Angeltjes
22-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij mijnheer doktoor : géén stress ? Goede partner
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Plots sla je de partner van je leven aan de haak en dan laat je die niet meer los natuurlijk. Maar waarop let een vrouw ? Nieuw Brits onderzoek leert dat een vrouwenhart sneller slaat van mannen met weinig stress. Zeker tijdens haar vruchtbare periode.

Mannen die minder van het stresshormoon cortisol in hun bloed hebben, zijn aantrekkelijker voor vrouwen dan mannen met veel stress. Moore en haar team van de universiteit van Abertay, lieten 43 vrouwen foto’s van mannen met verschillende hormoonniveaus in cortisol en testosteron zien. Hoe minder cortisol, hoe aantrekkelijker de man voor de vrouw leek. Tijdens hun vruchtbare periode bleken vrouwen bovendien nog vaker voor mannen met weinig stress te kiezen.

De onderzoekers vonden verrassend genoeg geen link tussen de hoeveelheid testosteron en de aantrekkelijkheid van een man. ‘Uit onze proef blijkt dat de aantrekkelijkheid zit in het vermogen van een man om met stress om te gaan. En laat dat nu net de mannen zijn met een laag gehalte cortisol in hun bloed. Genetisch lijken zij beter in elkaar te zitten waardoor vrouwen hen aantrekkelijker vinden als partner en vader’, verduidelijkt Moore.

Ook de mannen met constante hormooncombinaties veel testosteron, veel cortisol en weinig testosteron, weinig cortisol lagen bij vrouwen goed in de markt. 

http://gezondheidsnet.rnews.be/relatie/nieuws/3673/ontspannen-man-doet-vrouwenhart-sneller-slaan

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manten weet van wanten : Landuyt, de naieve duif

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de winnaar is ... Brussel !

 

Uitslag van onze poll : Welke stad ziet u als mogelijke hoofdstad van Vlaanderen ?

Brussel  37 % (98)
Brugge  4 % (11)
Gent  10 % (28)
Antwerpen  29 % (78)
Leuven  4 % (12)
Hasselt  1 % (4)
Kortrijk  2 % (5)
Mechelen  7 % (20)
Sint Truiden  1 % (3)
Turnhout  1 % (3)
Sint Niklaas  2 % (5)
Genk  0 % (1)

Totaal aantal stemmen: 268

 

Bruxelles-les-bains


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen hoofdstad van Vlaanderen ? OK : u moet het weten.

 

Nu de lezers van Angeltjes beslist hebben, dat Brussel de hoofdstad van Vlaanderen moet blijven, kan Antwerpen zich rustig verder ontwikkelen tot de Metropool van allah.

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws uit het Prachtland Algerije waar vrijheid heerst

 

Het gerecht van Aïn-el-Hammam op zo'n 150 kilometer ten oosten van Algiers, voerde dinsdag een vreemd proces.  Twee arbeiders werden op 12 augustus betrapt door de politie terwijl zij tijdens een werkonderbreking zowel voedsel als drank tot zich genomen hadden. Dat was op de tweede dag van de Rampatamp.  Ze worden ervan beschuldigd de islam beledigd te hebben. 

Een van hen verklaarde christen te zijn en hij beriep zich op de grondwet die de "vrijheid van geweten" waarborgt. Dit was niet naar de zin van de vrouwelijke procureur, die woedend werd en uitriep dat hij er beter aan zou doen het land, dat islamitische grond is, te verlaten. Zij eiste 3 maanden effectieve gevangenis voor de beide schuldigen. Uitspraak op 5 oktober.

Het bovenstaande geval is niet het enige. In Ighzer Amokrane (waar het ook moge zijn) is de politie binnengevallen in een gesloten winkel waar zich een tiental jongeren bevonden die betrapt werden tijdens het drinken van water en koffie. Ook zij worden voor de rechtbank verwacht op 8 november.

Tot slot worden op 26 september 4 christenen voor de rechters van Larbàa-Nath-Irathen gebracht wegens "het belijden van een niet-moslim-godsdienst zonder toestemming".

Op zich zijn dit minuscule feitjes, ware het niet dat deze zelfde islamitische jammerhouten in Europa voortdurend janken en snotteren dat zij miskend worden, terwijl de moskeeën hier de grond uitrijzen als paddenstoelen en de dames en heren rondlopen in soepjurken met een air alsof onze steden en dorpen hén toebehoren.

Deze fijne berichtjes komen uit Le Figaro.

In ditzelfde Prachtland Algerije worden ook de katholieke begraafplaatsen systematisch vernield of totaal verwaarloosd. Dit niettegenstaande de herhaalde vragen van Frankrijk om een minimum aan respect te betonen voor de overledenen. 

De christelijke begraafplaats te Sidi-Bel-Abbès waar het Vreemdelingenlegioen zijn uitvalbasis had

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys over de hypocriete, vermomde kritiek o de islam

  

 In het Europees parlement wordt een politiek-correct verslag goedgekeurd over de integratie van 'vrouwen uit etnische minderheden', zonder het probleem 'islam' te durven noemen; lachwekkend, aldus Claeys.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud, wijs, melig en toch grappig. Of tragisch ?

 

- Mijn vrouw zei : "Wat ga je doen, vandaag ?"

Ik zei : "Niks"

Zij zei : "Dat heb je gisteren gedaan".

Ik zei : "Ik was nog niet klaar".

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatsieportret

 

Nieuw staatsieportret


21-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compromis over de Oosterweelverbinding in de maak

 

Vorige week donderdag liepen de gesprekken over de Oosterweelverbinding, de verbinding die de Antwerpse ring moet sluiten, uit op een cijferruzie waarbij vooral sp.a (voorstander van de tunnel) en N-VA (voorstander van de goedkopere Lange Wapper-brug) tegenover mekaar stonden. Sinds die vergadering zijn er naar verluidt nog wel contacten geweest tussen de verschillende hoofdrolspelers, maar een nieuwe gezamenlijke topvergadering zou pas voor woensdag zijn.

Intussen zijn er voorzichtig positieve geluiden te horen. Zo stuurt niemand aan op een crash van de regering en zou er een oplossing worden voorbereid "die door iedereen verdedigbaar zou zijn".

Op geruchten dat Vlaams minister-president Kris Peeters en zijn partij CD&V in deze of gene richting zou schuiven, wordt door het kabinet Peeters niet gereageerd.

In een interview met het weekblad Knack dat woensdag verschijnt stelt Peeters dat "een goede politieke beslissing een evenwichtig compromis is waarbij niemand gezichtsverlies lijdt". "Het is in elk geval wel mijn bedoeling om alle regeringspartijen aan tafel te houden", klinkt het.

In hetzelfde Knack-interview geeft Peeters toe dat het Oosterweeldossier "op bepaalde momenten echt is mismeesterd". "Er zijn dingen gebeurd waarover ik serieus heb gevloekt", luidt het.

@ Vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Vlaams Belang, kan dit ?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Volgens Facebook vandaag vindt  Geert Neirynck, regionaal secretaris en vrijgestelde van het Vlaams Belang-Gent de oprichting van AALST ANDERS van ex-Belanger Karim van Overmeire en LDD leuk. ( in het vooruitzicht van de komende gemeenteraadsverkiezingen ?)

 
Met de formele start van Aalst, Anders en Beter op 6 september 2010 hebben we meteen het startschot willen geven voor een heuse reddingsoperatie voor de stad Aalst. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 dient er een einde te komen aan de huidige bestuur, staat in de persmotie van deze nieuwe  concurrent van VB-Aalst.
 
Wordt dit de nieuwe marsjrichting voor de buitenstaanders of zijn sommigen bij het VB de pedalen kwijt ?
 
Jan De Moor
***
Nota Redactie Angeltjes : wij werden deze morgen ook uitgenodigd om deel uit te maken van de groep rond de bedrieger Karim van Overmeire. Wij hebben zelfs onze kat niet gestuurd, maar nu we horen dat vrijgestelden van Vlaams Belang zich niet schromen woordbrekers die hun partij schaden, te steunen, kunnen we niet anders dan onze vriend Jan de Moor bijtreden in zijn protest dat hij stuurde naar Bruno Valkeniers.  Als er een antwoord komt, zouden wij dit graag vernemen, Jan.  Duizenden trouwe militanten staan dag en nacht ter beschikking van de partij en van Vlaanderen en zij maken zich permanent zorgen over de bokkensprongen van sommige lieden aan de top en nu nemen zelfs bediendes het niet nauw met de regels van de deontologie.  Het voetvolk zal zijn botten wel afdraaien ...


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pub, ditmaal gratis

 

- Wie is Semiramide ?

- Ik zal het zeggen, Walter : de keuningin van Ba ... ba ... bab ... Babbel.

- Neen, niet van Babel, van Babylonië. U bent niet welkom in het elitaire Oranje Theehuis. U kan luisteren naar de nieuwe pracht-CD van Laura Lynn "Mijne vrijer is weer gaan lopen, op hem blijf ik toch hopen." De anderen kennen inmiddels de weg naar Semiramide van Rossini. Klikken op de band hieronder

http://blog.seniorennet.be/savat/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUB (ditmaal : zwaarbetaald !)

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 moeilijkste vragen ter wereld ... en u mag ze aanvullen

 

Ask Jeeves bestaat dit jaar 10 jaar. Om die verjaardag in de kijker te zetten analyseerde de website de miljarden vragen die surfers het voorbije decennium stelden. Dat leverde uiteindelijk tien vragen op waarom niemand een sluitend antwoord kan formuleren.

De tien moeilijkste vragen ter wereld

1. Wat is de zin van het leven?
2. Bestaat God?
3. Hebben blondines meer plezier?
4. Wat is de beste manier om gewicht te verliezen?
5. Bestaat er buitenaards leven?
6. Wie is de bekendste persoon ter wereld?
7. Wat is liefde?
8. Wat is het geheim om gelukkig te worden?
9. Is Tony Soprano overleden?
10. Hoe oud zal ik worden?

En nu is het aan u om uw moeilijkste vraag voor te leggen .

 

Bijvoorbeeld : Wie van de drie is een échte blondine ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys over de massale immigratie in Europa

 

 

Europees Parlementslid Philip Claeys (VB) verwerpt in het Europese immigratie nieuwe oproepen voor massale immigratie en veroordeelt de 'totale wereldvreemdheid' van dat parlement.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Claeys over Cuba in de Euro-praatbarak

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H.C. Strache van de FPO in groten doen !

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke hoofdstad ? + Rechtzetting 12.10 uur

 

 

Wie verkiest u ? Mannek Pis of Brabo ?

Lode Vereeck, de nieuwe voorzitter van Lijst Dedecker bereidt zich voor op het eind van België en moedigt de Vlamingen aan om hetzelfde te doen. Vereeck vindt dat Vlaanderen Antwerpen als hoofdstad moet kiezen, als reactie op de steeds vaker geuite idee om van Wallonië en Brussel één federatie te maken.

"Het komt de Vlamingen in Brussel of de Vlaamse Brusselaars toe om hun eigen rol te spelen in een nieuwe Brusselse entiteit... Als de Franstaligen de splitsing van België echt overwegen, moet Vlaanderen langzaam wennen aan het idee dat het Brussel zal verliezen", aldus Vereeck.

Volgens La Libre Belgique toont Vereeck hiermee "een eerste keer Vlaamse wil om Brussel te laten vallen".

@ vandaag.be

Zie onze poll : in de linkerkolom

+ Rechtzetting 12.10 uur

"Dat ik Antwerpen naar voor schuif als hoofdstad van België, heb ik zelfs aan mijn vrouw niet gezegd. Ik heb me daar niet over uitgesproken", zegt LDD-voorzitter Lode Vereeck.

In La Libre Belgique werd hem gisteren die intentie toegedicht. "Lode Vereeck vindt dat Vlaanderen zich moet opmaken om voor Antwerpen te kiezen nu de idee van een federatie van Wallonië en Brussel steeds hoger op de agenda komt", schreef die krant. Als we evolueren naar een regionalisering met drie gewesten - wat niet onze voorkeur is - dan moet Vlaanderen zich niet laten chanteren. Dan moet Vlaanderen op autonome wijze verder", zo preciseert Vereeck. "Als je de gesprekken over de preformatie volgt, merk je dat we steeds meer evolueren in de richting van een regionalisering met 3 gewesten - met een zelfstandig Brussels gewest - in plaats van naar een communautarisering. Wij zijn voorstander van een confederaal model waarbij Vlaanderen en Wallonië Brussel samen beheren".

"Ik vind wel dat we dat confederale model niet tegen elke prijs - zeker niet de gevraagde 500 miljoen euro - moeten blijven verdedigen", aldus de LDD-voorzitter.

La Libre Belgique interpreteert dit nogal ruim en stelt dat Vereeck hiermee "een eerste keer Vlaamse wil toont om Brussel te laten vallen".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : voor alle Angeltjesvrienden
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo,
Ik ben gisteren zo vrij geweest een reactie naar de frut te sturen mbt de démarche van Verhofstadt met zijn kritiek op het uitwijzingsbeleid .
De reactie is er doorgekomen en zelfs mijn dank aan de bron
Angeltjes, is er ook netjes bijgezet .
Ik hoop hiermee de auteur van het stukje recht aan te hebben gedaan. Wanneer in de toekomst iemand problemen maakt van het feit dat hij wordt geciteerd, had ik het graag vernomen ?
Vriendelijke groet
Stingray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten Woordenschat

 

Lang geleden, ergens in het midden van de zeventiger jaren, werd er in de Volksunie gedebatteerd over taallessen voor vreemdelingen. Let wel : taallessen in de taal van het land van herkomst.  Dat was toen er nog sprake was van “gastarbeiders”, mensen die hier tijdelijk kwamen werken.  

Ik herinner me dat er verhitte discussies binnen de partij ontstonden over zin of onzin van die taallessen.  Er waren twee uitgangspunten: enerzijds de stelling dat we hen alle kansen moesten geven om hun eigen taal te beheersen zodat ze zonder problemen terug konden keren, anderzijds de strekking, die van mening was dat ze maar Nederlands moesten leren als ze hier wilden hun brood verdienen

Eigenaardig is dat de twee stellingen nu compatibel beschouwd worden : onderwijs in de taal van het oorsprongsland als basis voor de taal van het gastland.  En het doel is nu niet meer dat we hen de mogelijkheid moeten geven terug te keren, integendeel, het doel is nu dat we er alles moeten aan doen om hen hier te laten blijven.

 Het begrip “gastarbeider” is uit de terminologie verdwenen: een “gast” keert terug naar huis – een “arbeider” werkt.   

Zou dat iets met de nieuwe spelling te maken hebben ?

Katarina van Kampen


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : een goede (legale) besparingstip
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Nog een extra tipje. Als u vóór uw 60ste verhuist naar Frankrijk, dan wordt u in principe niet belast op het kapitaal van uw zogenaamde groepsverzekering, of uw VAPZ of pensioensparen. U moet er wel écht wonen, zorg dat u dit kunt bewijzen. Zorg dat u er minstens drie jaar woont, dat is de termijn dat de fiscus u in het oog houdt (Circulaire nr Ci RH 241/585.607).

NAW, bekend bij de redactie (en het is niet Jo & Pol)




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!