ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
01-04-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t wordt een triestig weekend ! geen April grap !

..
images-9




.
mijn trots belde net van zijn vacantie adres in Normandie en herinnerde me eraan dat ik NETFLIX OOK KAN BEKIJKEN OP MIJN PC , dat is dan al iets -------en ik denk dat ik tegen 9 uur op bed lig ----


EN niet dat ik wat tegen Hollanders heb , want mijn schoonfamilie is Hollands (smile ) maar --- waarom neemt Proximus geen BELGEN EN GEEFT ZE EEN OPLEIDING ? zodat we ze BETER verstaan ??



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (16)

14-04-2023
https://ekhan.in/

ekhan is a initiative of professional writers who have come together for dedicated news coverage of latest happenings around the country (India). Our team comprises of professional writers & citizen journalists https://ekhan.in/ with diverse range of interest in Journalism who are passionate about publishing the Education Updates with transparency in general public interest.

14-04-2023, 11:16 geschreven door cherry 456


06-04-2023
hallo

Fijne Paasdagen diy-g08d217734-640.jpg

06-04-2023, 12:11 geschreven door redpoppy


03-04-2023
Ik snap je volledig..

Op een bepaalde leeftijd is een Tv de ideale manier om tijd door te brengen en het alleen zijn wat te doorbreken en als daie dan niet werkt dan wordt een mens pissig. Als ze je dan ook nog van het kastje naar de muur sturen dan ben je boos en zker als je dan nog je uitleg moet doen aan iemand die niet echt jouw taal spreekt. Ik heb ook niets tegen hollanders integendeel we hebben een paar heel hartelijke Nederlandse vrienden maar soms is het echt goed luisteren om hen te verstaan en omgekeerd wellicht ook,  haha. Wij hebben een nieuwe wagen en de GPS is gesproken door een Nederlandse dame  en echt we moeten soms goed luisteren. Ik hoop dat jouw probleem snel opgelost wordt Ani.

Voor velen is het nu Paasvakantie.Geen vakantie voor ons ,wij kunnen gewoon zonder want hebben nog wat zonnereserve hahaha.
Het wordt een drukke week met een paar doktersbezoeken en andere afspraken dus weten we wat gedaan. Op Paasmaandag heb ik dan mijn jaarlijkse bijeenkomst met de klasgenoten van 53 j geleden dat doen we steeds op 2e Pasen zolang we kunnen.

Op het thuisfront blijft het duimen en afwachten want niet alles loopt van een leien dak... ik houd je wel op de hoogte!

Hartelijke groeten en knuffel
vis.gif

03-04-2023, 23:19 geschreven door NATOKEN


Lentegroetjes op deze heerlijke maandag !!!
oie-38533x-KIoj8x9
foto upload

Goedemorgen lieve vrienden.We starten het Paasverlof onder een staalblauwe hemel en het lang verwachte zonneke schitterde reeds vroeg aan de hemel.Mijn favoriet Wout van Aert was gisteren vierde in de ronde van Vlaanderen en Anderlecht nestelt zich terug op de achtste plaats na winst op het veld van KAS Eupen.Ik wens Jullie een goede maar vooral een gezonde nieuwe " GOEDE WEEK " toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag lieve Ani.Een troost.Het zonneke is er al is het fris maar uit de wind zal het heerlijk zijn.Ik wens Je een gezonde nieuwe Goede Week toe.

03-04-2023, 09:34 geschreven door Jos Vande Ghinste


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-98131.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

03-04-2023, 03:18 geschreven door Patty en Freddy


02-04-2023
Dag Ani ja zo gaat dat iedere maand betalen en de boel werkt maar half hoor hier ook zo klachten zelf heb ik telenet is ook niet altijd even snel maar het gaat toch redelijk goed bij mij

Welkom bij powerpoint Roosje

Een groet en een handdruk

een lieve lach en een zoen.

Het is me weer gelukt

dit even te kunnen doen

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

02-04-2023, 20:37 geschreven door Roosje


goede avond

fc1948a6fc1f865b41b9a8cf07d11af5

02-04-2023, 19:45 geschreven door Liliane


Dag Ani, nog even geduld en dan krijgen we de zon te zien. Je zou voor minder kwaad worden.

u-9-bis

02-04-2023, 18:42 geschreven door eddy meuris


Palmzondag

1Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

Om onnozel va n te worden hé zonder tv

02-04-2023, 12:47 geschreven door Annie Rogier


nog even wat vergeten

wou  je een mail sturen en vroeger stond er hier in de zijlijn het vakje om daarop te klikken zodat je een mail kon zenden...

ik probeer dus maar via het mailadres waarop jij me eens wat stuurde in de hoop dat je nadien krijgt...anders zoek je maar eens via "spam" moest het daar in belanden...

liefs

02-04-2023, 11:32 geschreven door klaproosje1


pff

dat is zeker niet leuk Ani en ik haat het ook als je van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Als je belt dan krijg je eerst te horen..voor...druk 1...voor wat anders...druk 2 en als je uiteindelijk dan iemand aan de lijn krijgt dan spreken ze, ofwel zo snel, ofwel heel stil dat je telkens moet vragen of ze aub willen herhalen...kortom niet leuk...als na enige tijd het probleem dan nog niet opgelost is dan...grrr...

maar ondertussen betaal je wel voor je abonnement he...plezant is anders...

ik hoop alleen maar dat het morgen snel opgelost is zodat je ongestoord tv kan kijken...

lieve groet en fijne Zondag...

 

een-lieve-groet.jpg

Groei, geniet en geef.
Lach, laat gaan, relax en leef,
Straal met je aanwezigheid
en blijf vooral jezelf
Altijd!

02-04-2023, 11:30 geschreven door klaproosje1


. . .

Er zijn overal problemen Ani, de ene kan het niet meer bolwerken om alles overal ten goede geregeld te krijgen en de andere provider die veegt er soms zijn voeten aan, je ben niet alleen met je klachten.  Bij mij is nog steeds alles niet in orde nadat ik een nieuwe tv-box had in gebruik genomen, en dat noemen ze dan kinderziektes maar als het blijft duren, dat mag echt niet, ze moeten je verder helpen, ook ik had daar problemen mee en ondertussen werken de verschillende delen zoals de tv en de soundbar nog altijd niet zoals het vroeger was maar ja, wat doet een mens eraan.  Ik probeer zelf wat uit en via bluetooth gaat het nu allemaal wel, dat blijft, de andere koppellingen springen zonder dat er iets is op wat anders en daar zit je dan met je goede spullen !  Toen ik die technicus van Telenet hier binnen kreeg, die man heeft geprobeerd om het ergste te verhelpen, wat goed gelukt is, hij heeft ook mijn modem weer juist kunnen aansluiten, hij was goed aangesloten maar de leidingen er naartoe die waren te kort om er een andere te zetten.  Waardoor wij zelf een constructie hadden bedacht om die modem te hangen in een paar draden, zodat ik toch de aansluiting kon maken . . . maar wat voor de veiligheid van de installatie niet mocht eigenlijk !  Die man heeft hier echt wel goed werk geleverd maar kon ook niet zeggen waarvan die storingen bij mij komen, hij kon alles wel goed uitlezen maar zelf blijkbaar niet verhelpen !  Zo zie je maar dat nog niet overal alles is verholpen wat er mis zit of zat, geduld en nog maar eens geduld.
De electricien die ik hiervoor ook had gecontacteerd die is nooit omgezien, hij heeft me gewoon laten stikken : hij zal gedacht hebben, daar is ze weer met het vaster zetten van die kastjes in de muur.  Dat was een euvel waar ik eerder ook al last van had.  Ik had schakelaars waar altijd dat geknetter van het contact in zaten en dat wou ik echt niet meer horen, aan bijna alles is dat verholpen maar daar in die muur daar is niks gedaan waar mijn aansluitingen zitten van alles en nog wat, tv, soundbar en nog het één en ander.  En net dat zou die storingen kunnen verklaren volgens zeggen van die man die toen hier is geweest . . . !

02-04-2023, 09:59 geschreven door Chris


Palmzondag

Hallo,

palm



Palmzondag
Start van de goede week.
Een fijne zondag

groeten van Mia en Wilfried

02-04-2023, 09:41 geschreven door wilfried


Palmzondag.Begin van de Goede Week !!!
oie-28100-QCKYe-Juh

Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag is het Palmzondag,de start van de Goede Week naar Pasen toe.De verijzenis van Christus.Na een natte week mogen we ons vanaf deze middag opmaken voor de lente die elke dag een beetje meer zal brengen al zijn de temperturen aan de lage kant.We zijn vertrokken voor zeker 14 dagen beter weer.Gisteren verloor mijn KRC.Harelbeke thuis met 0-2 van Merelbeke.Gelukkig was dit ook het geval van de ploegen na Harelbeke in de stand.De laatste 2 wedstrijden zullen beslissend worden tegen Gullegem en Westhoek Ieper.Vandaag is het de ronde van Vlaanderen en hopelijk kan Wout Van Aert deze aan zijn palmares toevoegen en dan is er om 16 uur ook nog Kas Eupen - Anderlecht voor een plaats in play-off 2.Natuurlijk duim ik voor Anderlecht.Ik wens Jullie een mooie en een zonnige zondag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege JUllie blogvriend Jos.Fijne sportieve zondag lieve Ani.Inderdaad dat is verre van plezant.Heb ik nog nooit bij telenet tegen gekomen.Hopelijk krijg Je vlug een oplossing maar geniet toch maar van het zonneke dat op komst is.

02-04-2023, 09:15 geschreven door Jos Vande Ghinste


zou er ook pisnijdig van zijn Ani , je voelt je zo hulpeloos ....

20h6f74.gif
leef elke dag
wacht niet op morgen
hou vandaag stevig in je hand   !
liefs meeuw

02-04-2023, 08:39 geschreven door meeuw


fijne zondag
animaatjes-zondag-49621.jpg
Wij komen een fijne zondag
en veel blogplezier wensen
Veel liefs van Freddy en Patty

02-04-2023, 01:10 geschreven door Patty en Freddy


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!