Angeltjes
02-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders in Berlijn

 

In een toespraak voor vijfhonderd aanhangers in een hotel in Berlijn heeft Geert Wilders zaterdagmiddag opnieuw uitgehaald naar de Duitse bondskanselier Angela Merkel. "Wij zijn niet als mevrouw Merkel, wij accepteren de islamisering niet", zei de Nederlandse politicus.

In de zaal waren naast Duitsers ook geestverwanten van Wilders aanwezig uit onder meer uit Oostenrijk, Italië, Vlaanderen en Israël. Het bezoek aan Berlijn is onderdeel van Wilders' voornemen een internationaal netwerk op te bouwen, de 'Geert Wilders International Freedom Alliance'.

Organisator van de bijeenkomst in de Duitse hoofdstad is de lokale anti-islamitische politicus René Stadtkewitz. Deze ex-politicus van de christendemocratische CDU wil met zijn nieuwe partij 'Vrijheid' het electorale succes van Wilders' PVV in Duitsland herhalen.

@ Vandaag.be

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar zijn de vrienden van de godsdienst van de vrede ...
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Een hoge Talibanleider heeft gedreigd dat Nederland gaat boeten voor het belachelijk maken van de islam. Wali-ur Rehman, de belangrijkste commandant van de Taliban in Pakistan, waartschuwt dat de weg die Nederland is ingeslagen heel gevaarlijk is. "We gaan ze een lesje leren" zegt hij in een interview.

Volgens Wali-ur Rehman worden door de Nederlandse regering wetten gemaakt die tegen moslims bedoeld zijn. Nederland zou zich presenteren als religieus en ruimdenkend, maar wil eigenlijk de islam beperken.

Het is onduidelijk of Wali-ur Rehman hier doelt op het nieuwe kabinet, aangezien hij het heeft over ontwikkelingen die al meerdere jaren spelen. Het
interview vond vier weken geleden plaats, meldt RTL Nieuws.

De  Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en terreurdeskundigen zouden het dreigement van de Talibancommandant serieus nemen. De Pakistaanse Taliban zouden verantwoordelijk zijn voor de aanslag op de Pakistaanse oud-premier Benazir Bhutto in 2007, tientallen zelfmoordaanslagen en aanvallen op NAVO.

Bron : AD

En iedereen zijn bijdrage al gestort voor het arme Pakistan ? Haast u, vooraleer de vrienden van de godsdienst va de vrede uw bankkanoor hebben opgeblazen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zegt het maar ...

 

 

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag

 

 

 

Onze weelderige kantoren zijn voor de rest van de dag gesloten wegens technisch onderhoud.

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN benoemt ambassadeur voor buitenaardsen. Of toch niet ?

 

 

VN stelt ambassadeur aan voor contact buitenaardsen ...

De keuze van de VN voor de functie viel op Mazlan Othman, een bij het grote publiek zo goed als onbekende Maleisische astrofysica. Othman is momenteel het hoofd van het 'bureau voor buitenaardse zaken' van de VN, het Office for Outer Space Affairs (Unoosa). Volgende week moet de Maleisische haar nieuwe functie bespreken tijdens een wetenschappelijke conferentie in het Britse Buckinghamshire.

"Aannemelijker dan ooit"
In het vergadercentrum van de Royal Society moet Othman aan de afgevaardigden uitleggen hoe de recente ontdekking van honderden planeten rond andere sterren het vinden van buitenaards leven aannemelijker maakt dan ooit tevoren. Dat betekent ook dat de Verenigde Naties de respons van de mensheid op elk 'first contact' moeten kunnen coördineren.

In een meeting met collega's verklaarde Othman: "De voortdurende zoektocht naar tekenen van buitenaards leven, door verschillende instellingen, bevat onze hoop dat de mensheid op een dag buitenaardse levensvormen zal ontdekken. Als het zover komt, moeten we een gecoördineerde respons klaar hebben die rekening houdt met alle gevoeligheden omtrent die materie. De VN bieden een mechanisme dat geknipt is voor zo'n rol."

Signalen
Professor Richard Crowther van de UK Space Agency, een expert in ruimtebestuur en -problematiek, toont zich alvast zeer opgetogen over de keuze voor Othman. "Ze is zonder enige twijfel dé persoon die op zo'n niveau een klare kijk kan behouden."

Crowther gaat er echter van uit dat onze eerste contacten met buitenaards leven eerder radio- of lichtsignalen van een verre planeet zullen zijn dan wezens die op aarde landen. En, zo geeft hij aan, zelfs als we die 'aliens' in levende lijve ontmoeten, zullen het wellicht eerder microbes dan intelligente wezens zijn.

http://www.wereldgeheimen.nl/wg/index.php?option=com_content&view=article&id=2656:vn-stellen-contactpersoon-voor-buitenaards-leven-aan&catid=39:buitenaardsen&Itemid=67


Helaas, de benoeming van deze VN-ambassadeur wordt door de betrokkene zelf ontkend. De media zijn er weer eens ingetuind.

 http://personalmoneystore.com/moneyblog/2010/09/27/mazlan-othman-alien-ambassador/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel : een betoging en een aanval op politiekantoor. Moet kunnen.

 

De ordediensten hebben vanavond in de straten rond het Brusselse Zuidstation een 85-tal activisten administratief aangehouden die betoogden tegen het asielbeleid. Dat zegt de politie.

Ook in de buurt van het station van Etterbeek zouden een honderdtal manifestanten zijn opgepakt. Dat kon evenwel niet bevestigd worden door de politie. De activisten wilden protesteren tegen het Belgisch uitwijzingsbeleid. Ze werden in bussen weggevoerd naar de gebouwen van de federale politie in Etterbeek, waar ze worden vastgehouden.

De burgemeesters van Anderlecht, Sint-Gillis en Vorst trommelden zowat 400 politieagenten op om het samenscholingsverbod voor samenkomsten op de openbare weg van meer dan 5 personen te doen naleven. 

Een groep van vijf tot zes personen heeft nadien in de Brusselse Marollenwijk het politiecommissariaat aan het Vossenplein aangevallen. De feiten werden gepleegd in de marge van de niet toegelaten betoging rond het Brusselse Zuidstation. 

De ramen van het commissariaat werden met ijzeren staven toegetakeld. De politie is nog op zoek naar de daders van dit vandalisme. Alle personen die aan het signalement van de vandalen beantwoorden, worden door de politie gecontroleerd. Omstreeks 23 uur was nog niemand opgepakt.

Tot zover deze berichten die Het Laatste Nieuws meedeelt.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op 20 lichtjaar van de Aarde : 100% kans op leven

 

De kans dat toekomstige generaties, zoals opper-astronoom Stephen Hawking het aanraadt, de sterren zullen koloniseren, is weer wat groter geworden. Wetenschappers hebben namelijk een planeet ontdekt, die omschreven wordt als "de meest op de Aarde gelijkende tot nog toe". Het gaat om een rotsachtige wereld die drie keer de omvang van die van ons heeft. De ster waarrond de planeet cirkelt ligt op 20 lichtjaren van ons. De 'Nieuwe Aarde'? "100% kans op leven", beweert alvast dr. Steven Vogt.  
 
Er werden zes planeten rond Gliese 581 ontdekt, genummerd van b tot g. Er zouden weleens tientallen miljarden van deze systemen in onze melkweg kunnen bestaan.  

Dr. Steven Vogt

De planeet bevindt zich in de zogenaamde 'Goldilocks zone' van de kleine rode ster, Gliese 581 genaamd. Dat is het gebied in de ruimte waar de omstandigheden niet te warm en niet te koud zijn voor stromend water dat oceanen, meren en rivieren kan vormen. De planeet heeft ook een atmosfeer en een zwaartekracht, sterk gelijkend op die van de Aarde. Dat betekent dat de mens er rechtop zou kunnen lopen op de bodem én dat er leven mogelijk is.

"Het wemelt van de Aardes"

De ontdekking komt drie jaar nadat atronomen een gelijkaardige maar iets minder bewoonbare planeet rond dezelfde ster in de Libra-constellatie hadden ontdekt. Die werd toen omschreven als liggende "in onze achtertuin" binnen het melkwegstelsel. Wetenschappers beweren dat de vondsten aanduiden dat het wemelt van de werelden zoals die van ons in het universum. "Als ze zeldzaam zouden zijn, dan hadden we er nooit zo snel en zo dichtbij een gevonden", zegt Dr. Steven Vogt van de University of California in Santa Cruz.

"Het aantal systemen met mogelijk bewoonbare planeten ligt ergens rond de tien of twintig procent. Dat moet je vermenigvuldigen met de honderden miljarden sterren in het melkwegstelsel. Dan krijg je een enorm getal. Er zouden weleens tientallen miljarden van deze systemen in onze melkweg kunnen bestaan." Volgens de astronoom is er honderd procent kans op leven op de net ontdekte planeet. "Daar twijfel ik haast niet aan."

Bereikbaarheid

En is de planeet ook bereikbaar? Ruimteschepen die ongeveer aan de lichtsnelheid reizen, zouden er twintig jaar over doen om er te geraken. Als een raket ooit één tiende van de lichtsnelheid haalt, dan zou de reis dus 200 jaar duren.

De planeet kreeg de naam Gliese(581)g en ligt op een afstand van 190.000.000.000.000 kilometer van ons. Het licht van het ontstaan van Glieseg doet er twintig jaar over om de Aarde te bereiken.

1 jaar = 37 dagen

De planeet draait in 37 dagen rond haar zon, wat betekent dat de seizoenen er amper een paar dagen duren. Een kant van de planeet kijkt constant naar de zon en baadt dus in eeuwig daglicht; de andere kant is eeuwig duister. Toekomstige kolonialen maken het beste kans op overleven in de 'grijze zone', de band tussen duister en licht die de planeet omcirkelt.

In totaal werden er zes planeten rond Gliese 581 ontdekt, waarvan de meeste gevonden werden in een ander systeem dan ons zonnestelsel. De planeet die bewoonbaar zou zijn, kreeg de naam Gliese 581g. (jv)

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overijse neemt VB-voorstel van Philip Claeys over

 

OVERIJSE - 01-10-10 - Voor de gemeenteraad van 28 september had Vlaams Belang-gemeenteraadslid Philip Claeys (opnieuw) een voorstel ingediend om sancties te voorzien wanneer De Post of private bedelingsfirma s geen rekening houden met de zelfklevers "Enkel Nederlands drukwerk AUB". Het voorstel betrof een uitbreiding op het bestaande reglement over zelfklevers die geen drukwerk vermelden.
De meerderheid diende een amendement in op het voorstel van Claeys, een motie die stelt: "Heel wat burgers in onze gemeente hebben manifest de wens geuit om enkel Nederlandstalige publiciteit of drukwerk te ontvangen door goed leesbare zelfklevers op hun brievenbus aan te brengen; Het Nederlands is immers de officiële taal in onze gemeente, en zij wensen dit ook gerespecteerd te zien door bedrijven of instanties die hen informatie of publiciteit willen bezorgen. Tot hiertoe werd door uw bedrijf enkel een logica gehanteerd die rekening hield met de wensen van de opdrachtgevers en de uitgevers van de publiciteits- en informatiebladen. De gemeenteraad verzoekt u met aandrang om voortaan ook de wensen van de bestemmelingen te willen respecteren en niet langer publiciteit of informatie te bezorgen in andere talen dan het Nederlands aan personen die enkel Nederlandstalige publiciteit of informatie willen ontvangen."
Philip Claeys trok zijn voorstel in, steunde het amendement van de meerderheid en wil nu afwachten en zien hoe er gereageerd wordt. Indien De Post en andere firma s zich niets aantrekken van de motie van de gemeenteraad, zal hij zijn oorspronkelijk voorstel dat boetes voorziet opnieuw indienen.
"Het Vlaams Belang is in elk geval tevreden dat het de gemeenteraad zover heeft gekregen om een verdere stap te zetten tegen ongewenst anderstalig drukwerk" besluit Willy Cammaerts, Voorzitter Vlaams Belang Druivenstreek..

Een tweede aanvullend agendapunt van het Vlaams Belang was de bezetting van een terrein aan de Brusselsesteenweg door woonwagenbewoners. De burgemeester bevestigde dat hij een onderhoud had met de eigenaar van het terrein. "Deze wil voorlopig nog geen juridische actie ondernemen. Binnenkort komt op die plaats in elk geval een stelplaats van De Lijn" besluit Willy Cammaerts.

 http://www.newsfromflanders.com/n/index.php?screen=1&artID=15547


01-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rattenprobleem in Ticino (CH)

 

60% van de misdaden worden begaan door vreemdelingen 

In ons geliefde Zwitserland heeft men in het Italiaans sprekende zuiden een rattenprobleem.

De SVP (Zwitserse volkspartij) wou de criminaliteit van de vreemdelingen aan de kaak stellen en deed dit door in het straatbeeld grote affiches te hangen waarop de boodschap medegedeeld werd dat “60% der criminele feiten door vreemdelingen begaan worden”.   Dit wordt uitgebeeld door drie ratten die zich te goed doen aan Zwitserse kaas.  

De goegemeente is verontwaardigd – de voorzitter van de Tessino-SVP wijst het verwijt van racisme en xenofobie van de hand.  De politieke scène heeft duidelijk te weinig zin voor humor, stelt hij:  “Het is bij ons een nationale sport geworden dat men zich voortdurend over het een of het ander opwindt.”  Verder bedankt hij de media om de aandacht die ze aan deze actie hebben besteed.  Om een zelfde weerklank te vinden zou zijn partij zo’n 2 miljoen Zw. Frank moeten uitgeven hebben – bijgevolg vindt hij de uitgave van 30.000 Zw. Frank goed besteed. 

Volgens de SVP bestaat het merendeel van het voortdurend stijgend aantal grensovergangen vanuit Italië uit criminele vreemdelingen – bovendien betaalt Zwitserland 40% van de belasting op grensoverschrijdingen aan Italië.  De SVP gaf aan het reclamebureau van Michel Ferrise, afkomstig uit Calabrië, de opdracht dit thema gestalte te geven.  Hij tekende drie ratten, die zich te goed doen aan een Zwitserse kaas.  De drie ratten symboliseren de criminaliteit, de grensovergangers die de jobs inpikken en de advocatuur uit Italië die de banken willen droog leggen.

De SVP is niet onder de indruk van de protesten aan beide zijden van de grens; hij vindt dat men zich niet moet opwinden over een affiche maar oplossingen moet zoeken voor de problemen.

Floriaan Terbeke 

Bron: www.20min.ch


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer

 

Europese inlichtingendiensten beschikken over sterke aanwijzingen dat islamextremisten een aanslag plannen op een stedelijk centrum in Europa. Het team zou zich al in Europa bevinden, meldt The Wall Street Journal op zijn website. Contraterrorisme-specialisten zouden op de hoogte zijn dat er een schietpartij wordt gepland naar het model van de aanslagen in de Indiase stad Mumbai, eind 2008. Men weet evenwel niet welke stad het doelwit is, schrijft The Wall Street Journal. Eerder deze week klonk het nog dat een aanslag werd verijdeld.

Afgelopen maand voerden de Verenigde Staten in Pakistan zo'n 20 aanvallen uit met onbemande vliegtuigjes (zogenaamde 'drones'), onder meer om de terreurdreiging af te zweren. Naderhand werd echter gevreesd dat terroristen vanuit de Pakistaanse stammengebieden al werden binnengesmokkeld in Europa.

'Vage' informatie
Men vermoedt dat de aanval zal bestaan uit een commandoraid op een drukbezocht stedelijk gebied, waarbij de met vuurwapens gewapende aanvallers een bloedbad kunnen aanrichten. Ook het openbaar vervoer wordt genoemd als potentieel doelwit. In de  Wall Street Journal verklaarde een Europese terreurspecialist dat de tot op heden ingewonnen informatie 'zo vaag is dat we er niks mee kunnen aanvangen.'


Londen, Duitsland, Frankrijk
Veel aanwijzingen zouden echter in de richting van één of meerdere aanslagen in Londen, Duitsland of Frankrijk wijzen. De dreiging zou zo reëel zijn dat alle middelen worden ingezet om een aanslag te voorkomen. CIA-directeur Leon Panetta sprak in Islamabad met een aantal Pakistaanse leiders, onder meer over de terreurdreiging in Europa.

 http://www.ad.nl/ad/nl/1000/Nieuws/article/detail/516334/2010/10/01/Terroristen-bereiden-aanslag-in-Europa-voor.dhtml


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : leefloners in Ieper
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Beste Angeltjes,
Gisteren vroeg ik tijdens mijn interpellatie in de ocmw-raad naar de situatie in Ieper voor wat de leefloners betreft. De cijfers, heet van de naald, zijn na te lezen via:
http://blog.nancysix.org/#home.
Misschien interessant voor de Ieperse blogbezoekers om dit eens te bekijken.

Nancy

NvdR : Yves Leterme zal zeker ingaan op je verzoek, Nancy.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angeltjes op feesboek, de Grote Schoonmaak in Europa

 

De voornaamste bedoeling van de aanwezigheid van Angeltjes op feesboek, is om onze stem als kritische, separatistische en rebelse Vlaams-nationalisten ook daar te laten horen en tegelijk contacten te onderhouden met gelijkgezinden in andere landen.  Neen, wij zijn geen Vlaams-radicalen die zich opsluiten en niet over de grenzen kijken, dat zijn we nooit geweest, wel bescheiden ambassadeurs van Vlaanderen "in den vreemde".

Wij zetten ook niemand van onze Angeltjesvrienden of lezers aan om zich te registreren op feesboek. Iedereen is vrij. Behalve ons volk.

Facebook, de internationale keuvelplaats

Het blijft ons alleszins boeien om op die wijze ook de stem van de man en de vrouw te horen in, ik noem maar wat, Suid-Afrika, Padania (Italië), Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Zweden, Denemarken, Verenigde Staten, en nog menig andere.  En ook nieuwtjes uit die landen op te vangen, die niet doordringen via de regimemedia. Zoals bijvoorbeeld het bestaan van een Onafhankelijkheidsbeweging op het eiland Mann.

De regeringen alom omschrijven de aan gang zijnde invasie in Europa, Amerika en Australië, steevast als een verrijkende immigratie. De islam als een tolerante godsdienst die wij met open armen moeten ontvangen en de humane solidariteit welke ons noopt tot bijstand.

Het Europese klootjesvolk

In ijltempo worden echter onze steden ingenomen door veelal onwillige middeleeuwers, die onze beschaving afwijzen, behalve de poen die er te rapen valt.  De criminaliteit neemt angstwekkende vormen aan, 's avonds kraait vaak de rode haan, de kwaliteit van ons onderwijs zakt in mekaar met onderwijsministers die uit de partijpolitieke pruttelpotten van links komen en wij voelen ons vreemden in onze eigen omgeving.

Onze bestuurders behandelen ons als klootjesvolk en we  moeten alles glimlachend fijn en gezellig vinden.  Burgemeesters zijn bij voorkeur impresario's die voor volksvermaak zorgen.  In alle landen bestaat een Spionnencentrum dat onze elementaire vrijheden beteugelt. Een onvriendelijke omschrijving van jeugdige vreemdelingen die voor galg en rad opgroeien is strafbaar en primeert boven de grondwettelijke vrijheid van het uitbrengen van een mening. Er zijn zelfs klodders van Vlaamse verkozenen, Philippe de Coene om hem duidelijk te noemen, die klaarstaan om de eigen burgers te verklikken bij het Spionnencentrum. Dank u wel, is er nog een job bij de reinigingsdienst voor deze minabele persoonlijkheid ?

De Wandelende Nachtmerrie en de Dikke Poenpakker 

Politici zoals de Wandelende Nachtmerrie uit Gent of de Dikke Poenpakker uit Vilvoorde roepen in het Europarlement op om de "opstandigen" in de ban te doen. Te straffen.  Weldra op de brandstapel te zetten.  Wie zijn land vrij wil houden van tuig, wordt bestempeld als een te mijden racist. "Wij nemen maatregelen" roept een histerische troela uit het operettehertogdom Luxemburg en het  menopauzemens geneert zich niet, er de holocaust bij te halen. President Dweil en de Geschminkte Portugees knikken instemmend. Gelukkig houden ze hun mond, want na zovele jaren kunnen ze nog geen behoorlijke Engelse zin uitspreken, en aan de eigen taal hebben ze een hekel.

Annemoe Neyts, het nuffig museumstuk 

En wie staat er nog met de dikke kont te draaien en met benepen stem te piepen ? Annemoe godbetert Neyts, de Brusselse chi-chi bitch die haar ganse leven op onze kosten geteerd heeft, die door de gangen van Europarlement waggelt en als ze een lid van een opstandige fractie op het lijf loopt,  de neus ophaalt en zelfs niet over het elementaire fatsoen beschikt om collegiaal te groeten. "Bonjour, Annemoe, how do you do ?" (Het klinkt muzikaal, iets voor onze Lolita).

Dat nuffig museumstuk veroorlooft zich haar liberale  collega's te waarschuwen dat de gedoogsteun van de PVV van Geert Wilders aan de Regering van Rutte I zich tegen de Nederlandse natie zal keren.  De Wandelende Nachtmerrie en de Dikke Poenpakker beamen. En dan keren zij huiswaarts.  Want ze zijn moe van het knikken en het schelden.  Dat is hun taak : zorgen dat de barak overeind blijft en dat hun inkomen verzekerd is. En het klootjesvolk moet applaudisseren

De moedige mannen Philip Claeys en Frank Vanhecke

Wij weten in Vlaanderen dat we kunnen rekenen op de moedige mannen van Vlaams Belang : Philip Claeys en Frank Vanhecke. Zij waren tot hiertoe de voorlopers om het kritische geluid te laten weerklinken op een beschaafde manier, niet op zijn Angeltjes'. Er komen meer verkozenen, om te beginnen in de nationale parlementen, en eerlang hopelijk weer meer recalcitrante verkozenen in de Europese Graaibarak.

Er is nog geen sprake van een "opstand" maar alleszins is het zeer duidelijk dat het verzet tegen de politiek van de traditionele partijen groeit en dat de bevolking een stem uitbrengt op de alternatieven, die de ware vertegenwoordigers zijn van de democratie. En daarom worden ze gehaat en uitgesloten.

Wij hebben onze  dagelijkse "ochtendgroet" op feesboek deze morgen aangekondigd en onmiddelijk was er een vriendin die hem ongevraagd in het Engels vertaald heeft.

Wij stormen over de actualiteit, wij struikelen over de ene onrechtvaardigheid na het andere onrecht. Ons hart snikt als we dagelijks horen wat er in het criminele Suid-Afrika gebeurt. We vloeken over de arrogantie van de Europese dictatuur en de onkunde van onze eigen politieke graaiers. Goedemorgen, FB-vrienden en vijanden : de zon straalt en dat is al veel

We storm over the news, we stumble upon one injustice after another injustice. Our heart sobs when we hear daily in the criminal Suid Africa what is happening. We curse the arrogance of the European dictatorship and the ignorance of our own political greedy grabbers. Good morning, FB friends and enemies: the sun shines and that is a lot.

We komen er : de Grote Schoonmaak is in voorbereiding.

RAY


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links NL en het schelden

 

 

Politieke inversie of hoe rood bruin werd

 

D. FENDER - 30 SEPTEMBER 2010

Er was nogal wat consternatie toen Links het komend kabinet ‘Bruin 1’ noemde. Was dat simpel een bewijs voor de Wet van Godwin, die stelt dat naarmate het niveau van argumentatie zakt, de kans op vergelijkingen met nazisme stijgen ? Nee, niet direct. Het is eerder ontsproten aan wrok bij Links over de ‘roof’ van de 'anti- establishment -strategie’, die Wilders op Links pleegde, en die Links decennia lang koesterde. Een pot-verwijt-de-ketel frustratie.
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een stukje Brusselse folkore die niet gratis is.

 

Weggeplukt uit Het laatste Nieuws, normaal de beschermers van keuning, natie en tricolore oelewappers.

De Brusselse regering heeft vandaag Jean Clément voor een periode van twee weken benoemd tot plaatsvervangend gouverneur van het arrondissement Brussel, dat zich uitstrekt over de 19 gemeenten van het hoofdstedelijk gewest. Dat meldt staatssecretaris Bruno De Lille donderdag aan het persagentschap Belga. Hij vervangt Hugo Nijs, die op pensioen gaat.
 
Nijs, de vice-gouverneur, nam op zijn beurt reeds tijdelijk de functie over van Véronique Paulus de Châtelet, die eind 2008 ook al pensioen ging.

Institutionele eigenaardigheid
De functie van gouverneur van het arrondissement Brussel is een institutionele eigenaardigheid die het gevolg is van de splitsing van de provincie Brabant in 1995 in Vlaams-Brabant, Waals-Brabent en het Brussels hoofdstedelijk gewest.
 
Ze beperkt zich tot het opstellen van rampenplannen voor het Brussels gewest en het gebruik van talen in de Brusselse gemeentelijke administratie. Deze laatste functie is in het gewest erg gevoelig, omdat ze onder meer betrekking heeft op politie en brandweer en de openbare ziekenhuizen.
 
Sinds eind 2008, nadat Véronique Paulus de Châtelet op pensioen vertrok, is de functie van gouverneur enkel tijdelijk ingevuld. Eerst nam de Nederlandstalige vice-gouverneur Hugo Nys tijdelijk de functie waar, maar ook hij vertrekt morgen op pensioen.
 
In afwachting van een nieuwe federale regering heeft de Brusselse regering beslist om de kabinetschef van Nijs, Jean Clément, voor twee weken als plaatsvervangend gouverneur te benoemen, alus Bruno De Lille. De maatregel kan worden verlengd indien er binnen die periode nog geen nieuwe federale regering is.

Tot zover Het Laatste Nieuws.

Op de webstek van de gouverneur plukken wij enkele stukjes die wij  graag onder uw welwillende aandacht brengen, opdat u zoudet kennis maken met de bekommernissen van de desbetreffende persoon en zijn diensten :

NEWS : Opératie Boekentas 2010: veillig naar school

Detail : Het nieuwe schooljaar is het moment bij uitstek om goede gewoontes aan te leren om veilig naar school te gaan. Tijdens de campagne ‘Operatie boekentas’ worden ruim 60.000 kalenders, bladwijzers en posters met spelletje uitgedeeld aan de leerlingen van de Brusselse scholen. De publicaties focussen op enkele gouden veiligheidstips voor het traject naar school.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : het Meesterplan
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het Meesterplan, de moeder van alle plannen, de linkse methode om aan de macht te komen en te blijven. Overal beginnen mensen terug tot hun zinnen te komen, weg van het bedwelmende waas dat links als een sluier over ons heeft laten vallen, dat ons heeft verdoofd met de verdraaide waarden die het aanprijst.

Zoals een valse vriend, of een valse profeet, hebben de linksen valse ideeën gezaaid en aangewakkerd. Ze hebben de jeugd verdorven met wat zij als menselijke waarden en rechten bestempelen maar die ze gebruiken om onmenselijke daden te verdedigen vermits die mooi passen in het plan om te blijven overheersen.

Velen zijn verblind met het vals licht zodat de  meerderheid niet meer in staat is om de realiteit te herkennen. De waarheid en de realiteit zijn omgedraaid en verwrongen, net zoals voor een kind dat in een gebogen spiegel kijkt in het Spiegelpaleis. Een kind dat nog nooit een andere spiegel heeft gezien of in een normale spiegel heeft gekeken, zal geloven dat wat men hem toont, ook zo is.

Het is tijd dat die kinderen in een normale spiegel kijken om de werkelijkheid te leren kennen. Het is tijd om het linkse "opiumwaas" te verdrijven. Het is tijd om de teugels van het leven terug in handen te nemen.

Het is tijd dat we onze jeugd die nu nog altijd op de universiteiten wordt gehersenspoeld terug de waarheid doen inzien.  Het is tijd dat we de jonge mensen de basis van onze democratie terug bijbrengen.

In een democratie blijft misdaad een uitzondering, die niet getolereerd wordt en bestraft moet worden. 

In een democratie mag zelfverdediging en verdediging van have en goed niet bestraft worden. Als daarbij de misdadiger gewond raakt of erger, is hij niet het slachtoffer.

In een democratie kan immigratie enkel plaats hebben onder strenge voorwaarden en controle. Immigratie kan nooit een overspoeling worden van andere nationaliteiten en zeker niet van mensen die niet willen integreren. Integratie moet aan strenge voorwaarden voldoen en er moet op tijd en stond een stop worden ingevoerd tot de integratie volledig is.

In een democratie wordt het volk geraadpleegd voor belangrijke beslissingen  die een direkte invloed hebben op het welzijn en het leven van het volk en is er minimale tussenkomst van de regering.

Er verschijnt een lichtpuntje aan de horizon, want, zoals ik in het begin al zegde overal beginnen mensen te ontwaken, veelal door ongelukkige persoonlijke ervaringen of van hun naasten en vrienden. Want zelfs al wordt de waarheid verdoezeld of genegeerd door de media op bevel van de hogere "opium" verdelers, gepleegde feiten kunnen nu eenmaal niet volledig uitgewist worden, er blijven altijd sporen achter, geen informatiestop is zo hermetisch dat er niets kan uitsijpelen. Internet speelt hierbij een cruciale rol.

Ik hoop dat men overal in het Westen, waar onze westerse waarden nog belangrijk zijn, op tijd zal ingrijpen om onze beschaving niet te laten verdwijnen en om al wat scheef getrokken werd door de linkse verdervers terug recht te trekken. Het zal geen moment te vroeg zijn !

Foxy


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanstaand kabinet Rutte wil aantal parlementairen vermindeen

 

De Tweede Kamer wordt teruggebracht van 150 naar 100 leden, de Eerste Kamer gaat van 75 naar 50 leden. Dat staat in het regeerakkoord van het nieuwe kabinet.

Voor deze wijzigingen is een grondwetswijziging nodig. Dat betekent dat eerst een meerderheid in Tweede Kamer en senaat zich achter de voorstellen moet scharen. Vervolgens is er, na parlementsverkiezingen, een twee derde meerderheid nodig in Tweede en Eerste Kamer. Op dit moment is de PVV nog niet vertegenwoordigd in de Eerste Kamer. Volgend jaar zijn daar verkiezingen.

De nieuwe regering wil ook snijden in het aantal volksvertegenwoordigers in gemeenteraden, waterschapsbesturen, Provinciale Staten en dus de Staten-Generaal.

De linxe graaiers schreeuwen moord en brand en zullen het zeker hebben voor een aantasting van "hun democratie". Ho ja, en over "populisme" natuurlijk ...

Bron : de Telegraaf

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke politie-agent heeft nog recht op € 10.000 achterstal

 

De opeenvolgende belgische knoeiregeringen worden veroordeeld omdat ze gedurende 8 jaar de politie te weinig betaald hebben. Een achterstal van gemiddeld 10.000 euri per agent voor een totaal bedrag va 370 miljoen euri ( we weten niet of de RSZ-ppo bijdragen  hierin begrepen zijn).  Reden om te fuiven bij de politie !

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=GDT306LT8

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.33 redenen om niet voor de NVA te kiezen

 

Oprechte dank aan de vele tientallen vrienden die onmiddellijk gereageerd hebben op onze vraag om de tekst over de 33 redenen om niet voor de NVA te kiezen,  op te sturen. Wat wij altijd beweerd hebben, is nog eens bewezen : Vlaams-nationalisten zijn de best gedocumenteerde politiek geïntresseerden.(behalve bij de redactie van Angeltjes ; het zal er stuiven bij de terugkeer van Juffrouw Ellen).

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUB

 

 

Een instrumentaal vrij onbekend werk van Giacomo Puccini : Chrysanten. Niet om te lachen, maar wel sfeervol en melodieus. Met een korte (Franstalige) inleiding bij de video.

http://blog.seniorennet.be/savat/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : een bericht uit Zweden
Klik op de afbeelding om de link te volgen

The political left is in control of all major news outlets, they all follow the journalist unions written policy, "do not indentify immigrants as criminals, promote immigrants as beneficial to the country". Media follow this rule to the letter. If the truth came out, the Sweden Demokrats would win landslide victory in elections. Media is the key to our destruction.

NAW bekend bij de redactie

De linkse politieke partijen hebben de controle over alle belangrijke nieuws-verkooppunten, ze volgen de geschreven onderrichtingen van  de journalisten-vakbonden : "bestempel immigranten niet als criminelen,  promoot immigranten als gunstig voor het land". De media volgen deze regels naar de letter.

Als de waarheid bovenkwam, zouden de Zweden-Demokraten een verpletterende overwinning bij de verkiezingen behalen. De media zijn de sleutel tot onze vernietiging.





Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!