ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
18-02-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.druk gehad

   een heel drukke week gehad ----afspraken die ik moest nakomen ,  mijn poetshulp  --- kapper ---en gisteren dan mijn oprit met bleekwater gesproeid --- zucht .---- wat niet van een leien dakje liep !

ik kon opeens die dop niet meer losdraaien , geen beweging meer , komt natuurlijk omdat mijn kaarsje op was ---

MAAR: er waren twee werkmannen de putjes van  proximus aan t vullen  aan de overkant , ja --- op zaterdag !

en mijn stoute schoenen aan getrokken en met kruk langs de ene kant en de sproeier aan de andere kant ,  met mijn liefste glimlach er op af --

MAAR  , geen een van de twee sprak MIJN taal  , ook niet  Frans , geen Engels , geen Spaans , en meer kan ik niet --- dus gebaren taal gebruikt en ---- ja hoor  t lukte !

de oudste heeft het dan voor gedaan en --- ik heb ze uitbundig bedankt in t plat W- Vlaams !

en content weer de straat overgestoken !

in de namiddag heel even naar het park geweest , zoals je hieronder ziet !

wat een weelde hé  ---en toen was mijn lampje helemaal op , heb vandaag nog de gevolgen ervan ---

 maar toch een fijne zondag , ondanks de regen --- RUSTDAG !

.


thumbnail-20240217-145706



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (20)

20-02-2024
Die voorlopers van de lente vind je nu overal Ani, ook bij ons. Fijn dat je auto weer 'n jaar meekan.

aa-13

20-02-2024, 20:44 geschreven door eddy meuris


altijd fijn hier op je blogje te zijn

<c

2718efca285e5fc34960d56e552a72e2.jpg

20-02-2024, 09:56 geschreven door françois


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-2083755-Uy-L2-SIYD

Goedemorgen lieve blogvrienden.Als ik naar buiten kijk zou het vandaag wel eens een mooie dag kunnen worden.Droog en af en toe een dikke streep zon en 13 graden wat moeten we op een winterdinsdag nog meer verlangen.Ik ben terug maar veel later kunnen starten en ik kan er echt geen tijd meer op plakken.Na de nederlaag van mijn favoriete ploeg KRC.Harelbeke krijgen ze woensdagavond om 20u00 de kans om in de uitgestelde wedstrijd tegen en op KVV.Zelzate door de sneeuwval terug uit het dal te kruipen.Ik wens Jullie een mooie en hopelijk een zonnige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.Het zonneke is er terug en dit is een hemelsbreed verschil.Gisterennamiddag ben ik naar het kerkhog geweest naar mijn ouders en een nieuwe novenekaars in de lantaarn aangestoken.En zo kom ik nu en dan eens naar buiten.Geniet van deze zonnige dinsdag en hopelijk tot morgen.

20-02-2024, 09:52 geschreven door Jos Vande Ghinste


Prachtige park foto

foto-1.jpg

Lang geleden was ik op vakantie.
Ik wandel daar langs een mooi beekje.
Zag daar een mooie bloempje staan
De naam was ik vergeten, later wist ik het weer.
Het was vergeet mijn niet.
gr.Dirk

20-02-2024, 09:36 geschreven door Dirk


wens je moois vandaag !

271871331-1260949771060258-67395439452543583-n.jpg
mens en dier
vaak schuilt er iets van hen in onszelf
daarom niet gevaarlijk   !
liefs meeuw

20-02-2024, 08:29 geschreven door meeuw


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-60867.png
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

20-02-2024, 01:05 geschreven door Patty en Freddy


19-02-2024
Hey

Ik bladerde eens door de reacties op mijn blog en zag dat ik op jouw vraag vergat te antwoorden. Neen, ik heb nog geen nieuwe heupen gekregen en ook geen nieuwe knieën maar die laatsten beginnen wel  af en toe  te protesteren.... Voorlopig red ik het met een spuit in de knie maar hoe lang nog? Wandelen gaat nog relatief goed maar trappen op en af gaan dat is een ander paar mouwen!!! Gelukkig is bij ons thuis alles plat! Draai en keer het zoals je wil we worden ouder maatje!

Daarom genieten we hier volop van de zon en dat deugd aan die krakende onderdelen!!

Groetjes

vis.gif

                                                                                                                         

19-02-2024, 17:26 geschreven door NATOKEN


Dag Ani prachtig he die sneeuwklokjes ja teveel gedaan denk ik dat kunnen we niet meer je wilt wel maar het kan niet he toch maar rustig aan doen

Welkom bij powerpoint Roosje

Vriendschap is een wonderlijk woord,misschien wel het mooiste op aard.

Een knuffel voor iedere dag en om je mond een stralende lach.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

19-02-2024, 15:38 geschreven door Roosje


fijne maandag

g

19-02-2024, 12:52 geschreven door Bunic Jos


Bleekwater

Mijn terras is nog nooit zo groen geweest, dus ik moet drringend het terras met bleekwater klaar krijgen, maar het regent altijd!

Maarten-nieuw.gif

19-02-2024, 11:14 geschreven door Martin


Hoi

Tja ik zou wel willen, eens een wandelingetje in het park, maar ten eerste moet ik dan man overhalen zich wat op te tutten en hem dan meesleuren, wat een hele dosis geduld vraagt... ten tweede heb ik mijn handen vol hier want er komen steeds nieuwe taken bij zoals vandaag 2 volle ladingen was... tja je kan het vergelijken met een baby in huis... de verpleger die nog altijd langs komt en je weet nooit op wel uur... dan ook nog het zoekwerk d.w.z. dat man niets liever doet dan alles "hersorteren" op zijn manier, zelfs mijn keukenspullen, zodat ik meer tijd doorbreng met zoeken dan met doen... als dat alles dan even rustig is ben ik te moe om nog te gaan wandelen... als je single bent laat je alles gewoon liggen en je doet je ding maar dat gaat hier zomaar niet.

Wat betreft het "sproeien" ik probeerde het mos tussen de tegels in onze voortuin te lijf te gaan met azijn maar het begon enkele uren later weer te regenen en het mos overleefde het... bleek vindt ik nogal agressief... maar proficiat voor jou dat je alleen met je charme die man hebt overhaald je te helpen... je kan het nog dus... zeker een zalig gevoel? Ik zei ooit tegen een chatvriend dat ik het miste toen mannen niet meer naar me floten... en die antwoordde dat hij wel niet kon fluiten maar het zou leren als hij mij er een plezier mee kon doen haha! Ik denk daar vaak aan als ik weer lees over dat me too gedoe... volledig akkoord dat je je als vrouw moet kunnen handhaven maar ze overdrijven soms wel erg.

Geniet van de mooie dagen die nu toch wel zullen komen... hopelijk!

19-02-2024, 10:48 geschreven door Myette34


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-1983618-Im-MRNj-MI

Goedemorgen beste blogvrienden.Het twee aangezichten weekend heeft plaats gemaakt voor een zonnige maandagmorgen maar ook hopelijk een goede en een gezonde start van weeral een nieuwe week.Na de middag zal het feestje wellicht in het water vallen en mogen we dus terug regen verwachten.Mijn ploeg KRC.Harelbeke verloor thuis tegen Mandel-United met 0-1.Harelbeke was de betere ploeg maar met deze terug verlies uitslag koopt Je niets en belandt Je stilaan terug in de gevarenzone.Gelukkig heeft Anderlecht onmiddellijk na de rust de scheve situatie rechtgezet en won dan ook dik verdiend van Sint-Truiden met 4-1.Ik wens Jullie een goede start van deze nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag 19 Goedemorgen beste blogvrienden.Het twee aangezichten weekend heeft plaats gemaakt voor een zonnige maandagmorgen maar ook hopelijk een goede en een gezonde start van weeral een nieuwe week.Na de middag zal het feestje wellicht in het water vallen en mogen we dus terug regen verwachten.Mijn ploeg KRC.Harelbeke verloor thuis tegen Mandel-United met 0-1.Harelbeke was de betere ploeg maar met deze terug verlies uitslag koopt Je niets en belandt Je stilaan terug in de gevarenzone.Gelukkig heeft Anderlecht onmiddellijk na de rust de scheve situatie rechtgezet en won dan ook dik verdiend van Sint-Truiden met 4-1.Ik wens Jullie een goede start van deze nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag lieve Ani.Je week was goed gevuld en dat kan Je maar deugd gedaan hebben niettegenstaande Je kaarsje aan het uitdoven was,dochondertussen is alles opgelost en kun Je weer wat rusten tot het zonneke Je weer buiten lokt.Ik wens Je een mooie en een gezonde nieuwe week toe.

19-02-2024, 10:00 geschreven door Jos Vande Ghinste


. . .

Oh, wat sneeuwklokjes bij mekaar ?! Dat is zo mooi, dat heb ik nooit gezien, ik zag wel vaak een aantal bloemen in het provinciedomein in Kessel-lo maar nooit zoveel, de blauwe hyacinten die stonden daar ook wel en bloeiden steeds en dat doet een mens weer terugdenken aan de lente, ze is niet meer zover af maar wanneer gaan we weer eens een mooie dag mogen beleven of krijgen we maar steeds die regen te zien !  Eigenlijk ben ik die wel echt beu want je doet niet meer wat je wil, ik kan dan moeilijk er doorheen lopen om te gaan winkelen, ja, je kan dat wel natuurlijk maar je doet dit niet als het niet echt moet en ik stel dan ook vaak mijn aankopen uit als het slecht weer is.  Al kan ik weleen beetje regen verdragen maar toch, het is anders en je werkt gemakkelijker als eht niet regent, dan heb je geen kap over je haren en het zicht is beter, ik ben niet zo zeker wanneer ik die op mijn hoofd heb !
En nu zie ik de zon verschijnen, hier is ze al van de partij, dat doet deugd maar in de namiddag zal het weer veranderen en net dan kan ik pas naar de winkel gaan want ik heb nog wel het ene en ander opgeschreven op mijn briefje, dat ik altijd maak !  Nog een heel fijne nieuwe week Ani en geniet er maar van, zeker nadat je toch weer wat naar buiten bent geweest, ik doe het niet zo vaak al zou ik dat ook wel moeten doen.  Lieve groetjes.

19-02-2024, 09:28 geschreven door Chris


Owla, de bloemetjes staan al in het park

1-49Lieve groetjes vanwege Annie en Rogier

19-02-2024, 07:39 geschreven door Annie & Rogier


nieuwe dag , nieuwe kansen ...

68ed012ce4beb411c6c81d54255c631a.jpg
in alle vroegte
kom ik even piepen
of alles goed is bij jou
wens je alvast een fijne nieuwe dag   !
liefs meeuw

19-02-2024, 07:08 geschreven door meeuw


Dag Anitje ,,

Hahahah Anitje ,, ja zeker een druk weekje gehad lees ik hier ,, en gelukkig waren die 2 werkmannen daar bij u in de buurt ,, om u te helpen na een uitleg met handen en voeten hadden ze u dan toch verstaan wat u wou ,, hihihihi ik denk dat ze beter de gebarentaal als hoofdtaal kunnen inbrengen dan zullen we in de toekomst elkaar beter verstaan hihihih pffff Wat prachtig dat park met al die sneeuwklokjes zalig om daar eens door te wandelen super mooi ,dat is zeker genieten van de pure natuur .hou u goed Anitje .

19-2-2024
Fijn begin van deze nieuwe week kom ik u wensen , alvast een fijne maandag gewenst vriendelijk groetje Ingrid .

19-02-2024, 06:20 geschreven door Ingrid.


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-98131.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

19-02-2024, 02:12 geschreven door Patty en Freddy


18-02-2024
Dag Ani

a95a1e914890da3a0a5624a989e20c5a

We hebben vandaag een grauwe regendag gehad ! en voor morgen weer een nieuwe wintermaand met zachte themperaturen !

18-02-2024, 18:16 geschreven door Tiny en Ans


Hallo Ani

 Zeer mooie foto, van je park! Als je het zo druk hebt gehad zul je nu toch blij zijn met wat rust? Hier al heel de dag regen gehad. Morgenvroeg naar de kapper, en vandaar weer naar Kapellen de ramen gaan afwerken bij de kleindochter. Er is nog meer werk na het poetsen smiley-smile.gif want Ikea kasten liggen ook nog te wachten om ineen te steken, wat ik graag doe. Ook slecht nieuws gehad van mijn oudste zus 79j smiley-frown.gif ziet er niet goed uit? Hopelijk toch nog mooie dagen deze week voor jou? dat je een toertje kan maken. Veel liefs Alfy smiley-wink.gif

 
 

18-02-2024, 17:41 geschreven door alfvyo


Ik denk dat je nu met een goed gevoel uitrust..

Ja een oprit afspuiten is geen lachertje. Ik doe dat ook elk jaar en meestal schiet er een vierde over omdat mijn rug en mijn duim pijn doet van het spuiten. Dan gaat T verder. Hij neemt altijd het achterterras voor zijn rekening omdat dat groot is, de oprit vindt hij niet elk jaar nodig. Dus begin ik er aan en tsja.. als mijn pijp uit is dan heeft hij niet veel keuze hé Ani...smiley-laughing.gif Tot nu toe lukt dat trukske nog smiley-laughing.gifsmiley-laughing.gif Ik begin eerst met de hoge druk reiniger en dan nog even nasproeien met javel....Na de beurt met de druksspuit wil je mij niet vastpakken want ik ben dan bespat van kop tot teen....

Ik denk dat de eerste bloeiers in mijn bloementuin er ook al door zitten als ik hoor hoe het weer bij jullie is. Regen maar niet echt koud. Hier is het niet denderend met de bleosem wegens te droog!

Wij laden hier onze batterijen goed op om er weer in te kunnen vliegen als we thuis zijn. Het zijn hier allemaal gepensioneerden in de buurt en iedereen geniet hier van de zon op die oude botten!!!

Voor de rest alles ok.

Groeten

vis.gif

18-02-2024, 17:14 geschreven door NATOKEN


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!