ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
27-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo

..

zo , er is weeral een tijdje niets gepost hier ---

en toch blijven mijn trouwe bezoekers komen ,

HEEL VEEL DANK DAAR VOOR !

Ik heb niet veel beleefd in de laatste week , heb dan ook niet veel te vertellen ---- En alleen over mijn klachten babbelen , vind IK en jullie ook , NIET fijn !

Ik kon mijn tuinvogels in de gaten houden , het grote raam leent zich daar goed toe -

-- dus : ik zag de eksters aan hun nest zijn begonnen ( doen dat al in de laatste wintermaand ) en ik volg ze dagelijks !

Het zijn geen harde werkers , ze doen maar een klein stukje per dag !

Ik zag ook in de vroege avond , Mars en Jupiler staan , ik hou al mijn hele leven van sterren kijken – dus : MOOI !!

Dat sterren kijken komt uit mijn vroege jeugd --- ik sliep onder een heel klein “ dak raampje “ in een schuin dak , en zag dus de sterren , elke avond ---

en met de seizoenen , waren het steeds andere die voorbij kwamen ----

Vele jaren later ben ik eens naar de sterren wacht van Beisbroek—in Brugge geweest en daar een kaart gekocht , waar ik ze goed op kon volgen --- ( hoe ouder , hoe gekker ) denk je misschien , maar --- ik geniet ervan !

Met mijn trots heb ik ook veel interesse in geschiedenis , we hebben ooit samen de stamboom van de families opgezocht , en konden tot 1600 terug !

En voor wie het interesseert --- we komen door de eeuwen heen , voort van gewone dagloners , werkers in alle takken , dus : arbeiders !---

en daar zijn we fier op ---- !

mijn vaders leuze was : vergeet nooit waar je van komt !-----

20230227-105036



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (30)

16-04-2023
networkslog.com

Canara Bank has thousands of branch and ATM locations throughout the country.We discuss, review, write about, and explain various products, services, technology, and other topics on our website, which is solely for learning and networkslog.com educational reasons. Having said that, we make every effort to keep the material up to date. There are various methods for checking Canara Bank balance. Find each method and Canara Bank balance check number for each type to obtain on demand... Canara Bank is one of India's largest banks, with over a million active customers.

16-04-2023, 11:50 geschreven door cherry 456


03-03-2023
Dag Ani geniet van je weekend het gaat wel kouder worden maar als het maar droog blijft

Welkom bij powerpoint Roosje

Als ergens het geluk

voor het oprapen lag

zou ik daar heen gaan op deze dag

handen vol opgooien

Hoog in de lucht

Dwarrelend met de wind in vogelvlucht

Langs de sterren en de maan

Zou het dan naar jullie kunnen gaan

Al was het een klein beetje maar

Fijne dag toegewenst

Lieve groetjes Roosje

03-03-2023, 15:25 geschreven door Roosje


Hallo Ani

Hopelijk heb je genoten van je wandeling?'t zal wel koud geweest zijn. Bedankt voor de mooie plaat, ik heb ze opgeslagen smiley-laughing.gif ik zag mij er helemaal in smiley-laughing.gifsmiley-laughing.gif maar nimmer zo lenig smiley-laughing.gifsmiley-laughing.gif Wens je een fijn weekend en veel liefs. Alfy smiley-wink.gif

 
 

03-03-2023, 12:18 geschreven door alfyvo


. . .

Dag Ani, 'k heb net gedaan met de living poetsen, de rest had ik gisteren al gedaan maar hier staat er wat veel in de weg wat ik eerst dus moet omhoog zetten, in de zetels of wel op de eettafel en ook van mijn kookeiland maak ik gebruik, daar gaat dan de (rest-)afvalbak op en een paar bloempotjes die op de tafelrand aan het raam staan.  'k Heb voordien toen we hier nog maar pas waren, voor alles een goede plek gezocht om het omhoog te zetten, zelfs een bijzettafeltje zet ik dan op de kast die onder de tv staat, de tv zelf hangt gewoon omhoog tegen de wand en zodoende is alles uit de weg en kan je vlot overal aan.  Dat vlot moet je wel met een korrel zout nemen want dit stond vroeger op een ruimte die ongeveer 10 vierkante meter groter was dan waar ik nu woon, zonder dat daar dan nog dat keukengedeelte in was, dat was opzij in een ruimte grenzend aan de living.  Dus toen kon ik vlot overal tussendoor en over en onder, wat nu eerder telkens wat puzzelen is, net zoals in de slaapkamers, ook daar moet je in een bepaalde volgorde alles doen wil je niet telkens weer door dat gedeelte gaan wat reeds gepoetst is, soms is het wel even nadenken als je in volle vaart eraan vliegt !

Ik ben gewoon blij dat ik bijna alles heb kunnen hier zetten, behalve die grote wandkast, dat was ook de reden dat we veel van die kleine spullen en spulletjes, glazen en dergelijke, alle kristal, moest weg doen omdat daar hier echt geen ruimte voor was !  Zelf ben ik eerder nog met wat nazien van mijn eigen kledij bezig geweest, daar zijn spullen bij die al meer dan 23 jaren oud zijn, heb ik even over nagedacht en ze kunnen zelfs er 30 zijn maar ik heb van mijn hart een steen gemaakt en als ik iets dergelijks zou nodig hebben, dan moet ik dat mettertijd maar ergens gaan kopen, die oude rommel hou je best niet meer bij, ook een aantal stukken waar ik niet meer in geraak en ach, je denkt steeds, als ik eens wat kilo's vermagen, maar dat lukt bij mij niet, zeker niet als ik wat moeite ervoor doe maar wel wanneer je er niet op bedacht bent !  En ja, veel bewegen helpt ook maar niet als je een half uurtje per dag gaat wandelen, dat zou dan bijna een uur of vier moeten worden wil je daar echt van vermageren . . . en dat doe je zeker niet iedere dag dan !

En nu is het rusten geblazen, ik ben uitgewerkt, op een paar stukken na die weer de kast in moeten en vervangen worden door andere, ik heb zowat alles in teken van het komende Paasfeest gezet, zeker met mijn paastakken in een vaas en eitjes aan de overhangende takken.  Ja, het is eerder een overhangende treurwilg dan een krulwilg maar ja, ook daar doe ik het dan wel mee.   Tot een volgende keer met nog wat meer nieuws, groetjes en knuffel.

03-03-2023, 10:52 geschreven door Chris


Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!!
oie-38923-Eu-BAD0-V8

Goedemorgen lieve vrienden.Ik denk dat het mooie weer liedje voorlopig is uitgezongen.Hier is het bewolkt en amper 1 graadje boven het vriespunt.Gisteren heb ik niet veel bezoekjes kunnen doen want het was 14u30 eer ik terug internet had.En beter;neen,het is gewoon hetzelfde.Gratis van telenet maar als de modem correct geplaatst was belde mijn technieker naar telenet en die waren zelf nog niet klaar en moesten nog alle gegevens van mijn oude modem naar mijn nieuwe modem brengen.Gratis zegt telenet maar de faktuur van mijn pc-technieker volgt nog.Welke waanzin.Oke alles is nu terug in orde en kan ik terug bloggen alhoewel ik er echt niet veel zin in heb.En de reden kennen Jullie allemaal.Ik wens Jullie een fijne vrijdag en deze avond duiken we terug het weekend in.Bedankt aan allen die me gisteren niet vergeten waren en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne vrijdag lieve Ani.Vandaag is het minder maar de lente komt nog.

03-03-2023, 09:34 geschreven door Jos Vande Ghinste


fijne vrijdag lieverd !

7573ab4f08cba7384d19a24f7363da6b.jpg
gooi even alle ballast opzij
begin je dag
met een kleurrijke noot   !
liefs meeuw

03-03-2023, 07:59 geschreven door meeuw


bijna weekend
animaatjes-vrijdag-26916.gif

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach
want wie vrolijk kijkt in de morgen
die lacht de hele dag.
Dikke knuffels van ons allemaal

03-03-2023, 03:04 geschreven door Patty en Freddy


02-03-2023
hey Ani

ik heb hier heel wat in te halen om te lezen, maar dat zal stapje voor stapje moeten gebeuren..

hoop je gezondheid gaat ondertussen de goede richting uit...knuffel

02-03-2023, 16:57 geschreven door klaproosje1


Wens u nog een hele fijne dag

vlinder.jpg
Goedemorgen het bijna alweer weekend
ook alweer een start, van een nieuwe maand
de maand Maart start met prachtige lente weer
 Probeer er weer een leuke dag van te maker
gr. Dirk

02-03-2023, 10:50 geschreven door Dirk


Zonnige groetjes op deze heerlijke donderdag aan al mijn blogvrienden.
oie-281636x8e-Df-Oa-J

Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag zal het terug een prachtige zonnige donderdag worden.Gisteren heb ik vanaf de middag tot en met 17 uur op mijn terras kunnen zonnen en vandaag ziet het er naar uit dit te mogen overdoen.Wat het bloggen betreft kan ik niet zeggen hoe ver ik zal kunnen geraken want deze voormiddag komt mijn computertechnieker mijn nieuwe modem van telenet installeren die ik gisteren via Post-NL heb ontvangen.Ik wens Jullie een hele zonnige donderdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne zonnige donderdag lieve Ani.Als Je kan geniet van deze mooie dag.Er hangen vitamientjes in de lucht.

02-03-2023, 09:55 geschreven door Jos Vande Ghinste


Terug na panne pc

1-3Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier.

02-03-2023, 07:35 geschreven door Annie Rogier


fijne donderdag voor jou !

0cbfb3356f36a0defd32a131ebf7a20b.jpg
heb geen angst
er is meer vrede in de natuur
dan in onze mensenwereld   !
liefs meeuw

02-03-2023, 07:14 geschreven door meeuw


een fijne donderdag
animaatjes-donderdag-67193.jpg

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

02-03-2023, 01:14 geschreven door Patty en Freddy


01-03-2023
Dag Ani,

r-10

01-03-2023, 20:35 geschreven door eddy meuris


dag lief mens

even komen zeggen dat ik niet vergeten ben hoor...

een-lieve-groet.jpg

Groei, geniet en geef.
Lach, laat gaan, relax en leef,
Straal met je aanwezigheid
en blijf vooral jezelf
Altijd!

01-03-2023, 19:41 geschreven door klaproosje1


een complimentje voor jou

5b1d57dd8927b8e09ce76196f8f72373

01-03-2023, 19:37 geschreven door Charlotte


Mooie foto en wijze woorden van je vader

Image1-misty
Het is weer woensdag
maak er een mooie dag van
met hopelijk het zonnetje erbij
Liefs José

01-03-2023, 10:02 geschreven door José


de dag beginnen met jou

voelt heel goed!

Maarten-nieuw.gif

01-03-2023, 09:59 geschreven door Martin


Ik wens al mijn blogvrienden een héél zonnige midweek toe !!!
oie-17534j2-PA5-QH2

Goedemorgen lieve vrienden.Adieu februari en maart Je bent meer dan welkom.Je eerste dag schittert met een vlijtig zonneke aan een staalblauwe hemel.Voor het KMI is het de eerste dag van de astrologische lente.Toch wordt ze de buienmaand genoemd en hopelijk krijgen we niet teveel maartse buien.We hebben destijds op school geleerd dat de lente begint op 21 maart.Dus nog 3 weekjes geduld en de echte lente is er.Maart is ook de maand toegewijd aan Sint Jozef mijn patroonheilige want op 19 maart is het mijn naamfeest.Er is veel te doen in maart want dan hebben we ook Milan-San Remo ,de Sint-Jozefsklassieker.Ik wens iedereen bij de start van deze voor mij lentemaand een heel zonnige dag en net als gisteren namiddag zal het deugd doen op mijn terras want we krijgen er vandaag nog een paar graden extra bij en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Een fijne zonnige midweek lieve Ani.Ik vind de ekster wel een mooie vogel maar pikt alles wat blinkt.Soms kan de hemel vom sterren staan en dwalen mijn gedachten verder.Er moet een Schepper bestaan want iets uit niets kan gewoonweg niet.Geen mens zal ooit weten hoe het echt begon want dan belanden ze bij de Schepper en dit is onmogelijk.

01-03-2023, 09:22 geschreven door Jos Vande Ghinste


Op bezoek bij jou lieve Ani...
naamloos3-png11.png

Met mijn hoedje en een dikke jas aan, wandel ik met
veel plezier rond in onze blogwereld en zoals altijd
vond ik het fijn hier. Maak er nog een gezellige midweek van en ga
je buiten, kleed je zeker warm aan. Veel dank voor je
bezoekjes en Rebecca geeft jou welgemeende

signature-3-3.gif

Wat een schitterende foto van Mars en Jupiter lieve Ani,
zelf ben ik ook een grote sterrenliefhebber sinds mijn jeugd.
Hihi, ik zie je al liggen onder dat dakraampje..smiley-wink.gif
Hier heb ik al sinds half januari een prachtig vogelconcert
van merels Ani, waarvan ik veel geniet.
En net als jij hou ik van geschiedenis, mooi zo'n
stamboomonderzoek, wijze woorden van je vader.
Lieverd, draag goed zorg voor jezelf, rustig aan doen
en bedankt voor je leuke respons. xxxx smiley-laughing.gif smiley-kiss.gif

01-03-2023, 09:04 geschreven door Rebecca


fijne woensdag Ani , geniet er van !

027da6999d7c6dea44a200eb35dd1162.jpg
kies voor het mooie in het leven
maar blijf verder bouwen
aan jouw geluk  !
liefs meeuw

01-03-2023, 06:22 geschreven door meeuw


Midweeksegroetjes.
animaatjes-woensdag-19335.gif

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

01-03-2023, 01:09 geschreven door Patty en Freddy


28-02-2023
Dag Ani wip nog even binnen vandaag was het maar koud buiten de zon schijnt wel maar de wind deugd niet

Welkom bij powerpoint Roosje

Wees een zonnestraaltje,

voor elk die je ontmoet.

Dan geef je andere vreugde,

en heb je het zelf goed.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

28-02-2023, 16:37 geschreven door Roosje


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-28861-PJy95j-X4

Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag gaat februari haar laatste liedje uitzingen en plaats maken voor de astronomische lente.Vandaag zal ik het uiterst kort houden met maximaal 10 à 15 bezoekjes want om kwart voor 10 komt de pedicure.en dan zal het mijn terras worden net als gisteren.Maar zo te zien was de zon er gisteren reeds en is het nu nog bewolkt.Ik wens Jullie toch een zonnige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.De pedicure is juist weg en ik was van plan niet meer verder te doen vandaag maar het zou niet mooi zijn Je in de steek te laten want ik ben blij dat Je er ook voor mij bent.Het zal geen terrasjesweer worden vandaag want het zonneke heeft zich nog niet laten zien.Hou Je goed en gezond en hopelijk tot een volgende.

28-02-2023, 10:37 geschreven door Jos Vande Ghinste


. . .

Het noorderlicht ook gezien dan Ani, ik heb er niks van gezien, had geen zin om naar buiten te trekken en hier kan ik dat toch niet zien omdat er nogal hoge bomen aan de horizon staan hier voor mij dus ja, dan geef je dat al snel op ook !  Maar ik hou er ook van om als het goed donker is om naar de sterren te kijken, al weet ik er helemaal niks van, ik geniet ervan om dan tegelijk de stilte te ervaren maar dat is hier niet echt wat het zou moeten zijn.  Ik was voordien er ook niet echt van op de hoogte dat we dit zouden te zien krijgen, anders had ik misschien wel eens naar buiten geweest en dan iets verder van die bomen af, dan moet ik wel naar een donkere plek toegaan en dat is iets wat me steeds tegen weerhoud om dat te doen, niet dat ik bang ben in het donker. 
Maar ik heb vroeger toen ik 13 was, eens wat aan de hand gehad toen we van school kwamen, een vriendin en ikzelf en daarom ben ik een beetje terughoudend om dit te doen alleen, met twee gaat het wel maar alleen heb ik er problemen mee.  Ik ben niet bang uitgevallen maar als je eens wat hebt meegemaakt dan weet je dat je beter op je tellen past !

In ieder geval kijk maar naar de sterren, je wordt er niet stommer door dus wel slimmer en ziet nog eens wat !  Groetjes.

28-02-2023, 10:32 geschreven door Chris


Dank!

Bijoznder origionele foto's! De boeken die ik hier heb aanbevoeln zijn bijzondere getuigenissen van weggevoerden; heb beide boeken gelezen. Niet te geloven wat die mensen hebben moeten doorstaan! Dank voor uw bezoekje!

Maarten-nieuw.gif

28-02-2023, 10:21 geschreven door Martin


Goedemorgen Ani

manneke.jpg
Goedemorgen het is alweer dinsdag,
vandaag de laatste dag van maand Februari.
  Probeer er weer een leuke dag van te maker
gr. Dirk

28-02-2023, 10:02 geschreven door Dirk


geniet van je dag mateke !

cf03e1d417245ada1cdacffe697bc8e7-yellow-black-jesus-loves.jpg
laat hen nog even hun kinderjaren
straks stappen ze
het volle leven in   !
liefs meeuw

28-02-2023, 07:59 geschreven door meeuw


27-02-2023
Mijmerend over de lente. Nog 'n fijne week Ani. Stamboom is ook mijn ding.

p-12

27-02-2023, 17:19 geschreven door eddy meuris


Dag Ani de sterren staan nu klaar in de hemel met dit weer

Welkom bij powerpoint Roosje

Kleine pleziertjes van vandaag

worden morgen misschien grote vreugde

Wens jullie een fijne avond

Lieve groetjes Roosje

27-02-2023, 15:26 geschreven door Roosje


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!