ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
23-06-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ieder zijn mening ----

.

klaproos-sfeer



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (9)

24-06-2023
Goeie morgen

Ik ben blij dat ik niet de enige ben die mij erger aan wat er de dag van vandaag allemaag gebeurt en wat er dan ook van op internet verschijnt. Soms denk ik .. de wereld was beter af zonder internet en zo. We wisten misschien minder wat er allemaal gebeurde op de wereld maar zagen ook geen slechte voorbeelden die blijkbaar door sommige jongeren graag nagedaan worden.  Die Reuzegommers liggen ook nog steeds wat op mijn maag en mijn geloof in een rechtvaardige justitie heeft ook een serieuze klop gekregen.

Iedereen, de kranten , TV internet enz is nu bezig met dat duikbootje dat vergaan is en vindt het verschrikkelijk. Sorry ; voor de nabestaanden is het erg maar ergens zegt iets in mij dat geld en hoogmoed hier aan de basis van de ramp ligt. Als je leest dat de bouwers van die duikeboot het niet nauw namen met de regels van veiligheid en zo... dan vind ik dat het een zwaar risico was .. Blijkbaar hadden die mannen er veel geld voor over om hun leven te risceren en waarom? Om naar een vergaan wrak te gaan kijken... Daar is mij verstand te klein voor! De enige voor wie ik medelijden voel is die jonge gast van 19 j . Blijkbaar had hij enorm schrik om die reis te maken maar hij deed het voor zijn vader...

Intussen is er een veelvoud van wat zij betaalden besteed om hen te zoeken en tevergeefs... Waarom zoeken ze aan de Griekse kust ook niet met man en macht naar eventuuel overlevenden  van die vluchtelingen . Waarom steken ze geen tandje bij om die mensensmokkelaars die fortuinen verdienen op de kap van vluchtelingen te vinden en achter slot en grendel te steken? Geen geld daarvoor  wordt dan gezegd..

Een rare wereld en het wordt er niet beter op... Wij hadden minder luxe toen we kind waren maar hadden niets tekort , een goede thuis was toen heel belanrijk en we leerden respect voor een ander .. nu is dat bij velen zoek.

Dus , troost  je bent zeker niet de enige die het somber inziet wat de toekomst betreft.  Ik trek me dan op aan wat mijn grootouders toe zeiden ...." waar gaat dat naar toe,  in onze tijd was het anders ... hahaha. Wij zijn op onze 2 voeten terecht gekomen dus hoop ik nog steeds dat het uiteindelijk ook wel goed komt met de volgende generaties na veel vallen en opstaan!

Voor de rest is alles ok hier . Morgen moet ik op controle en hopelijk krijg ik groen licht al zal het nog langzaam aan zijn want de fut zit er nog niet in, ik blijf rap vermoeid. Nasleep van de narcose zeker?

Geniet van een zonnig weekend en een hartelijke knuffel

vis.gif

24-06-2023, 11:03 geschreven door NATOKEN


Goede morgen Ani

selfie-button
Ik wens je een heel fijn weekend
maak er iets moois van
zorg goed voor jezelf met dit warm weer
Liefs José

De jongeren krijgen niet meer de opvoeding van hoe het vroeger was, toen was er nog respect enz, zo heb ik ook mijn kinderen ook opgevoed met normen en waarde en ze krijgen ook alles, maar ze zijn heel beleefd en netjes en dar ben ik heel trots op

24-06-2023, 10:39 geschreven door José


Zonnige groetjes op deze heerlijke zaterdag aan al mijn blogvrienden.
oie-247411u-JWq0-T81

Goedemorgen lieve vrienden.Het beloofd een warm weekend te wordenIk was reeds vroeg naar de warme bakker gereden om de verpleegster voor te zijn.Ik kan niet veel missen want hun naam is alle twee Inge.Reeds 3 dagen zet ik de spuitjes zelf onder hun toeziende oog.De kogel zou normaal door de kerk zijn want gisteren heb ik gereserveerd voor een zeeverlof van 1 tot en met 31 augustus.Hopelijk blijven de weergoden dan me welgezind.Het is terug in Mariakerke-Oostende op het strandplein in residentie Los Angeles.Normaal moet ik deze voormiddag de verlossende email ontvangen.Ik wens Jullie een hele fijne en een zonnige zaterdag en weekend toe en dit met vele lieve hoogzomergroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en de weercomputers draaien een beetje hun kar en zetten nog even de hittegolven opzij.Fijne en een zonnige zaterdag lieve Ani.Het is een rare tijd geworden.Geen respect meer van de jeugd.Het zijn verwende nesten gekomen.Het was anders in onze tijd,ne lap rond ons oren en op ons knieeenzitten.Maakt er nog een zalige zonnige zaterdag van lieve Ani.

24-06-2023, 09:46 geschreven door Jos Vande Ghinste


. . .

Een heel fijn weekend Ani, maar het zal wel weer warm worden.  Ook ik had in de vorige week heel wat afwisseling, gisteren kwam dan nog onze dochter met echtgenoot even binnen, steeds wat te doen, ik had gewassen, lakens, bloesjes shorts en dergelijke maar ja, tegen de avond aan dan ben je wat "uitgewerkt" en ik genoot van een rustige avond.  Toch kon ik de slaap niet meer vatten want ik zat met allerlei gesprekken en gebeurtenissen in mijn hoofd, het liet me niet los maar toch vind ik net zoals jij dat het onrechtvaardig is dat rijke mensen zich alles kunnen permitteren en de arme mensen omkomen in het water waar ze hun heil gezocht hebben naar een beter leven !  Akkoord, die rijke stinkerds zijn ook mensen maar ze zijn roekeloos geweest en hebben met hun eigen leven gespeeld, ze kunnen niet geborgen worden, en dat mag dan ook een troost zijn voor alle vluchtelingen die ook tevergeefs trachten naar een beter leven en die verdronken zijn en ook ergens onder in het water terecht zijn gekomen . . .  Het contrast is inderdaad heel groot maar ergens heeft het lot hen ook even rechtvaardig behandeld als die drenkelingen, slachtoffers vaak van misdadigers die hun geld aftroggelen met het oog op een beter leven ergens anders.

Met de mensen die op zoek zijn naar een beter leven heb ik medelijden maar niet met die rijken die hun leven verspeeld hebben met te willen duiken naar iets wat met deze duikboot onmogelijk kon gehaald worden blijkbaar, het is hun straf voor hun roekeloosheid en trachten beter te weten dan de mensen die er verstand van hebben, ze zijn ervoor gestraft en  hier is dat wel degelijk zo in mijn idee.  Ik weet het, ze laten ook familie en dergelijke achter maar is dit het risico nemen waard geweest, neen, echt niet, ze hadden beter moeten weten !

24-06-2023, 08:37 geschreven door Chris


en groot gelijk heb je Ani !

17-Small-Chill-Out-Corner-Garden-Ideas-1.webp
zoek een koel plekje
in je tuin of op het terras
de zon
is niet de vriend van iedereen  !
liefs meeuw

24-06-2023, 07:58 geschreven door meeuw


Goedemorgen Ani

 

Ach, als je ziek en meer aan huis bent gebonden lijken de dagen allemaal op elkaar en ben je meer bezig hoe je het thuis gaat redden dan wat voor narigheid er nu weer aan de hand is. Maar 't is een feit veel mensen zitten anders in elkaar dan vroeger en door veel jeugdige mensen worden de verschrikkelijkste daden gepleegd maar dat het in de wereld vaak om macht en geld draait, was dat vroeger ook al niet het geval ? 



warme groet van mij

it

24-06-2023, 07:15 geschreven door Gé


weekend groetjes
animaatjes-weekend-94250.jpg

Het geluk is als de zon,
 je mag er niet met open ogen naar kijken.
Samen met onze  schatjes
komen wij een fijn weekend wensen.
Veel liefs van Freddy en Patty .

24-06-2023, 03:30 geschreven door Patty en Freddy


23-06-2023
Dag Ani de wereld is rot waarom doen ze zoiets geren respect meer voorandere

Welkom bij powerpoint Roosje

Vriendschap is een wonderlijk woord,misschien wel het mooiste op aard.

Een knuffel voor iedere dag en om je mond een stralende lach.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

23-06-2023, 21:00 geschreven door Roosje


Dag lieve Anitje

Dat doet me écht goed Anitje dit te kunnen lezen, Het is waar,hetgeen er nu allemaal misloopt met de jongeren, ze hebben het zéker véél te goed Anitje. Een heel mooi voorbeeld met die reuzengommers,ach het is altijd zo geweest"Geen geld, geen vrienden"en dat zal zo blijven. ook ik kan niet tégen onrecht en heb daar pijn van,het zijn altijd die arme sukkelaars die alles te verwerken krijgen,zoals die Pakistanen,ze zoeken naar een beter leven en verdrinken dan in die gammele boten,die smerige mensensmokkelaars,dat zijn onmensen,ze beloven van alles... Het verschil met die ontplofte titan duikboot,hoeveel zouden die zoekwerken niet kosten,ze zouden daar niet zoveel geld aan hangen om naar die Pakistaanse drenkelingen te zoeken. Ach Anitje,er zullen altijd stinkende rijkaards en arme sukkelaars zijn. Het is zoals je schrijft,de wereld draait alleen om macht en geld enne.... sex. Veel dank voor de bezoekjes aan mijn blog. Wens jou een fijn begin met het weekend en hou je goed hé. Lieve groetjes van Monique.

yVHX6YW.gif

23-06-2023, 21:00 geschreven door Monique


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!