* Welkom op blog.seniorennet.be/babes ! Nu al meer dan 40.000 pageviews van meer dan 25.000 bezoekers. Bedankt !Ga ook eens naar babedreams Dé mooiste babes...
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Nieuwe website!
  • Welkom, ...
  • Webpoll's
  • In de kijker: Sarah Callies
  • In de kijker: Dannii Minogue
  • In de kijker: Naomi Campbell
  • In de kijker: Liv Tyler
  • In de kijker: Lacey Chabert
  • In de kijker: Nelly Furtado
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Air Max (Lisa)
        op In de kijker: Salma Hayek
  • Yeezy Boost 350 v2 (Phillips)
        op In de kijker: Salma Hayek
  • Nike Outlet (Katina)
        op In de kijker: Salma Hayek
  • Nike Outlet (Katina)
        op In de kijker: Salma Hayek
  • Nike Outlet (Katina)
        op In de kijker: Salma Hayek
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Dé mooiste babes...
    Alles over Belgische & buitenlandse babes!
    13-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Monica Bellucci



    Monica Bellucci
    (Città di Castello, 30 september 1964), is een Italiaans supermodel en actrice.

    Op haar achtiende is ze aan de universiteit van Pérouse rechten gaan studeren. Als bijbaan ging ze modellenwerk doen. Twee jaar later is ze echter met haar studie gestopt en in Milaan gaan wonen, waar ze een contract met het modellenbureau Elite tekende. In deze tijd begon ze ook met acteercursussen.

    Bellucci was in de jaren 90 vooral bekend in Italië en Frankrijk. Door haar rol in de film l'Appartement kreeg ze in heel Europa bekendheid. Vanaf 2000 verscheen Bellucci ook in Amerikaanse films.

    Bellucci is getrouwd met acteur Vincent Cassel. Ze hebben een dochter, Deva (2005).

    13-02-2007 om 00:00 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (56 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Adriana Lima



    Adriana Francesca Lima
    (Salvador, Bahia, 12 juni 1981) is een Braziliaans fotomodel en veroverde haar plekje als model na de Ford Supermodel of the World Contest op 13-jarige leeftijd.

    Ze heeft onder andere gewerkt als model voor Victoria's Secret, Vogue girl, Anna Sui Jeans, bebe, Gasoline, Mossimo, BCBG, Keds, Guess?, en XOXO.

    12-02-2007 om 18:06 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (113 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Christina Aguilera



    Christina Maria Aguilera
    (Staten Island, 18 december 1980), ook bekend als Xtina, is een Amerikaanse pop- en r&b-zangeres.

    De Amerikaanse zangeres werd aanvankelijk gelanceerd als tieneridool, maar in de loop van haar carrière ging zij haar eigen weg en bereikte een breder publiek. Zij speelde in 1992 al in de Disneyshow de Mickey Mouse Club. Ze werd vooral bekend door haar opmerkelijke stem en nogal bizarre smaak qua kledij. Haar vocale vaardigheden worden vaak vergeleken met die van o.a Mariah Carey en Whitney Houston. Ze heeft al 4 nummer 1-singles, 2 top 5-albums en 4 Grammy Awards in de Verenigde Staten.

    11-02-2007 om 10:31 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (43 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Keira Knightley

      

    Keira Knightley
    (Teddington, Londen, 26 maart 1985) is een Brits actrice. Ze brak door met rollen in de films Bend It Like Beckham en Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.

    Ze is de dochter van acteur Will Knightley en toneelschrijfster Sharman MacDonald.

    Al in 1993 maakte ze haar televisiedebuut in het televisieprogramma Royal Celebration. In 1995 speelde ze in de televisieserie The Bill'.

    Op haar negende speelde ze haar eerste filmrol in A Village Affair. Enkele rollen in onder andere televisiefilms volgde. De eerste grote film waarin ze speelde was Star Wars: The Phantom Menace, waarin ze Sabé speelde, de dubbelganger van Padmé Amidala. Waarschijnlijk kreeg ze de rol vanwege haar opvallende gelijkenis met Natalie Portman, de actrice die de rol van Padmé speelde.

    In 2002 speelde ze een hoofdrol in de voetbalfilm Bend It Like Beckham. Om zich voor te bereiden op de rol had ze een zware voetbaltraining moeten ondergaan. Het werd een verrassend succes, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk, maar ook daarbuiten. Hierna volgde een rol in Doctor Zhivago, een miniserie van het Britse ITV.

    Haar eerste grote rol in een Hollywoodfilm was Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl uit 2003. De film was wereldwijd een enorm succes en vestigde haar naam als aanstormend talent. Datzelfde jaar was ze te zien in de romantische komedie Love Actually, naast een aantal van de bekendste Britse filmacteurs van dat moment (waaronder Alan Rickman, Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson, Rowan Atkinson en Colin Firth).

    In 2004 speelde ze Guinevere in het langverwachte, doch geflopte King Arthur. In 2005 is ze onder andere te zien als Elizabeth Bennett in de meest recente verfilming van Jane Austens Pride and Prejudice en als premiejager Domino Harvey in Domino. In 2006 werd de eerste sequel op Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl uitgebracht: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. In 2007 wordt de derde film van de Pirates of the Caribbean-serie uitgebracht: Pirates of the Caribbean: At world's end.

    Na gechoqueerde reacties op haar magere figuur bij een première, werd haar gevraagd of ze anorexia heeft. Ze ontkent dit, maar bevestigt dat anorexia voorkomt in haar familie en dat ze daarom wil uitkijken zodat zij het zeker zelf niet krijgt.

    10-02-2007 om 09:38 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (38 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Hilary Duff



    Hilary Erhard Duff
    (Houston (Texas), 28 september 1987) is een Amerikaans popzangeres en actrice. Ze brak door in 2002 en is vooral populair bij de jeugd. Hilary ontwerpt ook kleding die "Stuff by Hilary Duff" heet. In de herfst van 2006 bracht ze een parfum op de markt onder de naam "With Love".

    Zij werd geboren als dochter van Bob Duff en producente Susan Duff. Aangestoken door haar oudere zus Haylie, begon ze op jonge leeftijd met acteren. Ze maakte haar acteerdebuut op televisie toen ze op tienjarige leeftijd een figurantenrolletje had in de tv-film True Women. In Nederland en België werd ze vanaf 2001 bekend door haar titelrol in de tienerserie Lizzie McGuire. Er werd ook een film van de tv-serie gemaakt, die The Lizzie McGuire Movie heet. Met haar optredens en acteerprestaties verdiende ze zo veel geld, dat ze voor haar ouders een huis in Los Angeles kocht, waar ze met haar familie ging wonen. Nu woont ze samen met haar zus Haylie in Los Angeles.

    In haar jeugd nam ze zanglessen, omdat dit haar zou helpen tegen haar spraakgebrek. In 2003 kwam haar album 'Metamorphosis' uit en in 2004 haar 2e album 'Hilary Duff'. In 2005 bracht ze het verzamelalbum 'Most Wanted' uit.

    Hilary Duff had een relatie met Good Charlotte-zanger Joel Madden, maar in november 2006 zijn ze uit elkaar gegaan.

    In het computerspel Sims 2: Huisdieren komt Hilary voor als een stadsbewoonster. Je kan haar "vrijspelen" door simpelweg de eerste stadsbewoners vrij te spelen. Hilary heeft hier ook, aangezien het spel "huisdieren" bevat, haar hondje Lola bij zich.

    09-02-2007 om 18:40 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (52 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Heidi Klum



    Heidi Klum
    (Bergisch Gladbach, 1 juni 1973) is een Duits fotomodel.

    Heidi Klum werd bekend uit de 'swimsuit' edition van het blad Sports Illustrated. Ze is in 2005 getrouwd met de zanger Seal en heeft samen met hem een zoon Henry (geboren in september 2005), een zoon Johan (geboren in november 2006) en een dochter Leni (geboren in mei 2004) uit een eerdere relatie met Formule-1 baas Flavio Briatore.

    Klum werd door honderden miljoenen televisiekijkers aanschouwd toen zij op 9 december 2005 in Leipzig de loting presenteerde voor het Wereldkampioenschap voetbal 2006. Bij die gelegenheid demonstreerde ze een bal hoog in de tribune te kunnen trappen. Ze was gekleed in een lange blauwe jurk, die onzedelijk was naar het oordeel van de Iraanse televisie; alle beelden van Heidi Klum werden in Iran uit de uitzending geknipt. Tijdens diezelfde loting werd Klum door de woordvoerder van de FIFA naar voren geroepen om een steentje bij te dragen aan de loting, iets wat ze naar eigen zeggen maar al te graag wilde doen. Temidden van voormalige topvoetballers als Johan Cruijff, Lothar Matthäus, Pelé en Roger Milla mocht Klum door middel van het husselen van de ballen bepalen in welke groep Servië en Montenegro terecht zou komen. Zij koppelde het land aan groep C, waar op dat moment Nederland, Argentinië en Ivoorkust al deel van uitmaakten.

    Klum heeft haar eigen TV-serie in Duitsland: Germany's Next Topmodel (naar analogie van de Amerikaanse serie America's Next Topmodel met Tyra Banks) Ze heeft uit duizenden meisjes samen met een runwaytrainer, een visagist en een kapper een paar meisjes gekozen. Samen met haar team probeert ze de beste eruit te kiezen om haar opvolger te vinden. Inmiddels heeft pro sieben laten weten dat er een nieuw seizoen komt van Germany's next topmodel

    08-02-2007 om 18:00 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (27 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Rebecca Loos

      

    Rebecca Loos
    (Madrid, 20 juni 1978) is de voormalig persoonlijke assistente van de Engelse voetbalster David Beckham. In april 2004 bracht zij het verhaal naar buiten dat zij seks zou hebben gehad met de voetbalster. De daaropvolgende mediahype die daardoor werd gecreëerd bracht Rebecca Loos zowel in Nederland als in het Verenigd Koninkrijk veel publiciteit.

    Rebecca Loos is de dochter van een in Nederland geboren diplomaat en een uit Engeland afkomstige moeder. Loos claimde in april 2004 dat zij als "alternatieve vrouw van David Beckham" fungeerde, nadat Beckham voor een megacontract aan Real Madrid was verkocht. Vrouw Victoria Beckham bleef in Engeland om zich te richten op haar muziekcarrière, die tot op heden niet goed van de grond is gekomen. Volgens Loos voelde Beckham zich eenzaam en zocht hij gezelschap bij deze in 1978 geboren vrouw.

    De daaropvolgende controverse leverde Loos een aantal gastrolletjes op in diverse Nederlandse maar ook Engelse shows. Zo presenteerde Loos in 2004 het programma Shownieuws op volkszender SBS 6 naast Gerard Joling. Dit werd geen succes en was volgens sommigen vooral te wijten aan het "irritante" Engelse accent dat Rebecca had.

    In oktober 2004 verscheen Rebecca Loos in het door Channel 5 geproduceerde The Farm. Hierin moest zij onder meer een big masturberen wat de Engelse kijker een aantal onsmakelijke tv momenten bezorgde. De uitzending zorgde voor veel controverse en de Britse tabloids berichtte massaal over de taferelen van Loos op de televisie. Sommige commentatoren beschouwden dit als het absolute dieptepunt van hoe ver sterren gaan om aandacht te trekken.

    In 2005 verscheen Loos op de Engelse ITV reality show genaamd Celebrity Love Island, en trouwde met het beroemde kledingmodel Jenny Shimizu, met wie zij het Power Lesbian UK hour long program had geproduceerd.

    In oktober 2005 was Loos in het programma van Jensen! dat op RTL 5 uitzend.

    07-02-2007 om 14:28 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (43 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Nikki Cox



    Nikki Cox
    (2 juni 1978), geboren als Nicole Avery Cox, is een Amerikaans actrice.

    Ze kon al vanaf een jonge leeftijd goed dansen en zat ook op ballet. Dit zorgde haar voor rollen als achtergronddansers in films van 1987. Een beroemde daarvan was Michael Jackson's Moonwalker uit 1988. Vanaf 1989 begon ze te acteren.
    Ze had gastrollen in beroemde series, zoals Star Trek: The Next Generation, Murphy Brown, Blossom, The Nanny en Baywatch. Ook speelde ze tussen 1993 en 1995 in General Hospital.

    Door al die gastrollen kreeg ze in 1995 een rol aangeboden in de populaire serie Unhappily Ever After. Deze liep tot 1999. Ze zat niet lang zonder werk: In 2000 kreeg ze haar eigen komedieserie, Nikki. Deze duurde tot en met 2002 en werd in Nederland uitgezonden op Veronica.

    Vanaf 2003 speelt ze in de hitserie Las Vegas.

    06-02-2007 om 19:46 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (66 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Wendy Van Wanten



    Wendy Van Wanten
    , pseudoniem van Iris Van De Kerckhove (Oostende, 6 februari 1960) is een Vlaamse  zangeres en TV-figuur.

    Iris Van De Kerckhove begon haar carrière als model bij een Gents modellenburau. Ze verscheen onder andere in Elle, Vogue, Burda, Flair en The American New Look, … Ze heeft opdrachten afgewerkt in Parijs, Dusseldorf, Amsterdam Bahama's en in Arizona (Verenigde Staten)

    In 1986 werd ze winnaar van de Baccara-beker als Iris in het team van Johan Verminnen met het nummer If I could only ....

    Ze werd vooral bekend van het programma Pin-Up Club waarin ze als Wendy Van Wanten de brievenrubriek presenteerde.

    In 2006 is ze het onderwerp van het TV-programma Wie wordt de man van Wendy op VTM. Hier vindt ze haar toekomstige partner, Frans Van Coppenolle, die tevens haar manager wordt.

    Wendy heeft 2 zonen: Dylan (1984) en Clément (16 augustus 2000). Ze werd op 18 januari 2007 grootmoeder: de vriendin van Dylan beviel van hun dochter Anna Lucia Vanholme.

    05-02-2007 om 11:30 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (75 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Victoria Beckham



    Victoria Caroline Beckham-Adams
    (17 april 1974, Herefordshire) is een Britse zangeres.

    Victoria werd bekend als een van de vijf zangeressen uit de meidengroep de Spice Girls, waarin haar bijnaam 'Posh Spice' (de chique, of de bekakte Spice) was. Adams trouwde op 4 juli 1999 met de Engelse topvoetballer David Beckham. Het echtpaar heeft drie kinderen, Brooklyn, Romeo en Cruz.

    Een complot om Victoria op 1 november 2002 te kidnappen, werd onthuld door de krant News of the World. De rechtszaak tegen de vermeende kidnappers liep spaak nadat een informant toegaf het hele voorval te hebben verzonnen. In 2004 kwamen er scheuren in het huwelijk met David doordat verschillende vrouwen, waaronder Rebecca Loos, claimden een relatie te hebben met de voetballer.

    Beckham's solocarrière is wisselend. Ze is de enige Spice Girl die geen nummer-één-hit in het Verenigd Koninkrijk heeft weten te scoren. In 2000 verloor ze met Out of your mind de strijd van Spiller en Sophie Ellis-Bextor. In 2001 probeerde ze het nog een keer met Not such an innocent girl. Kylie Minogue bleef haar toen voor met Can't get you of my head. Aan de andere kant is ze van alle Spice Girls het best in staat gebleken om samen met haar man voortdurend de aandacht van de media op zich gericht te houden.

    Het achterwege blijven van muzikaal waardevol werk en het veelvuldig (negatief) optreden in de media heeft haar imago bij menige (spicegirl-)fan weinig goeds gedaan. Het is afwachten of dit zich met behulp van een reünie van de Spice Girls kan herstellen.

    04-02-2007 om 10:19 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (38 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Terri Hatcher

    long hair teri hatcher

    Teri Lynn Hatcher
    (Sunnyvale, Californië, 8 december 1964) is een Amerikaans actrice.

    Hatcher werd bekend door haar rol als Lois in de televisieserie Lois and Clark: The New Adventures of Superman en speelt Susan Mayer in Desperate Housewives. Haar eerste rol had ze in The Love Boat. Verder had ze een terugkerende rol in MacGyver als Penny Parker en speelde ze in televisieseries als Star Trek: The Next Generation, L.A. Law, Quantum Leap, Frasier en Seinfeld.

    29-01-2007 om 19:11 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (15 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Courteney Cox



    Courteney Cox
    (geboren op 15 juni 1964 in Birmingham, Alabama) is een Amerikaanse actrice die voornamelijk bekend is geworden als haar rol als Monica Geller in de Amerikaanse televisieserie Friends.

    Courteney begon haar acteercarrière in de soapserie As the World Turns, waar ze maar kort in gespeeld heeft. En ook, niet te vergeten, in The Misfits of Science, een kort lopende sci-fi serie (naast Max Wright, beter bekend als Willy Tanner van de serie ALF) over een groep wetenschappers (rond 1984). Door Brian De Palma werd ze uitgekozen om de fan te spelen die door Bruce Springsteen uit het publiek wordt getrokken in de videclip van Dancing in the Dark. Na een aantal kleine rollen in televisieseries, werkte ze mee aan Family Ties als vriendin van Michael J. Fox.

    Na het einde van Family Ties ging het niet zo goed met de carrière van Courteney. Dit veranderde toen ze naast Jim Carrey in de film Ace Ventura: Pet Detective speelde. Een jaar later speelde ze de rol van Monica Geller in Friends.

    Naast haar werkzaamheden in Friends heeft Courteney in verschillende films gespeeld, waaronder: Scream (1, 2 en 3), en 3000 Miles to Graceland.

    Ze trouwde met acteur David Arquette op 12 juni 1999, die ze heeft leren kennen tijdens de opnamen van de Scream-serie: Tijdens de opnamen van deel 1 raakten ze verliefd, tijdens deel 2 waren ze verloofd en tijdens deel 3 zijn ze getrouwd. Courteney is op zondag 13 juni 2004 bevallen van een gezond dochtertje dat zij en David "Coco" hebben genoemd.

    28-01-2007 om 14:24 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (31 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Kim Gevaert



    Kim Gevaert
    (Leuven, 5 augustus 1978) is een Belgisch sprintster. Ze combineerde haar beginnend succes in de atletiek met een universitaire studie in de logopedie aan de Katholieke universiteit te Leuven.
    2002 is het jaar van de doorbraak voor Gevaert. In dat jaar wordt ze Europees kampioene op de 60m indoor. Enkele maanden later verovert ze zowel op de 100m als op de 200m telkens zilver bij de Europese kampioenschappen outdoor in München.

    In 2003 wint Gevaert de 200m op de Memorial Van Damme. Tijdens het WK in Parijs haalt ze tweemaal de halve finale. Samen met haar vriendinnen Kathleen De Caluwé, Elodie Ouedraogo en Audrey Rochtus wordt Gevaert zesde in de finale van de 4x100m estafette.

    Het olympisch jaar 2004 is voorspoedig begonnen voor Gevaert. Tijdens het indoorseizoen scherpte ze al tweemaal haar eigen Belgisch record op de 60m aan tot 7"13. Tijdens een meeting in Birmingham (20 februari) klopte ze daarbij zelfs supersterren als Marion Jones en Zhanna Block. De kers op de taart kwam tijdens het WK indoor in Boedapest. Op de 60m werd ze vice-wereldkampioene opnieuw in een nieuw Belgisch record, 7"12. Alleen Gail Devers bleek te sterk.

    De Olympische Spelen zelf waren voor Gevaert ook een succes. Op de 200m bereikte Kim de finale waarin ze zesde werd. Ze maakte ook deel uit van de 4x100m-ploeg die eveneens een zesde plaats behaalde.

    Gevaert sleepte heel wat trofeeën en onderscheidingen in de wacht. Ze won voor de vierde opeenvolgende keer de Gouden Spike, werd tweede bij Sportvrouw van het Jaar, won samen met de dames van de estafette de trofee voor sportploeg van 2004. Als kers op de taart werd Kim ook verkozen tot Sportpersoonlijkheid van het jaar.

    Ook 2006 kent een goede start: op de Wereldkampioenschappen indoor in Moskou wint ze een bronzen medaille in nog maar eens een nieuw Belgisch record op de 60m (7"11). Op 9 juli 2006 sneuvelden de Belgisch records op de 100 meter (11"04) en op de 200 meter (22"20) op het BK atletiek in Brussel. Op 9 augustus werd ze in Göteborg Europees Kampioene op de 100 meter in 11"06. Daarmee werd zij de eerste Belgische Europees kampioen sinds Karel Lismont in 1971. Twee dagen later zorgden zij en haar vriendin Tia Hellebaut voor de succesvolste vijf minuten in de Belgische atletiekgeschiedenis. Terwijl Hellebaut nog bezig was met haar ereronde na haar verrassende goud bij het hoogspringen snelde Gevaert naar haar tweede Europese titel: zij won de 200 meter in 22"68.

    28-01-2007 om 14:17 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (138 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Katie Holmes



    Katherine Noelle (Katie) Holmes
    (Toledo Ohio, 18 december 1978) is een Amerikaans actrice.

    Holmes groeide op als jongste in een gezin van 5 kinderen in Toledo in de Amerikaanse staat Ohio. Haar vader was van beroep advocaat. Katie ging naar diverse katholieke scholen in Toledo, waaronder de door nonnen geleide meisjesschool Notre Dame Academy.

    Katie is onder meer bekend geworden door haar rol als Joey Potter in de Amerikaanse tienerserie Dawson's Creek. Een vergelijkbare rol speelde ze in de Amerikaanse film Go. In de vijf jaar dat Dawson's Creek liep, bouwde Katie een filmcarrière op, waarbij ze, aangezien ze al 10 maanden per jaar Joey speelde, rollen uitzocht, waarin ze een nog onbekende kant van zichzelf kon laten zien.

    In Disturbing Behavior speelde ze een minder sociaal personage, compleet met navelpiercing en neusring; in Teaching Mrs. Tingle werd ze een studiebol die veranderde in een losbandige studente; in Wonder Boys probeerde ze haar leraar te verleiden en in de The Gift heeft ze haar eerste naaktscène gespeeld. In de tijd na Dawson's Creek, was Katie bijna onherkenbaar als punker in Pieces of April en speelde ze een verpleegster in de musical The Singing Detective.

    Holmes is lid van de Scientology-godsdienst.

    Katie Holmes

    27-01-2007 om 09:37 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (27 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Drew Barrymore



    Drew Blythe Barrymore
    (Culver City (Californië), 22 februari 1975) is een Amerikaans film- en televisie actrice en filmproducer.

    Drew is de dochter van acteur John Drew Barrymore en de kleindochter van John Barrymore en Dolores Costello. Ze is ook de kleinnicht van de legendarische Lionel en Ethel Barrymore.

    Barrymore begon haar carrière al op zeer jonge leeftijd. Zo begon zij met 11 maanden al met acteren voor een hondenvoerreclame. Zij verwierf op zevenjarige leeftijd faam door haar rol in de film E.t., wat haar doorbraak was. Ze werd een kindster.
    Drew kon echter niet met de roem omgaan en haar moeder stond ook niet voor haar klaar, dus toen ze negen jaar oud was, werd ze al een alcoholist. Toen ze 10 was, was ze verslaafd aan marihuana en toen ze twaalf was, snoof ze al cocaïne.

    Nadat ze succesvol werd behandeld in een afkickkliniek, werd ze een sekssymbool in de jaren '90 en speelde vaak de rol van de slechte mensen. Ook poseerde ze al vroeg naakt; ze was net 18 toen ze een naaktscène had in de film Dual Ghost. Ze was nog in vele films naakt te zien tot ongeveer 1996, toen begon ze namelijk in A-films te spelen. Haar eerste was Scream. Drew had relaties met Tom Green (met wie ze ook een tijdje getrouwd is geweest), Jamie Walters en haar huidige vriend is de drummer van The Strokes, Fabrizio Moretti. Ze schakelde daarna over van shockerende films naar romantische komedies. Haar eerste populaire romantische komedie was The Wedding Singer. Toch speelde ze nog in drama's, zoals Riding in Cars with Boys, Donnie Darko en Confessions of a Dangerous Mind. Na heel wat populaire bioscoopfilms, bemachtigde ze op 3 februari 2004 een ster op de Hollywood Walk of Fame.

    24-01-2007 om 14:35 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (26 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Beyoncé Knowles



    Beyoncé Giselle Knowles
    (Houston, Texas, 4 september 1981) is een Amerikaanse zangeres en actrice. Ze is nu 25 jaar (in 2006). Knowles maakte deel uit van de vrouwensoulgroep genaamd Destiny's Child samen met Kelly Rowland en Michelle Williams, maar treedt tegenwoordig ook als soloartiest op de voorgrond. In haar solocarrière treedt haar vader Mathew Knowles op als haar co-producent. In totaal heeft Beyoncé, inclusief de drie Grammy's met Destiny's Child en haar zes solo Grammy's, negen Grammy's gewonnen.

    In 2006 maakt Knowles bekend dat ze op 4 september van dat jaar haar tweede solo-album gaat uitbrengen, onder de titel "B'Day". Het album is binnen twee weken opgenomen na de voltooiing van de opnames van Dreamgirls. Het album B'Day is in Amerika op nr 1 in de charts binnengekomen met meer dan 541.000 verkochte kopieen in de eerste week. In 2003 had ze het album "Dangerously In Love" al uit gebracht dat wereldwijd meer dan twaalf miljoen keer over de toonbank ging.

    Op 13 juni 2005 werd bekend gemaakt dat Destiny's Child uit elkaar zou gaan. Het laatste optreden vond plaats op 10 september 2005 in Vancouver.

    De laatste jaren is Knowles ook actief op het gebied van film en acteren. Zo speelde ze onder andere belangrijke rollen in het derde deel van Austin Powers en in 2006 de remake van The Pink Panther. binnenkort komt de film 'Dreamgirls' uit in de bioscoop, waarin Beyoncé samen met Eddie Murphy en Jamie Foxx speelt.

    23-01-2007 om 18:28 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (26 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dansend blondje

     

    22-01-2007 om 18:56 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (26 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Lindsay Lohan


    Lindsay Dee Lohan
    (
    2 juli 1986 te New York) is een Amerikaanse filmster en zangeres.

    Lohan begon haar carrière als een model op drie-jarige leeftijd. Ze heeft in meer dan 60 reclamespotjes gespeeld. Als kind-acteur was ze regelmatig te zien in soaps als Guiding Light en As The World Turns. Een jaar lang speelde ze mee als Alli Fowler in Another World. Lindsay verscheen ook in Healthy Kids, een gezondheidsshow voor kinderen, samen met Dina Lohan, haar moeder en manager. Als tiener verscheen Lindsay in twee Disney Channel films, Life Sized en Get a Clue.

    Lohan is betrokken bij liefdadigheidsprojecten zoals The Carol M. Baldwin Breast Cancer Foundation, Save the Children, The United Cerebral Palsy Association, en haar eigen liefdadigheidsorganisatie Dream Come True.

    22-01-2007 om 18:37 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (46 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Alyssa Milano


    Alyssa Jayne Milano
    (19 december 1972 te Brooklyn, New York) is een voormalig kindster, Amerikaans actrice en fotografe.

    Alyssa Milano werd opgevoed in Brooklyn door haar ouders Tom en Lin Milano. Toen Alyssa 8 jaar oud was, ging ze met haar ouders naar een Broadway musical. Toen haar babysitter auditie deed moest ze met haar mee. De producer zag wel wat in Alyssa, en niet veel later speelde ze één van de wezen in de Broadway musical Annie. Hiervoor moest ze steeds meereizen voor haar musical en werd gedwongen haar vrienden en school te verlaten.


    21-01-2007 om 09:29 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (40 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Halle Berry


    Halle Maria Berry
    (14 augustus 1966) is een Amerikaans actrice en model.

    Ze werd geboren in Cleveland, Ohio. Halle Berry heeft een Engelse moeder en een Afro-Amerikaanse vader. Voordat ze actrice werd, deed ze mee aan vele miss-verkiezingen, waaronder Miss Teen All-American, waarna ze model werd. In 1986 deed ze mee aan de Miss USA-verkiezing. Ze werd tweede.

    20-01-2007 om 10:02 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (20 Stemmen)
    » Reageer (1)


    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Leuke blog groetjes Noêlla
  • dit is een blog met klasse
  • andresblog.
  • Groetjes van andré en diana.
  • Groetjes

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Rondvraag / Poll
    Wie is jouw favoriete Belgische babe ?
    Lien Van De Kelder (83)
    Veronique De Cock (49)
    Wendy Van Wanten (42)
    Hanne Troonbeeckx (40)
    Ann Van Elsen (33)
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Wie is jouw favoriete buitenlandse babe ?
    Maria Sharapova (28)
    Paris Hilton (25)
    Pamela Anderson (23)
    Jessica Alba (20)
    Olga Urashova (22)
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!