Angeltjes
06-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ene peiling is de andere niet

 

La libre Belgique publiceert de resultaten van haar drie-maandelijke politieke peiling :

NVA 26%

sp-a 16,3%

CD&V 16,2%

VB 15%

VLD 13.6%

Groen 6,8%

LDD 4,3%

@ La libre Belgique

 

http://www.lalibre.be//actu/elections-2010/article/587536/barometre-de-wever-gagnant-en-flandre-le-ps-incontournable-en-wallonie.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mocht u nog twijfelen : het is nummer 1

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Restaurant en de verkiezingen

 

 

 

Van een commerciële zender kan je niets anders verwachten dan show, daarom mijn aarzeling om dat gedoe ernstig te nemen. Ervan uitgaande dat ik meer zicht heb achter de coulissen, na meer dan dertig jaar “MIJN (eigen) RESTAURANT” gevoerd te hebben, dan de massa “sms'ers” die beslissen over een promotie en die beïnvloed zijn door de vooringenomen sentimentele benadering van het gebeuren, meen ik dat deze opvoering een weerspiegeling is van onze samenleving.

Niet het stel dat realistisch en cijfermatig bezig is, wordt beloond maar de chouchou van het journaille. Kan er iemand één beroep opnoemen dat zo tot de verbeelding spreekt dan een restaurantuitbating ?  Iedereen vergelijkt met een lekker etentje thuis, of niet soms ?  Ik dacht even dat VTM de illusies zou wegwerken om potentiële beginnende uitbaters tot een beter begrip te brengen. Weer een illusie armer.

Achthonderd en zoveel falingen dit trimester, waarvan drievierde horeca wil wel iets zeggen. Iets van gehoord in “Mijn Showtime” ? De kandidaten moeten zich geen zorgen maken over de afbetaling van de lening, ook niet over reclame voor hun zaak, zelfs de grootste beroepsflaters worden hen vergeven. Ze hebben de rekening van btw en sociale bijdragen nog niet ontvangen. Een verliezend koppel hoorde ik zeggen dat ze nu bewezen hebben dat ze een restaurant kunnen runnen. Nou moe na één maand.  De winnaars zullen in hooguit één jaar het voorpaginanieuws vullen met hun faillissement. Niet hun schuld maar de over-reglementering van de sector die zorgt voor kosten buiten iedere proportie.

Nu even terug naar het VTM sprookje. Iedere gastvrouw is doodop na een geslaagd etentje en daar heeft iedere genodigde begrip voor, op restaurant niks daarvan. Alles moet perfect zijn, en liefst met de glimlach, iedere dag, driehonderd dagen per jaar. Al iemand in een restaurant gevraagd hoe het feestje gisteren afgelopen is ? Hoe ze het toch bolwerken om terug paraat te staan ? Nu heeft VTM de jaarlijkse weerkerende woeker dat” le chroniqeur gastronomique” heet, verheven tot volksvermaak. Geen duimpje omlaag zoals bij de Romeinen, maar duimpje op de tv-keuzetoets. Divide et impera, dan heeft het vadsige gepeupel geen aandacht voor de echte problemen. 

En zich maar afvragen waarom de maatschappij verzuurt en onerschillig wordt. Zou men niet beter de verkiezingen afschaffen en vervangen door sms'jes ?  Dat zou pas de politiek dichter bij de burger brengen. Dagelijks gevolgd door de camera, punten toekennen aan de regeerders, zeg maar op twintig, dat zou dynamiek brengen in dat rovershol.

Hij was lief voor 12,5 punten, zij was boos 6,5 punten, hij gaf toe 1,5 punt enz. Wie de meeste punten behaalt,  wordt premier. Dit systeem kunnen we doortrekken naar de journalisten, zoals zij vanuit de chroniqueurswereld de chefs sterren, vorken, enz. toekennen.  Zo zouden hen pennen moeten toegewezen worden. Echte chefs die jaarlijks samenkomen en de journalisten “klasseren” met 1, 2, 3 pennen naargelang het uitkomt. En vooral dat het verlies van een pen een ogenblikkelijk halveren van de vergoeding inhoudt.

Dit is helaas geen oplossing voor de samenleving, dit is een banalisering van de nonsens. De ondergang van de zoveelste beschaving.

Stradi


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vote CD&V for a NEW DEAL : Yes, we can (but not now)

 

Deze CD&V-politicus verscheen vanmorgen in de Zevende Dag met een badge "New Deal"   "Wat wil dat zeggen, mijnheer ?" vroeg de moderator. Waarop de CD&V-er verbaasd antwoordde (zie de rimpels vol verbazing over zoveel onwetendheid in zijn voorhoofd) : "Dat is Engels, mijnheer, dat is de politiek van onze grote voorganger Yves Leterme verder zetten : altijd bezig zijn voor de menschen en niets bereiken : New Deal, yes we can, but not now"

Zelf waren wij niet in de gelegenheid deze uitmuntende aflevering te bekijken, want het was schoenpoets-voormiddag en nadien ruzie met de buren over het kuisen van de gang en de trappen.  Gelukkig zat onze vriend Erik voor de buis met camera en microfoon in aanslag, "op tjevenjacht", zoals hij dat zelf zegt.

Nu de Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) zich in Brussel gaat vestigen, zal de CD&V volgende keer met Chinese Badges campagne voeren.

Leve de Politiek van de Grote Roerganger  万岁,伟大舵手的政治!

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis PUB voor onze sympathieke Nederlandse socialisten van de PvdA

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op een marktplein ergens in Vlaanderen

 

Deze voormiddag stapte op de markt in W. een dame met folders naar mij toe die ik kon de hand geven met een "dag mevrouw Colen." Op de terugweg glunderde ze nog altijd van plezier.
Hugo Vandenberghe (nummer 5 op de tjeven senaatslijst ) probeert naar eigen zeggen zo veel mogelijk de partijlijn te beïnvloeden en weet ge wat : Hadden ze net een wetsvoorstel tot aanpassing van de snelbelg wet klaar liggen toen Decroo de regering liet vallen zeker !  Ja, ja ... Ik heb hem veel sterkte toegewenst. Burgemeester Claes van Rotselaar liep er ook rond met in zijn schaduw, nen dwerg van hooguit 1 meter 56 cm, Rik Torfs, op hakken. Dat zou Manten moeten weten !

In feite is het VB de enige pluralistische volkspartij die verdraagzaam is tegenover iedereen die Vlamingen wil geven waar Vlamingen recht op hebben.

Dat betekent ook respect voor de mening van anderen behalve als zij onze Vlaamse eigendom en rechten willen roven of beperken. Dan wordt het Vlaams Belang de enige realistische volkspartij die het recht op zelfverdediging wil zien primeren. Als dat dan extremisme zou zijn, dan ben ik fier een extremist te zijn. Zij die onze gezamenlijke belangen willen schaden, zullen het geweten hebben.

Zwette, racist, separatist en mestkever het zijn inmiddels allemaal geuzennamen die uit de mond van imbecielen en criminelen mij eerder als een compliment in de oren klinken.

Lucky9


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : warom geen hulpgoederen via Egypte ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het is in deze een vaststaand gegeven, dat niet door ééncellige hersenbezitters (meestal links overhellend) bevattelijk is, dat Turkije in de hulpgoederenactie een vuile rol speelt.

Het is/was duidelijk de bedoeling een conflict uit te lokken, temeer daar het hele zootje Hamasfans meer dan lang genoeg op voorhand verwittigd was door Israêl dat er geen doorkomen aan was en dat er zou opgetreden worden. Het is datzelfde Turkije dat de Barosso's de president Dweilen en andere nitwits zo genegen zijn dat ze het in het warme West-Europese nest willen opnemen.

Het is datzelfde Turkije waarvan de leiders hun landgenoten in het buitenland oproepen om hun indentiteit NIET te verloochenen, beter nog, hun islamwaanzin en hun moslim-zijn sterker te accentueren bij de ongelovige Westerse honden en hoeren. Hun vuurtje-stook spelen tegen Israël zou de kebabmannen wel eens zuur kunnen opbreken, want de Israëli zijn uit ander hout gesneden dan de westerse labekakken van het slag Louis Michel.

Qua mankracht is Turkije in de meerderheid,maar qua slagkracht en organisatie is Israël niet te onderschatten. Landen als Jordanië en Egypte hebben dat in het verleden reeds tot hun scha en schande mogen ondervinden. Ook Libanon zal zich niet meer verbranden.

Buiten wat sporadische stuiptrekkingen van die andere terroristenbende, Hezbollah aan de grens met Israël,  is het daar stil geworden.De Turken en hun sympathisanten met hun "humanitair" gezever moeten goed beseffen dat Israël nog altijd een grote broer achter zich staan heeft. Dat ze zeker niet denken dat in geval van een openlijk conflict, de V.S. zou toekijken hoe Israël zou vernietigd worden, daar zijn de Turken en hun vazallen te plat voor.

Het is niet omdat Noord-Korea (voorlopig) ongestraft wegkomt na zijn heldhaftige en lafhartige daad (het torpederen van een Zuid-Koreaans schip) dat Turkije en co zich hetzelfde kunnen permitteren.

Zolang Hamas, die we best met de rode Khmers kunnen vergelijken, het in Gaza voor het zeggen hebben èn openlijk de vernietiging van de staat Israël voor ogen hebben, zal het daar nooit beter worden.

Wie hoort er nog over conflicten in de West-bank waar Fatah de baas is, hun eigen leven leiden en Israêl met rust laat ? Trouwens, als die "liefdadigheids"-vaarders zo bezorgd zijn voor het dagelijks brood van de inwoners van de Gaza, kon men best eens overwegen om hulpgoederen in konvooi over land via Egypte naar ginds te brengen.  Zou Egypte de grens met Gaza openen ?

Senior


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw referendum op komst in Zwitserland

 

Na het overweldigend succes van het referendum over het minarettenverbod volgt in Zwitserland een nieuwe volksraadpleging.  Ditmaal gaat het initiatief uit van de SVP / UDC, de grootste partij van het land, de Zwitserse Volkspartij. Zij willen buitenlandse geweldplegers of bedriegers van het sociaal systeem het land uit.  De groene jongens en de socialisten, die hun favoriete klanten bedreigd weten, probeerden het referendum te verbieden, maar moesten in het stof bijten. 

Anderen, zoals de christendemocraten en de liberalen voelen nattigheid en proberen met een verwaterd voorstel de kool en de geit te sparen, zodat achterpoortjes toch open kunnen blijven, zodat gewiekste advokaten de uitwijzing van criminelen kunnen voorkomen.  Beide voorstellen worden nu aan het volk voorgelegd.

De Neue Züricher Zeitung zegt het zo : 

“De uitwijzingsprocedure is geldig.  Dat heeft het federaal parlement beslist.  Het wijst het initiatief (comité voor een veilig Zwitserland) af maar zal d.m.v. een referendum een tegenvoorstel doen. 

De beslissing werd woensdag gestemd en met 97 tegen 84 stemmen goedgekeurd.  Het federaal parlement volgt hiermee de beslissing van de kantonraad. 

Het tegenvoorstel komt hiermee tegemoet aan de wens van de bevolking die criminele buitenlanders van het grondgebied wil verwijderen.  Het tegenvoorstel vermijdt een conflict met het volkerenrecht en eist uitdrukkelijk de grondwet en het volkerenrecht te willen toepassen.  Vooral houdt het voorstel rekening met de strafmaat en niet met de criminele daden op zich.

Minister van Justitie, mevr. Eveline Widmer-Schlumpf, bevestigt dat de regering de buitenlandse criminaliteit wil bestrijden.   

De SVP wil echter haar oorspronkelijk initiatief doorzetten en wijst het tegenvoorstel af.  De partij “Linke” meent dat ze moet kiezen tussen de pest en de cholera: zij meent dat zowel het SVP-initiatief als het tegenvoorstel de maatschappij vergiftigen en een “vreemdenvijandige sfeer” scheppen. 

FDP, CVP, BDP en Groenliberalen steunen het tegenvoorstel.  Alhoewel ze twijfels hebben over de mogelijke inbreuken op het volkerenrecht, tonen deze centrumpartijen zelfs sympathie voor het voorstel van de SVP: “We mogen niet ontkennen wat er op straat gebeurt”, zegt commissiewoordvoerder Philipp Müller.  Het tegenvoorstel werd uiteindelijk met een meerderheid goedkeurd door de hulp van de SP en door een bijgevoegde integratieclausule.”

Wij wensen de Zwitsers, met een steek van jaloezie over zoveel vertrouwen in de bevolking, veel succes bij de verdediging van hun vrijheid !

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De racismewet ... jongens, toch

 

"De racismewet wordt veel te ruim en vaak ongrondwettig toegepast. Daarom schiet ze haar doel voorbij." Dat is de conclusie van de doctoraatsthesis van rechtsantropoloog Jochum Vrielink over de Belgische rechtspraak over racisme sinds 1981. Dat melden de Concentrakranten.
 
In de jaren negentig waren er twee veroordelingen per jaar, in 2005 was het aantal opgelopen tot 45. De wet wordt in 80 procent van de gevallen toegepast op uitlatingen, terwijl de wet vooral bedoeld was om discriminerende daden te beteugelen.
 
Vooral vanaf 1994 wordt de wet te ruim en zelfs ongrondwettig toegepast, luidt het in de studie. Bij de toepassing wordt ook geen rekening gehouden met de arresten van het Grondwettelijk Hof die vereisen dat bij een racistische uitlating aangetoond wordt dat er kwaad opzet is.
 
Het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding moet volgens Vrielink ook duidelijk maken waarom het zich burgerlijke partij stelt. Het centrum zou best ook geen bevoegdheid hebben om zich burgerlijke partij te stellen. Dat is eerder de taak van actiegroepen zoals de Liga voor Mensenrechten of Kif-Kif. *

@ Het Laatste Nieuws

* Een naiëve conclusie o.i.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulporganisatie stuurt medicijnen met oude vervaldata

 


Hamas heeft een deel van de goederen geweigerd die als humanitaire hulp aangeboden werden door de Turken.  Vermoedelijk werd Hamas getipt dat de vervaldatum van de medicijnen overschreden was.  Er werd gewoon oude brol opgestuurd.

Een van de toonaangevende leden van de humanitaire organisatie is ene Fateh Kamel (met een e) die nauwe banden onderhoudt  met Al Qaeda.  Hij is in 1999 veroordeeld voor het ontwerpen van plannen om op de luchthaven van Los Angeles een bom te laten ontploffen. Vanzelfsprekend uit naam van humanitaire overwegingen.

Er lopen tussen die hulpverleners een aantal opgezweepte idealisten en domme kalveren rond  die misleid zijn door de eenzijdige berichtgevingen en die de perfiede tactieken van dit + 60-jarige conflict niet kunnen bevatten. De leiding van deze humanitaire hulporganisatie is alleszins in handen van kerels die totaal andere oogmerken nastreven dan hulp verlenen aan onderdrukte broeders. Zoals het domme, linkse Westen via nuttige idioten in het MO-conflict mee te slepen.

 http://www.drzz.info/article-sympa-l-aide-humanitaire-turque-jean-patrick-grumberg-51620194.html


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vredesboodschappen

 

"Bek dicht, keer terug naar Auschwitz" - "Denk aan 11 september, gasten"

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 juni 1944

 

 

Vandaag is het 66 jaar geleden, dat de geallieerden in Normandië landden. Het begin van het einde van de afschuwelijke Tweede Wereldoorlog. De overwinning vergde een enorme prijs : vele tienduizenden jonge levens. Zijn deze jonge mannen tevergeefs gestorven ? Een veel gevaarlijker vijand is sedertdien bij ons binnengeslopen, ons schaamteloos uitdagend  en wij kijken toe als runderen op weg naar het slachthuis. Na twee generaties zijn we ingedommeld in een passieve toestand van aanvaarding. Hoe is dit mogelijk ?

(met dank aan Myriam v.A voor de inspiratie)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazeker, wij zijn kierewiet. En wat dan nog ?

 

Deze indrukwekkende tatoe zou best vervangen worden, met het oog op de gewijzigde omstandigheden, door een afbeelding van teksten uit het Groene Boek van Liefde & Verdraagzaamheid : gij zult doden, gij moogt ontploffen, ik rijg u aan mijn mes, ik zit vol haat, geweld is tof, enz.

 

Gedetineerden in ons land kunnen hun tattoo goedkoop laten verwijderen. Zij moeten slechts tien procent van de behandeling betalen, Justitie betaalt de rest.  Justitie ? WIJ !

De gevangenen kunnen opvallende tatoes met dure lasertherapie laten verwijderen. In de gevangenissen is er heel wat interesse, maar de maatregel stuit op kritiek. Zo betaalt Justitie negentig procent van de laserbehandeling. De overheid betaalt de medische verzorging van gevangenen omdat zij enkel voor dringende medische hulp beroep kunnen doen op de ziekteverzekering.

Justitie beroept zich op een bijkomende opdracht om de laserbehandeling te betalen: "bijdragen aan de re-integratie van de gedetineerden". De tatoeage moet zichtbaar en aanstootgevend zijn.

Ook de behandelingen van de aanvragen krijgt kritiek te slikken. De gevangenisdirecties moeten advies uitbrengen over elke aanvraag, maar daarbij hanteren niet alle directeurs dezelfde criteria. In sommige gevangenissen worden gevangenen aangemoedigd om hun kans te grijpen en in andere gevangenissen wordt de behandeling zelfs niet vermeld.

De laserbehandeling is langdurig en kostbaar. Voor één tatoeage zijn zo'n tien consulten nodig, wat op 2.000 à 2.500 euro neerkomt. Tot zover dit bericht uit Vandaag.be 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn huisje (Johan V.d.b.)

 

 

mijn huisje

kom maar even binnen
in mijn huisje van papier
laaf je maar aan mijn zinnen
dan blijf je misschien hier

dan zal ik uren met je vrijen
je kussen en nog wat meer
dan zal je met je lach mij verblijen
omdat je mijn muze inspireert

johan v.d.b.
 
 
http://blog.seniorennet.be/johan1944/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis medische verzorging ? Kom naar het Land B

 

In het verlengde van ons stukje over het bijna gratis verwijderen van tatoeages bij gevangen vreemdelingen, herplaatsen wij hieronder een fragment uit de Artsenkrant van februari 2008


Brief van een Vlaamse geneesheer, die zichzelf omschrijft als Vlaamse Slaaf.

In Artsenkrant lees ik dat zelfstandigen vanaf 1 januari '08 zich verplicht moeten verzekeren voor kleine risico's – wat ik goed vind – maar de bijdrage zal afgerekend worden naar gelang het inkomen. Ondertussen worden 35.000 mensen per jaar ons land binnengepompt – wettelijk – in het kader van familieherenigingen. Volgens het Nieuwsblad heeft Buitenlandse Zaken aanbevolen zeer ruim te zijn in de toelatingen. Het gaat veelal om (oude) Turken, Noordafrikanen, Kosovaren en.

Zonder hier ooit een dag gewerkt te hebben, zonder enige taalkennis en zonder te zullen moeten werken (vaak gaat het om prille vijftigers – hier worden de autochtonen door de RVA afgejaagd) zijn ze direct in orde met de ziekteverzekering – ook kleine risico's, mits een kleine bijdrage van hun familie.

Terwijl ik dit schrijf heb ik een Russisch-Kazaks kindje laten opnemen op pediatrie met acute mastoïditis. De ouders verblijven bij het kind. Ze liggen op een éénpersoonskamer – er is beperkte kennis van het Nederlands. Ze kunnen er altijd bij blijven want ze werken toch niet. Grootvader en grootmoeder Kazak zijn er ook bij. Ze hebben mij al dadelijk verteld dat bij invullen van papieren voor 'dringende opname', zij helemaal niets moeten betalen.

Mijn kleindochter heeft hier ook op pediatrie gelegen op een éénpersoonskamer. Mijn zoon heeft véél opleg betaald. Het was ook dringend. Lijdzaam moeten wij toezien hoe ons land op elk gebied leeggeplunderd wordt. Ik verwijs hierbij naar een artikel in een anti-Vlaamse Vlaamse krant waarbij de lof wordt gezwaaid van een Brussels ziekenhuis waar Vlamingen worden veracht. En niet in hun taal worden bediend. Maar wel vreemdelingen.

Enfin, als ik deze onterende situatie vol hou en tot mijn 65ste werk, zal ik 35/45 van mijn wettelijk pensioen trekken. Dat zal toch al gauw 500 euro zijn. Uiteraard zal ik moeten blijven verder betalen voor mijn kleine risico's. Tenslotte ben ik maar een autochtone Vlaamse Slaaf.

Dr. L. Brondeel,Neus- Keel en OorziektenLede

P.S. Ik heb ook al minimum vijf plastische neuscorrecties uitgevoerd bij asielzoekers, met goedkeuring van de desbetreffende OCMW's. Zuiver functionele problemen. Volledig terugbetaald. Gratis voor de allochtoon.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City 2

 

De film Sex and the City 2 laat ons siberisch koud, het Amerikaanse  gejengel van enkele stereotiepe vrouwen met haar seksuele complexen bekoort ons niet. Ongetwijfeld zijn er velen die daar anders over denken, en dan hebben die ook gelijk : zo gaat dat in een wereld waarin mensen vrij mogen kiezen.

Dus niet in Turkije, want daar wordt dit kassucces niet vertoond. Er zouden namelijk scènes te zien zijn, zich afspelend in Abu Dhabi, die niet stroken met de wijze zoals moslims wensen afgebeeld te worden in films. Na ettelijke keren Youtube geband te hebben, omdat Turkije zich beledigd voely door videofragmenten, nu weer deze uiting van bekrompenheid, blinde censuur en onvrijheid van dit achterlijke volkje.

Savat

 


05-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël stopt opnieuw een schip voor Gaza

 

 

Vandaag zaterdag werd opnieuw een schip dat geladen was met hulpgoederen voor Gaza geënterd door de Israëlische marine. Het gaat om de 1200 ton metende cargo Rachel Corrie.

In tegenstelling tot de vorige operatie verliep de opleiding ditmaal zonder incidenten : de opvarenden hielden zich gedeisd en lieten de militairen hun opdracht vervullen.

De woordvoerster van het Israëlische leger, luitenant-kolonel Avital Leibovich deelde mede dat de overname van de cargo slechts enkele minuten in beslag nam en dat het schip afgeleid werd naar de haven van Ashdod.

Het bewijs werd geleverd dat als er kalm gereageerd wordt door overtreders van een nationale conventie, militairen geen geweld gebruiken tegen burgers.  Ontken dit en u komt vanavond in het VRT-nieuws en u wordt niet onderbroken door de nieuwsboeren van dienst. 

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulp Gevraagd : wie is de dichter, wie is de boer ?

 

 

Stel dat Franz von Suppé hedentendage zou geleefd hebben en zijn populaire "Dichter en Boer" gisteren zou gecomponeerd hebben.  Wie zou hij dan in gedachten genomen hebben voor de twee hoofdfiguren ? Steekt u een handje toe ?  Juffrouw Ellen zal, zoals steeds, objectief en streng toekijken op uw inzendingen, nietwaar liefje ?

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : de ideale regering gevormd door Jean
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Zonet via dit blog gekeken naar het programma Terzake waar Dhr Filip Dewinter tegenover de blauwe zeer zwakke Turtelboom zat. Wie het nu nog niet doorheeft dat het hier totaal fout loopt, ja, die moet maar de gevolgen ervan dragen.  Alleen het jammere eraan is dat wij het dan ook moeten ondergaan.

Wat een bloedarmoede in die blauwe stal, en dan hebben we het nog niet over de groene, rode en oranje stal gehad.  Enkele dagen geleden zat er nog zo een hol leeg blauw tonnetje, ik ben zelfs de naam vergeten want het stelde niets voor, tegenover Bourgeois :  het kind zat te krijsen en te tetteren zonder één positief punt. Als dat de toekomst wordt voor Vlaanderen dan begin ik vandaag nog met inpakken en wegwezen. Dramatischer kan echt niet. Mijn voorstel : Gerolf Annemans President van de republiek Vlaanderen. Filip Dewinter, minister van justitie, Bart Dewever minister van buitenlandse zaken JM Dedecker, minister van binnenlandse zaken Bruno Valkeniers,  minister van financiën.

Nu zullen sommigen zich de vraag stellen, wat met Marianne Thyssen ? Die krijgt een zeverhoekske in de Brusselse marrollen. En met Caroline Gennez ? Die wordt paaldanseres in de Boccacio want voor iets anders is ze totaal onbekwaam.

Mijn dag kan niet meer kapot, zeker omdat ik elke dag bevestigd wordt in mijn juiste keuze.

We gaan voor ÉÉN en smijten al die ballast van ons BEEN.

Jean


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil Gent verbroederen met Kabul ?

 

 

Geniet van de karaktervolle Arteveldestad anno 2010

die zich opmaakt om te verbroederen met de Afghaanse hoofdstad Kabul

(klikken op de tekst 'pps' onderaan links)

 

Bijlagen:
Gent centrum 2010.pps (4.6 MB)   




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!