Angeltjes
01-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taalproblemen bij Gezondheidszorg

 

De verpleegkundige is op ronde

De jongste tijd zijn er meer klachten ingediend over Nederlandsonkundig personeel in welzijnsvoorzieningen. Dat antwoordde Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) op een schriftelijke vraag van Marc Demesmaeker (N-VA). De minister onderzoekt of er een formele norm kan worden opgelegd voor de kennis van het Nederlands van het zorgpersoneel in een door de Vlaamse overheid erkend woonzorgcentrum.

Volgens Vandeurzen hoort Nederlandsonkundigheid niet thuis in de Vlaamse zorg- en dienstverlening. "Ik zie de aanwezigheid van Nederlandsonkundig personeel vandaag als een alarmsignaal dat er onvoldoende kwalitatieve zorg verleend wordt", aldus de minister. De ingediende klachten zijn vaak echter te weinig concreet. "Ik kan geen maatregelen nemen als er geen concrete klachten of gegevens bekend zijn bij de overheid."

De problemen hebben volgens de minister onder meer te maken met de tewerkstelling van buitenlands personeel. "Uit onderzoeken door de Zorginspectie blijkt dat voorzieningen in weerwil van de beloften van uitzendbureaus in de praktijk geregeld moeten vaststellen dat deze geen dienstige werkervaring en/of gerichte opleiding hadden genoten, dat de beloofde huisvesting niet voorzien was en de beloofde basiskennis Nederlands ontbrak", aldus Vandeurzen. (belga/tma)

Bron / Het Laatste Nieuws


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Gij zult niet moorden*

 

Weggeplukt bij onze collega Kartuizer :

De belgische ministers die het bevel gegeven hebben bommen te werpen op de Libische bevolking zouden terecht moeten vervolgd worden wegens moord op onschuldige mensen. Ik herinner mij nog zeer goed de bombardementen tijdens de tweede wereldoorlog in ons landje en de Duitse V. bommen, dat was moord, zoals ook de bombardementen op Dresden moord waren. De bommen die op Libië afgeworpen werden en nog steeds afgeworpen worden zijn eveneens moord. De belgische bevolking zou in opstand moeten komen tegen deze moordpartijen en de verantwoordelijken voor een gerecht moeten dagen. Ik heb steeds gedacht dat het de taak van onze luchtmacht was ons landje tegen vijandelijke invasies te verdedigen, bommen werpen op landen die niet eens met ons in oorlog zijn kan zeker niet de taak van deze luchtmacht zijn!

Kartuizer

http://blog.seniorennet.be/kartuizer/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rassenrellen in Engeland door Filip de Man

 

Op de webstek van Filip de Man kan u een boeiend verslag lezen van het bezoek dat een VB-delegatie (met ondermeer Filip Dewinter, Philippe Claeys en Filip de Man - toen waren de Filips uitgeput) bracht aan Londen. De afvaardiging werd ontvangen door Nick Griffin van de British National Party.

http://www.filipdeman.org/

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dit is Oslo

 

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guang Dong

 

Iets om straks uit te proberen met uw partner ?  Geen partner bij de hand ?  Laat het ons weten, de redactie stuurt een van haar medewerkers (M/V naar keuze). Voor onze lezers : àlles !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook uitkeringsfraude bij onze bovenburen

 

Een familie uit de Gelderse gemeente West Maas en Waal heeft jarenlang rondgereden in dure auto's, die zijn gekocht met ten onrechte verkregen bijstandsuitkeringen. Met de uitkeringsfraude waren vijf gezinsleden sinds 1994 bezig.
 
Auto's
De 52-jarige moeder kreeg sinds 1981 een uiterking als alleenstaande, maar sinds 2007 woont zij weer samen met haar 57-jarige voormalige ex-man. De man kreeg ook een uitkering voor alleenstaanden, terwijl hij vanaf 1994 weer een baan had.

De ouders kochten dure auto's die zij op naam van hun schoondochter lieten zetten. Ook de dochter van het stel en haar man zijn bij de zaak betrokken. De vader stond op hun adres ingeschreven, terwijl hij daar niet woont. Hierdoor ontving de man jarenlang ten onrechte een uitkering.

Uitkeringsfraude
In februari werd bekend dat uitkeringsfraude veel voorkomt onder allochtonen. Zij ontvangen in Nederland een uitkering, terwijl zij in het land van herkomst huizen of grond bezitten. Minister Henk Kamp (VVD, Sociale Zaken) heeft aangegeven hier meer onderzoek naar te doen.

In Nederland worden ook op grote schaal uitkeringen verstrekt aan Nederlanders die bij de gemeenten staan ingeschreven, maar waarvan het woonadres onbekend is. Alleen al in Amsterdam zouden zo'n 30.000 'spookburgers' een uitkering ontvangen.

@ Elsevier

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Pak de Poen show
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Beste Redactie,

Het is crisis! We worden gevraagd (weeral) inspanningen te doen. De tering naar de nering zetten, noemt men dat.
En zie, welk een mooi voorbeeld van zuiniger leven valt er vandaag te lezen ? Ex-open VLD-er Sven Gatz, fractieleider voor de blauwselventen geweest in het parlement, kopstotende voetballer in zijn vrije tijd, die zelf per direct zijn ontslag gaf en zich uit de politiek terugtrok om directeur van een of andere biertent te worden, heeft nog recht op een "uittredingsvergoeding" van 300.000 euri (twaalf mio. oude BEF), waarvan na aftrek voor zijn pensioen en (misschien) een deel voor zijn ex-partij er toch nog 250.000 euri zal overblijven om op zijn "boekske" te parkeren voor later.
En zeggen dat die totentrekkers klagen dat de politiek maar een hondenstiel is met veel patata en patati die veel van hun fysiek eist etc … maar waaruit weer eens duidelijk blijkt dat altijd gezorgd wordt dat er een flinke kluif met veel vlees voorzien is als de hond het moest afbollen.
In dit geval is Svenneke bij de lotto winnaars. Trouwens ook het fragiele Ingske Vervotte gaat na haar vrijwillig vertrek nog 17 maanden "pree" uitbetaald krijgen. En maar klagen en zagen...die praatbarakkers uit de "pak de poen show"
mvg - Senior



31-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen supermoskee naast Kinepolis op Antwerpen-Luchtbal

 

De eigenaar van de voormalige GM-gebouwen aan de Noorderlaan, waar de stad Antwerpen hoopte een 'supermoskee' in onder te brengen, heeft de gesprekken rond een eventuele verkoop aan de stad stopgezet. Dat zegt Filip Dewinter (Vlaams Belang) en wordt bevestigd door het stadsbestuur.  

De beslissing zou al genomen zijn voor de uitspraken van Antwerps schepen van Sociale Zaken Monica De Coninck (sp.a) dinsdag over het halveren van het aantal moskeeën in de stad, ten voordele van enkele grotere moderne gebouwen. Volgens Dewinter, fractieleider van Vlaams Belang in de Antwerpse gemeenteraad, is het terugkrabbelen van de eigenaar te wijten aan de protestacties en media-aandacht rond het project van de supermoskee de voorbije maanden. "We hebben daar handtekeningen verzameld, pamfletten uitgedeeld en zijn zelfs op het dak van de gebouwen gekropen om te protesteren tegen de komst van de supermoskee", aldus Dewinter. Het Antwerps stadsbestuur ontkent noch bevestigt dat de heisa rond de supermoskee aan de basis lag van het stopzetten van de onderhandelingen. "De locatie aan de Noorderlaan was in ieder geval slechts een van de mogelijke pistes", zegt Eva De Wolf, woordvoerster van schepen De Coninck. Vlaams Belang juicht in ieder geval het wegvallen van de GM-gebouwen als locatie toe. "Er was sprake van een supermoskee zowel in het zuiden als het noorden van de stad. In het zuiden had de stad sowieso geen opties, nu valt ook de enige mogelijke locatie in het noorden weg", meent Dewinter.

@ Belga


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bourgeois ziet een Vlaams Spionnencentrum wel zitten

 

Mocht Bourgeois niet het geluk hebben gekend, dat Bart de Wever tot de N-VA was toegetreden en zich ontpopt had, dankzij de 0000 tot de populaire peer die het gemoed van vele Vlamingen weet te beroeren, dan zou het triest gesteld zijn met het succes van de N-VA.  Bourgeois bezit wel  een inspirerende en charismatische persoonlijkheid maar helaas heeft niemand die tot hiertoe ontdekt.  Hij compenseert dat gebrek door op te treden als een exempel van keurig en fatsoenlijk flamingantisme, de man die halsstarrig de aan gang zijnde invasie weigert te erkennen, want dat zou hem catalogiseren bij de marginalen die zeggen wat vele kiezers denken. Voeg daarbij nog het persoonlijke motto dat "lachen" een blijk van ongepermitteerd en wuft gedrag is, dat tot geestelijke ontsporing leidt en het beeld van de Izegrim uit Izegem is compleet.

Bourgeois, de kleine burger die geen idee heeft van de multiculturele miserie maar die wel met zijn dorpse kleingeestigheid de stedelingen afblaft, die in niet mis te verstane bewoordingen de zandbakgewoontes en criminele feiten uit hun wijken willen bannen. Een hartsgrondige hekel hebben wij aan dit soort fatsoensrakkers die de democratie menen te dienen door vooral hun eigen kortzichtige kerktorenmentaliteit als maatstaf voor de gemeenschap voorop te stellen. Geert Bourgeois is de Wilfried Martens van de N-VA, misschien minder driftig tegenover de vrouwtjes.

Hij voelt er veel voor om een Vlaams Spionnencentrum in het leven te roepen. Weet u waarom ? Omdat de belgische variant van Jozef de Witte, te politiek georiënteerd is : de raad van bestuur van het CGKR is partijpolitiek samengesteld en de N-VA maakt er geen deel van uit. Daarom moet er, wat Bourgeois een neutrale instelling noemt, een Vlaamse variant komen, die niet mag vervolgen. Maar wel controleren en de mensen de daver op het lijf jagen.

Het verhaal doet de ronde bij Seniorennet, dat jaren geleden enkele webbeheerders op het matje zijn geroepen door de Spionnen om bepaalde richtlijnen in ontvangst te nemen. Sedertdien lopen die brave lieden met de daver op het lijf als zij nog maar vermoeden dat er een overtreding zou kunnen begaan worden die het optreden van het CGKR vergt. "Daar ga ik nooit meer heen" is nog steeds de zin die een van de betrokkenen door het hoofd spookt.

Een fatsoens-Spionnencentrum dus, om de Vlaamse burgers op de vingers te tikken die een onvriendelijk woord zeggen over de bezetters. Om de bedrijven te verhinderen een eigen personeelsbeleid te voeren en niet langer de voorkeur te geven aan de beste kandidaten voor een job maar aan de allochtoonste. Dat soort geestdrijverijen vindt frustro Bourgeois heerlijk.

Wij kunnen slechts één ding hopen : dat De Wever die zich destijds  tegen het Spionnencentrum van De Witte heeft gekeerd, zijn patrijgenoot discreet verzoekt te stoppen met zijn waanzin.

Ray

Bron : de Standaard


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Basisonderwijs : alweer een experiment dat op niets zal uitdraaien

 

In negen basisscholen met veel kansarmen in Antwerpen, Brussel en Gent komen er vanaf het schooljaar 2012-2013 proefprojecten om de leerlingen beter te begeleiden. Dat kondigt Vlaams minister van Onderwijs Pascal Smet (sp.a) aan.

Doel van de proefprojecten is de kansarme kinderen beter voorbereid aan de start van het secundair te brengen. Uit onderzoek blijkt immers dat het verschil in schoolresultaten tussen migranten en autochtone leerlingen nergens groter is dan in Vlaanderen, zo meldt een Corelio-krant.

Vooral in de grote steden botsen kinderen met een andere thuistaal, een andere godsdienst en andere gewoonten op het klassieke, homogeen Vlaamse onderwijs, zo zegt minister Smet.

In de proefprojecten zal geprobeerd worden de les meer te doen vertrekken vanuit de leefwereld van de leerlingen. "De eindtermen worden niet aangepast, want deze kinderen moeten hetzelfde kennen als de Vlaamse. Wellicht moeten ze les krijgen in een ander ritme, met meer pedagogische ondersteuning", zegt de minister. De proefprojecten lopen vijf jaar. Er is een miljoen euro voor uitgetrokken.

Tot zover deze bijdrage uit Vandaag.be

Er is slechts één project dat resultaat zal afwerpen : stop de immigratie, schaf al de insluipwetten af, verstreng de toepassing van sociale uitkeringen, keer terug naar het solidariteitsprincipe " Eerst bijdragen om te kunnen meegenieten" en beperk de kinderbijslagen. Het zijn maar enkele ideeën, om te pogen onze wegglijdende beschaving en achteruitboerende gemeenschap terug naar een behoorlijk niveau te tillen.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Belder : Eerste Prijs Geschiedenis

 

 

 

Op 28 augustus werd Paul de Belder, voorzitter van het IJzerbedevaartcomité geïnterviewd tijdens een 0000-radioprogramma.

Wij kennen deze De Belder niet persoonlijk, maar we waren zwaar onder de indruk van zijn historische kennis, zeker met betrekking tot de Vlaamse Beweging en het onderdeel van de Grote Oorlog. Het is normaal ook voor een man in zijn positie.

Zo leerden we vooreerst dat als er meer volk naar de IJzerwake gaat, dit te maken heeft met de simpele boodschap die daar uitgedragen wordt. Terwijl de IJzerbedevaart veel genuanceerder is en daardoor nauwelijks mensen aanspreekt. Het punt is, de meeste Vlamingen zijn te dom om de ideeën van de Heer De Belder te snappen. Snapt u het niet ?  Dan bent u waarschijnlijk een mestkever of een marginaal. Zo wordt er in de intellectuele kringen van de heer De Belder gedacht over de gewone Vlamingen. 

Bruno de Wever, de belgicistische broer van Bart, zegt al jaren dat de geschiedenis vervalst wordt, wanneer de Vlamingen beweren dat er aan de IJzer enkel Vlamingen de dood werden ingestuurd omdat zij de Franse bevelen niet begrepen.  Er waren ook Walen die enkel hun dialect kenden en het Frans niet verstonden.  Voor De Wever waren er kort gezegd enkel "belgen" aan het IJzerfront en de taalkwestie speelde nauwelijks een rol. Basta.  Paul de Belder voegde nog een zeer eigen en wijze interpretatie toe aan deze stelling : het ging niet enkel om Vlamingen en Walen maar er waren ook militairen van de Duitstalige gemeenschap uit de Oostkantons. Tussen 1914 en 1918 aan het IJzerfront.

De journalist van de 0000 moet begrijpend geknikt hebben (op de radio merk je dat niet) en Paul de Belder begaf zich na deze formidabele vondst naar het spreekgestoelte om de enkele honderden intelligente Vlaamse pelgrims toe te spreken en te onderrichten. Binnenkort verschijnt er hopelijk een boek (of een studie) over de Nieuwe Geschiedenis van de Belgische Beweging aan de IJzer en de Aanhechting van de Oostkantons na de Guldensporenslag. De N-VA zorgt voor de nodige subsidies. En de mestkevers kijken bewonderend maar niet begrijpend toe.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malema veroorzaakt zware rellen in Johannesburg

  

 

Honderden aanhangers van jeugdleider Malema van het ANC zijn in Johannesburg slaags geraakt met de oproerpolitie. Die gebruikte waterkanonnen, lichtgranaten en traangas om de jongeren uiteen te drijven.

De aanhangers van Malema willen demonstreren voor het hoofdkwartier van de partij waar hun leider op een hoorzitting verantwoording aflegt. Hij riep onlangs op tot het omverwerpen van de regering van Botswana. Ook is Malema steeds kritischer over president Zuma, een partijgenoot. Malema wordt ervan beschuldigd dat hij het ANC in diskrediet heeft gebracht en kan uit de partij worden gezet.

Vlak voor de hoorzitting gooiden honderden aanhangers stenen en flessen naar de politie, die daarna hard ingreep. Agenten hebben de omgeving van het ANC-hoofdkwartier in Johannesburg afgezet.

Bron : NOS


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PUB

 

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis info over rampen bij De Standaard

 

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malema : een gevaar voor blank (maar ook zwart en gekleurd) Suid-Afrika

 

De Zuid-Afrikaanse regeringspartij ANC neemt disciplinaire maatregelen tegen de uiterst omstreden jeugdleider van de partij, Julius Malema. Hij is aangeklaagd wegens het zaaien van verdeeldheid en het in diskrediet brengen van de partij en dreigt te worden geschorst. Dat meldden media in Zuid-Afrika vandaag.

De 30-jarige politicus bracht de partij van oud-president en anti-apartheidsicoon Nelson Mandela eerder deze maand in verlegenheid door op te roepen tot de omverwerping van de democratisch gekozen regering in buurland Botswana. Die zou zich te veel laten beïnvloeden door de Verenigde Staten, zo stelde Malema, die door waarnemers wordt beschouwd als een racistische populist.

Malema pleit geregeld voor onteigening van boerderijen van blanke boeren, in navolging van buurland Zimbabwe, en nationalisering van de zeer winstgevende mijnbouwsector. Politici en economen vrezen dat de uitlatingen van de invloedrijke Malema schade toebrengen aan het investeringsklimaat in Zuid-Afrika. Hij ligt ook onder vuur in verband met zijn mogelijke betrokkenheid bij corruptie.

Populair

De schandalen lijken Malema niet te deren. Zijn populariteit onder de miljoenen arme Zuid-Afrikanen blijft groot. Vanwege deze trouwe achterban heeft Malema veel invloed binnen het ANC. Topfiguren in de partij, onder wie president Jacob Zuma, proberen zijn steun te winnen in de aanloop naar verkiezingen voor het partijleiderschap.

Waarnemers uitten in het verleden al vaker kritiek op het ANC, omdat de partij veel te zwak op zou treden tegen Malema.

Het is niet de eerste keer dat de disciplinaire commissie van het ANC zich buigt over Malema. In mei vorig jaar werd hij gedwongen tot publiekelijke excuses na een controversieel bezoek aan Zimbabwe. Tijdens de reis had Malema gezegd dat zijn partij Robert Mugabe, de dictatoriale president van Zimbabwe, onvoorwaardelijk steunt. Malema kreeg een boete, werd verplicht tot deelname aan een cursus woedebeheersing en moest zich politiek laten bijscholen door ANC-docenten.

@ Volkskrant

PST : Malema pleit niet alleen voor onteigening van blanke boerderijen, maar voor het vermoorden van blanken. "Kill the boer" is een van de liederen die hij meermaals aanhief tijdens ANC-manifestaties. Hij wordt bovendien beschuldigd van misbruik van gelden en giften. Deze man verenigtr in zich alle kwade eigenschappen van een gevaarlijk, racistisch en niets ontziend dictator.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VN en de NATO : saus uit een zelfde kommetje

 

 

 De VN hebben een document voorbereid om hun aanwezigheid in Libië te officialiseren. Het plan stelt de aanwezigheid voorop van 200 militaire  observatoren en 190 VN-politie-agenten. Ook de Nato heeft zich absoluut niet gehouden aan de termen van resolutie 1973, want Sarkozy bijvoorbeeld liet als een razende gek bombardementen uitvoeren van zodra de VN het licht op groen had gezet om het luchtruim vrij te houden. Trouwens het land B stuurde eveneens direct na de (onbegrijpelijke) toestemming van het parlement de F 16's de lucht in naar Griekenland om van daaruit de rebellen uit het woestijnland te ondersteunen middels raketaanvallen. De Westerse vechtjassen, die de problemen in hun eigen landen niet kunnen beheersen, moeten zich niet bemoeien met de Libische stammentwisten. Het draait in al die moslim Prachtlanden vooral om het verwijderen van socialistische dictaturen die vervangen zullen worden door islamitische dictaturen. Wij gaan die strijd steunen, om zo nog groeter stromen vluchtelingen naar Europa op gang te brengen, die onze sociale voorzieningen verder komen uitputten en tegelijk hun dwaze religie-gebruiken komen installeren.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde van de ramadan

 

 

Zo te zien wordt het tijd dat de ramadan gedaan is voor ons Monique. Het Suikerfeest zal haar goed doen. Op de voorgrond Caroline,  een wegdeemsterende schaduw van zichzelf. Is Bruno Tob ook een vriend van de godsdienst van de Wrede ?  Jazeker, de sossen zijn religieus geworden sinds zij overal op hun donder krijgen.

(foto : Gazet van Antwerpen)


30-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie liegt er het meest ? Wouter Beke of Elio di Rupo ?

 

Zondag tijdens de viering van 10 jaar CD&Vee zegde Wouter Beke nog nadrukkelijk dat hij enkel onderhandelt over BHV en het communautaire luik van de nota Di Rupo. Het stond in de regimegetrouwe gazetten en het was te zien en te horen op de even trouwe 0000. (VTM citeren wij niet meer, want die zender is qua nieuwsverspreiding een copie van de 0000).

Vandaag blijkt uit de berichten dat Di Rupo naar de keuning geteend is om verslag uit te brengen en leest u even mee waarover er allemaal gesproken werd de voorbije dagen :

Formateur Elio Di Rupo brengt sinds 16 uur een tussentijds verslag uit bij de koning. De acht onderhandelende partijen hebben een eerste lezing van de formateursnota achter de rug. Di Rupo hoopt dat het vanaf nu snel kan gaan.

 

Tot zover enkele fragmenten die wij vonden bij Zita.be.  Er is dus over heel wat meer gesproken dan wat Wouter Beke zijn leden (en ons allen) heeft voorgehouden. Het verbaast ons niet : tjeven liegen altijd en dan zeggen zij dat het om het staatsbelang gaat.

Of de dreiging van de grootste partij uit Vlaanderen, die zichzelf aan de zijlijn heeft laten maneuvreren, veel invloed zal uitoefenen op de houding van de zogenaamd Vlaamse partijen, mag betwijfeld worden. Een zaak is tot hiertoe zeer dui!delijk : Vlaanderen wordt weer eens gerold !

Ray

De acht onderhandelende partijen hebben de afgelopen dagen de voorstellen in de nota van Di Rupo doorlopen, over de responsabilisering van de deelstaten, werk en pensioenen, klimaat en gezondheidszorg. Groen! en Ecolo hebben ook eigen voorstellen op tafel gelegd over energie en klimaat.

Di Rupo bij de koning voor tussentijds verslag

Di Rupo hoopt dat de communautaire knopen snel doorgehakt zullen worden. Het is afwachten hoe de MR en vooral kartelpartner FDF zich zullen uitspreken over Brussel en de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde.

Ook de houding van CD&V en sp.a kan nog voor problemen zorgen, onder druk van Vlaams coalitiepartner N-VA. Voorzitter Bart De Wever liet maandagavond in 'Terzake' verstaan dat de federale onderhandelaars geen afspraken mogen maken die ingaan tegen het Vlaamse regeerakkoord.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In onze brievenbus : Niet neuten, hé !
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Meisjes en Jongens,

Vergeetachtig? Een beetje doof langs een kant? Of leesbril verloren? Ik verwittig op mijn blog iedereen al jaren : die van Roularta zijn erger dan gangsters met Rating AAA : laat ze toch AUB gewoon stoven in hun eigen vet.

Onthou gewoon dat er spoedig een dag komt, waarop Loontje vele boontjes zal moeten halen. Zoals René Declercq lang geleden al zei : er ligt een Staat op sterven : we zullen op d’ uitvaart zijn. En na de uitvaart komt Mie Katoen!

Van elk wespennest moeten we ondertussen de exacte locatie goed in ons hoofd prenten. Misschien zelfs de coördinaten in onze GPS zetten. Van zodra het zover is, kan iedereen op hun eigen achterflap de gegevens van de achteruitgang vinden van dat rattenhol. Er staan daar vele hoge bomen en met een beetje mankracht is het zo gefixt : niet KNACKEN, maar hangen zullen ze!

Let wel : dit is zeker geen haatmail. Het is alleen de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emotie. Kunst dus. Verzameling geblazen aan de voet van het standbeeld van Rodenbach!

André Baert - Digitalia


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte : Zonder haat staat dankzij Sheik Adel Shehato

 

Betrouwenswaardige heren waken over de toekomst van Egypte en tevens van heel de wereld. Het ziet er goed uit. En morgen is het Suikerfeest.

Sheik Adel Shehato, een snel rijzende ster binnen de islamitische beweging die na de val van president Mubarak grote invloed heeft gekregen in Egypte, heeft in een interview met een Egyptische krant gezegd dat de christenen in zijn land zich moeten bekeren of onderwerpen aan de islam of anders uitgeroeid moeten worden. Verder wil hij in Egypte de streng islamitische, extreem racistische Sharia wet invoeren en tevens de wereldberoemde piramides en de Sfinx sluiten voor toeristen.

Verder wil hij het Egyptische leger gebruiken om de landen die zich niet tot de Islam bekeren te veroveren. (en zelfs de 'gematigde' Mahmoud Abas wil een Palestijnse staat die niet naast Israël ligt maar in de plaats van Israël, en volgens zijn zeggen zonder één Jood erin, daarin volgt hij de Arabische Liga).

Allah is groot en Vrede is ver af.

Wes Hardin
 
Bron :
http://vladtepesblog.com/

 




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!