntje bij paaltje komt, is nooit iemand verantwoordelijk en in die omstandigheden mag het geen verwondering baren, dat moslimextremisten en fanatici met open armen ontvangen worden in semi-openbare instellingen en gebouwen. Wij betalen, zij lachen ons uit en zeggen dat we  apen en zwijnen zijn. Wat in een aantal gevallen klopt. Kijk maar naar de burgemeester van Brussel. 

En Slaapmans van Antwerpen, op 13 juni kandidaat op de sp-a lijst, loopt rond in de stad om automobilisten die overtredingen begaan, uit te foeteren. HIER klikken.

Savat

http://www.riso-antwerpen.be/over-ons_2.aspx

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schrik zit er ook in bij de syndicaten

 

Na ACW-topman* Luc Cortebeek roept ook het socialistische ABVV de kiezers op geen stem te geven aan partijen die van de communautaire kwestie een breekpunt maken.

Nadat het ABVV zich de afgelopen jaren al had toegespitst op het buitengooien van Vlaams Belang-leden, het vervolgen van zogenaamde ‘discriminerende’ ondernemers en het pamperen van illegalen, trekt de vakbond in aanloop naar 13 juni - wie had het anders verwacht ? - voluit de belgische kaart. In 2007 kantte topman* De Leeuw zich al tegen de regionalisering van het arbeidsmarktbeleid - een minimale eis die door zowat alle Vlaamse partijen wordt gedragen - omdat de transfers via de sociale zekerheid dan op de helling zouden komen te staan. “Het kan zijn dat als het loonoverleg regionaal wordt gevoerd, dat werknemers in sterke Vlaamse bedrijven meer in hun loonzakje kunnen krijgen. Maar daarvoor geef je toch niet de solidariteit in heel het land op” luidde het toen. Of hoe de belgische vakbonden onder het mom van ‘solidariteit’ lijnrecht ingaan tegen de belangen van de werknemers die ze pretenderen te verdedigen.

Voor het ABVV moet de aandacht nu in de eerste plaats gaan naar het aanpakken van de crisis en de sociaal-economische problemen. Blijkbaar heeft ook de socialistische vakbond nog steeds niet door dat het voeren van welk beleid dan ook binnen de huidige structuren totaal onmogelijk is geworden.

Dat reactionaire belgische belangenorganisaties zoals het ABVV oproepen om niet communautair te stemmen, zal helemaal niets veranderen aan het feit dat ook de Vlaamse kiezer elke dag opnieuw kan vaststellen dat de rol van België definitief is uitgespeeld.

Bruno Valkeniers Voorzitter Vlaams Belang

* Waar haalt men het toch vandaan om voor volksvijandige of ridicule figuren de strelende titel "Topman" te gebruiken ?  Zeg toch wat je denkt : clown, arrivist, graaier, stalinist, regimeknecht. U kan het rijtje aanvullen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er wordt wat afgeschoten in de stad van allah + Aanpassing 08.00 uur

 

Er wordt wat afgeschoten dezer dagen in de stad van allah : het jonge tuig schiet op burgers,  cafégangers schieten op mekaar, burgemeester Slaapmans schiet wakker en Lex Molenaar van de Frut schiet Slaapmans te hulp. Diegenen die veronderstellen dat de stoere taal van de socialist Janssens iets te maken heeft met de verkiezingskoorts, zijn natuurlijk slecht geïntentioneerde burgers.

Leest u even de wakkere standpunten van Patrick Janssens, bijeengegaard door Lex Molenaar in de Gazet van Antwerpen :

De Antwerpse burgemeester Patrick Janssens slaat alarm na het gewelddadige weekend in zijn stad. “Vooral de feiten op het Zuid zijn zorgwekkend. Maar we pakken de daders wel”, zegt hij.

Volgens Janssens vormen de feiten in de Clementinastraat, waarbij messteken zijn toegebracht en met stenen is gegooid, geen geïsoleerd incident. "Ik ken de buurt van de Brederodestraat heel goed, ik ben er zelf geboren en getogen”, zegt Janssens.“Het gaat om een rustige woonwijk die veel kalmer is dan het Zuid aan de andere kant van de Leien. Maar de jongste weken is er te veel gebeurd om normaal te zijn.”

De recherche is op zoek naar de daders en volgt verscheidene sporen. “Die kerels lopen veeleer vroeg dan laat tegen de lamp”, zegt Janssens.

“En als dat gebeurt, dan weet ik ook dat het parket aan deze kwestie een serieus gevolg zal geven. Mijn grootste bezorgdheid gaat over de bestraffing. Als de rechter een oordeel velt, kunnen we er dan ook gerust in zijn dat de daders hun straf niet ontlopen ?”

Het is beter deze reactie te krijgen, dan helemaal niets te horen van de kant van het stadhuis.  De feiten blijven nochtans overeind : het jarenlange slappe gedoogbeleid in deze stad is de oorzaak van het escalerend geweld. 

De vrijheid onze mening te zeggen, het bekritiseren van de overheid, het lanceren van nieuwe bewegingen en partijen, de vrije geesten die zich kunnen ontplooien, het waren kenmerken van deze chauvinistische stad aan de Schelde. Hier woonden grootsmoelen die  aanvaardden dat in hun zestiende eeuwse  katholieke stad een protestant burgemeester werd : Marnix van Sint Aldegonde.  De Antwerpenaar Paul van Ostaijen beschreef rond 1920 in zijn gedichtenbundel "Bezette Stad" over de Zeppelins die bommen strooiden en Ulanen die de burgers terroriseerden.  Nu moeten wij fluisteren over een nieuwe bezetting en het wachtwoord bij elke openingszin tegen iemand die we niet goed kennen, luidt  : "ik ben geen racist".  Wie het woord Marokko of Turkije in de mond neemt, weet dat hij zonnig moet glimlachen en goedkeurend met het hoofd knikken, want dat zijn de landen waar wij moeten naar op kijken, daar heerst cultuur, democratie en worden burgerlijke vrijheden de nek omgewrongen zoals het hoort.

Wat ik hier beschrijf geldt natuurlijk ook voor andere steden in Vlaanderen en in Europa, want wervelwinden en orkanen kennen geen grenzen.

De demotivatie bij de politie is niet min : velen van deze mensen weten wat er aan de hand is, maar ze worden gefnuikt bij de uitvoering van hun taken. De linkse droom van de multiculturele maatschappij  en de diversiteit mag niet verstoord worden.

Bij het gerecht is het zo mogelijk nog erger gesteld.  Daar beseft men gewoon niet waar men mee bezig is en wat er onder de bevolking leeft qua misnoegdheid, onvrede, wanhoop en angst. 

Wij blijven erbij : Janssens die nu staat te roepen, komt er niet goedkoop onderuit. Hij en zijn geestverwanten zijn verantwoordelijk voor deze wantoestanden en wie schuldig is, moet voor de rechter verschijnen. Als er tenminste nog rechtvaardige rechters bestaan in dit land. Misschien moeten we er enkelen lenen uit Ankara of Rabat.

Ray 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : aan de confederalisten van NVA en OVLD
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Blijkbaar is er bij jullie enige begripsverwarring over Confederalisme als staatsvorm. Doen jullie aan bewuste desinformatie?

Natuurlijk. Jullie gebruiken zo graag de term confederalisme, maar in werkelijkheid gaan jullie voorstellen niet verder dan een verdere federalisering van België. Als jullie België inderdaad willen omvormen tot een confederatie dan zal Vlaanderen zich wel eerst onafhankelijk moeten verklaren. België als land houdt dan onmiddellijk op te bestaan bij deze Vlaamse ( en Waalse ?) onafhankelijkheidsverklaring (alsook haar grondwet en haar zo geprezen Monarchie). Later kunnen dan via verdragen mogelijk confederaties gevormd worden met één of meerdere onafhankelijke landen (dus ook bv met Nederland). Jullie huidige verklaringen staan haaks op het principe dat confederalisme inhoudt. µ

Het spijt me, wat jullie voorstellen, is gewoon volksbedrog. Dit land leeft al jaren een liefdeloos huwelijk dat door het Zuiden enkel  in het leven wordt gehouden om de lieve centen. Komt het ooit tot een boedelscheiding dan vrees ik dat we te maken gaan hebben met een vechtscheiding die  jaren de wereldpers zal halen. Daarbij zullen de Walen zich een perfecte slachtofferrol aanmeten en zullen wij als Vlamingen met alle zonden beladen worden. Luister naar mijn woorden ...

Mvg, Anonimus


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Deftige Dame gaat er voor

 

Productie : Theo

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De puinhopen van Justitie

 

 

Aan het woord : U, de burgers en  dan volksvertegenwoordigers Kathleen Martens, Barbara Pas en Gerolf Annemans.

 


24-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sprookjespersconferentie van de N-VA zonder voorzitter

 

Het verkiezingsprogramma van de N-VA werd voorgesteld door Jan Jambon (Antwerpse lijstaanvoerder) en Ben Weyts (BHV-lijstaanvoerder)Er werd nogal met cijfers gegoocheld en dat is niet de sterkste kant van De Wever, vandaar dat hij wellicht afwezig was op zijn eigen persconferentie. Want ook al kent hij er niet te veel van, zwijgen zou hij toch niet kunnen.
 
Bij ongewijzigd beleid verwacht de partij tegen 2015 een gecumuleerd begrotingstekort van 20 miljard euro. Gecumuleerd ?  Sedert wanneer worden begrotingstekorten gecumuleerd : dat is een nieuwe techniek of terminolgie die onder Leterme is ingevoerd, maar die in de praktijk niet bestaat.  Niemand van de journalisten heeft er zich echter druk om gemaakt. Een gecumuleerd begrotingstekort van 2011 tot 2015 moet bij ongewjizigd beleid rond de 50 miljard bedragen. Maar wie maalt hier nog om ?
De N-VA hoopt, dat confederalisme  snel verandering kan brengen. Het sociaal-economisch beleid moet volledig naar de deelstaten overgeheveld worden, inclusief de sociale zekerheid en het sociaal overleg. Een en ander doet volgens de N-VA'ers overigens geen afbreuk aan de solidariteit. Natuurlijk moet de SZ overgeheveld worden, maar dat betekent ook de definitieve afstand van solidariteit. Denkt men dat de Walen onnozelaars zijn  die dergelijke fantasmen voor waarheid nemen ? Enfin, het is goed bedoeld.
 
Een bevreemdende vaststelling is dat volgens  N-VA,  belgië in de praktijk al een confederaal land is. "Kijk maar naar de flitspalen, of naar de strijd tegen fiscale en sociale fraude", verduidelijkt Weyts.  Ik vraag me af, hoe iemand die dergelijke redenering kan  ontwikkelen,  in mekaar zit ? Dat confederale land dat nu al bestaat, mijnheer Weyts, is een chaotisch onbestuurbaar land ...
Een Copernicaanse omwenteling met financiële responsabilisering moet de staatsstructuur bij die realiteit doen aansluiten. Dat verhaal van Copernicus hadden we al eerder gehoord : impliceert dat ook het transparante behoud van de solidariteit ?  Bovendien moet het in de toekomst ook met minder ministers kunnen, vindt N-VA.
 
Totaal duizelig word je van deze tewerkstellingsbelofte : tegen 2015 komen er 500.000 jobs bij. De RSZ-bijdragen worden gradueel verschoven naar een soort volksverzekering. Die zou uit de personenbelasting komen en de loonkost daardoor niet nodeloos verzwaren. Neen, maar als die gelden uit de personnenbelastingen moeten komen, die nu al miljarden te weinig opbrengen, zullen die verhoogd worden.  Wat een opeenstapeling van pretentieuze en ongeloofwaardige beloftes.

Het goede nieuws is dat u  langer aan het werk zal mogen blijven. Concreet mikt de partij tegen 2015 op een Belgische werkgelegenheidsgraad van 67 procent, wat in Vlaanderen zou oplopen tot 70 procent. Een aangepast en samengebracht activeringsbeleid moet middelen opleveren, maar tegelijk ook voor lagere uitgaven zorgen, bijvoorbeeld op vlak van uitkeringen. 

Bovendien wil de partij ook de staatsschuld verdelen, al zal daar nog duchtig over onderhandeld worden.  Ook alweer afgekeken uit het programma van Vlaams Belang.

Op vlak van gezondheidszorg wil N-VA - na de regionalisering - af van de groeinorm van 4,5 procent. Er moet meer rekening gehouden worden met de economische groei. Concreet schuift de partij een norm van zo'n 2 procent naar voor. Een en ander doet volgens de N-VA'ers overigens geen afbreuk aan de solidariteit. Die zal daarentegen "transparant, objectief en doelmatig" kunnen gebeuren, op basis van verdragen tussen de verschillende deelstaten.  Over het opheffen van  de automatische  groeinorm van 4,5% kunnen wij het eens zijn.
 
Tot zover dit bizarre verkiezingsprogramma, dat bol staat van  ongeloofwaardige voorstellen.  Vooral de belofte van 500.000 nieuwe banen te scheppen, is de bevolking een rad voor ogen draaien.  Verhofstadt deed het destijds met 200.000 jobs, waar nog niet eens de heft van ingevuld werd, de N-VA fantaseert over een half miljoen.
 
Over de weg naar zelfstandigheid, via confederalisme, sprak Jambon de  vergelijking uit  : "Wie van Antwerpen naar 'Brussel gaat, moet passeren langs Mechelen, anders geraak je er niet".   Tja ... als Jambon langs Boom zou gaan, zou hij niet eens van de Jan van Rijswijcklaan weggeraken.
 
Het is duidelijk dat de N-VA zich in zoveel bochten gewrongen heeft en tegenspraken opgestapeld heeft, dat zelfs de voorzitter forfait geeft op het belangrijke moment om zijn partijprogramma toe te lichten en hier 2 luitenanten voor aanduidt, die hij binnenkort met genoegen zal verloochenen.
Ray

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De jeugd treedt aan in Oost-Vlaanderen

 

 

14. Wouter Bracke, 18. Sylvia Rombaut, 9. Toon Truyman, 12. Steven Creyelman, 2. Barbara Pas, 1. Guy D’haeseleer, 5. Sabrina Dessein, 16. Jan Lievens, 15. Ilse Craessaerts, opvolger 4. Kristof Slagmulder, opvolger 7. Heidrun Van Moeseke

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel en Antwerpen, vrijhavens voor moslim-extremisme

 

Als reactie op het recent in de Kamer van Volksvertegenwoordigers gestemde boerkaverbod – het Vlaams Belang diende reeds in 2003 een dergelijk wetsvoorstel in – plande de moslimorganisatie ‘Muslim Rise’ afgelopen zaterdag een betoging in Brussel. De verboden manifestatie vond uiteindelijk niet plaats, maar alleen omdat – volgens de leider van ‘Sharia4Belgium’ – de moslims “niet konden accepteren dat ongelovige agenten onze zusters tijdens de actie zouden bezoedelen”.

Tijdens een persconferentie in Antwerpen spraken de organisatoren, die naar eigen zeggen “pas zullen rusten als de vlag van de islam overal wappert”, dreigende taal aan het adres van de “ongelovigen”. De leider van het in Engeland verboden ‘Islam4UK’, Anjem Choudary, was gisteren op uitnodiging van ‘Sharia4Belgium’ in Antwerpen en kon er ongestoord zijn haatproza verspreiden. Voor het Vlaams Belang is het absoluut onaanvaardbaar dat een fundamentelist die in Groot-Brittannië wordt vervolgd, in België met open armen wordt ontvangen. Uitgerekend in een ‘buurthuis voor Samenlevingsopbouw’ riep Choudary op tot geweld, maar door de Belgische autoriteiten werd hem geen strobreed in de weg gelegd. Wellicht is dat ook de reden waarom hij verklaarde ernstig te overwegen zich in België te komen vestigen.

De afgelopen jaren kregen we in dit land een lawine van “anti-racistische” wetswijzingen, maar gevaarlijke extremisten als Anjem Choudary kunnen ongestoord hun gang gaan. In Antwerpen werden niet-moslims gisteren vergeleken met “apen en varkens”, maar bij het zogenaamde Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding (CKGR) bleef het oorverdovend stil.

Het Vlaams Belang eist dat de overheid strenger optreedt en haatzaaiers zoals Anjem Choudary onmiddellijk het land uitzet. Het lakse optreden van de overheid zorgt ervoor dat steden als Brussel en Antwerpen steeds meer als vrijhavens voor moslimfundamentalisten worden beschouwd. Voor onze partij is de vrijheid van meningsuiting absoluut, maar aan oproepen tot geweld moet resoluut paal en perk worden gesteld. Inzake immigratie en islamisering staat dit land voor de keuze: aan moslims moet voor eens en voor altijd duidelijk worden gemaakt dat zij zich moeten aanpassen aan onze waarden en normen. Over de basisbeginselen van onze Westerse democratie is geen enkel compromis mogelijk. Wie zich hier niet kan bij neerleggen, kan beter zijn toekomst gaan zoeken in landen waar boerka en sharia de norm zijn.

Bruno Valkeniers Voorzitter Vlaams Belang

Filip Dewinter Lijsttrekker Senaat

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petula Clark volgt in 4 talen (wij in één)

 

Wij volgen in onze taal, het Nederlands, de schildwachten van Vlaanderen. Mocht u vergeten zijn, wie we bedoelen, hieronder 3 portretjes van de kapiteins

   

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang + VLOTT : fotosessie Antwerpen

 

  

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bilderberg is op komst

 

 

 

 

 Over twee weken is het zover. Dan namelijk concentreert zich alle wereldlijke macht op één enkele plek op deze aarde. Dit vindt ieder jaar plaats. Dat gebeurt al sinds 1954. Destijds vond, zoals bekend, de eerste ontmoeting van hoge politici en vooraanstaande economische grootheden, gekroonde staatshoofden en prominente mediamagnaten plaats, uiteraard hermetisch afgesloten en onder het zegel van absolute geheimhouding. Men had het Nederlandse Hotel de Bilderberg als ontmoetingsplek uitgekozen, waarnaar de jaarlijkse conferentie in het vervolg ook werd genoemd. 

Nog nooit daarvoor was er zo’n samengepakte verzameling van macht geweest. De aan deze en gene zijde van de Atlantische Oceaan alles bepalende krachten gingen rond de tafel zitten om de toekomst van deze planeet voor de komende decennia te bepalen. De Europese Unie, de euro, de oliecrisis, de Irakoorlog evenals vele ontwikkelingen en gebeurtenissen uit het jongste verleden zijn voor rekening van deze wereldstrategen, net zoals het komen en gaan van menig staatshoofd. De afgelopen jaren konden we meemaken, hoe de agressieve globalisering met de dienovereenkomstige druk werd bespoedigd en de Verenigde Naties uitgroeiden tot een toenemende machtsfactor.

Insiderbronnen brengen de denk- en uitvoeringswijze van de ”elitisten” aan het licht. Actuele voorbeelden: varkensgriep en economische crisis. De paniekzaaierij rondom het griepvirus is heel duidelijk. We hoeven ons alleen maar te herinneren, hoe de mediawereld ons onder bijna middeleeuws aandoende gruwelijke scenario’s van pandemische vernietiging bedolf – en dat in een bijna meedogenloze, grote gelijkschakeling. Toen uiteindelijk de kostbare overeenkomsten voor de entstoffen waren ondertekend, werd er toch het signaal ”veilig” gegeven. Ja, wat denk je waarom? 

Weldra was sowieso duidelijk: de grote epidemie bleef uit. God of wie dan ook zij dank! Spoedig daarna werd er gezegd dat de eigenlijke grote bedreiging ons nog te wachten zou staan, we zouden in de herfst moeten rekenen op een terugkeer van de varkensgriep. Dat klonk al snel als een bedreiging. Hoe het ook zij, de meeste mensen bleven verbluffend genoeg behoorlijk kalm en afwachtend en de sombere voorspelling kwam niet uit.  

Langzamerhand sijpelde in bepaalde kringen de daadwerkelijke achtergrond van deze ”zwijnenboel” door. Onder uitsluiting van de publieke opinie vergaderende groepen, met vooraan de Bilderbergers, waren van plan om met paniekzaaierij een grotere bereidheid te verkrijgen tot het inrichten van overkoepelende instanties, vooral die van een wereldgezondheidsministerie, vertegenwoordigd door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Dit wordt ook gezegd door de langjarige Bilderberger-jager

James P. Tucker Jr. van American Free Press. Er dient ook een nieuwe, globale geldorde onder een wereldministerie van financiën te worden geschapen – geen twijfel mogelijk, bij de Nieuwe Wereldorde behoort ook een nieuwe geldorde!  

Om dit concept over het algemeen ook ”smakelijk” te maken en bovendien de absolute noodzaak hiervan duidelijk te onderstrepen, zorgen de elitaire krachten voor een veelomvattende globale recessie. Naar de wil van de Bilderbergers dient deze crisis nog een jaar in stand te worden gehouden om het verlangen naar zo’n overkoepelend ministerie onder protectie van de Verenigde Naties te versterken, terwijl nationalisten vechten tegen het opgeven van de soevereiniteit van individuele staten en daarmee een doorn in het oog van de vernieuwers zijn. De trend gaat gewoon in de tegenovergestelde richting – een stapsgewijze invoering van een wereldregering, waarbij de ons zo vertrouwde EU in een Amerikaanse Unie en tenslotte in de Aziatisch-Pacifische Unie dient over te gaan. Uiteraard zijn niet alle Bilderbergers het eens over het verdere verloop, want velen van hen zijn bang voor een verstrekkend verlies van controle. De aangewakkerde crisis zou zover kunnen escaleren, dat zij de machtigen zelf ook schade zou kunnen berokkenen. Wie een kuil graaft voor een ander … 

Maar in deze (diepe) val zou gewoon de – niet geheel onaanzienlijke – rest van de wereld meegesleurd kunnen worden in de Apocalyps. 

Weldra zullen de machthebbers van onze planeet weer beraadslagen over de, in hun ogen, juiste te bewandelen wegen m.b.t. de nabije en verdere toekomst. Als er achter de huidige informatie niet een van de toenemende afleidingsmanoeuvres steekt, dan zal de volgende ontmoeting van 3 tot 6 juni 2010 plaatsvinden in Sitges, ongeveer 30 kilometer verwijderd van Barcelona. De nauw aan de Bilderberg verbonden Trilaterale Commissie kwam van 6 tot 10 mei dit jaar al bijeen in het hotel ”Vier Jaargetijden” in het Ierse Dublin. Nu echter is de top van de geheime toppen op komst, gewoon de Bilderberg. 

Auteur: Andreas von Rétyi

Vertaald uit het Duits door: E.J.Bron

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NL Lijsttrekkersdebat : Wilders & Rutte overwinnaars, Cohen gaat af als gieter

 

 

PvdA-lijsttrekker Job Cohen is de grote verliezer van het RTL-premiersdebat. Hij kwam vooral onder vuur van PVV-leider Wilders, die samen met VVD-voorman Mark Rutte de sterkste indruk maakte.

Cohen was als enige linkse lijsttrekker aanwezig bij het eerste televisiedebat en dus werd de PvdA-voorman hard aangevallen door de drie andere deelnemers, Wilders (PVV), Rutte (VVD) en CDA-premier Balkenende. Vooral de PVV-leider hakte in het begin van het debat snoeihard in op Cohen, toen beide lijsttrekkers samen in discussie gingen over immigratie. Wilders stelde dat Amsterdam onder het burgemeesterschap van Cohen onveiliger is geworden en noemde de opmerking van de PvdA-leider dat hij met Nederland hetzelfde wil doen als met Amsterdam een 'dreigement'. Cohen had niet terug van de harde persoonlijke aanvallen en kwam amper aan het woord. Even later moest de PvdA-lijsttrekker het antwoord schuldig blijven op de vraag op welke manier de PvdA het eigen risico in de zorg inkomensafhankelijk wil maken. Lees verder :

http://www.nieuwsdealers.nl/item/363/cohen-grote-verliezer-eerste-tv-debat

 Met dank aan http://www.hetvrijevolk.com/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit het Wetenschappelijk Sprookjesboek

 

De mens veroorzaakte mogelijk 13.000 jaar geleden al eens een klimaatverandering, stellen wetenschappers in het vakblad Nature Geoscience. Na de komst van de mens op het Amerikaanse continent stierven grote herbivoren als de mammoet snel uit, en dat kan de oorzaak zijn van de plotse afkoeling van de aarde 12.800 jaar geleden.
 
Methaan
Zowat 13.400 jaar geleden, toen ze nog niets te vrezen hadden van de mens, stootten de ongeveer honderd soorten planteneters op het Amerikaanse continent gigantische hoeveelheden methaan uit. Dat was niet voldoende om te leiden tot een globale klimaatopwarming, hoewel het broeikasgas methaan dertig keer sterker is dan CO2.
 
Volgens de wetenschappers kan echter de intrede van de koude Jonge Dryas-periode 12.700 jaar geleden wél gelinkt zijn een plotse vermindering van de methaanuitstoot. Tijdens die periode, die duizend jaar duurde, daalde de gemiddelde temperatuur met ongeveer 7 graden.
 
Zware gevolgen
De uitroeiing van de grote herbivoren had zware gevolgen voor de methaanuitstoot en de concentratie van methaan in de atmosfeer, en dat kan geleid hebben tot een plotse klimaatverandering. Volgens de wetenschappers kan de teloorgang van de dieren de vastgestelde methaanreductie voor "12,5 tot 100 procent verklaren".
 
Als dat klopt, dan zou het antropoceen, het tijdvak waarin de mens grote invloed uitoefende op het klimaat, niet begonnen zijn met de industriële revolutie in de 19e eeuw, maar wel 13.400 jaar eerder, toen de mens zijn opwachting maakte in Amerika. (afp/sam)

Bron : He Laatste Nieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : de onmachtige en afwezige Antwerpse politie
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het loopt inderdaad de spuigaten uit in de stad van A en van Janssens. Sommigen van mijn oud-collega´s klagen vaak tegenover mij dat het hen inderdaad zeer moeilijk gemaakt wordt. Er wordt veel vergaderd, zeggen zij, maar er komt weinig concreets uit de bus.  Omdat zij weten dat ik bekend ben als "brievenschrijver" vragen zij mij dan hun probleem in de openbaarheid te brengen. Ik doe dat niet omdat ik geen brievenbus wil worden,maar het bewijst wel dat er een grote misnoegdheid is onder hen. Toback heeft de aanzet gegeven door destijds de Rijkswacht te ontmantelen en nu slaagt Janssens er in het ooit beste politiekorps van België te neutraliseren als goede volgeling van "het gebroken geweer" en als missionaris van Allah. Zeker in de aanloop naar de verkiezingen wil hij geen confrontaties tussen het uitschot en zijn "dienders" Het geboefte weet dat zeer goed en laat niet na dit voordeel te benutten Inwoners van A, met een burgemeester die geen enkele stad ons benijdt, het is spijtig dat het zo verloopt maar ik ben wat blij dat ik het niet meer moet meemaken want ik had echt mijn pensioen niet bereikt als politieman : daar ben ik van overtuigd.

NAW bekend


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Menschen aan het woord, want wij doen het allemaal voor hen ... en zij zijn wreed tevreden.

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier, hier, nog veel wreed tevreden menschen : luister maar

 

 

.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!